AHL 2012–13

  • 259 266
  • 503

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Täällä näyttäis olevan enempi noita suomalaisten seuraajia, mutta ei siinä Amerksit jatkaa jälleen voittojen tiellä. Nyt kaatui rangaistuslaukauksilla Hamilton. Girgensons teki avausmaalinsa AHL:ssä, ja se auttaa varmasti hänen peliään ja tuo itseluottamusta. Porter onnistui mukavasti jälleen myös ja hän on ollut hyvä hankinta tälle kaudelle.

Kova tasoinen on tuo pakkipörssi, sillä 13 kaveria on tehnyt väh. p/o:n. Pistepörssissä muuten Amerksilta 16:sta parhaan joukkoon mahtunee Hodgson ja Foligno sekä puolustaja T.J Brennan.

Tästä on hyvä lähteä kaatamaan uudestaan Hamilton huomenna, ja toivottavasti onnistumisia tulee enemmän.
 

Pengu

Jäsen
Jaahas vähän WB/S Penguins päivitystä.

Viime viikonloppuna Penguinsilla oli kolmen pelin rupeama kolmessa päivässä. Vastassa oli Rochester, Syracuse ja Hershey. Kahdesta ensimmäisestä pelistä tarttui voitto joista toinen voitto tuli jatkoajalla. Hershey voitti viikonlopun viimeisen pelin 3-2.

Viime yönä Penguins kohtasi Manchesterin josta kaivettiin puhdas 3-0 voitto. Tangradi jatkoi vahvoita otteitaan ja siiviitti Penguinsin voittoon. Kauden kuudes osuma oli lopulta voittomaali.

0-1 Tangradi (6) - Smith, Ferriero
0-2 Reese (1) - Dumoulin, Dupuis
0-3 Thompson (3) - Peters

Zatkoff: 33 torjuntaa
Jones: 26 torjuntaa

Kehno alkukausi alkaa olemaan takanapäin ja voittojakin on alkanut tippumaan tilille. Pelit jatkuvat Bridgeporttia vastaan huomenna vieraissa.
 

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
2.11. San Antonio Rampage - Grand Rapids Griffins, 3-2

Maalissa: Jacob Markström 24/26 - Tom McCollum 19/22

0-1 Raedeke, (1) Nyquist, Almquist
0-2 Parkes, (3)
1-2 Rheault, (1) Shore, Strachan
2-2 Rheault, (2) (AV)
3-2 Selleck, (1) Timmins, Caruso



Michael Caruso tervehtyi viimein pelikuntoon joten Rampagen puolustuspään paketti on nyt täydessä iskussa. Yllättävästä alavartalovammasta kärsivä Casey Wellman joutui istumaan pelikieltoa kärsivän Andre Deveauxin kaverina katsomon puolella.

Peli lähti käyntiin hirmuisella sykkeellä. Laidat ryskyivät ja Rampage loi hyvää painetta tasakentällisin hyökkäyspäätyyn. Drew Shoren nopeat jalat auttoivat hänet hyvään läpiajoon mutta McCollum onnistui torjumaan menettäen kypäränsä mylläkässä. Ensimmäisen maalin kuitenkin sai Grand Rapids ja Rampagelta alkoi paras into laantua. Kolme minuuttia myöhemmin Movember viiksiä kasvattava Jason Lee yritti tavoitella Jared Gomesia omassa päädyssä mutta Trevor Parkes sieppasi kiekon ja täräytti Griffinsin 2-0 johtoon. Texasin omalla pojalla, Arlingtonista kotoisin olevalla Jon Rheaultilla oli kuitenkin hyvä ilta tuloillaan. Hän korkkasi oman maalitilinsä erän lopulla kun Adam Almqvist hukkasi mailansa ja unohti miehen b-pisteen kaarelle.

Toisessa erässä Rheault jatkoi Almqvistin kiusaamista. Ylivoimahyökkäykseen lähtevä ruotsalaispakki yritti heittää kiekkoa vasempaan laitaan, mutta Rheault oli mailoineen keskipisteellä vastassa. Rystypuolelta McCollumin ohi ja kauden ensimmäinen AV maali koko joukkueelle teki numeroiksi 2-2. Greg Rallo ja Landon "Rayn poika" Ferraro meinasivat ruveta hanskaamaan ihan tosissaan, linjatuomarit joutuivat kampeamaan miehet irti toisistaan. Ferraro kävi aika kuumana kun hän näkyi huutelevan vielä jäähyaition ovelta ja oli kuulemma innostunut kommentoimaan takana istuville katsojillekin.

Kolmosessa alkoi väsymys painamaan, hyökkäykset käperyivät tyhmiksi kahdella kolmea vastaan rynnimisiksi ja kulmissa vääntämiseksi. Pattitilanne laukesi kolmisen minuuttia ennen loppua Scott Timminsin heittäessä kiekon taaksepäin kovanaama Erick Selleckille joka laukoi kiekon hankalasta kulmasta yläpesään. Nätti maali, ja viime kaudella viisi reppua tehnyt ja 200+ jäähyminuuttia kerännyt fanisuosikki Selleck on koko alkukauden väläytellyt aikaisempaa parempaa peliälyä.

Pelit jatkuu Sunnuntaina, vuorossa Oklahoma City Barons. Paikallisen jääkiekkokulttuurin erikoispiirteenä sunnuntaipeleihin pääsee puoleen hintaan ($13-$20) ja tuohon saa vielä kylkiäisiksi nakkisämpylän, sipsipussin ja pienen limpparin. Lapsille on pihalla pomppulinnaa ja ennen lämmittelyjä pääsee luistelemaan hallin jäälle.
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Tangradi jatkoi vahvoita otteitaan ja siiviitti Penguinsin voittoon.

No tavallaan Tangradi siivitti Baby Penguinsit voittoon, koska teki voittomaalin. Ottelun MVP oli kyllä viime kaudella Monarchs-paidassa pelannut Jeff Zatkoff, joka teki pitkin matsia useita avaintorjuntoja. Toinen vierailijoista erottunut kaveri oli Simon Depres, joka oli kentän paras puolustaja.
 
RFD 6 - LE 3

Kyle Beach everyone! Kaveril tais napsahtaa ketsuppipullo auki. Nyt tuli tehot 1+2. Jeremy Morin sai myös maalin itelleen. Lake Erien Aittokalliol oli luukkuvahdin rooli, jotenka ei statseja hänelle täl kertaa.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Toivottavasti Granlund ja Brodin selvisivät säikähdyksellä loukkaantumistaan. Olisi todella valitettavaa, jos Granlundin loistavasti alkanut kausi nyt pysähtyisi loukkaantumiseen.

Brennan Klak ‏@nhlupdate twiittaa seuraavaa:

Tough for Minny to see Jonas Brodin out for around 6-8 weeks with a broken clavicle and Mikael Granlund out a few weeks with a muscle strain.

E: Aijaa, Brodinin tilanteestakin on tietoa tuossa Star Tribunen jutussa.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Rockford IceHogs 2.-3.11.2012

Rockfordin pelit jatkuivat tänäviikonloppuna kahdella kotiottelulla. Perjantaina pelattiin divisioonan kärkikamppailu Wolvesia vastaan ja lauantaina vieraaksi saapui kauden hyvin aloittanut Lake Erie Monsters. Molemmat ottelut päättyivät 6-3 numeroin, perjantaina Chicagon eduksi ja lauantaina kotijoukkue IceHogsin voittoon.

2.11. Rockford IceHogs - Chicago Wolves

Sama Ringling Bros -sirkus, joka ajaa Blackhawksin aina marraskuussa Circus Trip -nimellä tunnetulle länsirannikon vieraskiertueelle, miehittää viikon verran Allstate Arenaa. Niinpä Wolves aloitti viiden vieraspelin putken Rockfordissa perjantaina. Vieraat pommittivat 30 minuutissa 4-1 numerot ja Huttonin vaihtopenkille. Varsinkin Sterlingin 2-1 maali oli hieno purjehtiminen läpi kentän, vaikka kiekko vähän onnekkaasti pysyikin mukana. Maalijuhlat jatkuivat jälkimmäisenkin puoliskon, mutta Wolves-johto säilyi loppuun asti.

Otteluraportit:
icehogs.com
chicagowolves.com

AHL Live - Chicago @ Rockford AHL-liven suttuinen highlights-video
Chicago Wolves at Rockford IceHogs 11/2/2012 - YouTube 18 minuutin hyvälaatuinen kooste. Suosittelen kaikille Canucks- ja Wolves-faneille wolfkeeper80:n videoita YouTubessa.

IceHogs-kokoonpano (Kim Wrona (kimwrona7))

Morin-Pirri-Smith
Bollig-Krüger-Shaw
Hayes-St. Pierre-LeBlanc
Beach-Flick-Paradis

Dahlbeck-Stanton
Lavin-Lebda
Clendening-Olsen

Hutton 10/14
(Richards) 9/11

loukkaantuneet: Shawn Lalonde, Nick Leddy, Wade Brookbank, Brandon Saad, Brandon Svedsen

Wolves-kokoonpano koosteesta katsottuna:
Pinizzotto-Friesen-Kassian
Sweatt-Schroeder-Gordon
Sterling-Ebbett-Davies
Miller-Mallet-Desbiens

Andersson-Connauton
Sauve-Tanev
Joslin-Hunt

Läck 29/32
(Climie)

3.11. Rockford IceHogs - Lake Erie Monsters

Lauantaina Rockford pääsi tulostaululle ensimmäisenä, mutta Lake Erie vastasi takomalla ensimmäisessä erässä kolme maalia. Huonosta alusta huolimatta IceHogs nousi voittoon tekemällä viisi maalia putkeen. Toinen erä päättyi rähinään, jonka seurauksena suihkuun lensi Lake Erien Bordeleau sekä Rockfordista Bollig, Brookbank, Shaw ja apuvalmentaja Ben Simon. Ottelussa kerätyt 88 rangaistusminuuttia nostivat Rockfordin AHL:n rangaistustilaston kärkeen 292 minuuttiin. Runsaista jäähyistä huolimatta IceHogs selvitti kaikki 8 alivoimaansa ja teki itse 3 ylivoimamaalia kuudella yrityksellä.

Otteluraportit:
icehogs.com
lakeeriemonsters.com

AHL Live - Lake Erie @ Rockford

IceHogs-kokoonpano (Kim Wrona (kimwrona7))

Morin-Pirri-Smith
Shaw-Krüger-Bollig
Beach-St. Pierre-Hayes
Paradis-Flick-Brookbank

Lebda-Stanton
Olsen-Clendening
Dahlbeck-Lalonde

Hutton 22/25
(Richards)

Monsters-kokoonpano suurin piirtein kai tällainen:

Lerg-Sgarbossa-G.Walker
van der Gulik-Agozzino-L. Walker
Malone-Olver-Thomas
Bordeleau-Carey-Connolly

Sullivan-Elliott
Stollery-Gaunce
Pöck-Barrie

Pickard 27/33
(Aittokallio)

Rockfordin sisäisen pistepörssin kärjessä on edelleen Brandon Pirri tehoilla 5+5. Kyle Beachin tehokas viikonloppu pistein 3+2 nosti rämäpään joukkueen neljänneksi. +4 on myös Rockfordin paras lukema tällä hetkellä.

16. marraskuuta Rockfordissa on Los IceHogs Night, kun Houston saapuu vieraaksi. Kotijoukkue pukee päälleen nämä hmm… erikoiset paidat.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Tietääkö kukaan paikkaa tai henkilöä (esim twitterissä) joka julkaisee Houstonin ketjujen koostumuksia ennen pelien alkua? Kotisivuilta ei ainakaan löytynyt muuta kuin tilastoja peleistä.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Pitkällä vierasturneella aloittanut läntisen konferenssin kärkijoukkue Charlotte päihitti kauden ensimmäisessä kotipelissään Chicago Wolvesin 4-1. Wolvesilta Jordan Schroeder oli kuulemma Rockford pelin tapaan hyvässä vireessä, muttei päässyt tehoille asti, pari kertaa kilautti tolppaan. Alex Mallet otti lukua Sanguinettin taklauksen jälkeen ja näytti loukkaantuneen. Mallet on viime kesän Canucks-varauksia ja vuorotellut kokoonpanossa lähinnä Alex Friesenin kanssa, pelaten nelossentterin paikkaa. Täytyy toivoa ettei joudu pidemmälle sairaslomalle. Muuten turha Desbiens reagoi taklaukseen tappelemalla Brett Bellemoren kanssa, josta täytyy antaa plussat. Joukkueet kohtaavat tiistaina uudestaan, jälleen Checkersin kotiluolassa.

Itäisen konferenssin kärkipaikkaa hallitseva Springfield Falcons retuutti Connecticutia peräti 10-2. Tim Erixon saalisti tehot 1+3 ja +6 merkinnän. Connecticutilla ei taida Cam Talbotin takana olla oikein toista AHL-tason maalivahtia.

Justin Schultzin koko kauden kantanut pisteputki katkesi kun San Antonio nollasi kotonaan Oklahoma Cityn 2-0. Nollapelin pelannut Dov Grumet-Morris johtaa yli kaksi peliä pelanneiden maalivahtien tilastoja vakuuttavilla lukemilla GAA 1.19 SAV% 0.961. Schultz pitää edelleen hallussaan pistepörssin kärkipaikkaa 15:ta pisteellään. Mielenkiintoisesti toisena listalla on myös puolustaja, Justin Faulk 13:ta tehopisteellä.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Muuten, nyt kun Schultzia on hehkutettu aiheestakin paljon, niin ehkä hieman varjoissa tempoo toinenkin Justin aika kovia pisteitä. Carolinan NHL-pelaaja, 2 vuotta Schultzia nuorempi Faulk on tehnyt kahdeksaan peliin jo 13 pistettä. Aika kova saavutus, vaikkei häntä enää tulokkaaksi lasketakaan.

Toinen alkukauden onnistuja on ollut Drayson Bowman: 9 maalia 10:ssä pelissä.
 

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
4. 11. 2012 San Antonio Rampage - Oklahoma City Barons 2-0
Maalissa: Dov Grumet-Morris 27/27 - Olivier Roy 22/24


Edes Oklahoman tähtisikermä ei houkutellut paikalle tavallista suurempaa yleisöä Tyypillinen sunnuntaipeli Marraskuulle, eli karvan verran alle 4000 katsojaa paikalla. Baronsille tämä oli kolmas peli putkeen, ja oletin että he lepuuttaisivat isoja nimiään. Eipäs kuitenkaan. Taustalla soi uhkaava musiikki ja selostaja alkoi lukea aloituskentällisiä. "..For Oklahoma City Barons, Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins, Jordan Eberle, Martin Marincin and Justin Schultz... in the goal, Olivier Roy..". Jopa värilasien takaa katsottuna odotin sellaista 6-1 selkäsaunaa. Nuge pelaa nykyään täydellä maskilla, oli saanut Wolves-pelissä 27. päivä mailasta hampaisiin pahasti.

Chuck Weberin Rampage voitti viime kaudella 20 peliä kotonaan, ja on päättänyt näköjään olla todella kova pala vierasjoukkueille myös tänä vuonna. Valmentaja oli evästänyt poikia muistuttamalle heille että vastapuolet jannut ovat niitä samoja heppuja joita vastaan te olette pelanneet junioreissa, ja että nyt on teidän tilaisuus näyttää että pysytte NHL-pelaajien vauhdissa mukana.

Tuloksena oli kolme erää viihdyttävää kiekkoa jossa Rampage onnistui pitämään Baronsin ykkösnyrkin aikalailla pimennossa, Hallile kolme laukausta ja Nuge & Eberle eivät saaneet yhtään maalia kohti. San Antonio pystyi jopa luomaan paljon hyvia paikkoja tasakentällisin, ja Olivier Roy joutui tekemään töitä ihan tosissaan. Teigan Zahnin istuessa kaksiminuuttista Jason DeSantis siniviivalla napsautti kiekon laitojen kautta Jon Rheaultille, joka ohjasi sen polvelta John McFarlandille ja sieltä maalin eteen koukkaavalleAlex Petrovicille joka avasi ammattilaisuransa maalitilin.

Dov Grumet-Morris
ista ovat jotkut povanneet jopa Tim Thomas kakkosta, ja hyvät näytöt jatkuivat mieheltä tässäkin ottelussa. Kolmoserässä Barons pääsi kokeilemaan ylivoima kolme kertaa, mutta nollat pysyivät taululla ja Rampage itse asiassa voitti tuon erän laukaukset. Neljä minuuttia ennen loppua Quinton Howden kaatui pahannäköisesti päätyä vasten, ja Martin Marincin lähetettiin koukkaamisesta jäähylle. Colby Robak väläytti taas vaarallista laukaustaan siniviivalta ja yläpesään osunut kiekko siirsi Rampagen 2-0 johtoon. Nuo numerot pitivät sitten loppuun asti vaikka Barons vielä yrittikin rynnistää päälle ilman maalivahtia viimeiset puolitoista minuuttia.

Jason DeSantis jäi tässä pelissä kiikaritehoille mutta hän on ollut kiekollisena yllättävän hyvä näissä alkukauden peleissä. Hyvä tilanne Rampagen kannalta että nuoremmat pakit kehittyvät näin. Jos/kun NHL lähtee käyntiin taitaa olla 1-suuntaisella pahvilla pelaava Tyson Strachen ensimmäisenä Floridan koneessa. Perjantai-iltaisessa fanitapaamisessa joku kysyi tuosta häneltä ja selvästi näki että koko tilanne on hänelle turhauttava.

Sitten onkin vuorossa viisi päivää huilitaukoa. Lauantaina saapuu kaupunkiin Toronto Marlies ja "Missä on" Paul Ranger. Vuorossa onkin taas oheistoiminnan täytteinen ilta. Ennen peliä on naisten "Hockey and Heels" tapahtuma johon lippuja myydään vain kausikorttilaisille $10 hintaan (sis. lipun otteluun!), luvassa mm. viininmaistajaiset ja radioselostaja Dan Weissin "jääkiekon alkeet" opastusta. Pelaajilla on "Face Off Against Kids Cancer" pelipaidat päällä jotka tullaan huutokauppaamaan ottelun jälkeen ja noilla rahoilla tuetaan paikallisen Christus Santa Rosa sairaalan lasten syöpäosaston toimintaa.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Toinen alkukauden onnistuja on ollut Drayson Bowman: 9 maalia 10:ssä pelissä.

Ja Bowmanilla menossa lisäksi kahdeksan ottelun maaliputki. Johan tätä on odotettukin, aikoinaan kuitenkin kaveri iski Spokanessa yli 40 maalin kaudet, mutta ruuti on ollut tähän asti AHL:ssä aika kuivaa. Itseluottamus on iso tekijä.

-----

Hyvin mennyt 9 ottelun vieraskiertue (6-2-1) sai siis jatkoi ensimmäisessä kotiottelussa. Kiitos NHL:n lockoutin Charlotten yhtenä vahvuutena on laajuus. Faulk, Bowman, Boychuk ja Gragnani ovat vähintään piste/peli tahdissa. Samson, Dalpe ja Terry hyvin lähellä sitä. Tai vaikkapa kapteeni Brett Sutter, joka sai hieman hyökkäävämmän roolin Terryn kolmen ottelun pelikiellon aikana. Tuloksena vaatimattomasti 5 maalia. Ja onhan siellä edelleen muutama hyökkääjä, joilta voisi odottaa vielä lisätehoja, kuten Jeremy Welsh (2+1) tai Tim Wallace (1+1).

Terry palaa pelikiellosta ja Gragnanin pitäisi olla parantunut flunssasta, joten kotisivujen kokoonpanoveikkaus tulevaan peliin olisi seuraava:

Bowman-Nash-Wallace
Boychuk-Welsh-Dalpe
Terry-Sutter-Samson
Blanchard-Rask-Staal

Rissanen-Faulk
Jordan-Sanguinetti
Gragnani-Bellemore

Krueger, Soryal, Jenks ja Dolan olisivat siis "healthy scratch"-osastolla
 

Pengu

Jäsen
Jees eli WB/S Penguins kohtasi viime yönä Bridgeport Sound Tigersin. Penguins sieltä lopulta voiton kaivoi lukemin 5-3. Yllättävää ettei maalisylkijä(6+0) Eric Tangradi tehnyt yhtäään maalia vaan Paul Thompson iski hatrickin taululle ja siivitti Penguinsin kauden neljänteen voittoon. Hatrickin myötä hänelläkin on nyt kuusi maalia kasassa.

0-1 Reese (2) - Dupuis, Dumoulin
1-1 Niederreiter (5) - Cizikas, Ness
1-2 Thompson (4) - Gibbons
1-3 Thompson (5) - Dumoulin
1-4 Thompson (6) - Uher, Peters
2-3 Persson (3) - Hill, Halmo
2-5 Gibbons (2) - ei syöttäjää
3-5 Nelson (4) - Sundstrom, Donovan

Zatkoff: 37 torjuntaa
Poulin: 23 torjuntaa, oli kaksi erää maalissa
Reiter: 4 torjuntaa, oli erän maalissa

Penguins pelasi seuraavilla kokoonpanoilla:

Ferriero - Smith - Tangradi
Bennett - Dupuis - Holzapfel
Gibbons - Peters - Thompson
Uher - Megna - MacIntyre

Strait - Bortuzzo
Mormina - Morrow
Despres - Dumoulin

Zatkoff

Seuraavaksi on 7.marraskuuta Binghamtonia vastaan kotona.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Ja onhan siellä edelleen muutama hyökkääjä, joilta voisi odottaa vielä lisätehoja, kuten Jeremy Welsh (2+1) tai Tim Wallace (1+1).

Welsh sentään sai jonkun verran hanojaan auki. Pistesarake taisi viiden ottelun jälkeen näyttää nollaa... Kyllähän pisteitäkin täytyy syntyä, mikäli NHL:n vakiokokoonpanoon aikoo murtautua. Potentiaalisista alempien ketjujen senttereistä joukkueen kapteeni Brett Sutter on avannut kautensa erinomaisesti. 5 maalia ja laukaisuprosentti huikeat 35,7.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Chicago voitti Charlotten 2-1 ja nousi Charlotten kanssa tasapisteisiin AHL:n kärkeen. Pisteen perässä on kyllä joukkueita jotka ovat pelanneet kaksi peliä vähemmän. Chicago hallitsi ottelua, mutta lukemat pysyivät tasaisina. Pinizzotto iski reboundeista molemmat Wolves maalit. Charlottelta osui pelikiellosta vapautunut Chris Terry. Wolvesin Anton Rödin avasi vihdoin kauden pistetilinsä saaden yhden syöttöpisteen. Zack Kassianilta hylättiin hieman kyseenalaisesti maali. Erikoistilanteet ovat tuottaneet Chicagolle tuskaa alkukaudella, YV%:ssa ollaan liigassa sijalla 27 ja AV%:ssa 28. Kärkijoukkueelle epätavallisen kehnoa.

YoutTube koosteet pelistä:

Wolfkeeper80
Kassianin hylättyä maalia aletaan kummastelemaan YO videon ajassa 5:28. Wolves selostajat vetävät tietty rankasti kotiinpäin, ehkä joku neutraali katsoja voi tsekata miltä tilanne vaikutti. Kyllä minusta NHL:ssä on paljon vahvemminkin ajettu maalille ja maaleja hyväksytty... (Maalivahdin estäminen oli siis virallinen hylkäyssyy tässä.)

ChicagoWolvesHockey
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Periaatteessahan tuo ekan laukauksen tehnyt pelaaja, 23, estää molaria menemästä tuohon ribariin ajamalla moken patjan/kilven päälle, muuta selitystä en kyllä keksi. Ainakaan Kassian ei tehnyt tuossa tilanteessa mitään väärää.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Täytynee nyt vähän kyttäillä tuota Vatasen peliä, kun sattuu juuri kuudelta suomen aikaa alkavan matsi Bridgeport-Norfolk. Hyvinhän jantteri on tilastojen valossa vetänyt, niin täytyy nyt sitten katsella ihan omin silmin, että kuinka siellä tosiaan kulkee. Katotaan jaksanko vääntää raporttia myöhemmin.

edit. Ei mikään paras peli Vataselta, ei pystynyt estämään Niederreitterin maalin edestä sutimaa voittomaalia, muuten suht ok. Tuntuu olevan yv:t lähes kokonaan jäällä, joten luottoa tulee. Lasch teki yhteen Norfolkin maaliin upean esityön ja oli suht pirteä. Bridgeport voitti 4-2 ja matsissa vaatimattomat 5 myllyä.... Got to love it!
 
Viimeksi muokattu:

Roimo

Jäsen
Niko Hovisen tilanne on vähän outo. Mies on juuttunut ECHL-tiimin (Trenton Titans) kakkosveskariksi, vaikka ainakin minä oletin että taistelee jopa kakkosveskarin roolista NHL-tiimissä tai vähintään pelaa AHL:ssa kauden ykkösenä. Nythän ei tosin änäriä pelata, mutta silti kun katsoo arvoasteikossa edellä olevia veskareita niin pitää ihmetellä mitä Phillyssa oikein puuhaillaan, vai eikö Hovisen pärstä vaan miellytä jostain syystä. Hovinen on siis pelannut vain 3 matsia ECHL:ssa tällä kaudella, tosin erittäin hyvillä statseilla. ECHL-tiimin ykkösveskari on parikymppinen kolmoskierroksen varaus Scott Wedgewood ja AHL:ssa torjuntavastuun jakavat kolmekymppinen AHL-jyrä Scott Munroe ja Hovisen ikäinen, varaamaton, suoraan yliopistosarjasta tullut Cal Heeter, joka on sitäpaitsi pelannut alkukauden todella huonoilla tilastoilla. Toivottavasti Hoviselle tajutaan antaa enemmän vastuuta kauden edetessä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Niko Hovisen tilanne on vähän outo. Mies on juuttunut ECHL-tiimin (Trenton Titans) kakkosveskariksi, vaikka ainakin minä oletin että taistelee jopa kakkosveskarin roolista NHL-tiimissä tai vähintään pelaa AHL:ssa kauden ykkösenä. Nythän ei tosin änäriä pelata, mutta silti kun katsoo arvoasteikossa edellä olevia veskareita niin pitää ihmetellä mitä Phillyssa oikein puuhaillaan, vai eikö Hovisen pärstä vaan miellytä jostain syystä. Hovinen on siis pelannut vain 3 matsia ECHL:ssa tällä kaudella, tosin erittäin hyvillä statseilla. ECHL-tiimin ykkösveskari on parikymppinen kolmoskierroksen varaus Scott Wedgewood ja AHL:ssa torjuntavastuun jakavat kolmekymppinen AHL-jyrä Scott Munroe ja Hovisen ikäinen, varaamaton, suoraan yliopistosarjasta tullut Cal Heeter, joka on sitäpaitsi pelannut alkukauden todella huonoilla tilastoilla. Toivottavasti Hoviselle tajutaan antaa enemmän vastuuta kauden edetessä.

On tosiaan käsittämätöntä toimintaa. Minäkin pidin Hovisen mahdollisuuksia jopa NHL:n luukunavaajaksi. Jos NHL-kauden alkaessa näytetään yhä häränpyllyä, eikun takaisin kotimaahan tai Venäjälle vuolemaan ruplia sitten kun sopimus antaa myötä. Turha siellä on ECHL:ää pelata kun kerran toiveita ylösnousemisesta pidetään todella vähäisinä.
 

Roimo

Jäsen
Ainoa järkevä selitys Hovisen ECHL:ssa pelaamiseen saattaa löytyä kartasta. Trenton on nimittäin aivan Philadelphian vieressä, kun taas AHL-jengi Phantomsin kotikaupunki Glens Falls sijaitsee reilun 450 kilometrin päässä Philadephiasta. Ehkä tarkoitus on pitää lupaavimmat veskarit lähellä Phillya, jolloin he voivat keskittyä treenaamiseen NHL-pelaajien ja -valmentajien kanssa ja pelata lähimaastossa suurimman osan sarjamatseistaan ilman uuvuttavaa reissailua.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
^Hovinen loukkasi solisluunsa lokakuussa ja oli sivussa pari viikkoa. Palasi sitten toinen päivä tätä kuuta ollen maalissa Reading Royalsia vastaan 2-4-tappiossa. Tuo lienee ainoa selitys sille, että Hovinen on pelannut vasta kolmessa pelissä.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
On tosiaan käsittämätöntä toimintaa.

En tuossa muuten hirveän erikoista näe, paitsi se että Trenton on minun tutkailujen mukaan Flyersin farmi, mutta Wedgewood taasen New Jerseyn miehiä. Devils tosin on ollut ainakin aikaisemmin Trentonin kanssa yhteistyössä, josko nyt tälläkin kaudella?

Wedgewood on lupaava, viime vuonna Kanadan U20-tiimissä torjunut veska, mutta silti kuvittelisi Hovisen menevän heittämällä edelle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Riku Helenius jätti eilen Hamilton Bulldogsit nollille, joten josko Heleniuksen heikosti sujunut alkukausi jäisi nyt taakse ja haastaisi Tokarskin tosissaan ykkösveskarin paikasta.

Puustinen sai eilen maalitilinsä auki ja yhdeksän pelit jälkeen tehot ovat 1+3. Joonas Järvisen pistetili on vielä avaamatta ja +/- -saldo on ruma -5 yhdeksän ottelun jälkeen. Jani Lajunen tosin laittaa vielä paremmaksi -7 saldollaan, ja tällä on niinikään pistetili vielä avaamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös