20.10.2007 Tapaus Nickerson

  • 85 648
  • 465

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Porilaista logiikkaa. Loistavaa.

Niin, yleistys se on mukavaa, eikö? Pelen pää punoittaa jne.

Toporowski, Siklenka, Nickerson, Sheptak... Jokainen edellämainittu mahtuisi meikäläisen Ässiin. Ei kahta sanaa. Persoonia kaikki tyyni, joten tänne vaan. Itkisin verta jos pelattaisiin munattomasti, joukkueen koostuessa Ahoista, Koluista, Halosista, Sinisaloista, Backmaneista jne jne...

Värikkäät pelaajat ovat hyvä juttu, eikö?

Ihmettelen myös, miksei Laineen viikatteesta ole ketjua? Tekohan ratkaisee, ei seuraus? Tai näin ainakin suurin osa tänne kirjoittavista on tähän asti ajatellut. Oli varmasti Forsbackalla hermoissa pitelemistä, kun sai mailaa käsille ennenkuin peliä oli edes aloitettu. Siinä oli yksi hyvä syy Nickersonin kohteelle. Laine pelasi pikkusikaa koko pelin, ja filmasi pari jäähyä Ässille.
 

Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pallo Iirot, Vetelin Kuivat
Lisäksi vielä huvittaa se, että Ässien fanit pitävät Nickersonia hyvänäkin pelaajana ja taputtavat moisen tempauksen jälkeen.

Nickerson on mitätön neiti jos lähdetään oikeasti katsomaan sitä, että kuka on kova ja kuka ei. Esimerkkinä Jody Shelley vaikkapa. Miehellä oli kyllä NHL.ssä pari pidempääkin pelikieltoa, mutta SM-Liigassa riitti pelkkä läsnäolo ja se, että kävi välillä muistuttamassa itsestään. Sikailuja ei tullut, ei yhtään tappeluakaan, mutta silti JYP.in taitopelaajien työrauha kasvoi merkittävästi Shelleyn tulon jälkeen. Vähän samanlainen taisi asia olla Lukolla Hal Gillin suhteen? Tai Gill kyllähän tappeli, mutta kummasti pelaajan läsnäolo vähensi sikailuja ja muita tempauksia vastajoukkueitten keskuudessa.

Helenius on myös hyvä esimerkki. Nickerson pelkkä pelle.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
http://217.119.39.82/08_kausi/rt_event_frame_GAMEID=7850_LANG=FI_TYPE=8.html

Ja voi meidän turmeltuneita lapsiakin, ottivat mallia Nickersonista... Huikea määrä väkivaltaisuusrangastuksia. (pelihän alkoi jo ennen Ässien edustuksen peliä)

Kyllä tuollainen mätäpaise pitää saada pois liigasta, voi vielä sytyttää Ässät pelaamaan toisessakin ottelussa mikäli autojen naarmuttamiselta ehtii.

Ja JYP-fanit tulevat tänne tuomitsemaan. Mikähän ihme siinäkin on että jos Ässien peleissä tapahtuu jotain niin ensimmäisenä on Keski-Suomi tuomitsemassa.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pakkohan tuosta nyt on pelikieltoa vähintään se sama kolme matsia tulla, minkä meidän Mikey-boy sai Komarovin retuuttamisesta. Tämä jo pelkästään siitä johtuen että tuskinpa Nicken edelliset tempaukset ovat kurinpitäjien mielistä kaikonneet.

Asiahan saattaa olla juuri näin, kun kyseessä on SM-liigan kurinpito, joka ei ainakaan minun taholtani nauti kovin suurta luottamusta. Mutta selvää pitäisi olla, että pari kautta sitten tapahtuneiden asioiden ei kuuluisi vaikuttaa tuomioon. Varsinkin kun kyseessä oli lähinnä show-tempaukset, eikä mitkään tämäniltaista mailaniskua muistuttavat oikeasti vaaralliset jutut. (Pienellä varauksella tuon Nickersonin mailaniskun suhteen, kun en ole nähnyt sitä videolta, mutta paikanpäältä nähtynä se oli joko törkeähkö -- mikäli todella oli aikomuksenakin lyödä käsille, eikä vastustajan mailaan.)
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Matt Nickelodeon tuo ainakin viihdettä tylsään liigaan, vaikka touhu menee välillä yli hilseen. Mutta eipä tossa nyt mitään kauheaa tapahtunut (vielä), että pitäisi lisärangaistuksia antaa.
 

Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pallo Iirot, Vetelin Kuivat
Ja JYP-fanit tulevat tänne tuomitsemaan. Mikähän ihme siinäkin on että jos Ässien peleissä tapahtuu jotain niin ensimmäisenä on Keski-Suomi tuomitsemassa.

Jos vieläpä laskisit, että monta JYP-fania täällä on asiasta kirjoitellut...
Siinä on sit hyvä alkaa yleistämään, että oikein Keski-Suomi on tuomitsemassa Ässien touhua.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Aika köykäinen tilanne. Itse odotin paljon pahempii kun tilanteesta eka kerran kuulin. Kaveri on ainakin tuonut lisää keskustelua liigan ympärille :-)
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Muukkosen pitäisi kaivaa oikeastaan nyt termistönsä uumenista se Lostedtin rangaistuksen lieventävä haara: "Oman roolinsa vanki" ja soveltaa sitä ehdottomasti tätä pohtiessaan.
 

Labrador

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hitsipillit, apinat ja vastaavat...kyllä, I'm starting to like it. Tietynlainen me vs. muut lietsonta tuppaa sopimaan porilaiseen mentaliteettiin. Katsomosta saadaan tukea nykyaikaisille gladiaattoreille. Ulkopuoliset tissiposket inisee millon mistäkin...boo-fucking-boo. Ei voi käsittää tätä itkuvirsien määrää. Jos ahistaa, niin hankkikaa sen tyyliset pelaajat ettei ahista niin paljon. Jos tulee viikatetta näpeille niin hoitakaa homma. Jos provosointia ja vittuilua esiintyy omasta puolesta niin älkää alkako vääntää kuukautisverta jos sattuu vähän napsahtamaan takaisin omaan römpsään.

Ei tää oo tähtitiedettä, tää on hokia, kato.


Tämä ei suinkaan ole enää hokia, vaan jotain muuta, mitä SM-Liiga ei todellakaan kaipaa. Kuinka kukaan selväpäinen kiekkofani, edes porilainen, voi ihannoida Nickersonin kilahtamista? Tapellaan reilusti jos tarvii, mutta tällainen ei todellakaan kuulu kiekkoon.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ulkopuoliset tissiposket inisee millon mistäkin...boo-fucking-boo.

Pitkäsen Jonin kommetteja en itse ole kyllä vielä kuullut, mutta uskon kyllä kun tietää tapauksen.

Jos ahistaa, niin hankkikaa sen tyyliset pelaajat ettei ahista niin paljon. Jos tulee viikatetta näpeille niin hoitakaa homma.

Ok. Tämä oli jo kunnon analyysiä. Turha alkaa taittaa peistä tämän jälkeen aiheesta eli eipä muuta kuin hauskaa lauantai-iltaa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Viikatelyöntejä en hyväksy, mutta vertailun vuoksi on mainittava Teemu Laine. Sai viikatteesta (joka tuli itse asiassa vielä enemmän arvaamatta) aloituksessa pusun poskelle, halauksen ja kuljetuksen vaihtoaitioon. Painaako nimi yhtään? Tuomarithan ovat tasapuolisia, eikö vain.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Matt Nickelodeon tuo ainakin viihdettä tylsään liigaan, vaikka touhu menee välillä yli hilseen. Mutta eipä tossa nyt mitään kauheaa tapahtunut, että pitäisi lisärangaistuksia antaa.

Riippuu aika paljon siitä huitomistilanteesta. Itselleni on ihan sama, mitä Nickersson höyryää. Mutta jos yrittää tietoisesti vahingoittaa vastustajia, niin pelikieltoa vaan kunnolla.
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varsinainen "Pelle Hermanni" koko äijä, mutta pullistelkoon vielä kuukauden päivät, 21.11.2007 tulee noutaja!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
TouchAndGo kirjoitti:
Tänään mm. kahdenkäden viikate Forsbackan käsille kun peli ei ole edes käynnissä.
Mitä Forsbackalle kävi?
Syötti 2-3 tasoituksen.

Kyllähän Nickersson viihdyttävä tapaus on, mutta tapauksena sellainen että mieluummin vastajoukkueessa kuin omassa. 5-10 peliä tuosta todennäköisesti tulee istumista.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Nickesson on pelle siitä ei pääse mihinkään. Enemmän rehtejä tappeluita ja nämä sormien katkomiset ja pari pään mittaa pienempien mikkihiirien noudot helvettiin.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuossako kaikki? Itse suurinpiirtein kuvittelin tämän Jatkoajan nössöosaston itkun perusteella Nicken suorittaneen Laineen rituaaliuhrauksen kiekkojumalille (=porilaisyleisölle), mutta samaa sivareiden tyhjänpäiväistä itkua se vain olikin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Riippuu aika paljon siitä huitomistilanteesta. Itselleni on ihan sama, mitä Nickersson höyryää. Mutta jos yrittää tietoisesti vahingoittaa vastustajia, niin pelikieltoa vaan kunnolla.

Niin, kysytään edelleen koskeeko tuo mielestäsi myös Teemu Lainetta vai ainoastaan Nickersonia? Kukkahatut edelleen vinkuvat menkat housuissa Nickersonin viikatteesta, mutta Teemu Laineen isku Forsbackaan oli vissiin täysin hyväksyttävä ja peliin kuuluva teko?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Noh Laine ja Nikkerihän lähinnä kaatuivat kimpassa. Siklenka muistaakseni takoi Komarovia ihan kunnolla, vaikka linjuritkin olivat välissä. Kun minä vielä olin nuori niin edes katutappelussa ei pätkitty maassa makaavaa. Toisaalta ajathan muuttuvat.
Kai te ymmärsitte heti mennä maahan makaan jos isompi kaveri tuli vastaan ettei siltä tullut turpaan? Sehän oli tapus Komarovin kohdalla.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
...mutta Teemu Laineen isku Forsbackaan oli vissiin täysin hyväksyttävä ja peliin kuuluva teko?

Varsinkin kun se tapahtui ennen pelin käynnistymistä. Oli kyllä Patella pitkä pinna siinä, olin aivan varma että kintaat lähtee ja Lainetta turpiin. Kyllähän siinä jokainen kentällä ollut Ässä-pelaaja kävi tervehtimässä tätä sankaria, joka sitten lumikin vaihtoon ennen pelin käynnistymistä.

Kyllä se nimi selässä vaikuttaa näihin huitomisiin(kin).

Sillä medialla vaan tuntuu olevan hirmuisen iso vaikutus näihin. Toki Laineen sikailuja ei videolla ole missään näytetty, mutta hiukan jotain rotia näihin juttuihin. Liljaniemen kyynelvirta oli kyllä varsin hellyyttävä, mahtoikohan saada traumoja?
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietynlainen me vs. muut lietsonta tuppaa sopimaan porilaiseen mentaliteettiin.

Juu. Näin se on aina ollut ja tulee olemaan. Sen parempi vaan mitä enemmän muut vihaavat meitä.

Yksi pieni ylilyönti ja kauhea vaahtoaminen täällä. 3 pistettä tuli, se kai on tärkeintä? Ilman Nickeä pisteitä ei olisi tullut. Ässät on taas entistä kiinnostavampi joukkue kun tämä sekopää tuo jokaiseen vierasotteluunkin muutaman sata katsojaa lisää. Mikä tässä asiassa oikein on ongelma?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kai te ymmärsitte heti mennä maahan makaan jos isompi kaveri tuli vastaan ettei siltä tullut turpaan? Sehän oli tapus Komarovin kohdalla.

Edelleenkään Komarov ei mennyt maahan makaamaan, vaan Siklenka tuli Komarovin selän takaa, löi mailalla pohkeille ja sitten nyrkillä naamaan. Tämän jälkeen Komarov "tipahti". Noh, tämä nyt ei kuulu tähän topicciin ja mitäpä näitä enään vatvomaan.

Hauskahan näitä Nickersonin sekoiluita on katsella. Tyhmähän tuo jätkä on, mutta jonkinlaista viihdettä kuitenkin saa aikaiseksi. Tosin sitten kun, Nickersonin oma pää on uhattuna jonkun tappeluun kykenevän vastustajan toimesta, niin silloin tätä tämän päiväistä "spirittiä" ei näy missään. Kumma juttu...
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niin, kysytään edelleen koskeeko tuo mielestäsi myös Teemu Lainetta vai ainoastaan Nickersonia? Kukkahatut edelleen vinkuvat menkat housuissa Nickersonin viikatteesta, mutta Teemu Laineen isku Forsbackaan oli vissiin täysin hyväksyttävä ja peliin kuuluva teko?

Koskee ihan kaikkia.

Olipa taas omaperäistä kukkahattutarinointia.
 

Labrador

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kai te ymmärsitte heti mennä maahan makaan jos isompi kaveri tuli vastaan ettei siltä tullut turpaan? Sehän oli tapus Komarovin kohdalla.

Sikalenko veti Leksan jäihin täysin puskista takaapäin ja alkoi mäiskiä. Sieltä on paha nousta kun toinen on selässä ja takoo menemään... Liian vähällä pääsi, psykopaateille pitäisi Liigankin pystyä antamaan kunnon penaltit.
 

d2uce

Jäsen
Edelleenkään Komarov ei mennyt maahan makaamaan, vaan Siklenka tuli Komarovin selän takaa, löi mailalla pohkeille ja sitten nyrkillä naamaan. Tämän jälkeen Komarov "tipahti". Noh, tämä nyt ei kuulu tähän topicciin ja mitäpä näitä enään vatvomaan.

Ei kuulu tähän ketjuun tosiaan, mutta Komarov itse ainakin kommentoi tilannetta niin, että oli nähnyt Siklenkan lähestyvän takaa ja oli vetänyt sitten melko oma-aloitteisesti kilpparit.
 

Labrador

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juu. Näin se on aina ollut ja tulee olemaan. Sen parempi vaan mitä enemmän muut vihaavat meitä.

Yksi pieni ylilyönti ja kauhea vaahtoaminen täällä. 3 pistettä tuli, se kai on tärkeintä? Ilman Nickeä pisteitä ei olisi tullut. Ässät on taas entistä kiinnostavampi joukkue kun tämä sekopää tuo jokaiseen vierasotteluunkin muutaman sata katsojaa lisää. Mikä tässä asiassa oikein on ongelma?

Kysytkö ihan tosissasi, mikä on ongelma? Ja kyseessä siis vain "pieni ylilyönti"! Voin valistaa sinua, että ongelma on ko. psykopaatti, joka ei kuulu ainakaan lätkäkaukaloon, vaan suljetulle osastolle johonkin sopivaksi katsottuun laitokseen. 3 pistettä, voi v..tu sentään. Siis hinnalla millä hyvänsä, vai?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös