4. peli, Ilves-HIFK, 19.3.04, klo 18.30

  • 46 222
  • 378

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kaizu
IFK voittaa huomenna 1-2. Kyllä tämä vielä jätkät tästä.

Noustu on vaikeammistakin paikoista, ja pelattu vaikeampiakin pelejä. Taidot eivät ole kadonneet minnekään, pelejä on kauden aikana käännetty tappioista voittoihin, pelattu aivan käsittämättömän hurmoksellista jääkiekkoa mm. TPSiä ja Kärppiä vastaan. Luetaan se kiveen kirjoitettu totuus vielä kerran ja muistetaan se Brewerin kotkankatse. Ilveksellä on tänään yksi voitto enemmän. Tänään.
 

Snaipperi

Jäsen
Viestin lähetti B1
Osaako Ara taktikoida niin hyvin että saa HIFK:n heräämään, kuten joku kutsui, playoff-horroksesta?
Aralla on maine maajoukkueesta nönnönnöö-pelien voittajana ja tiukkojen pelien häviäjänä(Okei, kyllä mää muistan Lug...Naganon). Nyt seurajoukkueessa nähdään, mihin siitä äijästä on. Onko liikaa oltu saunassa?


Naganon olympiakisat 1998 onkin loistava yksityiskohta muisteltavaksi Aravirran vaiherikkaalla uralla. Vaiheita oli monenlaisia. Loppujen lopuksi ratkaisupelin aamuna Ara löysi yöllä hotellihuoneensa oven alta työnnetyn lapun, jossa luki: "Ottelun kokoonpanot ovat seuraavat:...." Allekirjoittajina olivat maajoukkueemme 3 kapteenia.

Ratkaisumatsi meni hyvin. Aravirta keräsi kunnian. Lopputulos ei syntynyt kuitenkaan Aran ansiosta vaan hänestä huolimatta.

Sillä hetkellä Ara menetti otteensa maajoukkueeseensa, eikä milloinkaan sen jälkeen saavuttanut minkäänlaista asemaa suomalaisten eliittipelaajien keskuudessa. Hänellä oli jatkuvia suuria vaikeuksia mm. Selänteen houkuttelemisessa joukkueeseensa. Norjan MM-kisoissa 1999 joukkue oli lakon partaalla, ja Kummola joutui tunneiksi menemään pukukoppiin selvittelemään tilannetta, jossa maajoukkue oli totaalisesti menettänyt luottamuksen päävalmentajaansa.

Sehän oli tietysti maajoukkueessa se. Seurajoukkueessa kaikki on toisin. Siellä asiat ovat paljon monipuolisempia ja mutkikkaampia. Joukkue on saatava peruskuntokaudella hyvään fyysiseen peruskuntoon, pelaajilla on leipä eli tienestit kyseessä, eikä loukkaantuneitten tilalle oteta liigan syvistä riveistä korvaajia noin vaan. Ratkaisupeleihin joukkuetta ei voi täyttää rutinoituneilla NHL-ammattilaisilla eikä siirtää vastuuta peleistä näille. Homma kaatuu omaan syliin. Ja se syli ei kestä.

Oli se Rauno Korpikin tosi kova poika. Siitä vaan alkaa olla kovin monta vuotta aikaa.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Q
Kaikkosen pelilliset avut eivät välttämättä riitä Harkinssin ja Pärssisen rinnalle, mutta tietty roolitus tälle maan parhaalle 13. hyökkääjälle löytynee pelistä.

Ihan niin syvällä ei IFK sentään ui, että pitäisi Kaikkosen raahautua Tampereelle. Mitä ihmettä se siellä tekisi, löisi jotakuta vai. Kaikkosta surkeampaa luistelijaa ei löydy edes junnusarjoista.

Mies on täydellinen koomikko jäällä, voishan se mennä sinne ja yrittää tapella, mies ei vaan pysy hokkareilla edes tuuppimatta, joten miten pysyy pystyssä, jos joku vähän tönäisee. Ei mitenkään, siinä olisi manselaisilla nauramista, kun Ilveksen pieninkin mies kaataisi suuren Kaikkosen yhdellä tönäisyllä.

Voi voi näitä Kaikkosen esiin nostajia, jalat on tukevasti ilmassa, jos luulee, että tuosta kiekkoilijan irvikuvasta olisi playoffsmatsin pelastajaksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pieniä kokoonpanomuutoksia voisi tähän neljänteen laittaa. Allekirjoittanut ainakin kaipaisi Holmaa takaisin kokoonpanoon jos silmävamma ei enää haittaa ja miksi haittaisi jos kerran on voinut pelata Mestistä ja A-junnuja. Myöskin avainpelaajia täytyy kuormittaa enemmän; siis Harkins-kenttää. Mieluummin vaikka kolmeen kentälliseen. Hurtaj, Viitaluoma ainakin olleet otteluissa turistiluokassa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Olisi ollut ihan kiva

Tampereelle olisi ollut mukava mennä matsiin , muttamuttamutta siellä kuulemma tarkastetaan onko housut liian isot . Mulla 40" tuuman farkut , joten ei liene mitään jakoa päästä sisään halliin ?
Ehdotan kuitenkin , että Petrell ja Porthen otetaan A - junnuista mukaan. Lepoaikaa voisi antaa Laineelle , Viitaluomalle ja Fagertedtille. ISO ottelu kyseessä . Usko omiin on kova. " C'moon boys " toteaisi eläkepäiviään viettävä Mr. IFK .
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petrell kehiin

Kaikista junnuista mieluiten näkisin Petrellin perjantaina joukkueen mukana. Osoitti jo pelaamissaan liigapeleissä pystyvänsä pelaamaan aktiivista ja hyvää taklauspeliä. Eikä pitäisi olla mitään ongelmaa mahtua meidän rostriin tällä hetkellä. En pahakseni laittais vaikka Holmakin nähtäis , se tosin varauksella, koska A:n pelit ei ilmeisesti ole kovin kummoisesti menneet. Kaikkoseseta ei tarvitse edes puhua, eihän ketään sitä tosissaan halua eihän.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Sledge Hammer!
Mieluummin vaikka kolmeen kentälliseen. Hurtaj, Viitaluoma ainakin olleet otteluissa turistiluokassa.

Nyt hemmettiin 'kaikki pelaa' -peluutus. Aikaa ja painetta kuumemmille ukoille. Nyt tarvitaan palkalle vastinetta ja vedetään vaikka 40 minsaa mieheen. Kyllä ne jaksavat, kohtuuliksaiset ukkelit.

Katsomosta valmennettuna: tiivistys kolmeen kenttään ja kolmeen pakkipariin. Viitaluoma ylimääräiseksi hyökkääjäksi (tahi Holma) ja Hurtta koppiin ainakin täksi peliksi odottelemaan juoksuaikaa. Ei mahdollista virhehankinnan varaan nyt kannata katsella. Häppölä kakkoseen Vopatin kanssa ja vaikka Laine siihen mukaan. Senttereiksi siten Harkins, Häppölä ja Hirso, jolla on orastavaa asennetta (mee sinne maalille, jannu). Ykkös- ja kakkoskenttä pelaa kolmosta paljon enemmän jakaen yyveet: ykkönen pelaa 70 ja kakkonen 30 % ajasta). Kaikesta huolimatta Stathos maaliin, nyt ei kannata katsoa, olisiko Lundell-arvassa voittoa, sillä riski tyhjään arpaan on liian iso. Tollee :) Ja menomatkan välipalaksi metri ratakiskoa mieheen.
 

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Yö nukuttu, sota jatkuu

Viestin lähetti Owen
Muistakaa Ilves fanit myös se että jos te annatte IFK:lle perjantaina tai sunnuntaina pikkusormen, takaan että IFK vie koko käden.

Mitään ruumiini uloketta ei ole koskaan annettu, eikä koskaan tulla antamaan vääräuskoisille!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Snaipperi
Nyt alkaa ihan oikeesti huolestuttaa.

Minne ovat kadonneet ne HIFK:n fanien asiantuntemattomuuden kyllästämät, ylimielisyyttä ja omaan napaan yhdellä silmällä tuijottamista uhkuvat perusteettomat kotihehkutukset? Minne on kadonnut se ihanan sokea ymmärtämättömyys siitä Aravirrankin julkisesti toteamasta faktasta, että runkosarjan 4 voittoa Ilveksestä tulivat helvetinmoisella munkilla, koska Ilves oli kahdessa matsissa selkeästi vahvempi? Käsittämättömän typerä ylimielisyys läpi koko HIFK:n organisaation on tähän mennessä ollut Ilveksen ylivoimaisesti vahvin ase. Älkää ihmeessä sitä nyt muuttako, ottelusarjahan on vielä kesken!!!

Alkaa pelottaa...

Mitäs se päävalmentaja Summanen tammikuussa Tampereella sanoikaan? Olikohan se jotain: "Tuo joukkue menee vielä pitkälle!"

Ei, nyt kyllä lähden Pitkälle.

Onpas tuossakin taas niin turhan kirjoittajan avautumista. Ihan mielenkiintoista matematiikkaa sinänsä, että "runkosarjan neljä voittoa Ilveksestä tulivat tuurilla, koska Ilves oli kahdessa pelissä selkeästi vahvempi". Ja että oikein Aravirran julkisesti toteama fakta? Varmasti. Näyttäisi se ylimielisyys tarttuneen vahvasti ainakin yhteen Snaipperiin.

Jos niin ikävästi pääsisi käymään, että Ilves pudottaisi IFK:n, ei ainakaan ole pelkoa siitä, että Ilves mihinkään finaaleihin asti yltäisi. IFK on ollut kolmessa peräkkäisessä pelissä surkean tehoton ja tahdoton, mutta jatkossa vastaan tulee terävämpiä joukkueita. Toki tässä on IFK:llakin vielä hyvin aikaa ryhdistäytyä ja niistää tupsukorvia oikein kunnolla. Siihen vain tarvitaan aikamoinen profiilinnosto ja asiaa auttaisi myös, jos Ilves alkaisi hieman leijumaan (mitä tosin epäilen).

Toivon totisesti, että HIFK pelaisi huomisesta lähtien samalla tasolla kuin runkosarjan parissa viimeisessä pelissä, mutta jos taaperrus jatkuu, on ihan ansaittua pudota, vaikka sitten Ilveksen kaltaiselle rupusakille.
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Vinkkejä tamperelaisille, osa kaksi. Tällä kertaa vaan päinvastoin kuin edellisessä ennakossa, eli pelaajia joita ei kannata seurata:


- Jarno "hali" Kultanen. Luistelee selkä kyyryssä kuin urpo pikkupeura. Kiekollisena kovin mitäänsanomaton. Ei lauo, ei taklaa. Ei saa kiekkoa omille. Ensi kaudella toivottavasti kotiseudullaan Luumäellä. Tai salibandyliigassa (pelaako NST ensi kaudella liigaa?)

- Lubomir Hurtaj. Aigars Ciprussin maanantaiversio. Mattivirmas-tason haku pentiltä, joka avausmatsinsa jälkeen on ollut täysi nolla.

- Dave Stathos. Nopeat refleksit, komea ulkonäkö, melkein nollapeliennätys runkosarjassa, korkeakoulututkinto, mitä vielä. Harmi vaan että kiekkoja se ei oikein kiinni saa. No, hyvä yritys joka tapauksessa, jääpähän aikaa opiskelulle.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Simon
Jos niin ikävästi pääsisi käymään, että Ilves pudottaisi IFK:n, ei ainakaan ole pelkoa siitä, että Ilves mihinkään finaaleihin asti yltäisi. IFK on ollut kolmessa peräkkäisessä pelissä surkean tehoton ja tahdoton, mutta jatkossa vastaan tulee terävämpiä joukkueita.

Toisaalta monien mielestä ei alunperinkään pitänyt olla mitään pelkoa, että Ilves pystyy IFK:takaan vastaan edes jatkoajalle venyttämään ainuttakaan ottelua.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti Mane
Toisaalta monien mielestä ei alunperinkään pitänyt olla mitään pelkoa, että Ilves pystyy IFK:takaan vastaan edes jatkoajalle venyttämään ainuttakaan ottelua.

Eihän se ole pystynytkään .
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Jutut Pitkämäen housuista, tuurista, laukaustilastoista yms. voi heittää suoraan samaan kompostiin kuin Alpo Suhosen jorinat viime kaudella. Koruton totuus on se, että kahdessa viime pelissä Ilves on vienyt HIFK:ta valmennuksellisesti kuin mätää kukkoa. Siitä ei pääse mihinkään, vaikka kuinka vetäisi pipon silmille.

Toinen tosiseikka on se, että HIFK pelaa edelleen runkosarjan sunnuntaihöntsää, kun Ilves pelaa oikeata playoff-kiekkoa.

Tällä hetkellä sarjan "momentum" on sataprosenttisesti Ilveksellä ja ottelut kulkevat sen laatiman käsikirjoituksen mukaan, sanovat tilastot mitä tahansa. Tämä on se seikka, joka pitää saada käännettyä ylösalaisin. Hieman kyllä pelottaa, sillä juuri tällaisissa tilanteissa tarvittavan reagointikyvyn puute on se asia, joka Aravirran muuten loistokasta valmennusuraa on kaikkein eniten himmentänyt.

Mitään ei ole vielä hävitty, mutta kohta on, jos tahti ei muutu. Suunnan kääntäminen vaatii taktisten nokitusten ohella aivan uudenlaista nöyryyttä joka jätkältä. Nyt pitää kertakaikkiaan ottaa lapio käteen ja aloittaa raaka työnteko. Ei voi enää kolmatta kertaa putkeen kuvitella, että Ipan paketti aukeaa itsekseen, ja että näitä pelejä voitettaisiin vähän vasemmalla kädellä sinne päin sorkkien. Runkosarjan leikittelyvoitoilla ei ole enää mitään merkitystä, sillä nyt pitää pystyä tekemään myös rumia maaleja. Tätä haluaisin tolkuttaa eritoten Hannu Pikkaraiselle, jonka nerokas oivallus kuljettaa kiekko hyvästä laukaisupaikasta maalin taakse kuvasi kolmatta ottelua ehkä enemmän kuin mikään muu yksittäinen tilanne.

Kyllä niitä tahtomaaleja tulee, vaikka veskarilla olisi Martti Ahtisaaren housut, jos sitä tahtoa löytyy tarpeeksi. Löytyykö sitä jo perjantaina vai jäädäänkö mielummin pitkälle kesälomalle tutkimaan hienoja runkosarjatilastoja? Tätä soisi jokaisen pelaajan miettivän tykönään.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Jos niin ikävästi pääsisi käymään, että Ilves pudottaisi IFK:n, ei ainakaan ole pelkoa siitä, että Ilves mihinkään finaaleihin asti yltäisi.

Sama toisinpäin; eli jos niin ikävästi sattuu käymään, että HIFK tiputtaa Ilveksen moisella paskakiekolla, mitä se on nyt esittänyt, ei Nördiksellä tarvii finaalipelejä väijyä.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Isaksson
Ihan niin syvällä ei IFK sentään ui, että pitäisi Kaikkosen raahautua Tampereelle. Mitä ihmettä se siellä tekisi, löisi jotakuta vai. Kaikkosta surkeampaa luistelijaa ei löydy edes junnusarjoista.

Mies on täydellinen koomikko jäällä, voishan se mennä sinne ja yrittää tapella, mies ei vaan pysy hokkareilla edes tuuppimatta, joten miten pysyy pystyssä, jos joku vähän tönäisee. Ei mitenkään, siinä olisi manselaisilla nauramista, kun Ilveksen pieninkin mies kaataisi suuren Kaikkosen yhdellä tönäisyllä.

Voi voi näitä Kaikkosen esiin nostajia, jalat on tukevasti ilmassa, jos luulee, että tuosta kiekkoilijan irvikuvasta olisi playoffsmatsin pelastajaksi.

Tämä jannuhan kuulostaa mielenkiintoiselta kiekkoilijalta. Siispä, off-topicista huolimatta, kyselisin, että onko tämä se heppu, joka viime kaudella A-junnuissa yritti kouluttaa Kärppien Vimparia, joka luisteli sitten karkuun?

Yritänpä sivuta vähän ketjun aihettakin. Stathoksen meriitit eivät siis playoffeista ole toistaseksi kovinkaan kummoiset, viime kaudeltakaan. Mutta ei mies runkosarjassa sattumalta ollut liigan parhaimmistoa(oli se!).

Ilves on ollut kova, mutta luulen, että mitä pidemmälle sarja etenee, sitä paremmin(mm. Pärssisen herätessä) HIFK pääsee mukaan. Ainakin tuolla laukaisusuhteella Ilvekseen verrattuna. Eri asia tietenkin on, että monennellako pelillä sarja ratkeaa...
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Viestin lähetti B1
Aralla on maine maajoukkueesta nönnönnöö-pelien voittajana ja tiukkojen pelien häviäjänä(Okei, kyllä mää muistan Lug...Naganon). Nyt seurajoukkueessa nähdään, mihin siitä äijästä on. Onko liikaa oltu saunassa?

Joo, huonothan Aran näytöt ovat aikaisemmilta vuosilta Jypin ja Jokereiden peräsimessä.
Joten tuskin HIFK:n sarja tulee valmennustaidon puutteeseen kaatumaan...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti HeGe41
Sama toisinpäin; eli jos niin ikävästi sattuu käymään, että HIFK tiputtaa Ilveksen moisella paskakiekolla, mitä se on nyt esittänyt, ei Nördiksellä tarvii finaalipelejä väijyä.

Pitää paikkansa. Siksihän juuri kaipailen selkeää muutosta IFK:n ilmeeseen tulevissa Ilves-koitoksissa. IFK:n jatkaessa paskakiekkoa Ilves kävelee välieriin, se on selvä homma. Olen vain sitä mieltä, että jos Ilves jatkoon päästessään jatkaa samalla tavalla (kilpikonnapuolustus, kahvakiekko jne.), tulee noutaja varsin pian. IFK:ta taitavammat ja tehokkaammat jengit, joiden maalivahtipeli on kunnossa, marssivat taatusti Ilveksen yli.

Toivo elää kuitenkin vielä, varsinkin jos Söderholm pelaa huomenna ja Pärssinen löytää kadonneen maalijyvänsä. Niin, toki Stathosin/Lundellin pitää myös torjua muutama kiekko.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti OldTimeHockey
Jutut Pitkämäen housuista, tuurista, laukaustilastoista yms. voi heittää suoraan samaan kompostiin kuin Alpo Suhosen jorinat viime kaudella. Koruton totuus on se, että kahdessa viime pelissä Ilves on vienyt HIFK:ta valmennuksellisesti kuin mätää kukkoa. Siitä ei pääse mihinkään, vaikka kuinka vetäisi pipon silmille.

Voi että kun se olisikin niin helppoa että valmentjat ratkaisee pelin. Mutta kun tämä ei edelleenkään ole tietokone peli, vaan jääkiekko, jossa pelaajat YRITTÄVÄT noudattaa valmentajan ideoita. Mitä sinki tiedät mitä Ara on pelaajille eilen ennen peliä ja pelin aikana sanonut? Ei sitä tiedä kuin pelaajat. Itse olisin tosi yllättynyt jos Ara ei olisi valmistanut kundeja Ilveksen sumppupeliin, aivan varmasti oli. Se että kundit eivät syty tai noudata valmentajan taktiikkaa voidaan aina myös kaataa valmentajan piikkiin. Itse vaan tiedän faktana että monta kertaa on valmentaja pyytänyt pelaamaan tiettyä peliä, mutta se ei vaan juuri sinä päivänä onnistu.

IFK:lta puuttuu tällä hetkellä vain yksi asia: itseluottamus. Ja se ei tule millään huutamisella tai psygologin avulla, ei vaan se tulee onnistumisten kautta. Eli nyt tarvitaan vähän tuuria, pari onnistumista ja tämä IFK näyttää aivan uudelta jengiltä, trust me! Kysy vaikka Teemu Selänteeltä, onko se koutsin vika että ei tule maaleja :) Se on ainut mitä me tarvitaan, koutsien taktiikat eivät ratkaise tätä pelisarjaa suuntaan eikä toiseen. Jos joku pässi luulee että Ara on käskenyt Jeren olla taklaamatta, kannattaa seurata jatkossa pelit vain radiosta tai tekstitv:stä.

Perjantai voi muuttaa tämän sarjan aivan täysin ...
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti #43
Siispä, off-topicista huolimatta, kyselisin, että onko tämä se heppu, joka viime kaudella A-junnuissa yritti kouluttaa Kärppien Vimparia, joka luisteli sitten karkuun?

En ole ollut Oulussa katsomassa junnujen matsia, mutta käsittääkseni sama mies.
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
Hullua tappelua kokoajan ja joka asiasta :-)

Niin sen pitää ollakin. Playoff -tunnelmat myös fanien keskuudessa. Joillakin kirjoittelijoilla tuntuu vaan vähän "mopo karkailevan" ja oman (suosikkijoukkueen) paremmuuden todistelu vaikuttaa olevan tärkeintä.

Se millä ilves huomenna taittuu on varmaan vielä Arallakin pohdinnan alla, mutta itse vaihtaisin kyllä esim. Vopatin ykkösvitjaan Pärssisen tilalle. Paljon tietysti vaikuttaa miten Pärssinen saa luisteluaan ja liikettään auki huomenna Tampereella.

Materiaalin kapeudesta on puhuttu jo pitkin kautta ja niin se minustakin on että jotenkin täytyy saada tuota ketjustoa siihen malliin että voidaan jokaisella kentällä pelata edes välttävästi... Nyt kun "kaikki munat on samassa korissa" niin vastustajan on helppo kotietunsa turvin laittaa päällystakit ykkösketjun päälle ja ottaa vauhti pois.

Noh, niinkauan on leipää pöydässä kun on töitä - ja töitähän riittää. Kaikki kunnia Ilvekselle kyllä - mutta nyt pelien on pakko kääntyä IFK:lle jos meinataan lähteä HPK:ta haastamaan ensviikolla....

Onko Stathos ns. "voittava maalivahti"?

edit: typoja.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Sörderholmihan ei ole koskaan hävinnyt Ilvekselle!
Ja heti kun Söde loukkaantui, niin rupesi tappioita tulemaan. Mutta eiköhän Söde sieltä perjantaiksi tule pelaamaan, vaikka sisulla! Uskoisin meidän kapumme olevan tässä tapauksessa onnenamulettimme!
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti HN
Montako peliä tästä ottelusarjasta olet nähnyt?

Ilves on pelannut "kilpikonnapuolustusta" toistaiseksi vain kahdessa näiden puolivälierien yhdeksästä erästä. Siis 2/9 ottelusarjan peliajasta.

Kahvakiekkoa Ilves on pelannut tasan yhdessä ottelussa (eilen).

Korjaus: kolmessa erässä, eli eilen koko pelin. Se etä he tekivät kaksi maalia ekassa erässä ei muuta sitä faktaa että eka erä oli täydellistä IFK hallintaa ja Ilves ei päässyt kuin kerran yv:n voimin tekemään peliä IFK päätyyn. Mutta totta on se että muissa peleissä he eivät ole voineet sitä tehdä, sillä ovat olleet mm. toisen erän jälkeen aina takaa-ajajia. Varmsti kuka muukin tahansa jengi pelaisi samanlaista kiekkoa jos johtaa peliä 3-0 kahden erän jälkeen. Aika vaikeeta on tehdä kolmea maalia jos vastustaja pelaa munankuorta.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti HeGe41
Sama toisinpäin; eli jos niin ikävästi sattuu käymään, että HIFK tiputtaa Ilveksen moisella paskakiekolla, mitä se on nyt esittänyt, ei Nördiksellä tarvii finaalipelejä väijyä.

Totta

Jos Hifk aikoo tästä sarjasta jatkaa pitää löytää samaa virettä, mitä oli runkosarjassa. Samlla Hifkin pitäisi löytää pudotuspeli vaihde, muuten Ilves marssii jatkoon suhteellisen helposti.

Mitään ei ole vielä menetetty, mutta muutosta on tapahduttava. Tiivistäminen esimerkiksi kolmeen kenttään, jotka pelaavat valtaosan pelistä olisi tapahduttava, etenkin puolustuksessa 3 pariin siirtyminen olisi suotavaa, epävarmat nuoret sivuun. Kaikki on vielä omissa käsissä ja sarja vietävissä, tunnetilassa muutokset ovat ennenkaikkea avainasemassa. Nyt on unohdettava runkosarja ja pelattava tosipelejä, myös starojen.
Enemmän olen huolissani rouhija osastosta, jota ei tunnu löytyvän jämäkentistä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti HN
Montako peliä tästä ottelusarjasta olet nähnyt?

Ekan näin livenä DDR:ssä, IFK:n tappiopelit olen nähnyt lähes yhtä luonnollisessa ympäristössä, eli teksti-tv:n ja netin välityksellä, joten olen sataprosenttisen perehtynyt aiheeseen. Ei tartte ku lukea Jatkiksen IFK-kannattajien mielipiteitä ja näkemyksiä otteluiden jälkeen, jolloin takaraivoon luonnostuu täysin autenttinen mielikuva pelin todellisesta kulusta. Kyllä me stadissa ollaan niin kovia jätkiä (nimim. born in the Espoo), että kyetään näkemään peli yksityiskohtia myöten, vaikkei itse ottelutapahtumia nähtäiskään. Pitääks teitin hämäläisten olla hallissa kattomassa, jotta voitte kommentoida pelin kulkua? Kyllä on asiat huonosti siellä päin.

Tytöt ja pojat, IFK:n ei tartte muuta ku voittaa seuraavat kolme peliä ja jatkossa ollaan! Helppoo ku heinän teko.
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Viestin lähetti Mr.J
Sörderholmihan ei ole koskaan hävinnyt Ilvekselle!
Ja heti kun Söde loukkaantui, niin rupesi tappioita tulemaan. Mutta eiköhän Söde sieltä perjantaiksi tule pelaamaan, vaikka sisulla! Uskoisin meidän kapumme olevan tässä tapauksessa onnenamulettimme!


pitää paikkaansa , että Söde ei ole Ilvekselle hävinnyt mutta ei se silti selitä IFK:n vaisuutta eilen kotona..Nyt tarvitaaan muutama onnistuminen muutama maali niin johan painolasti tippuu päältä pois .Mutta jos pärällä huhujen perusteella on ollu pakki sekaisin ja mies pelaa silti niin hattua pitään nostaa meikäläistä ei kentällä näkysi jos mahatauti olisi päällä .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös