3. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 31.3 klo 18.30 Raksilassa

  • 59 957
  • 434

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Jatkoajalle mennään tänään, kerrottiin Vermon parkkipaikalla. Vaikea uskoa HIFK:n muuttavan vierastaktiikkansa, joten Kärpät tekee aloitteen ja HIFK kyttää. Saattaa toimiakin, jos niitä onnistuneita purkukiekkoja on enemmän kuin yksi ja oman pään aloituksissa saa voiton yrittämiseksi vaikka purra vastustajaa nilkasta, jos ei muu auta. Kolmantena asiana enemmän puhetta pakkien ja Lundellin välille, liikaa epäselvyyksiä ja hosumista oli maanantaina. Neljäntenä vähemmän juoksemista Kärppä-hyökkääjien perässä. Antaa pyöriä kulmissa yöhön asti, kunhan maalin eteen eivät tule. Huh, sainpas päteä.

Ei tässä sitten muuta kuin Töölön töllöstä peliä seuraamaan ja odottamaan koko ajan lähenevää sydänkohtausta.

Kärpät - HIFK 2-3 ja.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JV
Itse en oikein jaksa jännittää illan kamppailua. Oma käsitykseni nimittäin on , että ottelusarjan voittaja on se joka voittaa perjantaina Helsingissä. Kävi tänään miten tahansa.

Juuh, aivan sama täällä.... Ei minkäänlaista jännitystä, aivan huippuviileänä. Jääkylmänä, junou, ei kierrä edes veri. Suonissa hileet vaan helisee.
Menossa on tosin varakynsien varakynnet ja nekin lopuillaan. Joku pahaa-aavistamaton ja viaton uhri joutuu luopumaan kynsistään tänään jos sattuu viereeni. Kävi tänään miten tahansa :)
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
To-do:

Lippu matsiin? *ei onnaa per|<ele!*
A-Marketin valikoimasta jotain kylmää ja virkistävää? *check*
Nitrot? *check*
Kurkkupastillit? *check*
Ettan? *check*
Pyyhe? *check*
(just in case) nenäliinat? *check*
Pari isoäänistä kaveria (molempien faneja)? *check*
Ylihinnoiteltu ja huonosti toteutettu MTV3+ palvelu? *check*

Eli valmiina ollaan!

Jännäri-jännäri. Jep jep. Kaken uudet ketjukoostumukset lienevät nyt ne "valttikortit". Vai, viittasiko hän valttikortilla pelikortteihin? Siellähän tämä 'jokeri' on kovaa valuuttaa, ainakin pokeriin tutustuneille tämän pitäisi olla selvää. Meillähän on miljoonanivunen, entinen Jokeripakan "valtti" (Valttu?). Liekö niin, että Kake on löysännyt hieman tuota juoksulankaa Vallulle? Tjaa-a, tjaa-a...
Pesonen on yössä, liekö se Metron telominen aiheuttanut, siitähän se alamäki lähti. No, nuori kaveri, kestänee kait pidempään selvitellä tuollaiset mielessään.
Jaakola (sekä Mikkola, varauksin Myllykoski) hevon vit..... pois ketjuista, kiitos ja kumarrus siitä. Jaakola on muutenkin kuin Hessu Hopo olemukseltaan, pelilliset avut eivät riitä, eikä näemmä naurattanutkaan tarpeeksi maanantaina, joten vilttiin mars.
Muuten ketjut vaikuttavat ihan "ok".

HIFK:lla on paketti kasassa. Heitä ei voi pysäyttää kuin kaksi asiaa.
1 - Väsymys (pitkä sarja jo takana)
2 - Kärpät alkaa pelaamaan omalla tasollaan
Tällä hetkellä, (Kärppälasien takaa katsottuna) ikävä kyllä tuo jälkimäinen tuntuu vain kaukaiselta haaveelta.

Tänään?
Otetaan ja annetaan niitä taklauksia! Maanantaina mentiin taklaajaa pakoon, ei jmlt...
Tehdään niitä maaleja! Ei päin maalivahtia tai tolppiin!

Viihdettä viihdettä, sitä on luvassa. hymiö.

*edit* Lisään tämän Radiomegan nettiselostuslinkin tuolta SBS:ltä tähän, jos sitä nyt joku ei satu tietämään: KLiK! WARNING! Voipi olla jonninverran Kärppälasien takaa selostettu, mutta hyvä selostaja kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti JV
Itse en oikein jaksa jännittää illan kamppailua. Oma käsitykseni nimittäin on , että ottelusarjan voittaja on se joka voittaa perjantaina Helsingissä. Kävi tänään miten tahansa.

Just just, eli mahdollinen viideskin peli on sitten pelkkää kosmetiikkaa ? Mielenkiintoinen näkökanta...

Itseäni tämä peli jännittää jo paljon enemmän kuin ensimmäinen Rastilan vierailu...silloin oli vielä euforia Ilves-sarjasta päällä, tänään janotaan jo finaalipaikkaa !!

Puusilmäisen taloyhtiön ansiosta saan "seurata" tätä draamaa merisäällä höystettynä.
 

arkama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Takkurannan Pallosalama , Miami Dolphins
Laitetaanpa tähän oma veikkaus, siitä miten illan peli päättyy. edellisen pelin perusteella ei Kärpillä pitäisi olla mitään hätää jos pää vaan pysyy kylmänä ja jalat lämpiminä. Punaiset ei tänään pysy vauhdissa kuin ajoittain ja sekin samalla tavalla kuin maanantain pelissä elikkä roikkumalla;) ! Illan pelihän päättyy meidän pohjosen fanien riemuksi 4-1 !

Kyllä Kärppien laajemman materiaalin pitäisi homma klaarata kotiin , tosin siellä on toinenkin joukkue jolla lienee jotain sanottavaa.

Pelin ratkaisu on voitetut pelit pelin sisällä!

Tenki * 2
Vallin
Pesonen


Pärssinen
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti arkama

Kyllä Kärppien laajemman materiaalin pitäisi homma klaarata kotiin , tosin siellä on toinenkin joukkue jolla lienee jotain sanottavaa.
Kärppien runkosarjamenestys on vain ja ainoastaan - endast och bara - sarjasysteemin ansiota. Mikäs siinä kerätä pisteitä kun pelaa saipoja, pelikaaneja sekä muita mestis-tason jengejä vastaan. Mutta kun pleijarit alkavat, kuuluu pikkunisäkkäiden pesästä lisääntyviä hätähuutoja. Isot, pahat kissapedot kun eivät suosiolla tyydy tappioihin, eivät edes tasureihin, vaan vääntävät taidolla ja sydämellä - med kompetens och hjärta - pelin kotiin. Niinpä lopuksi, aivan kuten edellinen kirjoittaja toteaa: toisella joukkueella ON jotain sanottavaa. Alltid för IFK.

Edit: vastuu toisen kotimaisen oikeakielisyydestä on lukijoilla ... yksimielisyys koskee vain parasta jengiä!
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Huhhuh olipa tuskainen taival selata tämä ketju läpi.. Ei ole keskustelun taso hääviä, enkä kyllä väitä että minä sitä millään muotoa nostaisin, mutta kovin on paljon kapeakatseista porukkaa tai ehkä se on tämä pleioff huuma mikä saa tällaisen "hurjan draivin" päälle. Hifkillä oli omat paikkansa niitata edellinen peli ja vain tolpat sen esti. Kärpillä oli myös omat paikkansa niitata häkkejä, mutta surkeaa viimeistelyä(Smyth, Tenkrat, Pyörälä). Lopussa sitten Bäckströmi ei pitänyt pelissä mukana, eikä viisikkopelistäkään ollut tietoakaan tasoituksien jälkeen. Tänään on kaikesta huolimatta kärpillä kotietu ja hifki ei takuulla pääse yhtä paljon yhtä avoimiin paikkoihin, kuin maanantaina. Kärpät luultavasti tulee hallitsemaan tätä peliä, mutta koko kauden ja varsinkin pleioffeissa vaivannut surkea viimeistely on ratkaisevassa asemassa. Saako Smytthi ja kumppanit avopaikoista sisään ja saako kärpät harkinsit kuriin? Pysyykö kärpät poissa jäähyboxissa ja nouseeko nikke edes huipputasolle, jos ei maagiselle? Entä Lundell.. jatkuuko tuhkimotarina? Kohta se nähdään.. nyt kipin kapin hallille!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hieman pientä puolueellisuutta havaittavissa Kärppä radiossa...
Kuhta itkee ja IFK roiskii...
On muuten ärsyttäviä noi pika-välimainokset joka hlvtn katkolla.

edit.Kiekko nuottaan!
13.34 Toni Söderholm 0-1 (Brett Harkins, Timo Pärssinen) YV
16.09 Jere Karalahti 0-2 (Brett Harkins) YV
 
Viimeksi muokattu:

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Jes! 13.34 0-1 Söderholm (Harkins, Pärssinen) YV

Näin se homma etenee. Kestettiin Kärppien alkurynnistys ja tehtiin avausmaali. Kohtalaisen rauhalliselta on meno tuntunut, radiosta nähtynä. Nyt IFK:lle 5 minuutin ylivoimaa, ja tässä olisi paikka iskeä toinenkin maali.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Kärpät Henrik Juntunen 5+20 min
Radio Megan mukaan kuulemma hyppy-taklaus. Toivottavasti HIFK saa edes yhden maalin aikaan yv:llä.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Hyvä! 16.09 0-2 Karalahti (Harkins) YV

Kuulemma jäänuoliainen meni. Erinomaisesti kulkee näköjään ylivoima jälleen! Pää kylmänä, sillä Kärpät on kotonaan himputin kova joukkue, oli sitten häviöllä tai ei.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Janos
Hyvä! 0-2 Karalahti

Veli Janos, äkkiä edittiä kehiin jos et halua jäähylle tsättäilystä, meillä on nykyään aika kovat säännöt täällä.

-----

Ihan kohtuullisesti alkaa tämä matsi, 0-2 taululla. Tosin tunnetusti tämä olisi pahin mahdollinen johto tauolle, selkä suoristuu mutta ottelu on kaikkea muuta kuin ohi.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno alku, etten sanoisi. Ykköskenttä alkaa näemmä päästä siihen vireeseen, mitä odotettiin. Saa nähdä, oliko Juntusen taklaus likimain törkeintä, mitä liigassa on tapahtunut vai pelkkää filmausta...
 

ratart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Athletic Bilbao
Mitä tuossa taklausessa tapahtui? Joku asian nähnyt voisi hiukan raportoida.

Muuten peli näyttää olevan uomissaan ja ykkönenkin on saanut pelin kunnolla käyntiin.

Täältä kaukana etelässä kun ei toimi nettiradio eikä HN:nkään oikein auta.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Moto
Hieno alku, etten sanoisi. Ykköskenttä alkaa näemmä päästä siihen vireeseen, mitä odotettiin. Saa nähdä, oliko Juntusen taklaus likimain törkeintä, mitä liigassa on tapahtunut vai pelkkää filmausta...

Tämä on selvä. Koko hifkin pelleneitijoukkue filmasi koko ajan, maalit meni tuomarin hammassuojien kautta, kärppälauma oli rautaa, hallissa oli miljoona kertaa parempi tunnelma kuin ikinä missään muualla, ja vääryys tapahtui. Kärpäset oli moraalinen voittaja, ja Aravirta on itkuneiti koska tuomari antoi kälpille jäähyn.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Suht vaikeeta keskittya opiskeluun kun Oulussa nakojaan tapahtuu! Ne onneksi me kasitellaan Aapisesta vasta b-kirjainta, joten ei ole niin valia jos ei sita heti opi.

Loistavaa Harkins, esityo kahteen yyvee-maaliin. Vaihtaako Karpat tokaan eraan veskaria. Noi kaksi ekaa naytti menneen aika helposti....
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Moneskohan päähän kohdistunut taklaus tämä oli Kärpiltä tämän kevään playofseissa?
Taitaa paineet olla aika kovat Kärppä-leirissä kun ei osata reilua peliä pelata.
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Loistava alku,nyt pää kylmänä, 2-0 alkaa olla jo legendaarisen vaikea johto 1.erän jälkeen tällä kaudella,jospa vaikka 0-0 2.erä.
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Stadilaisilta jäätävä alku. Juntuselta ilmeisen pölijä taklaus mutta tutkitaan ennen kuin hutkitaan.

Me on hävitty tää peli.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Loistava yllätys

Koko päivän opiskellut, tehnyt töitä ja siinä sivussa odottanut, että millon pääsen ensimmäisen kerran katsomaan tuloksia. Sm-liiga:n sivuilla oli nimittäin nyt loistava uutinen. HIFK johtaa 0-2. Ehkä pitäisi opiskella useammin?

Kuten täällä on useasti todettu, niin HIFK ykkönen on heräämässä. Se on vain hyvä asia. Näin perus-HIFKiläisenä kuitenkin pitää muistuttaa, että Vopat on nyt syytä laittaa kentälle ilmoittamaan kuinka asiat pitää tehdä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Törkeintä mitä Raksilassa nähty ?

Onko näköhavaintoja Juntusen teurastuksesta ? Oliko törkeintä mitä Raksilassa ikinä nähty ? Vetikö suoraan päähän, vastapalloon ?

Kuulemma pelillisesti tasaista, yv:n aikana HIFK suvereeni. Ei kuulemma tuomari ollut nähnyt Juntusen taklausta, ei tällä kertaa kysynyt oululaiselta linjurilta vaan suoraan Aralta, että paljonko annetaan.

Jotenkin korvissani soi Aran kuuluisan kaiman sanat:

"Mahtaakohan Heikkilä ikinä mitään voittaa? Mää vähän epäilen"
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Hyvä ifkoffi nylkekää ne portimot!
Mieluummin ifk finaaliin kuin oululaiset kärpäset.
On meinaan sympatiat Aravirran puolella eikä minkään itkijä Heikkisen ja ylimielisten portimofanien.
Täältä biitsiltä on kiva huudella.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Loistavaa! 24.28 0-3 Harkins (Pärssinen)

Tässä vaiheessa näyttää jo todella loistavalta. Harkins pääsi yksin läpi ja kikkaili kiekon ohi Bäckströmin. IFK:n käsissä on peli koko ajan ollut, ainakin radiosta kuultuna. Mikäli IFK onnistuu säilyttämään nollan toisen erän loppuun asti, ennustan, että hoidamme matsin melko selvin numeroin. Muuten saattaa syntyä kamppailua voitosta.
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Koko kausi on jauhettu että yksi huippuketju riittää runkosarjassa,mutta ei play-offeissa. No olkoon miten vaan,mutta nyt tuntuu vitun hyvältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös