Anaheim Ducks 2012-2013

  • 510 331
  • 987
Tilastoilla ei ole tässä mitään tekemistä, vaan sillä mitä hänestä tiedän ja mihin hänet oli rankattu ja se ei kuitenkaan ollut sijalle kuusi, vaain ehkä sinne 20 paikkeille. Sen takia häneen kohdistuu älyttömät odotukset, kuten esimerkiksi Timoseen silloin ei. Ja Brodin ei toimi täysin yksi yhteen sen takia, että oli pelannut jo kauden Elitserieniä, kun taas Hampus vain Allsvenskanissa, mikä on kuitenkin pikkaisen heikompi sarja kun Elitserien. Ensikausi varmasti kertoo jo paljon miten hän esiintyy Elitserienissä, koska sinne varmasti hän ensikaudeksi päätyy. Ja niin kuin olen sanonut, niin hänestä voi tulla todella kova, mutta kutos varaus oli ennakkoon lähes jokaisen lätkää seuraavan mielestä liian korkea, niinkuin myös jokainen draft ranking sen kertoi. Ja korostan vielä sitä, että nimenomaan kyse tässä on siitä, että hänet varattiin niin korkealla vuorolla, mikä tuli kaikille muille paitsi Anaheimin johdolle täytenä yllätyksenä, vai odotitko itse hänen nimensä kuuluvan ennen nro 15? Siitä ei ole kysymys, etteikö olisi lupaava, mutta ei omissa silmissäni noin lupaava, että varataan jo kuudentena.

En ole varma ymmärsitkö vieläkään viestini ns. punaista lankaa. Itse en puhunut alunperinkään mistään odotusarvoista tai verrannut pelaajina Hampus Lindholmia ja Kimmo Timosta tai myöhemmin Jonas Brodinia. Tarkoitukseni oli (sanon tämän vielä kerran) vain ja ainoastaan osoittaa, että tilastojen perusteella on ihan turha lähteä tekemään mitään syväluotaavia analyysejä pelaajan kyvyistä, varsinkin kun puhutaan tämän ikäisistä pelaajista, joilla ei ole voinut kertyä montaakaan vuotta aikuisten pelejä jos ollenkaan. Tilastot ovat hyvä apuväline kaiken muun datan ohessa, mutta sokeasti tilastoihin tuijottaminen ja niiden perusteella johtopäätösten tekeminen on ihan nollatason analyysiä.

Onhan se nyt selvää, että Lindholmin odotusarvo on korkealla jo pelkästään varausnumeron johdosta verrattuna loppukierrosten varauksiin (kuten esim. se Timonen). En kuitenkaan allekirjoita sitä väitettä, että hän olisi jotenkin pystymetsästä kaivettu. Kovan potentiaalin omaava ja ykköskierrokselle alunperinkin povattu lupaus, jonka Anaheim otti omalla vuorollaan, koska hän oli Anaheimin listoilla korkealla.

Kun nyt kysyit, niin odottelin Lindholmia huudettavaksi jossakin siellä sijoilla 10-20, joten aika lähelle tuota haarukkaa meni. Ja joku linkittikin tähän ketjuun jo noita eri "asiantuntijoiden" mock drafteja. Sielläkin Hampus oli aika lailla samoilla sijoilla eli nousua tuli vain muutama pykälä mikä on ihan normaalia.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sielläkin Hampus oli aika lailla samoilla sijoilla eli nousua tuli vain muutama pykälä mikä on ihan normaalia.

Näin juuri. Näkisin että tätäkään keskustelua ei edes olisi, jollei näitä eri rankingeja ja mockeja tehtäisiin ollenkaan. Monet tuntuvat pitävän niitä absoluuttisina totuuksina, "Hampus oli rankattu sijalle 15, ei hän voi olla draftin 6. paras pelaaja" -tyyliin. Ja se on ihan ymmärrettävää, kun sarjoja ja pelaajia on ihan mahdoton verrata toisiinsa, niin rankingit ja mockit muokkaavat mielikuvia ennenkuin edes huomaakaan. Sen jälkeen Dumba onkin hetkessä 7. paras, Lindholm vasta 16. Kannattaa aina pitää mielessä, miksi noita rankingeja ja mockeja tehdään, niillä halutaan viihdyttää ja tyydyttää jääkiekon seuraajien spekuloinnin nälkää ja antaa edes jotain kouriintuntuvaa ennen draftia, ja helpottaa katsojia seuraamaan varaustilaisuutta. Ennakkolistoilla ei kuitenkaan ole sinänsä mitään merkitystä itse draftissa, vaan kuten Pierre McGuire "tiesi" draft-lähetyksessä, oli Lindholm kahdella jengillä top5:ssä.

Kannattaa myös huomioida, että vaikka Hampus pelasi VAIN Allsvenskanissa, nousi hän karsintasarjassa Kvalserienissä etulinjaan nostamaan joukkuettaan Elitserieniin. Oli jenginsä toiseksi tehokkain pakki, 10 peliä ja 1+4. Pienenä vertailuna samaisessa karsintasarjassa viime vuoden #6 varaus Mika Zibanejad teki hyökkääjän paikalta 10 pelissä 4+2. Pohjois-Amerikassa tuollaiset tasonnostot kauden tärkeimmässä paikassa vedetään aika vahvalla markkerilla alta. Sieltä ne voittajat ja johtajat yleensä löytyvät.

Itse olisin erittäin tyytyväinen, jos Blues olisi varannut sijalta kuusi Lindholmin. Kova kehitys ja tasonnosto kauden aikana, keskittyy jääkiekkoon koko sydämellään eikä esimerkiksi humputtele alkoholin perässä. TSN vertasi tyyliltään Pietrangeloon, ei voi olla huono. Kenny Jönssonin loistavassa ohjauksessa kehittyy varmasti hyvää tahtia. Eniten Hampuksesta pisti silmään ennen draftia combinessa annetut haastattelut (linkillä Tubeen). Lindholm oli rauhallinen, otti kaikki toimittajat huomioon ja vastasi luontevalla englannilla. Kysymystä "kuvaile itseäsi" hän vielä täsmensi kysymällä, tarkoitetaanko nyt häntä pelaajana vai ihmisenä. Erittäin fiksu ja aikuismainen kuva syntyi hänestä tuon yhden pätkän perusteella verrattuna esimerkiksi Mikhail "Ei mun tarvitse oikeastaan enää treenata kuin voimaa" Grigorenkoon.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Itse olisin erittäin tyytyväinen, jos Blues olisi varannut sijalta kuusi Lindholmin. Kova kehitys ja tasonnosto kauden aikana, keskittyy jääkiekkoon koko sydämellään eikä esimerkiksi humputtele alkoholin perässä...

...Lindholm oli rauhallinen, otti kaikki toimittajat huomioon ja vastasi luontevalla englannilla. Kysymystä "kuvaile itseäsi" hän vielä täsmensi kysymällä, tarkoitetaanko nyt häntä pelaajana vai ihmisenä. Erittäin fiksu ja aikuismainen kuva syntyi hänestä tuon yhden pätkän perusteella verrattuna esimerkiksi Mikhail "Ei mun tarvitse oikeastaan enää treenata kuin voimaa" Grigorenkoon.
Nuoressa miehessä on jotain pahasti vialla, jos viina ja naiset eivät kiinnosta. Pelkästään tähän elämänviisauteen viitaten Lindholmiin tulee suhtautua äärimmäisellä varauksella. Ensimmäisen kierroksen varausta ei missään nimessä kannattaisi tuhlata näin suuria epävarmuustekijöitä omaavaan pelaajaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tarkoitus oli lähinnä osoittaa kuinka hölmöä pelkkiin tilastoihin tuijottaminen on. Juuri noista listaamistasi syistä kaikki tiesivät Ovechkinin olevan tulevaisuuden tähti, vaikka maaleja ei mitään älytöntä määrää seurajoukkueessaan tehnytkään. Siitähän tässä Hampus -keississä on kyse.

Hölmöä hölmöä, mutta en siltikään tajua miksi verrata Hampusta ja jannun tilannetta yhteen viime vuosikymmenien suvereeneimpaan prospectiin, joka teki junnupelien lisäksi kovaa tulosta myös maansa ykkössarjassa ja myös pisteiden/maalien perusteella draftivuonnaan? Kuten sanottua, niin tuolla "vain 13" maalilla irtosi oman seurajoukkueen ykköspaikka ja koko liigankin maalipörssin voittoon riitti 23 maalia 59 otteluun. Noh, tämä kai tästä...
 
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
Tuohon meikäläisen taannoiseen viestiin Hamppua koskien, en tosiaan ole pojan pelejä nähnyt kuin ~5kpl enkä niissäkään tajunnut häneen huomiota kiinnittää kuin parissa viimeisissä. Näiden parin harvan pelin perusteella ei tietty voi mitään pitkälle meneviä johtopäätöksiä vetää, mutta uskaltaisin perinteiseen tapaan lyödä vetoa, että Hampuksesta ei mitään 1.pp:n johtohahmoa tule, johon rooliin Vatasella kuitenkin on nähdäkseni jonkinlaiset edellytykset. Lisäksi uskaltaisin väittää, että kovin moni muu joukkue ei olisi häntä ko. vuorolla varannut, eikä Anaheimin Ruotsin skouttaus niin jäätävää ole ollut että uskoisin heillä muita korkeampaa tietämystä olevan. Uskon että draftin myöhemmiltä vuoroilta löytyy 10+ parempaa tulevaisuuden karjua, mutta en vedä itseäni jojoon jos olen väärässä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Lisäksi uskaltaisin väittää, että kovin moni muu joukkue ei olisi häntä ko. vuorolla varannut, eikä Anaheimin Ruotsin skouttaus niin jäätävää ole ollut että uskoisin heillä muita korkeampaa tietämystä olevan. Uskon että draftin myöhemmiltä vuoroilta löytyy 10+ parempaa tulevaisuuden karjua, mutta en vedä itseäni jojoon jos olen väärässä.

Hampuusi oli kahden muun joukkueen listoilla top5-peluri. Siksi varmaan Ankat eivät uskaltaneet vaihtaa vuoroaan alaspäin. Itse olen luottavainen tähän Hampuusiin ja toivottavasti on jo kaudella 2013-2014 mukana.
 
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers 92-93
Hampuusi oli kahden muun joukkueen listoilla top5-peluri. Siksi varmaan Ankat eivät uskaltaneet vaihtaa vuoroaan alaspäin.

Mitkähän nämä kaksi muuta joukkuetta mahtoivat olla? Hf-huhu, oikeata tietoa vai Ducksien GM:n rauhoittelupuhe faneille? Eipä tuo tee toisaalta meikäläiselle suvea tai talvea oli miten tahansa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ajattelin tämän Shea Weberin offer sheet -tapahtuman myötä vielä palata sekunniksi vuosi sitten käytyyn keskusteluun siitä, miten joukkuetta voi ja tulisi rakentaa. Silloin esitin, että Duckseja voisi rakentaa myös isojen offer sheettien kautta, mutta silloin asia tyrmättiin lähinnä siksi, että näin voi tapahtua vain jossain tietokonepelissä ja tulevaisuuden treidaamisessa ei ole järkeä. Jokainen voi olla joukkueen rakentamiseen liittyvästä strategiasta mitä mieltä tahansa, mutta ainakin nyt voidaan käytännössä sanoa, että offer sheetin tekeminen ei ole (ainakaan kaikille) GM:eille mikään tabu, vaikka tämän kaltaista näkökulmaa tuotiin esiin.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ajattelin tämän Shea Weberin offer sheet -tapahtuman myötä vielä palata sekunniksi vuosi sitten käytyyn keskusteluun siitä, miten joukkuetta voi ja tulisi rakentaa. Silloin esitin, että Duckseja voisi rakentaa myös isojen offer sheettien kautta, mutta silloin asia tyrmättiin lähinnä siksi, että näin voi tapahtua vain jossain tietokonepelissä ja tulevaisuuden treidaamisessa ei ole järkeä.
Miten kuvittelit perseaukisen seuran makselevan jotain ihan älyttömiä vuosipalkkoja allekirjoitusbonusten ja muutenkin etupainotteisten soppareiden myötä? Luuletko, että Duckseilla on varaa maksella Parisen tai Suterin soppareiden allekirjoitusrahoja työsulun uhatessa. Perseaukiselle seuralle ei todellakaan ole kovin mieleistä maksaa jo heinäkuun alussa kahdelle pelaajalle yhteenä 20 miljoonaa, kun tiedossa on työsulun mahdollisuus. Todennäköisesti Weberinkin sopimus tulee olemaan sitä luokkaa, että se vaikeuttaisi muun Ducks joukkueen kasaamista merkittävästi.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Sen lisäksi ettei Anaheimissa olla valmiita käyttämään rahaa täytyy muistaa myös seuraava asia. Offersheetin tarjoamisesta pelaajalle, on ensinnäkin pitkämatka siihen että pelajaa allekirjoittaa sen, ja vielä pidempi matka siihen ettei oikeudet omistava seura matchaa sopimusta.
1-korin äijien suhteen pidän täysin varmana sitä että sopimus matchataan aina, ja näin uskon käyvän myös Weberin kanssa.
Ja vielä noista offersheeteistä. Ulkomuistista, Dustin Pennerin sopimus on työsulun jälkeen ainoa jota ei ole matchattu oikeudet omistavan seuran(Anaheim btw) puolelta. Näinpä väite että joukkuetta tulisi rakentaa offersheettien kautta on jokseenkin utopistinen, ja kertoo lähinnä siitä ettei väitteen kirjoittaja vain ymmärrä asiasta yhtään mitään. Tai näin minä ainakin asian näen. Erimieltä saa toki olla.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ilmeisesti vasenlaituri kysymyksessä joka pystyy myös pelaamaan keskellä mutta eipä juuri meikäläisen kelloja soita joten kertooka toki miehestä lisää.
Winnik on hyvä nelosketjun roolipelaaja. Nopea luistimilla, hyvä alivoimalla ja tekee perkeleesti työtä. Puukädet kuuluvat toki mukaan pakettiin. Seura on vaihtunut tiheään tahtiin, mutta mistään locker room cancer jutuista en ole itse kuullut, vaan syynä lienee Winnikin älytön palkkapyyntö, jonka vuoksi tuli aikoinaan treidatuksi niin Phoenixista, kuin Coloradostakin.
 

Largo

Jäsen
Visnovsky palaamassa Anaheimiin?

Linkki hockeysverigen juttuun Visnovskyn tilanteesta. Joku paremman ruotsin omaava vois vähän tuota juttua avata enemmän mutta ymmärsin, että joku no-trade clause siellä on ollut ja pelaaminen Islandersissa ei sitten kiinnostakaan?

Visnovsky on vedonnut siihen, että hänellä oli no-trade clause alkuperäisessä sopimuksessa jonka hän teki Edmontonin kanssa. En ole täysin varma miten pykälät menee, mutta ilmeisesti no-trade clause poistuu sopimuksesta, jos pelaaja kaupataan toiseen seuraan. NHL kuulee osapuolia, mutta tarkkaa päivää ei lyöty lukkoon.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
NHLwiki ‏@NHLwiki

#NHL-- Sam Cachardi out of Philly reports #Flyers and #NHLDucks talking Bobby Ryan trade and ANH wants Sean Couturier as part of deal.

Tälläistä twiitattu muutama minuutti sitten. Jäädään seuraamaan.
 

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Tälläistä twiitattu muutama minuutti sitten. Jäädään seuraamaan.

Eikö tuo ollut osa sitä aikaisempaa pyyntihintaa Ryanista johon ei oltu suostuttu. En millään jaksa uskoa että näin tulisi käymään että Homer Schennistä tai Coutsista luopuisi. Taisi tuo tarjous olla ennemmin muotoa Read, Gustafsson, 1 pick ja jotain muita pickejä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos itse olisin Murray niin ehdottomasti vaatisin kaupassa Flyersilta jonkun nelikosta B.Schenn, Couturier, Giroux ( jota Flyers ei ikinä missään tapauksessa kauppaa ) tai Voracek ( joka on vielä RFA, mutta kun sopimus on syntynyt niin kävis ). Ja noista neljästä vain Giroux on pelaaja johon Ryanin vaihtasin päikseen ja antaisin itse vielä pickejä lisäks, mutta muiden kohdalla Anaheimin pitää saada vielä jotain muutakin. Parempaan pitää pystyä kuin mitä Howson ja eiköhän Murray pystykin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Jos itse olisin Murray niin ehdottomasti vaatisin kaupassa Flyersilta jonkun nelikosta B.Schenn, Couturier, Giroux ( jota Flyers ei ikinä missään tapauksessa kauppaa ) tai Voracek ( joka on vielä RFA, mutta kun sopimus on syntynyt niin kävis ). Ja noista neljästä vain Giroux on pelaaja johon Ryanin vaihtasin päikseen ja antaisin itse vielä pickejä lisäks, mutta muiden kohdalla Anaheimin pitää saada vielä jotain muutakin. Parempaan pitää pystyä kuin mitä Howson ja eiköhän Murray pystykin.

Ryan on tällä hetkellä noita Schennia ja Couturieria parempi, mutta ei enää kauden parin päästä. Ryanin vaihto vaikka Coutueriin ja johonkin pariin alemman kiekan pickkiin kävisi minulle.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Jos itse olisin Murray niin ehdottomasti vaatisin kaupassa Flyersilta jonkun nelikosta B.Schenn, Couturier, Giroux ( jota Flyers ei ikinä missään tapauksessa kauppaa ) tai Voracek ( joka on vielä RFA, mutta kun sopimus on syntynyt niin kävis ). Ja noista neljästä vain Giroux on pelaaja johon Ryanin vaihtasin päikseen ja antaisin itse vielä pickejä lisäks, mutta muiden kohdalla Anaheimin pitää saada vielä jotain muutakin. Parempaan pitää pystyä kuin mitä Howson ja eiköhän Murray pystykin.

Juuh, ja olisiko kovin kannattavaa Flyersin kaupata ketään noista? Aika moni muukin on vaatinut kyseisiä herroja vaihdossa oli sitten puhetta Nashista, Weberistä tai Ryanista. Ei kuitenkaan ole Holmgren kaupannut kyseisiä pelaajia minnekään. Ainoastaan Voracek voi RFA:na olla mahdollinen kaupattava, mutta en sitäkään allekirjoittaisi. Tuskin kukaan maksaa Ryanista sen enempää kuin Nashista. Jos Ryan haluaa väkisin pois Ducksista, niin eipä sitä voi kovin pilviin hinnoitella sillä ostajat häviävät aika pian. Taisi se Howson vaatia Rangersilta niin Stepania, Del Zottoa, McDonaghia ja Kreideria, mutta ketään ei sitten saatu. Samoin Flyersilta on lähes joka neuvotteluihin liitetty Schenn ja Couturier, mutta eipä ne neuvottelut ole näköjään kovin pitkälle edenneet. Eli lievään alihintaan Ryanin joutuu myymään jos sen sitten aikoo myydä.

-----------------------------------

Tämähän on toki Ducksin ketju, joten anteeksi häiriköinnistä. Totta kai paras mahdollinen olisi hyvä saada treidissä, mutta omasta mielestäni Ducksin olisi kannattavaa pitää Ryan, sillä edessä voi olla tiukat neuvottelut Perryn ja Getzlafin kanssa ja uhkana on, että vuoden päästä he voivat karata UFA:na pois Ducksista. Monesti myös on, että kaupoissa ei saada sitä toivotuinta ja parasta vastinetta takaisin. Tyydyttävä vastine voi olla todennäköisempi.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Tämähän on toki Ducksin ketju, joten anteeksi häiriköinnistä. Totta kai paras mahdollinen olisi hyvä saada treidissä, mutta omasta mielestäni Ducksin olisi kannattavaa pitää Ryan, sillä edessä voi olla tiukat neuvottelut Perryn ja Getzlafin kanssa ja uhkana on, että vuoden päästä he voivat karata UFA:na pois Ducksista. Monesti myös on, että kaupoissa ei saada sitä toivotuinta ja parasta vastinetta takaisin. Tyydyttävä vastine voi olla todennäköisempi.

Tämähän tuli kuin suoraan omasta näppiksestä! Ryan on yksi joukkueen tärkeimmistä tulevaisuuden palasista ja on erittäin vaikea nähdä sellaisen treidin onnistuvan, jossa takaisinpäin saataisiin yhtä vahvaa tekijää myös tulevaisuutta ajatellen. Etenkään tässä tilanteessa kun Bobby on itse todennut haluavansa muualle. En tiedä mitä kulisseissa tarkalleen ottaen juuri nyt on meneillään, mutta toivon edelleen että Bobbylta löytyy tarvittava motivaatio jatkaa Duckseissa eikä hänen osaltaan tarvitse treideillä spekuloida.

En tiedä uskallanko edes avata sellaista uutista, jossa otsikkona on: "Ducks kauppasi tähtipelaajansa" tai vastaavaa. Hyvin hyvin todennäköisesti tuossa kaupassa tultaisiin jäämään tappiolle, joten toivottavasti tällaista uutista ei joudu lukemaan.
 

Viipastu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Jos itse olisin Murray niin ehdottomasti vaatisin kaupassa Flyersilta jonkun nelikosta B.Schenn, Couturier, Giroux ( jota Flyers ei ikinä missään tapauksessa kauppaa ) tai Voracek ( joka on vielä RFA, mutta kun sopimus on syntynyt niin kävis ). Ja noista neljästä vain Giroux on pelaaja johon Ryanin vaihtasin päikseen ja antaisin itse vielä pickejä lisäks, mutta muiden kohdalla Anaheimin pitää saada vielä jotain muutakin. Parempaan pitää pystyä kuin mitä Howson ja eiköhän Murray pystykin.

Pienenä vertailuna:

Eihän Giroux ole kuin point/game ykkössentteri, jota pidän liigan yhtenä parhaana ylivoimapelaajana Malkinin jälkeen sekä erittäin hyvänä alivoimapelaajana. Rikkoo hyvänä kautena 40 maalia ja sata pistettä. Rasitteena ehkä kahden kauden mittainen sopimus alle 4 millin capilla.

Ryan taas on kohtuuvarma 30 maalin laituri kenen vieressä tahansa millä tahansa peliajalla ja sopii kakkosylivoimaan maalintekijäksi. Kolme kautta 5,1 miljoonan hitillä. Voi rikkoa 40 maalia ykköskentässä muutaman kerran uralla.

Philadelphialta lähti kauden jälkeen laidoilta Jagr ja Van Riemsdyk, eikä Voracekillla ole jatkosopimusta ainakaan vielä. Tilalle on tullut vain Fedotenko. Vastaavasti Ducks jätti Hagmanin ja Blaken sopimukset uusimatta, kun vain Winnik tuli uutena alempiin kenttiin. Molemmilla on huutava pula hyvistä laitureista.

Ryan-Getz-Perry
Cogliano-Koivu-Selänne

Hartnell - Giroux - Simmonds
Schenn - Briere - Read
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pienenä vertailuna:

Hartnell - Giroux - Simmonds
Schenn - Briere - Read

Eiköhän Voracek ota Jaggen paikan ykkösessä sekä saa kunnon näytönpaikan Roon vierellä. Sopparikin varmaan saadan aikaiseksi kohtapuoliin, näin ainakin Homer antoi ymmärtää kun kertoi mietteitään missä ketjussa Jake voisi pelata.

Kaksi ensimmäistä ketjua menevät varmaan tyyliin:

Hartnell - Giroux - Voracek
Schenn - Briere - Simmonds

Kyllä Flyers nipusta löytyy edelleen laajuutta hyökkäyksen suhteen, kyllähän Ryan kelpaisi, mutta en näe mitään tarvetta hänen hankkimiselle, ainakaan sillä mitä kaverista joutuu maksamaan, mikä on ihan ymmärrettävää kun katsoo millaisesta kaverista on kyse. Sori Ducks faneille Flyers kannattajan mietteiden kirjoittamisesta teidän ketjuunne.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Siltä osin Bobbyn tilanne on erilainen kuin Nashin, että Bobby ei virallisesti ole vaatinut treidiä. Enemmänkin ilmaissut turhautuneisuuttaan joutuessaan taas treidihuhujen kohteeksi. Anaheimin ei siis ole mikään pakko treidata häntä, Bobby voi ilmaantua training campille ihan kuin ennenkin. Nash ei olisi voinut. Tästä syystä Nashista saatu vastine jäi odotettua huonommaksi, kun jokainen häntä havitellut joukkue tiesi, että Columbuksen on pakko treidata hänet, eikä siksi tarjonnut kuuta taivaalta. Tietysti siellä voi olla sillat pahastikin poltettu Bobbyn ja Bobin välillä, mutta tarinaa ei vaan ole kerrottu julkisuuteen, mistäs minä tiedän. En kuitenkaan tähän usko.

Mitä tulee Bobbysta saatavaan vastineeseen, eniten tarvetta on sentterille. Sitten taas jos Bobby lähtee, tarvetta on laiturille. Jos näin esimerkkinä vaihdossa tulisi vaikka David Krejci, Ducks saa hänestä loistavan kakkossentterin, mutta vasempaan laitaan jää valtava tyhjiö. Sitten kun Selänne lopettaa ja Perryn sopimus on katkolla, voidaankin joutua katastrofitilanteeseen, kun top 6 -hyökkääjistä ja joukkueen pitkäaikaisesta rungosta kolme on poissa. Junnuja sieltä on tulossa (Palmieri, Etem jne), mutta he eivät ole todistaneet vielä juurikaan mitään. Toisin sanoen aika helvetin kova kakkossentteri sieltä pitäisi saada, jotta treidissä olisi järkeä. Tai sitten Bobbysta halutaan takaisin vaihdossa sentteri ja vasen laituri, mutta silloin taas laatu on heikompaa.

UFA-markkinoilta tuli sitten Daniel Winnik. Tykkään. Vastuulliselle alivoimapelaajalle, jolta löytyy vielä jonkin verran kykyä tehdä pisteitä, on aina käyttöä. Ketjukoostumukset ovat vielä täysin auki, mutta kolmos -nelosketjuun hän varmaan menee. Pitää muistaa, että nyt Boudreaun aikana se nelosketjukin tulee pelaamaan järkeviä minuutteja. Jossain HF Boardsilla joku ihmetteli, että mistä hän löytää pelipaikkansa, kun vasen laita on jo oikeastaan täytetty nimillä Ryan, Cogliano (tulee jälleen pelaamaan laidassa Boudreaun mukaan, vaikka sentteriksi hänet ilmeisesti vieläkin listataan kaikkialla), Devo ja Beleskey. Kuulemma Winnik on joskus pelannut sentterinä, että olisko tämä sitten nelosketjun uusi johtaja?
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ei ole ollut nyt mitään huhuja tästä ihmepoju Bobby Ryanista. Kyllä Ankkojen kannattaa Bobby vaihtaa sentteriin. Koivu ei enää kauan pelaile ja Selänteen voi nostaa ykköseen Getzlaf ja Perryn viereen. Haalariosasto on mielestäni kunnossa ja ok junioreita mutta tosiaan se 2-ketjun liideri vielä puuttuu. Detroit tarvitsee Pavelille oikean laiturin. :)
 

Largo

Jäsen
Ei ole ollut nyt mitään huhuja tästä ihmepoju Bobby Ryanista. Kyllä Ankkojen kannattaa Bobby vaihtaa sentteriin. Koivu ei enää kauan pelaile ja Selänteen voi nostaa ykköseen Getzlaf ja Perryn viereen. Haalariosasto on mielestäni kunnossa ja ok junioreita mutta tosiaan se 2-ketjun liideri vielä puuttuu. Detroit tarvitsee Pavelille oikean laiturin. :)

Mielestäni Ducksien ei kannata treidata Ryania treidata yhtään mihinkään. Toki jos mies tulee leirille haluttomana ja vailla motivaatiota, treidi on melkein pakko tehdä. Moni GM on todennäköisesti valmis ottamaan Ryanin joukkueeseen vaikka heti, mutta sopivaa vastinetta Ducksille ei ole toistaiseksi löytynyt.

Jos Ryan kuitenkin löytää motivaatiota organisaatiossa pelata, niin ehdottomasti kakkoseen Koivun ja Selänteen kanssa. Ketju pelasi viime kaudella välillä yhdessä vaihtelevalla menestyksellä, mutta uskon kuitenkin ketjun toimivuuteen, jos he saavat pelata vakituisesti yhdessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös