4. välierä HIFK - Kärpät, Nordis 2.4.04

  • 50 089
  • 428

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Viestin lähetti Morgoth
Tässä on selvä salaliitto kyseessä!! Favorinhan kuuluu ns. etälän mafiaan, jonka ainoana tarkoituksena on estää oululaisia pääsemästä finaaliin! Kärpät voittaisi tänäänkin, kun pelaavat omalla tasollaan, mutta valitettavasti se ei vaan riitä, koska homma kaatuu taas tuomarityöskentelyyn.

Miksi ihmeessä näistä tuomareista puhutaan aina näin paljon? Eikö sitä muuta syytä häviöön enää nykyään keksitä?

Heh. HIFK-fani kirjoittaa ihan asiallisesti, että Favorin on tuomarina. Tästä tepsukka saa tulkittua, että oululaiset taas valittavat salaliitosta. Tämä on jo niin korkean luokan tulkintaa, että menee ainakin meikäläiseltä yli. Pitäisiköhän siellä Turggusessakin pikkuisen löysätä pipoa?
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Näinhän se on, että Kärppä-fanien hehkuttaessa omiaan ja puhumassa mestaruudesta kyseessä on uhoaminen, ja HIFKin fanien hehkuttaminen ja mestaruuspuheet omiensa tervehenkistä kannattamista. Se on vissiin se kiekkokulttyyri. Se on kyllä totta, että asioita katsotaan täälläpäin vain ja ainoastaan Kärppä-lasien takaa, ja kommentit on sen mukaisia. Eipä tässä ole kuin yksi pyyntö: Lopettakaa nyt jumalauta se tuomareitten syyttely. Suurin este menestykselle on vastustajajoukkue, joka pelaa helvetin paljon paremmin kuin rakas porolaumamme. Kärpät ei pelannut tasollaan ja tuomari oli puolueellinen ja kiekko ei pomppinut ja hallissa oli huonompi kannustus kuin Raksilassa ja me ollaan niin rikkaita ja menestyviä ja yyh yyh ja nyyh nyyh....voi v***u. Joukkuelajeissa yleensä paremmin pelannut pääsee jatkoon, ei se kellä pelaa Euroopan nopein luistelija tai Universumin kovin lämääjä tai se kellä on Pohjoismaitten tyylikkäin luisteluasento.

Kärpille nyt haalarit päälle ja jäitä hattuun, kovalla työllä tästä ehkä saatetaan vielä jatkoon päästä. Ehkä.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Teme
Heh. HIFK-fani kirjoittaa ihan asiallisesti, että Favorin on tuomarina. Tästä tepsukka saa tulkittua, että oululaiset taas valittavat salaliitosta. Tämä on jo niin korkean luokan tulkintaa, että menee ainakin meikäläiseltä yli. Pitäisiköhän siellä Turggusessakin pikkuisen löysätä pipoa?

Sielläpä helposti provoisoidutaan ja taitaa myös Kärppä-kannattajilla olla pipo yhtä kireällä kuin koko joukkueella.
Teidän piti olla mestareita jo kauden alussa ja kun MACHULDAKIN
on neloskentässä. Ettethän voi hävitä, ettehän? ;-D

On vaan ihan uskomatonta lukea tätä ketjua ja kuinka moni (oululalinen) valittaa tuomarityöskentelystä, joten ennakoin vain näin valmiiksi, että koska sanainen arkku aukeaa ensimmäistä
kertaa ja tämäkin tuomari haukutaan jo ennakkoon pystyyn.
Levonenhan on HIFK-miehiä ja Henrikson myös ja...

Varsinkin kun hävityn ottelun jälkeen TAATUSTI haukutaan Favorinkin! Kärpissähän ei koskaan ole vikaa? No, ehkä sinä olet ns. asiallinen Kärppä-kannataja, mutta noin yleistäen, joka on tietysti hauskaa...

Turha viesti tämä, mutta mitäpä uutta tähän ketjuun nyt voisi enää sanoa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaksi viime kohtaamista olivat tuomaroinnin kannalta lievästi sanoen erilaisia, eli Levonen ei stadin pelissä lopulta viheltänyt yhtään mitään, kun taas Henriksson vihelsi Oulussa aika perkeleesti. Nyt on sitten Favorinin vuoro, hänhän taisi dumata tämän sarjan avauspelin Oulussa, jos en ihan väärin muista. Tuolloin Heikkilä oli suht tyytyväinen tuomarointiin, kun taas IFK-valmennus ei ollut ihan niin tyytyväinen jostain kumman syystä. Ai niin, mehän hävittiin se peli. Itse veikkasin oikein siinä mielessä, että aavistelin joko Rönnin tai Favorinin toimivan pillipiiparina tänään, eli jotenkin oli semmonen fiilis, ettei Levonen eikä Henriksson ole tänään duunivuorossa.

Olisikohan niin, että kun Tepsin ja Kerhon sarja päättyi, niin nyt tässä otteluparissa työllistetään Favorinia, joka on kaiketi ollut se "vähiten nuija" playoffeissa toistaiseksi..? Jag hoppas att dumarin toiminta jää vähimmälle huomiolle tänään ja se paremmassa vireessä oleva porukka korjaa voiton. Itse joutuu jännäämään peliä kylässä vieraalla sohvalla, josta saattaa joutua uusimaan nahkapäälliset viikonloppuna, sen verran taitaa perse hikoilla peliä tapittaessa.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä panoksena sarjan jatkuminen sunnuntaina Oulussa tai pronssipeli HPK:ta vastaan, HIFK:lla taas 2 ottelupalloa.

Toivotaan hyvä ja tiukka matsi ilman "ylilyöntejä", ratkaisu voisi tulla jommalle kummalle (lue Kärpille) jatkoajalla lukemissa 2-2 tai 3-3.

JOS stadin ykköset voittaa, suotakoon myös "Poika" Helsinkiin, ihan vilpittömästi.

P.S. Tämä selkä seinää vasten - pelaaminen on viime vuosina sopinut Kärpille . . .
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvä Aravirta. Loistava veto lähteä seitsämällä pakilla ja 13. hyökkääjällä. Tämä matsi voitaisiin vetää kolmella pakkiparilla, turhaan sitä Pikkaraista jäällä käytetään. Benysek - Kurvinen pitää keskittya vain puolustamiseen, niin hyvää tulee. Ei mitään riskiä hyökkäyspäässä ja varmoja purkuja painetilanteissa.

IFK:n aseet tänään:
1. Normaalitaklauspeli vain käyntiin, Kärpät hyytyy pienessä kaukalossa, kun muistetaan taklata ja puhtaasti. Kärpät eivät osaa taklauspeliä, ihmettelen kyllä mr Nobodyn taktiikkaa Oulussa, Kärpät yrittää pelata sellaista peliä, mitä ne eivät osaa.

2. Team-Hirso on se tekijä, miksi IFK on pelannut näin hyvin ja matkalla finaaliin. Vielä joulukuussa puuttui kakkosketju, nämä jannut vastasivat haasteeseen ja lunastivat paikkansa loistavana kakkosketjuna. Hirsot pitävät Viuhkolat kurissa ja samalla luovat useita tekopaikkoja itselleen, 1-2 maalia tänään, niin se on siinä.

3. Tarkka puolustuspeli. Miehet pois maalinedestä, hasardisyötöt minimiin sekä purkukiekkojen onnistuttava paremmin kuin maanantaina.

4. Lundellin pitää pelata ns. normaalipeli.

5. Kotiyleisö. B2 toivottavasti pitää meteliä koko matsin ajan ja muutkin yhtyvät kannustuksiin eivätkä istu toteemipaaluina katsomossa. Johannes ja Gerekin kannustaa tänään?

6. Ylivoimapelissä riittävästi maskia ja miehiä Nikken maalineteen. Kärppien heiveröiset pakit eivät saa Pärää, Vopia ja Turrea siirrettyä Niken edestä pois, jos vain ajavat maalille. Kuten Senior sanoo, maalinedustapeli on tärkeää.

7. Kärpät on saanut mieleisen tuomarin Favorinin. Aralla on kuitenkin ote pelaajiin ja pelaajat noudattavat Aran vaatimaa pelikuria. Vastustajan mr Nobody ei enää hallitse joukkojaan.

Peli päättyy 3/4-1.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vedonlyöntitoimistot, joiden tehtäviin siis kuuluu ammattimaisesti arvioida joukkueiden välisiä voimasuhteita, pitävät HIFKiä lievänä ennakkosuosikkina ennen peliä.

HIFK:n voitolle saa 7:n toimiston otoksella kertoimia väliltä 1,90 - 2,30. Kärppien voittokertoimet liikkuvat välillä 2,45 - 3,10. Tasapelille saa puolestaan kertoimia väliltä 3,85 - 4,20.

Jos ajatellaan peliä ihan vedonlyönnin kannalta, niin singlenä Kärppien voitolle yli kolmen kerroin on jo ihan pelikelpoinen tarjous. HIFK:n voittoa en pelaisi alle 2,30 kertoimella. Tasapelille ei yksikään toimisto tarjoa järkevää kerrointa.

Jos muutetaan kertoimia suhdeluvuiksi, niin HIFKin voittoa pitävät toimistot n. 4:3 todennäköisempänä kuin Kärppien. Aika pienistä marginaaleista on siis kyse ammattilaisten mielestä.

Meidän fanien tehtävä on tietysti faktojen ja todennäköisyyksien unohtaminen, joten pidän HIFKiä suosikkina ihan 100-0 prosenteiksi muutettuna ja peli päättyy meille 6-0. : )
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Johannes, oiskohan kotipelillä mitään tekemistä kertoimen kanssa? :)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Black Adder
Johannes, oiskohan kotipelillä mitään tekemistä kertoimen kanssa? :)

Joo tottakai on.

Itse en tosin usko, että kotikentällä on näissä peleissä kovinkaan suurta merkitystä, vaikka me fanit ollaankin se kuuluisa 6. kenttäpelaaja. Jos vierasjoukkue tekee pelissä 1. maalin, on halli yleensä aika hiljainen paikka.

Näissä peleissä kannattaakin pelata hieman useammin vierasvoittoa kuin runkosarjan peleissä, jos saa hyvän tarjouksen kertoimesta. Play-offeissahan kumpikin joukkue painaa aina 100 lasissa toisin kuin välillä runkosarjassa.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Viestin lähetti Black Adder
Johannes, oiskohan kotipelillä mitään tekemistä kertoimen kanssa? :)

On tietenkin se auttaa HIFKiä juuri voimasuhteissa. Pienempi kenttä on huomattavasti tutumpi HIFKille kuin kärpille eli sekin asia auttaa HIFKiä. Näin ollen tämä asia auttaa voimasuhteessa HIFKiä. Taklaukset tuntuvat olevan muutenkin aika myrkkyä kärpille joten ihmettelen että HIFK ei taklaa kovaa ja oikein. Ainakin Viuhkolassa oon nähnyt huomattavaa pimentymistä kun vastustaja takaa kovaa.
 

Hilpari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Carolina
HJK
Blackburn
Saa nähdä miten pojilla luistin kulkee. Maanantain pelissä kumpikin joukkue oli tosi väsynyt. Kärpät hyytyi ainakin kunnolla. Siinä saattaa taklauksetkin jäädä vähemmälle, kun luistin painaa jo. Pari Jeren taklausta oli ainakin kuin hidastetusta filmistä.

Harkinsin peliä ei voi katsoa. Äijä liikkuu niin hitaasti, että saa pelätä koko ajan notta mitä tapahtuu. Maanantain pelissä hukassa miten lienee tänään? hifki haluaa tätä voittoa kovempaa siihen se ratkeaa.

Onneksi saa olla töissä taas illan eikä tarvitse tulla peliin. Prkle!!! Huutakaa kovaa!

Totuus kuuluu lasten suusta:
Vähennä töitä, pidennä pinnaa!
 
Viimeksi muokattu:

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti Jeff
Osuiko jotenkin arkaan paikkaan ku noin piti avautua? :-) Kyllähän teidän kannustus muuttui edellisen pelin jälkeen melkoiseksi uhoksi, mutta samapa tuo. "kannustakaa" miten haluatte.

Kyllä varmasti, mutta ne V***N rummut jää kaupan hyllylle.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itse lasken tälle matsille prosentit 45 - 25 - 30, johtuen playoffseista. Tasapelille pitää saada kerroin yli 4.0, jotta kannattaa pelata, kakkoselle 3.35 sekä kotivoitolle 2.25. Pudotuspeleissä tasapelin oletusarvo on yleensä runkosarjaa korkeampi. Tänä vuonna tuo oletus ei ole pitänyt paikkaansa, mutta en omaa arviotani tämän kauden tilastojen perusteella muuta.

Eli Veikkaukselle ei kannata tänään tähän matsiin pitkävetoja laittaa. Tulosvetoja kylläkin, mutta siihen en anna tipsejä, sillä en halua pienentään muuttuvia kertoimia, koska kaikki peesaisivat minua ja pottini pienenisi.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Muksu:

"Väitteeni "Oulussa Kärpät häviää vain itselleen tai tuomarille mutta yleensä molemmille" virhemarginaali lienee alle prosentin."


Juuri näin. Samaa olen ihmetellyt itsekin, joskin uskallan väittää, että mainitsemasi koskee kutakuinkin yhtä suuressa mittakaavassa jokaista liigajoukkuetta kannattajineen, kun se ikioma suosikki on lähtenyt kotiotteluun kannattajiensa vankkumattoman näkemyksen mukaan kiistattomana ennakkosuosikkina. Ei Kärppäleiri siis mikään poikkeus ole. Pudotuspeleissä Ilveskin tuntui helsinkiläiskotiyleisön mielestä pelaavan hyvää jääkiekkoa vain hävitessään, ja sama päinvastoin Tampereella.

Pomppukiekkojen ja tuomarityöskentelyn mennessä 50-50 kotijoukkue on "tasollaan" pelatessaan aina voittamaton tai vähintään vierasjoukkueen harrastaman järkyttävän sumppu-paska-kahvan viaton uhri, eli vierasjoukkueen voittaessa ottelu on ainakin ollut erittäin surkeatasoinen.


Eipä silti, mielenkiintoisin on vasta tulossa: Kuinka usein saammekaan kuulla, että "olimme selvästi parempia, mutta vastustajan maalivahti pelasi vaan niin hyvin". Nerokasta.



Ranger
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti kritiikki
Oikeaan osunut huomio.

Vaikka pidänkin Hifk:n mahdollisuuksia ennakkoon ajateltuna lievästi parempina, ei se missään tapauksessa voita tänään mikäli provosoituminen on tuota tasoa kuin faneilla.

Tuollainen ylioptimistisuus on pahimpia peikkoja joista jokainen valmentaja varoittaa joukkuettaan tällaisen ottelun alla.

Kertoisitko kritiikki, miten vistissäni näkyy joku ylioptimistisuus?
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Telaketju
HIFK oli toiseksi paras kotijoukkue. Kärpät puolestaan on paras vierasjoukkue, mutta näillä tilastoilla ei ole tänään mitään merkitystä. Päivän kunto ratkaisee (jutiklisee, sorry) ja kärppäläisenä toivon todella, että päivän kunto ei ole toissapäivän kunto.

Kärpille todella tärkeä saada avausmaali aikaan, koska muuten
kädet voi jäätyä ja epäuskoa hiipiä puseroon. Pahinta kai olisi, että HIFK tekee ensimmäiseen kymmenen minuutiin maalin ja saa kotiyleisön heti mukaansa.

Kärpillä hyvä alku on tärkeämpi kuin HIFKlla, koska edellinen peli oli mitä oli ja sen muistot voi tulla hyvin helposti mieleen ja homma
voi karata käsistä ihan täysin.

Ottelun mielenkiintoisia asia on seurata miten Kärpät pystyy pelamaan tässä tilanteessa, kun "varma mestaruus" uhkaa kariutua jo tässä vaiheessa. Eriasia tietysti mihin Kärppien paraskaan peli sitten riittää - ainakaan ilman sitä ei tule kuin kesäloma.

HIFK tuskin sortuu mihinkään tai romahtaa täysin. Sen verran kylmästi ovat pelanneet tähän asti tietäen omat vahtuutensa.
Tietysti jos Kärpät yksinkertaisesti vain luistelee HIFKlta jalat alta
ja pelaavat unelmapelin, niin siinä ei voi mitään, mutta pelottavan vahvalta HIFK kyllä näyttää ennakkoon.

Pienestä kuitenkin nämä pelit ovat kiinni kuten esim. TPS-HPK sarjassa. 3-0 ei kyllä kerro koko totuutta sarjasta.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Korak
Kertoisitko kritiikki, miten vistissäni näkyy joku ylioptimistisuus?

Sorry, Korak. Tämä ketju on jo niin pitkä että viestisi etsimisessä menee niin kauan aikaa, että silakkapihvini ehtivät palaa pannulla ennenkuin löytäisin sen.

En yksilöinyt ketään, joten jos koet joutuneesi jotenkin väärinkohdelluksi, ja et esittäynyt ylioptimistisuutta niin pyydän anteeksi.
Mutta, vain sinulta. En ylioptimistisilta.

Hifkiläiset: Syökää silakkaa ennen ottelua. Se on kevyttä ja ravitsevaa. Ei ole niin raskas olo ottelua seuratessa.

Eikö siellä Lauttasaaren silta ole jo täynnä silakanonkijoita. Jokakeväinen ilmiö.
Silakankutu, ja Lauttasaaren sillan onkijat.

Sitäpaitsi, merenrantakaupunki Oululaisille sama ohje.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK
31 Jan Lundell, Maalivahti AK
75 Dave Stathos, Maalivahti

1. kenttä

26 Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK
10 Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK
27 Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK
33 Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK
9 Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

8 Ladislav Benysek, Vasen puolustaja
42 Mikko Kurvinen, Oikea puolustaja
38 Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä
13 Toni Häppölä, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

77 Pasi Saarinen, Vasen puolustaja
21 Jarno Kultanen, Oikea puolustaja
19 Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä
4 Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
12 Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

48 Hannu Pikkarainen, Vasen puolustaja
15 Lubomir Hurtaj, Oikea puolustaja
29 Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä
39 Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä
18 Juha Fagerstedt, Oikea laitahyökkääjä


Kärpät

32 Niklas Bäckström, Maalivahti AK
33 Pekka Rinne, Maalivahti

1. kenttä

23 Martin Stepanek, Vasen puolustaja AK
6 Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja AK
75 Vladimir Machulda, Vasen laitahyökkääjä AK
22 Brett Lievers, Keskushyökkääjä AK
62 Petr Tenkrat, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

50 Mikko Myllykoski, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä
43 Antti Aarnio, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

26 Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja
3 Topi Jaakola, Oikea puolustaja
8 Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä
46 Brad Smyth, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

29 Kimmo Lotvonen, Vasen puolustaja
2 Oskari Korpikari, Oikea puolustaja
27 Juha-Pekka Haataja, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


Hmm... Mielenkiintoista. Vai vielä Machulda filassa. Paniikkiako ilmassa Kärpillä, vai nerokas taktinen veto. Aika näyttää...
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti kritiikki
Sorry, Korak. Tämä ketju on jo niin pitkä että viestisi etsimisessä menee niin kauan aikaa, että silakkapihvini ehtivät palaa pannulla ennenkuin löytäisin sen.

En yksilöinyt ketään, joten jos koet joutuneesi jotenkin väärinkohdelluksi, ja et esittäynyt ylioptimistisuutta niin pyydän anteeksi.
Mutta, vain sinulta. En ylioptimistisilta.

joo, koska siinä oli suora lainaus minulta, ni halusin vastausta,
asia huomioitu ja eteenpäin mennään. Kuten viestissäni sanoin, tässä on itse yhtä hermon kuin Kärppien kuuluisa hermokontrolli.
Odotettavissa tiukkaa vääntöä ja mitä tahansa voi tapahtua.
 
Viimeksi muokattu:

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh, jännittää jo! Ei pysty työtään tekemään, joka ei sinänsä ole uutta..

Toivottavasti IFK voittaa, parin päivän huili ennen finaaleja tekisi terää. Viimeiset pari viikkoa IFK on pelannut joka toinen päivä, TPS surffaili finaaliin häviämällä vain kahdesti, Bluesille. Onkohan turkulaisille tullut edes hiki?

Penan visio, siis kolme vuoden projekti joka päättyy mestaruuteen, alkaa olla askeleen lähempänä. Tämä edellyttää tänään yhtä kypsää pelaamista kuin 6 viimeisimmässä pelissä, joista tullut yksi tappio, sekin jatkoajalla.

Vaikkakin Kärpät otti turkkiinsa viime kerralla, ei liene epäselvyyttä siitä, että Kärpät tulee tänään pistämään kaiken peliin. Käyttämällä liikettään hyväkseen IFK on ahtaalla, tuskin muilla osa-alueilla tulevat niin selvästi pärjäämään.

Tuloksesta ei osaa sanoa mitään, mutta pakollinen typerä veikkaus on heitettävä: 0-0, kolmannella jatkoajalla selviää voittaja.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Re: Muistakaa tyylitaju

Viestin lähetti Carlos
Pyydän että jätätte rantapallot kotiin, sillä voittaa ottelun sitten kumpi tahansa, kukaan ei lähde kesälomalle. Mielestäni välierissä rantapallojen heittely on todella typerää, puolivälieriin se sen sijaan sopii ihan jees.

Ja vielä tämä Ilves-matsi kun 100 ensimmäistä törppöä heittää pallonsa jäälle pelin ollessa vielä kesken. Ei mene vielä lomailuksi vaan pelit jatkuu molemmilla metallilätkiä ratkaistaessa.

Oululaisten suurin kannustuksen kohde Hannu Henriksson ei myöskään saanut Heikkilältä lupaa tuomita oikeudenmukaisia rangaistuksia Kärppien sikailuista. Seuraavaksi pohjoisessa toivotaan että Favorin onnistuisi maalinteossa Henrikssonia paremmin, sillä vain tuomari voi ratkaista pelin voiton.

Kärppä-fanit aikovat olla jo neljännen matsin peräkkäin huutamatta omilleen, nyt tosin raivo ja ahdistus ovat jo niin kireinä että rumpuja kannetaan oikein kaksin kerroin hakattavaksi - no kuuluupahan kotiin asti kuinka IFK filmaa ja neiteilee. Mitään muuta teistä ei ole tähän mennessä kuulunutkaan. Tum tum tum. Huutaminenkin voisi kuulostaa kivalta, mutta ei tarvii tuon melusaasteen seasta. Katkokaa kapulat niin kuulette mitä tarkoittaa kannustus Stadin hallin huutaessa IFK:ta.

IFK-kannattajana on saanut nauttia todella määrätietoisen näköisestä pelityylistä, itsestäänselvyytenä kaikissa voitto-peleissä, mutta myös ekan matsin jatkoaika-tappio antoi reilusti lupauksia paremmasta IFK:n kääntäessä 2-0 kotijohdon helposti tasatilanteeseen ilman mitään erikoisempaa rehkimistä. Omalla pelillä saatiin homma hanskaan ja jatkoeräkin tarjosi hyviä paikkoja, jotka tosin Kärpät sai paremmin hyödynnettyä tulostaululle asti.

Toka peli himassa oli äärimmäisen vakuuttava ja loppuun vielä Oulun 0-5 tyrmäys, joka tarjosi käsittämättömän selvän tasoeron välierä-joukkueiden välillä. Eikös jo tässä vaiheessa kautta kannattaisi pelata ihan tosissaan, pyyhettä ei välttämättä tarvii heittää kaukaloon itkuraivarien merkeissä vastustajien päästyä "tavoittamattomaan" 2-0 avausjohtoon?

IFK pääsee matsiin vapautuneena, oma taso riittää selvästi pulkasta pudonneita oululaisia vastaan. IFK pärjää heikommallakin suorituksella, sillä Kärppienkin petratessa parilla maalilla tilanne olisi vieläkin 3-2 IFK:lle. Loppunmyyty halli 8120 katsojalla pitää varmasti IFK-laisten tahtotason samalla korkeudella kuin keskiviikon voitosta taistellessa, Kärppien pitää sen sijaan nostaa oma rimansa täysin eri sarjaan kuin edellisessä mahalaskussa.

Ja kummallako on helpompi tehtävä? IFK:ta ei tappiokaan haittaisi, finaalipaikka on tarjolla taas sunnuntaina täysin näyryytetystä huopatossu-tehtaasta, mutta Kärppien hävitessä seuraava tilaisuus loppuotteluihin olisi edessä 1,5 viikkoa vaille vuoden kuluttua. Miksi meillä pitäisi olla hermon kireällä, varsinkin kun takana tukemassa löytyy kotihalli, missä möykkää kuuluu muutakin kuin tasapuolista tuomaria vastaan.
 

lentäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kämmenet hikoaa ja keskittyminen työntekoon on jo ollut kateissa jo puolesta päivästä lähtien. Ja aika kuluu hitaasti kuin krapulapäivänä. Miten helkkarissa näin hienoon fiilikseen pääsee muutakuin katsomalla ratkaisevia pleijjareita tai lisääntymällä ;-) ?

No niin kotikatsomo, nyt pitäisi sitten jo vierasjoukkueen esittelystä lähtien lähteä sitä IFK IFK kannustusta. Jokaisesta taklauksesta, jonka omat tekee, mehevät OI OI OI-huudot ja aplodit. Jeren tai jonkun muun pakin virittäessä vetoaan siniviivalta olisi paikallaan tuttu nostatus......ooooooooOOOOOOOOOOOOOO OI!!!!!!! Varmasti luo fiilistä niin pelaajiin kuin katsomoonkin. Vaikka täällä on väitetty, että kotikatsomosta ei olisi varsinaista hyötyä, olen eri mieltä. Kunnon kannustus siivittää pelaajat, varsinkin nuoret hemmot, yleensä hurjaan zemppiin ja itsensä ylittämiseen - tämä näkyy tietysti välillä yliyrittämisenä ja ylilyönteinä, mutta kuitenkin. Hurmos on hurmosta.

ZEMPPIÄ IFK!!!!!!!!! 3,5 tunnin päästä nähdään!!!
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Ei muuta kun suuta hevosenkengälle. Taistelkaa nyt niin kuin miehet, että saadaan sarjalle vielä jatkoa. Nyt ei tarvita hienouksia vaan kiekkoa maalille ja loput sinne hakkaamaan se sisään. Lundellille on saatava enemmän painetta, mitä aikaisemmissa peleissä. Omalla alueella purraan sitten vaikka nilkkaan jos muu ei auta ;)

Ketjulotto on näköjään pyörähtänyt käyntiin, saapas nähdä saadaanko tällä muutoksella porukka toimimaan paremmin.

Huutojoukkoihinkin on tulossa apuja Oulusta, joten älämölöä kehiin. Parempi voittakoon ja mussutukset sikseen. Kisastudio kuntoon oheistuotteineen ja odottelemaan....
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Mulla on vähän sellainen kutina, että Kärpät vie tänään HIFKä kuin pässiä narussa. Veikkaan loppunumeroiksi jotain 1-7.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös