Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 534 431
  • 8 141

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Karrilla on vastustajien puolesta ollut kyllä pahin mahdollinen paikka aloittaa. Peli on parantunut merkittävästi, tuolla pelillä olisi lokakuusta tarttunut monta suoraa voittoa plakkariin. Tämä viikko onkin sitten se viikko, jolla uskottavuus mitataan. Kuuden pisteen minimitavoitteella lähdetään, nyt niitä suoria voittoja on tultava, perkele.

Vielä en ole luovuttanut tämän kauden suhteen. Jos tämäkin viikko vedellään nollilla, niin voidaan siirtää katseet ensi kauteen. Onhan se kai kiva, kun ei tartte keväällä jännittää omien puolesta?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämän hetken Jukurit eivät ole se suupala kuten joskus aiemmin. 10 ottelun kuntopuntarissa Jukurit ovat sijalla 2. ja Ässät sijalla 14. Lukko on tunnetusti aina vaikea Ässille ja Pelsut sarjakakkosena. Kaikki joukkueet ovat tietysti voitettavissa ja peli lähtee aina käyntiin 0-0 mutta en lähtisi etukäteen kuutta pistettä Ässille korvamerkitsemään. Jokainen voitto on kotiinpäin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tältä viikolta on jo realistista odottaa pisteitä, jopa kuusi pistettä on täysin otettavissa. Kärpät ottelu oli pelillisesti parasta Ässiä sitten Jyrki Ahon aikojen ja saman pelillisen tason pysyessä voittoja alkaa tulla väkisin.
Toivottavasti olet nyt(kin) oikeassa. Kärkipelaajilta edellytetään nyt tehoja.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ei ole jukurit mikään pisteautomaatti vaan tiukasti keslikastin joukkue. Ja lukko nyt vaan on ässille se päävastustaja ja vice versa. Ei ole takuupisteitä tarjolla sieltäkään.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sattumalla on tietenkin merkityksensä jääkiekko-ottelussa ja Oulun pelissä Kärpät voitti Ässät sattumalta, aivan samalla tavalla kuin Ässät voitti ne muutamat ottelut kauden alkupuolella. Ensimmäinen tarvittava muutos Ässien pelissä oli saada se jälleen näyttämään jääkiekolta ja tämän Karri on onnistunut tekemään yllättävän nopeasti. Seuraava asia on uskaltaa henkisesti voittaa jääkiekko-ottelu, eli se vanha totuus, että maalin tappiosta on pitkä matka maalin voittoon, mutta Ässillä alkaa olla pelillisesti eväät voittaa säännöllisesti otteluja ja nyt tarvitaan vain uskoa asiaan ja uskallusta pysyä valitulla tiellä, joka on selkeästi oikea. Jos veikata pitää Ässät voittaa Jukurit ja Lukon, mutta Pelicans on vaikea.

Pelillisesti erikoistilanteissa on edelleen hiottavaa paljonkin, mutta kaikkea ei voi saada pika-aikataulussa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kummasti vaan ne tilastot kääntyivät Karrin tulon myötä. Oulussakin maaliodottama oli Ässien eduksi, harvinaista herkkua tämä.

Yllä olevaan vielä lisäyksenä: missään kohtaahan minä en ainakaan ole sanonut, että nyt olisi helppoja pisteitä tarjolla. Kylmä fakta on vaan se, että nyt niitä suoria voittoja on tultava, jotta henkilökohtaisesti jaksan lapsenuskoani vielä kannatella.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jotenkin on semmonen tunne, että tänään tulee vihdoin kolmen pisteen voitto.
Saadaan apina pois (Kiven) selästä, jos tänään voitto. Pakko näiltä samoilla sijoilla olevilta olisi pisteitä kaapia.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Saadaan apina pois (Kiven) selästä, jos tänään voitto. Pakko näiltä samoilla sijoilla olevilta olisi pisteitä kaapia.

Heh, no ihan tässä ei samoilla sijoilla olla. Pakkohan se muuten on myöntää, että Päällikkö on nyt jo näillä tuloksilla näyttänyt sen kuuluisan pitkän nenän koko kiekkoilevalle Suomelle, on todella mielenkiintoista nähdä millainen joukkue sieltä tulee vastaan..

Mutta etenkin nyt kun en Kärppä-peliä nähnyt lainkaan, niin todella mielenkiintoista on nähdä myös Ässät tänään, koska niin maasta taivaaseen joukkueen esitys siinä launtain pelissä täällä on ylistetty. Tietysti tilanne on se, että tässä on nyt kahdessa viime pelissä menty sen taakse miten "me oltaisiin voitettu, mutta vastustaja oli vain väärä ja niin paha". Kysymys kuuluukin voidaanko tänään mennä sen taakse, jos vielä tulee tappio. Vai joko sitten todetaan, että ai niin me hävittiinkin sen takia kun me ei saatu yhtäkään maalia aikaan :D noh, siitä nyt toki lähdetään ettei tänään tarvitse mennä tappion selittelyn taakse.. sitä silmällä pitäen siis todellakin odotan Ässien otteita mielenkiinnolla

Puhutaan siis lähtökohtaisesti aivan historiallisen mielenkiintoisesta Jukuri-ottelusta, toivottavasti tulee myös yleisöä. Koska ihan realistisena pelkona on kyllä kauden pienin yleisömäärä, porilaisten enemmistö ei varmaan osaa edes sijoittaa Mikkeliä kartalle (*hymiö*), joten kyllä heidän joukkueestaan on suuren yleisön vaikea innostua
 

Moonlander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Saadaan apina pois (Kiven) selästä, jos tänään voitto. Pakko näiltä samoilla sijoilla olevilta olisi pisteitä kaapia.
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta kuitenkin sarjataulukkoa vilkaisemalla Jukureilla on vähemmän matkaa sarjakärkeen kuin Ässiin, joten en nyt noista samoista sijoista niin takuuseen menisi..
Tsempit kuitenkin myös Porin suuntaan illan otteluun, tiukka taistelu varmasti edessä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Currystä huolimatta en betsais Ässien voiton puolests. Pumpkinhead on taikonut Jugurteista ihan kelvollisen joukkueen. Pelaa jopa paremmin kuin Johtaja Virran dreamteam Lprssa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ennakkoon samoilla sijoilla ennen kauden alkua Ässät ja Jukurit. Toki nykysarjasijoitukset kertovat karua kieltään Ässien kannalta.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensimmäinen peli jota katson kun Karri Kivi valmentaa. Muutama huomio. Nyt Ässät uskaltaa pelata. Luistellaan aivan eri tavalla kuin Selinin aikana. Voimia jää hyökkäys pelille kun ei tarvitse puolustaa koko aikaa. Pelaajat lähtevät hyvässä rytmissä hyökkäyksiin. Kyllä tuolla pelillä on pakko pisteitä ruveta tulemaan jossakin kohtaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei hyvää päivää, alivoimalla kun ollaan saamassa riisto niin kolme äijää lähtee täysillä ylös.

Kääntyikin omiin ja 0-1. Jukurit eka paikka.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kovalla prosentilla iskee Jukurit hyökkäyksistään. Heimosalmi ja Appelgren maalin edessä aivan paperia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös