Ässät-HPK La 22.4.2006

  • 45 590
  • 248
Tila
Viestiketju on suljettu.

räpsä

Jäsen
poppa kirjoitti:
Nyt on kieltämättä aika tyhjä olo. Tulee mietittyä niitä kuluneita vuosia kerhokiekon parissa. Niitä lukemattomia Rinkelinmäen lihapiirakoita, niitä sekä voiton päiviä ja myös katkeria tappion hetkiä.
Edelleenkin olen sitä mieltä, että Kerho on ollut Suomen aliarvostetuin . Tähän päivään asti. Kyllä sekin on ottanut rajusti päähän, että
tiedotusvälineitä myoten on koettu pelkkää patahuumaa. Kyllä niin ässäväritteistä on tämä finaalisarja ollut.
Olen siitä todella onnellinen, että selvästi parempi joukkue, korostan kaikilla
osa-alueilla voitti Suomen mestaruuden.
Ja sitten ne kaikki naurettavat, katkerat kommentit muka HPK:n raportoinneista ja itkemisistä.
Ja kyllähän se on tietysti hienoa, että Porissa on ollut ässähuumaa, mutta
kyllä ne irokeesit, suoraan sanoen, olivat kyllä todella naurettavia.
Onneksi pelkällä orgastisella huumalla ei sentään voiteta kultaa, kun vastassa on niinkin taitava joukkue, kuin HPK.
PALLOKERHOO, PALLOKERHOO, OLE, OLE OLE!!!!!!!!!!!
Tämä tällä kertaa, lisää on tulossa.

PS. Juhlikaa nyt Ässät sitä hopea, sekin on teille todella maksimaalinen suoritus.
Terveisiä D3, pleksipaikka. VOI HELEVETTI, ETTÄ ME OLLAAAN HYVIÄ!

Ja Juhani Tamminen haistakon pitkän patapaskan....

REILU ONNITTELU TEILLE, mUTTA JOS TE ETTE SIIHEN KYKENE HAISTAKAA VAIKKA TAMMISEN KALSARIT!!!
 

miq$u84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LA KINGS
Upeeeeeeeta!

Ohan tää hienoa!

Kiitos HPK! Upeeta!

Ja hyvä Ässät! Hopee meni ihan oikealle JOUKKUEELLE. Finaaleissa pelasi todellakin kaksi JOUKKUETTA, joten oikeassa osoitteessa ovat nyt mitallit.

Mitään viiltävää analyysiä on turha alkaa tänään vääntämään pelistä. Upeaa.

En nyt aivan jokaista viestiä ketjusta lukenut, mutta äkkiä tarttui silmiin vain yksi itkuviesti, joka kannattaa YLLÄTYS YLLÄTYS jokereita.

No ei nyt jaksa itkeä sitä asiaa, että jokereiden kannattajia itkettää vaan Hämeenlinnassa ja Porissa voitais nyt iloita ja juhlia. Tai saa itkeä, mut mielellään sit niitä ilonkyyneleitä!
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
domino kirjoitti:
Yhdelle HPK:n pelaajalle olisi pitänyt antaa kymppi kun heitti hanskat jo kolme sekuntia ennen loppua :)

Samaa mieltä, tää on just tätä. Koska saadaan suomeen ammattituomarit, tollainen hanskojen tiputtelu, ellei jopa heittely, on erittäin törkeää, 2+5+PRKH+10 olisi minimi tuomio.

MUUKKONEN tuu apuun!

:D :D
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
miq$u84 kirjoitti:
Ja hyvä Ässät! Hopee meni ihan oikealle JOUKKUEELLE. Finaaleissa pelasi todellakin kaksi JOUKKUETTA, joten oikeassa osoitteessa ovat nyt mitallit.
Onnittelut Hämeenlinnaan ja Poriin... Hienot finaalit!
Nämä finaalimatsit eivät tarjonneet ehkä parasta taitokiekkoa, mutta suurta tunnetta.
Kumpikin joukkue taisteli isolla sydämellä ja sitä oli ilo katsoa. Ei ollut pöhöttyneitä miljoona budjeteineen pelaavia seuroja finaaleissa... Parhaat finaali matsit pitkiin, pitkiin aikoihin... Nyt juhlikaa!
 

zuputti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
sen jälkeen..

1) Ipa Tampersteristä 4-0
2) IFK tiukka ja kouluttava tiimi
3) Ässät Porista, piin tiukka tiimi 4. ketjua myöden

HPK:n ratkaiseivin ase oli kuitenkin Wiikman ja Leino kavereidensa kera, Wirtasen kenttä teki aivan uskomatonta työtä, nollaten jokaisen näistä vastustajista. Screeni on mukava torilla, mutta lisää kultaa Hämptoniin, tästä se lähteee:DD
 

d2uce

Jäsen
Onnittelut mitaleista molemmille!

Kulunut kausi oli asiantuntijoille sitä ei niin kaikista parasta aikaa. Ensiksi Ässät näpäytti kaikkia "asiantuntijoita" nousemalla playoffeihin, tiputtamalla siellä Tapparan ja Kärpät. Sitten tuli HPK, joka näpäytti lisää voittamalla Isomäen mahdottomana pidetyssä hornankattilassa, vaikka Iltalehti pitikin Ässien mestaruutta toisen pelin jatkoaikamaalin jälkeen liki varmana. Lisäksi Tami Tammisella ei ole varmaan yksikään pitkäveto mennyt oikein, ainakaan HPK:n vieraspelien suhteen. Eli siis ylläripylläreitä on siis ollut kevät täynnä. Tosin uskaltaisin väittää, että ei tämä mestaruus meille HPK:n kannattajille tullut minään älyttömän suurena shokkina.

Itse pelistä ei nyt pysty mitään viiltävää analyysiä tekemään, eikä varmaan tarvitsekaan. Numerot 1-4 puhukoon puolestaan. Ei jaksanut Pata painaa tänään ihan loppuun asti, mutta hopea on vähintäänkin loistava suoritus porilaisilta!

Pallokerho, Pallokerho, olé, olé, olé!
 

zuputti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pallokerho

Vaikka itse olenkin oranssilasien takana istuja, niin vedonlyönnissä en kyllä ikinä uskalla pelata Kerholle. HPK on loppupeleissä helvetin epävarma joukkue, saattaa ottaa "varmoissa" matseissa kärsään ja tiputtaa vieraissa pelaten nollat.

Mestaruus on todennäköisyyksien yhteenlaskettu arvo, koska sen on pakko napsahtaa HPK:lle kuitenkin jossain vaiheessa. Jotain mitäis voi toivoa niin Astashenkolle jatkopahvi nopsaan kouraan. Kaveri on jäänkylmä pakki Davidin ohella et muusta väliä, mikäli LamppuL menetetään Kärppäpaitoihin.. Tuulola tahi Eskelinen takaisin vois olla kova sana kun Rafalskia ei pikkurahalla enään takas saane:(
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Onnea!

Onnea hämeenlinna! Kunnioitettavaa kertakaikkaan. Onnea!
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Ai että tää tekee hyvää. Tosin en vieläkään usko tätä todeksi, voitettiinko me se vihdoinkin (?). Piti käydä nuuskimassa ilmaa torilla, aivan mahtava meininki siellä. Pitkään pidettiin meteliä vain fanien kesken, sitten saapui ensimmäinen fani-bussi, josta liittyi lisää porukkaa mukaan. Sitten alkoi kuulumaan bussin torven toitotus, seuraava näkymä oli, kun HPK:n joukkue saapuu poliisisaattueessa paikalle. Ihme kyllä, loput 5 fani-bussia saapui aika reilusti joukkueen jälkeen paikalle.

Aivan mahtavaa, eläissäni en ole mitään vastaavaa kokenut, toivottavasti en myöskään kokenut tätä viimeistä kertaa.

Huomenna jatkuu pippalot torilla klo 17, kaikki mukaan. Videoita tulossa KerhoNET:n sivuille torin tapahtumista melko varmasti vasta maanantaina.

Vielä kerran, Kiitos Kerho!
 

vanhapak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hämeenlinnan torilta palasin juuri. Koko tori täynnä kansaa ja kerta kaikkiaan käsittämätön tunnelma. Porukka huutaa suora huutoa ja jättiskriini näyttää nonstoppina huippuhetkiä pelistä ja sen jälkeisistä tapahtumista. Lavalta huudatetaan kannustusvärssyjä ja torintäyteinen kansa ulvoo mukana.

Bussit saapuvat ja pelaajat nousevat johtoportaan ja muun tärkeän henkilökunnan kanssa lavalle. "Poikaa" nostetaan ja huomaan, miten onnellisia, liikuttuneita ja aidosti innoissaan Kerhon lavalla oleva porukka on torintäyteisen väen hurjasta kannustuksesta.

Huomaan karjuvani "Hyvä David, Hyvä Kaspars, Hyvä Jykä", jne. Schneider kuulee karjuntani, nostaa diginsä ja videoi yleisöä samoin kuin monet muut pelaajat! Olemme kaikki yhdessä mukana tässä huumassa!

Pronssikerho on muuttunut KULTAKERHOKSI; sitä nyt juhlitaan ja huomenna jatketaan. HPK on ansainnut SM:n kymmenien vuosien pienen budjetin työn ja sitkeän taistelun jälkeen. Onnea siis kaikille kerholaisille taustavoimia, kuten Brusiinia, Jullia, Hanskia, jne unohtamatta.

Nyt se on tehty!
Kiitos Ässille hienosta vastuksesta, ja onnea hopeasta! Kyllä se hyvältä maistuu jonkin ajan kuluttua sekin!
 
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea
Eipä tunnu vielä miltään. Kyllä sen tiedostaa, että nyt on tullut se toteen, mitä on jo kauan odotettu. Tyhjä olo, huomenna ehkä jo rupeaa joltain tuntumaan. Kiitos HPK, kiitos Hämeenlinna. Kyllä siinä kyynel tipahti kun sekuntit loppuivat ja summeri soi viimeisen kerran.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyy sanoa, että vaikka on tullut HPK:ta ja Jalosta pantua aika halvallakin, niin täytyy syödä sanansa. Finaaleissa Kerho oli aika selvästikin parempi, jos pois luetaan sarjan toinen ottelu.

Runsaat loukkaantumiset ja nopeat paranemiset värittivät näitä playoffeja loppuun saakka ja ehkä saivat turhaakin huomiota. Neljäs finaali kuitenkin ratkesi selkeästi pelillisesti ja HPK oli parempi. Jäi sellainen maku päälimmäiseksi, että kyllä sentään pelattiinkin, vaikka muutamat episodit niin tästä kuin muistakin sarjoista unohtaisi mieluusti.

Olkaa nyt sitten Hämeen Parasta Kiekkoa. Vastahan te juhlitte 1949 ja nyt heti perään...

Eikös se ollut juuri Jyrki Louhi, joka ratkaisi nuorten MM-kullan silloin 1998 tai 1999 kotikisoissa? Suurten pelien mies.

Joku HPK:n pelaajakin toivoi tässä juuri, että Ritarihallissakin voisi keskittyä enemmän omien kannustamiseen vastustajan haukkumisen sijaan. Siinä teille faneille ensi kaudeksi haaste.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä täytyy Kivenmäelle nostaa hattua. Pelasi finaalit murtuneilla kylkiluilla. Ei mikään ihme, että tahti oli hieman kehno. Hienoa Ässät ja onnittelut Kerholle!
 

ifota

Jäsen
Täällä on suurinpiirtein kymmenkunta ketjua johon tämän voisi tehdä:
Nyt me olemme mestareita ja se rittää minulle. Kiitos.

En osaa sanoa muuta, mutta minulla ei ole enää tavoiteltevaa. Näkemiin.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
hörkkö kirjoitti:
Kyllä täytyy Kivenmäelle nostaa hattua. Pelasi finaalit murtuneilla kylkiluilla. Ei mikään ihme, että tahti oli hieman kehno. Hienoa Ässät ja onnittelut Kerholle!
Itse asiassa täytyy antaa krediittiä aika monelle pelaajalle. Aikamoisia sotureita kummassakin joukkueessa, kun oli murtuneita luita, aivotärähdyksiä, polvet muutamalla paskana... oliko Uusikartanollakin vielä jotain ongelmia selkänsä kanssa? Ja en olisi ihan heti uskonut, että Louhella meni polvi jo Ilvestä vastaan, sen verta vakuuttavasti pelasi loppuun asti.

Kokonaisuutena vitun hieno ja paras mahdollinen päätös kaudelle näin HPK-kannattajan silmin, ja Ässät oli hyvä vastus vaikka paljon tulikin kinaa kannattajien kesken. Niin siitä kuuluukin taiston aikana. Parempi tunteella kuin ilman.

Kiitän kaikkia osapuolia viihteestä, ensi kautta odotellessa.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Vihdoinkin!

Jossain aikasemmassa ketjussa oli jo juttua ässäkannattajan toimesta, että jos HPK voittaa isomäellä, niin se on ansainnut mestaruuden. Kiitoksia siitä. Enemmän olisi vain pelottanut jos vikaan peliin olisi mennyt :)

Hienoa ja kurinalaista peliä kerholta. Tami puhui kerrankin ensimmäistä kertaa oikeaan sävyyn tämän ottelusarjan aikana, Jalolla vielä paljon opittavaa. Kyse ei ole kerhon kannattamisesta vaan puolueettomuudesta. Sen varmasti kaikki käsittivätkin.

Ikävä tapaus kotijoukkueen kannattajilta oli ehdottomasti mitalienjakotilaisuus. VAIKKA nielikäinen ei pelannutkaan yhtään peliä ässiä vastaan finaaleissa niin mikä on pointtina buuaamiselle? Huonoja häviäjiä vai huono joukkue missä pasi ei viihtynyt? Porilainen hulluus on mun mielestä sama kuin porilainen tyhmyys. Vastaava kotiyleisön reaktio ei jäänyt vain nielikäiseen vaan oli muidenkin HPK:n pelaajien kanssa sama homma.

Silti kiitos jännästä sarjasta Ässille ja onnea tuleviin kausiin!
 

twins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Älykkäästi pelaava
Onnea kerholle. Assat oli kylla eilen tod heikko. Varsinkin #10, #50 seka Riksman. Onnea silti molemmille leireille.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Yön yli asiaa on nyt mietitty, ja ei se vieläkään todelta tunnu.

Pieni ihminen on täysin ulapalla: Mitä nyt? Onko vielä jotain tavoiteltavaa? Isompia liigoja jotka Kerho voisi voittaa (mitään mestareiden turnauksia ei lasketa)? Kovempia välieriä, joissa voi ottaa käkeen ja pelata sitten taas pronssista?

Tuntuu hyvältä, vaikka vähän sattuukin. Tietty aikakausi jäi taakse.

Brusinin Kartsalle erityisonnittelut koko -74 ikäluokan puolesta.

Hiljaisuus.
 

M10

Jäsen
Kiitos Jukka

Kiitos Taleban, Timo, Julli, Brusin yms.

Kiitos KERHO

Kiitos niille lukuisille rehdeille Ässäfaneille, jotka tulivat ottelun jälkeen rehdisti onnittelemaan.

Kiitos Leila.

Kiitos Hämeenlinnalaiset, kun tulitte koloistanne eilen.

Kiitos sille Ässäfanille, joka rehdisti ja takavasemmalta veti meikäläistä ns. tykin päähän Isomäen käytävällä. Se sisuunnutti entistä kovempaan huutoon. Uuden kännykän saisit minulle kyllä ostaa.


Torilla tavataan.
 

d2uce

Jäsen
Välierissä HIFK muutti käsittämättömästi ratkaisuotteluun taktiikkaa yrittäen pelata kuten vastustajansa ja hävisivät, kiitos siitä Shedden. Ratkaisevassa finaalissa Isomäen Ässä -fanit muuttivat taktiikkaansa yrittäen kannustaa kuin sikakatsomo, hävisivät, kiitos siitä heille. Koko kevät on hehkutettu Ässien nimenomaan sinnikästä omien kannustusta ja dumattu sikakatsomon vastustajille huutelua. Nyt kääntyivät osat toisinpäin ja jälleen yksi syy lällätellä kaikille "asiantuntijoille", lällällällällää!

Tänään torille?
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei saatanan mikä fiilis. Ääni lähtenyt Porissa huutamisesta. Tukkakin näkynyt televiisiuonissa. Teosto korvauksia odotellessa.

Ensimmäistä kertaa elämässä poliisisaattueessa hallista ulos ja poliisisaattueessa torille. Vain Hornetit puuttuivat.

Nyt kohti HML ja kuohuviinille. Sitten Torille.

p.s. Kuka tarjoaa tänään kaljan?
 

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Jomppa kirjoitti:
Ensimmäistä kertaa elämässä poliisisaattueessa hallista ulos ja poliisisaattueessa torille. Vain Hornetit puuttuivat.
Eiköhän nuokin olisi ollut järjestettävissä. Tosin ei niistä hirveästi vielä hyötyä olisi ollut.

Hyvä, että Porissa oli virkavalta hereillä, eikä ilmeisesti mitään suurempiä kähinöitä ollut.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, ihan hyvä pelihän se oli ja kun parempi vielä voitti, niin en voi tällä hetkellä sanoa olevani kovinkaan pettynyt. Pikemminkin päinvastoin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara-Ilves
Säännöissä lukee myös se että liian käyrillä lavoilla ei saa pelata. Tiedän että pelaajat vähät välittää tästä säännöstä, koska vastustajaa ja peliä kunnioitetaan niin, että ei lähdetä sellaiseen ämmäilyyn että mitattaisiin toisten lapoja.

Muistaakseni vuonna 2003 Jalosen aloitteesta mitattiin erään tamperelaisjoukkueen pelaajan lavan käyryys...
Ehkä tämä on sitä henkistä sodankäyntiä joka on osa kiekkoa.
Videoiden lähettely on ihan ok, mutta mistä johtuu, että pelikieltoa tällä tempauksella haetaan yleensä aina Ässille? En pidä Ässien pelityylistä enkä siitä, että pelaajia loukkaantuu jatkuvasti. Mihin on hävinnyt reilu urheilijamainen käytös johon vastustajan vahingoittaminen ei kuulu?
Olen yhden playoff-pelin istunut Isomäen hallissa ja tunnelma oli kyllä mahtava. Kunhan vielä päästäisi jopa alaikäisiin kohdistuvasta todella törkeästä huutelusta eroon voisin kuvitella meneväni uudelleenkin.
Onnea silti HPK:n mestaruudesta, oikea joukkue voitti tänä vuonna!!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös