Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut Venäjällä 19.–29.4.2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana adolf, 20.10.2017 klo 22.10.

 1. adolf Jäsen

  Aika tarkkaan nuohosin Suomen pelaajamateriaalin läpi, että ainakaan montaa nimeä ei jäänyt tuosta hahmotelmasta puuttumaan. Maalivahdeista ei mitään hajua.

  Anttoni Honka - Santeri Salmela
  Toni Utunen - Miska Kukkonen
  Santeri Hatakka - Mikko Kokkonen

  Sampo Ranta - Jesperi Kotkaniemi - Niklas Nordgren
  Kaapo Kakko - Henri Nikkanen - Lenni Killinen
  Matias Maccelli - Kristian Tanus - Konsta Hirvonen
  Samuel Salonen - Karri Kapanen - Eppu Karuvaara

  Puolustus on hyvää tasoa ja Kotkaniemi yksi kisojen parhaista senttereistä, ellei jopa paras. Ei tämä paperilla missään nimessä ole yhtä vahva kuin esimerkiksi 2 edellistä ikäluokkaa eli 98 ja 99 vuosikerrat, mutta sehän ei tietenkään mitään vielä ratkaise.

  Kisojen tähtipelaajia ovat osallistuessaan ainakin Ruotsin puolustaja Adam Boqvist, USA:n hyökkääjä Oliver Wahlstrom ja Kanadan puolustaja Ryan Merkley.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Korvataan Tanus itseoikeutetusti Rasmus Kuparilla ja Hirvonen 00-ikäluokan kovimmalla maalipyssyllä eli Arttu Nevasaarella. Maccelli - Kupari - Nevasaari olisi oikein kelpo kakkosketju, ellei peräti ykkönen. Noh, loppukausi näyttää.
   
 3. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Eikö näissä ole sama sääntö kuin U20-kisoissakin, että jos kisojen alkaessa olet täyttänyt 18 (jota Kupari ja Nevasaari ovat), niin osallistumisoikeutta ei ole?
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Vuosiluvun mukaan menevät eli kyseisen vuoden aikana 18 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat saavat osallistua.
   
 5. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Onko noin? No sepäs hienoa. En jaksa ruveta tuota kokoonpanoa enää muokkailemaan, mutta tuohon varmaan saisi siinä tapauksessa tehdä vähän enemmänkin lisäyksiä.

  Niin ja nämä Dahlinit ja Svechnikovit ovat toki mukana sitten myös. Suattaapi joku Dahlin kevyesti dominoida näissä karkeloissa...
   
 6. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mitäpä tuosta, inhimillinen erehdys. Tästähän on hyvä jatkaa spekulointia ja kokoonpanohahmotelmia.
   
 7. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Kim Nousiainen kanssa yks nimi ainakin keskusteluun.
   
 8. Myrvold Jäsen

  Mites Juuso Ketola? Entäs yllätyskorttina Otto Kivenmäki?
   
 9. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  En tiedä miten tarkkaan olet nuohonnut, mutta esimerkiksi Kukkonen ei ole vielä matsiakaan pelannut tällä kaudella missään. Pelaako yleensä enää ollenkaan vai onko joku isomman puoleinen loukkaantuminen alla? Osaat varmaan kertoa, kun olet hänet noin korkealle arvottanut.
   
 10. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Molemmat tuoreessa jengissä mukana, hienoa!
   
 11. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Miksikähän Matias Maccelli ei ole taaskaan joukkueessa? Toivottavasti kevään MM-kisavalintoja tehdessä vaakakupissa ei paina muut kuin pelilliset seikat. 00-ikäluokka on kuitenkin sen verran kapea kärjen osalta, ettei Maccellilla pitäisi olla mitään ongelmia mahtua joukkueeseen. Kuuluu taitojensa puolesta 2019 draftin kahdelle ensimmäiselle kierrokselle.

  Viime kaudella U17-maajoukkuetta valmensi Tommi Niemelä, joka valmentaa tällä kaudella U18-maajoukkuetta eli samaa ikäluokkaa. Jo vuosi sitten tämä samainen Niemelä jätti Maccellin ulos kauden päätapahtumasta eli U17 WHC:stä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2017 klo 23.17
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Siellähän tuo Maccelli näkyy olevan ykkösketjun laidassa tänään Tshekkiä vastaan. Kannatti ilmeisesti valittaa asiasta. (hymiö)
   
 13. Finsvik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Modo Hockey
  U18 hävisi tänään Tsekille kotiturnauksen avausottelussa Hämeenlinnassa jatkoajalla. Ei Tsekkikään mikään ihan huippujengi ole tuossa ikäluokassa Kanadaan, Ruotsiin ja USA:aan verrattuna. Kyllähän tuo Niemelän / Merikiven juniorimaajoukkueen taaperrus on surullista katseltavaa. Eihän tuo 2000-ikäluokka mikään kovin laaja tasollisesti ole mutta harvoja taitopelaajia kestää vieläkin näköjään jättää pois ihan lähtökohtaisesti joukkueesta. Toki Maccelli näytti tulevan kai varalta joukkueeseen mutta esimerkiksi Honka oli ainakin tänään pois kokoonpanosta? Onhan siellä toki ollut Kuparia ja Kotkaniemeäkin mukana YOG:ssa, WHC:ssä ja Hlinkassa jne. mutta voitot suurista maista ovat kiertäneet melkolailla tuota joukkuetta eli katse kääntyy myös penkin takana seisoviin hemmoihin...
   
 14. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Taaperrus? Suomi pelasi erittäin laadukasta kiekkoa. Dominointia viisikkopelissä. Tussua viimeistelyä se vain oli.