Ässien fanitoiminta ja -matkat kaudella 2013–2014

  • 108 430
  • 652

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Patajokeri on kyllä täysin oikeassa siinä että pelkkä Facebook ei riitä kommunikaation välineeksi. Kyllä tännekin pitäisi ainakin jollain olla sellaiset tunnukset joita käytettäisiin myös.

Niinhän kaikilla muillakin joukkueilla taitaa olla ja niin on kyllä ollut Ässillä aikaisemmin.

Pataljoona.fi, Facebook, Twitter ja siihen päälle osallistuminen Pataljoonan ja Jatkoajan foorumikeskusteluihin - noilla kaikilla päästäisiin jo varmaan aikalailla tyydyttävään lopputulokseen.

Nyt tarjotaan vain paria vaihtoehtoa ja se on vähän niin kuin ota tai jätä -mentaliteetillä.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aloitetaan siitä että minä ainakin arvostan Pataljoonan tekemisiä. Vierasmatkat, tifot, perhetapahtumat jne. eivät tule itsestään. Yllä esitetyn kaltaiset 'joku ne järkkää kuitenkin' ajatusmallit ovat käsittämättömiä.

Täsmälleen näin. Varsinkin vierasmatkojen järjestäminen on tullut aitoon tarpeeseen kun ei ole ollut järjestäjää. Väite siitä että Ässät häviäisi rahaa Pataljoonan talkootyöllä järjestämien fanimatkojen takia on jokseenkin pöyristyttävä, väitettä työpaikkojen viemisestä en viitsi edes kommentoida.

Se taas on tosiaan monet kerrat ja monella suulla sanottu että nykyisen hallituksen aikana Pataljoonan tiedotustoiminta ja kommunikointi noin yleensä on ollut uskomattoman huonoa. Alkavalla kaudella Pataljoonan ja Etulinjan yhteistyö on taas tiivistymään päin ja se toivottavasti auttaa paitsi molempia porukoita, myös koko porilaista kiekkokulttuuria. Mielenkiintoisia juttuja on vireillä, myös muualla kuin katsomossa.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Heitän tälläsen idean ilmoille ilmaan suurempaa mietiskelyä tai tutkimusta,kun mieleen kerran tuli ja on tälläistä voitu jossain jo ehdottaa.

Nykyään kun suurin osa lipuista ostetaan lippupalveluista joista jää jälki johonkin ja eikä varmaan vaadi ihmeellistä ohjelmaa selvittämään kuinka monta lippua on ostanut Ässien kotipeleihin/kuinka moneen peliin, josta päästäisiin siihen että palkittaisiin siitä kuinka monessa pelissä olet käynyt.

Esim kauden päätteeksi:
alle 5 kotipeliä tai vaihtoehtoisesti alle 10 ostettua lippua...ei alennusta
5-10/10-20...-10% ostetuiden normaalihintaisten lippujen hinnasta palautetaan tai hyvitetään playoffien lipuissa
10-15/20-30...-20% jne.

edit.
tai kun olet ostanut 5 peliin liput seuraavista saat seuraavista 10% alennuksen ja 10 lipun jälkeen 20% jne. näin ehkä vielä helpompi toteuttaa, kun ei jää mitään saatavia. edit

Joku varmaan pystyy määrittelmään prosentit ja portaat järkevästi, jolloin aktiivisemmin käyviä palkittaisiin enemmän kuin vähemmän käyviä, joka mielestäni aivan reilua ja niin sen kuuluu ollakkin.
Tällöin ne jotka käyvät katsomassa aktiivisesti pelejä mutta kuitenkin niin vähän että kausaria ei kannata ostaa voisivat hyötyä myös.

Saa tyrmätä sillä kyllä tässä jo kirjottaessa tuli muutamiakin ongelmakohtia mieleen ;)
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pataljoona mainostaa hyvinkin edullisia kausikortteja Facebookin puolella:

Henkilöjäsenet:- Kausikortit seisomapaikoille
o Henkilöjäsenten alennus normaalihinnasta = 270 € (ovh 310 €)
o Lasten kausikortin alennus normaalihinnasta = 120 € (ovh 155 €) 7-15 vuotiaat

Eli 40e aikuinen ja lapset sitten 35e.


edit. Linkki
 

Patamies#72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No nyt on fanimatkaa! Yhteensä 15 matkaa ensi kaudella, kun risteily lasketaan mukaan. Tuntuu ainakin, että olisi enemmän kun yleensä on ollut, voi olla että muistivirhe kyseessä. Linkissä kuitenkin Pataljoonan järjestämät matkat kaudella 2013-2014: Pataljoona

Tuo Oulun eksoottinen reissu on pakko kokea!
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No nyt on fanimatkaa! Yhteensä 15 matkaa ensi kaudella, kun risteily lasketaan mukaan. Tuntuu ainakin, että olisi enemmän kun yleensä on ollut, voi olla että muistivirhe kyseessä.

En ole itse asiassa varma onko reissuja sen enempää kuin ennenkään, koska joka kausi muutama matka on jouduttu perumaan. Eroa on sen sijaan siinä että kattaus on laajempi, löytyy Jyväskylää ja Hartwallia ja muuta. Kunnianhimoinen meininkin Pataljoonalla mikä onkin ihan oikein, luulisi mestaruuden jälkeen myös reissujen kiinnostavan aiempaa enemmän.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Ei tuo määrä nyt hirveästi kasvanut. Aiemmin on julkaistu matkat ensiksi syyskaudelle, ja myöhemmin vasta keväälle. Määrä on ollut tuota kuutta tai seitsemää per ilmoitus, joten määrä ei kyllä taida hirveästi kasvaa aiemmasta. Aika pitkältihän aiemmin Pataljoona on pyrkinyt järjestämään matkan aina lähialueelle (Rauma, Turku ja Tampere) ja viikonloppumatseihin. Olisikohan nyt sitten lauantain vieraspelejä tavanomaista enemmän?

Ouluun kyllä pitää mennä. Raksila on yksi harvoista liigahalleista, joissa en vielä ole käynyt.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Tällaista tiedossa:

Kannattajille uutta tilaa Isomäkeen

Porin Ässät on yhteistyössä porilaisten kannattajaryhmien Pataljoonan ja Etulinjan kanssa päättänyt rajata Isomäen seisomakatsomoon erillisen alueen aktiivisimpia kannattajiaan varten. Työnimikkeellä ”Louhos” kulkeva alue sijaitsee seisomakatsomon takaosassa, Raumantien puolen päädyssä.

"Louhos" on syntynyt kannattajaryhmien yhteisestä halusta. Ajatuksena oli muodostaa oma paikka kaikille, joita kiinnostaa aktiivinen, monipuolinen ja visuaalinen kannatus. Kyseessä ei siis missään nimessä ole vain tiettyjen ryhmien jäsenille muodostettu alue, vaan paikka, jonne halutaan koota mahdollisimman monta Ässien kannattajaa, jotta Isomäen tunnelma saadaan pidettynä mahdollisimman hyvänä jokaisessa ottelussa.

Isomäen seisomakatsomo on hallin perinteikkäänä ytimenä luonnollinen sijainti "Louhokselle". Katsomon takaosa valittiin paikaksi, koska siellä aktiivikannattajat eivät ole kenenkään tiellä, alueelle on helppo tulla ja näkyvyys ja kuuluvuus ovat joka suuntaan hyviä.

Ensimmäisen kerran ”Louhokseen” kokoonnutaan jo 16.8., jolloin paikallisvastustaja Lukko saapuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Isomäkeen. Vauhtia matsiin voi hakea Tullibaarin pre gameista josta on myös ilmainen kuljetus, tai sitten alueelle voi saapua suoraan. Harjoitusottelu raumalaisia vastaan alkaa klo 18.30.

---

Pregamet alkavat Tullibaarissa

Porilaiset kannattajaryhmät Pataljoona ja Etulinja aloittavat Pregame–tapahtumat ravintola Tullibaarissa 16.8. alkaen. Pregamet järjestetään ennen jokaista Ässien kotiottelua ja niiden tarkoituksena on kannattajien kohtaaminen ja yhteinen hengenluonti ennen ottelupaikalle siirtymistä. Maailmalla Pregamet ovat yleinen traditio ja juurruttamalla niitä Poriin kannattajaryhmät haluavat rikastaa porilaista kannatuskulttuuria ja parantaa siten välillisesti myös Isomäen jäähallin tunnelmaa.

Säännöllisten Pregame–tapahtumien ideaa on pyöritelty jo jonkin aikaa kannattajaryhmien keskuudessa ja Ässien voittaman Suomen mestaruuden innoittamina ne päätettiin nyt toteuttaa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille täysi-ikäisille Ässien kannattajille, jotka haluavat virittäytyä yhdessä ottelutunnelmaan. Rentoutumisen ohessa on mahdollista tavata Pataljoonan ja Etulinjan faniaktiiveja ja tutustua kannattajaryhmiin.

Ravintola Tullibaari ja Pataljoona tarjoavat Tullin Pregame–asiakkaille ilmaisen bussikuljetuksen Isomäkeen ja takaisin. Pataljoonan jäsenille on lisäksi luvassa alennuksia Tullin tuotteista. Kuljetus Isomäkeen lähtee viimeistään puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Pelin jälkeen iltaa voi jatkaa Tullissa vaikka karaoken merkeissä. Jäsenalennukset ovat voimassa vielä tunnin hallilta paluun jälkeen.

Pelipäivä on kannattajan juhlapäivä. Tule Sinäkin mukaan juhlan tunnelmaan!

Ravintola Tullibaari: Itsenäisyydenkatu 44 (Linja-autoaseman yhteydessä)
Tullibaari
 

sandaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vladimir Vujtek
Saavat etsiä uuden paikan. Siinä on vakiporukka kun seisoskelee vuodesta toiseen. Pysykööt siellä vaihtoaition takana kirkumassa.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Saavat etsiä uuden paikan. Siinä on vakiporukka kun seisoskelee vuodesta toiseen. Pysykööt siellä vaihtoaition takana kirkumassa.
Tää on näitä varjopuolia, sama se mihin kohtaa sen "fanikatsomon" laittaa niin siinä kohtaa on varmasti jo vuosia seisseet samat ukot. B1 olisi ollut luultavasti paras sijoituspaikka, porukkaa on kuitenkin niin vähän että siellä olisi ollut hyvät tilat. Ässät tietysti menettäisi teoriassa hinnoitelussa rahaa joten seisomokatsomoonhan se pitää laittaa.

Mainitaan nyt vielä että onneksi eivät tule minun paikkani kohdalle.
 

sandaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vladimir Vujtek
Eikä minullakaan olisi mitään tuota vastaan, mutta kun ne ryhmät koostuvat pikkupojista ja tytöistä pääasiassa josta ei lähde ääntä ja tunnen heitä kohtaan myötähäpeää ja nyt ne tulevat juuri tuohon missä me seistään prkl, jos ryhmässä olisi edes muutama kunnon äijä niin voisi jopa lähteä mukaan rallattelemaan, mut kun ei. Ainakaan toistaiseksi. Joten jos ei sana tehoo niin...
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eikä minullakaan olisi mitään tuota vastaan, mutta kun ne ryhmät koostuvat pikkupojista ja tytöistä pääasiassa josta ei lähde ääntä ja tunnen heitä kohtaan myötähäpeää ja nyt ne tulevat juuri tuohon missä me seistään prkl, jos ryhmässä olisi edes muutama kunnon äijä niin voisi jopa lähteä mukaan rallattelemaan, mut kun ei. Ainakaan toistaiseksi. Joten jos ei sana tehoo niin...

Tuota, tuota. Tämä on nyt Ässien kanssa sovittu asia joten en tiedä miten tuohon pitäisi suhtautua. Uskoakseni sovulla kaikki kuitenkin selviää. Fakta on se että aktiivinen kannattajaporukka tulee joka tapauksessa olemaan jossakin ja se on nyt päätetty laittaa tuohon. Koostumuksen muodosta ei kenelläkään ole vielä tietoa, äijiä odotellaan mukaan.
 

sandaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vladimir Vujtek
Jos teistä joku on mukana tässä ryhmässä niin viekää sanaa eteenpäin. Tuo rappusten alaosa voisi jättää täyttämättä. Siinä on ryhmä joka ei siirry. Ässien toimistollekin ollaan yhteydessä.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tää on näitä varjopuolia, sama se mihin kohtaa sen "fanikatsomon" laittaa niin siinä kohtaa on varmasti jo vuosia seisseet samat ukot. B1 olisi ollut luultavasti paras sijoituspaikka, porukkaa on kuitenkin niin vähän että siellä olisi ollut hyvät tilat.

Näinhän se tietysti on että aina tulee valitusta ollaan missä tahansa. Mutta jos tuota kulunutta kevättä nyt ajatellaan, niin vaikea oli nähdä istumakatsomoa vaihtoehtona.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos teistä joku on mukana tässä ryhmässä niin viekää sanaa eteenpäin. Tuo rappusten alaosa voisi jättää täyttämättä. Siinä on ryhmä joka ei siirry. Ässien toimistollekin ollaan yhteydessä.

Vien kyllä sanaa mielelläni eteenpäin. Mitä tarkalleen ottaen tarkoittaa "alaosa"? Meidän tarkoitus ei ainakaan ole se että kenenkään tarvitsisi siirtyä mihinkään.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Seisomokatsomossa on tilaa, eikä siellä pitäisi kenelläkään olla vakiopaikkoja.
Siellä on tilaa, ja väittäisin että aika iso osa niistä, jotka käyvät jokaisessa kotiottelussa, seisoo aina samassa kohdassa. Viime keväänä meinas tulla järkkäreiden kanssa ahdasta kun meinasivat laittaa vierasfaneille vähän turhan ison siivun katsomosta. Joten kyllä siellä on vakiopaikat.
 

sandaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vladimir Vujtek
Vien kyllä sanaa mielelläni eteenpäin. Mitä tarkalleen ottaen tarkoittaa "alaosa"? Meidän tarkoitus ei ainakaan ole se että kenenkään tarvitsisi siirtyä mihinkään.

Ässien sivuilla on tuo kuva. Siinä on nuo rappuset. Se alaosa(siis rappusten alla) on useasti samalle porukalle miehitetty. Kuvasta oikealla on reilusti tilaa missä on tuo etulinja lakana ja siitä alaspäin
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien sivuilla on tuo kuva. Siinä on nuo rappuset. Se alaosa on useasti samalle porukalle miehitetty. Kuvasta oikealla on reilusti tilaa missä on tuo etulinja lakana ja siitä alaspäin

Kuvahan hämää pikkuisen sikäli että varsinaisesti se "rajattu" alue menee niissä tolpissa. Niihin kiinnitetään myös naru mikäli sellaista rajaukseen tarvitaan. Ensisijaisesti varmaan ryhmittäydytään sinne "oikealle" puolelle eli Etulinja-lakanan alle.

Tämähän on hankala homma sikäli että emme me kannattajat eikä Porin Ässät voi olla kysymässä jokaiselta seisomakatsomon äijäporukalta erikseen että mikä teille sopisi. Toivottavasti tähän puoleen löytyy myös sieltä ymmärrystä.
 

sandaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vladimir Vujtek
Kuvahan hämää pikkuisen sikäli että varsinaisesti se "rajattu" alue menee niissä tolpissa. Niihin kiinnitetään myös naru mikäli sellaista rajaukseen tarvitaan. Ensisijaisesti varmaan ryhmittäydytään sinne "oikealle" puolelle eli Etulinja-lakanan alle.

Tämähän on hankala homma sikäli että emme me kannattajat eikä Porin Ässät voi olla kysymässä jokaiselta seisomakatsomon äijäporukalta erikseen että mikä teille sopisi. Toivottavasti tähän puoleen löytyy myös sieltä ymmärrystä.

Tuo paikka missä on tuo etulinja lakana ja siitä alaspäin häiritsee varmasti vähiten ketään vakipaikkalaista. Tuosta kuvasta, kun katsoo niin tuon keskimmäisen ja vasemmanpuolimmaisen tolpan väli on juuri se pyhä alue :)
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eikä minullakaan olisi mitään tuota vastaan, mutta kun ne ryhmät koostuvat pikkupojista ja tytöistä pääasiassa josta ei lähde ääntä ja tunnen heitä kohtaan myötähäpeää ja nyt ne tulevat juuri tuohon missä me seistään prkl, jos ryhmässä olisi edes muutama kunnon äijä niin voisi jopa lähteä mukaan rallattelemaan, mut kun ei. Ainakaan toistaiseksi. Joten jos ei sana tehoo niin...

No mutta nythän siinä ryhmässä on sitten muutama kunnon äijä, jos jäätte omalle paikallenne? Näin se toiminta kehittyy...

Jaan silti tuskasi, pelästyin jo kuvaa pikaisesti vilkaistessani, että nyt pusketaan "mun tontille". Hupaisaa sekin muuten, että siellä on näitä "omia tontteja"...
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuo paikka missä on tuo etulinja lakana ja siitä alaspäin häiritsee varmasti vähiten ketään vakipaikkalaista.

Juuri siksi me tuonne halusimmekin. Muilta osin sanoisin että totta kai yritetään kunnioittaa kaikkien muiden olemista, mutta kompromisseja pitänee tehdä puolin ja toisin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä ainakin meillä on ja itseasiassa se on sellainen kohtaamispaikka, missä on tullut uusia tuttavuuksia ja aina syksyllä hauska nähdä naamoja joita näkee vain kiekkopeleissä.

Tässä on syy miksi seisomakatsomo tulisi pienentää ja siirtää päätyy. Täällä on useasti perusteltu seisomakatsomon säilyttämistä tunnelmalla, jonka se luo. Nyt tuota tunnelmaa pyritään lisäämään, niin sitä vastustetaan.

Miksi te ette voisi siirtyä muutamaan metriä ja tehdä sinne uuden kohtaamispaikan? Ässien mahdotonta kysellä kaikkien seisomokatsomolaisten mielipiteitä toimintaa kehittäessään.

Tässä ketjussa on tullut useita perusteita sille, että Isomäen seisomakatsomo on osalle porukasta paikka, jossa näkee Ässien pelit hyviltä paikoilta halvalla. Kannustus kiinnostaa vähemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös