5.Peli Kärpät - Jokerit 21.3.2004 klo 16.00

  • 16 291
  • 136

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
5.Peli Kärpät - Jokerit (21.3.04 klo 16.00)

Nyt alkaa Jokereiden todellinen taistelu jatkoonpääsystä, sillä kolme peliä sen pitää pystyä voittamaan putkeen mikäli mielii jatkoon tästä otteluparista. Kärppien jatkoonmeno on astetta helpompi Perjantain voiton johdosta, koska joukkue näytti todellista taistelijan luonnetta Hartwall areenalla neljännessä joukkueiden kohtaamisessa.

Nikke on pääsemässä koko ajan paremmin play-off kuntoon, kun mies saa alleen tärkeitä pelejä loukkaantumisen jälkeen. Perjantaina Nikke näytti taistelijan luonnetta, kun otsaan saatiin pelin tiimellyksessä parsia lääkärin käsittelyssä 7 tikkiä veren vuodon tyrehdyttämiseksi. Mies kävi pikaisesti paikkauttamassa itsensä ja oli taas valmiina sankaritekoihin Hartwall areenalla.

Oli ehkä Kärppien onni kun Jokerit nöyryytti Kärppiä raksilassa kolmannessa kohtaamisessa, sillä joukkue tuntuu nyt saaneen sen tärkeän herätyksen, jolla tästä otteluparista jatketaan neljän parhaan joukkueen sakkiin taistellessa Suomen mestaruudesta.

Sunnuntaina raksila tulee olemaan taas ääriään myöten täynnä, sillä pohjoisen kannattajat haluaisivat panna tämän otteluparin taistelut poikki tuona iltana. Jokereilla on nyt myös kovat paineet tulevissa otteluissa, sillä seuraava tappiopeli merkitsee lomanvieton alkamista pelaajien keskuudessa.

Sunnuntaina se nähdään lähteekö Jokerit helsinkiin loman viettoon, vai valmistautumaan seuraavaan koitokseen jaffa-areenalle. Itse olen Sunnuntaina kannustamassa Kärppiä voittoon raksilassa, ja toivottavasti joukkue tuo stadin reissultaan mukanaan tuon taistelevan ilmeen myös raksilan kaukaloon.
 
Viimeksi muokattu:

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jeeep, nyt onkin sitten tosipaikka. Usko ei horju, mutta helpolla jatkopaikka ei irtoa. Jäällä nähdään toivottavasti taisteleva jokerilauma. Mahdottomuus jatkopaikka ei siis ole, mutta Kärppien rutiini on pelottavan kova. Katsotaan mitä tapahtuu, eiköhän Hartwallilla edelleen finaaleita olla pelaamassa...

Metron panos pelkästään riittää jo pitkälle, mutta pitkälle edetään nimenomaan joukkueena. Tästä on ollut merkkejä jo pidempään, mutta nyt se kaikki pitäisi repiä irti. Tässä vaiheessa on turha säästellä mitään.

Tämä on kirjoitettu kisastudion jatkoilla, mutta sisältö ei siltikään ole sen vaikutuksesta erilainen. Ei muuta kuin

Go Jokerit!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
There's no tomorrow?

Tuossapa se meidän pelin henki. Joko me kaivamme vielä jostain syvältä sisältä lisää bensaa tai sitten meidän kohtalonamme on Hietsun aurinkorannat. Perjantain peli antoi viitteitä siitä että pahoin loukkaantumisten runtelema Jokeripakka eläisi jo nyt lisähapella ja energiavarastot alkaisivat uhkaavasti loppumaan. Jokerit on taistellut hienosti ja joka jätkä on venynyt kauden parhainpaansa juuri oikealla hetkellä.

Meillä ei ole mitään hävittävää ja vielä kerran pojat uskotaan että tämä sarja kääntyy. Oli meidän kohtalona sitten mikä tahansa niin tehdään se ylpeinä tuumaakaan periksiantamatta, kaikkensa antaen ja kaveria tukien.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Lähdetään nyt siitä tosiasiasta, että kautemme on jo pelastettu. Tappio Kärpille huomenna ei olisi katastrofi tai mitenkään häpeällinen tulos vaan osoitus siitä, ettei materiaalimme riitä Kärppiä vastaan, sittenkään. Joukkue on joka tapauksessa taistellut helvetin hyvin, kaikkensa antaen, ja kuten Flintti sanoi, nyt ei ole enää mitään hävittävää.

Toisaalta on sekin nähty että Kärpät on voitettavissa. Samanlaisella asenteella kuin kolmessa ensimmäisessä pelissä (tämäniltainen taisi olla vähän vaisumpaa?) nähdyn asenteen ja esityksen tasolla Kärpät on täysin lyötävissä. Oulu ei ole niin paha paikka kuin mitä yleisesti luullaan, voitolla sieltä huomenna olisimme jälleen uudessa tilanteessa. Seuraavaksi olisi edessä kotipeli ja kaikki mahdollisuudet siirtää ratkaisu viimeiseen 7. peliin. Eli meillä on vain kaksi vaihtoehtoa: Tulos tai ulos. Mutta kuten sanoin, vaikka lähdettäisiin lomille huomenna, voimme tehdä sen pystyssä päin, saappaat jalassa kaadutaan jos kaadutaan, luotan tähän joukkueeseen ettei se vedä pohjia (mahdollisesti) viimeisessä ottelussakaan huomenna.

Jep jep, 2-3 jatkoajalla, Vertsi ratkaisee.
 

Jacques

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rosteri vs. Pelaajabudjetti vol. 5

Nyt on sitten tultu siihen pisteeseen, että homma katkennee Oulussa. Kuten sanottu aiemmin tää Kärppien runko on pelannut jo ties monena vuonna elämästä ja kuolemasta ja edellinen opetus Oulussa on muistissa. Kaikesta päätellen Areenalla Kärpät oli parempi muutenkin kuin numeroiden valossa, joten Jokereiden uskokin lienee jo mennyt. Tää on klassikko lukemin 5-1.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Viestin lähetti Ikijokeri
Lähdetään nyt siitä tosiasiasta, että kautemme on jo pelastettu. Tappio Kärpille huomenna ei olisi katastrofi tai mitenkään häpeällinen tulos vaan osoitus siitä, ettei materiaalimme riitä Kärppiä vastaan, sittenkään. Joukkue on joka tapauksessa taistellut helvetin hyvin, kaikkensa antaen, ja kuten Flintti sanoi, nyt ei ole enää mitään hävittävää.

Jep jep, 2-3 jatkoajalla, Vertsi ratkaisee.
[/QUOT

Ei Jokereiden materiaalilla ja pelaajabudjetilla ole ollut eikä pidäkään olla muita tavoitteita kuin mestaruus. Ei Kärpilläkään, mitä muuta tahansa puhutaankaan, ollut tavoitteena muuta kuin mestaruus. En tiedä miksi sitä pitää hävetä. Kaikilla joukkueilla on kauden alussa tavoitteena mestaruus, mihin se sieltä katoaisi kauden lopussa?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti Dnada21

Ei Jokereiden materiaalilla ja pelaajabudjetilla ole ollut eikä pidäkään olla muita tavoitteita kuin mestaruus. Ei Kärpilläkään, mitä muuta tahansa puhutaankaan, ollut tavoitteena muuta kuin mestaruus. En tiedä miksi sitä pitää hävetä. Kaikilla joukkueilla on kauden alussa tavoitteena mestaruus, mihin se sieltä katoaisi kauden lopussa?

No olethan sinä nähnyt mitä ne paineet saa aikaan ja mitä saa aikaan se, että saa pelata paineettomana. Ja oishan se karmeeta tippua jo puokkareissa ja kuunnella sen jälkeen vittuilua siitä kun on puhunut ääneen mestaruudesta. Tosiasia on kuitenkin se, että kaikkien 8 joukkueen tavoite oli/on mestaruus. Onko muulla asenteella järkevää lähtä pelaamaan näitä pelejä, jos on niin aika perseestä on joidenkin itsekunnioitus.. se siitä.. Nyt olisi helpoin paikka iskeä se niitti tälle sarjalle.. mitä pidemmälle mennään sitä enemmän tulee henkimaailman jutut taas esiin materiaaleista ja pelaajabudjeteista riippumatta. Veikataan nyt kuitenki 5-3 kärpille. Saisi hetken hengähtää ennenkuin kuin seuraavat nitropelit alkaa. Onneksi oli tän illan pelissä kuultavissa, että alkaa se jokereillakin jo painaa hiukan jaloissa.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se tässä onkin mukava kuulla, että Kärpät viimekertaisen raksila nöyryytyksen jälkeen on alkanut pelaamaan joukkueena isolla J:llä.
Kärpille jäi viime raksilan vierailun jälkeen varmasti melkoinen paskan maku suuhun, ja toista kertaa joukkue ei tule napit auki raksilan jäälle antamaan vaisuja esityksiä. Itse kanssa luotan vahvasti että Sunnuntaina Kärpät laittaa pisteen tälle ottelusarjalle, ja joukkue luistelee jalat alta jo hiukan väsymisen merkkejä antaneelta Jokerilaumalta.

Sunnuntaina ei muuta kuin Jortikalle ja narrilaumalle kovaa painetta katsomon puolelta, sillä on todella ikävä keskittyä pelaamaan kun jokapuolelta tulee kuittia katsojilta.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Edellisessä pelissä kärpät toisti jälleen tällä kaudella monesti nähdyn kuvion. Umpisurkean ottelun jälkeen pelataan hyvä peli. Kysymys kuuluu nyt säilyykö sama taso sunnuntaina.

Kake oli laittanut ketjut perjantaiksi uusiksi. Tuskin niitä kovin paljon aletaan muokkaamaan mikäli Viuhkola tai Machulda ei palaa - enkä usko että palaavat. Vaikka piku pystyisikin pelaamaan, uskon Heikkilän lepuuttavan häntä, koska tärkeimmät pelit Kärpillä on vasta edessä päin Ilvestä(luultavasti :) ) vastaan. Niin, Jokerit ei tätä sarjaa enää millään ilveellä vie.

Jokerit tulee otteluun jälleen kerran ei mitään hävittävää asenteella. En usko sen tuottavan toista kertaa tulosta Raksilassa. Halli on luultavasti täynnä ja joka toisella rantapallot matkassa. Ei kai niitä oulusta enää saakaan mistään? :-)

Veikataan 6-2.
 

Roy

Jäsen
Kyllähän se on halki ja poikki tää jutska nyt.

Oulusta loppuvat rantapallot ja Jokerit lompsii lomille.
Eilinen peli oli sarjan momentum.

Viime pelissä oli hieman vaisumpi meno niin kaukalossa kuin katsmossakin, mutta nyt pitäisi olla toinen ääni kellossa?

Kärpillä 3 kertaa mahdollisuus pommittaa vastapalloon. Eiköhän se jollakin näistä onnistu.
 

Spede#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Jeff
Vaikka piku pystyisikin pelaamaan, uskon Heikkilän lepuuttavan häntä, koska tärkeimmät pelit Kärpillä on vasta edessä päin Ilvestä(luultavasti :) ) vastaan.
Kärpät ei voi välierä vaiheesa kohdata Ilvestä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Jepjep, kaksi edellistä peliä on jäänyt näkemättä, mutta nyt on lippu taskussa huomista varten.

Kärpillä on siis materiaaliedun lisäksi henkinen etu ja kotiyleisön tuki takanaan. Kaikki viittaa siis siihen, että Jokerit voittaa huomenna. Sehän se tämän kauden tarina on ollut.

Jos nyt kuitenkin annettaisiin vielä pieniä mahkuja meille, sillä jostain syystä sydän sykkii siihen malliin, että huomenna voitetaan Pikun todennäköisestä poissaolosta huolimatta. Ehkä luin tuon 4. otteluketjun huonosti, mutta Lieversin otteista Tenkin ja Bradin kanssa ei juurikaan puhuttu. Sen mitä radiosta kuuntelin, niin ihan mukavastihan tuo peli pyöri Jokereiden päädyssä näiden veljesten ollessa jäällä. Mukava olisi mukavalle Bretillekin saada pistetili näiden pleijareiden osalta avattua.

Mitäs sitä jaarittelemaan, huomista tuskin malttaa odottaa.

ps. Itse ajattelin jättää rantapallon kotiin, tai enhän minä sellaista edes omista. Muutama urheilujuomapullo kuitenkin löytyisi...hmm.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Viestin lähetti Spede#17
Kärpät ei voi välierä vaiheesa kohdata Ilvestä.
Eipä tietenkään. Ajatuskatkos. Eli HPK, mikä sopii paremmin kuin hyvin. :-)
 

Jacques

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Jeff
Eipä tietenkään. Ajatuskatkos. Eli HPK, mikä sopii paremmin kuin hyvin. :-)

Eikö me ikinä opita mitään. Sarja on kesken ja jätkät täällä vääntää kättä, että kuka tulee vastaan.
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Kyllähän tämä sarja on nyt selvä!

Huomenna Kärpät pistää vauhdilla pari kassia Jokeri-reppuun ja jo valmiiksi hieman omiin mahdollisuuksiinsa epäilyksiä tuntevaa Jokeri-laumaa ei pelasta enää mikään.

Loppupelissä tehdään maaleja puoleen jos toiseenkin, mutta tulos on kuitenkin koko ajan selvä, kutakuinkin 4-1, 5-2 tai 6-3.

Kärpät jää huilaamaan hetkeksi ja hoitamaan loukkaantuneita kuntoon tulevaa Blues-sarjaa varten. Myös Viuhkola ja Machulda nähtäneen noissa karkeloissa?
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja veitsi kurkulla pelamaan Raksilan kylmään jäähalliin.

Ottelu on varmaankin todella tarkkaa pelaamista varsinkin Jokereiden osalta. Jos Kärpät napsauttaa heti alkuun yhden maalin niin Jokereille tulee pitkä kesäloma.

No usko on kunnossa ja joukkuekin varmasti taistelee.

Helanen maaliin huomiseksi ja ketjut voisivat olla:

Vertala-Pakaslahti-Laine
Valtonen-Metropolit-Warriner
Pesonen-Burström-Koivisto
Turunen-Mäki-Drouin

Kärpät-Jokerit 3-4 ja
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tutkapari Jomy(Jokinen/Myllykoski) on vireessä. Lapa auki Myliltä niin johon tullee syöttö Jussilta.

Mites muuten tuo kultanen potta? Onko se vielä Sintillä (Smyth) vai tulleeko se Jussille? Pojilla muistaakseni samat tehot...

Heikkilä saa pittää samat ketjut mitkä oli eilen- toimii hyvin. Saarenheimon ketju etenkin pitää pittää kasassa.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Jacques
Eikö me ikinä opita mitään. Sarja on kesken ja jätkät täällä vääntää kättä, että kuka tulee vastaan.

Näin on. Nyt on jälleen Kärpillä se petollinen "kahden maalin johto".

Tämä ottelu pitäisi ehdottomasti klaarata. Muussa tapauksessa ratkaisu tapahtuu todennäköisesti sarjan seitsemännessä ottelussa Raksilassa, jossa voi käydä miten vain.
 

ruukeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät / Canucks
Joo, en itsekään lähtisi tuomiokirkon portaille huuteleen seuraavaa vastustajaa. Jokerit on aina Jokerit! (elleivät muuta nimeään)

Materiaaleista on oikeastaan turha puhua mitään. On vaan timanttinippu jokereillakin.

Jortsulle rispektit sarjan värittämisestä mestaruuskommenteillaan ja juomapullolla! Nämä asiat herättävät aina fanin, kuin fanin kevääseen!

Hifkin fanit pitävät Heikkilää itkijänä. Heikkilä itki tosin hylätystä maalista joka ratkaisi runkosarjan voiton? Poravirta taas rääkyy maalivahdin pelihousuista! Sekö ei ole itkemistä? Puolivälierävirta vois ottaa sen aikalisän vaikka huomisen (viimeisen) pelin loppuun!

Huomenna Kärpät kohti jatkoa!

LAPA JÄÄHÄN JA JUTIA PÄÄHÄN!
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
No sen verran varmana pidän sarjan voittoa, että uskallan sillä jo spekuloida. Jos mailman 20 ihmetapahtuu ja Jokerit tämän sarjan vielä veisi, niin tipunpahan sitten korkealta. :-)
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
ruukerilta hyvä kirjoitus.

Ihmetyttää nimenomaan tuo HIFK-fanien itkeminen Heikkilän itkemisestä kun oma valmentaja Aravirta itkee itsekin, vieläpä naurettavammasta syystä. Ja mikä hassuinta, HIFK-fanit itkevät myös siitä.

Sen lisäksi, että he itkevät ottamatta jääneistä aikalisistä.

Eivätkö he tunne Aravirtaa ja hänen kyvyttömyyttään valmentaa joukkuetta, joka on painetilassa? Eikö Kanta-Helsingissä näy televisio? Missä HIFK-fanit olivat viime keväänä kun MM-kisojen Suomi-Ruotsi -peliä näytettiin TV:ssä? Missä silloin viipyi aikalisä?

Kuten todettu jo monet kerrat, ei Aravirta pärjää edes huipputason joukkueella, jossa kaikki pelaajat ovat ehdottomia huippuja. Kuinka ihmeessä hän sitten voisi pärjätä HIFK:n yhdellä huippuketjulla ja kolmella keskinkertaisella? No ei mitenkään, valitettavasti. Siellä nimittäin menee paljon hyvää potentiaalia ja sitä myötä playoffeissa annettavia loistosuorituksia hukkaan, jos Aravirta saa HIFK:n rauhassa pudottaa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Kärppäsivujen otteluennakon mukaan Machuldan poissaolo on varmaa. Saattaa kuitenkin pelata jo ensi viikolla. Mahdollisia muita poissaolijoita on Viuhkola, Palsola ja Mikkola. Heidän pelaamisensa ratkeaa huomenna.
 

tappi

Jäsen
Jokjeri pelaajan lausumaa,,,,,,,,,,
Hesa jengeissä on aina kiva pelaa,hyvä liksa ja pitkät kesät!!!!
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Viestin lähetti werty


Helanen maaliin huomiseksi ja ketjut voisivat olla:

Vertala-Pakaslahti-Laine
Valtonen-Metropolit-Warriner
Pesonen-Burström-Koivisto
Turunen-Mäki-Drouin


Ninun mielestä Helasta ei kannata laittaa maaliin, Häkkinen on pelannut just niin hyvin kun meidän mokeilta voi odottaa.
Helanen ei ole, ainakaan minun mielestä, yhtä varma ja kaiken lisäksi se sekoittaisi vain taas peliä, kun Häkkinen on pelannu ainakin hyvin.

Ketjujakaan ei kannata lähtä sotkeen, ainakaan kauheasti.
Nekin on toiminut hyvin, esimerkki viime Oulun reissulta.
Mutta kuitenkin joku pikku siirto vois olla paikallaan koskien Metropolitin ketjua, eikö se ollut aika yössä Helsingissä, mutta taas toisaalta sekin ketju toimi Oulussa.
Eli kannattaa aloittaa ainakin Häkkisellä ja niillä ketjuilla jotka on ollu viime peleissä.

Vaikeita päätöksiä, onneksi ei tarvi ite tehä niitä.

Peli päättyy 2-4, viimeinen tyhjiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös