Ässät-TPS ma 5.12.2005

  • 12 817
  • 60

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitkävetovinkki :)

Mahtaiskos olla kova löydä tota alle 5,5-maalia? Tosin tiedä sitten Puurulasta mutta tuskin Riksmannin taa yli kolmea maalia menee, ja jos sinne menee kolme niin tuskin Ässät tekee kahta enempää. Mutta toisaalta itse kyllä luotan että Ässät vie, TPS sen verran saamatonta porukkaa + Nurminen viltin alla. Padalla kova syke päällä ja eiköhän se jatku tänäänkin. Toivottavasti ei lähdetä takki auki. eli 3-1 padalle.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Sitä Nurmista mitän hyllytetty ole. Kaverin kaartelut sopii paremmin Turkuhallin itsenäisyyspäivän aaton tansseihin ja Kaitsu on pyytänyt HSL:llä johdolta.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Lehdistötilaisuus. Jokohan saisin oikein tämän jotakuinkin kun ei kumpikaan solkkaa englantia.

Jortikka: "jatkettiin taaperrusta, joka on jatkunut pidemmän aikaa. Suuret numerot lisää tuskaa. Toivon että lähiviekot tuo ratkaisun tähän tilanteeseen. Heikko, ponneton esitys meiltä mutta ei tää tasoero näin suuri ollut. Meillä erittäin huono maalivahtipeli. Mä vedin väärän arvan maalille. Tepsi on ny NuariSuami = Kaikki pelaa. Jotain ratkaisua tähän haettiin. Nurminen ei mahtunut kokoonpanoon. Se oli poikkeus nuoreensuomeen. Viettää hyvinansaittua joulutaukoa. Puoli sarjaa jäljellä. Ei vielä kannata mestaruutta jakaa. Joulun jälkeen alkaa kauhee pelisatsi ja siihen mennessä on kurssin vaihduttava Savotan kovuus on kyllä yllättänyt. Meillä on loistava toimari Narvamaa sitten näistäsopimuksista vastaamassa, että en mä niitä kommentoi"

Toivola "Ilmeeltään just sellainen peli mitä haettiin. Tönteko ja onnistumiset tuoneet tän itseluottamuksen. Ei me pelata oikeestaan paremmin kuin ennen taukoa, mutta nyt osataan voittaa tärkeitä otteluita."

(kirjoitettu sitten ihan suoraan simultaanisti, että virheitä voi olla ja pitäkää tunkkinne jos ei kelpaa. Saatana)
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jurvanen kirjoitti:
Meillä on loistava toimari Narvamaa sitten näistäsopimuksista vastaamassa, että en mä niitä kommentoi"

Vittu tätäkin. Aikuiset äijät syyttelevät kilvan toisiaan. Jompi kumpi pihalle ja asiat kuntoon edes ensi kaudeksi, kiitos.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pressiboxi kirjoitti:
Vittu tätäkin. Aikuiset äijät syyttelevät kilvan toisiaan. Jompi kumpi pihalle ja asiat kuntoon edes ensi kaudeksi, kiitos.

Narvanhan noista pitää lähteä. Narvanmaan aikana on ollut nyt kolme eri valmentajaa, neljä kertaa. Jortikka - Jalonen - Koivu - Jortikka, joista ainoastaan Jore aikoinaan sai hyvät kortit käteen, lähinnä Santalan ansiosta.

Veikkaisin että Jortikka on helvetin turhautunut tähän tilanteeseen. Kun hän sopimuksen teki, oli puhe budjetin pienennyksestä, mutta ei ollut puhetta siitä että pelataan vain kolmella ketjulla.

Tämä ilta todisti taas sen, että tällä joukkueella ei ole käytännössä mitään mahdollisuuksia ketään vastaan, kun pelejä on hieman enemmän.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Jurvanen kirjoitti:
Meillä on loistava toimari Narvamaa sitten näistäsopimuksista vastaamassa, että en mä niitä kommentoi"

Paitsi, että toimarikaan ei kommentoi. Olipa taas selkeää avovittuilua Jortikalta. Mutta pelaajia tarvitaan, ei liene kellekään uutta. Toimitusjohtajan vika on se, että meillä on kolme ketjua pelaajia tällä hetkellä ja joukkueen runko syvältä ja poikittain. Tämä on myöskin aiheuttanut sen, että joukkue on henkisesti ja fyysisesti loppu, tämäkin menee Narvan piikkiin. Puolustus on täynnä mikkihiiriä ja hyökkäyksessä yrittävät ainoastaan nuoret, mutta ei heiltä voi vielä odottaa, että he ratkaisisivat pelejä ilta toisensa jälkeen.

Raportit Isomäestä kertoivat, että TPS oli surkea. TPS on niin sekaisin ja väsynyt fyysisesti sekä henkisesti tällä hetkellä, ettei paremmasta väliä. Hohhoijaa...

Hameet korville, pelaajat, toimitusjohtaja ja valmentajatkin vielä. Ihan vitusta koko touhu.
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkkäri kirjoitti:
Tänään on helppo peli ja alle 4:n maalin ero olisi yllätys. Pata hoitaa!

Niin no, ei kai siihen ole paljoa lisättävää. TPS kaksi kertaa vastassa parin päivän sisään ja maaliero 8-1. TPS:n ainoakin oli aikamoinen räkämaali kahden miehen ylivoimalla. Nyt hymyilyttää!

Rob Hisey alkoi juurikin nyt hoitamaan niitä hommia myös pisteiden valossa, jota on toivottu. Saatiin laajuutta pisteidenteko-osastolle ja Helsingissä jatketaan.
 

The Rock

Jäsen
Maistuvaakin maistuvampi rökälevoitto

Kyllä nyt kulkee. Tepsistä ei ollut minkäänlaista vastusta tänään ja sen näkee numeroistakin. Porissa taidettiin sittenkin pelata tennistä, sillä ainakin minä olen tottunut näkemään tuollaisia 6-0 -tuloksia sillä saralla. Koska viimeksi Ässät on kyykyttänyt noin selvästi turkulaisia? Ehkäpä joku viisaampi kertoisi tähän kysymykseen vastauksen. Niin tai näin, ihana nöyryytys. Varmasti Aurajoki on entistä enemmän homeessa ainakin Hannu Jortikan mielestä.

Illan ykköstähti: Rob Hisey takoi SM-liigauransa hattutempun ja nöyryytti turkulaisia oikein olan takaa. Törkeää toimintaa, Kanadassa tapeltaisiin!

Illan kakkostähti: Juuso Riksman päätti nyt pitää nollan ja jälleen mies pääsi ilmeisen helpolla maalillaan josta herääkin kysymys, että miksei näitä Tepsimatseja voisi olla putkeen enemmänkin, kun nämä tuntuvat olevan niin selvää kauraa?.

Illan kolmostähdet: pakkipari Jesse Saarinen (0+3) - Atte Pentikäinen (0+2) pelasi varmasti kauden parhaan ottelunsa ja ne poikien tehot, oijoi. Ei tuanoi ketää o popi orri?

Kaikista maistuvinta taisi kurittaminen silti olla miehelle #7 - Mikko Rautee. TPS hylkäsi, Raku kosti. Tekiköhän oma koira maalin perseellään ohjaten? Myös Leo Komarov päätti kuin kermaksi kakun päälle pistää oman nimensä maalintekijöiden listaan sivaltamalla yläpesään loppunumerot: Ässät 6 - 0 TPS.

6. sija sarjataulukossa sen kuin vankistui ja keskiviikon IFK -ottelusta on varmasti tulossa todellinen spektaakkeli. Kaksi SM-liigan kovakuntoisinta joukkuetta kohtaavat legendaarisessa DDR-hallissa. Old time hockey is back in bisnes. Kai sitä on itsekin paikalle vääntäydyttävä, sillä eihän tuollaista kähinää voi yksinkertaisesti jättää väliin.

Lopuksi vielä Jortikan Hannun mielipide Tepsin nykytilasta erään jatkoajassakin vaikuttavan nimimerkin loistavilta kotisivuilta: Kuus mestaruut hei!

PATA PAINAA!
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen seurannut liigaa alusta lähtien ja tänään oli kautta aikojen heikoin TPS. Vaikka TPS on usein ollut alakynnessä, se on ollut aina vaarallinen, tänään ei ollut. Toisaalta Ässiltä onnistui kaikki ja näkee kavereiden pelistä, että voittoja on tullut. Parhaiten se näkyy kiekon hallinnasta, kun jopa Pentikäinen uskaltaa pitää kiekkoa, ollaan pitkällä. TPS:lle ei onnistunut mikään, tuli jo vähän sääli kavereita.
Jortikan itkeminen on aika erikoista, mitä tuolla voitetaan?? Ilmeisesti viestit herran otteen herpaantumisesta pitää paikansa. Jortikkaa yritettiin kaupata Jokereihin valmentajan vaihdon yhteydessä, mutta eikö herraa sitten enää kiinnosta.
 

Hasselnut-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jussi Aho
Voiko tässä muuta sanoa kun Hallelujaa ROB HISEY! Ja koko Ässä-paketti oli upeasti kasassa.
Siis oli kyllä sellasta peliä että siitä nautti koko suurella Pata-sydämellä. Ässät sai TPS:n näyttämään melko munattomalta vaikka se oli sitä ilman Ässien hyvää peliäkin. Hisey sai vihdoinkin veivit kohdalleen, tuloksena kolme kaunista yläbörsää! Puurula ei kyllä ollut minkään näkönen maalivahti, todella huono esitys!
Riksmanille taas upea nollapeli, vaikka todelliset maalipaikat olikin TPS:llä kortilla.

Eipä tässä voi muuta kun nauttia kyydistä ja pyytää lisää vauhtia!!

Kiitos Ässät, kiitos Rob, kiitos Juuso!

David kuittaa!!
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä murheellista touhua. Kipru tuntuu olevan tepsin pakeista ainoa joka tietää mitä tehdä. Hyökkääjistä Jämtin ja Makkonen yrittivät välillä liikaakin, muut taas ei ollenkaan. Puurula oli sysipaska. Erätauon rankkarikisassa loistanut ässien junnu olisi ollut parempi. Onneksi Jore sentään myönsi valinneensa väärän miehen. Joulutauolla on pakko löytää joku pakki... Onko Hulkkosella joku paikka rikki? Mies oli todella vaisu ja tekee joka kerta sen väärän ratkaisun.

Mutta onnea Padoille hienosta voitosta ja kiitos hyvästä tunnelmasta.
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Padalta onnistui tänään kaikki, TPS:ltä ei oikein juuri mikään. Ässät käytti maalipaikkansa lähes täydellisesti hyväkseen ja Tepsillä niitä paikkoja ei oikeastaan ollut yhtään. Riksman maalissa eleetön, Puurulaa maaleista ei oikeastaan voi syyttää kun ei paljoa pakeilta apuja saanut, en koskaan ole nähnyt noin paskaa TPS sakkia.

TPS fanit saavat aimo annoksen propseja täältä omiensa kannustuksesta, jopa silloinkin kun peliä muutama minuutti jäljellä ja tulossa 6-0 turpaan niin silti jaksoivat äänekkäästi kannustaa omiaan. Hienoa.

Joensuu & Komarov pelasi hiton hyvän pelin, jaksoivat vääntää joka vaihdossa täysillä.

Tuomari oli hyvä ja mielestäni linja piti hyvin.

Toivoselta todella "tärkeä" koukkaus jäähy viimeminuuteilla, olisi Tepsiläiset päässyt kahdella nollaa vastaan. Toivonen muutenkin loistava peli tänään, pitää viivan parhaiten ässäpakeista.

Nielikäinen ei oikein vakuuttanut tänään(kään). Jotenkin tuntuu että vauhtia niin maan perkeleesti mutta ei lainkaan ajatusta.

Kuparinen pelasi mielestäni taas helvetin hienon pelin vaikka ei pisteitä saanutkaan. Löisin kaverille vaikka 6 vuoden jatkopahvin eteen.
 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Jurvanen kirjoitti:
"Meillä on loistava toimari Narvamaa sitten näistäsopimuksista vastaamassa, että en mä niitä kommentoi"

Jokainen tuon tajuaa, mutta toisaalta tässä syyttelyssä taitaa olla yksi syy miksi TPS ei pärjää. Organisaatiossa tuskin tapahtuu mitään rakentavaa tällä hetkellä vaan tapellaan keskenään.

6-0. Huhhuh, tylyä tekstiä. En tiedä mitään enää reagoisi näihin TPSn otteisiin, olla iloinen tai pettynyt? Jokatapauksessa tää kausi on hävitty. Ei auta kuin odotella kesää ja katsellaan sitten ensi syksyllä uudestaan...
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Sanattomaksi vetää tämä nykymeininki. KIITOS PATA!! KIITOS JUUSO!! Usein tuli matsia kuunnellessa mieleen, että milloin viimeksi on näin käynyt, MILLOIN. Ei varmaan minun aikanani. Nyt on tooodella hjuva fiiwis.

Ei tule vieläkään Lankkua ikävä, kyllä Juuso riittää ainakin minulle. Taitaa olla ennätys jo rikottu Ässäveskarin yhden kauden nollapeleissä. Ja onko pohjakosketus jo otettu??

Ennakoin näemmä väärin avausviestissäni Tepsun vireen, sillä nyt todella Ässillä natsasi kaikki kohdilleen. Pentikäisen ja Saarisen pistetehtailua en olisi kyllä uskonut, se oli reilusti positiivinen yllätys. Hiseyltä osasi odottaa osumaa, ei ehkä kolmea, mutta kyllä Turussa jo mielestäni oli havaittavissa, että liekeissä veikkonen on.

Tästä hyvä jatkaa, vaikka vastaan tuleekin HIFK.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
HUNAJATA

Maali, maali, maali se on maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle....
O-oo-
ROB HISEY!!!

Tässä meidän uusi kultakimpaleemme. Loistava jätkä, todellinen kynäniekka. Kolme niiiin namua maalia, taidolla tehtyjä, ei mitään roiskaisuja. Kaksi kertaa maalin takaa kaveri nousi ja laukoi ylös; ensin ensimmäisen erän tärkeä avausmaali rystyltä ylämummoon, sitten kolmannessa namuttelu kämmeneltä. Kun väliin mahtui vielä samaan kategoriaan menevä namuttelu samaan osoitteeseen, niin paketti on valmis. Ei muuta kuin Jortikan juniorit bussiin ja kohti Turkua.

Tämän hetkisestä Porin Ässistä voi olla enemmän kuin ylpeä. Vaikka Jortikan mukaan lukemat olivatkin hieman turhan rumat, niin totuuden nimissä on sanottava, että montaa paikkaa ei TPS saanut. Toisen erän merkkausvirheestä tepsi sai avopaikan, jonka Juuso hoiti tuurilla ja taidolla. Sitten erän loppuun vielä tuli niiiiin hunajaa kuin vain olla ja voi; tolppakudista Ässät pääsi iskemään vastaan, ja Mikko Rautee -Turun lahja porilaiselle kiekkoilulle- iski 5-0 paluukiekosta.

Kerrassaan mykistävän hieno suoritus Ässiltä. Hienoa puolustustyöskentelyä, joukkuepeliä sanan varsinaisessa merkityksessä: ei turhaa sooloilua, vaan pelaamista ja taistelua koko porukan eteen. Tulos näkyy taululla.

Tuossa jengissä ei tällä hetkellä ole heikkoa lenkkiä. Saarisen Jesse on saanut viimeisissä peleissä varmuutta ja taas nähdään sitä Saarista, jota on odoteltu. Peltosen Pasi ei ole se kaveri, jota kirosin jo koko syksyn ajan: nytkin täysin virheetön puolustuspeli ja kruununa hieno vaihto, jonka päätteeksi maali riparista. Hyvä Pasi.

Ja sitten Pentikäinen. Jopa Atte on parantanut peliään kuin sika ennen joulutaukoa. Ne hirvittävät rännipurutkin jäivät tässä pelissä vähiin, kerran taisin Attea päästä hieman moittimaan, mutta sekin tilanne hoidettiin koko joukkueen hienoilla otteilla.

Juuso Riksman. Katsokaa niitä tilastoja. Ja sitten tulkaa paikanpäälle ihailemaan. Tämä kaveri on juuri niin kuuma veskari kuin tilastot kertovat. Vakuuttavat otteet jatkuvat, ei hädänpäivää turkulaisten räpistelyssä, voisin jopa uskoa, että Juuso sai nollapelin mielestään helpohkosti. Pari bravuuritorjuntaa, mutta muuten turkulaiset pidettiin sektorin ulkopuolella. Vetää saa, mutta kaukaa, ja nämä Juuso hoitaa varmasti. Maskia TPS sai rakennettua aniharvoin, muutenkin maalinedustalle ei juurikaan ollut asiaa - tässä on yksi salaisuus Ässien menestyksen takana.

Vielä erikseen on nostettava hattua kattoon asti tepsifaneille. Kerrassaan hieno esitys, joukkueenne ei päässyt lähellekään samanlaista suoritusta. Upeaa kannustusta läpi pelin, joukkueen otteista huolimatta. Oli pakko tulla pelin jälkeen kättelemään ja kiittämään hienosta pelistä, siihen bussin nurkille olisi ollut kiva jäädä juttelemaan pidemmäksikin aikaa, ellei olisi ollut kiire kotiin ruuhkan alta...

Tästä on hyvä jatkaa. Helsingistä jos tuliaisina tulisi edes yksi piste, niin olen tyytyväinen. Sitten kotoa kolme, ja minä olen jo joululahjani saanut.

Hyvä Ässät!!!
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se on täytetty. Nimittäin hallittu alasajo. Tänään, 5.12.2005, aletaan olla lähellä pohjanoteerausta allekirjoittaneen kannattajauran aikana.

Omalta osaltani kiintiö Jortikan julkiselle itkulle on tämän kauden osalta tullut täyteen jo ajat sitten. Mielummin kuuntelisin jopa Jukka Koivun, joka osaa muutenkin edes ajoittain käyttäytyä kuin aikuinen, jatkuvia selittelyjä huonosta valmistautumisesta. Näillä esityksillä ei päävalmentajalla pitäisi olla varaa vittuilla julkisesti kenellekään muulle kuin itselleen. Vedit väärän arvan maalille joo, vittu se ei Hannu ole mikään arpa, arvalla on mahdollista voittaa. Usko nyt hyvä mies, jos aiot kohdella Tuomo Karjalaista kuin Pasi Häkkistä viime kaudella, vaihtoehtona pitäisi olla Tim Thomas. Nyt heitit maalille seulaksi havaitun Venäjän-tuliaisen jonka torjuntaprosentti huitelee varmaan jossain 85:n tuntumassa. Pärstäkertoimella jätkä kuitenkin nähtävästi päihittää Karjalaisen ja sehän on toki pääasia. Kuus nolla, hei.

Narvanmaata en enää jaksa haukkua, se on tullut tehtyä jo niin monta kertaa. Markkinoilla ei juuri nyt ole tarjolla sopivia pelaajia eikä toimitusjohtajia.
Ja mitä väliä sillä on enää muutenkaan?

Alkaa tuntua siltä, että Kari Jalosen toinen kausi oli kevyttä kauraa tähän verrattuna. Tällä menolla Jortikka saa nimensä Juhani Tammisen perään sille kunniakkaalle listalle valmentajista, joiden johdolla TPS on jäänyt ulos pudotuspeleistä.

Onnittelut Poriin. Pitäisikin varmaan muuttaa allekirjoitus muotoon "onnittelut vastustajalle, ansaitsitte voittonne".
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aivan loistava ottelu. Tällainen tulee kerran kaudessa jos silloinkaan. Sääli teitä, jotka ette paikalle päässeet.

Toivonen oli pakiston paras tänään. Hyvin pelasivat kaikki.

Kivenmäki ei montaa kertaa oman siniviivan takana ollut. Oliko valmennuksen lupa, mutta puolustus ei maittanut. Kun Hisey teki törkeän hienoja maaleja, alkoi Mavekin laukoa, ei osunut tällä kertaa.

Nielikäisen asenne? Ensin karvataan, mutta kiire ei ole puolustamaan vaan selkä suoristuu. Luulee edelleen omistavansa kädet.

Kaipainen on parantanut huomattavasti. Rautee tekaisi tälläkin kertaa räkämaalin. Maistui varmasti hunajatalta.

Peltonen teki 2-0 maskimiehen paikalta. Komarov otti kaksi peräkkäistä jäähyä. Onneksi Toivola penkittänyt. Leo tekaisi nätin maalin.

TPS. Ei ole varmaa ykkösvahtia ja ulkolaiset on jämä-Jämptineitä. Ja itkevä valmentaja, joka pelkää sädekehän sammuvan. Todella heikko esitys.

Koettakaa hei joku saada Hiseyn maalit jakoon verkkoon.Kiitos

Kiitos Ässät!
 

JanJ

Jäsen
Jämtin filmasi aika usein, ja 3 kakkosta tuli Ässille. Kaksi oli niin selkeitä että luulisi Jortsua hävettävän.

6-0 on hieno tulos tepsiä vastaan, vaikka onhan nyky-tepsukka varjo entisestä isosta pullasorstasta. Ei silti heikennä voiton arvoa. Ässät on kärkiporukkaa, TPS ei.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
champselyse kirjoitti:
Tuo Puurula taitaa tosiaan olla "Joren hankinta", mutta silti mikään ei muuta sitä tosiasiaa, että hän on täysin pihalla kuin lumiukko. Uskallan jopa veikata, että tänään TPS vaihtaa maalivahtia kesken ottelun.
En halua olla mitenkään ennustaja, mutta kyllähän taas kävi näin.

Mokkea vaihdettiin ja sen virhevalinnan myönsi jopa itse Jore. Olisi kysynyt minulta sitä ennen peliä, niin ei olisi tarvinnut niin paljon kärsiä. Onhan se Karjalainen kuitenkin maalivahti siihen Puuruseen verrattuna.

Ei me tänne mitään hämäläisiä tarvita. Ja Nurmisen Kaitsu on muuten tämän joukkueen paras pelaaja! Koita nyt Jortsu tämä asia perkele sisäistää. Jos alat kultarannetta istuttamaan penkillä kuten hyvä ystäväsi Kari Jalonen, niin olet niin pihalla näistä geimeistä kuin voit olla.
 
Viimeksi muokattu:

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Loistavaa peliä tänään koko patajengiltä. Hisey mahtavassa iskussa kuten koko kenttä. Pentikäinenkin oli tänään jopa hyvä ja omasta mielestäni liian pientä arvostusta nauttiva Jesse Saarinen oli tänään juuri sitä hyvää jesseä jota viime kauden loppupeleissä nähtiin. Riksmanilta käsittämättömän varmaa ja rauhallista työskentelyä! Ei ole ikävä lankkua...

Perkele että oli hyvä peli! Kiitos Ässät!
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Kuustoist euroo, hei!

Kuudentoista euron leiviskästä Ässät ja kotiyleisö täyttivät osansa, vierasjoukkue ei aivan. Ilta oli sysimusta. Tepsillä oli kolme (3) maalipaikkaa.

Kehunkin taas salarakastani, Porin Ässää.
Kivenmäki näkyi kentällä taas poikkikentän lätyillään ja rauhottavilla syötöillään. Tämä minun mielestä einiinkaksinen Hisey paransi lauantaista rutkasti. Kolme komeaa maalia. Ja muistaakseni miehen palkan maksaa Teksas. Narvanmaa kuule, Nurminen, Hulkkonen, Alatalo ja Kiprusoff syövät neljästään puoli miljoonaa.

Porilaisyleisö oli taas kerran loistava. Puitteetkin oli kunnossa. Nälkäinen, ruma, kaunis, taitava, iso ja suhtnimetön kotijoukkue vastaan vierasjoukkueen laumaa Vienoja Tussuja. Kuusnolla. Nyt viimeistään ollaan pohjalla.

Ainoa hyvä asia pelissä Tepsin kannalta oli Sissiryhmä, joka piti jonkunnäköistä mekkalaa.

Ässät, jos joku on ansainnut tämän hetken. Riksman menee Takosta, Kivenmäki Javasta, Forsbacka Raitasesta, Nielikäinen Levosesta, Uusikartano Heiskasesta, Hisey Otevrelista, Peltonen Peltosesta. Kaikkiaan Ässät on vuosikymmenen tauon jälkeen taas Se Ässät. Vittumainen vastustaja.

Onneksi olkoon, tämän pelin Te tulette porilaiset muistamaan. Niin tosin itsekin.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oho. No, sama se kai on häviääkö 6-0 vai 2-1, häviää kuitenkin. Voittaminen ei näy olevan vaihtoehto Tepsille...
Tulee ihan oma D-junnuaika mieleen kun Jortsun julkista päänaukomista katselee. Tämä on ihan saippuaoopperaa. Paitsi kentältä puuttuu tunnetta vielä enemmän kuin siitä saippuaoopperasta.

Mikäs päivä se Veikkausliiga alkaa?
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos Ässille tästä. Olen suorastaan pakotettu juhlistamaan tätä Keravan Karhulla. Propsit TPS kannattajille. Jopa Aho kiinnitti huomiota (ihmetteli) teidän mekastukseen. Oliko sitten ironista itsehän tiedätte paremmin.

Koska viimeksi pata on voittanut kuudella maalilla?
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Täytyy heti antaa tunnustus hienosti esiintyneille TPS-kannattajille. Itse joukkue oli sysipaska, mutta kannattajat nousivat omassa arvostuksessani monta pykälää ylöspäin.

Hisey oli illan kuningas kolmella maalillaan, kaikki hienosti "ylämummoon".
Muutenkin tuo "Hiseyn kenttä" oli todellakin elementissään, yhteensä neljä plussaa tänään tuolla kentälliselle. Heikkoja lenkkejä ei oikeastaan tänään löytynyt, ehkä Nielikäisen esitys oli taas vähän vaisu - vauhtia on liikaa taitoihin nähden.

Tunnelma oli ihan hyvä välillä, vaikkakin kyllä parempaankin olisi ollut edellytyksiä.
Ehkäpä tuo Ässien täydellinen ylivoimaisuus tänään vähän söi sitä.

Keskiviikkona Helsinkiin ja sinne ei lähdetä nöyristelemään!

TAAS SYKKII PATASYDÄN!
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Padis kirjoitti:
Propsit TPS kannattajille. Jopa Aho kiinnitti huomiota (ihmetteli) teidän mekastukseen. Oliko sitten ironista itsehän tiedätte paremmin.

Jos pojat lauloivat biisiä joka kulkee suunnilleen sanoilla "kaikki Joukolla jäätä särkemään", niin taisi mennä ironian puolelle. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös