3. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 31.3 klo 18.30 Raksilassa

  • 59 996
  • 434

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä ihmettä siellä oikein tapahtuu? Tuli just levy/dvd-kaupasta ja odottamassa oli 0-5.

Onkohan joku virhe jossain kohdassa?
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
tuomari tuomari tuomari tuomari... henriksson on ihan paska, öhöhhöhhöö... tätä riittäis :-)

Parempi voitti, hyvää yötä Oulu!
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tinke-80
Esim Levosella oli edellisessä pelissä linja, vaikka mielestäni paska sellainen, mutta linja kuitenkin. Kelpaako Levonen sinulle/teille?
Parempi páska linja kuin ei linjaa ollenkaan.

Nyt meni taas yli tunti arvokasta kokeeseen luku aikaa. Vttu stana, perjantain peli ons emmonen peli mitä tämä tyttö ei pysty seuraamaan.
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Jotakin positiivista pelistä: kake ei ainakaan pikahaastattelussa suolannut Henrikssonia. Tämä on jo suoranainen ihme täältä Oulusta.

Kaikki kunnia punaisille. En kyllä kuitenkaan jaksa uskoa että numerot kuvaavat joukkueiden tasoeroa. Perjantaina uutta matoa koukkuun ja Machulda voidaan jättää Helsinki-Vantaalla ulkomaanterminaaliin samalla reissulla.


Edit: Kyllä, näin kun Vopat kävi jälleen kouluttamassa Smyhtiä ;)
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
0-5, siitä viis, niinköstä?

Oli kyllä mahtavaa kuunnella kun kärpsä selostaja aneemisesti
totesi toinen toisensa jälkeen IFK:n maaleja. Ja lopuksi loppui
häneltäkin usko omiin. Mahtavaa kuunnella vierasvoittoa
kotijoukkueen radiosta.
Ei maalin maalia, hienoa Lundell!

edit: ^ettekö osaa päättää suosikkijoukkuettanne?
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
IIIIÄÄÄÄÄFFFKOOOOO!! IIIIIÄÄÄÄÄFFFKOOOOO!! TPS - HIFK taitaa olla finaaleissa jälleen? Ja vielä kerran: IIIIIÄÄÄÄÄÄFKOOOOOO!!!
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Kyllä sen kärppien ainokaisen olisi voinut hyväksyä, paskat siellä maalialueella ketään ollut, jalat oli selvästi viivan päällä.
 

lentäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Henriksson oli kyllä todella ailahteleva MUTTA matsi ratkesi 0-3 osumaan ennen ihmevihellyksiä. Tilanteita, mm. Kuhdan kaatumista ja IFK:n maalivahdin häiritsemistä olen kelannut puuduksiin asti nauhalta - ne olivat oikeita tuomioita. Näissä matseissa hermokontrollin täytyy pitää ja edelleen olen sitä mieltä, että Kärppien todella suuret menestyspaineet repivät hermoja ihan liikaa.

Eli vaikka täällä nyt tullaan käymään 1600 viestiä siitä kuin tuomari ratkaisi pelin, ei sillä ole mitään merkitystä, jos vastustaja ei saa aikaan maaleja. Kärpät pelasi ihan hyvin,mutta ei tehnyt tuhannen taalan paikoista maalin maalia. Yksi-kaksi maalia näistä tilanteista, niin ottelu olisi ollut ihan erilainen kuin mitä se nyt oli.

Perjantaina tullaan näkemään järjetön taistelu, jossa finaalipaikkaa jahtaava IFK ja selkä seinää vasten pelaava Kärpät tulevat antamaan kaikkensa. Edelleenkään en näe, että IFK leirissä olisi erityisiä paineita. Me olemme haastajia. Kaikki hallille huutamaan (ja pikkaisen enemmän ääntä kuin maanantain matsiin, eiks vaan :-) !!!!!
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhden ketjun joukkuekin voi pärjätä, jos tuo ketju on riittävän hyvä. IFK:lla se näyttää olevan. Taisin ennen sarjan alkua sanoa, että Kärpät sopii hyvin meidän ykköselle. 7 maalia kahdessa matsissa, kyllä sillä pärjää.

Aivan hanurista on Kärppein fyysisyys. Selvisi sekin, ettei joukkue edes osaa taklata. Kuinka monta selkäänajoa ja päähän kohdistuvaa taklausta on tämän kevään PO-sarjassa tullut. Varmaan enemmän kuin muilla jengeillä yhteensä. Kannattaisi keskittyä siihen mitä osaa eli luisteluun, vauhtiin ja kiekon liikuttamiseen

Heikkilän täydellistä surkeutta on se, että yritetään lähteä pelaamaan vastustajan keinoilla, vaikka niitä ei osata. Kenkää tuollaiselle valmentajalle pitäisi antaa, mutta kai se onkin lähdössä. Onnittelut siitä oululaisille.

Sarja on kesken, mutta aika hyvältähän tuo näyttää.


Edit: Ai niin se huonompi veskari oli taas aikas paljon parempi.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt se sitten kirkastui lopullisesti. EI MESTARUUTTA TURKUUN!

Hifk: Te olette oljenkorteni. Kärppiin en usko enää.

Muistakaa kuitenkin: Edellisen kerran kun Kärpät voitti mestaruuden, niin ensin Tappara voitti T:reella muistaakseni 9-0.
Seuraavana päivänä Kärpät voitti 8-0. Suurinpiirtein noin. rökäletappiot kuitenkin molemmille heti alkajaisiksi.

Älkää antako historian toistaa itseään.

HPK:ta käy jo sääliksi. Taitava joukkue mutta aina pronssipelissä.

Perjantain ottelu onneksi näkyy niidenkin televisioissa jotka eivät ole tarttuneet MTV3:n pilkkiin. Liian kallista. Ehdottomasti.

Hifk kyllä ansaitsisi mestaruuden tänä vuonna. Joukkuetta on kehitetty jo usean vuoden ajan. Niin teki myöskin Tappara ja lopussa kiitos seisoi.

Rehellisesti todettuna: Niin sen ansaitsisi myös pohjoisen joukkue Kärpät.
Yhtä vain (onnistaa) Kärppäjoukkueella toki saumansa.
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
0-5:ssä ei ole mitään selittelemistä. Ei tämä homma kaadu tuomariin (naurettava väite jo sinällään) vaan siihen, että tosipaikassa ei pää pidä ja joukkueessa on liian monta runkosarjapelaajaa ja paskanjauhajaa. Sijoitus on tällä kaudella neljäs, ja siinäkin on liikaa. Ja millä porukalla....voe rähmä. Ainoa mahdollisuus on HIFKin alisuorittaminen ja Kärppä-ratkaisijoiden nouseminen esiin massasta.
Kaik on mänt. Onnea HIFKille voitosta.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Kyllä siinä Tenkratin maalissa Smyth on aivan selvästi maalialueella ja pitää vielä samaan aikaan IFK:n pakin pelipaidasta kiinni.

-ipa rules
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Viestin lähetti Isaksson
Yhden ketjun joukkuekin voi pärjätä, jos tuo ketju on riittävän hyvä. IFK:lla se näyttää olevan. Taisin ennen sarjan alkua sanoa, että Kärpät sopii hyvin meidän ykköselle. 7 maalia kahdessa matsissa, kyllä sillä pärjää.

Aivan hanurista on Kärppein fyysisyys. Selvisi sekin, ettei joukkue edes osaa taklata. Kuinka monta selkäänajoa ja päähän kohdistuvaa taklausta on tämän kevään PO-sarjassa tullut. Varmaan enemmän kuin muilla jengeillä yhteensä. Kannattaisi keskittyä siihen mitä osaa eli luisteluun, vauhtiin ja kiekon liikuttamiseen.

Heikkilän täydellistä surkeutta on se, että yritetään lähteä pelaamaan vastustajan keinoilla, vaikka niitä ei osata.
Kenkää tuollaiselle valmentajalle pitäisi antaa, mutta kai se onkin lähdössä. Onnittelut siitä oululaisille.

Sarja on kesken, mutta aika hyvältähän tuo näyttää.


Edit: Ai niin se huonompi veskari oli taas aikas paljon parempi.

Ansiokas kirjoitus kaverilta. Minä ja moni muu oli ennen sarjan alkua sitä mieltä, että HIFK:n fyysiseen peliin on aivan turha lähteä mukaan. Siinä ei pärjätä.

Heikkilän suureksi miinukseksi lasken sen että hän ei pysty peluttamaan porukkaa vastustajan pelin mukaan tai reagoida pelin sisällä tapahtuviin asioihin.

Tämä peli on taputeltu. Toivottavasti perjantaina nähdään edes jonkunlaista taistelua Kärpiltä. Tuli tappio tai ei mutta pitää edes taistella.
 

VonShark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eipä siinä. Kaikilla osa-alueilla ollaan huonompia. Puolustus on hukassa, laukaukset ovat luokattomia eikä Bäckströmikään pysty perussuoritusta kummempaan. Kaksinkamppailut hävitään, ylivoima naurattaa ja alivoima itkettää. Tällä pelillä sarja ratkeaa Helsingissä perjantaina. Riipii aika kovasti.

Yks juttu vielä:

"Huomenna on taas kirkkaampi päivä. Ja vielä on ässiä hihassa. Tottakai." - Kake @ Kaleva 30.3.2004

Nyt on lupa kaivaa ne ässät esille. Toivottavasti siellä hihassa on pari jokeriakin. Miettikääpä sitä.
 

Mr_T

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyvä IFK!

Näin siinä näin käyvän....

Ei ole pystynyt Kärpät löytämään lääkkeitä HIFK:n ykkösen pysäyttämiseen. Eikä ne voikaan löytää, sillä heillä niitä lääkkeitä ei ole.

HIFK:lla on kyllä aivan loistava puolustuspaketti, sekä käsittämättömän hyvä ylivoimapeli. Sinänsä on hieman harhaanjohtavaa puhua yhden kentän HIFK:sta, sillä eipä ne muutkaan kentät pelejänsä häviä, vaikka vastassa on kuulemma materiaalia leveälti kuin Coloradolla konsanaan.
 

ruukeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät / Canucks
666

5 - 0, ei auta muuta sanoa, ku että rusina on hellänä, ois ees ollu 6 - 0, niin ois voinu selitellä, mutta 5 - 0, on selvä peli! Ruottalaiset poraajat pisti poroa rusinaan ja lämmöllä! Ei selityksiä, nyt ei tarvi "poravirrankaan" laittaa Ilmivallalle leffaa. Pataan tuli ja amen (PISTE)

PS. Ei tuomarivirheitä, paitsi 1 hifkin pelaajan oma kaatuminen= lopullinen ratkaisu + kuhdan kuolema = seuraavassa vaihdossa lopullinen niitti

PSS. Vopatin soolo miljoonannella 5 minuuttisella tuntu aika inhottavalta.

Jutia pataan!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisipa Häppölä ollut lauantaina pikkuisen tarkempi, niin tässä valmistuttaisiin jo finaaliin. Hyvältä näyttää nytkin (ja vituttaa entistä enemmän, että olen edelleen ilman lippua perjantain matsiin), mutta kuten Ilves-sarja todisti, mikään ei ole ohi ennen kuin se on ohi.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Juntuselta täysin tyhmä jäähy, ois voinu jättää taklaamatta. IFK:n ylivoima pyöritteli Kärppiä tänään, ei olla sitten opittu mitään kun päästetään Söderholm takatolpalle. Harkkinssin 0-3 ratkaisi lopullisesti ottelun.

Kolmanteen erään Kärpät sai vielä yritystä, mutta ei voi saada maalia jos laukaukset on noin huonoja. Samoin ne "hienot" kiekonjätöt vois jättää pois, vetoja, kiekko maalille. Ei vaan jätetään kiekko takamiehelle joka ei olekaan siellä ja vastustaja pääsee vastaiskuun.

Paskat se tuomari mitään ratkassu, antoi vaan IFK:lle mahdollisuuden kaunistella lukemia. Ei se tietenkään sitä tarkoita etteikö Henriksonni olisi ollut huono. Hah, lopussa vielä tasoitteli jäähyjä. Miksi tämä sama mies aina joutuu kyselemään apua linjureilta?

En ymmärrä mitä kitisemistä HIFK-faneilla on OULUN paikallisradion selostajasta, kuulemma puolueellinen. EI ole pakko kuunnella. MTV3+-kaksikkohan onkin sitten juuri sopiva, toinen Kärppien mies ja toinen IFK:n.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huh huh, on se Harkins aika äijä. Jumalaisia syöttöjä, joista olisin itsekin maalin tai pari tehnyt, todellinen kultakimpale.

5 jäähyistä Machuldan saama näytti aika köykäiseltä, samoin kuin se keskialueen kamppi (en muista kuka sai) mutta Kärpät olisi hävinnyt ilman niitäkin; 0 maalilla harvoin voittaa.

Tenkratin maalin hylkäys oli oikea tuomio, viimeistään mtv3+ erätaukosahaus sen kertoi: Smyth horjuttaa maalialueen reunalla ollutta Lundelia juuri ennen laukausta.

Ainut mikä harmittaa, on se että oma tulosveto 1-5 jäi tulematta, damn :(

Pääkylmänä perjantain ifk!
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ottelusta

Sinänsä en pelin kuvasta ole huolissani, että HIFK pelattuaan noinkin paljon ylivoimaa ei saanut varsinaisia maalintekotilanteita ainakaan yhtään enempää kuin kärpät. Siitä olen sitten senkin edestä huolissani, että meidän piskuinen näätälauma ei saa sitä kiekkoa sinne pömpeliin sitten millään. Ja kaikille HIFK tyypeille tiedoksi, on teillä ihan helvetillisen mahtava ylivoima, nauttikaa siitä kun vielä voitte. Harkins oli aivan uus mies kun vartaa pariin viime otteluun.

Tuomarista sen verran, että varmastihan siellä kentällä sattui rikkeitä, mutta kovasti vaikutti siltä että kun ensin saatiin HIFK viis-muna johtoon niin sitten kolmannessa ei enää tarvinnut viheltää kärpillekkään jäähyjä. Kolmannessa erässähän olisi aiemman pelin linjan mukaan HIFK pelannut myös sellaiset 4 min 2 miehen yv:tä. Tuomareihin ei kaaduttu, mutta silti syö miestä tuollainen. Machuldan tilanne jäi näkemättä, 5+20 saattaa olla oikein, mutta se, että vastustajalle lahjoitetaan 5-3 yv tilanteesta jossa Viuhkola ja Pärä nuhjaa maalin edessä molemmin puolisesti ja Pikun lyödessä Pärän mailaan, se tippuu käsistä, on sangen perseestä.

Asennetta kaipaisin kärpille perjantaille, tuon neppailun ja oman pään virheiden on loputtava. Jos menette jatkoon HIFK, niin voipahan ainakin sanoa että hävittiin hyvälle jääkiekkojoukkueelle, tilannehan ei olisi tämä jos olisi tiputtu Jokereita vastaan.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oulun Kärpät ja Oulun Kärppien fanit

Otan osaa, että ette saaneet edes yrittää voittaa tämänpäiväistä "jääkiekko"-ottelua. Oi kyllä kamalaa tuubaa (niinkuin helsingispäin sanotaan) Henriksonnin touhut. En tiedä olisitteko kyseistä kamppailua voittaneet paremalla tuomarityöskentelyllä, mutta ymmärrän jos vie pelihalut pelata vastustajaa ja päätuomaria vastaan.

Kuhta kyllä veti tällä kertaa ottelun komeimman filmin. Machulda tökkäsi poikittaisella mailalla alaselkään (jokaisessa, myös tässä ottelussa, vastaavia poikittaisia tulee n. 100 kpl) ja Kuhta jaatui jäähän kaukana laidasta. Jostain kumman syystä Kimmon kypäräkin oli sitten irronnut kun mies nousi jäästä. Käsittämättömän ämmämäistä toimintaa!

Tenkratin "maali" ja maalipaitsio: Smyth yrittää kiertää HIFK-pakkia, joka työntää Smythin hetkellisesti maalivahdin alueelle päin Lundellia. Smyth tulee itse pois alueelta ja kun kiekko saapuu alueelle on Smythin molemmat luistimet maalivahdinalueen rajaviivalla. Brad toki roikkuu puolustajan kraivelissa, mutta maalivahdin alueella ei ole.
Entäs sitten kolmannen erän Kuhdan laukaus, joka lirui maalinkulmalle Pärssiselle. Eikö se ollut maalivahdin estäminen/maalipaitsio? Pärssinen työntää puolustajan Bäckströmin päälle ja on vielä toisen luistimen voimin maalivahdinalueella kiekon sine tullessa.

Vopatin kaatumista odotin koko ottelun, enkä joutunut pettymään. Vaikka tosin pitkään siltä näytti. Kolmannessa erässä Vopat kaatui hieman ennen vastustajan mailaa (jota vastustaja taisi pitää yhdessä kädessä) ja vielä juuri päätuomarin nenän alla.

Saas nähdä lähteekö viideoita taas jostain niistä mystisistä taklauksista joista Lindfors erätauolla jutusteli. Kaiken kaikkiaan HIFK:n tämän kauden playoff touhu on mennyt ämmämäisemmäksi kuin hommat Turun suunnalla ikinä. Ikävä myöntää, mutta näin on. Kyllä on meikäläisen sympatiat rapissu alas.
 

Tuamas

Jäsen
Viestin lähetti VonShark

"Huomenna on taas kirkkaampi päivä. Ja vielä on ässiä hihassa. Tottakai." - Kake @ Kaleva 30.3.2004

Nyt on lupa kaivaa ne ässät esille. Toivottavasti siellä hihassa on pari jokeriakin. Miettikääpä sitä.

- Niin, eiköhän Kärpät löydä sieltä hihasta sen puuttuvan Bergeroonin ja kaupan päälle Boomanin Antin.

Okei, euroopan huonoimpia läppiä.

Hifk oli selkeästi parempi. Smyth oli tilanteessa aivan selkeästi mv:n alueella, pakin paidassa kiinni ja häiritsi selkeästi Lundellia.
Lisäksi Kärppien kannattaisi tuo taklaaminen lopettaa, tai ainakin vähentää kun ei näytä pojilla pää kestävän kovia pelejä.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut vain IFK:lle ja kaikille kannattajilleen tämän iltaisesta voitosta! Joukkue pisti kylmän viileästi kiekot reppuun ja sillä sipuli. Murhaavaa ylivoimaa kertakaikkiaan.

Se nyt ainakin nyt on päivän selvää, että Raksila _ei_ole paha paikka käydä vieraisilla. Ja että IFK kaatuisi maalivahtipeliinsä. Paskanmarjat. Ne on ihan muut noviisit, jotka kaatuu omiin kengännauhoihinsa. Tai luistimien, ihan miten vaan.

Karvaaltahan se tuntuu katsella näin surkeata joukkuesuoritusta, mutta sellaista se masokistin elämä on. Pakko katsoa kuin katua.

Apropoo, tuli tässä jostain syystä mieleen allekirjoittanut joskus muinoin; nuori tuna oli pukilla ja naama punaisena ähelsi nenä maitorauhasten välissä. Suuri rakastaja taisteli, pisti kaiken likoon...ja 2 minuutin ja 41 sekunnin kohdalla liikahti nivusissa. "Varpaat koukkuun, silmät kiinni! Älä älä liiku! JOS se vaikka siitä vielä...!?

Eli tässä taiteillaan tuossa samassa tilanteessa The Sir Penan pyhätössä seuraavaksi, eikä uskalla edes ajatella. Ei siis vittu tehdä mitään, ei edes hengittää. Muuten karkaa justiin. Eikä edes jää käteen mitään.

Noh, niinkauan kuin on pelejä, on vain usottava. Siitä on lähdettävä jälleen kerran.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Agentti
Vai ei Brett Harkinsin vauhti riitä pudotuspeleissä.....(hymiö) Tai no jos ei vauhti riitä niin tehot ainakin!!! Todella upea suoritus.

Harkins taitaa sittenkin pestä Metropolitin tässäkin sarjassa. Runkosarjassa se jo tapahtui. Täytyy myöntää, että 1,2 pinnaa per peli vähämaalisissa po-matseissa ei ole kamalan huono. Tänäänkin niin mielettömiä syöttöjä, ettei ole tosikaan.

Ja sitäpaitsi Harkins tekee omista läpiajoistaan joka kerta vuoren varmasi maalin. Pääsee vaan niin harvoin läpi (tähän naama), mutta aina kolisee, hitaasti ja rauhallisesti yhdellä pienellä harhautuksella pistää mies pussiin pommin varmasti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös