Adressi: Jagr68 takaisin

  • 12 495
  • 172

Oliko Jagr68:n käyttäjäoikeuksien poisto mielestäsi oikein?

  • Kyllä

    Ääniä: 109 41,8%
  • Ei

    Ääniä: 152 58,2%

  • Äänestäjiä
    261
Tila
Viestiketju on suljettu.

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
http://www.jatkoaika.com/keskustelu/showthread.php?s=&threadid=9201&perpage=40

Muunmuassa tässä otsikossa Jags liikkuu hieman hämärillä rajamailla. Jorma Ollilan kutsuminen saatananpalvojaksi ei ole mielestäni kovin hyvää keskustelua. Samassa otsikossa myös George W Bush ja Bill Gates leimataan samaan porukkaan. Taisipa siinä muutkin paitsi "puhtaat" kristinuskoiset valahtaa sinne epäilyttävään porukkaan.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti Chip
Olisitteko moderaattorit edes sen verran viitseliäitä, että laittaisitte vaikkapa tähän ketjuun joitakin katkelmia Jagr68:n viesteistä, joista käy ilmi rasistisuus (eikös se tarkoita rotusyrjintää?) ja muut mainitsemanne syyt? Kiitoksia, jos näin teette. Pääseepä siinäkin moni ihmettelemästä asiaa.

Vaikka moderaattorit ovatkin koneita, niin tuo on tässä vaiheessa hieman vaikeata, kun sivullekirjoittanut meni tyrimään perusteellisesti ja poistamaan koko jampan kannasta. Siispä enää hakutoiminto ei toimi, enkä näe kyllä mitään syytäkään tässä lähteä näitä kaivelemaankaan. Jagr68 on kuollut ja kuopattu once and for all.

Ensimmäisenä Jagsista tulee mieleen rasistisuutena nämä kanukkiherjat, joiden perässä syntilistalla ehkäpä vielä vakavampanakin tämä henkilökohtaisuuksiin meneminen, joista kaveri ei ottanut oppia n+1 varoitusten jälkeen. Oikeuksien poistamisista puhumattakaan. Ammoisina aikoina myös erinäisiin asioihin vedettiin politiikkaa mukaan ja sitä rataa pitkin sitten mentiin näihin rasismiasioihin, joita tosin ei kauaa palstalla katseltu.

Kaikille teille ketkä tässä nyt Jagsin perään itkette: Olen melkeinpä 100% varma, että sama jamppa palaa hetkosen kuluttua jälleen palstalle ja jatkaa samalla linjalla. Sen on sitten moderaattoreiden ongelma mitä hänelle jatkossa tehdään. Toisaalta Jagr68-nimimerkki jopa sai pidettyä itsensä hieman paremmin hallinnassa kuin edesmennyt The Original Jags, mutta se ei silti välttämättä hirmuisen suuri kehu vielä ole. TOJ:n aikana NHL-keskustelu oli suoranainen taistelutanner, jonne tuskin ulkopuoliset uskalsivat lusikkaansa soppaan heittää. Sentään Jagsin hetkellisen poissaolon jäljiltä pöly pääsi hieman laskeutumaan ja kaikki oli taas suurinpiirtein kunnossa.

Toisekseen ihan näin henkilökohtaisesti en voi ymmärtää niitä, jotka vaativat päästä keskustelemaan sellaisin ihmisen kanssa, joka ei todellakaan osaa keskustella. Ollaanhan se jo nähty miljoonat kerrat, kun Jags on ollut aina oikeassa ja toinen väärässä - oli aihe sitten mikä tahansa. Minä ainakin tykkäsin naureskella Jagsin patrioottisuudelle, mutta meni se nyt niin paljon yli, ettei sitä vakavasti voinut ottaa. Mutta niitä tuskin oli kovin vaikea ymmärtää, jotka eivät jaksaneet Jagsin nimittelyä kuunnella.

Täytyy kyllä ihmetellä ihmetellä myös tätä, että mitä varten täytyy perustaa kansanliike sen jälkeen kun joku aiemmin "suurta enemmistöä" ärsyttänyt kirjoittaja saa lähtöpassit keskustelusta? Ralli, Jags. Jags siis reinkarnaatioineen. Tunteita varmasti herättää, mutta mihin katoaa se äänekäs "enemmistö" kun comebackia vaativat nousevat barrikaadeille?

Mutta muistakaa nyt hyvät ihmiset, että moderaattoreita on useampi henkilö ja niiden mukana vielä on muu JA:n tekijätiimi, jolla on aikaa ottaa päätettäviin asioihin kantaa niille suunnatussa paikassa. Jagsin kohdalla tilanne oli se, että päätös oli yksimielinen ei pelkästään moderaattoreiden - myös asiaan osallistuneiden muiden tekijöiden välillä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Mitä sitten? MOT- ohjelman pikkunilkit luuseritoimittajat leimasivat aikoinaan kaikki hevarit avoimesti ja tosissaan saatanpalvojiksi parhaaseen katseluaikaan. Mitä sanoi julkisen sanan neuvosto tähän, kun asiasta kanneltiin - ei sitten mitään, ei yhtikäs mitään.

En väitä, että olisin samaa mieltä JSN:n kanssa. Jagsin ja MOT:n tapauksissakin puhutaan kuitenkin täysin eri mittasuhteiden asioista.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Muistan vielä elävästi, kun Jags kyseenalaisti mm. minun tunteeni tyttöystävääni kohtaan, älyllisen kapasiteettini, kunnianhimoni koulunkäyntini suhteen, ja niin edelleen. Tämä sen takia, että pidän kanadalaisesta jääkiekosta. Eli ei tarvii käydä mulle kertomaan kuinka tämä Jags on puhdas pulmunen joka ei ole puhunut paskaa tai loukannut ketään. Vaikka nimimerkki vaihtuu, tehdyt rikkeet eivät vaihdu.

Mielenkiintoista on, kuinka hänen jumalansa käsittelee tällaiset toisen ihmisen loukkaukset "taivaan porteilla"...
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti Milhouse Nixon
Mitä sitten? MOT- ohjelman pikkunilkit luuseritoimittajat leimasivat aikoinaan kaikki hevarit avoimesti ja tosissaan saatanpalvojiksi parhaaseen katseluaikaan. Mitä sanoi julkisen sanan neuvosto tähän, kun asiasta kanneltiin - ei sitten mitään, ei yhtikäs mitään.

Hohhoijaa, noinko kävi? Säälittävää touhua. Backmannin ohjelma oli huono, kaiken arvostelun alapuolella. Tämä tuskin tähän topikkiin kuuluu, mutta tulipa taivasteltua.

Mitähän olisi tapahtunut, jos kaikki britniä kuuntelevat 12-vuotiaat tytöt olisi leimattu saatananpalvojiksi, kasvissyöjiksi, sivareiksi tai muiksi ekoaktivisteiksi :D
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti John-Lennonjohtaja
Tätä tapausta en tunne,mutta en hyväksy banneja ylipäätään.

Perustele, kiitos.
Miksi et hyväksy?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Uskonnolisia fanaatikkoja on tällä hetkellä maailmassa tarpeeksi. Ongelma on se, että nämä sinänsä älykkäät ihmiset saavat älyttömillä kirjoituksillaan toisia fanaatikkoja taakseen ja rähinä on valmis.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Hai
Jos kirjoitukseni vituttavat, niitä ei tarvitse lukea. Kysymys on siitä kun noissa viesteissä ei ollut mielestäni mitään rasismiin viittavaa ja koko homma vaikutti jotenkin keksityltä. Jankuttamiseni voi olla tyhmää, mutta jotenkin sitä kirjoittajienkin tulee puolustaa itseään ja oikeuksiaan. Vaikka moderaattorit johtavatkin tätä palstaa, mielestäni olisi, kuten jo aikaisemmin sanoin, tyylikkäämpää jos modet perustelisivat paremmin näitä hommia.
Kirjoituksissasi vituttaa lähinnä se, että vaadit epämääräisin perustein perusteluita asioille, jotka eivät loppupeleissä edes kuulu sinulle. Asian tekee surkuhupaisaksi se, että nuo perusteet on jo kerrottu. Väkisinkin tulee mieleen se kolmevuotias mukelo, joka kaupassa ruuhka-aikaan kovaan ääneen mälisee äidiltään perusteluita sille, miksi ei tänään saakaan tikkaria. Kyllä, jankuttamisesi on tyhmää, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeuksien puolustamisen kanssa. Oikeutesi on ottaa osaa keskusteluun sääntöjen puitteissa ja myös se on oikeutesi, että muut keskustelijat noudattavat niitä sääntöjä. Jos ei tilanne miellytä, niin ala painua muualle.
Olisi kivaa, jos jankuttaminen jo loppuisi. Ja sitten vielä lämmin ja vähäsateinen kesä olis kiva, ja kahden kuukauden kesäloma.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Vaikuttaahan tämä kai jankuttamiselta mutta ainakin omissa viesteissäni olen kirjoittanut että arvostan JA:n ylläpitäjien työtä tosi suuresti ja että he ovat saaneet aikaan hienon sivuston.

Tässä itse asiassa on käytetty seuraavia argumentteja:

A) Jags ei kunnioittanut toisten mielipiteitä eikä oikeasti keskustellut ja linttasi järjettömästi esim. suurin piirtein kaiken pohjois-amerikkalaisuuden rasistisella tavalla. Lisäksi hänen salaliittoteoriansa ja fundamentalisminsa olivat hyvin ärsyttäviä ja irrationaalisia.

B) Koska päätös on tehty se on oikea.

Ok. A:n suhteen mulla on se ongelma, että mikä erottaa juuri Jagsin niistä kaikista muista tyhmistä, huonoista ja ylimielisistä keskustelijoista täällä joilla on sokeita ja rasistisia ennakkoluuloja? Minun mielestäni ainoastaan se että hänellä oli poikkeuksellisia mielipiteitä ja että hän näki poikkeuksellisen paljon vaivaa viestiensä eteen, tiesi monia asioita itä-eurooppalaisesta jääkiekosta, eikä ikinä chättäillyt. Eli argumentti A vaikuttaa minusta puhtaasti puolueelliselta mielipidevainolta koska sitä tulkittiin vain Jagsiin ja jätettiin esim. kymmenet turhanpäiväiset teini-chättäilijät ja inttäjät palstalle.

B on sitten selvempi tapaus: päätös ei kerro yhtään mitään sen oikeudesta. Ei se että on oikeus tehdä jotain ei merkitse sitä että on oikein tehdä niin. Tämä nyt on alkeellista.

Mitään muita perusteluita ei ole näkynyt eivätkä moderaattorit ole oikeasti sanoneet yhtään mitään konkreettista asiasta. Ehkä on joku objektiivinen peruste jota ei vain voi tuoda julki jostain syystä?

Mutta joo, tämä on ilmainen, valvottu ja vieläpä hyvin korkealaatuinen palsta, jonka hyvää työtä tekevillä ylläpitäjillä on täysi oikeus valita ketä täällä kirjoittaa. Suotavaa olis tietysti että tämä tapahtuisi kaikille samoin perustein. Anyway, toivottavasti mielipiteiden sisällön suhteen avara linja säilyy jatkossakin niin että keskustelu pysyy mielenkiintoisena ja värikkäänä.

{EDIT: Typoja]
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti mjr
Mutta joo, tämä on ilmainen, valvottu ja vieläpä hyvin korkealaatuinen palsta, jonka hyvää työtä tekevillä ylläpitäjillä on täysi oikeus valita ketä täällä kirjoittaa. Suotavaa olis tietysti että tämä tapahtuisi kaikille samoin perustein.

Uskallan luvata, että mikäli alat nimittelemään muita keskustelijoita idiooteiksi ja syyttämään kaikkia maan X asukkaita mielipuolisiksi saatananpalvojiksi, lennät pihalle kuin leppäkeihäs. Kaikille on siis samat säännöt.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
:confused:

Tällä tavallahan sitä vuoropuhelua saadaan aikaan? Henkilöt jotka kirjoituksillaan herättävät keskustelua ovat tallaisten palstojen suola. Mielestäni ko. nimimerkin kirjoitusoikeuksien poisto ei ole perusteltua. Vai onko yleisen mielipiteen oikeudentaju noin paljon moderaattoireista erillään? Sääli. Siirryn entistä vankemmin sivustaseuraajaksi.

Tsemppiä Jagr68!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kävin tutustumassa muutamiin linkkeihin, joiden kommentit olivat The Original Jags ja Jagr68 nimikkeen alla ajankohdasta riippuen. Vapaassa keskustelussa Jagr on käyttäytynyt ihan ok, mutta tuolla Nhl-puolella tekstit olivat kyllä melko karua luettavaa, valitettavasti. En ihmettele päätöstä enää, harmittelen kylläkin sitä Jagr puolesta. Kaveri osasi kirjoittaa ja tietoa oli kiitettävästi. Kävi vähän Norrenat tai Myllykset, tai vaikka McEnroet.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
re: mission16W

Täällä on melkeinpä vähemmistönä ne jotka eivät pidä kaikkia muita eri mielipiteen omaavia idiootteina ja esim. maan S asukkaita on luonnehdittu hyvin kiintoisilla adjektiiveilla monessakin ketjussa. Kyllähän tuolta voisi hyvin pahoja esimerkkejä kaivaa esiin ja pahoja henkilökohtaisia hyökkäyksiä. Sehän tässä pitäisi olla sääntönä että runttaa mielipiteitä, ei henkilöitä. Jagrin pahin puoli oli siinä että hän kyllä mielipiteitensä ja jyrkkyytensä kautta välillä runttasi hyvin pahasti henkilökohtaisestikin. Mm. vilpertillä oli hyviä esimerkkejä. Minusta se ei vaan erota häntä joukosta mitenkään ainutlaatuisena tapauksena. Ainutlaatuista oli vain hänen mielipiteidensä outous. Kuuntelemattomuus ja yksisilmäisyys täällä ovat sinänsä yleisiä.

Joo, oon nyt tuonut esille kantani - taitaa olla aika lopettaa omalta osaltani inttäminen. Jagr varmaan sukeltaa uudestaan esiin ja aloittaa taas fundamentalismin ja itä-eurooppalaisen jääkiekon lähetyssaarnauksen. (Itse en juuri koskaan väitellyt hänen kanssaan koska näki etukäteen ettei siitä oikeaa keskustelua olisi syntynyt, kummallista että Jagr silti sai aikaan hyviä väittelyitä, ikään kuin itsestään huolimatta.)

{EDIT] ps. Sampio: NHL:ssä Jagr68 oli jossain vaiheessa keskustelun sabotoinnin rajamailla ja välillä ylikin. Siitä on jo aikaa tosin. SLC:n amerikkalais-kiekon menestyksen jälkeen ei tainnut olla yhtään pitempää juttua siellä. Eli kehitystä oli viime aikoina sattunut huomattavasti parempaan suuntaan ei huonompaan.
 
Viimeksi muokattu:

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sanon vielä kerran sen, että Jagsin tyyli oli se, minkä takia hänet hyllytettiin. Myönnän että Jagsin tyyli saattoi ärsyttää joitakin. Minua ei, koska Jags kirjoitti pitkiä viestejä ja perusteli väitteensä. Tässä ei mielestäni ole mitään väärää. Olen edelleenkin sitä mieltä että Jags ei sääntöjä rikkonut sen pahemmin kuin kukaan muukaan "keskiverto" jatkoaikalainen. Jotain piti keksiä että saatiin tämä modeja ärsyttänyt Jags pois.

Sääli. Jatkoaika on paljon köyhempi ilman Jagsia. Tätä tuskin kukaan kiistää.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti John-Lennonjohtaja
Tätä tapausta en tunne,mutta en hyväksy banneja ylipäätään.

Miksi et? Moderointi poistaa pahimman roskan, silti jättäen paljon vapauksia ja roskaa. Jos se ei tyydytä on muitakin paikkoja keskusteluun ja ilman moderointia. Usein ne vain ovat luokattomia, mutta makunsa kullakin. Tätäkään palstaa ei ole pakko lukea, saatikka kirjoittaa jos linja ei miellytä.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Tatzka


Miksi et? Moderointi poistaa pahimman roskan, silti jättäen paljon vapauksia ja roskaa. Jos se ei tyydytä on muitakin paikkoja keskusteluun ja ilman moderointia. Usein ne vain ovat luokattomia, mutta makunsa kullakin. Tätäkään palstaa ei ole pakko lukea, saatikka kirjoittaa jos linja ei miellytä.

Sama koski Jagsin viestejä. Jos vitutti niin ei olisi kannattanut lukea.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Hai
Olen edelleenkin sitä mieltä että Jags ei sääntöjä rikkonut sen pahemmin kuin kukaan muukaan "keskiverto" jatkoaikalainen. Jotain piti keksiä että saatiin tämä modeja ärsyttänyt Jags pois.
Mielipiteesi on huomattu. Taidat kuitenkin olla väärässä.
Selaa vaan sitä NHL-puolta niin tiedät miksi tapahtui mitä tapahtui.
Sääli. Jatkoaika on paljon köyhempi ilman Jagsia. Tätä tuskin kukaan kiistää.

Itse kiistän. Tai myönnän sen että yksi provokaattori vähemmän. Mutta jos Jagsin kanssa keskustelit (mitä et mielestäni koskaan tehnyt?), huomasit että jos hän joutui umpikujaan, alkoi haukkuminen tai vähättely tai sitten hän vaikeni viikoksi.
Melko keskustelutaidoton kumppani, joka oli kuitenkin haidermaisen hyvä vetämään osaa kansasta puolelleen.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: re: mission16W

Viestin lähetti mjr
Täällä on melkeinpä vähemmistönä ne jotka eivät pidä kaikkia muita eri mielipiteen omaavia idiootteina ja esim. maan S asukkaita on luonnehdittu hyvin kiintoisilla adjektiiveilla monessakin ketjussa. Kyllähän tuolta voisi hyvin pahoja esimerkkejä kaivaa esiin ja pahoja henkilökohtaisia hyökkäyksiä. Sehän tässä pitäisi olla sääntönä että runttaa mielipiteitä, ei henkilöitä. Jagrin pahin puoli oli siinä että hän kyllä mielipiteitensä ja jyrkkyytensä kautta välillä runttasi hyvin pahasti henkilökohtaisestikin. Mm. vilpertillä oli hyviä esimerkkejä. Minusta se ei vaan erota häntä joukosta mitenkään ainutlaatuisena tapauksena. Ainutlaatuista oli vain hänen mielipiteidensä outous. Kuuntelemattomuus ja yksisilmäisyys täällä ovat sinänsä yleisiä.

Jagr68:llä oli aina tapana runtata mielipiteitä, osa oli jopa perusteltuja hänen seulansa läpäisevillä linkeillä. Entäpä jos vastapuoli sitten pystyi kumoamaan hänen faktansa, silloin Jagr sujuvasti veti esiin henkilökohtaisuudet ja kieltäytyi keskustelemasta aiheesta toisen osapuolen älykkyyteen, kansalaisuuten tai mielipiteisiin vedoten.

Eli ole hedelmällistä leimata toisia saatanoiksi ja kiekko mieltymysten perusteella leimata vähä-älyiseksi. Vai onko?

Jagr kanssa kekustelu keskustelu palstalla oli mahdotonta. Itse en laske messujen kirjoitusta ja omantotuuden julistusta rakentavaksi ja luovaksi. Sitä ei edes pelasta sinällään hyvä kirjoitus taito. Jos ei edes halua yrittää, niin minkä sille mahtaa.

Palstalla varmasti useampikin jos eivät kaikki kirjoittajat sortuvat kuuntelamattomuuten, yksisilmäisayyten ja herjauksiin. Tiedättekö mikä ero heillä on Jagr68 nimimerkkiin? Se ei ole säännöllistä ja esiinny lähes jokaisessa kirjoituksessa. Hän oli valinnut linjansa varmasti tarkoituksella ja tiesi mitä siitä seuraa. Sitä saa mitä tilaa.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hai
Sanon vielä kerran sen, että Jagsin tyyli oli se, minkä takia hänet hyllytettiin. Myönnän että Jagsin tyyli saattoi ärsyttää joitakin. Minua ei, koska Jags kirjoitti pitkiä viestejä ja perusteli väitteensä. Tässä ei mielestäni ole mitään väärää. Olen edelleenkin sitä mieltä että Jags ei sääntöjä rikkonut sen pahemmin kuin kukaan muukaan "keskiverto" jatkoaikalainen. Jotain piti keksiä että saatiin tämä modeja ärsyttänyt Jags pois.

Sääli. Jatkoaika on paljon köyhempi ilman Jagsia. Tätä tuskin kukaan kiistää.

Pakko tarttua vielä tähänkin syöttiin.

Mielestäni Jatkoaika ei menetä mitään Jagr68 poistumisen myötä.

Jags kirjoitteli pitkiä viestejä, totta ja tiesikin kiekosta paljon, totta. Perustelujakin hänen väitteilleen löytyi, kyllä. Jagr ei vain hyväksynyt muiden mielipiteitä, olivaat ne vaikka kuinka hyvin perusteltuja, eli hänen kanssaan keskustelu oli täysin hedelmätöntä. Jags ei ymmärtänyt, että muillakin on mielipåiteitä ja hänen "totuutensa" ei ole ainoa. Välillä se sitten johti muiden leimaamiseen tyhmäksi, tietämättömäksi, vähä-älyiseksi jne.

Ps. Eiköhän Jags taas ilmesty palstalle, ennemmin tai myöhemmin.
 

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muutama kommentii vielä.

Mikäänhän ei edellytä moderaattoreita tarkemmin perustelemaan Jagsin hyllyttämistä, mutta olisi kyllä kiva nähdä muutama esimerkki esim. näistä rasistisista lausunnoista, vai onko kyse siitä ettei Jagsilta todellakaan löydy yhtään sen kummallisempia lausuntoja kuin muiltakaan kirjoittajilta.

Tazka:"Jagr ei vain hyväksynyt muiden mielipiteitä, olivaat ne vaikka kuinka hyvin perusteltuja, eli hänen kanssaan keskustelu oli täysin hedelmätöntä. Jags ei ymmärtänyt, että muillakin on mielipåiteitä ja hänen "totuutensa" ei ole ainoa. Välillä se sitten johti muiden leimaamiseen tyhmäksi, tietämättömäksi, vähä-älyiseksi jne.

Niin, kun seuraa mitä tahansa viestiketjua, joka käsittelee kahden SM-liigajoukkueen kohtaamista, niin suurin osa kirjoittajista on oman suosikkijoukkueensa puolella asiasta riippumatta ja pitää tätä totuuttaan ainoana oikeana. Tästä ei kai pelikieltoja jaella, eikä pitäisikään. Mitä siitä nyt tulisi, jos kaikki kirjoittajat olisivat vain samaa mieltä kaikkien kanssa ja hyväksyisivät kaikki mielipiteet. Eikö keskustelussa yleensä ole monta erilaista mielipidettä?

Jagr68:n hyllytykselle löytyi varmasti perusteet, mutta oudolta tuntuu vain se, että samoilla perusteilla voisi heittää aika monta muutakin kirjoittajaa ulos...

--
tt
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Tatzka

Sitä ei edes pelasta sinällään hyvä kirjoitus taito

Tuota, pyydän anteeksi jo etukäteen, mutta pari viimeistä viestiäsi luettuani pyytäisin sinua ottamaan mallia Jagrista ainakin tuossa yllä mainitsemassasi asiassa. Tiedän, tiedän. Ei ehkä kovin fiksu kommentti, mutta on vain vaikea ottaa juttujasi tosissaan, knu tekstyisi on tämäön nä'köistä.
Kiitos ;)
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Tällä palstalla esiintyy monia, jotka eivät hyväksy minun mielipiteitäni.
Tällä palstalla esiintyy monia, jotka ovat nimitelleet minua.
Tällä palstalla esiintyy myös monia, jotka pitävät kiinni mielipiteistään samalla tavalla kuin Jagr. Esim. minä... joskin aiheet ovat olleet erit.
Silti heidän / minun kirjoitusoikeuksia ei ole kyseenalaistettu.

Toki olen pannut merkille sen, että kaikki eivät ole onnistuneet keskustelemaan sovussa Jagerin kanssa. Se olisikin sensaatio jos näin olisi käynyt. Eihän näin ahkera kirjoittaja voi mitenkään tulla sopuun koko jatkoajan kirjavan poppoon kanssa.

Jagr kommunikoi uskon miehenä usein suurta massaa vastaan. Myös tämä takaa sen, että yhteenottoja syntyy. Olisi tosin ikävää, jos niitä ei koskaan syntyisi, vai mitä?

Hedelmätöntä keskustelua... painukaa hel....n. Jos asia on näin, niin mikä vetää niin valtaviin ketjuihin? Jagerin ketjut ovat täällä suurimpia.

Tyhmiä ja vähä-älyisiä? Jep, kyllä niitäkin täältä löytyy, mutta kuinka monta joka uskaltaa tunnustaa sen....

Onko homman nimi:
Nyt se on sitten päätetty, kuollut ja haudattu, slut, loppu, unohdetaan koko juttu.
Onko tosiaan käyty niin ikävästi, ettei päätöstä voida miettiä uudelleen???
Onko tarpeen näin jyrkkä linja?
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hai


Sama koski Jagsin viestejä. Jos vitutti niin ei olisi kannattanut lukea.

Niinpä ja näin toiminkin, mutta homma ei aina ole näin yksinkertaista. Mitäpä jos viihdyn hyvässä keskustelussa ja yhtäkkiä Jags tulee sinne julistamaan asiaansa ja keskustelu muuttuu väittelyksi ja jankkaamiseksi?
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti finnishninja
Tällä palstalla esiintyy monia, jotka eivät hyväksy minun mielipiteitäni.
Tällä palstalla esiintyy monia, jotka ovat nimitelleet minua.
Tällä palstalla esiintyy myös monia, jotka pitävät kiinni mielipiteistään samalla tavalla kuin Jagr. Esim. minä... joskin aiheet ovat olleet erit.
Silti heidän / minun kirjoitusoikeuksia ei ole kyseenalaistettu.

Toki olen pannut merkille sen, että kaikki eivät ole onnistuneet keskustelemaan sovussa Jagerin kanssa. Se olisikin sensaatio jos näin olisi käynyt. Eihän näin ahkera kirjoittaja voi mitenkään tulla sopuun koko jatkoajan kirjavan poppoon kanssa.

Jagr kommunikoi uskon miehenä usein suurta massaa vastaan. Myös tämä takaa sen, että yhteenottoja syntyy. Olisi tosin ikävää, jos niitä ei koskaan syntyisi, vai mitä?

Hedelmätöntä keskustelua... painukaa hel....n. Jos asia on näin, niin mikä vetää niin valtaviin ketjuihin? Jagerin ketjut ovat täällä suurimpia.

Tyhmiä ja vähä-älyisiä? Jep, kyllä niitäkin täältä löytyy, mutta kuinka monta joka uskaltaa tunnustaa sen....

Onko homman nimi:
Nyt se on sitten päätetty, kuollut ja haudattu, slut, loppu, unohdetaan koko juttu.
Onko tosiaan käyty niin ikävästi, ettei päätöstä voida miettiä uudelleen???
Onko tarpeen näin jyrkkä linja?

Höpö höpö...

Kyllähän monen kanssa tulee välillä todella kiivaita ja tulikiven katkuisia keskusteluja ja välillä ehkäpä katkeaa pinna ja homma menee ylitse. Erona vaan on se, että nämä henkilöt pystyvät keskustelemaan asioista ja jopa myöntämään virheitään, vaikka pysyisivät mielipiteissään.

Täytyypä todeta väliin, että minulla ei ole mitään, ei siis mitään henkilökohtaista Jagsia vastaan, koska hänen kanssaan ei viitsi väitellä, koska tulokset olen havainnut. Joten henkilökohtaisesti minua Jags ei ole loukannut.

Mitä tulee Jagsiin kirjoittajana, niin hän haki kohua. Provosoi tarkoituksella ja ei pyrkinytkään ymmärtämään muiden mielipiteitä vaan julisti sanaansa. Ainahan tällaiset hekilöt imevät "opetuslapsia" ja kiehtovat ihmisiä. Suuret ketjut syntyvät provokaation kautta oli sitten kyse Jatkoajasta tai vaikkapa "loistavista" Tv-chateista. Jos kirjoittaja vain harrastaa yhteenottoja ja hakemalla hakee niitä, kuitenkin pystymättä perustelemaan kantojaan muuten kuin toteamalla että näin asia on. Ja muuta väittävät ova tyhmiä, aivopestyjä tai idiootteja niin mielestäni hän on kykenemätön keskustelija.

Varmasti palstalle kirjoittaa tyhmiä, vähemmän tyhmiä ja viisaita henkilöitä, olipas hienosti todettu. Toki näiden tekstien perusteella voidaan älykkyyttä arvioida ja varsinkin mielipiteiden, vai mitä?

Katsotaan sitten kuka painuun helvettiin kuka liitää taivaaseen, vai liittyy elämänkiertoon, toiset taas maatuvat mullan alle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös