Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2018 – liveseuranta

  • 94 822
  • 1 044

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Selostaja lätisee jostain olkapää-kontaktista vaikka ensimmäiseksi otti osumaa juurikin jalka. Hienosti saatiin polvitaklattua ykkössentteri pois kisoista. Näitä lisää.
 

Vatman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Juuri kun alkoi näyttämään liiankin hyvältä Suomen turnaus niin tietenkin tälläinen menetys. Onneksi Kupari saatiin kisoihin, mutta kyllähän tuo Kotkaniemen menetys on aina syvyydestä pois.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Sivusiteen kevyt revähdys niin polven voi kaiketi saada vielä pelikuntoon. Jos jotain vakavampaa kävi niin turnaus oli varmasti siinä.
 
Suomen neloskenttä ollut kisoissa kyllä tosi hyvä. Ei niitä jengin kärkijätkiä, mutta kaverit pelaa joka vaihdossa joukkueelle.

Ruotsi vastaan välierissä.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Niin taklaus ei ollut edes kova, mutta katuessa polvi näytti vääntyvän, toivottavasti vaan joku sivuside, pahoin pelkään että pitkä kuntoutus eessä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kyllä kuulostaa omituiselta tuon taklauksen jälkeen kun mies ei pystynyt yhtään painoa antamaan jalalle. Noh otetaan tyytyväisenä tämä tieto vastaan.
Mulle on käynyt tuollainen pieni sivusidevamma aikanaan. Veti aluksi just tuolla tavalla jalan siihen kuntoon että sille ei painoa voinut laskea yhtään. Turposi kovasti, mutta siihen riitti vaan nesteiden imeminen pois polvesta ja muutaman päivän lepo. Ehkä Kotkaniemelle kävi sitten jotain vastaavanlaista. Kommentaattori ainakin väläytteli tätä vaihtoehtoa.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Tšekki - Kanada kahden erän jälkeen edelleen 1-0 tshekeille. Tässähän alkaa yllätys olla viritteillä. Venäjä - USA myös tilanteessa 1-1.
 

Knap

Jäsen
Siellä tosiaan viritellään suurinta yllätystä, kun katsotaan vain näitä kisoja. Valko-Venäjältä oli kovempi saavutus voittaa Sveitsi, kun Tshekiltä Ranska. 2-0 peli nyt. Harmittaa kyllä vietävästi, että paras joukkue (Suomi) saa Ruotsin vastaan ja Venäjä/USA saa mahdollisesti Tshekin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi nyt voinut Nordgren laittaa häkkiin. Suomen pelihän näyttää todella raikkaalta ennakkosuosikkia vastaan.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suomi 1-0
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Nyt on hyvä liike jätkillä. Lisää tätä..
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkuminuuttien perusteellla ei pitäisi olla hätää, mutta nämä on pienestä kiinni. Nätti kuti Hirvoselta, mutta vähän helpolta näytti - ottiko ehkä kimmoketta jostain.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ruotsihan on ihan vastaantulija.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös