A-Junnut

  • 248 806
  • 983

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Loistavaa! Suomen Mestarit!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Hieno homma! Hieman ketuttaa, kun en päässyt paikan päälle kannustamaan. Nyt voisi jo realistisesti alkaa pohtia sitä, ketkä ovat tyrkyllä edustukseen ensi kaudella. Holma, Luttinen, Lamberg ja Pikkarainen nyt ainakin, entäs muut? Salonen on aika kova, mutta kuitenkin "vain" -85. Eli, kenet Sinä valitsisit jengiin ensi vuodeksi?

Vielä kerran: JES!!!
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Hyvä Kollit! Hienolle kaudelle hieno päätös. Onnittelut koko joukkueelle!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava homma! Parina viime kautena mestaruus olisi pitänyt jo ottaa, mutta silloin hyvä meno hyytyi loppumetreille. Nytkin rupesi pelko hiipimään puseroon, kun narrit tuli alivoimalla tasoihin, mutta hoitivathan ne sentään homman kotiin.

No, jos joillekin kelpasi puolivälierävoitto kuitiksi vuoden -83 tapahtumista, niin kelvatkoon tämä sitten kuitiksi tämän vuoden puolivälieristä...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Grande kongratulaatiot mestareille!

Olette ehdottomasti parasta A-ryhmää, josta edustusjoukkue saisi ottaa opikseen, toivottavasti näin tapahtuu ensi kaudella.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pärde
Nyt voisi jo realistisesti alkaa pohtia sitä, ketkä ovat tyrkyllä edustukseen ensi kaudella. Holma, Luttinen, Lamberg ja Pikkarainen nyt ainakin, entäs muut? Salonen on aika kova, mutta kuitenkin "vain" -85. Eli, kenet Sinä valitsisit jengiin ensi vuodeksi?

Holma, Luttinen, Pikkarainen sekä Lamberg ovat tietenkin varmasti liigaringissä, mutta muiden kohdalla ratkaisee se, kuinka paljon on tilaa. Jos Pena & Co jaksaa pysyä tiukasti kiinni 'omat pojat' -tavoitteessaan, nousee edustusjoukkueeseen todennäköisesti ihan mukavasti pelaajia. Tällä kaudella liigajoukkueen nelosessa on pelannut Luttista ja Holmaa, ja heidät pitäisi nostaa sinne kolmoseen. Näin ollen neloseen voisi avata paikat esim. Fagerstedtille, Porthenille ja Hautajoelle. Nämä herrat ainakin tulisi nostaa ylös, kuten myös Pasi Salonen, joka on näistä jätkistä varmasti lupaavin. Teki vaikutuksen muhun Holman ja Pikkaraisen tavoin.

Puolustuksesta vois nostaa ainakin Purolan. Myös Varakkaalle tiedossa liigaotteluita. En kylläkään ymmärrä miksi nämä kundit jäisivät Lambergin taakse.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Onnitteluni. Täysin ansaittu mestaruus. Junnuosasto on kyllä meillä kunnossa, kaikissa ikäluokissa. Ja tällä meinaan sitä URHEILULLISTA kondista. Mutta IFK on enemmänkin menestystä hakeva suurseura eikä kasvattajan roolissa toimiva taho.
 

HIFK23

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KIITOS!KIITOS!KIITOS!KIITOS!KIITOS!PITÄISI KIITTÄÄ ARMON KOLLEJA 40 KERTAA MIELETTÖMÄSTÄ SYNTYMÄPAIVÄLAHJASTA!KIITOS!KIITOS! JA ONNEKSI OLKOON HIFK jr OLITTE LOISTAVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NYT JUHLITAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Onneksi olkoon

Onneksi olkoon mestaruudesta, meni vain liian aikaisin poikki, kun ei itse päässyt ratkaisuotteluun. Kunhan vaan sama linja jatkuu, että nuorille annetaan tsargat äijissä, vetää A-junnut jatkossakin lupaavia pelaajia rinkiinsä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut A-junnuille viiltävästä vuodesta ja tietty mestaruudesta.

Tämän A:n moni vielä muistaa pitkään. Asiameininki oli koko jengillä pelin ja läpän suhteen koko kauden. Ne A:n runkomiehet olkoot etusijalla, kun mietitään ensi kauden uusia pelaajia. Niissä jannuissa elää IFK.

Rispektit myös valmennus- ja muulle johdolle. Muut ovat puhuneet, te olette tehneet.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Legendaarista!!!

Onnea koko A:n mahtavalle joukkueelle. Ja eikun palkintopytyt kiukaalle.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Ottelu sai hieman kyseenalaisen lopun, sillä pelikello olisi pitänyt pysäyttää ajassa 59.57. HIFK purki kiekon pitkäksi, mutta jostain syystä ottelun toimitsijana ollut henkilö nukkui ja niin kello kävi loppuun saakka. Tosin oliko sillä enää mitään merkitystä, sillä ei kolmessa sekunnissa kahta maalia tehdä. Sama henkilö töppäsi hieman aikaisemminkin. Peli oli vihelletty poikki, mutta kello vain kävi koko ajan. Tosin se "virhe" korjattiin.

Kaikesta huolimatta voitto meni oikealle joukkueelle pelitapahtumien perusteella. Paikkoja oli useampaankin maaliin, mutta tällä kertaa ei ollut onni mukana. Ehkä paras paikka taisi olla aivan toisen erän lopussa, kun Porthen (?) kilautti ylärimaa.

Tietääkö kukaan, miten kävi sille HIFK:n pelaajalle, joka sai kiekosta päähänsä? Kaveri meni ainakin ihan sekaisin, sillä yritti tulla kentälle ilman kypärää. Mielestäni ei ollut enää pelissä mukana sen jälkeen.

Onneksi olkoon Suomen Mestarit -03
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
JESSH, LOISTAVAA!!!

Ja onnea koko IFK:n A:lle, te teitte tästä kaudesta IFK-faneille jotain muistamisen arvoista! \o/

(Ja nyt v*tuttaa kun en päässyt Pirkkolaan...)
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Jep, onnittelut pikkukissoille mestaruudesta. Tällä kertaa ainakin parempi voitti, ei jäänyt jossiteltavaa (ai niin, ainahan se parempi voittaa). Saas nähdä kuinka moni lunastaa paikan liigassa ensi kaudella, potentiaalisia ainakin useampi kolli.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Oho, joku rähmäkäpälä on tehnyt otteluraportin tuosta finaalipelistä!!!
 
Suosikkijoukkue
H.I.F.K.
nyt ei kykene mutta aamulla video pätkää tulossa Suomen Mestarit 02-03 ON TÄÄ VAAN NIIN HIENOO......
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Onnittelut mestaruudesta A-junnuille. Jäipähän tästäkin kaudesta vähän parempi mieli. Onneks pojat saivat hoidettua kannun himaan, kun niin hieno runkosarja oli takana. Ei voi kun hämmästellä miten ylivoimaisia olivat tällä kaudella. Kyllä nyt on taas tunkua HIFK:n liiga miehistöön.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sydämelliset onnentoivotukset

A:lle. Hieno suoritus! Hyvää jatkoa jokaiselle pelaajalle. Ja kiitos valmennusjohdolle!
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Onnittelut Joukkueeelle !

Isot onnen toivotukset IFKn A - junnuille ! Olette Joukkue , Suomen paras .
Loistelias runkosarja sai arvoisensa päätöksen. Otan hatun pois päästä ja kumarran syvään !
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulipunaiset onnittelut täältäkin, hienoa työtä. Herrat ovat päässeet kiinni voittamisen kulttuurista, joten uskallan toivoa, että sama tahti jatkuu miesten puolellakin. Kiitos sekä suunnittelevalle että suorittavalle joukolle!
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Noutaja#9
Tietääkö kukaan, miten kävi sille HIFK:n pelaajalle, joka sai kiekosta päähänsä?

Torkkola on teräksestä valettu. Naama on vähän uudessa kondiksessa - komea nuori mies vain komistunut, mutta muuten asiat ei voisi varmaankaan juuri paremmin olla.

Sinällään herkkua, että joukkueen kapteeni teki voittomaalin á la Markku Hurme. Faguakin on arvosteltu ja vesipöksyt ihmetelleet miksi kaveri on päässyt sinne ja tänne. Vastaus tuli taas makeaan paikkaan kuten aika usein häneltä tulee. Ei ihme, että naapurilla meni vähän herne nenään. Sen paremmalta mestaruus tuntuu. Upeita kundeja, sääli ettei kaikille kyetä pelipaikkaa tarjoamaan, mutta murehditaan sitä myöhemmin.

Muutama luopio muuten valitsi asemalaiturin ja viestit oli sitten sitä luokkaa, että ei olisi uskonut siellä pelattavan SM-liigan välieriä. Tyhjä halli ja peli kuin potkupalloa. Paha sai taas palkkansa.

Viestin lähetti Cairns
Oho, joku rähmäkäpälä on tehnyt otteluraportin tuosta finaalipelistä!!!

Käsijarru päällä kirjoitettu raportti! :)
"Onneksi turhilta ylilyönneiltä vältyttiin, vaikka merkkejä oli jo ilmassa pieneen rintamasotaan."

Loistava ja mielenkiintoinen raportti se on, kiitos siitä. Sinällään olisi tietysti toivonut, että valtamediakin olisi vähän paremmin huomioinut matsin etenkin edellisessä matsissa tapahtuneen IFK-kansanvaelluksen jälkeen, mutta ehkä on lupa odottaa tulevina vuosina vähän suopeampaa suhtautumista A-lätkään. Sen se on taatusti ansainnut.

Mestaruus on mestaruus ja nuorissa on tulevaisuus!
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Noutaja#9

Tietääkö kukaan, miten kävi sille HIFK:n pelaajalle, joka sai kiekosta päähänsä? Kaveri meni ainakin ihan sekaisin, sillä yritti tulla kentälle ilman kypärää. Mielestäni ei ollut enää pelissä mukana sen jälkeen.

Onneksi olkoon Suomen Mestarit -03
Ei se kundi ihan sekaisin ollut, se oli menossa pukukoppiin jään kautta niinkuin normaal.

ONNEA KOLLEILLE !!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onnittelut mestaruudesta

Veitte sitten mestaruuden meidän nenän edestä ja voititte Jokerit edes tällä rintamalla. Vilpittömät onnittelut teille siis, olitte parempia ilman kahta sanaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös