Ässät - HPK ti 1.11.2005

  • 6 472
  • 32

Knight76

Jäsen
Suosikkijoukkue
London Knights
Yllätys yllätys, ettei tämän otteluparin ketjunavaus kiinnosta näköjään ketään, joten minä avaan vaikka kirjoitankin aniharvoin....

Ässillä takana viimeisistä viidestä pelistä neljä tappiota (joista kolme putkeen) ja yksi voitto. Taasen kerholla takana viimeisestä viidestä 4 voittoa ja yksi tappio (viime pelistä, vaikka hallittiinkin). Taas HPK:n ja Ässien välisitä viidestä viimeisestä kohtaamisesta Ässät on vienyt kerhoa neljästi ja kerho vain kerran Ässiä. No kertooko tämä mitään, paha sanoa, mielestäni ei vaikuta ottelun ennakkoasetelmiin kovinkaan paljoa. Kerho on kyllä tällä hetkellä, niin kovissa liekeissä ja Ässät taasen vähemmän liekeissä, että huomenna voitto irtoaa Landelle lukemin 1-5.

Ässiltä puuttunee varmuudella: Nissinen ja Paappanen

HPK:lta taasen varmuudella: Hassinen, Korhonen, Jokela, Rämö, Väre ja Väisänen sekä mahdollisesti myös Laitinen (jonka pelikunto selviää huomenna). Mutta niillä mennään mitä on ja pelataan voitto Landelaan.
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Hiljaista tuntuu rintamalla

Eipä ole keskustelu vilkasta täälläpäin, muta kaippa ne ajat siitä paranee..
Mutta pelistä, Ässien ketjut:

Kivenmäki - Uusikartano - Kuusela
Peltonen - Forrest

Nielikäinen - Rautee - Joensuu
Pentikäinen - Toivonen

Komarov - Hisey - Kaipainen
Nickerson - Hietamäki

Kiilholma - Kuparinen - Forsbacka

Rontti tai Saarinen seitsemäs pakki

Tossa ennakko lyhykäisyydessään Ässien sivuilta, Turha sitä on lähteä referoimaan lyhkästä juttua: http://www.assat.com/fi/view/uutiset/news=11307900240819
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko joku syysväsymys vai mikä, mutta luulisi tämän nyt kiinnostavan kun viime viikolla sarjakärjessä käväissyt joukkue saapuu Isomäkeen?

Viime vuosina on sentään pärjätty ihan kohtuullisesti HPK:n kanssa, joten ei tämä mikään läpihuutojuttu ole. Rinkulalta jo haettiin 2 pistettä tälläkin kaudella.

HPK ollut tosin viime aikoina hurjassa kunnossa. Mitä nyt kokivat täysin käsittämättömän tappion sarjan heittopusseihin kuuluvaa Jypiä vastaan.

Ässät hävisi viime viikolla 3 peliä saaden yhden vaivaisen pisteen, mutta kaikissa oli enemmänkin pisteitä tyrkyllä, erityisesti Saipaa vastaan. Älyttömät alivoimamaalit pilasivat tuon pelin.

Uskoisin, että Ässät on ottanut lauantaisesta opiksi enemmän kuin HPK. Runkosarjan lopussa HPK ehkä on Ässiä korkeammalla taulukossa, mutta tämän päivän pelin voittaa Ässät!
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
No faktahan on, ettei Ässillä ole sanansijaa tämäniltaisessa koitoksessa. Varmalla kakkosella jokainen saa lunastettua varmasti rahansa lähes kaksinkertaisena niin kauan kuin Mr. Orkku löytyy Ässien vaihtopenkin päädyssä.

Teinkin itseasiassa Saipa-ottelun jälkeen periaattellisen ns. sucker punchin Ässien suhteen ja jättäydyn suosiolla peleistä pois niin kauan kuin tällä kokoonpanolla valmennuksen suhteen mennään. Valmentaja, joka on tyytyväinen otteluun kahden av-maalin, sekä pelinloppuhetkillä menetettyyn johtoon ei ole minulle mieleen.

Itse asiaan eli Hpk-peliin, en usko että, Ässät pysyy vikkelien hämeenlinnalaisten perässä missään vaiheessa ottelua vaan matsi tulee kaatumaan jäähyihin. Toki Pata taistelee aina 100 lasissa näitä parempia jengejä vastaan, ja niistä ei tod.näk irtoa pisteitä, mutta samantasoisia vastustajia vastaan on hyvä lähteä takki avoinna ja nollasta pisteen verran plakkarissa.

Penolle, tuskin tulee yli 3000
 
Viimeksi muokattu:

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ylivoima

Jaahas, että tämmönen peli. Se on hyvä että porukalla riittää innostusta näin tiistaisin...
No pelistä odotan voittoa, tottakkai. Jos ylivoima on saatu toimimaan, ja varsinkin se kiekon ylöstuonti, niin voitto on jo lähellä. Erityisesti mieltä lämmittää Nickersonin kokeilu ylivoimalla. Olen varma ettei Matt haudo kiekkoa tyyliin Peltonen. Aivan sama vaikka lähdetään hiukan sumputtamaan, koska kerholle ei todellakaan pärjätä luistelussa. Väkeä hallille lauantaisen perseilyn jälkeen tulee tuskin yli 3500...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Muuten ei kummempia muutoksia kokoonpanossa, mutta pakkiparit ovat mielenkiintoiset.

Scneider - Laamanen
Ruohola - Astashenko
Hietanen - Immonen

Eli Laitinenkin puuttuu näiden tietojen valossa kokoonpanosta. Pysyypähän pakeilla ainakin pelituntuma.
 

Heeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien kokoonpano

Kyllä on taas Toivolan pelisilmä hukassa. Rontti on poissa kokoonpanosta ja joku prkl Atte Pentikäinen mikä ei saa 10cm syöttöä lapaan, niin on aloituskokoonpanossa. Voi Jeesus!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Semmosta. Ei kovin paljoa voi odottaa tämän ehtoon koitoksesta, kun muistissa on vielä lauantai-illan huuma, ja aivan erityisesti loistavat kaksi päästettyä ylivoimalla, sekä lopun sössiminen tasoihin. En ole luopumassa toivosta koko kauden suhteen, mutta en jaksa uskoa mahdollisuuksiin Kerholaisia vastaan.

Hiseyllä on näköjään edelleen samat ketjukaverit, ja kun tod.näk. yv ei toimi vieläkään, on homma taas kerran ketjun Mave-AUK-Kuusela varassa. Piste on saatavilla näiden ollessa pelituulella.

Uskoisin, että Riksu palaa tasolleen, ja pelaa huippupelin. Loistotorjuntoja tuli lauantainakin, mutta vähän lipsahtikin. Kuitenkin tämän osaston suhteen voi olla aika huoleton.

Forrest viivalla jälleen, mitähän siitäkin tulee. Justin rankaisi nykyistä seuraansa lauantaina, kun alkuperäisen suunnitelman mukaan piti rankaista entistä...
 

Radek

Jäsen
peno kirjoitti:
Erityisesti mieltä lämmittää Nickersonin kokeilu ylivoimalla.

Olen samaa mieltä. Hyvä homma, että Peltonen on saatu pois sieltä yv:stä. Toivottavasti Riksman on tänään iskussa. Yhteenkään helppoon maalin ei viimeistelyvaikeuksista kärsivällä Ässäryhmällä ole varaa. Hiseylta ja Joensuunlta odotan onnistumisia ykköskentän ohella. Jokohan Komarovkin avaisi pistetilinsä. Harmi vaan, että Komarovin ja Hiseyn kanssa pelaa ilmeisesti Kaipais Matti, jolla ei ole oikein kulkenut.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Master God kirjoitti:
Muuten ei kummempia muutoksia kokoonpanossa, mutta pakkiparit ovat mielenkiintoiset.

Scneider - Laamanen
Ruohola - Astashenko
Hietanen - Immonen
JYP-matsi mentiin samoilla pakeilla eli onneksi on Ruoholalla jo parempi pelituntuma nyt tätä ottelua varten. Saatta kuitenkin muutama hasardisyöttö tulla kun puolet puolustuksesta koostuu herroista Hietanen, Ruohola ja nyky-Immonen.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Master God kirjoitti:
Muuten ei kummempia muutoksia kokoonpanossa, mutta pakkiparit ovat mielenkiintoiset.

Scneider - Laamanen
Ruohola - Astashenko
Hietanen - Immonen

Eli Laitinenkin puuttuu näiden tietojen valossa kokoonpanosta. Pysyypähän pakeilla ainakin pelituntuma.
En ole ihan perillä, onko tämä hjuumoria. Laitinen loukkaantui jo IFK pelissä. Eli melkein kaksi peliä on pelattu näillä pakkipareilla...

EDIT:Clayman ehti ekaks
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Heeman kirjoitti:
Kyllä on taas Toivolan pelisilmä hukassa. Rontti on poissa kokoonpanosta ja joku prkl Atte Pentikäinen mikä ei saa 10cm syöttöä lapaan, niin on aloituskokoonpanossa. Voi Jeesus!
Kato Rontin huono puoli on se että Mika ei tee virheitä eikä myöskään pisteitä elikkä Toivola ei huomaa kaveria ollenkaan. Ei voi antaa mitään näyttöpaikkojakaan kuten esimerkiksi Pentikäiselle. Harmittaa toisaalta Rontin puolesta, pojan tarvitsisi varmaan alkaa virheilemään ;)
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Soon Kustaa Vilkunan mukaan jakoaika nyt. Samaan syssyyn 1.11. on vanhan kansan mukaan ollut pyhäin miesten päivä. Siinäpä osviittaa illan koitokselle.

Jakoajasta en juurikaan tiedä, viitannee joko a) Helsingin Vaasankadulle ehtoomyöhällä tai b) Ässien tavalle jaella ylivoimillaan vastustelijalle maaleja. Kun nyt sitten vastassa on kiekkotaivaan kirkkain tähti sekä Pangalaktinen kurlauspommi eli Kertsi, jolla on plakkarissa muistaakseni 7 tehtyä alivoimamaalia, on Ässien yyveellä tänäänkin mailojen katkomisen ilta.

Pyhäinmiesten päivää taas vietettään kaikkien marttyyrien ja veritodistajien muistoksi. Tässä näkisin taas yhteyden Ässiin, ja nimen omaan herra Nickersoniin, joka ilmeisesti poistuilee ottelusta kuin ottelusta kesken kaiken pukusuojan puolelle, ja aina ilman omaa syytään. He will´be a marttttyyyyyrrrrr. Eli eiköhän kaveri tänäänkin lähde ennen täyttä aikaa katselemaan tuleeko pukkarin suihkusta lämmintä vettä.

Kerhohan on kunnostautunut viime aikoina kaikkien jääkiekon kirjoittamattomien sääntöjen rikkomiseen (mm. HIFK:n pöllyttäminen ja aikalisänotto sekä toisen SM-liigajoukkueen juhlaottelun pilaamatta jättäminen). Josko tänään sitten vaikka mitattaisiin taas maila? Puolustelijakapasiteetti HPK:lla on loukkaantumisista johtuen luvalla sanoen hieman rajallinen, eikä sitä paljon peräänkuulutettua ylilyöjääkään ole vielä hommattu. Se on mielestäni synti ja häpeä.

Nämä vierailijan suunnattomat puutokset huomioon ottaen ottelun lopputulennoksi ei voida kirjata mitään muuta kuin 0-6.
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
Vai on Mika hieman kähjännyt ylivoimakoostumusta pakkien osalta. Ellen ihan vääri muista niin Saipa- pelissä Mika kyykytti Peltosta kun kapteenin ominaisuudessa kympin otti. Eli Peltonen penkille, Forrest sössii viivalla ja Pam! No eipä silti ole peltonenkaan kyllä vakuuttanut tänä vuonna. Itse olisin tosin laittanut yv:lle Nakkerttonin ja Peltosen. Nähtäväksi jää onko Forrest (110/25) edelleen maskissa vai joko hänen parinsa (198/200) sinne vääntäytyisi. Itse pelin voittaa selvänumeroisesti parempi joukkue joka tällä hetkellä ikäväkyllä taitaa olla HPK.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
AAAh! Astasheskon tilanne katsotaan uudestaan, Sprukts on yhä itse kiekkoilijan perikuva! 2-3 viimeisen kympin alussa on aina yhtä ihq!
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Jalonen lehdistötilaisuudessa kehuu Ässiä ja sanoi että huonompi voitti tänään.

Ässillä olisi ollu paikat ratkaista ottelu kahdessa ekassa erässä, mutta kun ei osata maalata, niin ei voi mitään.

Ja on toi radiporin nettiradiopaska kans perseestä kun kesen lehdistötilaisuuden pistävät yhteyden poikki. Samanlaista paskaa ku Ässien peli.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Vituiksi menee. Päästettiin kaksi maalia alivoimalla eikä tehty yhtään. Nyt tilasto on jo ruma 10 päästettyä ja 7 tehtyä.

Tuli myös luvattua että juoksen tällä kaudella lenkin jokaisen häviöpelin jälkeen ja tänään lähdin jo kolmannen erän alussa. Tulipa vedettyä turhaan.

Taitaa olla aikas hyvä meininki ja usko omaan tekemiseen Kerhossa tällä hetkellä kun tuolla tavalla peli käännetään.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Huonompi joukkue voitti

Jukka Jalosen sanoin; näin tosiaan pääsi käymään, niin oudolta kuin se nyt kuulostaakin. Ässien henkinen tila on todella huono. Oikein puistattavan huono. Käydäänpä peli läpi erä erältä:

1. erä
Täysin Ässien erä, peli olisi pitänyt ratkaista jo tässä. Kuitenkin vasta 19.58 ajassa Kuusela iskee mahtavan rannelaukauksen yläputken alle. Hyvä esityö Kivenmäeltä ja Nickersonilta maaliin. Koko erässä Ässät loi yli puolenkymmenta maalintekopaikkaa. Kerho ei ainuttakaan.

2. erä
HPK pääsee myös peliin mukaan. Molemmilla useita hyviä maalitilanteita, mutta maalivahdit pelaavat kuin unelma. Todella hyvää jääkiekkoa molemmin puolin koko erä, vaikka maaleja ei nähdäkään.

3.erä
Erä alkaa Ässien ylivoimalla. Erää ehtii kulua vain 18 sekuntia, kun Kuusela iskee jälleen Kivenmäen aivan uskomattomasta passista kiekon onetimerilla etukulmaan. Wiikman on kerrassaan voimaton huikean vedon edessä. Peli näyttää ratkenneen, Kerhon päät painuvat.
MUTTA, vajaat 8 minuuttia tahkottu kolmatta erää. Astashenko heittää kiekkoa porilaismaalille, jossa hirveä ruuhka. Kiekko menee jostain Juuso Riksmanin selän taakse. Ja PIM, Ässien peli on sekaisin. Loppuerä on HPK:n ja Janis Spruktsin näytöstä. 2-3 maalin voi laittaa hieman Riksmanin piikkiin, mutta on sanottava, että Kerho olisi sen maalin tehnyt väkisin jossakin vaiheessa. Lopussa Kivenmäki laukoo vielä vaarallisesti, mutta Wiikman on etevämäpi.

45 minuuttia pysyi Ässien pakka kasassa. Sitten tapahtui jotain. Näin tavallisena rivikatsojana on vaikea sanoa mitä, mutta jotain joukkueen sisällä tapahtui. Peli oli täyttä paskaa viimeisen 15 minuuttia.

Eipä tässä muuta. Perseestä tää on.

-paze-
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
2 - 1 maalissa Riksman oli maskissa, mutta ei silti pelannut jään kautta, miksi?

2 - 2 maalissa kiekko oli Ässien kulmassa Pentikäisellä ja hänellä oli aikaakin katsoa mihin sen laittaa. Mutta mitä hän tekee?? Lyö kiekon ränniin, josta HPK:n kaveri pyöräyttää sen takaisin ja Leino unohtuu maalille. Täysin Pentikäisen maali.

3 - 2 maalissa selvä mies miestä vastaan tilanne, jossa Toivonen pelaa löysästi ja päästää Spruktsin ampumaan jaloistaan. Pikku hiljaa täytyisi alkaa löytymään muutakin kuin tuima tuijotus. Täysin Toivoisen maali.

Toivolan peluutus oli myös erikoista, toisaalta yritettiin pelata kenttä kentää vastaan, mutta kolmannessa se sekosi. Esimerkiksi tarkistetussa maalissa hän laittoi Hiseyn kentän Voutilaisen kentää vastaan ja pulassa olitiin. Myös ykkösen yli peluuttaminen kostautui lopussa, ei yhdellä kentällä voiteta pitkässä juoksussa pelejä, täytyy luottaa myös muihin.

Kaipainen, Hisey olivat samassa kentässä, valitettavasti, pikku nättiä näperrystä, muttä Ässien heikoin kenttä. Nelonen ansaitsisi enemmän peliaikaa. Nickerson oli kentän paras pakki, vaikka vähän koohottaa. Peltonen on vajonnut aika alas, Forrest taas nosti tasoaan Saipa pelistä hyvin, vaikka harhasyöttöjä tulee liikaa. Rontin katsomo komennusta en ymmärrä, kun Pentikäinenkin pelaa.
 

Heeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sanoin jo tuosta Pentikäisestä ennen ottelua. En tiedä laskiko ketään muu kuinka
monta avausta Atte sai tässä pelissä syötettyä jonkun lapaan. Vastaus on pyöreät NOLLA. Ja tämä kostautui jälleen kerran HPK:n tasoitusmaalissa, kun Atte vähän taas "avasi" peliä ja yllättäen kiekko ei löytänytkään omia. Ja sitten Toivola vielä sanoo että Rontti ei mahtunut kokoonpanoon ja tuollainen keila sählää kentällä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Hieno nousu voittoon, vaikka ei hyvältä kuulostanutkaan oikein missään vaiheessa. Mukavaa että joukkue kuitenkin venyy ja paukkuu.

Joskus sitä hallitaan peliä suvereenisti ja silti hävitään, ja sitten taas joskus näinkin päin.

Janis Sprukts on aikas perkeleen tärkeä jätkä Kerholle.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
paze17 kirjoitti:
45 minuuttia pysyi Ässien pakka kasassa. Sitten tapahtui jotain. Näin tavallisena rivikatsojana on vaikea sanoa mitä, mutta jotain joukkueen sisällä tapahtui. Peli oli täyttä paskaa viimeisen 15 minuuttia.

Ok, täähän on tuttua hommaa. Itse en illan peliä nähnyt, mutta tämän kuvion olen nähnyt toistuvan Ässien osalta liian usein. Luulisin, että se kertoo ainakin saatanan heikosta itseluottamuksesta sekä voittamisen pelosta. Ässät oli melkeinpä pakkovoiton edessä ja paniikki iskee heti kun kaveri tekee maalin. Hirveä paniikki, "hpk on enää maalin päässä", "ei kai ne saatana enää tee", "voi vittu, jos tää hävitään" jne.

En tiedä mikä siihen auttaa. Ehkä aikalisä oikeaan paikkaan ja porukan rauhoittelu? Psyykkinen valmennus? Ehkä paras lääke olisi tiukkojen matsien voittaminen, mutta millä vitulla se onnistuu, kun tiukassa paikassa iskee paniikki päälle? Jotain tarttis tehrä.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt harmittaa huolella. Etukäteen tappio ei olisi tuntunut pahalta. Mutta kun menetetään kahden maali johto viidessä minuutissa.

En ymmärrä Toivolan ajatuksenjuoksua. Pentikäinen ja Saarinen kentällä ja Rontti katsomossa. En ihmettele yhtään, jos Rontti jättää Ässät kauden jälkeen.

Kun nuoret puskevat edustukseen todenteolla lähivuosina olis Mika Rontti vielä itsekin nuori mutta kuitenkin kokenut kapteeni.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Joku Lukkofani tarjosi aiemmin meille Snellmannia vaihdossa Kaipaiseen. Tänne vaan. Saatte kaupan päälle vielä Peltosen Pasin.

Nyt on pakko aloittaa turhautunut avautuminen. Mikä hemmetti vaivaa Peltosta tällä kaudella?? Joku mättää, ja pahasti. Ei tällä kaudella kaverista ole oikeasti ollut minkäänlaista hyötyä omalle joukkueelleen. Huoh.

Peltonen on aivan liian pehmeä ja hidas omassa päässä, pelin avaajana luokaton, kiekon kuljettajana joskus viittä vaille ok, laukojana olematon. Uskaltaisin väittää, että liigasta ei löydy toista kaveria, joka saatuaan namupassin b-pisteelle kovan pyörityksen päätteeksi kuljettaisi rauhassa kiekon maalin taakse vain menettääkseen sen parin sekunnin kuluttua onnettoman räpellyksen seurauksena.

Ja tällainen kaveri pelaa meillä EDELLEEN ylivoimaa. Nyt sentään oli jo valoa tunnelin päässä havaittavissa, kun Toivola ei Peleä laittanutkaan joka ylivoimaan ekana kentälle.

Kaipaisella sitten vaan ei enää rahkeet tunnu riittävän liigatason vauhtiin. Perässä ei pysy millään ja hyökkäyspäässä aikaa on aivan liian vähän minkäänlaisen kiekollisen suorituksen löytämiseen. Mikäli olisi se Lukosta tutuksi tullut ärsyttäjä, joka tarvittaessa iskee maalinedustalta pari räkämaalia, niin kelpaisi. Nykykunnossa ei ole Masallakaan asiaa tähän joukkueeseen. Enää ei hävetä, että huusin miehelle rumasti viime kevään Ilves-säälipeleissä.

Nyt helpotti. Ja sitten peliin.

Eka erä taisi tosiaan olla aika lähellä Toivolan mainitsemaa kauden parasta kiekkoa. Paikkoja oli useampi, pitkään näytti että niistä ei kuitenkaan kiekkoa maaliin saataisi. Sitten oltiin kerrankin hereillä viime sekunneilla, ja Krisse pääsi lataamaan komean maalin. Hyvä näin, mutta enemmänkin olisi voinut tehdä. Ekassa erässä Kerho oli harvinaisen pehmeä ja täysi vastaantulija.

Tokassa oli sitten hieman tasaisempaa, mutta edelleen Ässien erä. Paikkoja saatiin jokunen luotua, ja johtoa oltaisiin voitu kyllä vahvistaa useammastakin paikasta.

Kolmannessa sitten kävi juuri niin pahasti kuin vain oli mahdollista käydä. Kuuselan salamamaali vei odotetusti painostuksen Ässäpäätyyn ja katsomon jännitys taisi tarttua pelaajiinkin. Peli passivoitui ja Kerho sai ensimmäistä kertaa parhaan aseensa eli luistelun liikkeelle. Kaipaisen typerä kiekottoman pelaajan estäminen päästi pian vierailijat ylivoimalle ja kuusi sekuntia ennen jäähyn päättymistä siniviivahuitaisulla peliin mukaan. Sen jälkeen pelko sitten hiipi puseroon ja loppu on surkuhupaista kerrottavaa. Montaa paikkaa ritarit eivät kuitenkaan yllättäen onnistuneen luomaan, mutta pirun kovalla prosentilla ne kuitenkin onnistuivat.

Ensin Pentikäinen suttasi jälleen tapansa mukaisesti purkukiekon, ja jatkotilanteesta maalinedussähläyksen päätteeksi kerho tasoitti. Kävi siinä sitten Toivola välillä puhelimessakin, kun kerho tuhlasi ensimmäistä ja viimeistä kertaa maalipaikkansa kolmannessa erässä.

Voittomaali oli aika omituinen, kohtalaisen kaukaa lähti veto Toivosen estelyistä huolimatta. Pirun hyvä vetohan se oli, mutta olisihan tuollainen pitänyt torjua.

Tuomaritoimintaa en jaksa lähteä kiroamaan. Ei se peli siihen ratkennut. Onneksi ylivoimaa ei saatu paljon pelata, muuten olisi peli saattanut ratketa vieraille jo hyvissä ajoin. Perinteisiä puusilmäsuorituksia toki Toivolalle tuli tänäänkin, mutta jälkikäteen miettien ei mitään törkeää virhettä tällä kertaa tainnut tulla. Pahempaakin on nähty, ja monesti.

Toivotaan, että Ässät pystyy kokoamaan itsensä seuraavaan matsiin, joka tulee olemaan varsinainen vedenjakaja. Vaikea matsi Tampereella luvassa, mutta taistelemaan sinne on lähdettävä.

Ei muuta kuin katse tulevaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös