Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2015 – liveseuranta

  • 99 538
  • 773

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
MAHTAVAA!!!
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Hah hah mitä paskaa ylivoimaa ja hyvää taistelua Suomelta. Saa nähdä miten jenkkien hermo kestää kun ei saa mistää sisään
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Huh. On toi Saarela kone! Hieno heittäytyminen kyllä, ei jäänyt kovin paljoa jäähyä tapettavaksi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Huhhuh, kyllä on jännäpaska housuissa tätä katsoessa..
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jenkit ei uskalla laukoa yv:llä ollenkaan. Yritetään hieroa tyhjään maaliin jollekin paikkaa. Tuossakin erän lopussa oli vaikka kuinka monta paikkaa laukoa. Ei taida riittää usko tällä hetkellä Vehviläisen ohittamiseen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Huomaa kyllä, että junnarit on askissa nimen omaan tuosta ylivoimasta. USA:lla monta aivan loistavaa paikkaa laukoa tuolla 5-3:lla, mutta nalli ei vain pala.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Toisaalta: kiekko katsomoon-jäähy on aika selkeä. Noh, jos se nyt tosta...
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olipahan paska erä Suomelta. Vaikka kerran kiekko meinasi maaliin lipua, Vehviläinen oli kova ja lopun AV-tilanne pelattiin hienosti, niin kyllähän jenkit tuota veivät. Jos seuraavaan erään ei saada uutta vaihdetta sisään, ei välttämättä tarvitse kultakahveja keitellä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Älä muuta sano. Matthewsille runkataan jatkuvasti ja tää kommentaattori ulisi aivan helvetin pitkään siitä pitkä kiekko-tilanteesta.
Toisaalta Matthews on kyllä Vehviläisen jälkeen ollutkin kentän paras pelaaja. Mutta kieltämättä hauskaa kuinka kanadalainen Craig Button (se kommentaattori) tuntuu olevan selvästi enemmän jenkkien puolella.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Luoja, millaisilla USA-laseilla painaa myös TSN-porukka.

Tarjoas vähän makupaloja. Mörikaanit kun on niin arvostettuja tuossa selostus- ja studiotoiminnassaan. Olenko minä täysin väärässä kun sanon, että tuo toinen purkukiekko meni USA:n vaihtoaitioon eikä katsomoon?
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Älä muuta sano. Matthewsille runkataan jatkuvasti ja tää kommentaattori ulisi aivan helvetin pitkään siitä pitkä kiekko-tilanteesta. Helvetin rasittavaa kuunneltavaa, oli miten asiantuntevaa tahansa.

Samaa hihittelin tässä omalla koneellani. Hieman on yksisilmäistä selostusta, luojan kiitos ollaan edelleen 1-0 johdossa!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Loistavaa taistelua Suomelta tuo 5-3 av ja samalla jenkeillä alkaa tosissaan ahdistamaan kun eivät saa kiekkoa Vehviläisen taakse.

Noin muuten erästä. Lisätään luistelua 3. erään on kliseistä tutuimpia mutta nyt sitä täytyy tapahtua. Johonkin se vauhti hävisi Suomen pelistä ja syöttötarkkuus romahti samalla. Oikeastaan lukuunottamatta Vehviläisen otteita ja tuota lopun alivoimaa aika luokaton erä Suomelta. Ykkösketjusta Laine ja Puljujärvi vaikuttavat hieman väsyneiltä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Tuleeko jollekin yllätyksenä, että jenkkien täydellinen gloryhunttaus -mentaliteetti ja "ääripatriotismi" ei salli objektiivista selostamista, vaikka kuinka ammattilaisista olisi kyse? The greatest nation in the world ja niin edelleen.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Luoja, millaisilla USA-laseilla painaa myös TSN-porukka.
Jos ei Kanada pärjää, niin tietenkin hypätään naapurin kelkkaan. Onhan tuo todella räikeää touhua, mutta melko koomista myös kun kuuntelee miten nuo repii pelihousunsa tuolla studiossa tilanteesta toiseen. Ainakin näin Suomen johtoasemassa.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kölli Kortelainenhan alkaa vaikuttamaan hyvältä kommentaattorilta näiden TSN seppien jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös