Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2017 – liveseuranta

  • 100 991
  • 1 088

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Finley ja Nolan.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Vesalainen nostaa osakkeita näillä kisoilla. Noussee varmaan johonkin 15 paikkeille ensi kesän draftissa. Nythän on ollut arvioissa ekan kierroksen loppupäässä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kanadan avausmaalin on näköjään tehnyt Stydiniska.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tolla ulottuvuudella, kun vie rystylle täydessä vauhdissa, niin ei paljon palaa ole maalivahdilla.
 

Ralph

Jäsen
Miksi muuten Suomella on jo kolmannen kerran neljänteen peliin kakkosmokke maalissa? Täällähän Lukko-fani osasi kertoa, että Lehtinen on parempi. Tai ainakin Lehtinen on lupaava.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Kyllähän Suomi on taas kova tässä turnauksessa ja kullasta taistellaan. Miettikää jos vaikka joku Eeli Tolvanen & Heponiemi muodostaisi vielä toisen kovan ketjun ... Noh, toki tässä turnauksessa Kanadallakin on useita kovia pelaajia jatkamassa kausiaan junnusarjoissa.

Tolvanen, Jokiharju, Moilanen, Heponiemi... Kyllähän tuo väkisinkin pistää miettimään kuinka kova tämä jengi olisi jos kaikki parhaat olisivat mukana. Noh, kova on nytkin ja onhan niitä poissaolijoita muillakin.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Tämä tulos ei ole itse asiassa ole edes hirveän yllättävä. Kanada ei ole aikaisemmissakaan matseissa ollut erityisen vakuuttava.
 
Mikäs rupusakki tää vaahteralehdet oikein on, vai onko Suomi vaan niin kova? Lohkovoitto alkaa näyttää aika todennäköiseltä, vaikka onhan tässä peliä vielä jäljellä. Kolmen maalin johto tuntuu kuitenkin aika tukevalta tässä kohtaa. (Kuuluiset viimeiset sanat)
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Harmi, että Slovakiassa ikäraja alkoholijuomille on 18 vuotta, niin ei voi sanoa kanadalaisten olevan vain kaljottelemassa tuolla. Ehkä heitä ei vain kiinnosta pelaaminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös