3. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 31.3 klo 18.30 Raksilassa

  • 59 981
  • 434
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Viestin lähetti flintstone
Mä ihmettelen että miten Vallu olisi pystynyt taklaamaan Kuhtaa kun Kibe meni jo siitä poikkarista mahalleen. Ainakin tuo jäässä mahallaan olevan pelaajan taklaaminen on jotenkin hankalan tuntuista. Mutta mä olen kyllä ihan avoin ehdotuksille jos joku osaa kertoa miten sellainen taklaus tehdään.

Tässä on muuten Kiekko-Kalevan videoraportti (katselu vaatii MediaPlayerin tai Real-playerin) pelistä:
http://plus.kaleva.fi/video/033104.rm

En ole itse vielä katsonut tuota joten en tiedä mitä kaikkea sillä näkyy.

Kiitos vitusti Retu Kivinen, oli ihan mukava katella Metropoliitan ulosajoa yms. puolivälieräsarjassa tapahtunutta.

Olisin vaan verrannut tuota Machuldan tööttiä Hancockin vastaavaan. Olisko kellään linkkiä OIKEAAN videopätkään ??

Kiitos.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti Eddie
Tässä vaiheessa täytyykin antaa illan hamekankaat(edelleen arvostamalleni) Kimmo Kuhdalle, hienosti näytelty Kimmo, tekikö kipeää pyörittää yv:tä heti perään!?

Edelleenkin perään puolueettomien kommenttien perään, näitkö tilanteen loppuun asti? Itse en ole konsanaan nähnyt Kuhdan filmaavan edes pleijareissa, vaikka muuten todellinen joukkuepelaaja onkin. En saata uskoa, Kibe on Jääkiekkoilija.
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Viestin lähetti Eddie
Ensiksi täytyy todeta, että 5-5 pelissä kärpät oli parempi ja hallitsevampi, mutta minkäs teet kun kaimat hannu ja hannu olivat kärppiä vastaan. Koska en oo yhtään hyvällä tuulella niin sanon vielä sukunimetki eli Henrikson ja hanhi. En ole sitten omien juniorivuosien nähnyt yhtä puolueellista tuomaritoimintaa ja kun se tapahtuu sm-liigan pleioffeissa omaa suosikkijoukkuetta vastaan niin pistää vituttamaan. Kumpikaan 5+20miin ei ollu sen arvoisia. Juntusen taklaus kork. 2+2, mutta ei enempää. Machuldasn tapauksesta ei olisi edes jäähyä pitänyt puhaltaa. Tässä vaiheessa täytyykin antaa illan hamekankaat(edelleen arvostamalleni) Kimmo Kuhdalle, hienosti näytelty Kimmo, tekikö kipeää pyörittää yv:tä heti perään!? Ei siinä muuten, mutta tähän ratkesi tämän illan peli. Katkeraa niin kakeraa.. Ehkä hifki olisi voittanut ilman henrikksonin lahjojakin, mutta onko hifk todellakin nuin huono, että tarvitsee noin paljon apua

Kylläpä pisti väsyttämään. Tosiasiahan on kuitenkin sen että peli on viis-muna, eikä tuomari tehny yhtään noista viidestä. Katsotaan kuitenkin totuutta silmiin ja mietitään sitä paineensietokykyä.
ja olishan se aika erikoinen tilanne, jos toi hanhi ois jostain syystä täs sarjassa kärppien puolella, eikä heitä vastaan.
HIFK teki kovan jutun oulussa ja oli yksinkertaisesti parempi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Niin, kyllähän Kärpät oli kolmannessa erässä parempi tasakentällisin, mutta se nyt ei kerro mitään. Peli oli jo ohi siinä vaiheessa ja HIFK yritti vaan turvata nollaa ja ootella kotiinpaluuta.

HIFK oli parempi, mitkään selitykset ei auta ja sillä selvä.

Perjantaina on uusi päivä ja uudet kujeet silloin, toivottavasti.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Hieno ja tärkeä voitto HIFKlle. Tuossa jo Jokerisarjan aikana sanoin, että Kärpistä ei ole mestaruuteen, sen verran hankalaa oli jopa rankasti vajaamiehisen Jokerien kanssa. Jortikan kommentit Heikkilä voittamattomuudesta nousevat taas kummittelemaan.

Ainoa mikä harmittaa, on että täydellä miehityksellä Jokerit olisivat olleet jatkossa ja tuo unelma vuoden -83 uusinnasta eläisi.

HIFKlle tsemppiä jatkoon, enkä jaksa uskoa Kärppien nousuun enää stadissa.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllapa vituttaa lukea ihmisten kommentteja Karppien munattomasta esityksesta. 0-5 ja viela umpisurkealla esityksella. Hohhoijaa! Voisi Karpat ottaa mallia Jokereista ja taistella viimeiseen asti, meni syteen tai saveen. Tappiotkin kestaa jos ne tulee kovan taistelun jalkeen. Jos Karpat esittaa pari tuollaista pelia ja joudumme nailla fiiliksilla kesalomille, niin kylla jaa paska maku suuhun tasta "Kaikkien aikojen Karppajoukkueesta". Onneksi Karpat on parhaimmillaan selka seinaa vasten. Ennakkosuosikkina ei kulje koskaan, mutta kun paineet kasvaa, niin tulee voitto. Luottoa loytyy viela.

Nordikselta voitto ja on Aran vuoro vapista. Kake you do jotaki! Ei sulle turhasta makseta. Tuolla pelaajamateriaalilla ei valmentajalle jaa kuin yksi tehtava: Joukkueen henkinen sytyttaminen. Onko se Kakelta liikaa vaadittu?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti -Mercury-
Liitteenä kuva jossa näkyy missä asennossa taklattava on ennen taklausta.
Kyllä Turunen omalla myötävaikutuksellaan aiheuttaa itselleen sen aivotärähdyksen, jos ois tuossa asennossa pysynyt ei ois käyny kuinkaan.
Juntunen ei hyppää ja kädet pysyvät alhaalla. Eikä edes tööttää täydellä voimalla.

Kuinka se on niin vaikea ymmärtää, että selästä taklaaminen on kiellettyä. Täällä saa päivästä toiseen lukea mielipiteitä, missä syyllinen on aina se, jota taklataan. Pelaajat ovat koko ajan selin johonkin suuntaan (elleivät seiso perse laidassa kiinni) ja takaa tuleva taklaus on kielletty. Miksi se on mahdotonta uskoa. Ei ymmärrä, ei todellakaan.

Edit: Ehkä hieman liioittelua, mutta pistetään tähän vielä Palsolan kommentti Kiekko Kalevasta: "Ihan älyttömiä taklauksia. Kovaa pelaaminen ei tarkoita sitä, että yrittää tappaa vastustajan", Palsola pyöritteli päätään.
 
Viimeksi muokattu:

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Eddie
Machuldasn tapauksesta ei olisi edes jäähyä pitänyt puhaltaa. Tässä vaiheessa täytyykin antaa illan hamekankaat(edelleen arvostamalleni) Kimmo Kuhdalle,


Aivan uskomatonta paskaa. Kun pitkän kirjoituksesi heti alusta löytyy tämmöinen rivi, ei pidemmälle kannata lukea. Mitään asian tynkääkään ei ole tiedossa.

Onko se mahdotonta lukea näitä viestejä, katsoa uutisia tai vaikka kysyä naapurilta mitä todella tapahtui, jos kerran omat silmät on niin kärppälasien huurruttamat, ettei kentälle näe.

Minkään joukkueen fanit eivät tähän mennessä ole kyenneet sulkemaan silmiään tosiasioilta yhtä tehokkaasti kuin oululaiset. Matsiraportit ovat sillä tasolla, ettei todellakaan tiedä, ovatko kirjoittajat olleet hallissa lainkaan. Järkyttävä pettymys on vienyt kärppäfanit täyteen shokkiin ja muutamaa suoraselkäistä lukuunottamatta, omassa joukkueessa tai sen pelissä ei nähdä mitään väärää. Ei ihme jos ei menestystä tule, taidatte olla Heikkilän oppipoikia.

Edit: Tässä Helsingin Sanomien näkemys Kuhta/Machulda-tapauksesta. "Machulda otti törkeällä kyynärpään sävyttämällä laitataklauksellaan itselleen pelirangaistuksen. Hän löi ensin poikittaisella Kimmo Kuhtaa ja perään hän tömäytti kaatuvaa Kuhtaa kyynärpäällään päähän. Kypärä lensi jään pintaan ja mies perässä."

Vaikea saada tuossa Kuhtaa syylliseksi filmiin. Kuinka on mahdollista, että paikallaolevista oululaisista kukaan ei ole nähnyt tätä tilannetta ??????? Ilmeisesti Oulussa nähdään vain se mitä halutaan nähdä vrt. Metropolitin tappoisku. Kummallinen paikka tuo Raksila.
 
Viimeksi muokattu:

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Viestin lähetti TBK
Kyllähän se Machuldan rangaistus oli oikeusmurha. Korkeintaan kakkonen, ei muuta. Jos tietyt puheet Sakesta ja kuhdasta pitää edes jotenkin paikkaansa, niin ei muuta kuin libresse mainokseen malleiksi.

Helsingin Sanomissa sanotaan, että Machulda veti vielä tilanteen jälkeen Kuhtaa kyynerpäällä päähän, jolloin kypärä lensi päästä. Siis siinä kohtaa, kun se ensin antaa poikittaista mailaa, Kuhta lentää kohti laitaa ja vielä saa lisäksi kyynerpäästä. Ihan oikea tuomio. Pelattiin playoffeja tai ei.

TV:stä katsottuna tätä tilannetta ei nähnyt (kyynerpään antamista), joten paha mennä sanomaan kumpi on oikeassa, kesälomalla oleva hallitseva Suomen mestarin kannattaja, joka on nähnyt tilanteen todennäköisesti myös tv:stä vai toimittaja joka on ollut paikan päällä katsomassa peliä.

Edit: Isaksson ehti ensin.
 
Viimeksi muokattu:

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Olenko muuten ainoa henkilö tässä ketjussa joka on sitä mieltä että HH dumasi lähes täydellisen pelin? Ihan oikeesti! Jos joku pystyy sanomaan tuosta pelistä yhdenkin pikkusenkaan virheen HH:n toiminnasta, ihmettelen suuresti. Nyt värilliset lasit pois silmiltä ja katsokaa ne tilanteet uudestaan. JOKAINEN tuomio oli pelissä täysin oikein. Onko tässä liigassa toista dumaria, jolla olisi ollut munaa viheltää nuo? En usko. Se hylätty maali nosti minun arvostukseni HH:ta kohtaan aivan pilviin. Sitä ei moni olisi tehnyt Oulussa, mutta HH teki ja teki senkin TÄYSIN oikein. Jos joku Kärppä fani vielä kehtaa tulla valittamaan sanaakaan HH:n toiminnasta, katso enne sitä peiliin ja pitkään.

Ottelun ratkaisu oli kerrankin valmentaja. Harvoin näin käy, mutta nyt kävi. Ensinnäkin Heikkiä oli ladannut pelaajat täyteen väärää energiaa ja sitä kautta kundit kävi ylikierroksilla koko pelin. Ei ainoastaan jäähyjen muodossa, vaan myös maalintekotilanteissa. Kärppien maalintekotilanteet olivat kaikki aivan kädettömiä ratkaisuja: ei maskia, vedot 20 cm Lundelin edestä napaan, liian kaukaa haetut ratkaisut, jne. Lisäksi Heikkilä teki pari muuta käsittämätöntä taktista virhettä: ei aikalisää, ei vaihtanut maalivahtia (olisi Nikke selvinnyt nöyrytykseltä) ja pahin kaikista oli se, että peluutti Viuhkoloita Hirtsoa vastaan. IFK:n liikkuvin kenttä Viuhkoloita vastaan, haloo! Nyt Hirtso ja kumppanit leikkivät Viuhkoloiden kanssa ja pitivät lähes koko ajan paineen Kärppä päädyssä. Tenkrat kävi monta kertaa tosi kuumana, kun peliä ei saatu auki millään. Meidän kisastudiossa sanottiin ekan erän jälkeen että ton Heikkilä huomaa ja vaihtaa peluutusta toiseen erään. Mutta ei se Heikilä nähnyt tuotakaan. Täytyy sanoa että tämän näkemän perusteella Sykora voisi antaa pitkän oppitunnin Heikkilälle miten IFK on horjutettavissa.

Ja niille jotka haukkuu Kuhtaa neidiksi ISO, ISO miinus! Se jätkä ei filmaa koskaan ja tämä on SATA VARMAA! Luuleeko joku puupää tosiaan että jätkät tahalleen heittäytyy pää edellä laitaan. Ne jotka tätä väitti, voivat mun mielestä oma-aloitteisesti hävitä tältä palstalta. Kibe ei filmannut eilen kertaakaan, se on saletti. Ja se että pystyy pelaamaan sikamaisen Vallun teon jälkeen, ei todellakaan kerro että teko olisi ollut lievä. Nyt kävi vaan hirvee tuuri. Kibeä yritettin ajaa koko matsin ajan aivan sikamaisin ottein, aivan kuten Kärpät yritti Jokereitakin vastaan. Mihin Kärpät tällä pyrkii? Juuri tätä Jortikka oikeutetusti tarkoitti kun Heikkilää moitti.

Mutta nyt kuuluukin kysymys: saako Heikkilä joukkueen taas pelaamaan sitä lätkää, jonka he osaavat? Jos saa, IFK:lla perjantaina todella vaikea paikka. Jos Heikkilä käy ylikierroksilla kuten eilen, on IFK:lle tulossa helppo voitto.

Mutta loppuun vielä propsit Palsolalle: olet hieno mies ja hieno pelaaja. Taisit olla myös ainut Kärppä pelaaja pelissä, jonka kädet eivät hyytyneet maalipaikassa. Loistavasti tehty, mutta nyt vaan Lundel vetoi pitemmän korren. Muut Kärrpä yritykset olivat Lundelille todella helppoja.
 

Marek#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SaPKo
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Ja jos kukaan on ottelua plussalta seurannut. Ottelun hahmo, Hannu Henriksson.
Täysin käsittämätöntä ja aivan uskomatonta pillipiiparin toimintaa! Etten sanoisi, paskinta tuomaritoimintaa tällä kaudella, ohittaa jopa Rönnin parhaat.

Pronssipeliin mennään, joukkue pelaa puolivaloilla, sitten laitetaan vielä käsittämätön pelle, H. Henriksson tuonne?

Miten olisi, pitäisikö optikolle mennä?
Juntusen "laitataklaus"? Miten olisi se, taklattavan vastuu?
Saarenheimon "kampitus"? Ai perkule, ei vissiin passaa luistella läheltä.
Machuldan "laitataklaus"? Ai niin, kaadu, niin johan tulee penaltia! Niin käsittämätön tuomio, että jopa Rönn olisi tuolle nauranut!
Hylätty maali?! Ai niin, ei saa olla sillä jään valkoisellakaan alueella maalivahdin alueen lähellä... Just!

Nikke pois, Rinne tilalle. Henriksson pois, ihan-kuka-tahansa-joka-luistella-osaa-eikä-tarvitse-opaskoiraa tilalle.

Vittu joo.


On se saatana ihme kun mikään tuomari ei kelpaa sinne teille lappalaisille....Aivan sama, te ootte niin lomillä huomisen jälkeen että huhhuijjaa....
Tuomari linja on mikä on ja sen puitteissa täytys pystyy pelaamaan, mut jos nupppi ei kestä ni ei voi mitään. Onkohan kevätaurinko tuonu Oulun kadulle jo minihameet kun on lärppien peli noin sekasin!?!?!

0-5, ei helvetti =)))))))
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Isaksson
Kuinka se on niin vaikea ymmärtää, että selästä taklaaminen on kiellettyä. Täällä saa päivästä toiseen lukea mielipiteitä, missä syyllinen on aina se, jota taklataan. Pelaajat ovat koko ajan selin johonkin suuntaan (elleivät seiso perse laidassa kiinni) ja takaa tuleva taklaus on kielletty. Miksi se on mahdotonta uskoa. Ei ymmärrä, ei todellakaan.

Edit: Ehkä hieman liioittelua, mutta pistetään tähän vielä Palsolan kommentti Kiekko Kalevasta: "Ihan älyttömiä taklauksia. Kovaa pelaaminen ei tarkoita sitä, että yrittää tappaa vastustajan", Palsola pyöritteli päätään.

Tottakai, jäähy kuuluu tällöin viheltää.
Mutta varmaan lämmittää se vastustajan jäähy jos itelle käy pahasti. Vai lämmittääkö?
 

Takapiru

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Owen
Olenko muuten ainoa henkilö tässä ketjussa joka on sitä mieltä että HH dumasi lähes täydellisen pelin?

Et ole.

Mun mielestä tuomarin pahin moka on linjan heilahtelu pelin sisällä. Jos jonkun mielestä tuomiot menee päin persettä KOKO pelin ajan niin siitä voi syyttää vaan omaa jengiä, joka ei omaksu tuomarin soveltamaa linjaa. Mutta jos tuomari vaihtaa joka erätauolla linjaa niin siinä on oikeesti aihetta kritiikkiin.

Nythän Henriksson vihelsi kaiken mitä viheltää pitikin. Kyllä mä ymmärrän, että kauden tärkeimmän pelin häviäminen kotona 0-5 kyrsii, mut minkäs teet, ei se ollut HH mikä pelin ratkas vaan lähinnä Kärppien omaksuma EVVK.

Ja vielä tämä, IFK ei ole 1. kentän varassa oleva joukkue, IFK on tänä keväänä JOUKKUE.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enpä lähde enää muita tilanteita sen enempää ruotimaan, mutta muutama sana Turuseen kohdistuneesta taklauksesta. Ihmettelin jo Kärpät-Jokerit sarjassa sitä, näytetäänkö Oulussa erilainen kiekkoyö lähetys kuin muualla Suomessa. Jälleen joutuu tätä pohtimaan, sillä useampikin (ei kaikki) Kärppä-fani on täällä puolustellut Juntusen tekoa ja todennut Turusen kääntäneen selkänsä.

Siinä MTV3:n klipissä jonka minä näin, Turunen oli pitkään selkä kentälle päin ja Juntusella oli vähintäänkin riittävästi aikaa joko jarruttaa tai jättää taklaamatta. Tästä huolimatta Juntunen ajoi vauhdilla Turusen selkään ja pyrki selkeästi kohdistamaan taklauksensa ylös (päähän). En voi mitenkään löytää teosta mitään puolusteltavaa, tuossa on erinomainen esimerkki vääränlaisesta kovuudesta ja myös siitä, että vastustajaa ei juurikaan kunnioiteta. Jatkorangaistusten arvailu on tietenkin turhaa, mutta en yllättyisi jos ratkaisun perusteluissa tuodaan esille teon tahallisuus ja se, että juuri näissä tilanteissa vastuu on taklaajalla.

Mitän peliin muuten tulee niin eilenhän Kärpiltä ei onnistunut mikään ja vastaavasti Hifk:lta onnistui lähes kaikki. Joka tapauksessa eihän kyse ollut kuin yhdestä ottelusta ja pleijareissahan 1-0 voitto on yhtä arvokas kuin 5-0 voitto. Mitään ei Kärpät vielä ole menettänyt, parannettavaa kyllä on paljonkin.
 

#76

Jäsen
Arvostan Kärppä-kapteenin lausumat pelistä aika paljon korkeammalle, kuin nimimerkin takana kirjoittavien netti-ihmisten. Jos Palsola tuomitsee omien hölmöilyn, niin miksi kirjoittajat syyttävät tuomaria, vai eikö Palsola ymmärrä kiekon päälle, kun erehtyy omia syyttämään?

Machulda-Kuhta: Tulosruudun pätkän perusteella väärin tuomittu, mutta mahdollinen jälkipeli ei pätkässä näy.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti -Mercury-
Tottakai, jäähy kuuluu tällöin viheltää.
Mutta varmaan lämmittää se vastustajan jäähy jos itelle käy pahasti. Vai lämmittääkö?

Meinaat, että Turunen kalasteli jäähyä olemalla selkä kentälle päin?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Oliko tää joku aprilli-pila vai?

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
Olisin vaan verrannut tuota Machuldan tööttiä Hancockin vastaavaan. Olisko kellään linkkiä OIKEAAN videopätkään ??

Kiitos.

Mitä sä sekoilet? Tuohan on se eilisen pelin video. Eilen oli 31.03.2004 ja tuon realvideon nimi on siis ihan päiväyksen mukainen 033104.rm, ei siinä mitään Metron tekoja pitäisi näkyä.

Mutta jos tuo suora videolinkki ei toimi niin tästä pääsee tuolle Kiekko-Kalevan video sivulle:
http://plus.kaleva.fi/cfscripts/kiekkok/index.cfm?m=video&LOGGEDtunniste=0
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Heh, ei taida IFK:lle enää riittää ryminäpronssi, vaan nälkä on kasvanut syödessä?

K
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Kärpät ei olisi elistä ottelua voittanut, vaikkei olisi saanut jäähyn jäähyä. Niin aneeminen ja surkea kotijoukkue oli. Toivottavasti edes pronssiotteluun saataisiin vähän lisää potkua ja mitalit kotiin. Bäckströmin loukkaantumisen jälkeen Kärpät ei ole pelannut yhtään ottelua tasollaan. Juuri sitä ennen peli näytti todella hyvältä. Varmasti osansa on valmentajan kokemattomuudellakin, kun ei ole saanut suuntaa käännettyä.

On silti mielestäni kohtuutonta väittää Henrikssonin tuominneen hyvän ottelun. Kyllähän esitys oli karmein mitä Raksilassa on varmaan koskaan nähty. Kyllä Kärppien olisi pitänyt onnistua 200% jos olisi meinannut vielä voittaa Hannun esityksen jälkeen. Mielenkiintoista, että HIFK-fani käskee ottamaan värilasit pois silmiltä ja näkemään kuinka Hannu puhalsi täysin virheettömästi. Olisikohan mahdollista, että niitä värilaseja voisi raottaa siellä päässäkin? HIFK hyötyi suunnaatomasti Hannusta, mutta olisi korjannut voiton muutenkin. HIFK oli edellä kaikilla jääkiekon osa-alueilla.

Tuosta Juntusen ulosajosta sen verran, että kyllähän siinä jälleen kävi niin, että Turunen tarjoaa kylkeä ja kun Henkkaa lähtee taklaamaan, niin taklattava kääntää yllättäen selkänsä. Kädet toki nousevat liian ylös, mutta jos taklattavien käytös on tätä, niin pelaajien terveyden takia SM-Liigan tulisi kieltää taklaukset kokonaan. Machuldan ulosajosta ei ole paljon sanottavaa. Kyllähän HIFK-fanitkin olisivat raivoissaan, jos tuollaisesta olisi HIFK:n ukko lähtenyt pihalle. Juuri ja juuri kakkosen siitä olisi voinut antaa.

Kärpillä on selkeästi puhti pois ja usko omaan tekemiseen kadoksissa. Tämä homma on nyt tältä osaa taputeltu ja toivottavasti HIFK hakkaa ne ärsyttävät tepsukat finaaleissa.

ps. Sinä, joka alat juuri kirjoittamaan viestiä, siitä kuinka itketään tuomarin ratkaisemasta pelistä, niin lueppa tämä kirjoitus vielä uudestaan. Hannu ja Kärpät olivat karmaisevan huonoja, mutta HIFK oli ylivoimaisen hyvä. Parempi voitti, vaikka saikin tuomarilta aika monta lahjaa.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juntusen taklaus oli tyhjä ja Machuldan ja Viuhkolan jälkipeelamiset tyhmiä, joista tuli rangaistukset. Edelleen jäähyt ei ratkaisssut vaan se, että HIFK käytti ylivoimansa hyväkseen. Tämä ei laimenna yhtään minusta sitä, että Henkrikson oli huono, suorastaan luokaton. Moni tällä sanoo, että Kärppäkannattajat tuomitsee näkemättä peliä, nyt täällä varsin moni tekee sen vastaavasti. Juntusen jäähy tulee reilusti erän puoli välin jälkeen. pelin alussa Henkriksonilta jää kuitenkin viheltämätättä yksi selkään taklaus ja kamppi. Tämäkään ei ratkaissut peliä, mutta Henkriksonin tuomrointi oli loukatonta. Onko muilla tuomareilla karannut peli käsistä. Mistä johtuu, että Machuldan kaltainen peli mies hiiltyy juuri Henriksonin tuomitessa. Samaa tapahtui myös Jokerit sarjassa. Pellajat oli tyytymättömiä tuomioihin, koska Saarenheimon, pärssisen ja kumppaneiden tuomiot ei olleet missään linjassa muihin viheltämättä jättämisiin. Kyllä jäähyistä löytyy rikkeet, samoin löytyy monesta muusta tilanteesta.

Kärpät
13 kpl 55 min

Jokerit
10 kpl 64 min

Jokerit
Warriner Todd Automaattinen käytösrangaistus

Kärpät
Tenkrat Petr Automaattinen käytösrangaistus

Tuomarit
Hannu Henriksson, Päätuomari
Jaakko Männikkö, Linjatuomari
Tuomo Sorakangas, Linjatuomari

Voisiko Hannun toimissa olla jotain vikaa?

Miten vaikkapa Aleksi Rantala kuitenkin hansakasi pelin tämän ottelun jälkeen?

Itse ottelusta, HIFk keskittyi pelaamiseen siinä kuin Kärpät typerään jälkipeliin ja tökkimiseen. HIFK käytti paikkansa hyväksi siinä, kun Kärpät ei saanut kiekkoa irti jäästä ja ammuttua maalia kohti ja ylös, missä näyttää Lundellilla olevan paljon tilaa. Niihin pitkiin jalkoihin ja patjoihin sitä vain rummutetaan. HIFK näyttää muutenkin pääsevän paremmin laukaisupaikoille. Kärppien paikat on harkitsematonta sutimista kohti maalia. Tuo kiekollinen peli pitää Kärppien saada uomiin. Nyt pusektaan liikaa HIFK:n keskustan sumppuun ja ei mennä laidasta vauhdilla sisään ja pelta sitten laukaisu paikoille. Taitaa olla liian möyhäistä harjoitella sitä.
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Vituttaa kun kauden tärkeimmillä hetkillä sorrutaan kurittomaan ja munattomaan peliin! Juntusen ja Machuldan tekoja en lähde millään tavalla puolustelemaan. Olkoot minun puolesta pelikiellossa vaikka koko loppukevään. Kake yritä nyt edes saada jotain ryhtiä ryhmääsi!

Tällä hetkellä Kärpät on kuin kurittomat tarkkiksen pojat ja HIFK sivistynyt korkeakouluporukka, joka odottaa vastustajan töhöilyä ja iskee sitten armottomasti ylivoimalla. Muutosta on tultava ja tuomareiden syyttely loputtava! Nyt pitää katsoa peiliin ja miettiä miksi niitä jäähyjä on jaettu meille enemmän kuin muille. Tässä ei todellakaan ole mistään salaliitosta kyse.

Joka tapauksessa toivo ei ole mennyttä, vaan perjantaina lähdetään hakemaan Helsingistä voittoa uusin ilmein ja eilinen peli (toivottavasti) unohdettuna.

EDIT: Vielä yksi juttu. Vituttaa myös jotkut munattomat Kärppäfanit, jotka nyt jo ovat valmiita luovuttamaan ja puhuvat pronssiottelusta. Tilanne on 1-2 ja meillä on vielä kaikki saumat finaaliin!
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti -Mercury-
Oisko kuitenkin ollut Lindfors.
Harrihan on kiva mies.

Aivan, ei parta pahoille kasva!

Osa Kärppä-faneista myöntää avoimesti tappion ja omien huonouden, hatunnosto siihen suuntaan.

Mistä näitä ihme nimimerkkejä kömpii huutelemaan vieraisiin pöytiin. Koko kaudella ei ole näkynyt ja sitten tullaan vittuilemaan kun on enää mitalipelit jäljellä... En nyt tarkoita nimim. -Mercury-
vaan muita nimeltä mainitsemattomia
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Machuldan tekoa katsotaan nyt jopa Bertuzzin kaltaiseksi ja siitä on tulossa ennätyspitkä pelikielto SM-Liigassa. Vaikka Kuhta ei loukkaantunut, ni Liiga puuttuu nyt kovalla kädellä näihin päähän kohdistuneisiin taklauksiin ja hakkaamisiin.
Ilmeisesti tämä menee joksikin esimerkkitapaukseksi.
 

Alexandre

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti bozik
Enpä lähde enää muita tilanteita sen enempää ruotimaan, mutta muutama sana Turuseen kohdistuneesta taklauksesta. Ihmettelin jo Kärpät-Jokerit sarjassa sitä, näytetäänkö Oulussa erilainen kiekkoyö lähetys kuin muualla Suomessa. Jälleen joutuu tätä pohtimaan, sillä useampikin (ei kaikki) Kärppä-fani on täällä puolustellut Juntusen tekoa ja todennut Turusen kääntäneen selkänsä.

Oulussa nähdään kaikki niin erilailla kun muualla ja heillä on vielä omat säännöt varsinkin playoffeissa,kyllä tuli vuosi sitten nähtyä.
Kaikki kärppien rumat taklaukset tai kampit yms. ovat vastustajan törkeää filmaamista,koska eihän nämä pohjoisen pyhäkoululaiset koskaan tee mitään väärää mutta kun tuomaritkaan eivät sitä aina tajua.
Onneksi olkoon HIFK,toivottavasti perjantaina sama meno jatkuu.
Toivottavasti HPK ottaa sen heille kuuluvan pronssimitallin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Korak
Machuldan tekoa katsotaan nyt jopa Bertuzzin kaltaiseksi ja siitä on tulossa ennätyspitkä pelikielto SM-Liigassa. Vaikka Kuhta ei loukkaantunut, ni Liiga puuttuu nyt kovalla kädellä näihin päähän kohdistuneisiin taklauksiin ja hakkaamisiin.
Ilmeisesti tämä menee joksikin esimerkkitapaukseksi.
Korak, mistä tämä arvio, että Machuldan tekoa oltaisiin rinnastamassa jopa Bertuzzin tekoon ?

MTV3 toimittamassa materiaalissa tilannetta ei näy, joten en pysty arvioimaan millainen teko oli kyseessä. Aikaisempien viestin perusteella arviota on mahdoton tehdä, mutta olisi mielenkiintoista tietää mihin HS:n arvio perustuu ? Onko kyse vain HS:n toimittajan näkemyksestä vai onko olemassa jokin nauha, josta tilanne näkyy ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös