Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013.

 1. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Erittäin hyvä korjaus - jostain syystä vain katsoin Barkovin pelejä, enkä Floridan.
   
 2. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt meneillään hyvä kausi, muutenhan jätkä on aina klesana. Sotsissakin taisi loukkaantua jo alkupeleissä.

  Eihän koukkuetta voi mitenkään rakentaa noin loukkaantumisherkän pelaajan ympärille. Sehän olisi todella ammattitaidotonta puuhastelua. Kyllä Floridan on pakko lähteä siitä Barkovin ehjä kausi on upside, ei oletus.
   
 3. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllä se on paskapuhetta, että Barkov sulaisi tiukoissa paikoissa eli pudotuspeleissä. Tapparassa pelasi hyvin siihen saakka kunnes loukkaantui, josta Ässät saa (Raannan, Savinaisen ja Karri Kiven lisäksi) kiittää mestaruuttaan. Florida pudotuspeliyrityksessään ja Suomi World Cupissa olivat liian kovan paikan edessä, jolloin yksittäiseltä sentteriltäkin on turha odotella ihmetekoja. Lisäksi nuo epäonnistumiset menee Laten piikkiin. Ainakin se World Cup.

  Mutta toivottavasti Florida menee nyt pudotuspeleihin taas, niin saadaan uutta dataa väittelyyn. Vaikka se paskapuhetta onkin.
   
 4. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Näin.

  Ylipäänsä tämän keskustelun ajoitus on outo. Floridan playoff haaveita haudattiin joukolla jo kauan sitten. Nyt viimeisen reilun kuukauden täysin uudelleen syntynyt joukkue on pelannut voittavaa kiekkoa. Näissä tärkeissä otteluissa Barkov on ollut suunnannäyttäjä nostamalla vielä napsun tasoaan. Barkov johtaa edestä tällä hetkellä huikealla tasolla. Kysymys lienee se, että ehtikö Panthers antamaan jo liikaa siimaa pudotuspelejä silmällä pitäen. Takaisin taisteluun pudotuspelipaikoista nuo ehtivät kuitenkin. Nykyvireen jatkuessa ottavat villikortti -paikan melko todennäköisesti...
   
 5. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei sula vaan loukkaantuu, kuten yllä kirjoitat. WC oli oma lukunsa, kaikki oli paskoja koska joukkue/pelitapa ei toiminut pätkääkään.
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  No onhan näitä tapauksia ollut. Sidney Crosby oli vuosikymmenen alkupuolella paljonkin telakalla ja epäiltiin parsitaanko siitä kasaan minkäänlaista pelimiestä enää. Sittemmin on tullut yllättävänkin eheitä kausia, ja tässä kohti jokainen koputtaa puuta. Kukaan ei voi sanoa etteikö Barkov loukkaantuisi jatkossakin, mutta ei sitä kannata ainoana totuutena pitää, että se jatkuvasti olisi paskana.

  Toivottavasti pysyisi ehjänä.
   
 7. steierwrass Jäsen

  Menin katsomaan, että miten suuri McDavidin johto on pisteissä, jos ylivoimat poistetaan ja törmäsin siihen, että Barkovkin on kovin korkealla.

  McDavid 68
  Kucherov 57
  Gaudreau 55
  Malkin 54
  Barkov 54

  Floridan ylivoimassa on näkynyt hieman samaa ongelmaa kuin kakkoskentän pelissä. Se kiekko pyörii paljon Trocheckin lavassa. Ja sieltä tulee ratkaisuja tai sitten niitä ei tule. Trocheckilla on kuitenkin 23 yv-pistettä Barkovin 14 vastaan, vaikka samaan aikaan ovat siellä kentällä.
   
 8. Larppa Jäsen

  Lainaus:
  Barkov pelaa ykkössentterille poikkeuksellisesti paljon maskimiehenä? Vai onkohan näin vaan sattunut olemaan niissä vähissä peleissä mitä on itse tullut katsottua.
   
 9. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Joo, niin pelaa vähän erikoisessa roolissa. Tosin Barkov taitaa liikkua maskimiehen paikalta usein maalin sivulle tai taaksekin. Eli osallistuu enemmän kiekolliseen peliin kuin suurin osa maskimiehistä.
   
 10. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Lainaus:
  Onko se oikeastaan ihme? On totta, että Barkov voisi helposti olla rakentamassa peliä oikealla laidalla. On tuo kuitenkin samalla paras maskimieheksikin tuossa. Kokoa löytyy ja toisaalta kädet riittää ohjauksiin ja ripareihin paremmin kuin hyvin. Ei tuosta nykyviisikosta (Huberdeau, Barkov, Dadonov, Yandle, Trocheck) oikein kukaan muu sovi maalin eteen. Toki kuten mainittua tuossa on jonkin verran liikehdintää, kun tilanteen mukaan Barkov irtoaa maalin viereen, jolloin Huby tai Dadonov tulee vahvemmin maalin eteen. Tuo yv on toiminut tuolla roolituksella ihan ok. Barkovin pistesaldo on jäänyt hieman vajaaksi, kun roolinsa vuoksi tuo on usein "kolmossyöttäjä" tai muuten vaan tehnyt täydellisen maskin esim. juurikin Trocheckin laukauksille.

  Tuossa YV:ssä on pelintekijöitä aika monta, varsinaisia laukojia ei niinkään. Kaikki ehkä Yandlea lukuun ottamatta osaisivat laukoakin, mutta eipä tuo laukominen Barkoville tai Huberdeaulle ole se ykkösvaihtoehto. Dadonov ja Trocheck sentään hieman mieluummin laukovat. Varsinaista maalineduspelaamisen erikoismiestähän tuossa ei ole, mutta Barkov ja Huby kykenevät senkin roolin hoitamaan. Barkov silti mielestäni on se luonnollisempi valinta maalin eteen noista.

  Eikä tuon ykkös:yv:n ulkopuolella ole oikein sen luonnollisempaa vaihtoehtoa. Kakkos-yv:ssä maalin edessä on pyörinyt McGinniä, Bjugstadia jne. Bjugstadilla koko riittäisi, mutta tuo ei ole oikeastaan ikinä ollut ihan tyypillinen maskipelaaja. Neliön keskellä tai vasemmalla laidalla tuo on muistaakseni pääasiassa yv:tä pelannut. McGinn ja kumppanit ovat vähän huono vaihtoehto, kun joutuvat rotaatioon välillä.

  Barkovin rooli yv:llä vaikuttaa vähän kompromissilta, mikä on tehty joukkueen edun hyväksi. Barkov voisi olla parhaimmillaan yv:n pelinrakentajana. Viime kaudella tuota kokeiltiin laukojana ja todettiin, että sekin sujuu. Nyt tuo on sitten maskimies vapauksilla liikkua rakentamaan peliä maalin vierelle tai taakse vähän tilanteen mukaan. Voisi tuo yv vieläkin paremmin toimia, mutta Boughnerin käytössä ei ihan hirveästi ole optimaalisia palikoita...