Adam Miller Ässiin

  • 72 689
  • 250

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Käsittääkseni yksipuolinen optio on vastoin Pelaajayhdistyksen ja SM-liigan sopimusta, option pitäisi olla molemmin puolinen.

Tästä olisi kiva saada lisätietoja. Milloin tästä sitten on ruvettu lipsumaan, kun kerran SaiPassa vähän joka jätkä rustaa noita optioita ja vastoin menneitä vuosia ne ilmoitetaan seuran optioina.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät scouttasi pohjois-amerikkalaisen pelaajan, kuten kaikki muutkin SM-liigajoukkueet eli luottivat paikallisiin ammattilasiin omien suhteiden kautta.

Paikan päällä käymisessä on yksi etu videoihin verrattuna: saa hieman tuntumaa millainen pelaaja on henkilönä kahdenkeskisten jutustelujen perusteella. Itse pelaamisen näkee parhaiten videolta, kun voi rauhassa kelailla samaa pätkää ees sun taas.

Otetaan ääripään esimerkki: kaveri kertoo haastattelussa, että ei voi sietää pieniä kaupunkeja ja tarvitsee paljon oheistoimintaa viihdykkeekseen. Tälläistä kaveria nyt ei ainakaan Porin synkkiin syysiltoihin kannata luonnollisestikaan hommata. Toki nämä tiedot voi saada siltä paikalliseltakin agentilta mutta eri asia on, osaako hän ylipäätänsä kysellä tälläisiä jääkiekkoon suoranaisesti kuulumattomia asioita pelaajalta.

Toivottavasti Adam Miller ei ole jäänyt uhkapelikoukkuun Vegasissa, Suomessa kun joutuisi tyytymään pitkäänvetoon... ;)
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olin jo menettää toivoni ensi kauden Ässien suhteen, kun joukkueesta poistuneitten kavereitten tilalle värvättiin kavereita kuten Mielonen, Santavuori ja Salonen. Syvällä sisimmässäni tiesin, että toimistolla tehdään töitä 24/7, jotta uusi urheilulinen Patapakka saadaan ensi kaudeksi kasaan. Eilen sitten rävähti: Adam Miller Ässiin! Perkele. Että nuo herrat Takko&Hirsimäki osaavatkin aina yllättää. Ja juuri sillä pahemmalla hetkellä kun tuntuu, ettei valoa tunnelin päässä ole, että on ainainen marraskuu, että vihtaani on kustu, sitten julkistetaan tällaisia sopimuksia. Innoissani soittelin jo toimistolle aamulla herättyäni ostaakseni koko perheelle kausarit, mut ei ne sieltä vastanneet. Myöhemmin kuulin syyn, ovat kuulemma jollain mökillä Luvialla koko poppoo viettämässä tämän hankinnan onnistumisen peijaisia. No, se heille suotakoon, kyllähän onnistumisia pitää juhlia. Soitan sit elokussa uudestaan, jahka lomat on ohi. Adam Miller, nyt juhlitaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästä olisi kiva saada lisätietoja. Milloin tästä sitten on ruvettu lipsumaan, kun kerran SaiPassa vähän joka jätkä rustaa noita optioita ja vastoin menneitä vuosia ne ilmoitetaan seuran optioina.

Näin minulle kertoi eräs pelaajasopimusten kanssa toimiva kaveri, mutta tästä on pari vuotta aikaa eli asiat ovat voineet muuttua.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Ihan helvetin kova hankinta mestikseen. Luulisi noiden peelojen siellä Ässien toimistolla jo tajuavan, että mitä nämä echl:n tähdet oikein ovat. Sen vielä ymmärtäisin jos tollanen hankitaan tryoutille tai materiaalin laajentamiseksi, mutta ykkössentteriks mestistason jätkä, joka on kaiketi jonku valmentajan mukaan aika hyvä. HAH! Ei vittu tuu kyllä mitään tästä touhusta.

Noi Takon lausunnot on samaa luokkaa kun mitä Hirsimäen kommenti oli silloi ky plytsevi rytskovi tuli. Siinä meillä on oikein kaks idioottia organsisaatios. Täällä kun noita Takon kontakteja on hehkutettu, niin pistäkää piruuttanne lista, että mitä pelaajia niillä on hankittu ja ihmehtelkää.

Tämä Ässien touhu on kyllä täysin amatöörien puuhastelua, ei voi kyllä muuta sanoa. Sm-liigan ainoa puulaakiseura. Hallinkin oheispalvelut on kuin jostain perämettän jokkiskisasta jossa myydään makkaraa ja hinnat laitettu tussilla pahvitauluun. Isäkissan vittu!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KOO-VEE, PiTa, Detroit Red Wings
Toivotaan parasta, pelätään pahinta!

Toivotaan Adam Millerin osoittautuvan hintansa arvoiseksi pelimieheksi. Vähän mietityttää miksi pitää hankkia Pohjois-Amerikasta ECHL-pelaaja. Miksi ei keskitytty yhden hyvää AHL-tasoa olevan hyökkääjävahvistuksen hankintaan? Silloin olisi tietysti riskin minimoimiseksi pitänyt myös käydä henkilökohtaisesti tapaamassa pelaajaa ja katsomassa hänen pelaamistaan.

Jatkossa kannattaisi etsiä potentiaalisia pelaajia myös Ruotsista ja sieltä ikäluokasta 18-21 vuotta. MM-kisoissa nähtiin jälleen kerran miten valmiita ja fyysisiä sekä asenteeltaan loistavia ruotsalaiset pelaajat parhaimmillaan ovat jo 18-19-vuotiaina.

Hyvää Millerissä on etukäteistietojen perusteella luistelunopeus ja taito. Toivottavasti nämä ominaisuudet eivät ole kuplia esim. sen takia, että hänen huippunopeutensa ja taitonsa olisivatkin perustuneet vain siihen, että ECHL:ssä pelitempo olisi huomattavasti alhaisempi kuin esim. AHL:ssä ja että siellä olisi sen takia enemmän aikaa ja tilaa pelata.

Eniten toivon Milleriltä KOVAA ASENNETTA ja TYÖNTEKOA sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Jos hänen luisteluvauhtinsa riittää SM-liigatasolle ja on jopa keskimääräistä parempaa niin hänellä on ainakin edellytykset ehtiä tukemaan puolustusta, jopa paremmin kuin Niemen (jolla on vaikeuksia luistelussa). Odotan Millerin onnistuessaan murtautuvan Ässien kakkos- tai kolmossentteriksi, jos joukkueen sentteriosasto pysyy tämänhetkisenä.

Jos/kun rahaa parempiin vahvistuksiin ei enää ole niin Ässien kannattaa ehkä tulevalla kaudella rakentaa pelinsä kovan asenteen puolustuspelaamiselle ja lähteä taistelemaan joka ikisessä pelissä 1-0 voitosta.

Toivon kyllä edelleen, että saadaan vielä Zaborsky!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämä Ässien touhu on kyllä täysin amatöörien puuhastelua, ei voi kyllä muuta sanoa. Sm-liigan ainoa puulaakiseura. Hallinkin oheispalvelut on kuin jostain perämettän jokkiskisasta jossa myydään makkaraa ja hinnat laitettu tussilla pahvitauluun.

Jotenkin tästä Zaulin tehokkaasta avautumisesta tulikin mieleeni, että millaisethan muuten mahtavat olla ne olosuhteet joissa ECHL-seurat toimivat? Millaiset ovat hallit, oheistilat jne. Tuumin vain ettei sitten Millerin huumorintaju lopu heti alkuunsa kun kohta pääsee pois Las Vegasista, tekemään jalkakyykkyä Isomäen käytävän sementillä..
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
millaisethan muuten mahtavat olla ne olosuhteet joissa ECHL-seurat toimivat? Millaiset ovat hallit, oheistilat jne.

Kävin tammikuussa katsomassa yhden Florida Everbladesin kotipelin ja ainakin Everbladesin kotihalli oli sen verran pramea, että taakse jäisi aika moni SM-liigan kotihallikin. Siellä oli mediakuutiot, urkurit ja laadukkaat taukoviihteet molemmilla erätauoilla. Yleisöä halliin mahtuu yli 7000.

Tässä lisäinfoa tuosta hallista: http://www.germainarena.com/index.php
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kävin tammikuussa katsomassa yhden Florida Everbladesin kotipelin ja ainakin Everbladesin kotihalli oli sen verran pramea, että taakse jäisi aika moni SM-liigan kotihallikin. Siellä oli mediakuutiot, urkurit ja laadukkaat taukoviihteet molemmilla erätauoilla. Yleisöä halliin mahtuu yli 7000.

Tässä lisäinfoa tuosta hallista: http://www.germainarena.com/index.php

Ja tosiaan Miller tulee Las Vegasista. Nopean googlettelun perusteella sielläkin on prameat puitteet. Hallista löytyy infoa täältä:
http://www.orleansarena.com/

Tässä kuitenkin tiivistettynä tärkeimmät:
- Valmistunut 2003 eli uudenkarhea. Näyttää hienolta kuvissa. Katsokaa sisäkuva tämän linkin takaa: http://www.orleansarena.com/webcam
- Kiekkomatseissa yleisöä mahtuu 7773
- Areenan yhteydessä toimii hotelli ja kasino (kun vegasissa ollaan, tämä lienee itsestään selvää)
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jos pelisuoritus on pelkästään ulkoisista puitteista kiinni niin menolippu kannattaa tilata kaverille mahdollisimman pian.

No huumorillahan minä toki.. ihan vaan, kun kaikki toki tiedämme Isomäen puutteellisuuden hyvinkin monella saralla

EDIT: loppu pois, mirasane ehti ensin Vegasin areenan esittelyn..
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=21984

Kuka olisi ottanut Ässiin? Niinpä niin.

http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=29240

Entäs tämä? Niinpä niin.

Tuossa vaan kaksi esimerkkiä (olisi voinut melkein Nylanderin lisätä), että ei meriitit auta, vaikka olisi kuinka saatanan kova pelimies ollut joskus kasarilla. Uskon siihen, että Millerillä on parhaat kaudet edessään, eikä ole mikään has been haku. Mulla onkin ässäarskat päässä, mutta en vaan pysty ymmärtämään niitä, jotka dissaamisen ilosta dissaavat oman joukkueen hankintoja.

Ei muuta kuin Jokereita kannattamaan, rahalla saa ja hevosella pääsee, vai miten se meni. Pääsee varmasti pettymään, kun odotusarvojen ja tilastojen pölyt ovat laskeutuneet.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Uskon siihen, että Millerillä on parhaat kaudet edessään, eikä ole mikään has been haku. Mulla onkin ässäarskat päässä, mutta en vaan pysty ymmärtämään niitä, jotka dissaamisen ilosta dissaavat oman joukkueen hankintoja.

Ei se, että fanit odottivat kovempia nimiä tee faneista huonoja faneja.

Miller nyt kuitenkin kuuluu meriittiensä puolesta samaan joukkoon kuin Derek Damon, Petr Pohl, David Bararuk, Preston Callander, John Lammers, Mike Stutzel, Sean Collins, Justin Aikins, ym. ECHL:ssä ovat olleet tähtiä ja joukkueidensa tehomiehiä. SM-liigatason vahvistuksiksi heistä on hyvistä ECHL-tehoista huolimatta laskettavissa vain Damon. Jos ECHL-vahvistuksilla onnistumismahdollisuus on tuota luokkaa, ei pitäisi olla ihme, jos parasta kannattamalleen seuralle toivovat fanit ovat pettyneitä. Siitä huolimatta nuo samat nyt harmissaan olevat fanit ovat syksyllä hallilla ja kannustavat täysillä patapaidan päälleen pukenutta Milleriä ja toivovat, että juuri Milleristä tulee se Damonin jälkeen seuraava onnistunut ECHL-hankinta.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Ei se, että fanit odottivat kovempia nimiä tee faneista huonoja faneja.

Kyse onkin mielestäni reaaliteeteista. Porin Ässillä ei ole mahdollisuuksia kilpailla kovista pelaajista kuin rahalla, ja tiedetäänhän se miten siinä käy, kun Hjallis jonkun pelaajan haluaa. Tietysti kun huhuissa on pyörinyt Rosaa ja Mauldinia, niin voi ruveta hirvittämään, mutta kuten Tosifani hyvin totesi, kannattaako kymmenestä extra pisteestä maksaa 100 000€ lisähintaa? Ei Porissa.

Itse hakisin neljää hyvin roolitettua ketjua, mutta kun taas ollaan scoutattu kuulopuheiden perusteella, niin roolitus on hieman vaikeampaa..

Ja eikös tämä Callander ollut alun alkaenkin vain muutaman pelin hankinta? Näin muistelisin..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miller nyt kuitenkin kuuluu meriittiensä puolesta samaan joukkoon kuin Derek Damon, Petr Pohl, David Bararuk, Preston Callander, John Lammers, Mike Stutzel, Sean Collins, Justin Aikins, ym. ECHL:ssä ovat olleet tähtiä ja joukkueidensa tehomiehiä.

Itse lasken lähimmäksi Milleriä ennakkotietojen perusteella Pelicansia ensi kaudella edustavan Lou Dickensonin. Mr.Dick on myös tuulennopea kaveri, joka Mestiksessä oli selkeästi väärällä sarjatasolla. Ensi kausi näyttää miten fysiikka riittää liigassa, vauhti varmasti riittää nähtyjen esitysten perusteella. Jos Adam Miller pystyy ensi kaudella pisteissä päihittämään Dickensonin, niin hänellä on mahdollisuus Ässissä saada leima "vahvistus" ja mahdollisesti soppari myös seuraavalle kaudelle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja eikös tämä Callander ollut alun alkaenkin vain muutaman pelin hankinta? Näin muistelisin..

Callander, kuten Plushevkin, otettiin Ässiin aikanaan try-out periaatteella eli katsottiin miten vauhti riittäisi liigaympyröihin. Jos olisi riittänyt, niin molemmille oltaisiin varmasti tehty koko kauden soppari. Tunnetuin tuloksin, ei riittänyt.
 

Andy Burglary

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse olen pettynyt tähän hankintaa, koska tämä edustaa sitä samaa linjaa mitä Ässien urheilullinen toiminta on ollut ja toisaalta Matikaisen hölmöily Piroksen kanssa on lisännyt varovaisuutta entisestään. Mutta toisaalta täytyy kysyä, olisiko ne noin kymmenen pistettä lisää sen sadantuhannen arvoisia?

Minäkin olen lähtökohtaisesti pettynyt. Miten ihmeessä sait muuten tähänkin hankintaan Matikaisen mukaan? Vai on Matikaisen jäljiltä pojilla pupu pöksyssä. Voi voi. Tosin kaveri voi osoittautuakin hyväksi hankinnaksi. Onhan tämä jännää, koskaan ei tiedä etukäteen mitä saa. Eniten olen pettynyt taas näihin Ässien metodeihin. Hommataan pelaajia, joita ei ole livenä nähty?! Ei kuullosta kovin ammatimaiselta. Eikös nyt kaikki pitäisi olla kunnossa, kun saatiin amatöörit Matikainen ja Suhonen pois? Eikö uusi johto olekaan niin helvetin järkevä ja mahtava? Jumalauta. En usko, että kovinkaan monessa seurassa pelaajia hommataan kuulopuheiden perusteella. Olisi kiva tietää keskustelujen kulku. Jenkkikoutsit: "He is good!" "He is fast!" Porin poika:"OK, he is our guy!" En usko, että esim. Kekäläinen näillä metodeilla toimii. Tai JYP. Tai Kalpa. Tai Kärpät. Tai moni moni muu.....
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minäkin olen lähtökohtaisesti pettynyt. Miten ihmeessä sait muuten tähänkin hankintaan Matikaisen mukaan? Vai on Matikaisen jäljiltä pojilla pupu pöksyssä. Voi voi. Tosin kaveri voi osoittautuakin hyväksi hankinnaksi. Onhan tämä jännää, koskaan ei tiedä etukäteen mitä saa...

Takon kommentti Piroksesta toi Matikaisen mukaan tähän hankintaa. Kuten jo aikaisemmin sanoin, itse en ole huolestunut siitä, ettei Takko ole nähnyt pelaajaa aikaisemmin. Väittäisin, että valtaosa SM-liigan ulkomaalaisvahvistuksista hankintaan suositusten perusteella, katsotaan tilastot ja ehkä youtube pätkä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KOO-VEE, PiTa, Detroit Red Wings
Pelitapa

Kun ei ole rahaa tarpeeksi huipputason vahvistuksiin niin kannattaa sopeuttaa pelitapa tilanteeseen.

Catenaggio-puolustus käyttöön ja vastaiskuista yksi maali / peli - sillä päästään pitkälle tulevalla kaudella.

Hyvällä maalivahtipelillä ja uhrautuvalla viisikkopuolustamisella on mahdollista pärjätä tulevalla kaudella paremmin kuin viime kaudella, jolloin ehkä pelattiin liian hyökkäävästi, liian paljon pelaajilta vaativalla pelitavalla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Itse lasken lähimmäksi Milleriä ennakkotietojen perusteella Pelicansia ensi kaudella edustavan Lou Dickensonin.

Se, että Pelicans hankki Dickensonin ei ole mielestäni verrattavissa Millerin hankintaan. Molemmat ovat ehkä nopeita, mutta muuten eroja on paljon.

1. Miller tulee nyt ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikan ulkopuolelle pelaamaan. Dickenson on jo pelannut kaksi kautta Suomessa ja ehtinyt sopeutua maahan. Lienee oppinut kieltäkin vähän.

2. Milleriä ei olla nähty tositoimissa ja hankinta perustuu Dallasin farmivalmentajien kehuihin. Pelicans on voinut helposti scoutata Dickensonia paljonkin ja myös tavata kaveria face-to-face. Scouttausta varmaan tehtiin jo tammikuussa, jolloin Dickensonia ensimmäistä kertaa tarjottiin Pelicansille.

3. Millerillä ei ole NHL-varausta. Dickensonilla on varaus neljänneltä kierrokselta.

Dickenson oli Suomeen tullessaan samanlainen kysymysmerkki kuin nuo Mestikseen tulleet Sean Collinsit ja Justin Aikinsit. Hän sattui olemaan se siellä nappiin osunut arpa, samanlainen mitä Damon oli aikanaan Ässille. Enää Dickenson ei enää ole niin iso arpa, koska hänen osaamisensa on jo nähty. Nyt Dickensonia voi pikemminkin verrata näihin muihin liigapaikkaa kärkkyviin Mestis-tähtiin - osasta tulee uusia Jarno Koskirantoja tai Tuomas Suomisia ja hyppäys liigaan onnistuu. Osasta taas tulee Tomi Pölläsen tai Teemu Virtalan kaltaisia floppeja, joista ei ikinä tule liigatason pelureita. Syksyllä nähdään, kumpaan lokeroon Dicky tippuu.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Jo on mirasanella huoli Ässien vahvistuksesta...

Eiköhän meille kaikille ole selvää, että Miller on arvoitus ja odotusarvot ovat maltilliset. Millerillä on hyviä ominaisuuksia, loppu on hämärän peitossa. Täytyy kuitenkin muistaa, että kaverista päästään luultavasti kohtuu helposti eroon eurooppalaisiin sarjoihin.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jo on mirasanella huoli Ässien vahvistuksesta...

Eiköhän meille kaikille ole selvää, että Miller on arvoitus ja odotusarvot ovat maltilliset. Millerillä on hyviä ominaisuuksia, loppu on hämärän peitossa. Täytyy kuitenkin muistaa, että kaverista päästään luultavasti kohtuu helposti eroon eurooppalaisiin sarjoihin.

On se niin helvetin hienoa, että voidaan todeta uudesta hankinnasta jo ennen kuin on saapunut Poriin, saatika vetänyt luistimen piirtoakaan Isomäen jäähän, että; "täytyy kuitenkin muistaa, että kaverista päästään luultavasti kohtuu helposti eroon eurooppalaisiin sarjoihin". Siinä on todella hyvät pohjat meidän lähtökohtaiselle ykkössentterille. Toki se on vaan fanin/fanien mielipide, mutta kertoo aikalailla kaiken odotuksista kaverin suhteen.

Vaikka tätä nyt kuinka pyörittelisi, niin onhan tämä lähtökohtaisesti KATASTROFI hankinta ykkössentteriksi. Toivottavasti "joudun" joulun tienoilla myöntämään olleeni väärässä, teen sen mielelläni.

Tarkoitukseni ei ole hyökätä Adam Milleriä vastaan, tottakai toivon hänen onnistuvan! Mutta kyllä tämä Ässien hankintapolitiikka (ainakin ykkössentterin suhteen) saa isonkin miehen itkemään. Ymmärtäisin tällaisen hankinnan, jos pelattaisiin Mestistä, mutta kun sarjataso nyt ainakin toistaiseksi sattuu olemaan SM-liiga, niin kyllä pistää ketuttamaan ja rankasti!!
 

IkuinenPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Williams, Mogilny, Afinogenov.
Tarkoitukseni ei ole hyökätä Adam Milleriä vastaan, tottakai toivon hänen onnistuvan! Mutta kyllä tämä Ässien hankintapolitiikka (ainakin ykkössentterin suhteen) saa isonkin miehen itkemään. Ymmärtäisin tällaisen hankinnan, jos pelattaisiin Mestistä, mutta kun sarjataso nyt ainakin toistaiseksi sattuu olemaan SM-liiga, niin kyllä pistää ketuttamaan ja rankasti!!

Olet valitettavasti oikeassa. Adam Miller, 26 vuotta täyttävä pelaaja, eikä yhtään kautta ns. kovassa sarjassa, ja hankitaan ässien ykkössentteriksi suositusten perusteella yhtään peliä tai luistinpiirtoa näkemättä. Mielestäni hälytyskellot pitäisi soida? Ei todellakaan ammattimainen hankinta, ellei tullut ilmaiseksi. Se, että hän on nopea ja taitava, ei hirveästi kerro vielä hänen tasostaan sm-liigassa. En vain ymmärrä, miksi tänne ei saada rahdattua yhtään ennalta kovemman luokan nimeä, kun se muilta seuroilta toisinaan onnistuu. Ei se tarkoita, että kun kerran sössittiin isot rahat ostamalla Piros, ettei sitä enää voisi tehdä. Tällaiset "piroksen kohdalla nähtiin, että isolla rahalla haetutkaan ei välttämättä tuo autuaaksi" - puheet on aivan todella syvältä. Jos ajatellaan hankinnan epäonnistuvan jatkossakin vaikka satsaukset olisi isoja, eikö silloin olisi aika vaihtaa niitä rekrytointimiehiä?? Muuan Michal Bros näin esimerkkinä pelasi kärpissä samalla palkalla, kuin Piros täällä. Ei se niin vaikeaa ole, mutta se tietenkin vaatii muutakin seurantaa kuin pelkän youtuben tai kaverinserkun kommentit.

En todellakaan lähde haukkumaan Milleriä huonoksi näkemättä peliäkään, mutta haiseehan se malien päähän, ja onhan se valtava pettymys fanien (itseni mukaan lukien) odotusarvoon nähden. Marco Rosan kaltaiset pelimiesten huhut osasivat odottaa aivan muuta. Vuodesta toiseen ECHL:stä ne hankinnat tehdään, ja onnistuessa kaverit ovat liigan keskitasoa. Eihän se silloin voi riittää. Ässien kaltainen seuraa tarvitsee piin kovan ykköskentän, jolla voidaan pelit ratkaista, koska kolmeen sellaiseen kenttään varoja ei ole.

Yhtä tai kahta hyökkääjää siis haetaan. Toivon todella hartaasti, että laidoille kaavaillaan niitä oikeasti liigankärkitason miehiä, niin sen jälkeen ymmärrän tämän hankinnan paremmin, koska Niemi voi tulevalla kaudella olla meidän ykkössentteri Millerin säestäessä kakkosessa.

Se vain eniten harmittaa, että aina täytyy odottaa hankinnan kohdalla lottovoittoa, eikä koskaan saada pelaajalistalle mitään ennalta kovaa suorittajaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös