Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Anteeksi!? (tapaus Keränen)

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Doug93, 04.02.2017 klo 17.55.

 1. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
 2. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Jep, unohdetaan pykälät ja muut haittaavat esteet ja mennään perinteisellä hyvä veli -systeemillä. Soittavatko varmuuden vuoksi vielä Kummolalle.
   
 3. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Anteeksi. En tarkoittanut kirjoittaa asiaa noin monimutkaisesti, unohdin vallan, että Jokeri-fanitkin ovat tätä keskustelua seuranneet. Jutussa lukee, että pelaajayhdistys ja liiga keskustelevat asiasta eivätkä tiedota ulkopuolisille keskeneräistä. Ja tämä oli toimittajan mielestä huolestuttava suunta. No onhan se tietysti, kun sitten joutuu jutut keksimään omasta tyhjästä päästään.

  Pahoittelen yhä, @Target, tikkukirjaimien ja tavuviivojen puutetta.

  Että silleen...
   
 4. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 5. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 6. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 7. Lainaus: Lainaus lehtijutusta... Laki on siis selvä, mutta siinä on epäselvyys sovelletaanko ollenkaan tätä selvää lakia :-D

  - Laki on aika selvä. Ainoa epäselvyys on, että sovelletaanko kilpailurajoituslakia työmarkkinoille. Siellä on pykälä, että ei sovelleta, mutta jos on kyse työnantajien tekemästä yksipuolisesta rajoituksesta, sitä se laki koskee.

  Eli jos sovelletaan niin on tulossa kallis lasku, muta jos ei sovelleta niin ei tule kallista laskua. Mitenkäs työelämässä on hoidettu nämä tilanteet, jossa työntekijä ei esim. saa siirtyä toisen saman alan yrityksen palvelukseen esim. seuraavan vuoden aikana, jos irtisanoutuu? Onko ne tehty henkilökohtaisin sopimuksin ja onko ne laillisia? Tai ei saa perustaa saman alan yritystä, jossa on ollut töissä? Liittyykö nämä juuri tuohon kilpailurajoituslakiin?

  Ei muuta kuin helvetin kallis lasku SM-Liigalle esim. 1.500.000€ jolloin jaettuna kaikkien Liiga-seurojen kesken se tekee 100.000€ per joukkue :-D
   
 8. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Aika nollatason uutinen sikäli, että mitään uutta informaatiota se ei tarjoa. Vaikuttaisi, että haastateltavakin on kommenttinsa antanut lähinnä puffatakseen juuri ilmestynyttä kirjaansa. Ei sillä, etteikö mies oikeassa olisi, mutta hieman tulee halpa vaikutelma tuosta. Liekkö sopinut toimittajan kanssa, että suostuu puhumaan liigan kartellista jos saa juttuun kuvan ja maininnan kirjoista.
   
 9. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Se tuossa on ainakin aivan väärin, että lasku ei ole tulossa Ilveksen vaan pelaajien sorsimisesta. Ilveshän on ollut muiden liigaseurojen tapaan mukana tuossa kartellissa, ja siten syyllisten puolella.