Ässät 2005–2006

  • 304 648
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Vteich
Aika erikoiselta vaikuttava mollaamiskampanja käynnissä kyllä.
Lähinnä aika erikoinen pyllynnuolenta muutamalta nimimerkiltä käynnissä. Onko nimet nimimerkkien takana tiedossa toimistossa?


Hirsimäkeä ei saa kritisoida, se on selvää.
Enhän ole väittänyt Hirsimäestä muuta kuin että mainostulot laskevat koska Hirsimäki koetaan joidenkin tahojen toimesta ylimieliseksi neuvottelukumppaniksi. Ja pelaajahankinnat sekä talous ei miellytä minua, maksavaa katsojaa, joten saanen kritisoida?

Pata, sinäkin. Kritiikkiä ei saa esittää ilman ratkaisua? Mennäänkö taas sille linjalle että pelaajiakaan ei saa kritisoida ellei itse ole pelannut enemmän liigaotteluja...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno meininki JanJ, Hirsimäen olisi pitänyt kuitata seura ilmeisesti velattomaksi mestarisuosikiksi, niin olisit tyytyväinen. Naurettavaa lapioida paskaa miehen niskaan tässä vaiheessa..noinko pahasti tosiaan tuo Riksmanin pestaaminen kilautti koppasi?

Joukkueen kasaaminen on vielä kesken, odotellaan millaisen jengin Hirsimäki ja kumppanit saavat kokoon. Kritisoidaan, kun sen aika on, mielestäni se aika ei ole nyt. Outoa on sekin, että vetelet jotain tilintarkastajan kommentteja tiskiin, mutta et ole vieläkään vastannut tuohon veron jo kaksi kertaa esittämään varsin oleelliseen kysymykseen.

Suomessa on sananvapaus ja kaikkia saa kritisoida ilman muuta. Joskus kannattaisi kuitenkin jättää "perustelut" sikseen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti JanJ
Enhän ole väittänyt Hirsimäestä muuta kuin että mainostulot laskevat koska Hirsimäki koetaan joidenkin tahojen toimesta ylimieliseksi neuvottelukumppaniksi.


"Yrityksen käyttökateprosentti (1.3 %) on toimialaan (mediaani 8.4 %) suhteutettuna heikko. Tämä kertoo erittäin heikosta tulorahoituksesta."

Yleisökeskiarvo oli kuitenkin reippaasti yli budjetoidun. Kesken kaudenhan kuitenkin Hirsi jo totesi ettei n. 4000 keskiarvo riitä tavoitteeseen ja tuolloinhan oli enteet ilmassa että joko tulot eivät ole suunnitellun mukaiset tai menot ovat kasvaneet. Varmasti menojakin on tullut pikkaisen lisää, mutta kyllähän nuo kaikki viittaavat juuri siihen mihin JanJ viittasi ettei mainostuloja ole tullut suunnitellun mukaisesti.

Sponsoritulojen menettäminen on sinänsä huolenaiheena suurempi kuin esim. yleisömäärien lasku, sillä yleisön saa takaisin voittamalla otteluita(yleisömäärien suhteenhan ei nyt ole ongelmaa ollut), mutta sponsorikuviot ovatkin jo huomattavasti monimutkaisempia ja menetettyä sponsoria on todella vaikeaa saada takaisin(helpompaa on löytää jopa uusi vrt. asiakas).
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Näkkäri
------------------
Outoa on sekin, että vetelet jotain tilintarkastajan kommentteja tiskiin, mutta et ole vieläkään vastannut tuohon veron jo kaksi kertaa esittämään varsin oleelliseen kysymykseen.
----------------------
Samaa tässä itsekkin ihmettelen.
Ja JanJ, jos nämä todellakin ovat menneen kauden lukuja ja arvioita, pistäisitkös myös edelliskausien vastaavia aivan vertailun vuoksi.
Kiitos.
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Huhtikuussa 2004 päättyneen tilikauden tietojahan JanJ on ladellut. Mahtaakohan uusia lukujakaan saatu vielä paperille, kun tilikauden päättymisestä on kulunut vasta kolme viikkoa.

Hieman kyllä ihmettelen, mihin tilintarkastajan lausuntoihin täällä viitataan. Nuo esitetyt kannattavuus- ja vakavaraisuuslauseet ovat normaalia tilinpäätösten tulkintaa; todennäköisesti vieläpä koneen automaattisesti suoltamaa. Ne saattavat toki sisältyä johdolle annettavaan tarkastusmuistioon, mutta ei niitä lausuntona voi pitää.

Ainoa julkinen tilintarkastusdokumentti on tilintarkastuskertomus ja tilintarkastajat (2 kpl) antoivat viimeksi vakiomuotoisen puhtaan kertomuksen lukuun ottamatta huomiota: ”Taseen oma pääoma on kokonaan menetetty. Toiminnan jatkuvuuden ns. Going concern-periaatteen edellytysten vallitessa, liitetiedoissa oleva selvitystilalaskelma huomioon ottaen oma pääoma on yli puolet omasta pääomasta ja siten riittävä.” Fine. Suomeksi tämä kuitenkin tarkoittaa, että selvitystilan uhka on väistetty epärealistisella pelaajaoikeuksien ja liigapaikan arvostamisella.

Päättyneestä kaudesta lienee turha spekuloida ennen kuin luvut ovat pöydällä. Tai pikemminkin ennen kuin luvut ja tilinpäätösperiaatteet ovat selvillä. Positiivinen kehitys olisi kovin suotavaa. Jotenkin hiljaiselo pelaajamarkkinoilla laittaa kuitenkin pakostikin ajatuksia päinvastaiseen.

Punis
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
MISSÄ ON UUDET PELAAJAT!!!

Kertokaahan nyt tänne helsinkiin asti uusimmat huhut ketä tulossa??

Täällähän saa istua jo sortseissa, eikä padalla ole vielä ukon ukkoa laskeutuneena suomen kamaralle. Minä en tunnetusti lakkaa uskomasta, mutta kyllä nyt jo huolestuttaa..tai sitten odottavan aika on vaan pitkä.

Eli masi on siis unohdettu ajatus?

huhuja odotelle...
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti JanJ
Enhän ole väittänyt Hirsimäestä muuta kuin että mainostulot laskevat koska Hirsimäki koetaan joidenkin tahojen toimesta ylimieliseksi neuvottelukumppaniksi.

Joo, olen itsekin kuullut juttua tuosta Hirsimäen ylimielisyydestä.
Kuulemani mukaan viime kauden aikana oli joku soittanut Hirsimäelle ja tarjonnut 50 000 euron sponsorisopimusta. Oltiin luvattu palata asiaan, eikä yhteydenottoon ollut mennyt kun muutama kuukausi. Näin tämäkin raha sitten matkasi erääseen toiseen liigaseuraan.

Janj. Kai sieltä nyt sentään edes jotain varoja vapautuneista sopimuksista jäi.

Jos ei jäänyt, niin sitten on kyllä pakko alkaa asennoitua siihen, että ensi kausi mennään pitkälti nykyisellä kokoonpanolla vahvistettuna nimimiehillä tyyliin Virolainen Sykkö.

Täytyy vaan todeta, että porissa kyllä onnistutaan tuhoamaan menestyvä seura, oli kyseessä sitten jalkapallo, salibandy tai Jääkiekko. Jäämme odottamaan koska on Kärppien, Pesäkarhujen tai Narukerän vuoro.

Miten helv.....ä tämä on mahdollista.
 

Ace4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,
Suoraansanottuna vituttaa ton Janj kirjoitustyyli tälle palstalle. Tuntuu koko tyyppi trollilta jolla on erittäin vahvat raumalaiset juuret....Joukkuetta voi vaihtaa jos ei homma kiinnosta!
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Ace4ever
Suoraansanottuna vituttaa ton Janj kirjoitustyyli tälle palstalle. Tuntuu koko tyyppi trollilta jolla on erittäin vahvat raumalaiset juuret....Joukkuetta voi vaihtaa jos ei homma kiinnosta!
Totuus kirpaisee, jos sen ymmärtäisi. Vai mitä kärppäfani?
Jep, Ässiä on kannatettu, ja junnujoukkueissa pelattu, ja lopuksi vielä oltu penkin takana yhtenä kautena pari matsia. Tosin missä joukkueessa, se onkin salaisuus...

Viimeisimmän tilinpäätöksen tietoja nuo.
Hirsimäki on tosiaan ollut vasta vuoden. Mun paha. Palasin Suomeen vasta kun viime kausi oli jo menossa ja tais tulla haukuttua Hirsimäki varmuuden vuoksi vanhojenkin pomojen synneistä.
Samapa tuo.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Jamais Vu
pistäisitkös myös edelliskausien vastaavia aivan vertailun vuoksi.
Tätä tämä nykyinen tietoyhteiskunta tuo tullessaan.
Ei jakseta sen vertaa internetiä enää itse käyttää, että etsittäisiin tietoa.

No, mitä lukuja kaipaat?
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Näkkäri
Hieno meininki JanJ, Hirsimäen olisi pitänyt kuitata seura ilmeisesti velattomaksi mestarisuosikiksi, niin olisit tyytyväinen.
Hirsimäki voisi tehdä sen tehtävän mihin on palkattu...?
Muihin lapsellisuuksiin en juuri nyt jaksa vastata. Katsotaan sitten kun olen kännissä tai kolauttanut pääni ja taantunut vielä lisää.

Niin, velattomaksi voisi kyllä seuran kuitata vaikka viidessä kuudessa vuodessa. Ainoa edellytys siihen että seuralla vielä olisi jotain tulevaisuutta. Ei sitä yhdessä kaudessa voi tehdä, eihän. Enkä sitä vaatinutkaan.
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti JanJ
Tätä tämä nykyinen tietoyhteiskunta tuo tullessaan.
Ei jakseta sen vertaa internetiä enää itse käyttää, että etsittäisiin tietoa.

No, mitä lukuja kaipaat?
Eli jos nuo antamasi luvut olivat tosiaankin päättyneen tilikauden 05 tilintarkastajan lausunnosta, niin voisitkos pistää samanlaisia lukuja myös vuosilta 04, 03, 02..?

Vähän ristiriitaisia tietoja muutenkin, Hra Punajuuri sanoo, että nuo antamasi luvut olisivat 04 päättyneen tilikauden lukuja - siis ajalta jolloin Hirsimäellä ei ollut tulosten kanssa mitään tekemistä -, ja sinä sanot että ne olisivat 05 pättyneen tilikauden, eli Hirsimäen toimitusjohataja-ajan lukuja, näin olet ainakin antanut ymmärtää..?

Mutta tosiaan, edellisvuosien vastaavat luvut kyllä kiinnostaisivat aivan vertailun vuoksi, itse en niitä onnistunut löytämän.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Eikös näitä yritysten tietoja saa ihan helposti kuka vaan netistä Asiakastieto tjsp. sivuilta. Tietoja luovutetaan maksua vastaan, joten eiköhän sieltä löydy HC Ässät Pori Oy:n strategiset luvut.

Näin toisen joukkueen kannattajana on aika huvittavaa seurata, kun kiistelette Ässien raha-asioista. Itse en enää jaksa esim. Lukon taloudesta "huolehtia" niin kuin joskus aiemmin. Talousluvut ovat mitä ovat ja kannattajat eivät voi niihin vaikuttaa. Esim. Lukon talousasioita en edes halua tietää, vaan minulle riittää se, että kasaavat porukan joka kaudelle, jotta pääsee pelejä seuraamaan. Pelihän tässä on tärkeintä, eikös vaan? Saahan sitä tietty huolta kantaa, mutta...
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti Jukan takahiukset
Näin toisen joukkueen kannattajana on aika huvittavaa seurata, kun kiistelette Ässien raha-asioista.

Onhan se tosiaan huvittavaa, vaikka Ässien kannattaja olenkin. Onneksi keskustelu siirtyi johonkin muuhun palstaan.. Kyllä on muutamalla kirjoittajalla tekemisen puutetta, kun täytyy tuollaista "roskaa" raha-asioista vääntää. Toiset jaksavat jopa spekuloida ulkomaalaisvahvistusten optimaalisesta hankinta-ajasta Porin Ässien kausikorttimyynnin takia... Huh.

Kerman otti ja lähti sitten Ruotsiin. Jos puheet miehen maagisesta palkkapyynnöstä ovat totta niin hyvä näin.

Korppi on pelillisesti kyllä helposti korvattavissa. Kyllä Korpisalo aina välillä saisi varmasti joukkueensa hereillekin omalla toiminnallaan, mutta roolin pienentyessä kolmos-nelosketjun pelaajaksi ilman ylivoimia, Korpin henkinen vaikutus joukkueeseen voisi kääntyä selvästi negatiiviseksi. Tarkoitus ei ole mollata Jarkan saavutuksia, mutta aika on vain ajanut miehestä ohi. Kymmenen vuoden takaista Korpisaloa olisikin vaikeampi korvata. Samoin kuin 30 vuoden takaista V-P Ketolaa.
 

Matcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Viestin lähetti Willy
Onhan se tosiaan huvittavaa, vaikka Ässien kannattaja olenkin. Onneksi keskustelu siirtyi johonkin muuhun palstaan.. Kyllä on muutamalla kirjoittajalla tekemisen puutetta, kun täytyy tuollaista "roskaa" raha-asioista vääntää. Toiset jaksavat jopa spekuloida

Samaa mieltä. Aivan naurettavaa toimintaa, kun sivusta toiseen valitetaan vain toisille ja väännetään kättä raha-asioista. Ensiksi, tuolla on toinen ketju nimeltä ässien talous, johon voitte raha-asioista kiistellä. Toiseksi, Antakaa nyt hyvät ihmiset sen JanJ:n spekuloida niitä raha-hommia ym. vaikka omalle mummolle. Lopetetaan tämä, ennen kuin moderaattorit joutuvat sen tekemään.

Mutta pidetään tässä ketjussa se taso, mikä täällä pitääkin olla, ja jätetään raha-asiat hirsimäelle. Kai he osaavat sen homman paremmin kuin me.

Onko kellään tietoja huhuista, jotka liittyisivät ässien uusiin pelaajiin? Tuli tuossa mieleen viime kaudelta sellainen asia, kun mietittiin ennen classenin tuloa ässiin, että jompi kumpi tulee, Classen tai Corson (ainakin noin muistelen sen sukunimen, korjatkaa, jos olen väärässä). Olisi kiva tietää, onko ässät enää ollut sen jälkeen yhteydessä tohon kaveriin.

Niin tai näin, kyllä sieltä ennen pitkään joku tulee meille, luotamme siihen.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Matcon
Samaa mieltä. Aivan naurettavaa toimintaa, kun sivusta toiseen valitetaan vain toisille ja väännetään kättä raha-asioista. Ensiksi, tuolla on toinen ketju nimeltä ässien talous, johon voitte raha-asioista kiistellä. Toiseksi, Antakaa nyt hyvät ihmiset sen JanJ:n spekuloida niitä raha-hommia ym. vaikka omalle mummolle. Lopetetaan tämä, ennen kuin moderaattorit joutuvat sen tekemään.

Mutta pidetään tässä ketjussa se taso, mikä täällä pitääkin olla, ja jätetään raha-asiat hirsimäelle. Kai he osaavat sen homman paremmin kuin me.

Onko kellään tietoja huhuista, jotka liittyisivät ässien uusiin pelaajiin? Tuli tuossa mieleen viime kaudelta sellainen asia, kun mietittiin ennen classenin tuloa ässiin, että jompi kumpi tulee, Classen tai Corson (ainakin noin muistelen sen sukunimen, korjatkaa, jos olen väärässä). Olisi kiva tietää, onko ässät enää ollut sen jälkeen yhteydessä tohon kaveriin.

Niin tai näin, kyllä sieltä ennen pitkään joku tulee meille, luotamme siihen.
Naurettavaa on se, että täällä kysellään huhuja uusista pelaajista(kyllä varmasti joku kertoisi jos tietäisi) tai sitten juuri tämä ketjukoostumuksien arveleminen:
Herra x tsekinmaalta - uusikartano - tappelijasnaipperi känädästä. JanJ:lta sentään tulee jotain faktaa tai ainakin mielenkiintoista paskaa, toisin kuin useimmilta muilta jotka pohtivat ensi kautta...
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Sitä ensi kauttakin on aika vaikea pohtia kun mitään ei mistään kuulu. Joku sopimuksen julkistus tai edes uusi nimi spekulaatioihin olisi nyt todella kiva asia. Kun edes TosiFani ei ole heitellyt nimiä viime aikoina niin taitaa Mikonkadulla olla suhteellisen hiljaista.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikonkadun tämän hetkinen tilanne on se, että ulkomaalaispelaajien pitkää listaa käydään läpi ja joitakin tarjouksia on tehty ja vastauksia tulee jollakin aikataululla. Pitkän listan kärjessä on AHL:ssä pelannut kanukkisentteri, joka viime kaudella oli pitkään loukkaantunut, mutta iski loppukaudella yli pisteen per peli noin 35:ssä pelissä. Varteenotettavien ulkomaalaispelaajien tilanteeseen vaikuttaa luonnollisesti NHL:n tilanne, johon Ässät odottaa vastausta kesäkuun aikana. Kun NHL:stä on saatu selvyys, nähdään se pelaajataso, jota on saatavilla. Dallasin kautta on tarjolla joitakin pelaajia, mutta näidenkin tilanne selviää vasta NHL-kuvion selkeydyttyä.Hyvin yllättävää on se, että osa SM-liigaseuroista, kuten TPS ja HPK, dyykkasivat ulkomaalaiskiintiöön jo tässä vaiheessa todellista toivotaan toivotaan tavaraa. Varsinkin, kun joka seuralla ulkomaalaishankinnat tulevat olemaan todellisia profiilipelaajia ensi kaudella tai siis ainakin menestyvissä joukkueissa.

Kotimaisten pelaajien markkkinat ovat todella ohuet ja tällä hetkellä saatavissa olevaa tavaraa kärkipäästä ovat nimet Siivonen, Harikkala, Isosalo, Tiilikainen, Kaipainen tai vaikka Metsänranta. Ässät ottaa varmasti yhden pakin (Harikkala) ja yhden tai kaksi täytehyökkääjää. Hyökkääjien lukumäärä riippuu Masin päätöksestä, Ässät vai pohjois-amerikka. Kaikki järkisyyt puoltaisivat Ässiä, mutta nuoret miehet eivät aina tee järkipäätöksiä. Joka tapauksessa fanit tulevat näkemään omia nuoria junnuja isoissakin rooleissa, kuten toivottu on jo pitkään. Sinällään Ässillä on pelimerkkejä käytössä ulkomaalaisosastolle ihan hyvin verrattuna moneen muuhun seuraan, koska lähes koko kotimainen runko on pidemmillä sopimuksilla liikkeellä ja tämän kevään hullut hinnat eivät ole purreet Ässiin. Kermannin viimeinen pyyntö oli 110 kEuroa, joka oli liikaa myös Lukolla. Ässät oli liikkellä tasolla 60 kEuroa.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika odotetulta kuulosta jutut Kermannista. Eipä ihme ettei tullut. Vaikka listan kärkimiestä on utopistista saada niin kaivetaans vähän. Tuossa lista (Vähän pelejä ja pisteitä yli 35):

Beech, Kris
Cullen, Mark
Gratton, Benoit
Green, Mike
Cammalleri, Mike
Manlow, Eric

Loukkaantumisen aikaa ja pisteiden teko aikaa en jaksanut kaivaa. Täytyy tätä lopputyötäkin tehdä.... Etsikääs joku nekin ja sulkekaa lisää äijiä pois listasta.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Veron listalta oikeastaan ainoastaan Harikkala ja Tiilikainen voisivat olla järkeviä valintoja (ja se kertoo paljon pelaajamarkkinoista). Kokemus puhuisi Tiilikaisen puolesta ja onhan Jukka pelannut uransa parhaan kauden patapaidassa. Silloin sain vain käsityksen ettei äijä viihtyisi Porissa, mutta...

Kuitenkin ottaisin ennemmin Levokarin kuin Harikkalan. Paulin rahantekeminen ei tunnu onnistuneen koska mitään ei kuulu ja uskoisin kaikesta huolimatta että Pauli voisi kuitenkin pelata Porissakin ensi kaudella. Ellei sitten sillat ole taas kerran palaneet.

Omiin nuoriin luottaminen voisi olla ihan hyvä asia joskaan puolustuspäähän niitä aivan huippuja ei ole muutamaan vuoteen liigakelpoisina. Hyppäys B-C junnuista liigaan on nykyään pikkuisen kovempi kuin 30 vuotta sitten. Ja asia mikä minua kuitenkin eniten huolettaa on valmennuksen rooli nuorten kehittäjänä. Ei taida Toivolasta olla siihen rooliin.
 

The Rock

Jäsen
Viestin lähetti kapa76
Vaikka listan kärkimiestä on utopistista saada niin kaivetaans vähän. Tuossa lista (Vähän pelejä ja pisteitä yli 35):

Beech, Kris
Cullen, Mark
Gratton, Benoit
Green, Mike
Cammalleri, Mike
Manlow, Eric

Loukkaantumisen aikaa ja pisteiden tekoaikaa en jaksanut kaivaa. Etsikääs joku nekin ja sulkekaa lisää äijiä pois listasta.

Kris Beech, Wilkes-Barre (AHL) 68. 14+48= 62p (ei pitkää loukkaantumista viime kaudella)

Mark Cullen, Houston (AHL) 64. 10+24= 34p (voisi sopia kuvioon, vaikka ei olekkaan ollut hirveän montaa peliä sivussa viime kaudella ja pistemäärä aika vähäinen)

Benoit Gratton, HC Lugano (SWI) 31. 6+11= 17p (ei pelannut AHL:ssa viime kaudella)

Mike Green, Nürnberg (GER) 44. 11+17= 28p (ei pelannut AHL:ssa viime kaudella)

Mike Cammalleri, Manchester (AHL) 79. 46+63= 109p (ei pitkää loukkaantumista viime kaudella)

Eric Manlow, Grand Rapids (AHL) 61. 21+20= 41p (voisi sopia kuvioon, vaikka ei olekkaan ollut hirveän montaa peliä sivussa viime kaudella ja pistemäärän puolesta sopiva kaveri)


Tässä Kapan kokoaman listan pelaajien viime kauden tehot ja seurat missä miehet pelasivat. Listalta ei hirveän montaa potentiaalista kaveri löytynyt jotka täyttäisivät veron kertomat tuntomerkit.

Kokosin aikani kuluksi myös itsekin muutaman nimen listan jotka viime kaudella pelasivat AHL:ssa sekä mitä ilmeisimmin olivat jonkinasteisten vammojen takia pelejä sivussa runkosarjan aikana.


Brian Willsie, Portland (AHL) 53. 23+17= 40p

Harold Druken, St. John's (AHL) 48. 18+20= 38p

Lonny Bohonos, Chicago (AHL) 62. 20+37= 57p

Jason King, Manitoba (AHL) 59. 26+27= 53p

Chris Kunitz, Cincinnati (AHL) 54. 22+17= 39p

Ahren Nittel, Albany (AHL) 50. 25+11= 36p

Shane Willis, Springfield (AHL) 58. 18+16= 34p

Brian Sutherby, Portland (AHL) 53. 10+19= 29p


Eiköhän tästäkin listasta pystytä sulkemaan aika monta nimeä pois kunhan joku jaksaisi selvitellä pelaajien loukkaantumissyitä sun muita pikkutipsejä em. pelaajien taustoista jne.

Viestin lähetti vero
Mikonkadun tämän hetkinen tilanne on se, että ulkomaalaispelaajien pitkää listaa käydään läpi ja joitakin tarjouksia on tehty ja vastauksia tulee jollakin aikataululla. Pitkän listan kärjessä on AHL:ssä pelannut kanukkisentteri, joka viime kaudella oli pitkään loukkaantunut, mutta iski loppukaudella yli pisteen per peli noin 35:ssä pelissä.

Ja lopuksi kaikkein mielenkiintoisin nimi, joka täyttää kyllä enemmän kuin mainiosti veron asettamat tuntomerkit.

Yanick Lehoux Manchester (AHL) 38. 23+31= 54

Viestin lähetti vero
Kotimaisten pelaajien markkkinat ovat todella ohuet ja tällä hetkellä saatavissa olevaa tavaraa kärkipäästä ovat nimet Siivonen, Harikkala, Isosalo, Tiilikainen, Kaipainen tai vaikka Metsänranta. Ässät ottaa varmasti yhden pakin (Harikkala) ja yhden tai kaksi täytehyökkääjää.

Noista veron mainitsemista kotimaisista pelaajista en ottaisi Ässiin kuin korkeintaan Tiilikaisen ja varauksin Harikkalan. Ensisijaisesti antaisin nämäkin peliminuutit seuran omille junnuille joille nyt tarjoutuisi tilaisuus antaa luottoa aikaisempia kausia enemmän, kiitos pelaajatilanteen markkinoilla.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti The Rock

Kokosin aikani kuluksi myös itsekin muutaman nimen listan jotka viime kaudella pelasivat AHL:ssa sekä mitä ilmeisimmin olivat jonkinasteisten vammojen takia pelejä sivussa runkosarjan aikana.

Eihän vero suorasti sanonut, että missä kyseinen mies on viime kaudella pelannut. "Pitkän listan kärjessä on AHL:ssä pelannut kanukkisentteri, joka viime kaudella oli pitkään loukkaantunut." Mies on voinut aikaisemmin pelata AHL:ssä, mutta viime kausi on voinut vierähtää vaikkapa Sveitsissä. Tämän oletuksen pohjalta Benoit Gratton ja Mike Green eivät ole poissuljettuja vaihtoehtoja.
 

The Rock

Jäsen
Viestin lähetti hörkkö
Eihän vero suorasti sanonut, että missä kyseinen mies on viime kaudella pelannut. "Pitkän listan kärjessä on AHL:ssä pelannut kanukkisentteri, joka viime kaudella oli pitkään loukkaantunut." Mies on voinut aikaisemmin pelata AHL:ssä, mutta viime kausi on voinut vierähtää vaikkapa Sveitsissä. Tämän oletuksen pohjalta Benoit Gratton ja Mike Green eivät ole poissuljettuja vaihtoehtoja.

No itse tajusin niin, että pelaaja nimenomaan pelasi AHL:ssa viime kaudella. Noh, eiköhän tuokin asia selviä kun aikaa kuluu ja Hirsimäki + kumpp. tulevat julkisuuteen kertomaan Ässien uusista pelaajasopimuksista.

Mitä tulee sekä Grattonin ja Greenin tapauksiin, niin kumpikaan ei täytä tuota "iski loppukaudella yli pisteen per peli noin 35:ssä pelissä" tippiä joten kyllä herrat ovat poissuljettavia listoilta aika helpostikin. Tosin voin olla jälleen väärässä tässäkin asiassa ja eiköhän joku senkin korjaa jos näkee asian tarpeelliseksi.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Ja lopuksi kaikkein mielenkiintoisin nimi, joka täyttää kyllä enemmän kuin mainiosti veron asettamat tuntomerkit.


Yanick Lehoux Manchester (AHL) 38. 23+31= 54


Eikös tämä kaveri itse asiassa ole ainoa joka täyttää veron tipsit?

Eli: ei pelannut täyttä kautta ja yli piste per peli?

Tiilikaisen ottaisin ehkä johonki kolmos- tai nelosketjuun, mutta silloinkin peliaikaa lähtimis junnuilta, joten vähän kaksipiippuinen juttuhan tuo on..

Harikkala olisi ihan ok mies varmaankin nykymarkkinoilta, mikäli Levokaria ei saada.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti reaper78
Eikös tämä kaveri itse asiassa ole ainoa joka täyttää veron tipsit?

Eli: ei pelannut täyttä kautta ja yli piste per peli?

Ei täytä. Vero sanoi, että teki loppukaudesta kovat tehot. Lehouxin kausi päättyi tammikuussa:

"Lehoux was having a breakthrough year before he suffered a season-ending knee injury in January. He was leading the AHL in scoring,"

http://www.nhl.com/futures/features/prospects_los032105.html
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös