Ampumahiihtokausi 2016–2017

  • 78 653
  • 649

Salama44

Jäsen
Nyt oli sitä tuuria toisen epäonnistumisen ja oman onnistumisen vuoksi, mutta mitä tahansa voi vielä tapahtua toisinkin päin jos innostuu hiihtämään itsensä punaiselle ennen ampumapaikkoja.
 

Nick Neim

Jäsen
Joku kuka tietää tarkemmin, niin oliko kyseessä paska patruuna vai mistä tuo Koukalovan syöttöhäiriö oikein johtui? Nimittäin jos aseessa on häikkää, niin sittenhän samanlaista voi osua muillekin ampumapaikoille ja sellaista ei kyllä kestä kukaan. Vaikka Gabby edelleen toki onkin kisassa ihan kohtalaisesti mukana.
 

Salama44

Jäsen
Viimeisen ampumapaikan varaan jää. Kenellä tärisee siinä eniten? Mäkäräisellä oli vähän enemmän hajontaa pystyammunnassa, mutta pysyykö kasa taulussa?
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Hiton hyvä kisa, muttei palkkiota. Yleisö taisi nyt vaikuttaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Höh, tuo on kyllä Kaisaa koko uran ajan vainonnut, että jos nuo laikat olisi pudonneet ihan napsun verran varmemmin niin mitä dominointia tuo sen tekeminen olisi ollut koko uran ajan.
 

Salama44

Jäsen
Mäkäräiselle sakko. Kulta meni taas, meneekö mitalikin?

Ei se hermo vaan kestänyt kun Dahlmeier sai viimeisen alas. Ohilaukaus oli niis selvä että ihan selvästi hermostui kun Dahlmeier pääsi lähtemään. Sitten meni vielä aikaa viimeisen pudottamiseenkin kun keskittyi pitkään.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Mäkäräiselle sakko. Kulta meni taas, meneekä mitalikin?

Ei se hermo vaan kestänyt kun Dahlmeier sai viimeisen alas. Ohilaukaus oli niis selvä että iha selvästi hermostui kun Dahlmeier pääsi lähtemään. Sitten meni vielä aikaa viimeisen pusottamiseenkin kun keskittyi pitkään.
Voi vittu mitä paskaa tämä kirjoitus. Nimenomaan pää kesti siinä viimeisessä laukauksessa 19/20 on Mäkäräiselle huippusuoritus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös