Alatalolle kenkää? Mitäs sen jälkeen?

  • 161 622
  • 516

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joku kirjoitti, että ei ole tapahtunut kehitystä. Onhan sitä tapahtunut alusta asti ja ihan jatkuvasti, mutta vaan väärään suuntaan...

Herää vaan kysymys, että kuinka paljon pakkaselle voidaan mennä?!

Muutama kaveri puuttu rosterista JYP pelistä, mutta se ei tota esitystä selitä mitenkään. Matti on useamman pelin jälkeen joutunut toteamaan, että ensimmäinen erä oli sysimusta ja sen takia peli on melkein jo hävitty. Eikö tää sankari osaa laskea yhteen, että nyt hommaan tehdään muutos. Tuntuu oikeen fiksulta toiminnalta, kun samaa voi sanoa monen pelin jälkeen, mutta mitään ei oikeesti edes yritetä. Näin ei ole koskaan ennen käynyt ja taas kävi näin.

Toisaalta nyt luulis sitten kaikkien olevan, ainakin tilapäisesti, samalla pelikirjan sivulla, kun Mäkkäri ja Kaitsu poissa kokoonpanosta. Katsomoon se ei toudellakaan, eikä edelleenkään siltä näytä. OK, täähän selittyy sillä, että joukkue ja taustat muuttu ja kukaan ei tunne ketään. Syötöt on onnettoman hiljasia, mutta menee joskus vahingossa omien lapaan, ei taklata ja muutenkin hävitään kaikki kaksinkamppailut, jalat ei käy siihen malliin, että pystyttäis haastamaan vastustaja tai voittamaan irtokiekot ym. ym. ym. ja listaa voisi siis jatkaa, mutta Matilla nyt vaan sattuu olemaan kova kohtalo, kun joukkue ei ole, vielä, muovautunut yhteen suuren muutoksen takia. Eihän Matti voi näille asioille yhtään mitään, mutta silti tästä väärin kasatusta ryhmästä pitäisi saada aikaan SM-liigaJOUKKUE ja mielellään vielä voittava sellainen.

Huh huh, vähän keittää, mutta eikös kirjoittamalla voi purkaa ahdistustaan... No jokatapauksessa Matti ei ole kykenevä luotsaamaan tätä purtta ohi edessä siintävän haaksirikon, joten eikun kävelemään pitkin lankkua...

Ihan sama oikeastaan ketä sieltä seuraajaksi olisi tulossa, mutta kunhan se ei ole Jortikka tai Tami. Lehkos Timpalla nyt tuo vaativa maajoukkueen kolmosluotsin viitta harteillaan, joten olisiko tässä tilanteessa Timpan paikka. Glen Hanlon sai just Washingtonista kenkää.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tämän kauden voi vielä pelastaa jollain tunteita herättävällä valmentajalla. Alatalo ei siihen pystynyt lähellekään, enkä henkilökohtaisesti luota Lehkosen Timoonkaan.

Tätä kautta ei pelasta enää mikään, jos ajatellaan loppusijoituspaikaksi neljää parasta. Sen takia Alatalosta on hankkiuduttava eroon eilen, ja tilalle laittaisin juuri Timo Lehkosen. Kakkosluotsiksi ihankukavaan, vaikka Samu " " Kuitunen. Mikä tahansa muutos tuohon valmennukseen tässä tilanteessa on muutos parempaan. Alatalon olisi pitänyt tajuta erota jo ennen maaottelutaukoa, tai toimistolla olisi pitänyt tajuta erottaa se äijä silloin.

Lehkonen + jokuvaan valmennusvastuuseen, ja ensi kauden alusta Lehkonen + "Teppokivelä".
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Nyt, kun laiva on jo lähes uponnut, eikä mikään voi sitä pelastaa, niin on aika antaa itsensä mukaan maan parhaalle kakkosvalventajalle tilaisuus näyttää kykynsä ykkösvalmentajan pallilla. Saattaisi olla ihan hauskaa viihdettä, vaikka mitään ei tapahtuisikaan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Asia on kuule sillä viisii, että myö on hävitty tää sota.

Nyt, kun laiva on jo lähes uponnut, eikä mikään voi sitä pelastaa, niin on aika antaa itsensä mukaan maan parhaalle kakkosvalventajalle tilaisuus näyttää kykynsä ykkösvalmentajan pallilla. Saattaisi olla ihan hauskaa viihdettä, vaikka mitään ei tapahtuisikaan.
Kausi on mennyt. Mikä on mennyt se on mennyt ja päin persettä kaikilla rintamilla. Nyt on aika kaataa paskat yhden miehen niskaan ja se on päävalmentelijamme Matti Alatalo. En näe enää miehelle käyttöä. Viimeiset 13 peliä ovat näyttäneet tien, jaossa olleista 39 pisteestä on saatu 12 pistettä. Pelin taso ja Alatalon peräänkuuluttama asenne vaikuttavat omaavan laskevan trendin, samalla, kun kaikessa tekemisessä pitäisi tulla parannusta. Koko syksynä on ollut kaksi valonpilkahdusta, etten sanoisi voittoputkea, jolloin kannattajien toivo on herännyt. Ensimmäinen oli silloin, kun jo ensimmäistä kertaa yleisön päässä pohdittiin potkuja. Tuolloin ja ehkä siitä syystä peli parani hetkellisesti ja saatiin kauden makeimmat voitot JYP:stä ja Jokereista hyvällä pelillä kotona, toki Chiodon panos oli suuri osuus näissäkin, kuten kuuluukin. Silloin oli tehty kuulemma oikein porukalla viikonloppu hommia ja keskusteltu asioista. Toinen "Matti Alatalon HPK ylpeänä esittää" -putki tuli Kärpistä pikkujoulujensa kynnyksellä ennen maaottelutaukoa lisättynä huonovireisen ja treenanneen Lukon kustannuksella ko. tauon jälkeen. Että oli siinä jotain positiivistakin, mutta Musta_Kyy vaatii potkuja, sillä valoa ei näy putken päässä eikä Matin silmissä. Median ja joukkueen edessä ja takana käyttäytyminen on oma lukunsa.

Seuraavaksi käynnistetään Matin kanssa neuvottelut ja uhataan kaikella mahdollisella laillisella, jotta mies suostuisi mahdollisimman halvalla lähtemään, eikä vie liikaa ensi kevään siemenperunoita. Sitten on edessä ne kovemmat neuvottelut, miten saadaan T.Lehkonen päävalmentajaksi ja kuka apuriksi. Sama vaikka olisi Savolainen, eipä pääsisi ainakaan hankinnoista vastaamaan, jos siitä jollain tasolla tälle kaudelle vastasi. Ja jos tuleva kakkonen on kiinni vaikka A-junnuissa, niin meneehän siellä jonon jatkona jos ehtii. Tai Kivelä tai jotain. Menee valmennusportaan rakennuspolitiikkani tämän kauden Kerhon pelaajahankintojen tyyliin. Kausi on hävitty, mutta Lehkonen saisi tavallaan paineettomasti huseerata ja harjoitella joukkueen peräsimessä ensi kautta silmällä pitäen. Pienennetään rinkiä ja laitetaan ne huippumiehet rahoiksi, joita ei voida ensi vuonna käyttää. Tai haluta, niitäkin luulisi olevan aika monta. Voidaan hommata jo ensi kauden runkoakin parin pelaajan muodossa, jos joku tänne vielä uskaltaa tulla pitkällä sopimuksella. Koko valmennustroikkaa ei voida vaihtaa ja parhaat eivät tänne ensi kaudella tule, joten otetaan Lehkonen. Miehessä on kuitenkin potentiaalia enemmän kuin H.Savolaisessa ja T.Räsäsessä ja toivathan nuokin meille mitaleita.

PS: Siis kausi on mennyt siinä mielessä, että tavoiteltaisiin mestaruutta tai mitalia. Mutta jos rakennetaan jo tulevia menestys tähtäimessä, niin Matti Alatalon on mentävä ensin.

PS: Huippumiehet, hah. Kalliita pelureita tarkoitin, lähteviä (tai muitakaan) huippumiehiä ei porukassa Chiodon taida olla.
 
Viimeksi muokattu:

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sinällään ymmärrän tämän Alatalon "poispotkimisen", mutta välttämättä syyttelyä ja mollaamista en ymmärrä. Varmasti mies yrittää parhaansa. Lähinnä syyttävää sormea osoittaisin seurajohdon suuntaa, joka miehen palkkasi. Eli jos Mattia syytellään, niin syytellään sitten näitä muitakin herroja. Matin potentiaali ja vahvuudet on ollut nähtävillä jo vuosikaudet.

Esimerkiksi, mistä helvetistä tämä Tervonen yht'äkkiä revittiin?

Hämeensanomissa muuten Lehkonen aintoi juuri sellaisia kommentteja, mitä on kaivattu. Toivottavasti realisoituu peliin...
 

Handyy

Jäsen
En ole sen paremmin seurannut HPK:n esityksiä kaudella muuta kuin sarjataulukon perusteella, mutta ainakin sen pistin merkille Jyväskylässä, ettei pelaajilla tuntunut olevan mitään halua edes pelata. Vaikeatahan se on hyökkäyksiä tehdä, jos ennen siniviivaa heitetään kiekko suoraan päätyverkkoon.

Itse en kuitenkaan sinänsä ihmettele ettei HPK ole tällä kaudella korkealla. Sen verran pelaajia on hävinnyt, eikä nykyisessä kokoonpanossa näyttäisi ulkopuolisin silmin olevan niitä tärkeitä ratkaisupelaajia, ainakaan sillä rintamalla jota pelin voittaminen vaatii. Alatalo voidaan potkia pois, mutta kuten otsikko sanoo, mitäs sen jälkeen? Jokaiselle joukkueelle tulee näitä korpivaelluksia, oli historia miten loistava tahansa. En nyt kuitenkaan näe, että kaikki on tässä tapauksessa Alatalon syytä.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Itse en kuitenkaan sinänsä ihmettele ettei HPK ole tällä kaudella korkealla. Sen verran pelaajia on hävinnyt, eikä nykyisessä kokoonpanossa näyttäisi ulkopuolisin silmin olevan niitä tärkeitä ratkaisupelaajia, ainakaan sillä rintamalla jota pelin voittaminen vaatii. Alatalo voidaan potkia pois, mutta kuten otsikko sanoo, mitäs sen jälkeen? Jokaiselle joukkueelle tulee näitä korpivaelluksia, oli historia miten loistava tahansa. En nyt kuitenkaan näe, että kaikki on tässä tapauksessa Alatalon syytä.

Juurikin näin, vaikeahan se on ratkaista pelejä kun sellaisia pelaajia, jotka henk.kohtasella taidolla pystyisivät niitä ratkaisemaan vaikka yksin (vrt. Leino, Immonen, Koivisto, Ja.Pesonen jne). Okei, on meilläkin Kaitsu, mutta hänkin on tällä hetkellä loukkaantuneena. Ja edellä mainituilla pelaajilla on myös ne playmakerit mitä meillä ei ole myöskään. Onhan tämä vähän Alatalon näköinen porukka, ja yhtään häntä puolustamatta myös seurajohtoon voisi sormella näyttää. + Pelaajat itse voivat ottaa kontolleen, alisuorittamisen. Helpoin tapa kuitenkin on aina valmentajan syyttäminen jne, mutta tässä tapauksessa esim kommentit, että Alatalolla aina samat selitykset medialla niin eikös se ole aivan sama mitä sinne medialle puhutaan? Joukkueelle tuskin samanlailla puhutaan.

Eivaan, tosiaanki jos valmentaja potkitaan pois niin ainakin yritetään jotain. Tällä kannalla minäkin olen, mutta voin lyödä vaikka vetoa niin tätä kautta ei enään pelastaisi edes kiekkojumala JJ.
 

anzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itse olen myöskin sitä mieltä, että tätä kautta ei kukaan enää saa paremmin käyntiin. Joskus tulee mieleen, että pelaajat oikein haluavat Alatalon pihalle, ja eivät sen takia pelaisi hyvällä asenteella. Jokainen kaksinkamppailu pienissäkin tilanteissa hävitään lähes puhtaasti 100-0, ja pakit juoksevat vastustajien hyökkääjien perässä sinne tänne. Miten tämä voi olla mahdollista, vaikka siellä olisi kuka tahansa valmentajana? Eikö yhtään ole edes kunnianhimoa että tilanteet luovutetaan jo alkuunsa. Jos Alatalo ei vaan miellytä yhtäkään pelaajaa, ja hänet halutaan pihalle.

Löin tänään läpällä vetoa, että HPK pääsee tällä kaudella vielä varsinaisiin playoffeihin, vaikka säälien kautta. Jos se vaikka kääntäisi kelkan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ika Lehkonen on minun ykkössuosikki. Siitä ei ole hajuakaan, että onko millään muotoa mahdollinen vaihtoehto, tuskin on.

Onko SM-liigassa muuten koskaan nähty samassa valmennustiimissä veljeksiä?

En edelleenkään epäile Ikan taitoja menestyä myös SM-liigan nokkana (ei liity Kärppiin).
 

Gauntlet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Detroit Red Wings, Liverpool
Alatalolle antaisin vielä aikaa näyttää osaamistaan tämän kauden ajan. Jos keväällä ryvetään niin vaihdetaan koutsia ensi kaudeksi. Herra tuli pahaan paikkaan ja jengi ei ole niin kova kuin aiemmin Jalosella.

Alatalolla on ollut jo tähän mennessä aikaa näyttää osaamistaan, mutta tästä osaamisesta ei ole näkynyt yhtään mitään merkkejä. Kerhon kokoonpano ei kuitenkaan mielestäni ole niin heikko mitä luullaan. Mielestäni vähintään samaa tasoa kuin esim. Lukolla ja Tapparalla. Alatalo ei ole vain saanut minkäännäköistä pelitapaa luotua joukkueelle. Tuntuu pikkuhiljaa siltä, että vaikka meillä olisi neljä hyökkäysketjua sidneycrosbyja ja kolme pakkiparia chrisprongereita niin ei tällä valmentajalla päästäisi silti mihinkään.

Jalostahan tässä on jo ikävä ja varsinkin sitä puolustuspelaamista mitä kerho esitti silloin. Kaikille oli selvää mitä omalla alueella tehdään ja miten pelataan. Nyt on omalla alueella kaikki aivan sekaisin. Ei siitä pysty mitään hyökkäyksiä rakentamaan. Jalosen aikana hyökkäyspeli oli iloista, mutta loppujenlopuksi puolustuksesta silloinkin kaikki lähti liikkeelle.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Kyllä tästä on tullut surullinen kausi. Oikeastaan kaikki mahdollinen on mennyt pieleen: joukkueen muutos, monet epäonnistuneet hankinnat, loukkaantumiset, joukkueeseen sopimaton valmentaja, pelaajien alisuorittaminen...

Faktat on syytä tunnustaa, mutta sen suurempi syyttely suuntaan tai toiseen on tässä tilanteessa turhaa. Sellainen ei vie asioita eteenpäin. Sen sijaan olisi kyllä ihan tervettä, että edes joku (seurajohto, valmentajat, pelaajat...) astuisi esiin ja kertoisi ottavansa oman osuutensa verran vastuuta tästä kaikesta...

No, neljä seuraavaa peliä näyttää sitten loppukauden suunnan. Jos ei enää pärjätä edes piristyneelle "rupukolmikolle" eli TPS:lle, KalPa:lle ja Ässille, niin eipä tästä kaudesta paljon positiivista käteen jää. Itse katsoisin nuo pelit ja jos selvää parannusta ei tapahdu (tarkoittaa 2-3 voittoa), sen jälkeen voidaankin siirtää kaikki huomio seuraavaan kauteen.

Jos Alatalolle tulee läksiäiset eteen kuten optimistinkin silmissä alkaa jo näyttää, toivon ettei tilalle hankita mitään väliajan hätäratkaisuja vaan hankitaan kerralla se valmentaja, joka vie Kerhoa myös ensi kaudella. Jos mies vapautuu vasta keväällä, vieköön sitten nykyinen valmennusjohto loppukauden läpi jossakin kokoonpanossa (joko Alatalo tai Lehkonen päävalmentajana).

Nyt valmennustehtävistä vapaina olevista ja kesken tätä kautta edes teoriassa saatavilla olevista suomalaisvaihtoehdoista rankkaan ykköseksi Raimon ja kakkoseksi Erkan. Eipä kuitenkaan taitaisi kumpikaan tarttua syöttiin? Jortikkaa en halua enkä myöskään usko Lehkosten veljesparin yhteistyön toimivuuteen. Toisaalta veikkaan myös, ettei kumpikaan veljeksistä suostuisi toisen alaiseksi.

Sinänsä mielenkiintoista, että kauden parhaat pelit on pääsääntöisesti pelattu sarjan parhaimpia joukkueita vastaan. Se on pitänyt toivoa yllä...
 
Viimeksi muokattu:

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tavallaan eniten Alatalossa ärsyttää se, että mies on totaalisen HMV. Jalosessa oli munaa, välillä kiukuteltiin, välillä mittailtiin mailoja, vittuiltiin vastustajan valmentajalle ja käskytettiinkin jopa. Hommassa oltiin sydämellä mukana. Nyt tuntuu siltä, että tää on vaan yksi keikka Alatalolle. Enemmän kuin Jalosen aikakausen tiukkaa puolustuspelaamista kaipaan juuri edellä mainittua.

ASENNETTA SAATANA!
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Tavallaan eniten Alatalossa ärsyttää se, että mies on totaalisen HMV. Jalosessa oli munaa, välillä kiukuteltiin, välillä mittailtiin mailoja, vittuiltiin vastustajan valmentajalle ja käskytettiinkin jopa. Hommassa oltiin sydämellä mukana. Nyt tuntuu siltä, että tää on vaan yksi keikka Alatalolle. Enemmän kuin Jalosen aikakausen tiukkaa puolustuspelaamista kaipaan juuri edellä mainittua.

ASENNETTA SAATANA!

Haha.

Kokonaista kerranko Jalonen mittautti mailan ja "vittuili" vastustajan valmentajalle ottamalla aikalisän. Tekikö niin alkuvuosinaan?

Täällä valitetaan, että Alatalo ei löydä syyllisiä, vaan sanoo, että joukkueena mennään. Jalonen sanoi täsmälleen samallalailla haastatteluissa, että ei lähde erittelemään syyllisiä, vaan itse tietävät kyllä.

Että silleen...
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Haha.

Kokonaista kerranko Jalonen mittautti mailan ja "vittuili" vastustajan valmentajalle ottamalla aikalisän. Tekikö niin alkuvuosinaan?

Täällä valitetaan, että Alatalo ei löydä syyllisiä, vaan sanoo, että joukkueena mennään. Jalonen sanoi täsmälleen samallalailla haastatteluissa, että ei lähde erittelemään syyllisiä, vaan itse tietävät kyllä.

Että silleen...

No tää perustuu näkemiseen ja tietenkin kokemus on hyvin subjektiivinen. Mutta mielestäni Jalonen oli aina tuon homman takana täydellä sydämellään. Jotenkin vaan Alatalosta ei heijastu sama. Eikä siihen liity mitkään yksittäiset tapaukset, noi nyt oli vaan esimerkkejä.

Ja mä olen kyllä koko ajan puolustanut Alataloa.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Haha.

Kokonaista kerranko Jalonen mittautti mailan ja "vittuili" vastustajan valmentajalle ottamalla aikalisän. Tekikö niin alkuvuosinaan?

Pointti oli varmaan se, ettei Alatalolla vaan ole munaa tehdä Äijämäisiä päätöksiä. Anteeksi, huono quote näin, mutta eihän Matilla ole ylipäätään mitn ratkaisevia juttuja ollut tällä kaudella. Ok, Mäkkäri ja Kaitsu istui hetken ja TRY-OUT-miehelle annetaan muutama minuutti peliaikaa parissa väännössä. Onko nämä sitten ratkaisuja, jotka vievät Kerhon suoraan pleijareihin? Paskaa, paskaa ja lisää paskaa.

Minun mielestä Alatalon suurin heikkous on jengin psyykkaaminen. Porukassa kuitenkin ammattimiehiä, jotka on tehnyt asiat oikein / loistanut aikaisemmassa joukkueessa tavalla mistä nykykerholla ei ole hajuakaan. Sanoo kuka vaan jostain rosterin "kapeudesta" niin voi silti sanoa, että eikö tällä porukalla muka ole mahdollisuuksia suoraan playoff-paikkaan?? Mitalia ei toki kukaan odottanutkaan, mutta jonkinlaista "pelaamista" kuitenkin kaikki odotti ja toivoi +hyvää lähtökohtaa tuleviin kausiin. Matti siis hiuksista vittuun! Ihan sama mitkä pelikirjat on kirjastosta lainassa, mut vois nyt jumalauta miettiä mitä henkisiä asioita porukalleen painottaa.
 

mr purnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rehelliset seurat ja fanit
Matti on varmasti hyvä junnukoutsi, muuta miesten taolle hänestä vaan ei ole. Pikkuhiljaa kaikki työkalut hävisivät edellisessä pestissä ja kaiken kruununa oli tapaus Kovanen, joka ajoi Seppäsen ja Matin yhteistyön päätökseen.
Sitä vain heittäisin tähän, kun yhtiöittämisestä on siellä puhuttu, olisiko Tervosen heitettävä pyyhe kehään myös ja tuuletttaa organisaatiota kunnolla. Näin sivusta katsojana ero Korpelan tekemiseen on kuin yö ja päivä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kokonaista kerranko Jalonen mittautti mailan ja "vittuili" vastustajan valmentajalle ottamalla aikalisän. Tekikö niin alkuvuosinaan?...

Ei varmaan tehnyt, tai en pysty muistamaan, mutta tilanne kuitenkin hiukan eri JJ:n Kerhon aikakauden alun ja Matin nykyisen pestin kohdalla. JJ tuli suurten kiekkomaiden, Italia ja Englanti, kautta puskista SM-liigaan päävalmentajaksi. Matilla takanaan viisi kautta JYPissä päävalmentajana, joten luulisi siinä ajassa plakkariin kertyneen kaikenlaista käyttökelpoista käytettäväksi erilaisissa tilanteissa.

Pari kautta näin Matin JYPin pelejä ja nyt Kerhon pelejä, niin täytyy sanoa, että Matin kohdalla ei ole mielestäni tapahtunut yhtään kehitystä tai Sihvosmaisesti todeten, hän ei ole pystynyt päivittämään pelikirjaansa nykykiekon mukaiseksi. Samat ongelmat Matin toiminnassa päävalmentajana ovat seuranneet häntä Jyväskylästä Hämeenlinnaan. Ymmärrän sen, että jokaisella on omat tapansa toimia, mutta joskus on hyvä edes hiukan muuttaa toimintaansa, jotta vältetään ainakin ns. urautuminen.

Minun mielestä Alatalon suurin heikkous on jengin psyykkaaminen...

Tämä on myös minun mielestäni ongelma, koska porukka kuitenkin jollakin tapaa heijastaa valmentajan persoonaa. Nyt kun on vielä tehostetusti koittanut seurata tuota Matin työskentelyä vaihtoaitiossa, niin jotenkin se tuntuu alistuneelta ja ainakin siitä puuttuu tunne. Välillä niille pelaajille voi kyllä antaa palautetta hieman kovemmallakin volyymillä. Tulisi pelaajillekin sellainen tunne, että "Perkele, sehän on tosissaan". Ja tosiaan tuo otteluiden huono alku on sellainen merkki, että Matti ei ole pystynyt lataamaan porukkaan sellaista fiilistä, jolla peliin pitäisi tulla. Nyt se toiminta näyttää tasaisen harmaalta, värittömältä, mauttomalta ja hajuttomalta. Ja jos oikein rajusti tilannetta sanoin kuvaa, niin välillä tuntuu, että siellä pyydellään anteeksi olemassaoloaan.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen vuoksi itse ainakin uskoin Mattiin, että kuvittelin uuden ympäristön ja uusien haasteiden kasvattava miestä uudelle tasolle. Näin ei ilmeisesti ole käynyt. Ei näin voi oikeasti jatkua. Kuka jaksaa mennä katsomaan tuollaista nysväystä? Kerhosta puuttuu kaikki se, miksi sitä on ollut nämä vuodet hauska seurata.
 

S@nsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minulle on jäänyt Alatalosta niin mitään sanomaton kuva, että minun puolestani Matti voi lähteä etsimään uusia haasteita jostain muualta. Peleissä olen kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka hän "elää" tilanteissa. Naama peruslukemilla seisoskelee ja katselee. Ehkä vaadin liikaa, mutta haluaisin valmentajan, joka todella elää mukana myös tunteella ja tsemppaa pelaajia antamaan parhaansa joka pelissä.

Toivoisin pikaista muutosta valmennukseen. Vaikka sitten niin, että Lehkonen jatkaa ykkösenä, jos sopivaa ei ole tarjolla Matin pestin jatkajaksi.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän se sitten ala olemaan siinä? Puolet kaudesta nyt sössitty. Tosin tänään oli vajaamiehinen joukkue, mutta ainakin tasuriin oli ihan hyvät mahdollisuudet, mitä radiosta kuuntelin. Varmaan olisi helpottava tilanne kaikille.
 

maravee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nimi puskista...

Mies jolla pelikirja on hallussa? V-koodikin sujuu.... Itse haluaisin antaa loppukauden Petteri Sihvoselle mahdollisuuden näyttää kykynsä. Olisi ainakin melkoisella varmuudella saatavissa.
 

nastamuumio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
Mies jolla pelikirja on hallussa? V-koodikin sujuu.... Itse haluaisin antaa loppukauden Petteri Sihvoselle mahdollisuuden näyttää kykynsä. Olisi ainakin melkoisella varmuudella saatavissa.

Tossa olisi perverssillä tavalla jotain houkuttelevaa...

Mielenkiintokin taas heräisi kerhon touhuihin...
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitäs sen jälkeen? Eli oma mielipiteeni. Jostain nouseva valmentajakyky. Vähän niinkuin aikanaan JJ. Tässä tapauksessa en kelpuuta jo aikansa kakkosena ollutta Lehkosta, jonka sainaaminen ykköseksi ei muuta mitään.

Vaan oikeasti joku kylmäpäinen valinta. Kerhon tyyliin. Siis sen Kerhon mikä ei ollut muniinpuhaltelijoiden joukko. Omasta mielestäni mestaruus vei taustajoukoiltakin nälän. Ja tämä kausi on osoituksena.

Ongelmat olivat nähtävissä jo kesällä. Ja sitten kauden alussa. Silti mitään ei tehty. Nyt rämmitään ja hyvä niin. Toivottavasti näistä virheistä opitaan ja palataan takaisin raiteille.

Ja siihen seuraavaan valmentajaan(pakko kai se on itsekin taipua). Kerholla ei ole varaa kilpailla huippuvalmentajista. Jostain JJ:n tapainen nuori ennakkoluuloton valmentaja. Pitkällä tähtäimellä. Siinä on riskinsä, tiedän. Mutta saattaa se kohdilleenkin osua.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miksei sitä uutista vieläkään näy teksti-tv:llä? Lintumäki & Co. herätys nyt! Alatalon on oltava pihalla viimeistään huomen aamulla. Ihan sama kuka tilalle, ei voi ainakaan muuttua munattomammaksi. Toimintaa nyt, tsop, tsop!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös