3. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 31.3 klo 18.30 Raksilassa

  • 59 988
  • 434

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
kommentti

HH:n ratkaisut kaikissa kolmessa kiistaa aiheuttaneessa tapauksessa olivat ehdottomasti oikeita. En todellakaan ymmärrä niitä jotka muuta väittävät. Tapaukset on helppo katsoa näiltä videopätkiltä ja ne näyttävät armottomasti, että oikein meni.

jos joku kakkonen on väärin puhalleetu, sen taakse on turha mennä 0 - 5 häviön jälkeen. Vikaa pitää pystyä näkemään myös omissa.

Kärppien maalin hylkääminen vaati luonnetta, ei varmasti ollut helppoa Hannulle. Mutta ratkaisun oikeellisuudesta ei voi olla eri mieltä. Smyth oli maalivahdin alueella ja häiritsi maalivahtia. Väittääkö joku todella muuta?

Hifkin ykkönen ja ylivoima on rautaa. Mielenkiintoista, miten jotkut ottelut ratkeavat tasaisuuteen ja kolmos- neloskenttien onnistumisiin, tämä taas selkeästi syömähampaan loistavaan peliin. Mikä on siis oikea joukkueen kokoamistapa?

Uskon kuitenkin, että perjantaina näemme jännittävän ja hyvätasoisen matsin, koska Kärppien valmennus ja pelaajat eivät ole onnekseen sortuneet monen fanin tavoin piiloutumaan heidän mielestään epäonnistuneen tuomaroinnin taakse. Rispektit Kakelle ja pelaajille.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Jos Kärppien materiaalilla onnistuu ryssimään finaalipaikan, on syytä mennä itseensä. Sanon ihan suoraan, että ihmettelen eilistä konttaamista melkoisesti.
Niinpä. Ihmettelen minäkin. Nyt yhden yön nukuttua vitutus on laantunut hivenen. Mutta siltähän se alkaa näyttää nyt, että ei Kärpät tänä keväänä tule mitään voittamaan. Tässä vaiheessa kautta tällaisia tason heittelyjä ei saa tulla. Tällainen joka toinen peli hyvin ja joka toinen peli päin persettä linja ei voi tuottaa hyvää tulosta. Siipirikko Jokerit sillä vielä kaadettiin, HIFK kaadetaan hyvällä tuurilla, mutta viimeistään finaaleissa tällä pelillä tulee noutaja. Asenne ei Kärpillä ole kunnossa. Joukkue on kuriton. Vaikuttaako siihen se, että jätkät tietää, että kake ei valmenna täällä ensi kaudella? Pitäisikö koppiin laittaa koojii huutamaan, että sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

Pelaajista suurimman vastuun kantavat herrat Palsola, Myllykoski, Lotvonen ja Lievers. Näiden pitäisi olla joukkueen johtajia. Fakta on näköjään se, että pudotuspelipelaajia näistä ei ole kukaan! Varsinkin kapteeni Palsolan panos on pettymys. Kentällä enimäkseen yössä ja kommenteista rivien välistä voi lukea, että usko omiin horjuu. Nyt olis jonku pelaajan aika tehdä kopissa jotain joukkueen herättämiseksi, mutta kuka se pelaaja voisi olla? Kuka on kärppien liideri? Tämä paikka olisi jollekin nyt tarjolla. Onko keneläkään kanttia ottaa sitä vastaan? Kysyvä katse kiertäisi kopissa ainakin herrat Viuhkola, Smyth, Bäckström, Pyörälä ja Jokinen. Joku näistä voisi nousta joukueen henkiseksi johtajaksi.

Perjantaina nähdään miten käy. Yleensä umpisurkean pelin jälkeen Kärpät ovat pelanneet hyvän pelin, joten ei voitto mikään mahdottomuus ole. Mutta ei tällä tasolla ja tällä asenteella silti mestaruuksia voiteta. Jos taso ei säily illasta toiseen samana niin se on good bye näistä pileistä.
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Pelistä ollaan puitu jo paljon asiaa tässä ketjussa , mikä on hyvä että kuuma parivaljakko kiinnostaa ! Yllätävää sen siaan on Jan Lundelin yllättävän vähäiset kehut tässä osiossa?
Omasta mielestäni Jannelle kuuluu ISO kiitos eilisetä kärppä ottelusta , vaikka vedot eivtä olleet järin pahoja , niin vetoja tuli kuitenkin aika hyvin ja Janne hoiti ne aika eleettömästi.

Jos näillä otteilla Janne ei pelaa sopimusta IFK:hon ensikaudeksi niin minä olen mooses , uskoisin että suurin syy Tähän uskomattomaan nousuun kantautuu jo Ileves sarjasta missä näyttö paikka tuli ott postn vastaan , kun mies sai itse luottamusta ja varmuutta ja , kun mies muutenkin on suhteellisen rauhallinen ainakin siviilissä niin rauhallisuus näkyy myös ketällä ..

Kiitos Janne Jatka samaan rataan !
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Viestin lähetti Oloneuvos
Jos Kärppien materiaalilla onnistuu ryssimään finaalipaikan, on syytä mennä itseensä.

Moni keskittyy vain Kärppien kovan hyökkäyksen tarkasteluun. Jos aletaan käymään Kärppien pakkiosastoa läpi, niin ei sieltä mestariainesta löydy. Puolet ylivoimista viivalla kököttää pari Lotvonen - Stepanek. Varmasti liigan huonoin YV-pakkipari. Pidin lähes satavarmana kummankin tason nostoa pudotuspeleihin, mutta en olisi voinut olla enempää väärässä. Vallin ja Lehtonen ovat pelimiehiä, mutta sitten on hiljaista. Mikkola ja Myllykoskoki ovat rutiinitasoa, mutta se taso ei riitä mestaruuteen. Korpikari ja Jaakola voivat vielä joskus olla kovia, mutta vielä eivät rahkeet riitä näihin peleihin.

Hyökkäämällä ei nykykiekossa pärjää ja se näkyy nyt hyvinkin selvästi. Ensi kaudelle Loponen Lotvosen tilalle ja kanukkipyssy Stepanekin tilalle. Jos Myli lähtee Saipaan, niin sinnekin jää vielä tilaa vahvistukselle. Vahvistusten lisäksi Vallin ja Lehtonen hoitavat otteluiden ratkaisuhetket ja Mikkola, Korpikari ja Jaakola tuovat leveyttä. Sitten voitaisiin jo miettiä sitä mestaruutta.
 

lentäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kärppäfanien tuskin kannattaa jäädä suremaan tällaisia matseja - niitä tulee ja sen asian kanssa on vain elettävä. Pää pystyyn vaan ja hallille kannustamaan omia huomenna! Kärpät tulee huomenna uudella asenteella ja kotijoukkue hirveällä itseluottamuksella. Tästä tulee vielä trilleri!!! Jos TPS ja HPK pelaisivat, näyttäisi MTV3 varmasti näiden kahden mauttoman ja hajuttoman jengin mitäänsanomattoman ottelun :)

Perjantaina menneet on menneitä ja täysin uusi matsi tulossa. Turha kuvitellakaan, että lukemat olisivat samanlaiset kuin eilen. Selkä seinää vasten-pelaaminen antaa haastajajoukkueelle etulyöntiaseman, kuten nähtiin HIFK-Ilves matseissa.

Mutta, suuri kuriositeetti on edelleen se, että IFK on mielestäni haastajan roolissa. Emme ole menestyneet tällä tavalla viime vuosina ja voiton nälkä ja motivaatio on joukkueella suuri. Kärpät viime vuoden hopeamitalistina haluaa luonnollisesti kirkastaa mitalinsa värin - vähempään eivät pohjoisen pojat tyydy. Tällaiset odotusarvot luovat sitten niitä paljon parjattuja paineita, jotka purkautuvat otteluissa turhautumisena, kuten eilen nähtiin. Kuten jo aiemmin mainitsin, mielestäni ottelu ratkesi mentaalipuolella jo Harkinsin 0-3 osumaan, jonka jälkeen alkoi tämä kansaa huvittanut tuomarointiepisodi. VHS-nauhan lähes puhki kelattuani täytyy todeta kuitenkin tuomioiden olleen suht koht linjassaan. Tuomariin nämä matsit eivät kaadu.

Perjantaina halliin!! Itse istun C6 katsomossa, voisiko joku muukin lähteä B2:n aloittamiin taputuksiin ja huutoihin mukaan, pliis :-) ??????
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Jeff
Kuka on kärppien liideri? Tämä paikka olisi jollekin nyt tarjolla. Onko keneläkään kanttia ottaa sitä vastaan? Kysyvä katse kiertäisi kopissa ainakin herrat Viuhkola, Smyth, Bäckström, Pyörälä ja Jokinen. Joku näistä voisi nousta joukueen henkiseksi johtajaksi.

Tässä on Kärppien viimeinen mahdollisuus. Jonkun pelaajista on otettava johtajuus kopissa ja kentällä ja sen lisäksi saatava vielä Heikkilä uskomaan peluutuksissa ja ottelutaktiikassa pelaajia. Kaksi peliä kolmesta nähneenä uskaltaa kyllä sanoa, että Kärpät ei voisi pelata yhtään erilaisemmin, jos Aravirta olisi laatinut Kärppien pelilliset konseptit HIFK:n suupalaksi. Heikkilä on lievästi sanottuna hukassa.

Yksi outous pistää vielä miettimään ja se oli Heikkilän Veikkaajalle antama haastattelu, joka julkaistiin tiistaina. Haastattelu oli tietysti otsikoitu Veikkaajan toimituksen päätöksin ja sinänsä pieni sivuasia oli irroitettu koko jutun pääotsikoksi ja vedetty erittäin raflaavasti etusivulle.

Silti olin ihmeissäni siitä, että miten Heikkilä voi välierien aikaan jaella sellaisia lausuntoja, joissa hän on ennen kaikkea huolissaan vaimonsa turvallisuudesta Oulussa. Ymmärrän tietysti sen, että Heikkilä halusi olla avoin ja rehellinen. Mutta silti parin vuoden takaisen yksittäisen häirikön esille nostaminen olisi Heikkilänkin mediakokemuksella pitänyt pystyä päättelemään: vankkaa lööppitavaraa. Vaikka en tällaisesta roskalööpistä pidäkään.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti Teme
Moni keskittyy vain Kärppien kovan hyökkäyksen tarkasteluun. Jos aletaan käymään Kärppien pakkiosastoa läpi, niin ei sieltä mestariainesta löydy.

Tämä on kyllä totta. HIFK:in puolustus on aivan eri planeetalta Kärppiin verrattuna. Play offeissa on aina menestytty nimenomaan kovalla puolustuksella. Hyvä puolustus takaa myös hyviä hyökkäyksiä. Toki puolustaminen perustuu muuhunkin kuin puolustajiin, eli koko viisikko tekee töitä. Tämän Ara kyllä osaa, ainakin liigatasolla.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Korak
Meinaat, että Turunen kalasteli jäähyä olemalla selkä kentälle päin?

En puhu nyt Turusesta, vaan yleisestikin näistä vastaavanlaisista tilanteista. Taklaava pelaaja on velvollinen väistämään jos näkee, että taklattava on huonossa asennossa. Usein tilanteet tulevat niin nopeasti, että reagointiaikaa jää vähän, jolloin taklattavan oman terveyden säilyttämisen takia hänen tulisi koko ajan olla valmis taklaukseen ollessaan laidan lähellä.


Yön yli nukuttuani voin sanoa, että Hannu tuomitsi hyvin. Otti turhat ylilyönnit pois. Kärppien viisikkopelaaminen (tai nelikko-) oli koko ottelun niin hukassa ettei ole mikään ihme se, että jäätiin nollille. Se maalin hylkääminen vaan sai vereni kiehumaan, ois sen nyt voinu hyväksyä. Ei se nyt mitään ois muuttanu, mutta maali tuntuu kuitenkin aina mukavalta, ei ehkä ois vituttanu ees niin paljoa.

Täytyy vielä sanoa sananen RadioMegan selostajasta jolle punapaitaiset kannattajat ovat antamassa puusilmäisimmän palkintoa. Kyllähän Stenkan äänensävy kertoo hyvin paljon Kärppien pelistä. Asiallinen selostaja, joka kertoo mielestäni hyvinkin objektiivisesti tapahtumista, mitä nyt huomaa kaikki rikkeet ja on valmis antamaan vastustajalle jäähyä, (myös: "onneksi tuomari ei huomannut", jos omat rikkovat). Kuuntelin tilanteet uudelleen ja kyllähän Stenkka kertoi hyvinkin totuudenmukaisesti pelin tapahtumat. Eilen kentällä oli jääkiekkojoukkue (HIFK) ja lammaslauma. Mies on kai sitäpaitsi turkulainen.

Toivottavasti Kake saa joukkueen sytytettyä taas pelaamaan.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
On se hassua miten vaikeeta on ensin lukea ketjua ja sitten vasta kirjoittaa. Kun yhdistää mtv3+ kiekkokoosteen ja tuon Kiekko Kalevan videopätkän niin ne yhdessä kertovat jo aika hyvin mitä case machuldassa tapahtui. Ainoa mitä niistä ei huomaa on,se että kumpi osuu Machuldan taklauksessa (kohti kaatuvaa pelaajaa) Kuhdan päähän - kyynerpää vai mailan pää..vai kenties jopa molemmat. Kyllä tuo ulosajo oli varsin oikein tuomittu.

Niin ja toivottavasti sen Lundell saa sen jatkosopimuksen - eiköhän se sitten jo ensikaudella palaa sille vanhalle pelitasolle, :-)

-ipa rules
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
Re: kommentti

Viestin lähetti raipe
HH:n ratkaisut kaikissa kolmessa kiistaa aiheuttaneessa tapauksessa olivat ehdottomasti oikeita. En todellakaan ymmärrä niitä jotka muuta väittävät. Tapaukset on helppo katsoa näiltä videopätkiltä ja ne näyttävät armottomasti, että oikein meni.

jos joku kakkonen on väärin puhalleetu, sen taakse on turha mennä 0 - 5 häviön jälkeen. Vikaa pitää pystyä näkemään myös omissa...

Täyttä asiaa koko kommentti.

Hiukan ikävää sanoa, mutta jo tuosta Kiekko-Kalevan videopätkästä kävi päälle tuo "HH ratkaisi pelin"-asenne. Juontaja toteaa Palsolalle notta "Sen lisäksi että tuomari Henriksson sekotti teidän peliä, HIFK oli kuitenkin vähän edellä." Herätys! Tuon jälkeen tuntuu hiukan vaikealta niellä kommenttia Foxilla Avalanchen pelejä selostavien heppujen kotiinpäinvetämisestä.

Ara tuossa painottikin kurinalaisuutta jäähyjen suhteen. Niin kuitenkin kävi, että neljä maalia HIFK teki ylivoimalla. Eivät kai nuo kaikki neljä voineet olla kärppäfanienkaan mielestä väärin puhallettuja? Harkins oli hirmuisessa kunnossa, ja Vopatin 0-5 maali kuvasi oikeastaan koko ottelua hyvin, niin aneemista oli Kärppien puolustustyöskentely tuossa tilanteessa. 0-5 tappiosta ei voi millään syyttää pelkästään tuomaria.
 

Center#30

Jäsen
Suosikkijoukkue
CAR, FLA, Suomen maajoukkue(et)
Jokohan uskaltautuisi eilisen nöyryytyksen jälkeen jotain kirjoittaa? Kyllä oli totaalisen paska esitys kotijoukkueelta, väittäisinpä että koko kauden heikoin esitys osui pahimpaan mahdolliseen paikkaan.

Mutta toki täytyy myöntää HIFKin olleen käsittämättömän hyvä. Varsinkin yv oli murhaavan tehokasta. Joten onnittelut sinne suuntaan voitosta! Kyllä täytyy Kärppien melkoisesti parantaa otteita, mikäli vielä sunnuntaina Raksilassa aiotaan pelata. Mihin on kadonnut se alkukauden tuttu liike ja ennenkaikkea maalintekotaito?? Runkosarjassa eniten tehtyjä maaleja ja nyt lähes koko playoffien ajan maalinteko tökkinyt. Ja älkää sanoko et nää on eri pelejä kuin runkosarjassa. Se ei ole mikään selitys. Ne taidot ei minnekään VOI kadota muutamassa viikossa ja kuukaudessa näin pahasti?

Kyllä nyt alkaa olla viimeisiä hetkiä "heräämiseen". Edelleenkin usko omiin on pakko olla luja. Toivottavasti myös pelaajilla sitä asennetta ja näyttämisen halua löytyy. Paskemmin ei nyt enää voi pelata kuin eilen, joten siirretään paineet hifkin suuntaan tästä eteenpäin.

Perjantaina sitten katsotaan mistä on kärppäpojat tehty? Toivottavasti hiukan enemmän pistetään kampoihin, ettei tartte silmiä päästä havetä.
Paikanpäällä ollaan kutsuvieraana seurueessa, jossa taidan olla ainoa kärppäkannattaja...tiedossa siis mukavia hetkiä. Jos ei peli parane, täytyy kai harkita katsomopaikan luovuttamista jollekin (ja hymiöitä).
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti #43
Tuo kommentti oli Machuldan jäähystä. Ainakin lehdistötilaisuudessa.
Siis tämäkö: "Nämä ovat näitä ikäviä juttuja, joissa pelaaja kääntää selän juuri taklaushetkellä. Valitettava homma, Kari Heikkilä totesi suojattinsa taklauksesta."

Ei se tuosta kommentista tee ainakaan yhtään tajuttavampaa. Tuosta Kalevan videopätkästä näkyy selvästi, kuinka Machulda ensin törkkää Kuhtaa poikittaisella ristiselkään ja sen jälkeen käy polvillaan laidan vieressä olevaa Kuhtaa taklaamassa kyynärpäällä (mailanpäätä on tuosta kuvakulmasta ja sössö-realvideosta mahdotonta nähdä) suoraan päähän. Tuohon tilanteeseen ei vaikuta millään tavalla Kuhdan rintamasuunta, eikä se sitäpaitsi millään lailla muutu taklaushetkellä.

Sikamainen temppu Machuldalta, mistä lienee tuollaisia tapoja oppinut. Juntusen taklaus ei ole aivan yhtä törkeä, mutta vahingoittamistarkoitus (suoraan selästä pää kohteena) on aivan selkeä. Ei tuollaisia pitäisi joutua katsomaan ollenkaan.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika harvinaista muuten että kun joukkue tekee viisi maalia niin jokainen oli todella hieno maali suoraan top kymppiin.
Ja kaikki vähän erilaisia, oli lämäri,rannelaukaus,läpiajo ja kaksi upeeta yv-maalia kuin suoraan troikka Mihailovin tyyliin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti mixu
Aika harvinaista muuten että kun joukkue tekee viisi maalia niin jokainen oli todella hieno maali suoraan top kymppiin.
Ja kaikki vähän erilaisia, oli lämäri,rannelaukaus,läpiajo ja kaksi upeeta yv-maalia kuin suoraan troikka Mihailovin tyyliin.
Noh noh..., nyt nopeasti kiviä taskuun. Pahasti saa tuosta sellaisen kuvan, ettei mixulla tällä hetkellä juuri kengänpohjat kävellessä kulu. Saa nähdä leijuuko jäähallin ilmatilassa perjantaina enemmänkin punaista, kuin ne tavanomaiset kaksi mainosflygaria tms.

Olivathan Hifk:n maalit ihan pelitilannemaaleja, mutta ei niitä mihinkään top kymppiin kannata änkeä. Yksi maskin takaa sisään mennyt viivakuti, onnistunut läpiajo ja veskarin imaisema rannari. Ei ollut top10-kamaa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti bozik
Olivathan Hifk:n maalit ihan pelitilannemaaleja, mutta ei niitä mihinkään top kymppiin kannata änkeä. Yksi maskin takaa sisään mennyt viivakuti, onnistunut läpiajo ja veskarin imaisema rannari. Ei ollut top10-kamaa. [/B]

0 - 4 Kimmo Kuhta ja The Harkin syöttö ?
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viestin lähetti Brewer
0 - 4 Kimmo Kuhta ja The Harkin syöttö ?

0-1 Toni Söderholm, syöttäjänä sama mies kuin yllä.

Nätti.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
bozik

Kenkiä ei ole enää moneen päivään ollut jalassa.
Mutta tosiasiassa kyllä ne tosi hienoja playoff maaleksi oli.
Vopatin ranne ylänurkkaan,Harkinsin veivi,Söden pienestä kulmasta ylös jota edelsi Harkinsin hieno syöttö,Kuhdan klap,klap maali ja Jeren tykki.Mahtavaaaaa,upeeeetaaa.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti eh
Siis tämäkö: "Nämä ovat näitä ikäviä juttuja, joissa pelaaja kääntää selän juuri taklaushetkellä. Valitettava homma, Kari Heikkilä totesi suojattinsa taklauksesta."


Ei, vaan se, että "en nähnyt tapausta"(=Machuldan tapaus). Tässä nyt sotketaan kahta eri tilannetta keskenään, ja ainakin IS:ssä Heikkilä kertoi, ettei hänellä ole tuomarityöskentelystä valittamista(vaikka kyseenalaisia tilanteita olikin varmasti hänen mielestään).

Tympeintä tuomaritoiminnassa kolmannessa erässä oli se, että HIFK:lle annettiin heppoisin perustein pari jäähyä, kun taas Kärpille ei mistään. Liekkö Hannu yrittänyt vähän kaunistella tilastoja, HIFK:han sai 5 kakkosta Kärppien kolmea vastaan. Tämä on pistänyt silmään myös koko kaudella, kun kolmannessa erässä on joka pelissä erilainen tapa viheltää kuin kahdessa aiemmassa, jos yleensä edes vihelletään(yleensä ei).

Tuo, että fyysisellä tatsilla ja maineella pelaava joukkue soveltaa tuollaista taklausten vastaan ottoa, joissa omat pelaajat loukkaantuvat selkiä käännellessään ja muniaan tuijottaessaan järjestään joka pelissä, on mielenkiintoinen paradoksi. Myös se, että HIFK saa joka pelissä myös ilman jäähyn pelkoa taklata kiekottomia miehiä miten tahtoo, voisi olla valituksen paikka, jos vain jaksaisi valittaa, sillä joissain tilanteissa on ollut estämisen ja ryntäyksen makua. Mutta pelejä nämä tilanteet eivät yksin ratko.

Mutta kuitenkin, Juntusella olisi ollut aikaa jättää taklaamatta. Machuldaa en puolustele yhtään, täysi ämmä ja toivottavasti saa pelikieltoa. Joka tapauksessa ei varmasti ole kokoonpanossa huomenna, mikäli Heikkilällä on vähänkään tolkkua hommassaan. Myös Juntunen saanee pannaa.

Mutta kuten täällä on jo tuhat kertaa todettu, pelin lopputuloksen kannalta aivan sama. Kärpillä oli omat mahdollisuutensa, jotka tunaroivat totaalisesti ja HIFK oli paljon parempi joukkue, joka ansaitsi voittonsa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan se Harksun oma veivauskin ihan hieno, eikä käynyt edes mielessä etteikö siitä maalia tulisi. Ilmoittaudun minäkin ihmettelemään miksi Heikkilä ei ottanut Nikkeä pois säästääkseen edes ripauksen itseluottamusta perjantaille. Noh, nämä nyt ovat niitä valmentajien aivoituksia, kuka niistä selvän ottaa :) Ai niin, käykääpäs nyt joku (muu kuin Johannes, pliiz) avaamassa se ketju huomiseksi, että päästään syväanalyysin puolelle.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No voi hanhi, ilmeisesti on muillakin kulku ilmavaa. Tämä Brewerin mainitsema 0-4 maali oli toki hieno. Suoraan ylivoimapelin oppikirjasta, mutta oliko tuo nyt jotenkin poikkeuksellinen ? Säderholmin 0-1 oli myös ihan hieno. Siitä isot propsit Södelle oikein ajoitetusta noususta, tämä saattaisi olla Top-jotakin kamaa.

Täytyy vissiin joku ritsa ottaa perjantaina peliin. Saa ammuttua ilmassa leijuvia näköesteitä alas.

Siinä mixu on oikeassa, että pleijarimaaleiksi olivat OK.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti ile
Ja mitä mediaan tulee, varsinkin HS:iin ja iltapäivälehtiin, niin rehellisesti sanottuna siellä on toimittajilla yhtälailla värilasit päässä kuin muillakkin. Ei noiden lehtien kirjoitukset ole minkäänlaisia totuuksia, ne ovat pikemminkin kulloisenkin toimittajan mielipiteitä eikä niitä voi missään tapauksessa pitää puolueettomina.

Varmaan näinkin. Mutta et kai väitä, että noiden eri lehtien toimittajat ovat keskenään sopineet, että nyt kirjoitetaan tämmöinen _mielipide_ kaikki samalla lailla kaikkiin lehtiin.
Höpö höpö, Katsokaa sinne kentälle ja ottakaa ne lasit pois niin näettekin jotakin.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Viestin lähetti bozik
No voi hanhi, ilmeisesti on muillakin kulku ilmavaa. Tämä Brewerin mainitsema 0-4 maali oli toki hieno. Suoraan ylivoimapelin oppikirjasta, mutta oliko tuo nyt jotenkin poikkeuksellinen ? Säderholmin 0-1 oli myös ihan hieno. Siitä isot propsit Södelle oikein ajoitetusta noususta, tämä saattaisi olla Top-jotakin kamaa.

Täytyy vissiin joku ritsa ottaa perjantaina peliin. Saa ammuttua ilmassa leijuvia näköesteitä alas.

Siinä mixu on oikeassa, että pleijarimaaleiksi olivat OK.

Kyllä mun mielestäni on aivan tosi poikkeuksellista , jos saadaan Oulussa 0 - 4 maali ja vielä playoff's matsissa.

t. Nimimerkki " Alpo Suhosen aikana mun kengät liimattiin tapettiliisterillä maahan kiinni . Eikä ne irtoa , vaikka itkis , nussis ja näkis kuoleman unia "
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Hesarin ja IL:n matsiraportit Kehä III:n ulkopuolisista peleistä ovat lähes aina peräisin paikallisten freelancereiden kynästä. Palstamillimetrejä Helsingin joukkueet toki saavat muita enemmän, mutta väite em. jengien sympatisoinnista ei perustu ainakaan tosiasioihin.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Teme
Puolueettoman kommentin Kärpät - HIFK pelistä voi lukea Hesarista tai Iltapäivälehdistä? Valitettavasti näiden lehtien reportterit ovat yleensä täysin kyvyttömiä puolueettomaan näkemykseen. Kyllä noissa kaikissa lehdissä vedetään rajusti Helsinkiin päin. Sinänsä näiden lehtien uutisarvo ainakin urheilu-uutisten osalta on Seiskan luokkaa.

Heh, olen sinänsä samaa mieltä että lehtien otteluselostukset ovat vain selostuksen kirjoittajan näkemyksiä ottelusta. Usein kun lue jutun ottelusta jossa olen ollut , olen erimieltä. Aivan samoin kun täällä jatkoajassa käsitykset ottelun tapahtumista vaihtelevat kirjoittajasta riippuen. Tuohan on ihan normaalia.
Ymmärrätko kuitenkin Teme että nuo "lehdet sorsivat Kärppiä", "tuomarit ovat Etelä-Suomesta" jne. jutut ovat juuri ensimmäisen este Kärppien mestaruudelle. Niin kauan kun etsitään syitä muiden tekemisistä, mestaruus ei Ouluun palaa. Kun tuosta asenteesta päästään eroon, Oulussakin päästään juhlimaan mestaruutta, ehkä jo tänä keväänä.
Toinen juttu on että Kärpät eivät ole kasvaneet joukkueena kauden loppua kohti juuri ollenkaan. IFK on. Hieman häiritsee tuo IFK:n ykkösketjun ylistäminen. Ykkönenhän on "vain" jatkanut siitä mihin runkosarjassa jäi. Sen sijaan muut ketjut ovat nostaneet profiiliaan, toki suuri kiitos kuuluu Lundelille. No, Kärpilläkin on vielä aikaa saada rivit kasaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös