2016 NHL Draft Lottery – ennakkopuinti ja live-seuranta

  • 45 073
  • 233

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Itse toivon että Laine päätyisi vaikka Calgaryyn ja Puljujärvi Edmontoniin.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
No ei se nyt kyllä ole yhtä todennäköistä, koska todennäköisyyksiä on muutettu melkoisesti. Noina 2010, 2011 ja 2012 vuosina ainoastaan huonoimmilla viidellä oli mahdollisuus ykköspickiin, nyt se on kaikilla playoffien ulkopuolelle jääneillä joukkueilla.

Sä ny missasit koko viestin pointin.
 

Zohan

Jäsen
Itse toivon ykkösvarausta Arizona/Columbus kaksikolle ja heille Matthews. Laine kelpaisi Edmontoniin, kun taas Puljujärven näkisin mielelläni Torontossa.
Kunhan kumpikaan kaksikosta ei joudu Columbus/Arizona/Vancouver osastoon olen tyytyväinen.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten tuo arvonta siis ihan konkreettisesti tapahtuu? Klikkaavatko he vain tuon avausviestin draft lottery arvontaa ja sillä selvä?

Must olis siistii, kun kulhoon laitettaisi ne sata lottopalloa joista 20 olis torontoa, 13 edmontonia jne. Ja sitten Gary Bettman nostelisi palloja kulhosta.
Samaan tapaan kuin viime vuonna, paitsi että arvontoja tehdään nyt kolme kappaletta (plus mahdolliset uusintarundit jos sama joukkue tulisi useaan otteeseen).

Eli lottokoneeseen ladataan 14 palloa numeroin 1-14 ja niistä nostetaan neljä palloa, josta tulee 1001 erilaista mahdollista lottoriviä. 11-12-13-14-rivi tuomitaan mitättömäksi, jotta saadaan nätti pyöreä 1000. Nämä 1000 lottoriviä on jaettu todennäköisyyksien mukaan joukkueille, eli Torontolla on 200 riviä, Edmontonilla 135, ja niin edelleen.

Viime vuoden arvonnastahan on videokin olemassa, joskaan sitä ei suorana näytetty: NHL Draft Lottery Draw 2015 Video - NHL VideoCenter

Tuolla arvonnassa tosiaan on jokaisen joukkueen edustajat paikalla valvomassa ettei mitään vilppiä tule, ja koko hommaa valvoo Ernst & Young, joka on seitsemän kertaa koko NHL:ää arvokkaampi auditointifirma. Ihan aikuisten oikeasti ei siis pitäisi olla mitään käytännön mahdollisuutta, että homma olisi rigattu johonkin suuntaan. Ei sillä, että se tietenkään foliohattuilijoita estäisi.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo en mä mitään vilppiä epälie. Kiinnostanut vain tietää miten tuo homma toimii. Kiitos videolinkeistä.

Jos se olis vaan joku tietokone joka arpoo järjestyksen, niin silloin vois kyseenalaistaa toiminnan.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
En ole pikkuvaimo mutta se pointti oli se että ne aiemmat arvonnat eivät vaikuta tämänkertaisen arvonnan todennäköisyyksiin vaikka moni niin tapaa ajatella.

Tämähän nyt on ihan itsestään selvyys, mutta kun siinä puhuttiin, että "todennäköisyys on ihan yhtä suuri kuin aiemminkin" niin tuohan ei pidä paikkaansa. Todennäköisyys on muuttunut melkoisesti siitä, kun Edmonton vetäsi kolme vuotta putkeen ykkösvarauksen.
 

Gemondo

Jäsen
Tämähän nyt on ihan itsestään selvyys, mutta kun siinä puhuttiin, että "todennäköisyys on ihan yhtä suuri kuin aiemminkin" niin tuohan ei pidä paikkaansa.
Totta.
Todennäköisyys on muuttunut melkoisesti siitä, kun Edmonton vetäsi kolme vuotta putkeen ykkösvarauksen.
Totta.

Mutta tuota pikkuvaimo ilmiselvästi tarkoitti, ja sitähän sinä kysyit?
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Minä taas toivon, että Laine tai Pulju eivät päätyisi Edmontoniin. Tekisi siellä sitten mitä hyvänsä, niin kaikki kuitataan täältä iäisyyteen sillä, että kyllähän sitä McDavidin rinnalla puupökkelökin tekisi yhtä paljon pisteitä. Eihän Kurrinkaan uskottu ilman Gretzkyä pärjäävän ja kunnia Kurrin maaleista meni pääasiassa Gretzkylle. Olisi kiva, jos nämä kaksi lahjakasta suomalaista saisivat tehdä nimeä itselleen ilman, että oletusarvoisesti kunnia mistä tahansa suorituksesta menee jollekin muulle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
https://i.imgur.com/WZ00gSz.jpg
Kuvasta löytyy ohjelma illan kulusta.

Auston Matthews LIVE FROM FINLAND. Tuoreilla silmillä kolmelta aamuyöstä hotellissa jakamassa kommentteja. Noh, mikäs siinä. Ottaisi nyt sitten Laineen ja Puljujärvenkin siihen sängyn vierelle kertomaan fiiliksiään, kun viime vuonnakin taisi olla arvontatilaisuudessa ennakkoon odotetut top3 pickiä paikalla.
Ilmeisesti MM-kisojen ja Suomi-Usa harjoituspelin takia Matthews maisemissa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ilmeisesti lähetyksen pitäis alkaa jo nyt 2 aikaan, jos jollain striimiä niin kiitos jos laitat mulle vaikka yv:lle.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo Henkka, olisi sopiva porukka Patelle Flames. Puljua en toivo Oilersiin. Sinne en toivo ketään meikäläistä.

Kieltämättä ajatus koostumuksesta Laine-Monahan-Gaudreau hieman ajatuksen tasolla kovettaisi. Toisaalta... Ajatus koostumuksesta Hall-McDavid-Laine houkuttaisi myös. Se on sitten toinen asia miten tuo käytännössä toimisi. Paperillahan näitä on vaan aina mukava pohdiskella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös