Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Fowler, 29.05.2017.

 1. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Haluan uskoa pudotuspelipaikkaan. Vegasin takana on tasaista, eivätkä divisioonavastustajat LA, SJ ja CGY ole myöskään vakuuttaneet.

  Tehoton tuppaa olemaan. Detroitia vastaan meno oli tuskaista, eikä kiekkoa saatu häkkiin kuin kerran tuurilla. Hawks-peli jäi katsomatta mutta voitto irtosi ja pitää pudotuspelihaaveita yllä.

  Deadlinella toivoisin joukkuetta vahvistettavan maalintekoon pystyvällä laiturilla mallia JVR/Evander Kane (sikäli mikäli hinta ei karkaa käsistä).
   
 2. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Hawks pelissä et menettänyt mitään vaikka jäikin katsomatta! Todella tuskaista, tukkoista ja haluttoman oloista pelailua! Ilman Gibsonia olisi tullut niin kipeästi pyllyyn, ettei siitä olisi toivuttu ikinä! Kase oli oikeastaan ainoa valopilkku hetkittäin väläyttälevän Montourin kanssa.
  Vermetten tekeminen on tällä hetkellä tasoa AHL, ja Silf, Cogs, Perry, Rakel ja jopa Kesler ovat ihan turhakeita... Harmittava Keslerin puolesta, Onkohan pitkä loukki sitten taustalla siihen, ettei miehellä tunnu kulkevan. Noh, myös Manson ja Henrique väläyttelivät välillä...Henrique vähemmän kyllä.
  Itse en jaksa uskoa POF paikkaan, vaikka sitä todella toivon, mutta tällä rosterilla sinne ei mennä éllei tapahdu jotain mullistavaa heräämistä. Tuskaista on...kovin tuskaista!
   
 3. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Anaheim Ducks, Florida Gators
  Viimeiset pelit ovat jääneet katsomatta muuttokiireiden ja varhaisten ajankohtien vuoksi. No, ainakin Vegas-kammo on voitettu. Matkalta tuli mukavasti pisteitä, vaikka Detroit-tappio olikin nolo. Olisi kiva lukea jatkoaikalaistenkin kommentteja viime peleistä ja yleensä joukkueen suunnasta. Kai toivo elää edelleen pleijareista.

  Ai niin, Gibson taisi hajota taas kerran pienestä hipauksesta, mutta "what else is new?"

  Entä Pettersson, mikä on miehiään? Ja hienoa, että Silf onnistui viimeinkin maalinteossa. Aukeaisiko ketsuppipullo tästä?
   
 4. Vilttimies#27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim
  Kiitokset aktiivisille kirjoittajille, mukava lukea aina Ducksien edesottamuksista.

  Getzlafin alivoimamaali viime yönä Dallasia vastaan oli kyllä huikea! En muista moista näheeni koskaan. Mitä ihmettä – onko tässä kaikkien aikojen alivoimamaali? ”En tiennyt, miten olisin juhlinut!” | SuomiKiekko

  Viime aikojen vire on ollut onneksi nousujohteista, mikä lupaa hyvää playoff-paikan metsästyksen suhteen. Keslerin pitäisi päästä vielä tasolleen.
  Laituria ehkä kaivattaisiin ennen trade deadlinea, kun Eaves on lasaretissa ja nykyisistäkään ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ole tehokkuutta löytynyt.
   
 5. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Viime peli (VEG) oli kyllä koko ajan joukkueen näpeissä, vaikka esimerkiksi laukausmääriin katsottuna voisi kuvitella muuta. Todella rauhallista ja kypsää tekemistä. Kummallinen jäähysumakin koettiin, kun ensin Beu otti kakkosen, sen jälkeen Getzlafin todella kevyesti tullut ja siihen vielä kirsikaksi Manson vippaa kiekon ylii omalta alueelta. Siinä sai Vegas häärätä 5vs3 reilu 2min, mutta ei vaan valmista tullut. Sen jälkeenhän Getz tekikin sen loistavan av. maalin!
  Miller oli todella mukavuusalueellaan koko pelin ajan, tai siltä se näytti ainakin. Gibson tosiaan telakalla...onko jollain tietoa kuinka kauan? Vanekista puhutaan taas jossain päin maailmaa Anaheimiin liittyen...saa sitten nähdä olisiko siinä Eavesin paikkaajaksi.
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Meinaat DAL?

  Jännä että Benn ja Perry ottivat scrapin. Peli oli loppu ja ovat käsittääkseni siviilissä frendejä.
   
 7. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Joo meinaan...sunnuntaista asti tässä kuumeessa ollu niin humisee vähän tyhjää välillä.
   
 8. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Tuo oli muutenkin hieman kummallinen tilanne koko hässäkkä. Itse en ainakaan nähnyt mistä alkoi, ja miksi Getzlaf niin lämpeni ja muuta sellaista.
   
 9. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Tdl oli pieni pettymys ankkojen osalta. Maaleja tekevä laituri jäi hankkimatta, enkä kieltämättä ymmärrä Wagnerin vaihtoa Chimeraan. Muuta liikehdintää ei tapahtunutkaan lukuun ottamatta Chris Kellyn sopimusta. Kokeneita syvyyshankintoja alakenttiin.

  Hyvä ettei lähdetty maksamaan ylihintaa keskinkertaisista rentaleista, mutta siltikin haluaisin nähdä mestaruutta tavoiteltavan tosissaan ennen kuin nykyinen core vanhenee käsiin. Ehkäpä ensi kaudella sitten! Nyt toivotaan että nykyrosteri pysyy ehjänä ja riittää pudotuspelipaikkaan.
   
 10. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  TDL oli ja meni, ja itselle jäi kyllä Anaheimin toimista paska maku suuhun... Wagsin menetys nyt suoraan sanottuna vituttaa todella raskaasti! En usko Chimerasta olevan enää paikkaamaan juurikaan ketään. Kelly on ihan täysi arvoitus. Noilla paloilla saatiin ainakin joukkueen keski-ikä nostettua juurikin sinne keski-ikään!! Saako näistä hankinnoista/treideistä edes sitä mielihyvää, että kauden loputtua osa papoista lopettaa, niin saadaan pelimerkkejä jatkettua soppareita? Ketä meillä on sainauksen alla kesällä.
  Noh, summa summaarum... POFfeja ei tarvitse keväällä odotella. Toivon olevani väärässä, mutta onhan tämä nyt täyttä paskaa!!
   
 11. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Nostellaanpa tätäkin ketjua taas. Columbus pelistä kairattiin tärkeät pisteet Coglianon alivoima maalilla ja Mansonin melkein AV maalilla. Hyvä homma. Mutta...jotenkin peli näytti siltä, että Ankkalauma tuli tietyllä lailla vihaisena peliin, oli todella äksyn näköistä touhua, mutta joukkuepelistä ei tietoakaan! Joka jamppa hieroutui käytännössä yksin rähisemään kiekon kanssa eteenpäin, muiden neljän katsellessa taustalta ja odottavan omaa vuoroaan tehdä sama. Jos tämä sama meno jatkuu, ei ole pelkoa POFfeista. En tiedä tekikö sitten Getzlafin ja Bieksan poissaolo joukkueeseen tietynlaisen auktoriteetti puutostilan, joka ilmeni kyseenalaisen näköisellä toiminnalla.

  Tuleva ohjelma näyttää kyllä mielestäni olevan ihan jees pleijareita ajatellen, pitäisi saada ne tarvittavat voitot! Sen jälkeenhän sittenlähdetäänkin ihan nollista ja kaikki on mahdollista! Onko muuten kenelläkään tietoa, miksi Getz ja Bieksa ei ollut rosterissa Columusta vastaan?
   
 12. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Getzlaf oli sivussa flunssan takia. Bieksan kohdalla luulen kyseessä olleen rotaatio hänen ja Beaucheminin välillä. Ovat tainneet pelata viimeaikoina pelata vuorotellen.
   
 13. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Anaheim Ducks, Florida Gators
  Anaheimilla on mennyt nyt ilmeisen hyvin ainakin tulosten perusteella viime aikoina. En ole pelejä juurikaan ehtinyt seurailla muuton takia, mutta nyt muutto alkaa olla ohi ja eilen pääsin jo vilkuilemaan kolmatta erää. Kyllähän se aika yhden pään pelaamista oli, ja Gibson otti kaikki kiekot kiinni, mutta siinä vaiheessa ottelu oli jo ratkennut ja Ankat vain "pelailivat", kuten heidän tapoihinsa kuuluu johtoaseman saatuaan. No, voitto on pääasia, ja Gibson näyttää olevan kunnossa (nyt kaksi nollapeliä viime aikoina). Pleijaripaikka on taas omissa käsissä. Odotuksia ei juurikaan minulla ole, joten kaikki menestys mitä tästä eteenpäin tulee, on vain positiivista.

  Ja ilahduttaa se, että Silf ja Perry ovat heränneet pelailemaan viime aikoina. Millaiselta nuo uudet pelaajat näyttävät, olivat nelosketjussa ainakin eilen, enkä oikein saanut Chimerasta ja Kellystä minkäänlaista kuvaa. Pettersson on myös edelleen arvoitus minulle, mutta näyttää vakiinnuttaneen paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Fowler ja Montour näyttivät ainakin olevan vaikeuksissa omassa päässään vähän koko ajan.
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Anaheim Ducks, Florida Gators
  Ei tullut ihan koko Nääsville-peliä katsottua, mutta jotenkin hutiloiden suurimman osan pelistä näin. Täytyy sanoa, että Nääsville ei nöyrry, kova on tuo joukkue. Ei riittänyt Ankkojen peruspeli pisteisiin tuon tasoista joukkuetta vastaan.

  Pusihuuli Rakell heitti taas pari maalia. On se kova.
   
 15. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Rakell on kova, kapu on kova ja Perrykin on mukavasti heräillyt kevään korvalla. Edelleen huolestuttaa että tehot ovat lähes pelkästään ykkösketjun varassa. Nelonen pelaa vähät minuuttinsa nollanollaa, mutta 2. ja 3. ketjujen odottaisi myös maalintekoon osallistuvan.

  Nashville on kyllä kova jengi, ennustan että hankala on tuosta porukasta neljää voittoa ottaa pudotuspeleissä, kenenkään.
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Siis eikös Henrique (5 ottelua 2+2) ja Silfverberg (5 ottelua 2+2) ole vähintään kohtuullisesti tukenut alemmista ketjuista? Omasta mielestä jos Cogliano (5 ottelua 1+2) ja Grant (5 ottelua 0+3) tukee edes tuolla tasolla niin ihan hyvin sieltä alemmista ketjuista tehoja tulee. Kesler ja Ritchie ovat sitten kevään miehiä ja syttyvät varmasti playoffeissa.
   
 17. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Kappas, tilastojen valossahan näyttääkin paremmalta. Kommenttini perustui puhtaasti katsomiini otteluihin, esimerkiksi Nashvillea vastaan vaikutti siltä, että ykköstä lukuunottamatta ei saada mitään aikaan.
   
 18. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Anaheim Ducks, Florida Gators
  Duckseille sitten tappio St. Louisia vastaan kotona. En nähnyt kuin pätkiä toisesta ja kolmannesta erästä. Ihan hyvin Ducksit pelasivat siinä toisen erän vaiheilla ainakin, mutta perässä vaan hiihdettiin koko ajan maalien määrässä (ja laukaustenkin). Jotenkin tuntui siltä, että tuollainen puolustava systeemi kuin St. Louisilla oli, on myrkkyä hitaille Ankoille.

  Pettersson on näköjään ulostettu systeemistä ainakin toistaiseksi. Ja sellainenkin ihme tapahtui eilen, että Gibson ajettiin maaliinsa ja jään pintaan, mutta kaveri ei loukkaantunutkaan!