4. välierä HIFK - Kärpät, Nordis 2.4.04

  • 50 102
  • 428

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi pyöriäinen, pitääkö sitä näin ulkopuolisena tulla avaamaan huomiselle ottelulle ketju. Eihän tästä mitään tule, jos ei pääse seuraamaan sanallista miekkailua ja sohimaan itsekin välillä väliin. Nythän on niin, että keskiviikon tapahtumat olivat ja menivät, huomenna kello 18.30 nordiksen taululla on lukemat 0-0 ja siitä jatketaan.

Hätäisemmällä analyysilla sanoisin, että Kärpät on lyöty ja vaikka matsi aloitetaankin 0-0 tilanteesta, Kärppä-kypärien alla takoo edelleen mystiset 0-5 numerot. Näin luulisi olevan ainakin Nikellä, jolla takuulla olisi halua näyttää ex-joukkueelleen ja samalla muillekin epäilijöille. Nyt on siis Nikellä näytön paikka, katsotaan kuinka mies paineet hallitsee.

Kärpät ja Kake, jompaakumpaa on rangaistu toisella, mutta kumpaa ? Kaken ja Kärppien eduksi on kuitenkin laskettava se, että huomiseen matsiin ei ole vaikea valmistautua. Tekemällä kaikki toisin kuin keskiviikkona, mahdollisuudet voittoon ovat olemassa. Kärppien on ensinnäkin löydettävä jostakin puuttuva pelimoraali ja keskityttävä vain ja ainoastaan pelaamiseen. Materiaalia ja taitoa Kärpillä edelleen on, nyt on viimeinen hetki kaivaa se esiin ja pelata sitä kuuluisaa omaa peliä.

Hifk:n osalta huolena ei taida olla juuri muu kuin Nordiksen matala katto. Osa faneista leijuu jo ennen ottelua katossa risteilevien vaijereiden seassa ja mahdollisen voiton toteutuessa, samaan kasaan änkeää vielä koko joukkuekin. Ahdasta siis tulee ja Aran huolena onkin joukkueen ajatuksen pitäminen itse pelissä. Leijumaan ehtii sitten myöhemminkin.

Tuli ennen edellistä ottelua annettua kaikille ilmainen tulosvetovinkki, jonka mukaan Kärpät olisivat hoitaneet edellisen matsin 4-5 maalin marginaalilla. Jatkaakseni varteenotettavien vinkkien jakamista totean, että huomenna on Hifk:n vuoro voittaa 4-5 maalin marginaalilla. Uskokoon ken tahtoo ja/tai uskaltaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huh...

...nyt saa kirjoittaa tännekin. Eikö Bozik tiedä, että jos Johannes avaa otteluketjun play-off otteluun, HIFK häviää. Tämä on samanlainen keväinen traditio kuin pleijariparran kasvattaminen.

Kaikki tähdet tuikkivat HIFK:n voiton puolesta. Siksi juuri pelottaa, että tappio on edessä. Näitä pelejä kun ei ratkota edellisessä ottelussa. Joskus muinaisella 80-luvulla Kärpät hävisi 4. finaalipelin 2-13 Tapparalle. Kaikki odottivat, että 5. peli on pelkkä muodollisuus ja Tampereella juhlitaan mestaruutta. Toisin kävi, Kärpät voitti ja mestaruusjuhlat olivat Oulussa.

Uskotaan kuitenkin kotivoittoon. Tehdään se ottelun 1. maali taas, Lundell torjuu kuin muuri, Kärpät tuhrii maalipaikkansa, Harkinseja pyöritetään HIFK:n päässä, kuitenkin he voittavat pelinsä 2-0. Taistellaan, hoidetaan maalien edustat kotiin ja erikoistilanteet käytetään hyväksi jäätävästi.

Peli päättyy 4-3 HIFK:lle ja finaalisarja vastassa TPS odottaa.

Tai sitten hävitään ja 5. peli on Oulussa. Tämä on nimittäin kaikkien mahdollisuuksien peli.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kärpät ovat esittäneet melkeinpä kauden parhaimmat peliesitykset aina helvetin huonon pelin jälkeen, joten ennusmerkit ovat sikäli hyvät. Mielenkiintoista olisi tietää millä konsteilla Kake hakee sitä henkistä kanttia tähän otteluun. Nyt ollaan selkä seinää vasten. Eilisen kaltaisella paskalla pelillä ei tule muuta kuin turpajuhlat Helsingissä. IFK pelaajat tuskin toista ottelua katsovat samanlaisia törkeyksiä.

Kuten JPL jo toisessa ketjussa mainitsikin, niin minäkin uskon, että ketjut palaavat samaan kuosiin missä ne ovat melkein koko kauden olleet.
Eli:
Pyörälä - Palsola - Machulda
Jokinen - Lievers - Pesonen
Tenkrat - Viuhkola - Smyth
Aarnio - Saarenheimo - Haataja

Näillä luulisin, että lähdetään hakemaan voittoa. Eri asia on sitten miten käy. Helvetin paska maku jää suuhun kaudesta mikäli Kärpät häviää ottelun. Silloin viimeiseksi peliksi tälle kaudelle omalta kohdalta jäisi tuo eilinen nöyryytys.

Yllättäen suurin kysymysmerkki löytyy huomenna Kärppien maalin suulta. Bäckström oli eilen suhteelisen paska muun joukkueen mukana ja Lundell taas on playoffien melkeinpä suurin stara. Miten Nikke hanskaa IFKn kotiluolan ja eilisen ottelun tuomat paineet? Siinäpä on miettimistä monelle.

Lopputulosta en lähde veikkailemaan. Paljon on kuitenkin kiinni Kärppien henkisestä kantista, mikä on tässä playoffien edetessä osoittautunut melko heikoksi. Nyt on pelaajien kasvettava parissa päivässä helvetin paljon henkisesti, jos tästä kaudesta meinataan saada jotain tulostakin. Onko aikaa liian vähän? Olispa meillä Jortikka nyt. *huoh*

Btw, nyt ois Kärpissä sankarin paikkoja jaossa. Saa nähdä kuinka paljon on hakijoita ja kuka loppujen lopuksi paikan saa vai saako kukaan.

Edit Lisäänpä vielä sen, että henk. koht. uskon, että joukkue kehittää huomiseksi jumalattoman tsempin päälle. Motivaationa käytetään eilisen pelin videota.
 
Viimeksi muokattu:

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti bozik
huomenna kello 18.30 nordiksen taululla on lukemat 0-0 ja siitä jatketaan.

IFK:n peli on muuten hyvässä kuosissa ja homma näyttää hyvältä, mutta juuri tämä bozikin kirjoittama absoluuttinen totuus täytyy muistaa erityisesti pelaajien, mutta myös kannattajien keskuudessa. Kunhan ei leijuta, niin tulee tasainen matsi, joka sitten kääntyy jompaan kumpaan suuntaan. Homma ei ole selvä vielä millään, vaan voitto pitää ottaa. Ei tehdä samaa virhettä kuin Ipa ja ruveta kirkumaan ympäri kylää, että ollaan jatkossa. Jäätävä puolustus ja asennetta hyökkäykseen, niin ollan lähempänä tavoitetta.

Tulosveikkaus: IFK - Kärpät 1-2
IFK:n maalin tekee Turo "taistelija" Järvinen ;)
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No nythän on niin, että Kärpillä on selkä seinää vasten ja monet on valmiita potkaisemaan joukkueen pronssiotteluun. On kuitenkin asioita jotka puoltavat huomenna Kärppien voittoa.

1.Paskan pelin jälkeen on yleensä tullut hyvä peli.

2.HIFK:lla kovat paineet katkaista sarja kotihallissa eli kestääkö ja jatkaako Lundel vakuuttavia otteita samoin kuin koko HIFK. Jos leijumista tulee ja ylänappi on auki niin ratkaisu voi hyvinki siirtyä tänne Ouluun.

3.Kärpät varmaan hyvin selvillä, että boksista on pysyttävä pois ja maalijyvää tarkennettava jolloin omalla pelillä voidaan voitto ottaa.

4.Viime kautena molemissa välierissä selkä seinää vasten peli kulki. JYP johti sarjaa voitoin 1-3 ja Jokerit 1-2 ja finaaliin mentiin.


Edelleen uskon vahvasti, että ratkaisu menee Ouluun. Jos IFK huomenna pelin vie niin paremmasta ei ole silloin epäselvyyttä ja silloin pidetään peukkua pystyssä, että klaaraavat myös TPS:n mennessään.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Huh...

Viestin lähetti Johannes
...nyt saa kirjoittaa tännekin. Eikö Bozik tiedä, että jos Johannes avaa otteluketjun play-off otteluun, HIFK häviää. Tämä on samanlainen keväinen traditio kuin pleijariparran kasvattaminen.
Sanotaan näin, että tämä asia oli kyllä tiedossa, mutta ajattelin josko joku muu olisi tämän avannut. Taitaakin olla taikauskoista porukkaa, kun halukkuutta ketjun avaamiseen ei oikein keneltäkään löytynyt. No, munhan se toki oli helppo tehdä ja jatkaa samalla tulosvetovinkkien antamista.

Vielä voisi tähän ennakointiin lisätä sen, että pleijarihistoria tosiaan tuntee monta nousua murskatappiosta seuraavan pelin voittoon. Tässä varmaan taustalla on se, että käytännössähän on ihan sama häviääkö 3 vai 7 maalilla ja tämän johdosta pleijaripelit välillä repsahtavat komeastikin.

Vaikea on kyllä uskoa Kärppien voittoon. Tällä kertaa olen kuitenkin pohjoisen poikien puolella siitä yksinkertaisesta syystä, että haluan näiden pelien vielä jatkuvan. Viidennen pelin saa sitten puolestani viedä kumpi tahansa tai vaikka tuomari.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Päivän kysymys:
Valmentaako Mr Nodody "Kari Heikkilä" vielä huomenna Kärppiä vai ilmestyykö toimitusjohtaja mr. Kalapa Juha Junno vaihtopenkin taakse? Tekeekö Junno Penat ja kokoaa nelosketjun puolustajista?
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Takki auki

Sehän tässä huolestuttaakin että jotkut faneistamme kulkevat huomista silmällä pitäen ns.takki auki ja ovat pomminvarmoja että pohjoisen pojilla on edessään piiiitkä ja itkuinen kotimatka.
Kärpät on selkä seinää vasten ja tulee varmasti taistelemaan "viimeiseen mieheen" asti. Henkilökohtaisesti uskon omiimme ja siihen ettei närvi kestä jäkälänpurijoilla.

Veikkaus 4-2 meille. HIFK tackar och bockar
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Joidenkin katkerien reppanoiden mielestä varmaankin huomisen pelin ratkaisu on se, kuka raitapaita peliä tuomaroi. Itse veikkaan, ettei se ole Henriksson eikä Levonen. Eikä sillä ole kyllä merkitystäkään, kaikkihan ne suosii kuitenkin IFK:ta. Aprillia...

Joopa joo, tosiasiassa IFK tarvitsee jälleen huomenna Lundellin huippupeliä, Kärpät vaihtanevat eiliset nallipyssynsä kovempiin kanuunoihin ja paine Lundellin maalilla on aika ajoin melkoinen. Tiiviin puolustuksen, kovan liikkeen ja huolellisen pelaamisen kautta se voitto tulee, jos tulee. Toivottavasti täysi kotihalli ja tv-kamerat tuovat lisäpotkua IFK:lle. Loppulukemiksi ennustan ja toivon kotivoittoa 2-1.
 

Carlos

Jäsen
Muistakaa tyylitaju

Hyvät onnelliset veljet ja siskot jotka menette katsomaan matsia,

Pyydän että jätätte rantapallot kotiin, sillä voittaa ottelun sitten kumpi tahansa, kukaan ei lähde kesälomalle. Mielestäni välierissä rantapallojen heittely on todella typerää, puolivälieriin se sen sijaan sopii ihan jees.

Ihan sama jos ratkaisevan finaalin päätteeksi heitettäisiin rantapalloja kentälle, hähähää, hävinneet lähtee lomille. Kukaan ei muista että myös voittaja lähtee silloin lomille.

Itse ottelusta tullee joko erittäin tiukka, tai rökälevoitto/tappio jomminkumminpäin.

Vedetään varovaisella linjalla, ja sanotaan että Hifkille 48-0, tuomarin avustuksella.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kannattajien leijumisella tuskin on tekemistä tulevan ottelun lopputulosken kanssa.

Kertoo vaan helvetin huonosta itsetunnosta ja itsensä mokaamisen pelosta, jos varoo seuraavaa ottelua ja veikkaa, perhana!, oman suosikkijoukkueensa häviämään. Semminkin kun jengi on pelannut helvetin hyvin viimeiset 6 matsia!

Nyt jumangkauta jätkät, kannustakaa omianne, älkääkä olko mamman poikia! **mad**

IFK hoitaa matsin huomenna. Kärpät tekee yhden, jos sitäkään. Halli repeää!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tervetuloa helvettiin, Kärpät

Huomenna sitten sarja katkolla IFK:lle ja perjantai-ilta...ei pitäis ainakaan kannustuksesta jäädä kiinni :). Huomenna taas kaikki fanit hallille ja ääntä kehiin !!

Kuten kanssakannattajat tässä ketjussa ovat maininneet, niin tämä sarja on kaikkea muuta kuin ohi...nämä pelit ovat niin pienestä kiinni, että ei nuolaista ennenkuin tipahtaa...Kärpät on huomenna ehdottomasti vaarallinen.

IFK on kuitenkin huomenna ennakkosuosikki...kova draivi on nyt päällä ja toisaalta Kärppien itseluottamus Bäckströmiä myöten on varmasti järkkynyt...huomenna avausmaali on jälleen kerran erittäin tärkeä...täytyy toivoa, että Juntunen ja Machulda saavat pelikieltoa ja mediavelho-Heikkilän pitäisi näin sotkea ketjuja.

Veikataan, että IFK vie 3-1...maalit Vihko, Pärä ja Söderholm.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Re: Huh...

Viestin lähetti Johannes
Joskus muinaisella 80-luvulla Kärpät hävisi 4. finaalipelin 2-13 Tapparalle.

Se oli kaiken lisäksi vasta 3. peli, jonka Tappara voitti 13-2. Kärpät voitti 4. ottelun 6-1 ja lopulta 5. ottelun 5-2. Viime kaudellakin Kärpät nousi oltuaan tappiolla voitoin 2-1.

Tilanne on tietysti siinä mielessä toinen, että odotukset ovat Kärppäleirissä varmaan suuremmat tällä kaudella, mikä voi tuoda mukanaan lisäpaineita. Ehkä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Tervetuloa helvettiin, Kärpät

Viestin lähetti kaizu
täytyy toivoa, että Juntunen ja Machulda saavat pelikieltoa ja mediavelho-Heikkilän pitäisi näin sotkea ketjuja.

Juntunen saanee pelikieltoa mutta Machulda pelaa huomenna jos siis mahtuu kokoonpanoon. Vallun teko kun ei ole edes kurinpitäjän tutkittavana.
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
TAKKI AUKI!!!

Kyyllä!!!! Sen on IFKn kannatajana oppinut että silloin on keulittava kun on vähänkin tsargaa. Nimittäin, korkeelta pudotaan kovaa ja aina. Hetkellisen onnen jälkeen koittaa jälleen se murhe ja tuska. Joten...

Kärpäsiä lätkitään daijuun 6-0, Harkins syöttää kuusi ja finaalisarjan päätteeksi Turku tunnetaan Ruotsin Ååbuna.

Toisin sanoen jännäkakka on mulla jo housuissa. Pleijariaika on ihmisen parasta aikaa.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Ihmettelyä

Sen verran sekaisin Kärpät kentäälä eilen oli, että uskoisin HIFK:n hoitavan homman huomenissa. Heikkilän joukkue oireili aika pahasti ja sekosi lopulta pasmoihinsa kokonaan. Mieleen tulee kerettiläinen kysymys, onko kaikki valmennuksessa ihan kohdallaan, kun joukkue kauden tärkeimmillä hetkillä esiintyy nähdyn tavoin?

Kun vielä pelataan DDR:n pienessä kaukalossa, on vierasjoukkueella varmasti vaikeaa. Itse toivoisin tietysti viittä peliä jatkoaikoineen kaikkineen, mutta paljon pitää Kärppien esitystään petrata, jos mielivät Tepsin seuraksi finaaliin. Ylilyöntejä piisasi viimeksi reippaasti, eikä ilman taideta selvitä nytkään. Tosin pitäisi. Siksi korkeat ovat panokset.
 

lentäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todellakin, meidän + pelaajien on pidettävä jalat erikeepperillä maassa. Mitään ei ole voitettu. Ei sitten yhtään mitään. Vielä kerran - ei olla voitettu mitään.

Ainoa keino, jolla me saadaan autettua jengi finaaliin huomenna on armoton ja loputon kannustus katsomosta. Vaikka vastustaja tekisi avausmaalin, mitä sitten. Fiilis on pidettävä korkealla ja se on tartutettava pelaajiin. Varsinkin monista nuorista pelaajista (Laine, Luttinen, Hirso, Häbä) huomaa heti, kuinka he provosoituvat positiivisesti yleisön antaessa täyden tukensa heille esimerkiksi onnistuneen ja kovan taklauksen jälkeen. Otetaan halli haltuun kuten ratkaisevassa Ilves-matsissa.

Huomenna kontaktipeli on arvossa arvaamattomassa. Matsista tulee tasainen ja kova vääntö. Toivottavasti me saadaan niitä paljon vetoja sinne maalille missä maskimiehet tekevät pyyteetöntä työtään. Hyvät vedot on olleet meidän vahvuus. Kärpät tulee varmasti armottomalla liikkeellä heti alusta saakka ja tätä pakkien tulee pitää silmällä. Äijää pitää pelata tarkasti ja asenteella.

[edit] Ei se Laine enää niin nuori ole :)

Huomisen teesit:

a) ASENNE!
b) Hirvittävä liike
c) Paljon taklauksia
d) Vetoja maskeeratulle maalille
e) ASENNE!
f) ASENNE!
g) UHRAUTUMINEN!
 
Viimeksi muokattu:

#76

Jäsen
Sarja on 1-2, mutta mitään ei ole voitettu. Ainoastaan sarjan viimeisen pelin voittaminen lasketaan. Kärpät tulevat huomenna kaukaloon ärsytettyinä ja nöyryytettyinä. Halu päästä näyttämään kotikatsomolle, että eilinen ole työtapaturma tai liigan sopima näytös on varmaan kova.

Kaksi avain kysymystä mielestäni on:
1) Tarkentuuko Kärppien sihti vedoissa
2) Onko Lundell oikeasti kova vai onko Kärppien surkea viimeistely tehnyt miehestä paremman kuin mitä oikeasti on? Mikäli ykköskohta ei toteudu, niin Lundell jatkaa aiemmalla tiellä, kun Kärppä vedot tulee syliin.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Viestin lähetti Ruma lapsi
TAKKI AUKI!!!

Kyyllä!!!! Sen on IFKn kannatajana oppinut että silloin on keulittava kun on vähänkin tsargaa. Nimittäin, korkeelta pudotaan kovaa ja aina. Hetkellisen onnen jälkeen koittaa jälleen se murhe ja tuska. Joten...

Kärpäsiä lätkitään daijuun 6-0, Harkins syöttää kuusi ja finaalisarjan päätteeksi Turku tunnetaan Ruotsin Ååbuna.

Toisin sanoen jännäkakka on mulla jo housuissa. Pleijariaika on ihmisen parasta aikaa.

Just näin. Meikä vetää jo ilman takkia. Niin auki se on! Ilon aiheet on viime vuosina olleet vähissä ja kaikki on otettava irti, minkä saa. Olen luonnollisesti toiminut taktisesti loistavan viileesti ja varannut tälle illalle risteilyn Tukholmaan... Toivottavasti huomenna ehditään Suomen lennätinlaitoksen piiriin ennen klo 18.30 (GWT+2), että voi laivassa vähän jännätä. Yhden pelin pitkäveto piti eilen, panostin jopa 5 eukkkaa :)
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti 03
Olen luonnollisesti toiminut taktisesti loistavan viileesti ja varannut tälle illalle risteilyn Tukholmaan... Toivottavasti huomenna ehditään Suomen lennätinlaitoksen piiriin ennen klo 18.30 (GWT+2), että voi laivassa vähän jännätä.

Onnittelen loistavasta penailusta! Kerrassaan hieno suoritus. Ja pienenä vinkkinä, että jännätä _voi,_ vaikka ei matsia näkisikään. Itse asiassa mikään ei ole kamalampaa kuin seurata peliä töllöstä. On mukana, vaikka ei olekaan. Sormenkynnet menevät kyynärpäitä myöten joka tapauksessa.

Pthui!
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Lähes aina, kun otteluun lähdettäessä on itsellä luottavainen mieli, niin tulee turpaan. Nyt en näe Kärpillä olevan mitään mahdollisuuksia, joten tarkoittaako se vielä pahempa nöyryytystä, vai päinvastoin hienoa taisteluvoittoa. Toivotaan jälkimmäistä, mutta edelleen joutuu uskomaan ensimmäiseen.

Paineet ovat nyt kuitenkin HIFK:lla. Sillä on paikka panna sarja poikki kotikentällään. Jos HIFK onnistuu tämän pelin tupeloimaan, niin homma mutkistuu huomattavasti. Kärpät tuskin suostuu toista kertaa esittämään noin katastrofaalista kotipeliä. HIFK on eilisen esityksen jälkeen ylivoimainen ennakkosuosikki ja se altavastaajan aseman on tuntunut koko kauden sopivan Kärpille. Voittamisen kulttuuria Kärpissä ei vielä ole, joten pää ei kestä suosikkina olemisen paineita.

Viime kaudella altavastaaja JYP sai Kärpät siltaan, kunnes Oulun poijjaat heräsivät ja ottivat ne kolme pakkovoittoa. Sen jälkeen Jokerit oli ennakkosuosikki ja Kärpät meni jatkoon. Finaalissa suosikin viittaa aseteltiin kotiedun turvin pelanneelle Käppä-joukkueelle ja jokainen tietää tuloksen.

Tällä kaudella runkosarjan kakkosena playoffeihin lähtenyt Kärpät sai tehdä kaikkensa siipirikkoista Jokerilaumaa vastaan. Vasta kun alkoi näyttämään, että Jokerit voi painaa tästä jatkoon, niin ne tarvittavat maalit saatiin survottua. Semeihinkin "neljän ketjun" Kärpät lähti suosikkina "yhden ketjun" HIFK:ta vastaan. Nyt on nähty, että HIFK on todella vaarallinen joukkue, joten toivotaan tämä tilanteen herättävän Kärpät ja historian toistavan itseään...
 
Voi olla, että kypärässä takoo Kärpillä 0-5 ja oikeastaan toivon sitä. Mutta se voi takoa myöskin HIFK:n pelaajien kypärässä, siitä ei voi nimittäin seurata hyvää! Ja muutenkin tämä HIFK:n johtoasema sarjassa, vaikka onkin hyvä juttu, niin arveluttaa. Oikeastaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan HIFK on takaa-ajettavana tosipeleissä.

Toivottavasti lähdetään peliin hyvällä asenteella oikeasti eikä vain "asenteella". Samanlaista nöyryyttä pitää löytyä, mitä oli Ilvestä vastaan. 2-1 tilanteessa ei ole voitettu mitään, sen kertoi jo Ilves pelit. Liike pitää pysyä hyvänä, eikä saa edelleenkään ottaa turhia jäähyjä.

HIFK on kotonaan voittamaton, ( Ilveksen voitto oli poikkeus, joka vahvistaa säännön) joten voitto tulee huomenna meille luvuin 4-3 ja:n jälkeen. HIFK:n maaleista vastaa Kuhta(2), Hirso ja Laine.
 

Morgoth

Jäsen
Vaikea arvioida miten 0-5 teurastus Oulussa vaikuttaa tähän peliin.

Kärpät ovat ehkä koko sarjan olleet hieman poissa tolaltaan ja hermot eivät ole yksinkeritaisesti pitäneet. Turhia jäähyjä, turhaa mussutusta tuomareista yms. selvästi voi päätellä, että paineet ovat todella suuret menestyä ja putoaminen finaalista oliskin katastrofi. Vieläkö HIFK yritetään nujertaa "fyysisellä pelillä" vai joku sitä Kärppien parasta osaamista kunnon vauhtipieliä pelataan?

HIFK pelannut todella kypsästi ja hermot on pysyneet hienosti kasassa. Vielä kun Lundell on osoittanut olevansa se parempi maalivahti tässä sarjassa ja ykkönen on tappavassa kunnossa, niin HIFK on juuri kova kuin runkosarjan lopussa. Riskinä ehkä HIFKlle vähän ominainen "takki auki"-ilmiö.

Kärppien on pakko pysyä poissa jäähyboxista ja selvitä ensimäinen erä tasalukeminen. Avausmaali HIFKlle voi olla jo melko tappava.

Jos Kärpät eivät jäähyile pelistä tulee tiukka, mutta muuten se on menoa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ekan maalin merkitys korostuu entisestään. 0-5 takana...

- 1-0 IFK:lle voi aiheuttaa Kärpissä "jaahas" -ilmiön ja uskon puutteen.

- 0-1 Kärpille antaa taas huikean boostin ja uskon omaan tekemiseen.

Jäähy ekan 5 min aikana ja...

Katotaan katotaan.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Re: Huh...

Viestin lähetti Johannes
...nyt saa kirjoittaa tännekin. Eikö Bozik tiedä, että jos Johannes avaa otteluketjun play-off otteluun, HIFK häviää. Tämä on samanlainen keväinen traditio kuin pleijariparran kasvattaminen.

Ja tämän sinä prkl keksit yhden pelin liian aikaisin...

Itse pelistä: Hifkillä on tällä hetkellä yliote. Peli ratkeaa siihen, pystyykö punanutut pelaamaan omaa peliänsä johtoasemassa (voitoissa laskettuna). Ilvestä vastaan Hifki kävi kerran johtoasemassa, ja se oli sille lähes liikaa. Peli lähti kulkemaan vasta, kun selkä oli seinää vasten. Onko tästä opittu?

Toivotaan että, tulee viihdyttävä TV-peli. Komeita maaleja, raisuja taklauksia ja vaikka muutama ylilyönti. Kake voisi heittää vaikka fläppitaulunsa kentälle. Veikataan että HIFK vie 4 - 2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös