2007-2008 Hyvältä näyttää mestaruusjuna starttailee Kesäkuun alkaessa

  • 189 655
  • 476
Tila
Viestiketju on suljettu.

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Eiköhän se nyt ole vielä ihan sama onko Vesce signattu vai ei. Julkistamiseen menee taas se 4-5 viikkoa tästä eteenpäin.
- - -

Eiköhän Pena hoida tiedottamiset kun toimistolle palaavat loman jälkeen 23.7. Ymmärtääkseni silloin kerrotaan Vescen, Jeren ja yhden lisäulkkarin, joka lienee pakki, tilanteista.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Vescellä vai ilman?

Mutta joo, ihan hyvältä kuulostaa. Toivottavasti kaveri sopeutuu nopeasti Suomeen ja HIFK:hon, mikäli tänne on nyt edes tulossa.

Vescen tulo IFK:hon tai ylipäätään Suomeen on kaikkea muuta kuin 100% varmaa. Ei siis nuolaista ennen kuin tipahtaa. Suomessa on muitakin ottajia ja Ruotsi on miehelle erinomaisen hyvä vaihtoehto.

Jos tulee meille, katsotaan ensin, mihin mies kykenee. -25 ja -26 +/--tilastossa ei kieltämättä vakuuta, ja ainakin itse olen pitänyt Vesceä ehkä hiukan kankeana luistimilla. Mistään Peter Whitesta ei ole kysymys, mutta Harkins voisi olla osuva vertailukohta.

Sopeutumista Suomeen luulisi helpottavan kokemus Ruotsin Allsvenskanissa, jossa Vesce teki muistaakseni about pisteen per peli ja nousi Röglen kannattajien suosikiksi. Miehellä on edelleen hyvät välit seuraan, ja aina silloin tällöin Rögleen ilmaantuu kokeilemaan Amerikan lupauksia Vescen suosituksesta.

Kun Vesce tuli Rögleen, oli pidettiin häntä etukäteen varsin nimettömänä sainauksena jopa Allsvenskaniin. Fanit haukkuivat joukkueen TJ:n, joka ei ollut nähnyt kertaakaan Vesceä luistimilla. (Näinhän meilläkin on käymässä...? Uuge taitaa olla "scouttimme"...) Niin vain homma lähti hienosti käyntiin ja miehestä tuli fanien suursuosikki. Toivotaan samaa meillä.

Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Röglen fanien ennakkokäsityksiä Vescestä...tuntuuko tutulta?

http://old.forum.aia.nu/viewtopic.php?t=109&sid=e9e7d37526417aba20376c83b898958d
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös