21.2.2014 Olympiakisojen välieräottelu Ruotsi - Suomi

  • 96 659
  • 332
Tila
Viestiketju on suljettu.

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
JOS Tuukka todellakin on pipi niin toivotaan Kärpälle "jumalmoodia" päälle, usko on kova, oli kumpi tahansa maalilla! Huoli on siellä toisen pään tekemisessä, saako Suomi maaleja aikaan?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Kunhan ei nyt laitettaisi kipeää maalivahtia maaliin. Yhtään helppoa omiin ei saa mennä.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Se oli vain yksi twiitti ja MTV heittelee kokoajan jotain klikkihuoria, luotto löytyy kyllä kaikkiin maalivahteihin!
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Luottoa Lehtoseen löytyy. Eikö kyseessä ole kuitenkin kylmähermoinen kaveri? Varmasti tietää mitä koko jääkiekkomaailma tällä hetkellä ajattelee tilanteesta; Rask pelaa Venäjää vastaan mj-uransa upeimman ottelun ja nyt kun vastustaja ei ole ennakkoon yhtä suuri suosikki kisojen voittajaksi niin syntipukki mahdolliselle tappiolle on jo olemassa.

Kyllähän Lehtonen tämän hoitaa. Iso, peittävä maalivahti.

Eikös aikoinaan muuan Jani Hurme pelannut Aravirran alaisuudessa flunssaisena Ruotsia vastaan, miten siinä kävikään?

Nyt ei ole Niinimaata joukkueessa. Lasse on, mutta Kukkonen on ollut aivan jäätävän hyvä!
 

Kange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Yzerplan
Go Kärppä! Ennen turnausta olin tätä mieltä ja olen edelleen: maalivahteihin ei Suomen peli kaadu. Kaikki ihan mahtavia. Pikaisia paranemisia Tuukalle vaan, kova luotto on Kärppään!
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi harmin paikka. Lehtonen on loistava maalivahti, mutta Rask on maailman paras. Lehtonen on loistava maalivahti, mutta ikävä kyllä tämä mielestäni laskee hieman Suomen voittomahdollisuuksia. Toivotaan unelmaottelua Kärpältä!
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Tälläiset vastoinkäymiset ovat tälle nipulle vain voimavara, onhan se jo nähty. Kärppä tulee pelaamaan loisto-ottelun. Ruotsi on muutenkin treeneissä käynyt läpi Raskin heikkoja kohtia. Tämä on Suomelle etu nyt, näin se on positiivisesti ajateltava!
 
Viimeksi muokattu:

Sic

Jäsen
Eli se Tuukan flunssa olikin pahempaa miltä aluksi näytti, todella suuri harmin paikka. Mutta vieläkö tästäkin "takaiskusta" noustaan? Toki eihän tämä ole läheskään niin suuri takaisku mitä aiemmat, joten luotan että Lehtonen korvaa aivan mainiosti. Tällaisessa paikassa meidän maalivahtien kovan tason täytyy nousta esiin, kun pystytään heittämään noin kova kakkosveskarikin maaliin, toista se olisi esim. Ruotsilla jos Lunkka olisi flunssassa.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Noh, ei me tässä Lehtosen Kariin kaaduta. Siellä on ruottalaiset skoutannu Tuukan "heikkouksia" niin ovat ihmeissään kun Kari hoitaa homman.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Pistä Kärppä se jumalmoodi päälle, minkä olen nähnyt lukemattomissa Starsin otteluissa! Minulla on Lehtoseen 100% luottamus, maalivahteihinsa Suomi ei tule kaatumaan.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Saako noita julkaistuja kokoonpanoja muuttaa mielensä mukaan? Eli onko mahdollista että Rask on kuitenkin maalissa? Tämähän ois mitä parhainta mediapeliä Suomelta.

Ei mielestäni. Asia olisi eri, jos Rask olisi merkitty kokoonpanoon, mutta ei häntä ulkopuolelta enää voi ottaa, jos ei olla ennakkoon sinne merkity edes luukkuvahdiksi.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aikamoista sankaritarinaa tässä Suomelle nyt pedataan (vaikeuksien kautta voittoon)...

Edelleen; meillä on vain voitettavaa!
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Toivon sydämestäni että Suomi voittaa mutta kyllä meni fiilikset matalaksi tosta Raskin poisjäännistä...

PERKELE !

Toivottavasti Lehtonen onnistuu...
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kolme varttia matsin alkuun ja 200viestiä tähän ketjuun. Ihan ku kaikki Hifk - Tps/Saipa/HPK pelit, suurta juhlan tuntua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös