Ässät 2005–2006

  • 304 077
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

JanJ

Jäsen
Toki, onhan se huvittavaa kun vanhaa paskanhajuista tikanheittohallia kutsutaan Äijänsuo Arenaksi. Mutta rauma nyt on on rauma. Pettinenkin lehdessä tänään totesi että raumalla ei ole mitään.

No mutta Ässäuutisia odotellessa.
Hitsi kun tiedottaisivat paremmin. Kiinnostaisi oikeasti kuulla jotain virallisiltakin tahoilta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti JanJ
Pettinenkin lehdessä tänään totesi että raumalla ei ole mitään.


Älä nyt vääristele, sillä Pettinenhän totesi "Talvesta Raumalla jäi hyvä maku, sillä kiekkoa seurattiin kaupungissa tarkasti".

Mutta tuo juttu liittyy sinänsä Ässienkin tulevan kauden rosteriin, koska sen pääpointti oli että änäri alkaa. Tämähän tarkoittaa että varsinaiset änäripelaajat eivät ole tavoiteltavissa ja pelaajat joilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan "ylhäällä" jäävät tulematta euroopan kentille. Joten tuo Ässien parin ulkomaalaisen hankinnan jättäminen syksymmälle tarkoittanee sitä, että tarjolla on enää vain sellaisia pelaajia joilla ei ole mahdollisuuta "ylös" päästä ja halukkuus lähteä hakemaan nostetta euroopasta löytyy tai sitten pelaajia jotka ovat "toivonsa menettäneet" änärin suhteen. Tämä ei tietysti tarkoita sitä, etteikö hyviä pelimiehiä tuosta joukosta voisi löytyä, mutta mitään helmiä tyyliin Jason Williams on sieltä turha odottaa. Joka tapauksessa riskin määrä kasvaa nyt, jos hankintoja jätetään syksyyn, sillä varmasti myös monella farmipelaajalla tulee taas uusi toivo siitä että änäriin pääsisi(varmasti tavallista suurempi kun vuoden tauko änärissä on ollut) ja näin siirrot eurooppaan saattavat olla tavallista vähäisempiä.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti L4E
Älä nyt vääristele, sillä Pettinenhän totesi "Talvesta Raumalla jäi hyvä maku, sillä kiekkoa seurattiin kaupungissa tarkasti".
Niin, ja jatkoi että koska Raumalla ei ole mitään muuta. Mikä on kyllä totta. Siksi sinäkin asut Porissa, vai....? No se siitä pakollisesta provo-osuudesta.

Joten tuo Ässien parin ulkomaalaisen hankinnan jättäminen syksymmälle tarkoittanee sitä, että tarjolla on enää vain sellaisia pelaajia joilla ei ole mahdollisuuta "ylös" päästä ja halukkuus lähteä hakemaan nostetta euroopasta löytyy tai sitten pelaajia jotka ovat "toivonsa menettäneet" änärin suhteen.
Jep. Classen on vielä kovaa valuuttaa kun kartoitetaan Ässiin uusia ulkomaalaisia. Jokainen jolla on mahkuja änäriin jää p-amerikkaan. Varmaan tuo tilanne on yksi syy miksi Lukko otti Langkowin eikä lähtenyt kalastelemaan AHL-vahteja.
 

SyPe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tempo
Viestin lähetti Jurvanen
Kiitos tästä, peurasemme. Ja sitten tästä lähin voit mennä vaikkapa kerhoketjuun itkemään. Tämä on Ässä-ketju ja aiheena tosiaan ässät 05-06...


Itkemään???

Hei come on älä nyt ota näitä viestejä niin vakavasti, vai etkö huomannut hymiöitäni viestissäni? En minäkään kirjoituksessani aivan hampaat irvessä sentään ollut..

Huomasin vain, että nimim.Seisomakatsomo valitsi esimerkikseen kaikista Suomen halleista juuri Äijänsuon, joten se vaikutti mielestäni provolta.
Niin ja en kyllä missään vaiheessa sano, että Äijänsuo olisi parempi kuin Isomäki.

Ja nöyrimmin anteeksi tämä Ässäosiovierailu ja offtopic. Jatkampa tästa kerhoketjuun ;)
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Deer 017
Hei come on älä nyt ota näitä viestejä niin vakavasti, vai etkö huomannut hymiöitäni viestissäni?
Hymiöt on kirjoitustaidottomille. Joten jatka vaan niiden käyttöä.

Niin ja en kyllä missään vaiheessa sano, että Äijänsuo olisi parempi kuin Isomäki.

Niin, rajansa se olisi paskapuheellakin.
Mutta kerhoketjun kautta autuammille kirjoituslaitumille, kiitos ja hei hei.

Nyt meni viimeinenkin nikomikkola-tyyppi Ruotsiin. Antti Aarniokin sinne jo kelpasi.
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Realistisia "vahvistuksia"?

Viestin lähetti JanJ
Jep. Classen on vielä kovaa valuuttaa kun kartoitetaan Ässiin uusia ulkomaalaisia...
Suomalaisia Tikkasen valmennukseen(JA)
Pölläsen tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa
Ilman sopimusta olevat pelaajat,Kajaanin Hokki
Juho-Tuomas Appel (lh) 22v 178cm / 73kg / L
Satakunnan Kansan taannoisen jutun mukaan pari pelaajaa pitäisi löytyä ennen juhannusta...
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Jotenkin tuntuu ihan hyvältä Rauteen sopimus, ihan kohtuu hyvä pelaaja, aina mielummin Rautee kun Suomen pahimpiin rottiin kuuluva Stouni. Mutta mitäs hittoja me tolla Kilpeläisellä? Mikko Rautee
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jokke
Löytyi jo promenadin mukaan. Mikko Rautee ja Eero Kilpeläinen.

Jaahas, koskahan kuoppanaama "Stouni" tulee perässä? Mihinköhän ketjuun Suomen ärsyttävintä pelaajaa suunnitellaan? Ei kai vaan kakkosen keskelle sentään? No annetaan miehelle mahdollisuus, ei Rautee kai pelaajana ihan huono ole ainakaan ollut, viime kaudella taisi tosin varsin sysipaska olla...Mikko Rautee ja Porin Ässät ei vaan jotenkin soinnu yhteen.

Kilpeläisestä en tiedä yhtään mitään, toivottavasti on lupaava kaveri. 1985 syntynyt maalivahti ja 2-vuotinen lappu kouraan, yllättävä veto sekin. Taitaa olla Takon touhuja tämä?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hmm... vai että takatukka-rauteen sitten hommasivat... ei kyllä herätä suurempia tuntemuksia vaikka täytyy sentään myöntää että jonkunlainen "nimikaveri" kuitenkin on!

Kilpeläinen hankinta kyllä täysi arvoitus! Lieneekö Dallas halunnut pojan hakemaan jatko-oppia euroopasta vai miksi 3-vahti Ässiin tulee?

Saa olla kyllä kovat ulkomaalaiset 1-kenttään jotta pleijaripaikasta tapellaan! 1-kenttä pitäs olla yhtä kova kun IFK toissa vuotena oli Pärä-Harkins-Kuhta koska muut ovat enemmän tai vähemmän 3-4. kenttä tasoa...
 
Pelaaja jota eniten ehkäpä vihaan tulee sitten Ässiin, no täytynee kaivaa sielunsyövereistä sympatiaa ja antaa mahdollisuus katkeruutta nieleskellen.
Ei nyt ihan sitä mitä odotin, mutta pelaajahan Rauteekin on. Rotta, mutta pelaaja ja nykyiseen rosteriin vielä lienee vahvistuskin. Rautee lienee kolmosen sentteriksi kaavailtu pelaaja. Ulkomailta ykköseen ja kakkosessa AUK.
Kilpeläinen on sitten täysi kysymysmerkki minulle. Maalivahti A-junnuihin ja Tåg saa kilpailijan tai jotain sellaista.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Voihan mikkorautee sentään. Olishan sitä voinut sellaisen sentterin hankkia jolla on munat... No, onneks on vaan vuoden sopimus...

Ja Kilpeläinen on kyllä lupaava veskari. Ainoa vaan että tuo siirto taisi tietää Tågin ässäuran loppua. Toivottavasti Marko mahtuu johonkin Mestisjengiin kakkoseksi ensi kaudeksi (kuuleeko Joensuu, Atelle olisi seuraa tiedossa?)
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Suurentakaa vaihtiksen porttia että Rautee mahtuu kulkeen. Tietty jos pidätte kapeena ja korotatte vielä laitaa niin ei pääse kentälle ollenkaan.
Muuten Rautee oli se suuri kala jonka TPS sai vahvistukseksi.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Mun mielestä Rautee on näiltä markkinoilta ihan hyvä hankinta. Jätkä on kuitenkin oikeasti suhteellisen taitava ja hyvä liikkumaan + ärsyttävä. Sopii hyvin Poriin. Tiedä sitten minkä ketjun keskelle Mikkoa ollaan suunniteltu. Jotenkin tuntuisi tällä hetkellä siltä että Uusikartano on kakkos-sentteri ja Rautee kolmonen.

Rauteehan kärsii hieman siitä rottamaineestaan, sillä kun mies pelasi pitkään Stounin ja Tuokon kanssa niin ei siinä suuremmin loistamaan päässyt. Laidoilla kun ei juurikaan käsiä ollut.. Mikko on kuitenkin ihan hyvät kädet omaava pelaaja, kun taas kahden muun taidoista ei paljoa tarvi puhua. Varsinkaan Stounin.

Siltikin tämä hankinta asettaa aika kovat paineet hänelle, joka meidän ykkösen keskelle ensi kaudeksi hommataan. Jos siinä pelaa joku Classenin tasoinen kaveri niin ei hyvältä näytä.

Kilpeläisestä taas ei paljoa osaa sanoa. Mutta erittäin positiivista on että saadaan oikeasti suht lupaava junnumaalivahti Poriin, vaikka ei nyt omaa tuotantoa olekaan. Kyllä ainakin Tågin ohi pitäisi pystyä menemään.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Viestin lähetti Patasydän
.
Kilpeläinen on sitten täysi kysymysmerkki minulle. Maalivahti A-junnuihin ja Tåg saa kilpailijan tai jotain sellaista.

Sama homma. Mitään en herrasta tiedä. Eikös ensivuonna aassa ole sitten Tåg (ellei nyt sitten lopettanut), Meskanen (tai sitten missasin jotain), Rynnäs ja Kilpeläinen?
Hmm. Aahan ja beehen tunkua. Millainen mies oli C-junnujen veska?
 

JanJ

Jäsen
Ei mennyt Rautee sitten HIFKiin vaan Ässiin. Omaa ominaisuudet hyväksi sentteriksi, klaaraa aloituksia ja pelisilmä toimii. Miinuksena motivaatio kuin Kivenmäellä huonona päivänä sekä tuo patukkamaisuus mikä ei ole pelkkää lihasta.

No mitä vielä. Pari raumlaist täytemiestä. Sitten on nippu kasassa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ihan mielenkiintoinen kaveri Rautee mielestäni on patapaitaan. Tuommoinen 20 pisteen puolustava sentteri sopinee ihan kivasti kakkos tai kolmosketjuun ja "rottamaiset" ässä-pelaajat on yleensä yleisöön vedonnut ihan mukavasti Porissa, vielä kun ottaa huomioon että jonkinlainen alivoima-spesialistikin Rautee kai on.

Kilpeläisen hankinta vähän yllättää, onko 20-vuotiaalle kaverille parempi paikka kehittyä Ässien a-junnut tai 3 häkkärin paikka kuin kanadan junnuliiga. Tuskin tulee yhdessäkään ottelussa tulevalla kaudella pelaamaan.

Pöllänen, Boman ja Wesslin ainakin edelleen Porissa pyörivät, mahtaako jollekin näistä vielä sopimus löytyä. Bomania nyt en kyllä näkisi potentiaaliseksi hankinnaksi, mutta Pölläselle voisi toista mahdollisuutta Porissa kuvitella.

Ulkomaalaisia odotellessa ei Rautee nyt mitenkään huonolta hankinnalta tunnu.

Kivenmäki - sateentekijä ulkomailta - maalikone
joku - AUK - Kuusela
Nielikäinen - Rautee - Kiilholma
Joensuu - Kuparinen - Tasku

Peltonen - pelintekijä luojan armosta
Toivonen - Rontti
Pentikäinen - Saarinen

Ihan hyvältä näyttäisi mun mielestä, mikäli vaan ne ulkomaalaiset tosiaan vastaa odotuksia. Ainakin siltä osin mielenkiintoinen rosteri, että kaikilla 3-4 ketjujen pelaajilla on potentiaalia ottaa suurempaa roolia jos muiden peli takertelee kakkosessa.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Viestin lähetti TylerDG

Kivenmäki - sateentekijä ulkomailta - maalikone
joku - AUK - Kuusela
Nielikäinen - Rautee - Kiilholma
Joensuu - Kuparinen - Tasku

Peltonen - pelintekijä luojan armosta
Toivonen - Rontti
Pentikäinen - Saarinen

Ihan hyvältä näyttäisi mun mielestä, mikäli vaan ne ulkomaalaiset tosiaan vastaa odotuksia.

Muuten näyttää ihan kelpo ehdotukselta, mutta JJ paikka ei todella ole nelosessa. Mikäli Ässät haluaa löytää tämän sateenkaaren päästä sen kulta-aarteen, niin olisi syytä alkaa antamaan Jesselle sitä peliaikaa. Turha on tulevan tähden perään sitten haikailla ja puhua seurauskottomuudesta, jos tuon tason lupaukselle ei anneta edes sitä mahdollisuutta. Uskon ja toivon, että Toivola & Co. myös näin ajattelee, eikä kuten TylerDG.

Tosiaan, tuohon jos vielä saadaan kotimaisista Masi ja sitten pari tasokasta ulkomaalaishyökkääjää (sentteri & laituri) ja puolustukseen kiekollista osaamista rapakon tuolta puolen, niin ihan kivalta tämä näyttää.

-paze-

Edit: Typoilua
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei helvetti, Mikko Rautee.

Ei ole todellista, sitä kun luulee, että pääsee tästä kaukaloiden limanuljaskasta eroon, niin sieltähän se aina luimii takaisin kuin Tamminen konsanaan.

No, kyllähän tätä äijää saa taas ensi kaudella todennäköisesti kirota, joten sikäli "tunteita herättävä"... öh, kaappaus.


Mikkorautee. Uskomatonta.
 

M10

Jäsen
Vaikka Rautee onkin ämmä, on hänestä siinä mielessä hyötyä Ässille että kyseessä on äärimmäisen hyvä aloittaja ja kokoisekseen hyvä kulmavääntäjä.

Kolmoskentän sentteriksi vallan mainio hankinta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Viestin lähetti paze17
Muuten näyttää ihan kelpo ehdotukselta, mutta JJ paikka ei todella ole nelosessa.

Täsmälleen samaa mieltä! Ja lisäyksenä vielä että JJ paikka on vähintään kolmosen laidassa, tuurauksia voisi tehdä myös kakkosessa aika-ajoin (esim kuuselan kanssa vaihtoja)!

Tilanne pitäisi kokoonpanossa olla sillä mallilla, että kupariset,kiilholmat ja taskut tappelisivat viimeisestä 4-ketjun/13.hyökkääjän paikasta joka peliin.

Masi + 2 laatuhyökkääjää (ulkomaisia), sekä puolustukseen 1 laadukas ulkomaalainen ja 1 kotimainen stunttaaja, niin homma on kasassa ILMAN suuria loukkaantumisia, jota kokoonpano ei ensi kaudella missään vaiheessa tule kestämään!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti ZOOM
hyi saatana.... Mikko Rautee...

Onneksi olkoon vaan...

Kylläpä sinä olet, yltiöpositiivisella tuulella. Mitä nyt muutoman viimeviestisi katsoin. Täytyy ymmärtää, että kaikilla ei ole "makkarakeisaria" rahoittajana ja silti koittavat hoitaa asiansa, menestyksellä ja perinteillä . Eiköhän Ässät Rauteineen ensikaudellakin muutoman pisteen hanki, jopa pääkaupungin kyljessä sijaitsevan keskuksen joukkueelta.

Omasta mielestä Rautee ei ole hullumpi hankinta, olosuhteet huomioon ottaen. On varmasti pelaaja, joka auttaa Ässiä, varsinkin roolipelaajana ja tekaisee muutoman pisteenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös