16.1.2003 HPK-Saipa

  • 7 510
  • 68

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Master God
Itse olen huomannut tässä jääkiekkoa muutaman vuoden seuranneena, että mitä helpompi peli Kerholla on, sitä varmemmin siitä tulee tiukka ja vähämaalinen. Näin käynee tälläkin kertaa, sillä HPK nakuttelee taululle vain 6-2 -lukemat, ennen kuin Skriko ehtii kissaa sanoa.

Fanit liitää joukkueen mukana korkealla yläilmoissa. En sano, että tulosveikkaus olisi epärealistinen, mutta vähämaalinen ottelu, joka päättyy 6-2? Ilmeisesti HPK jyrää tällä hetkellä niin kovaa, että tuokin tuntuu pieneltä siellä suunnassa. Allekirjoittaneen mielestä se on iso voitto.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Hulkkonen ainakin vaikutti tänään Sport FM:lla aika luottavaiselta.
Sanoi myös että Tore jäi kuumeen takia kotiin,mutta kuitenkin teksti-tv:n mukaanhan Tore pelaa.Ketähän uskoisi?

SaiPaa ei kuitenkaan vankka itseluottamus auta, turpaan tulee
5-2.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
jos hävittäis vaikka 2 maalilla niin tulosta voidaan pitää hyvänä..
mutta veikkaus on 9-2 kotijoukkueelle.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Sultsinoita sano

Talkkunajauhopussin päiväyksestä päättelen seuraavaa:

- Sinänsä sympaattinen tekokuuosasto poistuu rinkulasta asiaankuuluva 5-1 tappio niskassaan.

- Tero 1+1 :)

- Cobol iskee tähänkin ketjuun ja patistaa ihmisiä kirjoittamaan objektiivisemmin tai hän aukaisee sanaisen arkkunsa/minkä tahansa kirjoistaan.

- Kerho pelaa jollain tavalla epäreilusti.

Enemmän kiinnostaa illan kiekkoyö. Sanooko Kurri poikkipuolista sanaa Jokereista? Miltä näyttää Jypin voittomaali? Miten Alpon sanomiset saadaan mitätöityä? Saako Ossi chattailystään sittiä :) ?
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Tää hyvältä näytttttää!

Visiitti runkosarjan kakkostilalle on lyhyt ja päättynee tänään. Vaikka Kerzillä olisi kakkos- ja kolmoskenttä täynnä Esa Sätereitä, Sputnik todennäköisesti uppoaisi Beringinsalmeen ja sen mukana kapteeninsa Vlad "Tepes" Machulda miettien, miksi ei enää osaa skoorata.

Jos surullisen Ilmalan-keikan (marraskuussa) jättää pois, ritarit ovat jääneet pisteittä viimeksi lokakuun puolessavälissä, muistaakseni.

Tammikuussa 4 maalia omiin viidessä ottelussa....SOMETHING TELLS ME että ellei joku sytytä Machuldaa ilmiliekkeihin, tuo määrä ei tänään nouse.

Veikkaukseni, jolla en saa euroakaan koska en vie kuponkia, on 7-1. Kyllä, tiedän, aika varovainen veikkaus, mutta hei.....ei aina voi murskavoittaa.
 

jm

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakko luottaa että SaiPa taistelee tänään alkukauden tyyliin ja tuo tulijaisiksi 2 pistettä ja antaa HPK:lle yhden pisteen viimeisen erän sähläämisellä.

4-5 ja (0-2,0-2,4-0,0-1)
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään reilu voitto, sillä viimeaikoinahan voitot ovat olleet varsin sievänumeroisia. Sanoisin ja sanonkin, että 8-3 on tuloksena taiston päätyttyä ja mehän emme taistoa jatka pelin jälkeen, eikä kukaan ei ole surullinen;(

MAAILMANMESTARI Tero viimeistelee ainakin yhden (1) maalin, vaikka lupasi kahta yrittää.

-Jos puhutte minusta pahaa, niin olen surullinen-
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Meidän paikallinen radio kertoili juuri, ettei Antti Miettinen pelaa. Hänen paikallaan ketjussa pyörii Tero Lehterä.

No, kaikkiin tietoihin en aina luottaisi kun tuolta tulee, mutta jos jätkä todellakin on pois niin ei suoraan sanoen harmita yhtään. Näin Saimaan rannalta katsottuna.
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, Yli-Torkko on siis poissa. Nimi on nyt poistettu myös SM-liigan sivuilta. Harmi, sillä Tore on viime aikoina ollut oikeastaan ainoa kuuma sputnikki. No näillä mennään mitä käytettävissä on.

Toivotaan että "nappiverkkarilinnalaiset" säälivät meitä itämaan tietäjiä edes sen verran etteivät lado kiekkoa yli kymmentä kertaa SaiPan verkkoon. Niin ja antakaa meidän tehdä edes yksi maali tai vaikkapa kaksikin.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Hannes
Jaahas, Yli-Torkko on siis poissa. Nimi on nyt poistettu myös SM-liigan sivuilta. Harmi, sillä Tore on viime aikoina ollut oikeastaan ainoa kuuma sputnikki. No näillä mennään mitä käytettävissä on.

Toi tieto tuli joskus iltapäivällä jostain tuutista. Kysymyksessä taisi olla kuume jos oikein ymmärsin. Liigan sivuille se kuitenkin virheellisesti ehti mennä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En ehtinyt pelin alkuun nettiradion ääreen, joten yksi asia kummastuttanut on meikäläistä. Antti on pois kokoonpanosta, mikä miehellä on ja milloin palaa kentälle?
 

apostoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JALKAPALLO, NJ Devils
5-0, ihan jees. Laakkoselle ja Pardavylle positiivinen ottelu ainakin pisteiden valossa. Tästä on hyvä jatkaa..
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Musta_Kyy
En ehtinyt pelin alkuun nettiradion ääreen, joten yksi asia kummastuttanut on meikäläistä. Antti on pois kokoonpanosta, mikä miehellä on ja milloin palaa kentälle?
Kuumetta. Joksin mukaan saattaa pelata Jyppiä vastaan.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miettinen oli kuumesairaana. Ei sen vakavampaa.

Hienosti meni peli, kakkosketju oli Kuhan paluun jälkeen elementissään. Ykkösketju taas oli aika vaisu Miettisen puuttuessa. Keskellä tuurasi Lehterä.

Pardavy 1+3, Laakkonen 2+1 ja Kucharcik 1+1.
Puurulalle taas nollapeli, eli Kerho päästänyt viidessä viimeisessä pelissään huikeat kaksi maalia. Maalivahtiongelmamme on siis käsin kosketeltava, missä se Myllys viipyy?!
 
Peli juuri sellainen kuin odotin eli ei jäänyt paljon kerrottavaa. Varma 5-0 voitto aika peruspelillä. Kakkonen vauhdissa. Puolustus oli taas rautaa ja Puurulalle nolla. Täytyy kyllä olla erityisen tyytyväinen juuri tähän puolustuksen tasoon tällä hetkellä, maalejahan on aina osattu Kerhossa tehdä. Seuraavaksi sitten JYPin kaatoon.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niinhän siinä sitten kävi...

...että turpaan tuli ja kunnolla. Maurilta sain äsken hieman infoa pelistä, hänen (ja torjuntojen) mukaan toinen erä olisi kuitenkin ollut SaiPan erä. Pitää aina koittaa etsiä jotain positiivista. Paikalla olleilta toivoisin muutenkin hieman lisää huomioita SaiPan pelaamisesta, oliko koko joukkueessa/Machuldassa yhtään eloa, vai menikö helposti pelkäksi surffailuksi jne... Vierasjoukkueeseen ei tietenkään tule koskaan kiinnitettyä samalla tavoin huomiota, kuin siihen omaan (ainakaan minulla), mutta uskon, että moni meistä SaiPa-faneista olisi iloinen, jos saisi kuulla edes hieman suht' puolueetonta raporttia, oli se sitten hyvää tai huonoa.

Onnittelut kuitenkin HPK:lle ja faneille. Pelaatte tällä hetkellä hienoa kiekkoa.

Taistelu jatkuu lauantaina. Nyt ei hylätä SaiPaa, vaan marssitaan kaikki hallille, ja jos ei muuten, niin koitetaan edes huutaa Kärpiltä vaikkapa tasuripiste.
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Pakkopulaa!

Joo,et semmonen matsi!Ei ollu kyllä kauden paras matsi,mutta pari pojoo kyllä maistuu.Kerho oli huono ja Saipa asteen huonompi.

Ja vaikka Puurula pelasikin nollan,niin kyllä kaveri on epävarma!!Pomputtaa helppojakin kiekkoja ja seikkailee missä sattuu!!Vaikka Tomppa sarkastiseen tyyliin kyselee Myllystä,niin kyllä Puurulan kanssa ollaan lirissä keväällä,kun vastaan tulee joukkueita,jotka rankaisevat armottavasti virheistä.Toivoseen kannattaisi luottaa jatkossa enemmän,Boston ei voi olla tehny huonoa varausta!!(Ja niitä hymiöitä...)

Ja Teemu Aalto oli yhtä paska kuin ennenkin!!!!Kysymys kuuluu,kelle kelpaa?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Re: Pakkopulaa!

Viestin lähetti Neely#8
Ja Teemu Aalto oli yhtä paska kuin ennenkin!!!!Kysymys kuuluu,kelle kelpaa?

Tänne vaan. Mahtuu kirkkaasti meidän ensi kauden joukkueen ykkösylivoimaan viivamieheksi. Hulkkonen meiltä kuitenkin viedään johonkin toiseen joukkueeseen.
 

Erkki#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja sikakatsomo!!
Se oli sit sellanen matzi,mutta olihan pelissä sentään muutama mielenkiinnon kohdekkin. Ensimmäisenä mainittakoon se ottelun positiivisin yllättäjä Tuukka Mäkelä,En osannu kyllä kuvitella että Tuukka noin hyvin onnistuis hyökkääjän roolissa.Oli kyllä kivaa katseltavaa Isojen miesten,Mäkelän ja Yli-junnilan rymistely,ja liikettäkin tuntu riittävän mukavasti pojilla.Saa nähdä tuleeko Tuukasta meiän uus power forward.

Terzi Pysy kans ihan hyvin Santalan ja Somervuoren vauhdissa mukana,ainoostaan maali jäi puuttumaan.Toivottavasti Miettinen on pelikunnossa jo lauantaina.

2-ketjuhan sen pelin tänään ratkas,oli kyllä ketju huimassa vireessä tänään! Kucharcik 1+1, Pardavy 1+3 ja Laakkonen 2+1,ei pahemmin moittimista ollu tossa kentällisessä.Toivottavasti sama tahti jatkuu.

Strabak pelas perusvarmaa puolustus peliä,ja siinä ohessa osallistu aktiivisesti myös hyökkäspeliin,tästä kaverista on pommin varmasti hyötyä jatkossakin.

Saipalta ei tänään kyllä kukaan noussu ylitse muiden,niinkun numeroistakin jo voi päätellä,tilanteita silti saipa onnistu luomaan siinä 2-erän jäähysuman aikana todella hyvin,viimeistely vaan ontu.Rattijuoppo Pursista sen sijaan oli iloa Rinkelinmäen yleisölle.
Pelas samalla tasolla millä ennenkin on totuttu näkemään.

Lauantaina Sitten sankoin joukoin hippokselle kannattaan kerho voittoon.ennakko tietojenhan mukaan hippokselle olis lähdössä useita bussillisia nappiverkkarein sekä omin eväin varustautuneita Faneja,allekirjoittanut Mukaan lukien.

Lauantaita odotellessa...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pari irtohavaintoa

Niin, vaikka 5-0 voitettiinkin, näkisin näin, että kyllä Saipalla oli toisessa erässä pelottavan paljon paikkoja jopa ratkaista peli.

Toinen erä nimittäin oli Kerholta l-u-o-k-a-t-o-n! Ensimmäisessä ja kolmannessa ja etenkin viime mainitussa erässä Kerho terästäytyi sen verran, että maalinteossa palattiin taas normaaliin hurlumheihin.

Kerhon pelaajista tuli seurattua etenkin Martin "pyrstötähti" Strbakin otteita jotka eivät mielestäni vielä olleet mitään loistavia.

Laskin ainakin kolme avausta omalta alueelta suoraan keltaisten lapaan. Muutenkin ukko tuntuu olevan vielä hieman pihalla liigameiningistä. On tosin todettava, että potentiaalia tuntuu olevan, eli eiköhän tämän pienen sisäänajovaiheen jälkeen homma ala ns. pelittämään.

Lehterän Terppa oli päässyt pelaamaan tällä kertaa ykköseen. Terzi esitti muutamia kelpo oivalluksia, mutta liiallinen pehmeys vaivaa, olisko siis aihetta syödä jotain telaketjupulveria ja juoda päälle rähinäjuomaa?

Puurulan Jonesi oli mies paikallaan. Jamppa pelasti monta pahaa, on tosin todettava, että myös onnetar oli ns. geimeissä mukana.

Ja lopuksi sananen Tuulolasta. Mies teki käsittäkseni kauden ensimmäisen virheensä ja menetti tämän lisäksi kerran kiekon saipalaiselle. Onko Kerho siis kriisissä?


Saipasta ei jäänyt mitään erityisempää mieleen, Machulda majaili jossain varjojen mailla, on tosin todettava että silti jännitti pari kertaa miehen otteet Kerhopäädyssä.

Täälät tähän
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuukka Mäkelä pelin jälkeen

Niin, hyökkäysvitjaan nostettu Mäkelä kommentoi Kerhon peliä mm. siten, että hyvältähän se näyttää, kun ykkösketjuna on yksi maailman parhaista ketjuista (eilen Lehterällä vahvistettu ykkönen ei pystynyt tehojen valossa ihan maailman parhaaseen suoritukseen). Terve itseluottamus on tietysti poikaa ja pieni liioittelu paikallaan, joten ihan hauska kommentti Mäkelältä.

Jotkut odottivat Heinoa hyökkykseen, jos sinne joku pakki siirrettäisiin. Mäkelän siirto oli ainakin eileisen pelin perusteella hyvä veto Jaloselta. Siirtohan on tietysti väliaikainen, sillä Miettisen tervehtyessä pelikuntoon, palaa Tuukka oman pään luudaksi.

Kiitos.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Historian lehti kääntyi Rinkulalla

Eilen Kerho sitten otti sen yhdeksännen peräkkäisen voittonsa ja jätti tilastotappion nuolemaan karvaisiaan sormiaan.

Jotenkin pelistä jäi aika flegmaattinen kuva. Ensimmäisessä erässä maalipaikat olivat Jalosen mukaan 11-0 Kerholle. Maaleja ainoastaan yksi (1). Kerholla on siis selkeä maalinteko ongelma :-) Muuten erä aivan Kerhon hallussa.

Toisen erän jäähyt taas sotkivat Kerhon pelin aivan täysin ja ei saatu aikaiseksi oikeastaan mitään. Saipalla sitä vastoin oli monta maalipaikkaa, mutta aina sieltä joku Kerholainen ehti viime hetkillä väliin. Saipalle toisessa erässä pari maalia ja peli olisi saanut aivan uuden ilmeen.

Kolmannessa erässä peli vapautui vasta Mäkelän 2-0 maalin jälkeen. Sen jälkeen oikeen pahaa teki Saipa pelaajien puolesta. Oli se sellaista pyöritystä.

Strbak vaikuttaa aivan oivalta hankinnalta vaikka mies ei mitään ihmeitä esittänytkään. Yrittää pelata perusvarmaa peliä. Jotenkin vaikutti, että ei oikeen vielä uskalla hakea taklauksia ja Kerhon pelisysteemi ei taida vielä olla aivan hallussa. Peliaikaa tuntui tulevan ihan kiitettävästi ja +3 kertoo jotain.

Miten vielä jaksetaan puhua Kerhon maalivahtiongelmasta. Viisi viimeistä peliä, kaksi maalia omiin. Alkukaudesta puhuttiin, että Jampat eivät jaksa pelata hyvini koko kautta. Nyt puhutaan, että oottakaas kun play offit alkavat ja vastaan tulee joukkueita, jotka rankaisevat heti virheistä. Eiköhän joka joukkueesta löydy tällaisia ratkaisijoita, joten mielestäni ainakin tällä hetkellä voidaan lopettaa puheet Kerhon maalivahtiongelmasta.

Näiden asioiden valossa laitan leipätaikinan nousemaan ja alan valmistautumaan Jyväskylän matkaan. Siellä on kansalle tarjolla voikkoleipää ja sirkushuveja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös