Ässät-Kärpät Pe 7.4.2006

  • 31 821
  • 200

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kärpät jatkoi keskiviikkona samaa perseilyä, mitä on nähty oikeastaan jo koko kausi. Joukkueelta puuttuu halu ja se ei syty millään tapaa. Se viimeinen tappajan luonne puuttuu.

Kärppien koti- ja vierasesityksillä on ollut eroa kuin yöllä ja päivällä. Sama tilanne oli viime kaudella, kun Kärpät voitti kaikki poffien vieraspelit. Ässiltä koko Pori, Satakunta ja puoli Suomea odottaa voittoa tästä ottelusta. Pystyykö Kärpät kääntämään painetilanteen voitokseen?

Valitettavasti en usko. Pietilä maalissa ei vakuuta, vaikka tilastollisesti onkin suoriutunut siedettävästi. Mies on hermostunut, torjunnat ovat kaikkea muuta kuin kontrolloituja. Ripareita ja irtokiekkoja tulee tuon tuostakin ja yläkulmat ammottaa tyhjyyttään. Koska Bäckström ei eilen joukkueen mukana Poriin matkustanut hän tuskin on pelikykyinen.

Veikkauksena heitän, että Ässät voittaa 2-3 maalilla ja sarja on katkolla lauantaina.

Toivottavasti olen väärässä.
 

I ro1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja JM Aaltonen
Mä lähden tässä ottelussa siitä, että kyseessä on Kaikki Tai Ei Mitään.
Ja se on nimen omaan Ässien kannalta.

Jos tässä ottelussa Ässät ottaa ns. PATAan, niin silloin sarja on Hakalan Pepen sanoin soon Soronnoo ja rekka-autollinen rössipottuja.

Kyseessä on siis Ässien kannalta kuoleman peli!

Kun Kärpät siis tänään ottelun voittaa, niin voidaan täälläkin Canal+Sportin äärellä tuuletella...
 

Carsten

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ässät - länsirannikon herra

Juuri nyt Tepsillä ja Lukolla ei ole mitään sanottavaa puhuttaessa länsirannikon herruudesta. Kumartakaamme herraa! Ja kuka olisi tämänkin uskonut esim. vuosi sitten? Ehkä muutama hullu porilainen ja Mikko Rautee. Oletteko muuten huomanneet, että menestys vaan kummasti tuntuu seuraavan tätä punasydämistä TuTon kasvattia!

Mutta ihan tosissaan: Ässät! Nyt olen viikon pari bandwagonissa, mutta jo vapun jälkeen kiistän kaiken.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Bäckström -> Pietilä

Niin, kyllähän Niklas Bäckströmin pelaamattomuus vaikuttaa Kärppien pelikyvyllisiin avaintekijöihin eittämättä tällä erää liikaa - jos ei muuten, niin ainakin alitajuntaisesti. Bäckström on ollut kuitenkin joukkueen kulta-aikoina tärkein kulmakivi, yksittäinen pelaaja ja sytyttäjä, juuri tiukoissa kevään ratkaisupaikoissa.

Nyt maalilla on kokenut Mika Pietilä, joka on - niinkuin moneen kertaan olen sanonut - todella iso kysymysmerkki ja epävarma, ailahteleva maalivahti, jonka näytöt mitalipeleissä liigatasolla on nollissa. Jos ei nollissa, niin vähissä. Epäilemättä tämä vaikuttaa joukkueen kauttaaltaan muuten niin vedenkestävään harmoniaan negatiivisesti.

Lähtökohtaisesti Pietilän ailahtelevat otteet heijastuvat myös epävarmuustekijöihin puolustajien, ja samalla koko tiiviin viisikkotyöskentelyn osalta, vaikka väite pelaajien toimesta tyrmätäänkin.

Uskallan väittääkin, että Bäckströmin puuttuminen on se tärkein henkinen elementti, jos mitalia ei tänne tule. Pelaajat eivät sitä myönnä, mutta alitajunteisesti sen tuntevat. Aivan varmasti.

Anna, Mika Pietilä, minun olla väärässä ja vakuuta minut!
 
Viimeksi muokattu:

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Carsten kirjoitti:
Mutta ihan tosissaan: Ässät! Nyt olen viikon pari bandwagonissa, mutta jo vapun jälkeen kiistän kaiken.

:-D Aika hyvin sanottu!! Putosin..

Onhan Kärpilläkin muuten tuo varsinainen kultamagneetti Ilu Mikkola riveissään. Ei taida miehellä muuta ansiota pelaavaan kokoonpanoon tällä hetkellä ollakaan..

Halonen, Ahtisaari.. ..Koivisto maaliin, ny heti!
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Levonen kirjoitti:
...ei Kärpät molariin kaadu.
Ei kaadukaan, mutta Pietilän pelaaminen vaikuttaa pelin eri osa-alueisiin ja itseluottamukseen heikentävästi.

Ihmismieli, psykologiset asiat ja alitajunta ovat kummallisia asioita.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jännä jähdä JOS Kärpät häviää tänään ja ovat siis 2-0 tappiolla sarjassa, niin miten pelaavat Raksilassa? Voi oma tempopelaaminen kärsiä jos Kärpät pelaa varman päälle puolustamalla, silloin Ässien "yllätys"momentti kasvaa entisestään.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Arvelen, että Porissa tullaan yllättymään siitä, kuinka helpon oloisesti Kärpät tänään kellistää Ässät.

Tuossa on Sihvosen analyysi illan pelistä urheilulehden nettisivujen mukaan, ja itse olen samalla kannalla. Kärpät on vahvimmillaan tiukassa paikassa, ja joukkue vaatii näköjään sytykkeeksi kovan painetilan, mikä on nähty edellisinä vuosinakin sm-liigassa. Kärpillä on ollut maalinteko-ongelmia, joiden uskon viimeistään nyt katoavan. Erityisen tärkeää illan pelissä tulee olemaan avausmaali ja se päästääkö Pietilä (jos pelaa) yhtään helppoa. Itse henk.koht. uskon Kärppien syttyvän viimeistään nyt, jos ei niin sitten taitaa olla aika hiljaista enää nousta.

On ilo seurata sitä buumia, joka Porissa tällä hetkellä on. Uskon, että yleisön pauhu auttaa myös Kärppiä, joka kokeneena porukkana saattaa käsitellä tilanteen kotijoukkuetta paremmin. Kotiyleisö saattaa kääntyä Ässiä vastaankin mentaalisesti, varsinkin jos Kärpät saa avausmaalin ja parin maalin johdon.

Joten usko Kärppiin on edelleen vahva, eikä tämän kevään playoff-Kärppää ole vielä nähty, jospa sitten tänään...

Pelkoa, jännitystä ,uskoa omiin.... playoffelämää =)

Kärpät vie 2-6, jos Ässät saa "helpon" johdon alussa, menee jatkoajalle, ja silloin on arpapeliä kuka voittaa!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Levonen kirjoitti:
Ja kyllä se on niin, että Kärppä puolustuksen takana pärjäisi vaikka nykykuntoinen Kivelän Antero, eli ei Kärpät molariin kaadu.

Kyllä se vaan nyt on niin, että se oli ainakin keskiviikkona Riksman se, jonka oli helppo pelata joukkueensa puolustuksen takana. Ässien puolustus hoiteli esimerkillisesti Kärppien laukaukset pois pahimmilta maalintekosektoreilta tai sitten siellä heittäydyttiin pää edellä kiekon eteen eikä laukaukset tällöin koskaan Juusolle asti edes päätyneet. Ei Riksmanin kovin montaa huipputorjuntaa tarvinnut keskiviikkona esittää, mutta hoiti kuitenkin hommansa mainiosti kokonaisuudessaan. Pietilälle sitä vastoin ei tullut kovinkaan montaa ns. peruslaukausta vaan tilanteet olivat usein Ässien ylivoimahyökkäyksiä, jolloin nähtiin onetimereita ja Pietilä joutui tekemään kaikkensa ne pysäyttääkseen.

Kyllä täytyy edelleen ihmetellä näitä Bäckströmiä vähätteleviä porilaislausuntoja. Eivät tainneet ko. henkilöt esim. viime vuoden finaaleita edes katsoa. Voin kertoa että nykykuntoinen Pietilä maalissa Bäckströmin tilalla olisi merkinnyt varmaa Jokereiden mestaruutta. Mutta se siitä, Nikke ei enää tänä keväänä pelaa eikä meidän tai varsinkaan pelaajien pidä sen taakse mennä. Kyllä ainakin keskiviikon peliesitys oli niin onneton ettei tuolla tavalla jatkettaessa kannata voittoja odotella Ässien tasoista joukkuetta vastaan, oli maalissa Pietilä, Bäckström tai vaikka Kiprusoff.

Jännityksellä odotellaan illan kohtaamista. Jotenkin tuosta keskiviikko-illan epätoivosta on taas noustu odottelemaan voittoa illan pelistä. Paljon on toki pitänyt tapahtua, että Kärppäjoukkueen pelaaminen sen edellyttämälle tasolle olisi noussut. Luottoa kuitenkin löytyy, pakko löytyä. Parempi voittakoon.
 

Rumble

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Wezah kirjoitti:
Kotiyleisö saattaa kääntyä Ässiä vastaankin mentaalisesti, varsinkin jos Kärpät saa avausmaalin ja parin maalin johdon.
Älä jätkä rupea. Jossain runkosarjapelissä on tuhnulle yv-pelille vihelletty, mutta tässä vaiheessa ei enää mentaalisesti käännytä mihinkään. Yleisö on osa joukkuetta ja toisinpäin.

Jaa-a. Aika jännät paikat on taas. Jos Ässät voittaa tänään, niin näyttää erittäin, erittäin hyvältä. Jos taas tulee kuokkaan, niin.. niinniin. Sitten on yksi peli lisää kotona.

Kummaa on se, että samoin kuin Tapparanmiehet puhuivat, oululaiset päivittelevät, että joukkue ei vielä pelaa parastaan. No Tappara ei milloinkaan saanut sitä isompaa pykälää silmään. Miten käy Kärppien? Saapa nähdä.

Niin paljon taas jännittää ettei tästä tule mitään. Pitäkää hurjaa meteliä iltasella onnelliset lipunhaltijat.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Eletään unelmaa

Koko ajan pelkään että herään.

Bäckströmmin poissaolo (jos nyt näin sitten on) on todella suuri isku Kärpille. Mielestäni turha edes puhua että Kivenmäki olisi yhtä tärkeä mies kuin Bäckström Kärpille. Höpö höpö. Kivenmäen poissaolo ei näkynyt viimeisessä kahdessa pelissä tehtyjen maalien määrissä oikeastaan lainkaan, sen sijaan Pietilä ei Oulussa ainakaan vakuuttanut. Patanipusta löytyy tällä hetkellä mahdollisia ratkaisijoita joka kentästä, joka on todella merkittävä asia. Kaiken maailman höpöhöpö-toimittajat ovat jauhaneet mantraansa että Ässät on päässyt eteenpäin loistavalla maalivahtipelillä ja hyvin toimineella puolustuksella mutta harvoin näkee kirjoitettavan että myös hyökkäyspäässä tehot ovat jakautuneet tärkeissä peleissä myös muille kuin ykkösketjulle.

Hisey on parantanut koko ajan, Forsbacka tekee pelin mukaan sen mitä tarvitsee, joko taklaa tai suupasee byyrin. AUK on ollut jäätävän hyvä loukkaantumisensa jälkeen. Pietilän kanssa ei ole Kärppien helppo lähteä Poriin. Varmasti jollain tasoilla pääkopassa koputtaa kun maalin edessä ei seiso mies joka on johtanut edellisellä kahdella kaudella joukkueen mestaruuksiin.

Porissa ei voita kuin Pata. Jos toisin käy niin ainakin saappaat ovat jalassa. Muita vaihtoehtoja ei ole, ei tuon yleisön edessä. Itse joudun ottamaan muutaman rauhoittavan oluen ennen peliä, olisi aika nöyrää kuolla sydänslaagiin alta kolmikymppisenä.
 

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Wezah kirjoitti:
Arvelen, että Porissa tullaan yllättymään siitä, kuinka helpon oloisesti Kärpät tänään kellistää Ässät.
Minä puolestani veikkaan että Kärpät pelaa taas tänäänkin (kuten niin moni joukkue aina Ässiä vastaan) kauden paskimman pelinsä ja ottaa turkkiinsa pahasti. Pietilää myöten pasmat menee sekaisin kun jo lämmittelyssä jengi huutaa ja psyykkaa ulkopaikkakuntalaiset sekaisin Siikaisia ja Jämijärveä myöten. Loppujen lopuksi Kärppäpeli menee totaalisen sekaisin kun Narvan Naputtaja Komarov juttelee mukavia ja koputtaa pohkeille. Peli kuumenee ja muutaman Forsbackan niitin sekä Komarovin pelin kulminaatiopisteeksi kääntyvän puhtaan avojääpommin ansiosta Isomäki saa lisää huumaa. Kärpät alkaa varomaan ja pakittelemaan, kiekkoa ei omassa päässä uskalleta pitää, syötöt menee pitkiksi ja Pata painaa.

Myöhemmin illalla Jatkoajassa keskustellaan siitä kuinka totaalisen paska Kärpät on tässä sarjassa ja nyyhkytetään, kuinka Pietilän kentälläolo saa puolustuksen epäröimään ja hyökkääjät sooloilemaan pikkunättiä siirtokiekkoa ilman mitään järkeä tai suoraviivaisuutta. Ennen sarjaa kehuttu ja ylistetty nopea, paljon Ässiä taitavampi ja fyysisempi joukkue joutui sittenkin kaikista ennakkoasetelmista poiketen altavastaajaksi. Ja Pata painaa.

Kotiyleisö saattaa kääntyä Ässiä vastaankin mentaalisesti, varsinkin jos Kärpät saa avausmaalin ja parin maalin johdon.
Vaan ei käänny. Viimeksi kun Pata oli pari maalia perässä, alkoi vielä kovempi huuto ja ilta päättyi siihen kun Tapparan loma alkoi. On ihan turha kuvitella että Isomäkeä saa hiljaiseksi. Ei tässä huumassa. Jos näyttää hiljenevän, otetaan nelonen jäälle. Muutama pommi ja taas on huutoa. Näin on käynyt niin monessa matsissa jo runkosarjassa. Tilanteesta, pelikellosta tai vastustajasta viis. Eikä siinä auta Oulun rumpusarja ja Kärpä-huudot kun 6400 Uruk-haita tömistelee Ässät voittoon. Tilanne kun on vain sellainen että Pata painaa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Pakkokai se on uskoa, että vierastaika jatkuisi, vaikka koetuksella se usko tällä hetkellä on. Missä on se joukkue, joka esiintyi Pietarissa? Ilmeisesti jäi jonnekin Pietarin ja Oulun välimaastoon. Ei ole kärpillä oikein nälkää tuossa pelissä. Niinhän sitä sanotaan, että tahto ratkaisee nämä pelit ja siinä Ässät on noin vähätellen sanoen valovuoden edellä. Kärppien primadonnilla ei ole viimeistä halua pistää itseään likoon. Tyydytään neppailemaan ja pelaamaan näennäisen näyttävästi ilman todellista halua viedä se kiekko sinne maaliin. Toivottavasti kuitenkin Isomäen hornankattila herättäisi tämän joukkueen taisteluun. Ilman sitä ei voittoa heru. Onneksi tänään paineita on myös Ässillä. Raksilassa se sai pelata vapautuneesti ilman paineita, mutta tänään yli 6000 hullua Porilaista odottaa pelkkää voittoa ja kuvittelee Ässien olevan jopa ennakkosuosikki. Tämän lisäksi puoli Suomea tsemppaa Ässien hengessä. Jos Ässät tänään voittaa, on se oikeasti helvetin kova. Toivottavasti kuitenkaan ei tarvitse finaaleissa olla sen puolen suomen mukana Ässähengessä(ilman muuta olisin siinä surkeassa tapauksessa, että Kärpät tippuu), vaan Kärpät tästä nyt osoittaisi olevansa Suomen paras joukkue ja taistelisi itsensä nyt sinne finaaleihin.

toivomuksia:

Sahlstedt ja Lapanen, nyt olisi tasonnoston paikka. Hirvittää ajatella, että nämä kaverit surffaavat Kärpissä myös ensi kaudella, eivätkä takuulla ole halvimmasta päästä.

Viuhkola, Ei aina tarvi syöttää.. Helminenkään ei syötä aina. Sitä paitsi se Viuhkolan viimeinen syöttö on pleijareissa hyvin usein pilannut mainion hyökkäyksen. LAUO siis ITSE.

Bros, Ujcik ja Tenkrat, Vaikka nämä kaverit eivät nyt varsinaisesti ole pettäneet niin enemmän vaaditaan tehoja varsinkin Ujcikilta.

Jaloselta enemmän rohkeutta muokata kokoonpanoa varsinkin suosikkipelaajansa Sahlstedtin kohdalla. Siinä kentässä on vaihdettu kaikkia muita paitsi itse maestro Kallea, eikä se ole vielä toiminut. Eikö vika missään nimessä voi olla itse Kallessa?

Positiivista tässä on se, että jos Ässät pyyhkii noilla neidoilla lattiaa niin Ässille sen menestyksen kyllä suo, jos jollekin. Onneksi tässä ei olla ottamassa turpiin joltain Jokereilta tai Rautakorpi Tapparalta, vaikka ässäfanien ylimielisyys vähän ärsyttääkin;). Korostan kuitenkin, että kyllä Ässilläkin on vielä pitkän pitkä matka finaaleihin.

Täytynee varata usemapi tölkki kaljaa illanpeliin, koska ei tätä tiada selvinpäin kestää..
 
Viimeksi muokattu:

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eddie kirjoitti:
Positiivista tässä on se, että jos Ässät pyyhkii noilla neidoilla lattiaa niin Ässille sen menestyksen kyllä suo, jos jollekin. Onneksi tässä ei olla ottamassa turpiin joltain Jokereilta tai Rautakorpi Tapparalta, vaikka ässäfanien ylimielisyys vähän ärsyttääkin;). Korostan kuitenkin, että kyllä Ässilläkin on vielä pitkän pitkä matka finaaleihin.
Tietenkin me olemme ylimielisiä. Tämähän on psyykkausta koko kiekko. Sekä vastustajien että itsensä psyykkausta. Kun itse liioitellen uskoo sokeasti omaan jengiin, kasvaa henki. Ja kun henki kasvaa, purkautuu se kannustukseksi ja huudoksi hallissa. Ne taas siivittävät omaa jengiä eteenpäin parempaan tsemppiin.

Ja vastustajien fanit - no varmasti teitä ottaa kupoliin ja ärsyttää tämä meidän ylimielisyytemme, tai sanottaisiinko, "omalaatuinen tapa tsempata". Ässäthän on joukkueena ärsyttävä. Se on yksi väriläiskä, yksi oma juttu tässä liigassa jota ei kovin monella joukkueella ole valttinaan. Miksei myös fanit sitten psyykkaisi ennen matseja pyrkien ärsyttämään? ;)
 

Temp

Jäsen
Wezah kirjoitti:
Kotiyleisö saattaa kääntyä Ässiä vastaankin mentaalisesti, varsinkin jos Kärpät saa avausmaalin ja parin maalin johdon.

Jos joku on varmaa niin se että kotiyleisö tukee ÄSSIÄ loppuun asti. Täällä ei omille vihelletä, ei ainakaan tässä vaiheessa. Patajoukkuekin käsittelee yleisön loistavasti. Verrattuna viime kauteen jolloin täysi halli loi paineita. Nyt pelaajat osaavat kääntää sen vahvuudeksi.

Ekassa Tappara pelissä oli junnu keräämässä tapparan kiekkoja lämmittelyn jälkeen tapparapaita päällä maalilta ja sille porilaisyleisö kyllä osasi viheltää. Pietilällä on kyllä tänään tuliset paikat. Seula huuto alkaa lämmittelyssä ja jatkuu läpi pelin. Yksi maali ässille ja kunnon kehut Pietilälle yleisöltä niin meneekö pasmat sekaisin..? Lehto ei ainakaan onnistunut yhdessäkään Porin pelissä.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Rumble kirjoitti:
Älä jätkä rupea. Jossain runkosarjapelissä on tuhnulle yv-pelille vihelletty, mutta tässä vaiheessa ei enää mentaalisesti käännytä mihinkään. Yleisö on osa joukkuetta ja toisinpäin.

En siis tarkoittanu, että yleisö kääntyy Ässiä vastaan =) sori huono ilmaisu. Tarkoitin, että yleisön luoma paine voi tappiotilanteessa olla liikaa Ässille.
 

Pohjanpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eipä tässä tunnu oikein pystyvän tekemään yhtään mitään, sen veran jännittää illan peli. Syke on koko ajan yli 100, on kylmä ja silti samaan aikaan hikoiluttaa. Patasydäntä ja touch and go:ta on tullut kuunneltua jo koko aamupäivä. Pakko on ottaa muutama rauhoittava bischoshofen ennen kuin viiden aikaan hallille. Ja ei kun hirveä rumba päälle vaan jo lämmittelystä alkaen!

Pelistä en odota mitään muuta kuin Ässien voittoa, oli Kärpät kuinka kova vierasjoukkue tahansa. Joukkueen ja yleisön on taisteltava joka hetki täysillä. Jos silti tulee kuokkaan, niin ei ainakaan tarvitse hävetä.

Pakollinen veikkaus: 4-2 Ässille. Viimeinen tyhjiin.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
I ro1 kirjoitti:
Kyseessä on siis Ässien kannalta kuoleman peli!

Mielenkiintoinen tulkinta. Taitaa homma olla kuitenkin toisin pain? Taitaa olla illan vierasjoukkue, joka tappion tullessa joutuisi todella pahaan tilanteeseen. Porilaisille kolme ottelupalloa ja valtavat paineet niskassa jokaiseen peliin...

Toki olisi pirun harmillista ja valitettavaa, mikali Assat nyt menettaisi juuri hankkimansa kotiedun. Tapparaa vastaan tuli selvaksi, etta kotietu on valtava nimenomaan porilaisten puolelta.

Kannustuksesta se ei tule jaamaan kiinni. Siita lahdetaan, etta otteluun lahdetaan ylivoimalla 6-5. Joidenkin tulkintojen mukaan seitsemaskin pelaaja on kentalla jo nahty matsia ratkaisemassa... ; )
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Uskomaton kevät.

On se kumma, kun miehellä menee kylmät väreet pitkin selkärankaa aina kun näkee/kuulee/aistii jotain Ässä-viritteistä. Hieno fiilis.

Helposti hiipii tyytyväisyys puseroon. Aivan turhaan. Niin kauan, kun pelejä pelataan pitää olla mukana. Oululaisten selättäminen välieräsarjassa olisi kieltämättä iso asia, mutta ei kai sitä kukaan enää aivan jäätävänä yllätyksenä pitäisi. En minä ainakaan.

Toivottavasti Maven palaaminen vaikuttaa ainoastaan positiivisesti. Muitakin skenaarioita voi helposti viritellä. Kommentoimatta Herran paluuta ja sen vaikutuksia sen enempää totean, että pitää olla aika puusilmä mikäli ei Padan hyökkäyspelin aivoja arvosta SM-liigan kolmen parhaan hyökkääjän joukkoon.

Tänään paineet on Ässillä. Se on nyt tai ei koskaan. Illalla pitää voittaa tai homma vaikeutuu oleellisesti. Paineista huolimatta pitää pelata rennosti ja virheitä pelkäämättä. Voitto tänään ja ollaan askel lähempänä allekirjoittaneen unelmafinaalia IFK-Ässät.

Palikat ovat olemassa. Kaikki toimii tällä hetkellä ja muutamat ukot ovat nostaneet tasoaan runkosarjan jälkeen huomattavasti. Isot miehet ovat kasvaneet menestyksen myötä yhä suuremmiksi ja henki on loistava.

Tappiota en hyväksy. Olen huono häviäjä. Ässät voittaa 4-2. Voittomaalin tekee Kiilholma Kulta-Ilkan perseen kautta. Ja huomisen ottelun Oulussa ratkaisee Kivenmäki ja minä poika saan isän kädestä Kärppien fanikatsomossa yrittäessäni kammeta uimaleluja Raksilan kaukaloon.

Ei muuta, hei hei.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Ässät tänään!

MV: Juuso Riksman (Tuomas Nissinen)

1. kenttä
Pasi Peltonen - Matt Nickerson
Marko Kivenmäki - Aki Uusikartano - Kristian Kuusela

2. kenttä
Justin Forrest - Marko Toivonen
Jesse Joensuu - Mikko Rautee - Matti Kaipainen

3. kenttä
Jesse Saarinen - Mika Rontti
Leo Komarov - Rob Hisey - Michael Ramsay

4. kenttä
Atte Pentikäinen - Tuomas Takala (hyökkääjä)
Juha Kiilholma - Matti Kuparinen - Patrik Forsbacka

Pilliin puhaltelee Markku Kruus
 

Temp

Jäsen
I ro1 kirjoitti:
Kyseessä on siis Ässien kannalta kuoleman peli!
Niin on joo. Ässäthän on ollut alusta asti mestarisuosikki. Ässät ei ole mitenkään saavuttanut tämän vuoden tavoitteitaan.

Vaikka Ässät ei tästä sarjasta menisi jatkoon (tosin finaaleissa ollaan), niin kausi olisi valtava menestys.
Taitaa paineet pelin voitosta olla kärppien kapeahkossa mutta pitkässä selässä. Ässillä ei ole ollut pleijareissa muuta kuin voitettavaa se on näkynyt peli ilmeessä ja siinä, että pelaajat nauttivat pelaamisesta -pitävät hauskaa. Ei tarvitse puristaa rystyset valkoisen mailaa ja odottaa mitä TukkaJukka tai Jalonen mesoaa...
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ole parin viime pelin ässä-kokoonpanoa katsastellut ennalta ja peleissä niin hurmoksessa (Lue: humalassa) ettei pelin tiimoilta ole huomannut että onko Pentikäinen ollut kauankin jo 7. pakki? Luojan kiitos näyttää olevan sitä ainakin tässä pelissä. Tuossa viimeisessä Tappara-pelissä ei kaveria kyllä paljon näkynyt.

edit. senat sakasin
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Pakko ihmetellä noita P. Sihvosen asiantuntevia kommentteja: Toivolan pelikirjaa kehutaan maasta taivaisiin, mutta "kärpät voittaa koska on parempi joukkue". Jepjep.

Kyllähän se nyt on selvä, että pohjoisen poijjiilla on paskat housussa tänä iltana kun luistelevat Isomäen hallin jäälle. Itse asiassa Ässien vastustaja ei tänä iltana edes ole Kärpät, koska Kärpät = Bäckström (ainakin Jyppiä vastaan), joten tämä peli on ihan selvästi Ässien heiniä.

Vaikka tunnenkin suurta katkeruutta ja kateutta Porin suuntaan, niin pakkohan se on näistä kahdesta sitä "pienempää" kannattaa. Tosin toivotaan, että ottelusarja venyisi viiteen niin lipputuloista kertyisi hieman isompi prosentti myös keskisen suomen kiekkoylpeyden kassaan.

Onneksi sentään Jyp-ikoni Jarkko (0+2 Ässissä) Immonen sai tilaisuuden NHL:ssä ja tinttasi heti maalin Jagrin vierellä pelatessaan.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eipä ole Kärpillä tai sen kannattajilla näköjään mitään käsitystä siitä mihin tänään joutuvat.
Möykkä on muka kokeneen joukkueen etu , anna mun nauraa, toki pelistä voi mitä tahansa tulla, varsinkin kun tuomarit tuntuvat olevat ylikotiyleisövarovaisia, eli käänteinen kotietu sieltäpuoleen ainakin aluksi luvassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös