12.12.02 Tappara-JYP, Tampere

  • 6 054
  • 72

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti ks
Mielenkiintoinen juttu.

Kun Jyväskylässä tehdään vakavaa työtä tieteellisen urheilun edistämiseksi puhtain keinoin niin jää vain ihmeteltäväksi millä keinoin saavutatte nämä kaikki menestykset ilman mitääm kilpeä tahraavaa ja siis julkisuutaa pilaavaa tarkkaan lasketua tulosta.

Eläköön Jyp!Pienten seurojen esikuva.

Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Ja otteluun, loistava taistelu vajaamiehisellä puolustuksella. On todella hienoa lähteä joulutauolle voitto plakkarissa ja viidentoista viimeisestä kuudestatoista on otettu pisteitä. Joukkue ottaa huomenna kuppia ihan ansaitusti ja jatkaa joulutauolla liigan suurimpana yllättäjänä.

Alatalo on näyttänyt kyntensä altavastaajana, nyt pitää näyttää vielä kun kaikki rupeavat ottamaan JYP:n tarkemmin. Perrin on hirmuinen taistelija ja joukkueen tärkein pelaaja, sytyttäjä ja tsemppari. Chlubna tekee jäätävällä prosentilla maaleja.

Mitä magiikkaa siis voi olla Jypin pelissä?Voiko sama kuvio toteutua ilman että vastustajat huomaavat sitä saati että eliminoivat (hieno sana) sen.

Saako Jyppi yhtään pistettä jahka se ruvetaan ottamaan vakavasti.Semmoinen ylimielinen luistelu kun ei riitä

Tässä väkisinkin herää kysymysmys kuika tyhmiä nuo SM-liigavalmentajat oikein ovat? Jos nyt otti joulutaukoon asti tajuta se, että JYP:ä ei kannata aliarvioida, joukkue pelaa hyvää peliä ja pelisysteemi on tietynlainen. En voi käsittää kuinka työtään kymmeniä vuosia ammatikseen tehneet valmentajat eivät hoksanneet jo siinä kymmenennen peräkkäisen voiton kohdalla, että JYP kannattaa ottaa muutenkin kuin puolivaloilla.

Tosin sanottiinhan Chlubnastakin, että kun se opitaan ottamaan pois ei maaleja enää tule, nyt on mennyt varta puolitoista kautta, "oppia ikä kaikki."

Hyvää joulua, jopa Poriin.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Rautakorpi on loppu

Viestin lähetti Keyman
Rautakorven ketjuratkaisut ovat menneet pääasiassa ihan päin h..vettiä ja herra on saanut kyllä koko joukkueen päät ja jalat aivan tukkoon. Pelaajat pelkäävät virheitä, koska niistä saa kauhian ripityksen ja todennäköisesti vielä vilttikomennuksenkin, paitsi tietysti eräät Rautakorven suosikkioppilaat. Täytyy kyllä tapahtua pieniä ihmeitä, jos tästä mennään keväällä tavoitteeseen.

Joukkueessa on tällä hetkellä kaksi loistavaa pelaajaa: Pirnes ja Saravo.
Muutama kohtuullinen: Kuki, Koskenkorva, Mäkinen, Bissett, Luoma, Pukka.
Ja tukku surkeita puurtajia: J.Ojanen, Tarvainen, M.Ojanen, Barkov, Alanen, Uhlbäck, Venäläinen, Mäntylä, Grönvall, Välivaara.

No siitä nyt kuitenkin Rautakorvelle vähän kehuja kun maajoukkueen turnauksen jälkeen J.R tajusi että Pirnes on pelimies, toki voi olla että ei Rautakorpi vieläkään tajuaisi sitä jos ei Essi olisi takaportin kautta päässyt Jannen korvaajaksi maajoukkueeseen kun Arajuuri kutsui. Ajattelen kyllä aika samalla tavalla että virheitä pelkää varmaan pelaaja jos toinenkin tämän hetken Tapparassa. Ainakin jos on kyse maalivahdeista.
Viestin lähetti Keyman

Joukkueessa on tällä hetkellä kaksi loistavaa pelaajaa: Pirnes ja Saravo.
Muutama kohtuullinen: Kuki, Koskenkorva, Mäkinen, Bissett, Luoma, Pukka.
Ja tukku surkeita puurtajia: J.Ojanen, Tarvainen, M.Ojanen, Barkov, Alanen, Uhlbäck, Venäläinen, Mäntylä, Grönvall, Välivaara.
[/B]

En ihan täysin samaa mieltä ole jos tällä hetkellä tarkoitat muutakin kuin Tappara-JYP peliä. Noista surkeista puurtajista ainakin nostan Mojasen, Alasen ja Uhlbäckin tuonne muutama kohtuullinen joukkoon. Avainhyökkääjistä toki Janne, Sasha ja Tarvainen ovat tällä hetkellä vähän yössä mutta en kyllä oikein ymmärrä sitäkään että miksi helvetissä Rautakorpi hajotti Pirnes-Tarvainen kaksikon? Ja sitten tuosta muutama kohtuullinen listastasi vielä sen verran että esim. Kuki on ollut huomattavasti parempi kuin Mäkinen joten sanoisin että Kuki muutama kohtuullinen +++ ja Mäkinen muutama kohtuullinen +, siinä se.

Maalivahtisirkuksen niitä ties kuinka monensia osia voidaan käsitellä sitten vaikka tuolla Tappara-ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:
Re: Mitä ihmettä, Tappara?

Viestin lähetti Afan
Kertokaa minulle, että Alfie oli loukannut itsensä lievästi tai oli kuumeessa tai jotain... Eihän tuollaista pelleilyä voi muuten ymmärtää!

Kolme laukausta; kaksi torjuntaa, yksi sisään, ja veskari vaihtoon. Eihän tuota voi edes hyvällä tahdolla kutsua näyttöpaikaksi, vaikka olisi ohjannut oman joukkueen hyökkäyssiniseltä tulleen, kuusi metriä ohi menossa olleen kiekon omiin.

Noin puolet SM-liigan maalivahdeista on parin viime kauden aikana torjunut Mestiksessä, eikä yksikään ole torjunut yhtä hyvin kuin Alfie. Mielenkiintoista nähdä, puhuvatko Tappara-fanit flopista, vaikka miehelle ei ole edes annettu kunnollista mahdollisuutta. Vai väittääkö Rautakorpi kolikkoakin vialliseksi, jos tulee kruuna kaksi kertaa peräkkäin?

Miksi Alfie edes piti viedä kahdesta Ahmojen pelistä, jos Tappara ei edes aikonut antaa miehelle mahdollisuutta?

Afan, tätä mäkin ihmettelin. Paskamaisesti Alffia kohdeltiin ja tosi masentuneelta mies vaihtopenkillä näytti. Pää alhaalla penkin päässä, luukkua aukoivat kenttäpelaajat ja sponsorin kakkosmolarilippiskin löysi tiensä Alffien päähän vasta kolmoserässä. Vittuako sitä miestä pompottaa Mestiksen ja liigan väliä jos ei luottoa löydy yhtään. Puhumattakaan siitä miksi se piti tuottaa valtameren yli nöyryytettäväksi tällä tavalla. Turha se on molaria syyttää jos kenttäpelaajat on niin kädettömiä ettei tuollaisella hallinnalla hoida peliä himaan.
Tappara olisi voinut tehdä kolme maalia ensimmäisen kolmen minuutin aikana, mutta kun kädet jäätyivät kuten niin usein tällä kaudella. Alfien eka torjunta taisi olla purkukiekosta ajassa 4.50. Ja sitten soikin jo omissa vedosta, jonka lämmin molari olisi tuurilla ottanut.
Mä olen Rautakorvelle erittäin kiitollinen siitä, että Tappara on siitä 80-luku-museosta nostettu takaisin Sm-liigan kärkipäähän. Sen sijaan pelinjohdon ja taktisten oivallusten súhteen olisi vielä paljon toivomisen varaa.Kuten tässäkin ketjussa on tullut ilmi.
Onneksi Kissanmaankadulla tajuttiin edes jotain ja ei tällä erää tarjottu Jukalle jatkosopparia. Eväät tällä toisella tulemisella olivat toki paljon paremmat kuin edellisellä, mutta ne on nyt syöty loppuun. Tukka-Jukka kehitti meille keskinkertaisuuksista ja kehäraakeista voittavan joukkueen. Seuraavaks tarvittais se kaveri joka oikeasti laittaa noi edellämainitut voittamaan... muutakin kuin runkosarjan...
Lopuksi on vielä pakko mainita, että koska oikeastaan kukaan ei tässä ketjussa ole kritisoinut tämän iltaista kahvausta, mun on todella täytynyt käydä peleissä liian harvoin. Koska Jypin vieraspelityyli näytti mun silmääni aivan kammottavalta. Kahvashan siellä meidän jätkätkin, muttei se noin totaalista ollut. Tosin tuskin olisi voinutkaan olla koska peliä hallittiin.
Mä ymmärrän tän illan jälkeen paljon paremmin noita Blues ja -etenkin Hifk-faneja jotka on Tapparan vieraspelityylistä nostanut metelin. Ja jos Jypin tän iltainen kahvapeli oli oikeasti lievää useimpien tähän ketjuun kirjoittaneiden mielestä, en voi kuin kauhulla ajatella mitä kahvaus voi olla pahimmillaan.
Selvennykseksi vielä Jyp-faneille. En halua provota tai syyllistää Jypiä tuosta kahva-asiasta. Tuskin olisin Tappara-fanina kauhean uskottava vaahdotessani siitä. Jotain tuolle kahvalle vain olisi pakko tehdä. Ja siitä ei tosiaan päästä eroon yksittäisiä joukkueita Jatko-ajassa syyllistämällä. Kyseessä on koko liigan ongelma. Keksittäiskö me "pahimpien" kahvaajien fanit edes jotain ratkaisua...

-Buddy

EDIT: Shane, tsekkailin vielä läpi ketjua ja enkös mä sit kuitenkin aloittanut sen kirotun kahvakeskustelun... pyydän anteeksi siitä. Keskustellaan me anti-lätkäfanit kuitenkin aiheesta asiallisesti!
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin. Ongelma tosiaan on siinä että kaikki sitä tekee ja aivan liikaa. Mutta normaalin verrattuna ei nyt mielestäni kovinkaan paljon edes. Paljon pahempia nähty. Tappara kahvannut edes sitä mitä normaalisti kotona.
 
Oikeassa olet veli Eagle. Tapparan kahvat jäivät todella vähiin tänään, kuten kotona kai yleensäkin. Lähinnä mua pöyristyttävätkin Jypin otteet. Tällä kaudella en peleissä pahemmin ole työkiireiden takia ehtinyt käymään. Viime kausilta en vierailijoilta ole näin itseäni ärsyttäviä otteita nähnyt sitten Tihonovin Lukon tai Jursi jr:n Ässien halonhakkuun. Tosin Jyp ei huitonut vaan esti ja roikkui.
Sä ja TBK olette ehtineet tällä kaudella varmasti näkemään paljon enemmän Tapparan peleja kuin minä, enkä yhtään epäile etteikö rumempaakin kahvaa olisi ollut tarjolla. Tämäniltainen vain oli mielestäni helvetin turhauttava peli. Kaikesta kahvasta huolimatta olisi meidän puukäsien pitänyt viedä tämä ilta tyyliin 6-3, mutta kun kiekkoa ei saada maaliin mistään. Ehkä kahvan osuus illasta korostuu mielessäni juuri Tapparan heikon viimeistelyn vuoksi. Ja toisekseen mähän en tajua lätkästä yhtään mitään. Anyway, varmasti olemme samaa mieltä siitä, että Tappara hukkasi voiton avaimet itse. Siihen eivät kahvat tai tuomarilinjat vaikuttaneet.

-Buddy
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Jäipäs paha maku syyskauden viimeisestä kotiottelusta. Michaud petettiin aika tehokkaasti. Ei se joukkueen peli ainakaan parempaan suuntaan mennyt Hovin maalilletulon jälkeen.

Mäkinen saa katsella itseään peilistä eilisen jälkeen. Typerä kaveri. Kiekko kaukana muualla alivoimalla ja pitää silti vetää poikittaisella suoraan klyyvariin. Tottakai Jyp kiitti ja teki maalin. Joku sais myös kertoa Mäkiselle että jääkiekko on edelleen kontaktipeli. Kyllä siellä taklata saa. Muutenkin joukkueesta puuttuu ryske. Koskenkorva on likimain ainut joka edes yrittää taklata. Toisaalta, kossu on semmonen pommikone että oksat pois. Toimittaa vastustajan kavereita lasarettiin kovilla ja puhtailla taklauksilla. Just.

Pakit saisivat harjoitella koko joulutauon purkukiekkoja. Ei se niin vaikeaa ole. Perkele, vähän kun käytätte voimaa ja paiskaatte kiekon kohti vastustajan päätyä.

Pelin lopussa oli jonkinmoinen paikka vielä päästä peliin mukaan kun se ylivoima tuli. Tukka vaan viivytteli Hovin poisvetämisen kanssa (mitä tarkoittaa maalivahdin liian aikainen vaihto? Ikinä ennen kuullutkaan sellaisesta). Muutenkaan sillä loppuhetkien hengellä ei olisi voitettu edes pientä possua.

Jukka: Et millään viitsisi antaa Mäkiaholle kunnon näyttöpaikkaa ykkösessä tahi kakkosessa. Venäläisen kohdalle sopisi hyvin. Mäkinen vilttiin.

Vituttaa.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Tämä on ihanaa sanoa näpäytykseksi joillekkin: JYP_palasi_eilen_tasolleen! Ja voitti kypsän esityksen jälkeen Tapparan. Monet sorakielet kerkisivät jo esittämään viiltävän analyysinsä siitä, kuinka JYPin oikea taso tuli esiin tappiossa Ässiä vastaan. Onneks meidän poijjaat näyttivät jälleen närhenmunat näille epäilijöille. On tämä ihanaa!

Hockey Nightista Jypiläisillä ei tainnut eilisen jälkeen olla pahaa sanottavaa..? Matti Alatalo valittiin syyskauden valmentajaksi! Onneksi olkoon, Matti!

Pelistä.

"Eki" Perriniä ei näköjään voi liikaa ylistää. Joka pelissä mies tekee toinen toistaan uskomattomampia suorituksia. Paljonkohan kellotti minuutteja eilen? Korhosen mukaan lähemmäs 30...
"Erkillä" on jo nyt pisteet 13+15=28 ja liigan pistepörssissä 7. sija. Kertakaikkisen upea pelaaja.

Ja Matti Alatalon sanoin: Tämä joukkue pystyy ilta illan jälkeen mitä uskomattomimpiin suorituksiin. Eilenkin peliin lähdettiin kuudella pakilla, joista kolme pelaa ensimmäistä liigakauttaan. Sitten vielä Huczkowski loukkaantui heti ensimmäisessä vaihdossa, ja Kärkkäisen Pekka heitettiin pakiksi! Tuota voi jo kutsua kohtuullisen vaikeaksi tilanteeksi...Ja sieltä vain jätkät toivat voiton! Huh huh...

Ihanaa, kiitos Jyppi!
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Samaa mieltä... Tapparan valmennukselta todella outoa vaihtaa Alfie pois, eikä anneta edes mahdollisuutta. Mitä se kuvastaa? Onko Jukalla hermot menneet, vai jotain henkilökohtaista Alfieta vastaan..? Onko Jukan kausi jo henkisesti loppunut ja hänellä on ajatukset jo ihan muualla kuin Tapparassa?
Kiitoksia JYP hienosta syyskaudesta!!! Ja täytyy myös kiittää näitä Ässä-faneja jotka tänne kirjoittavat ja kannustavat JYPiä. Menestystä toivon myös Ässille, jotta saadaan sekoitettua kunnolla näitä "suur-seurojen" pelejä ja menestystä. Ei muuta kuin miehet terveiksi Porin suunnalla ja Isomäki täyteen kotipeleissä, niin siitä se lähtee.
 

axe

Jäsen
Ei Tappara eilen kovin kummoiseen mailaviidakkoon joutunut, jos kahvaamisella pääasiassa tarkoitetaan sitä mailalla estämistä. Muun muassa Jokerit, TPS ja Blues ovat Hakametsässä tarjonneet paljon tehokkaampaa mailahärintää kuin JYP eilen.

Mutta jos sitten puhutaan ihan puhtaasti kiinnipitämisestä, syliotteista ja mailasta kiinnipitämisestä, niin sitä JYP harrasti paljon. Pajunen ei vain ollut kovin innostunut oma-aloitteisesti viheltämään niitä. Sen sijaan kyllä kilttinä poikana nosti kätensä, jos yleisö alkoi viheltämään sellaisia pidempiä reppumatkoja. Ihan niin kuin tuomarin ajatuksena olisi, että "näen kyllä, mutta en viitsi viheltää jos kukaan muu ei huomaa". Sitten kun yleisö ilmoittaa huomaavansa, niin okei, vihelletään nyt sitten.

Toisaalta taas Tappara sitten itse hakeutuu kahvattavaksi. En tiedä, ehkä kun sillä lailla puolustetaan itse, niin kai se sitten näköjään pitää hyökätäkin samalla tavalla. Eilenkin monen monta kertaa kiekko oli vapaana kulmassa ja Tappara-pelaaja hakemassa sitä kahden-kolmen metrin karkumatkalla pakkiin. Ja (Pirnestä ja Koskenkorvaa lukuun ottamatta) jokaisella kerralla Tappara-hyökkääjä vetää liinat kiinni pari metriä ennen laitaa ja odottaa pakin tulevan kiinni muka "vastataklatakseen". Paskat sillä ketään vastustajaa saada pelatuksi sivuun. Aiheuttaa vain sen, että sitten sinne laitaan mennä pareittain pakin halatessa. Ja sieltä ei sitten pois tullakaan. En tiedä sitten pelkäävätkö Tappara-hyökkääjät taklauksia niin paljon, että sinne päätyyn ei vain voida mennä hakemaan kiekkoa vaan pitää jarrutella. Tällaiset muka-mailataituritkin kuin Janne Ojanen odottavat pakin viereensä kiinni ja sitten lyövät liigalle tyypilliseen tapaan mailanvarren pakin vatsaa vasten ja sitten liu'utaan päätyyn potkimaan kiekkoa. Sinne vatsaan ja kainaloonhan se maila aina jää, mitään peliä ei pystytä sillä lailla tekemään ja sitten neppaillaan hetki kiekkoa siellä jaloissa edestakaisin, kunnes toinen pakki tulee ja hakee sen pois. Mitään muuta ei tapahdu kuin että omaa energiaa kuluu aivan saatanasti. Miksei voi edes yrittää pelata avojäällä?

Ja liityn sakkiin, jota vitutti Rautakorven pelleily maalivahtien kanssa eilen oikein kunnolla. Ja jotenkin jäi sellainen kuva, että myös muu joukkue jollakin lailla järkyttyi maalivahdin vaihdosta ja menetti pelihuumorinsa ekan erän jälkeen ihan tyystin.
 
Viestin lähetti Ilmestyskirjanpitäjä

Pelin lopussa oli jonkinmoinen paikka vielä päästä peliin mukaan kun se ylivoima tuli. Tukka vaan viivytteli Hovin poisvetämisen kanssa (mitä tarkoittaa maalivahdin liian aikainen vaihto? Ikinä ennen kuullutkaan sellaisesta). Muutenkaan sillä loppuhetkien hengellä ei olisi voitettu edes pientä possua.

Lyhyesti : Kun maalivahdin tilalle tuleva kenttäpelaaja lähtee liian aikaisin kentälle. Eli maalivahti ei ole vielä lähelläkään vaihtopenkkiä (3m vaihtoaluetta) kun kenttäpelaaja on jo mennyt tilalle. Tämän vaihdon oikeellisuuden valvonta on linjatuomarin hommia. Aloitus rikkeen jälkeen keskipisteestä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Viestin lähetti law and order
Lyhyesti : Kun maalivahdin tilalle tuleva kenttäpelaaja lähtee liian aikaisin kentälle. Eli maalivahti ei ole vielä lähelläkään vaihtopenkkiä (3m vaihtoaluetta) kun kenttäpelaaja on jo mennyt tilalle. Tämän vaihdon oikeellisuuden valvonta on linjatuomarin hommia. Aloitus rikkeen jälkeen keskipisteestä.

Tack så mycket. Enää en kummastele eilistä tapahtumaa. Tuntui vain kovin oudolta kun linjuri vihelsi pelin poikki ja aloitus vietiin keskelle. Ei tunnu enää.

Joka päivä oppii jotain uutta..
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti axe
Mutta jos sitten puhutaan ihan puhtaasti kiinnipitämisestä, syliotteista ja mailasta kiinnipitämisestä, niin sitä JYP harrasti paljon

Niin no, meiltä oli eilen viisi vakiopakkia sivussa eli materiaali on kovilla. Väkisinkin peli menee silloin roikkumiseksi ja mailasta kiinnipitämiseksi. Pajunen on Ringbomin ohella toinen tuomari, joka menee jatkuvasti yleisön huutoihin. Huonon tuomarin merkki.
Mäkinen alkaa entisestään vihastuttamaan minua. Jyväskylässä eivät kyynärpäät pysyneet alhaalla, nyt kun mies ei saanut siellä JYP:läisiä sairastuvalla otetaan mailat käyttöön. Kyllä sydän nousi kurkkuun, kun kuuli Korhosen pitelevän kasvojaan Makon raukkamaisen iskun takia. Hienoa Mäkinen.

Ja Alatalo sekä Immonen arvostelivat rajusti Tapparan peliä radiossa. Kun Matti Alatalo yltyy jotain kritisoimaan, niin kentällä on todella tapahtunut jotain.

Mutta pisteet kotiin ja se on tärkeinta. Kova hinta siitä maksettiin, runkopakki sairastuvalle. Tuntuu olevan tuo ensimmäinen vaihto kirous JYP:lle Hakametsässä nimenomaan Tapparaa vastaan. Syyskuussa Loikala, nyt Huczkowski.

Eric Perrin jälleen kolmen tehopisteen ilta. Kuulemma pelasi aika paljon taas, Turussa peliaikaa tuli 25.26, nyt Korkki veikkaili lähemmäs puolta tuntia. Aika huikeita pelimääriä hyökkäjälle.
Ja kun muistaa että tämä mies on alunperin JYP:n scouttaus, mutta päätyi Jokereihin, niin kyllä Holtari ansaitsee jälleen sulan hattuunsa..toivottavasti Holtari sinulla on meille joululahja..
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti Köpi
Ja Alatalo sekä Immonen arvostelivat rajusti Tapparan peliä radiossa. Kun Matti Alatalo yltyy jotain kritisoimaan, niin kentällä on todella tapahtunut jotain.

Mitä siellä sitten tapahtui? Mitä ilkiää Tappara Jypillekin teki? Eikö lainattu kiekkoa tarpeeksi vastustajalle? Tasakentällisin pelattaessa JYP oli kiekollisena hyökkäysalueella ehkä korkeintaan muutaman minuutin koko ottelussa. Kiekotonta kärkikarvaajaakaan ei oikein voitu estää kun sellaisia ei ollut. Vain 15 laukausta maalia kohti, joista tuskin puoletkaan tasakentällisin, ei taatusti johtunut Tapparan pelityylistä.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Köpi

Mäkinen alkaa entisestään vihastuttamaan minua. Jyväskylässä eivät kyynärpäät pysyneet alhaalla, nyt kun mies ei saanut siellä JYP:läisiä sairastuvalla otetaan mailat käyttöön. Kyllä sydän nousi kurkkuun, kun kuuli Korhosen pitelevän kasvojaan Makon raukkamaisen iskun takia. Hienoa Mäkinen.

Asiaa mitä ei itse tiedä tai ei ole itse omin silmin nähnyt, ei kannata leimata raukkamaiseksi. Makon temppu oli jäähyn arvoinen, mutta ei missään nimessä raukkamainen. Tilanteessa oli kummallakin kädet ylhäällä ja Makon maila osui pelaajan kasvoihin, koska se oli Makolla kahdessa kädessä. Tuomarin käsi nousi vasta n.5s tilanteen jälkeen, kun näki Jyp pelaajan makaavan jäässä, eli ilman loukkantumista jäähyä ei olisi tullut ollenkaan, eli ei se mikään sika temppu ollut hyvä köpi.


Viestin lähetti Köpi

Ja Alatalo sekä Immonen arvostelivat rajusti Tapparan peliä radiossa. Kun Matti Alatalo yltyy jotain kritisoimaan, niin kentällä on todella tapahtunut jotain.

En tiedä mistä aihe Tapparan pelityylin arvosteluun on keksitty, mutta mitää perää siinä ei ole. Tappara piti kiekkoa lähes koko pelin ja Jyp joutui rikkomaan Tapparan peliä läpi ottelun. Kun nyt selvisi, että nämä herrat eivät olekkaan radio selostajia, niin yhä enemmän ihmettelen herrojen kommentteja ottelusta. Tälläiseen media peliin ei Jypillä olisi aihetta lähteä, ainakaan eilisen pelin perusteella.

edit.
Korjaus virheeseen, josta minulle mainittiin myöhemmin. Anteeksi väärinkäsitykseni.
 
Viimeksi muokattu:

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Köpi
Ja Alatalo sekä Immonen arvostelivat rajusti Tapparan peliä radiossa. Kun Matti Alatalo yltyy jotain kritisoimaan, niin kentällä on todella tapahtunut jotain.

Jos en nyt aivan väärin muista niin eikös joku Jypin pelaaja kehunut HockeyNightissa Tapparan pelaavan hienoa kiekkoa? Toimittaja yritti ilmeisesti väkisin lypsää lisää sikakahvakiekkosyytöksiä Tapparaa kohtaan (kai ammattitaitoisella kiekkotoimittajalla olisi järkevämpääkin kysyttävää kuin "Mitä mieltä olet vastustajan pelitavasta")
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaa'a

Olipahan peli, itse olin alussa 'satavarma' että pisteittä jäätiin. Toisin onneksi kävi!

Vähän jäi väliin ketjun 'reaaliaika' seuranta, joten mielenkiinnolla lueskelinkin tänne ilmestyneitä kirjoituksia. Heh, tuttua purnausta kotijoukkueen faneilta, mikä lie ihan sallittua HÄVITYN pelin jälkeen.

Tuomaritoiminnasta: Varmaan jäi Pajuselta paljon 'roikkumisia ja kiinnipitämisiä' viheltämättä, rehellisesti sanottuna (ja radiosta Tynin välityksellä 'nähtynä') kummankin joukkueen toimesta, tosiasiahan oli, että Tappara ottelua hallitsi. Pääpointti mielestäni kuitenkin on Tapparan ylivoimassa, varmasti paikkoja oli jo niistä 'yleisön' viheltämistä jäähyistä ratkaista? Itse olen sitä mieltä, että kotijoukkueen katsomo on se tärkeä kuudes kenttäpelaaja ja itsekin sitä pyrin Jyväskylässä aina mahdollisuuden tullen edistämään. Heikot tuomarit menee niihin...

Eilen peli ratkesi Pitkämäen erinomaiseen esitykseen, kapean materiaalin äärimmilleen venyttämiseen ja JYPn korkeaan onnistumisprosenttiin vähäisistä maalipaikoistaan. Kaksi pistettä.

Parempaa onnea Tapparalle jatkossa
 

McWerkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ironiaa?

Viestin lähetti TBK
Puusilmäisimmänkin, puolueellisen, paikallisradio selostajankin (en tiedä onko Alatalo ja Immonen radio selostajia, luultavasti?) ei pitäisi löytää mitää kritiikin aihetta, eilisestä Tapparan mailapelistä. Kentällä ei mitään suurempaa tapahtunut Tapparan toimesta. On taineen herrat, jos ovat radio toimittajia, selostaa ottelun Grand star cafeesta, Karjala pullon pohjan lävitse. Missä hiton välissä sitä mailaa käytetään muuhun kun pelaamiseen, kun peli pyörii 80% hyökkäyspäässä?

Sano nyt TBK ettet ihan oikeasti ajatellut Jypin päävalmentaja Matti Alataloa ja hyökkääjä Jarkko Immosta? Onhan tuo köpin lause ehkä muotoiltu niin, että siitä voisi radiokommentaattoritkin vääntää, mutta silti...
Jos tuo oli ironiaa, olen vielä liian väsynyt sitä tulkitsemaan. Mailankäyttöön en sen kummemmin puutu, koska en itse ottelua nähnyt...
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti MM

TBK:lle sen verran, että olen seurannut erittäin tarkasti useammin kuin kerran, miten Alfie Michaud ottelua edeltävässä lämmittelyssä toimii. Näkemäni perusteella uskon, että kaveri on syttynyt peliin jo ennen kuin aloituskiekko jäähän pudotetaan.

Aivan varmasti syttyy, mutta peli fiilis varmasti laskee jokaisella mokella jos erässä tulee vaan muutama laukaus, joista pari menee sisään tai heti ensimmäseksi tulee läpiajo, josta tulee maali, näin kävi mm. Pelicansia vastaan.

Ja sytyttämisellä tarkoitin sitä, että hän ei ole ottanut sellaisia koppeja/pelastuksia, jolla maalivahti sytyttää joukkueen pelaamaan. Toisaalta eipä ole laukauksiakaan usein tullut.

Minä olen myös tässä isossa rintamassa huutamassa Michaudille lisää näyttöaikaa. Joku sanoi, että ehkäpä Michaud on paska siksi, koska Rautakorpi on sitä mieltä. Tämä on vi**n hyvin sanottu! Jos Aamulehdessäkin sanotaan, että jos Michaud jää Tapparaan, niin hän kakkos mokeksi. Tuntuu että jo asenne Alfia kohtaan on paska.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Re: Ironiaa?

Viestin lähetti McWerkko
Sano nyt TBK ettet ihan oikeasti ajatellut Jypin päävalmentaja Matti Alataloa ja hyökkääjä Jarkko Immosta? Onhan tuo köpin lause ehkä muotoiltu niin, että siitä voisi radiokommentaattoritkin vääntää, mutta silti...
Jos tuo oli ironiaa, olen vielä liian väsynyt sitä tulkitsemaan.

Radioselostajaksi heitä luulin. Lukiko jossain Matti? Oho luki, sitä en huomannut. Sorry my mistake.

Täytyy korjata virhe!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sen verran on pakko kommentoida että missähän pelissä Alatalo on ollut, jos Tapparan pelityylistä eilisen perusteella löytää jotain kritisoimista. Joukkue piti kiekkoa enemmän kuin JYP, ja hyökkäsi lähes koko ajan. Rikkovampi osapuoli oli vierasjoukkue, kuten niin usein jääkiekkopeleissä. Mutta koska maalit ratkaisevat, parempi voitti eilen.
 

puusilmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga, Pelsut, Tuomarit
Ei tarvitse Alfin jäädä kakkosmokeksi. Eikä Hovin ykköseksi. Tapparaan tulee uusi vahti. Viikonloppuna kuulette kuka ja mistä. Hyvä mies sinne tuleekin.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pelicanssissa kakkosviulun soittajaksi jäämässä olevaa Pasi Kuivalaista on huhuttu Tapparaan. Liittynee Mäkiaho-kuvioon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös