Ilmoitukset

Nimimerkki TosiFani on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Ässien markkinointi ja ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 10.09.2014 klo 20.33.

 1. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Loistavaa! Pidän nykyisestä linjasta, jossa kuullaan asiakasta ja kehitetään toimintaa/tarjontaa jatkuvasti. Milloin nuo normaalihintaiset istumakausarit tulee myyntiin?
   
 2. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Jyrkit
  Mites muuten kun tuli ostettua tuo playoffkortti ja kyllä siihen nyt kait enemmän jäi jemmaan kuin 99€ ensi kautta ajatellen niin saako siitä vielä jotain hyvityksiä ensi kauden seisomakortin lisäksi?
   
 3. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen kanssasi isossa kuvassa täysin samaa mieltä. En myöskään usko, että jalkapallon potkiminen Suomessa voisi olla kannattavaa toimintaa. Markkina on liian pieni, ilmasto pohjoisella leveysasteella on vastaan, eikä Euroopan isoille kentille suomalaisilla joukkueilla ole valtavan tasoeron vuoksi mitään asiaa.

  Se pieni plussa kiekon ja pallon symbioosissa voisi olla, että ihmiset saadaan sitoutettua samaan seuraan sekä kesällä että talvella. Sillä on markkinoinnin kannalta tietty positiivinen vaikutus, jos sitä osataan käyttää oikein. Mutta joo, kuten sanoit, suutarin on paras keskittyä siihen ydinalueeseen.

  Salifudis voisi olla se juttu. Se myös todistaa sen, ettei suomalainen kroppa vieroksu palloa, mutta luonnon olosuhteet Suomessa tekevät jalkapalloilusta ylemmällä tasolla silkan mahdottomuuden.
   
 4. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Olosuhteiden taakse ei voi mennä millään muotoa. Kaiken maailman hallit sun muu tovat olemassa, jotta ympärivuotinen pelaaminen sekä harjoitteluolosuhteet ovat kunnossa. Nuorissa on vielä yksilötkin kunnossa, mutta annas olla kun päästään murrosikään ja vähän yli, niin mihin meidän lahjakkaat pelaajat ovat kadonneet? Nii , en kyllä tiedä sitä itsekään. Litmaset, kolkat, enkelmanit, hyypiät sun muut ovat osoitus siitä, että kyllä Suomestakin löytyy talenttia. Ei se Ruotsissa tuo olosuhde juurikaan sen kummempaa ole, mutta aivan erilainne draivi siellä on päällä. Osiottaisin tässä suuresti juniorivalmennuksen suuntaan. Olosuhde on se kaikein heikoin selitys sillä ne ovat kunnossa.
   
 5. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Uusille asiakkaille 99€ kausikortteja on mennyt kaupaksi sen verran hyvin, ettei kaikille vanhoille asiakkaille välttämättä riitä jollei hanki omaansa 2.5. mennessä. Tuohon päivään asti Ässät siis myy tarvittaessa yli sen rajoitetun 1500 alennuskausikortin erän, jos kysyntä niin vaatii. Näin kerrottiin siis kausikorttilaisille tulleessa mailissa.
  Nyt kannattaa käydä kausikortti ostoksilla, ettei jää ilman.

  Päivän Satakunnan Kansassa kerrotaan Suomen mestari VaLePan lähtevän ensi kaudella lentopallon mestarien liigaan. Vammalasta peleille ei kuitenkaan löydy mitat täyttävää pelipaikkaa. Siinä voisi olla saumaa saada VaLePan mestarien liiga karsintapelit, ja mahdolliset lohkovaiheen pelit Isomäki Areenalle. Tämän kauden lentopallotapahtuma areenalla sai käsittääkseni erittäin positiivisen palautteen.