Ässät 2005–2006

  • 304 075
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.
Viestin lähetti JustinCase
Itse katsoin muutaman mestis-matsin Urheilukanavalta, jossa Cloutier pelasi. Aika kankean oloinen. Innokas pakki, joka tykkää häsätä myös hyökkäyksessä, vaikka avuja ei siihen liikoja olekaan. Tai sitten niissä peleissä, jotka näin, mies ei ollut parhaimmillaan.

Kymmenkunta Cloutierin peliä viime kaudelta nähneenä vois sanoa, että tuo kuvaus pitää hyvin paikkansa.

Lisäksi liian usein vaikeuksissa kiekon kanssa myös omassa päässä jopa Mestis-tasolla, laukaus on mallia hidas ja osoitteeton, luistimilla huonompi kuin kukaan Ässissä 90- ja 2000-luvulla esiintynyt puolustaja.

Eli siis jos tälläista miestä oikeasti pitäisi Ässiin harkita, niin aika vahvasti olis ens kauden vedet uitu.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti Pata
Itse toivoisin, että Ässät täyttäisi ulkomaalaiskiintiön kokonaan ennen kauden alkua. Ja toivon sitä juuri tuon Willyn esiin nostaman seikan vuoksi.


Padan mainitsema maalivahtien itseluottamus on erittäin tärkeä juttu. Vapaa ulkomaalaispaikka voisi nakertaa heiveröisten maalivahtiemme mieltä, mutta kyllä niitä kotimaisiakin molareita kesken kauden saa hankittua. Pahin asia itseluottamuksen kannalta olisi molarinvaihtorulianssi tyyliin Lehto-Leinonen. Molemmilta syötiin itseluottamus Jursi Juniorin toimesta.

Ilman muuta näkisin mielelläni 4 ulkomaalaista Ässissä. Karkeasti sanottuna mielummin kuitenkin 3 hyvää kuin 4 välttävää. Jos rahaa löytyy, niin ulkomaalaispaikat täyteen. Jos sitä marraskuun molarihankintaa tarvitaan niin eiköhän yhdestä (epäonnistuneesta) ulkomaanavusta eroon päästä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
hohhoijaa

Kuulostaa vähän kaukaa haetulta selitykseltä, että jos Ässillä on ulkomaalaispaikka avoinna, niin maalivahdit vetävät siitä tiettyjä johtopäätöksiä ja eivät osaa enää torjua kiekkoja.
Kyllä huomaa, että muillakin tulee aika pitkäksi, kun Ässät ei saa sopimuksia tehtyä...
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Muistaakseni täälläkin joku spekuloi jotain Kimmo Koskenkorvasta. Ei tarvitse enää spekuloida. Koskenkorva meni SaiPaan.

SaiPa ja Kärpät ovat tänään tiedottaneet sopimuksista. Viimeistään nyt, kun SaiPakin on uusia miehiä esitellyt, odottelen innolla uutisia Ässien uusista "kaappauksista".
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Nyt olisi Hirsimäen pikkuhiljaa aika kömpiä ylös kolostaan. Alkaa nimittäin väkisinkin vaikuttaa kausikorttien myyntiin kun sopimuksista ei ole tiedotettu... Vai olisiko sitten niin että niitä sopimuksia EI OLE?!?
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Totta tuo mitä nimim. korkki tuossa yllä kirjoittelee, sopimuksia saisi alkaa tulemaan. Muut joukkueet ilmoittelee jo ensi kauden pelaajiaan ja Ässät on hipihiljaa. Eihän tässä muuten mitään hätää olisi mutta kun potentiaaliset kotimaiset pelaajat alkaa olemaan sopimusensa tehneet, kovanluokan kotimaisia ei kohta ole. Ja enemmän kuin neljä pelaajaa tarvitaan, joten ulkomaan elävistäkään ei ole asian ratkaisijoiksi kokonaan, tai jos Ässät tekee Boumediennet ja jollekin ulkomaalaiselle hankitaan Suomen kansalaisuus.... Odottaa...
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti korkki
Nyt olisi Hirsimäen pikkuhiljaa aika kömpiä ylös kolostaan. Alkaa nimittäin väkisinkin vaikuttaa kausikorttien myyntiin kun sopimuksista ei ole tiedotettu... Vai olisiko sitten niin että niitä sopimuksia EI OLE?!?

Miten myyt kausareita kun hintojakaan ei ole vielä selvillä ? Miten myyt kausareita kun joukkuettakaan ei ole vielä selvillä ?

Koska Ässät on aikaisempina vuosina aloittanut kausarimyynnin (SK:ssa mainostamisen) ? Onko jo muka toukokuussa (Kysyn koska en muista) ? Vakio ihmiset ostaa aina sen, mutta onko oikeasti väliä satunnaisostajalla mikä se joukkuekaan on ? Tasollisesti tarkoitan kun jo etukäteen on selvää mitkä sijat on tavoitteena. En usko että satunnaisostajakaan uskoo noihin tavoitepuheisiin, ehkä toivoo. Väitän että loppuviimeksi on yksi vitun ja sama ketä siellä Ässissä pelaa jos joku Jouko Kuukkarista tai Musasta miettii että ostaisinkohan kausarin. Hänelle tärkeää on että näkee koko kokoonpanon. Sekään ei ole kriteeri vaan se että on kokojoukkue tai melkein valmis.

Nyt on maalivahdit, puolustuksen runko sekä hyökkäyksen runko melkein samat mitä viimeksi. Vain kynttilät puuttuu kakun päältä. Löytyy 5 pakkia vakiopakistosta, siihen ei tarvita kuin joku liideri + joku Toinen Saarinen (Ei myy mitään) + joku junnu mikä roikkuu mukana. Sekin löytyy. Hyökkäykseen ei muutakuin yhden pohjoisamerikkalaisen pelaajan sopimus, jota rummutetaan ykkössentterinä ja sitten voi satunnaisostajakin sen kausarin ostaa sillä hetkellisen toivon kipinällä joka syttyy alkukesän lämpiminä hetkinä. Kuluu viikkoja asia on jo unohdettu ja katsotaan taas nimilista läpi ketä siellä pelaakaan: - Missä Korpisalo ? Jaa kylläppäs on mielenkiinnoton joukkue. Ketä nämä on ? Kuka on Koskenkorva hahaha taidan ostaa kausarin kun 9,2e on niin hyvää.

Liideri pakistoon ja yksi ulkomaalainen hyökkääjä tässä tilanteessa niin olisi mainostaa millä myydä. Tosin onko Ässien tapauksessa järkeä ajoittaa se kesäkuuhun ? Nimen omaan "isojen nimien" julkistus. En itse osaa vastata. Itse ajoittaisin jonkinmoisen mainoskampanjan juuri sopimusten julkistusajankohtiin. Yhdellä Ässien joukkueeseen _TODELLA_ kovalla ulkomaalaispelaajan sopimuksen julkistuksella. Jos homma ei alkaisi toimimaan tulisi kiire. Pakko saada lisää millä myydä. Paskat housuissa ja taitoni loppuisivat.

Joka tapauksessa tällä hetkellä Ässien joukkue on tylsä ja mielenkiinnoton. Kuiva kuin englantilainen teeleipä. Aivan kuten eräs englannin opettaja Porin Tekusta. Siellä ei pelaa yhtäkään pelaajan jonka takia joku _satunnaisostaja_ kausarinsa ostaisi. Mitä myyt ? Keskeneräistä joukkuettako ? Ennen oli edes Korpisalo.

Kyllä tämä tästä. Tässä ketjussa, kuten koko Ässäfoorumissa on ollut viimeiaikoina pelkkää paskaa. Kyllä huomaa että ihmisillä ei paljoa tekemistä löydy.

Edit: Missäs ne tilikirjat viipyy ?

Edit: Sori on siellä Nielikäinen. Siis joku jonka takia_satunnaisostaja_ kausarinsa ostaisi. Ei muita.
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti kapa76
Miten myyt kausareita kun hintojakaan ei ole vielä selvillä ? Miten myyt kausareita kun joukkuettakaan ei ole vielä selvillä ?
Niin, eikös tässä sitä peräänkuulutettu että missä joukkue?

Vakio ihmiset ostaa aina sen, mutta onko oikeasti väliä satunnaisostajalla mikä se joukkuekaan on ?
Ei sillä kahdella tuhannella vakiolla pitkälle pötkitä. Mutta tuhat lisää voisi jo tehdä uskottavuutta. Niitä satunnaisia, nääs.


Väitän että loppuviimeksi on yksi vitun ja sama ketä siellä Ässissä pelaa jos joku Jouko Kuukkarista tai Musasta miettii että ostaisinkohan kausarin. Hänelle tärkeää on että näkee koko kokoonpanon. Sekään ei ole kriteeri vaan se että on kokojoukkue tai melkein valmis.
Jaa-a. On se tärkeää. Jos joku oikeasti mielenkiintoinen saataisiin jengiin.


Joka tapauksessa tällä hetkellä Ässien joukkue on tylsä ja mielenkiinnoton.
Todellakin. Kiva että Paulikin saatiin vielä pois. Liigan tylsin joukkue on meillä.

Ja vittu silti tulee käytyä joka peli. On tämä rankkaa.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: hohhoijaa

Viestin lähetti angnus
Kuulostaa vähän kaukaa haetulta selitykseltä, että jos Ässillä on ulkomaalaispaikka avoinna, niin maalivahdit vetävät siitä tiettyjä johtopäätöksiä ja eivät osaa enää torjua kiekkoja.
Kyllä huomaa, että muillakin tulee aika pitkäksi, kun Ässät ei saa sopimuksia tehtyä...

Ulkomaalaispaikan avoimeksi jättäminen ei varmasti maalivahteihin vaikuta, vaan lähinnä ne spekulaatiot, että se paikka jätettiin avoimeksi juuri maalivahtitilanteen vuoksi. Ja siihen ne spekulaatiot menevät niin täällä, Porin kaduilla, Isomäen katsomossa kuin mediassakin. Siihen vielä päälle hivenen vaikea alku ja kiekkoja roppakaupalla omiin, niin soppa on valmis. Vaikka se todellinen vika olisikin jossain muissa kuin maalivahdeissa.

Ei se ole kovin kaukaa haettu, että maalivahdeilla on tärkeää tietää, että heillä on luotto takana, eikä yhden huonon pelin jälkeen olla raijaamassa jotain kanukkia tilalle. Ei taidot tuollaisesta tilanteesta huonone, mutta se henkinen kantti joutuu koetukselle. Ässävahdeilla se joutunee koetukselle ilman ylimääräisiä häiriötekijöitäkin. Eiköhän epävarmuustilanteiden vaikutukset ole nähty melko hyvin mm. Suomen maajoukkueessa.

Kausikorttimyynnin lisäksi tämä tuskainen hiljaiselo vaikuttanee myös sponsorineuvotteluihin, jotka lienevät tässä vaiheessa se isompi murhe. No, toki uskolliset tukijat pysynevät kelkassa kyselemättä joukkueen perään, mutta uusasiakashankinta voi olla turhan työlästä.

Ei tätä tilannetta voi enää hyvällä tahdollakaan luonnehtia oikein edes välttäväksi. Ehkä olisi aika tiedottaa viime kevään malliin vaikka siitä, ettei nyt ole mitään tiedotettavaa. Ja yrittää siinä samalla kertoilla asioita parhain päin. Herätys Mikonkatu, herätys Hirsimäki!
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti JanJ


Jaa-a. On se tärkeää. Jos joku oikeasti mielenkiintoinen saataisiin jengiin.

Liigan tylsin joukkue on meillä.


En nyt lähde Kuukkarin Keijoa tai Musan Mattia tyhmäksi väittämään, mutta onhan se niin, että tuollaisille niitä mielenkiintoisia nimiä olisivat lähinnä jotkut Varikset, Korpisalot, Vujtekit. Ja tietysti kaikki ulkomaalaiset ovat mielenkiintoisia nimiä, varsinkin jos seura osaisi niitä oikealla tavalla hehkuttaa.

Mutta noin muuten näille keijoille ja mateille, jotka tykkäävät kyllä kiekkoa seurata, mutta eivät juuri ole asioihin perehtyneet on melko sama mitä nimiä siellä listassa on. Ei heille ole mitään merkitystä, vaikka Ässät nyt saakin esim. Kermanin sijasta Siivosen. Kumpikaan nimi ei kuitenkaan sano näille yhtään mitään. Toki sen ovat huomanneet, että paljon on menetetty, mutta ketään ei ole tullut tilalle.

No, sinänsähän tuo kausikorttimyynti ei Ässien määrillä niin ratkaisevaa ole. Eikä siinä mitään suurta heilahdusta tapahdu.

Onhan siellä sentään KalPa, Pelicans ja JYP. Niitä tylsempiä siis. Tai yhtä tylsiä. Ja SaiPakin pelkästään siksi, että Mälli on niin tylsä.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti kapa76
....Väitän että loppuviimeksi on yksi vitun ja sama ketä siellä Ässissä pelaa jos joku Jouko Kuukkarista tai Musasta miettii että ostaisinkohan kausarin. Hänelle tärkeää on että näkee koko kokoonpanon. Sekään ei ole kriteeri vaan se että on kokojoukkue tai melkein valmis.....

JanJ.

Ensimmäiset kysymyksen olivat hypoteettisia.

Toinen lainaamasi lause liittyy juuri tuohon kolmannen lainauksesi juttuun. Ehkä en tuonut sitä tarpeeksi hyvin esille. Huom. en myöskään tarkoittanut viittauksellani satunnaisostajaan että itsessään asiakkaalla olisi mitään väliä vaan sillä mitä hän joukkueesta ajattelee. Tämä oli vain selvennys. En tiedä ajattelitko noin. Tuskin.

Eli tuo on mielipiteeni mihinkä ei löydy perusteluja. Se on mielestäni noin. Itse uskon että kukaan ei ostanut kausaria viime kesänä elokuussa Classenin takia pelkästään vaan sen koko joukkueen tyyliin: - "Jaa nyt tuli uusi pelaaja. Ostan kausarin". Sanotaan että jos Vujtek olisi tullut Ässiin tilanne olisi ollut täysin toinen. Mutta Vujtekkejä ei nyt enää saa vähään aikaan joten kootaan nyt jotain jämä-äijiä.

Tästä voidaan vääntää vaikka maailmaan loppuun:

Jaa-a. On se tärkeää. Jos joku oikeasti mielenkiintoinen saataisiin jengiin.

Se on tärkeää, mutta ei mielestäni ratkaisevaa.

Jos aletaan puhumaan mielenkiintoisista pelaajista niin ketä niitä on. Listaa 7 mielenkiintoista nimeä.

Edit: Pata totta puhut. Mielestäni Mälli on vielä tylsempi kuin Teflon Toivola.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti kapa76
Jos aletaan puhumaan mielenkiintoisista pelaajista niin ketä niitä on. Listaa 7 mielenkiintoista nimeä.

En jaksa vetämään hatusta, sillä kyllähän hockeydb voisi kertoa kiinnostavia loputtomiin. fantasiadraftit ei vaan sovi mulle.

Mutta muut sainaa tiiminsä jo valmiiksi. Ässät ja HIFK vaan on keskeneräisiä. HIFKillä on rahaa millä paikata rosteri. Ässät saa ne mitkä ei muualle enää mahdu.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei paniikkia

Ihmetyttää tämä panikoiminen. Mikä kiire oikeasti niillä sopimuksilla nyt on? Hirsimäki & Co ilmoitti jokusen viikkoa sitten, että pari sopimusta on lähes valmiina ja ulkomaalaispelaajia kartoitetaan. Samaisessa jutussa kävi ilmi, ettei varsinkaan ulkomaalispelaajien kanssa ole mikään kiire, hätäillä ei haluta. Eiköhän ne sieltä kohta tule. Jos ei, niin odotetaan lisää.

Miten Ässämiehistö on muuttunut kevään aikana yhdeksi liigan tylsimmiksi joukkueiksi, kun se vielä talvella oli "niitä harvoja väriläiskiä"? Mietitäänpä, meiltä on varteenotettavia pelimanneja lähtenyt 7 kappaletta, joista oikeasti jäämme kaipaamaan varauksella neljää. Levokaria, Tuomista, Virkkusta ja Williamsia. Tekeekö Korpisalon rääkyminen jäällä joukkueesta sitten yhtään sen mielinkiintoisemmaksi, onkin sitten eri kysymys. Runko on suunnilleen sama kuin viime kautena. Kuten myös pelitapa ja valmentajat. Melkein yhtä värikkäitä tai värittömiä me olemme kuin viime vuonnakin, miten sen kukin näkeekin.

Vanhan tutun rungon ympärille on mukava kasata ne timantit päälle. Muutama hyvä/keskitason suomalainen täydentämään runkoa ja kolme-neljä kovaa ulkomaalaista vahvistamaan rivejä. Otetaan nyt vaan aivan rauhassa ja katsotaan tilanne. Auotaan sitä päätä, kun siihen on oikeasti asiaa. "Hirsimäellä kenkää"-kyltit voinee toistaiseksi piilottaa kaapin pohjalle Ässälipun viereen.
 
Viimeksi muokattu:

Shorty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ei paniikkia

Viestin lähetti hörkkö
Ihmetyttää tämä panikoiminen...
Aivan!! Heti kun kausi loppui ihmiset alkavat spekuloimaan ensi kauden joukkueesta. Pidetään nyt ensiksi kesäloma ja kattellaan sitten joukkuetta. Maailma on pelureita piukassa.
 

JanJ

Jäsen
Re: Ei paniikkia

Viestin lähetti hörkkö
Tekeekö Korpisalon rääkyminen jäällä joukkueesta sitten yhtään sen mielinkiintoisemmaksi, onkin sitten eri kysymys.
Niin, tämä teissä teini-ikäisissä faneissa huvittaa. Meitä vanhempia Korpisalo viihdytti yli kymmenen vuotta tekemällä upeita ja tärkeitä maaleja. Teille se on vaan joku reliikki.

Vanhan tutun rungon ympärille on mukava kasata ne timantit päälle. Muutama hyvä/keskitason suomalainen täydentämään runkoa ja kolme-neljä kovaa ulkomaalaista vahvistamaan rivejä.
Turhaa lätinää ilman sisältöä.
Mistä revit ne hyvät suomalaiset ja 3-4 kovaa ulkomaalaista kun kaikki varteenotettavat pelaajat on jo sopimuksensa tehneet? Heitäs muutama hyvä vapaa suomalainen pelaaja ilmoille.

Auotaan sitä päätä, kun siihen on oikeasti asiaa. "Hirsimäellä kenkää"-kyltit voinee toistaiseksi piilottaa kaapin pohjalle Ässälipun viereen.
Öö... nyt ei ole? Ässien talous on selvitystilaan valmis. Pelaajia ei ole edes joukkueellista ja materiaalilla taistellaan sijoista 13-14.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kyllä pikku paniikki iskee...

... Kun kokoajan Ässiin yhdistettyjä sällejä huhutaan muuallekin.

En minäkään välitä mitään ulkomaalaisista vielä, mutta nyt pitäisi löytyä KOTIMAISET korvaajat Korpisalolle, Virkkuselle ja Levokarille. Ja suhteellisen nopeasti sittenkin. Tuominen, Classen ja Sorokins kyllä korvataan ulkomaalaisilla (J-Will oli periaatteessa ylimääräinen). Kyllä minua ainakin huolestuttaa jos yhtään noista avainpelaajista ei saada korvattua.

Toisaalta Levokarin tilanne on epävarma, samoin kuin Marjamäenkin. Molemmilla ensisijainen vaihtoehto on rapakon takana mutta kun sielläkään ei ole mitään tapahtunut voidaan molemmat kaverit nähdä Ässissä ensi kaudella. Mutta kannattaako sen varaan luottaa ja sitten hankkia jotain paksaa jos noita ei saadakaan...

Haluan nähde voittavan joukkueen jolla on myös valmiita pelaajia koska jokainen on huomannut Toivolan kyvyttömyyden nuorien valmentajana.
 

JanJ

Jäsen
Re: Ei paniikkia

Viestin lähetti Shorty
Aivan!! Heti kun kausi loppui ihmiset alkavat spekuloimaan ensi kauden joukkueesta. Pidetään nyt ensiksi kesäloma ja kattellaan sitten joukkuetta.
Kuten tiedät, sopimukset tulevaksi kaudeksi tehdään jo joulutauolla...heh.

Tässäpä sinulle listaa ilman sopimusta olevista kotimaisista liigapelaajista. (tai edes kerran pukeneista)
Ole hyvä ja kokoa ässärunko.

Aarnio, Antti
Ahonen, Risto
Aitio, Kalevi
Akkanen, Karri
Alen, Juha
Elomo, Miika
Glad, Jarkko
Hana, Matti
Harikkala, Jaakko
Helenius, Sami
Honkanen, Jani
Hostikka, Ville
Isosalo, Samu
Kaipainen, Matti
Kaisla, Janne
Kankaanperä, Mikko
Kerman, Kalle
Ketola, Juha-Pekka
Kilpeläinen, Eero
Kiren, Toni
Kolhonen, Pietari
Konttinen, Tero
Korhonen, Aki
Koskinen, Petri
Kultanen, Jarno
Laine, Mikko
Lamberg, Antti-Pekka
Laurila, Henri
Levokari, Pauli
Litmanen, Tuomo
Lotvonen, Kimmo
Luostarinen, Ari
Malkki, Ilkka
Mattanen, Perttu
Metsäranta, Matias
Mäenpää, Mikko
Mäkiaho, Toni
Niemi, Mika
Niinikoski, Mikko
Näätänen, Matti
Ojala, Markus
Oksa, Tommi
Parviainen, Pekka
Pelkonen, Tommi
Porthen, Jermu
Purontakanen, Mikko
Raikko, Jussi
Rask, Toni
Rautee, Mikko
Saarinen, Toni
Salonen, Pasi
Santanen, Juho
Siivonen, Janne
Sykkö, Tomi
Taskinen, Vitali
Tiilikainen, Jukka
Varakas, Ville
Virolainen, Petri
Vuorio, Mikael
Welling, Jesse
Wesslin, Samu
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jäitä hattuun ei varmasti tekisi pahaa kenellekään. Itse ainakin kuulun siihen ryhmän, joka toivoisi, että jotain tapahtuisi. Edes säännöllinen katsaus siihen missä mennään olisi paikallaan. Epätietoisuus ei ole mukava olotila.

Tällä hetkellähän tilanne on oleellisesti erilainen kuin aiemmin. Kotimaisia pelaajia ei ole tarjolla. Tai on, mutta kalle kermanit on varustettu kovilla hintalapuilla vallitsevaan tilanteen vuoksi. Itse uskon myös siihen, että ne ulkomaiset pelaajat eivät tule olemaan ongelma. Eiköhän rapakon takaa ja muualtakin löydy ukkoja, jotka haluavat edelleen kehittyä. Ongelma on ne kotimaiset korvaajat.

Miksi tilanteessa ollaan? Koska kaikki odottavat. Kaiken pahan alku ja juuri, NHL. Viime vuonna tavallinen liigakatsoja tottui hyvään tuotteeseen. Tai ainakin oleellisesti parempaan kuin normaalitilanteessa olisi ollut liigalla tarjota. Tämä saattaa omalta osaltaan monen odotuksia kasvattaa.

Mielenkiinnossaan, niin rahan kuin muunkin suhteen, jopa Tsekin liiga on kovaa vauhtia menossa SM-liigan ohi. Ellei ole jo mennyt. Pelaajien saaminen Suomeen ja heidän pitämisensä täällä on taistelua. Rahalla emme pysty kilpailemaan, millä kilpailemme?

SM-liiga on iso tankkeri, jonka kapteeni ei pärjää ilman luotsin apua.

Edit. Virhe
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi sekava sepustus

Kalle Kerman on ylläolevan listan ehdoton helmi ja kultakimpale. Korvaisi Virkkusen/Tuomisen, joten hoidetaanpa kaveri Ässiin parin vuoden lapulla. Tästä olen kyllä jo jauhanutkin, mutta edelleen jaksan hieman...

Jotenkin on tullut sellainen kutina, että Toivola haluaisi korvata Paulin Heleniuksella. Mistään en mitään tiedä, mutta tällainen fiilis on Toivolan aiemmista kommenteista tullut ja onhan välit Ilvekseen Hirsimäen tulon myötä olleet kunnossa. Toisaalta, olisi saattanut tulla jo samassa paketissa Riksmanin kanssa.

Nyt vaan sen verran järkeä konttorilla, ettei mitään vitun Matias Metsärantoja aleta Ässiin roudaamaan. Olisi nimittäin jotenkin Ässien näköinen hankinta sekin.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Re: Ei paniikkia

Viestin lähetti JanJ
Niin, tämä teissä teini-ikäisissä faneissa huvittaa. Meitä vanhempia Korpisalo viihdytti yli kymmenen vuotta tekemällä upeita ja tärkeitä maaleja. Teille se on vaan joku reliikki.

Niin, tämä teissä vanhoissa faneissa huvittaa. Ette pysty erottamaan uutta vanhasta. Korpisalo on minua viihdyttänyt maaleillaan ja otteillaan siinä missä sinuakin. Surullinen fakta oli kuitenkin se, että pelillinen hyöty Korpisalon kohdalla oli viime kaudella melko minimaalinen. Eikä Korppi-pappa pahemmin väriä sinne jäälle enää tuonut. Korpin aika viihdyttäjänä ja huippupelaajana on ohi, koita päästä siitä yli.

Kotimaisista pelaajista on pulaa, sen tietävät kaikki. Ässäthän ei tarvitse kuin muutaman kotimaisen täydennysmiehen. Ulkomaalaisia hyviä pelimiehiä löytyy aivan varmasti, eri asia tietenkin on se, löytääkö Ässät niitä. Edelleenkään, mitään hätää ei vielä ole.

JanJ, katkeruutesi on käsinkosketeltavaa.
 

Jallu Koo

Jäsen
Re: Yksi sekava sepustus

Viestin lähetti Näkkäri
Kalle Kerman on ylläolevan listan ehdoton helmi ja kultakimpale. Korvaisi Virkkusen/Tuomisen, joten hoidetaanpa kaveri Ässiin parin vuoden lapulla. Tästä olen kyllä jo jauhanutkin, mutta edelleen jaksan hieman...


Kerman on varmaan JanJ:n listan helmi. Mutta kyllä hintakin on tähtipelaajan luokkaa, jos yhtään pitää paikkaansa mitä Vero lukkohuhuissa kertoi pyynnön olevan.

Eli näin Vero lukkohuhuissa copy pastettuna:

"Pitänee paikkansa, Ässät nosti kädet pystyyn, kun hintataso heilahti pari viikkoa sitten tuplaksi siitä mitä Ässät oli valmis maksamaan. Puhutaan yli sadasta kilosta. Alunperin Kerman oli tasolla 80 kiloa, mutta hinta nousi yhtäkkiä satasen paremmalle puolelle".

Verolla on ollut tapana olla hajulla asioista, joten uskon tiedolla olevan jonkinlaista perääkin.

Siihen Heleniukseen vielä. Ei kai Toivola nyt niin puusilmä ole, että kuvittelisi Helgen korvaavan Paulin?? Ainoastaan tappeluissa Helge on vahvoilla, mutta pelillisesti Pauli on valovuosia edellä Helgeä ja hinnassakin Pauli on luultavasti halvempi. Ja vaikka ilveksen kanssa välit ovat kunnossa, niin sillä ei ole mitään merkitystä asian kanssa.
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämä on täysin turha kirjoitus, mutta totean, että voin vahvistaa veron hintaspekulaation mitä tulee Kermaniin. Tai en minä mitään vahvista, mutta lähteeni sanoo hinnan olevan 100k.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Re: Yksi sekava sepustus

Viestin lähetti jarihe
Siihen Heleniukseen vielä. Ei kai Toivola nyt niin puusilmä ole, että kuvittelisi Helgen korvaavan Paulin??

Ehkäpä Paulin palkkapyyntö on nykyään jo isompi. Heleniuksen kausi taisi kuitenkin olla pienoinen pettymys, ja ikääkin on jo yli kolmenkymmenen. Levokari taas pelasi loppukauden yli odotusten ja on muutaman vuoden nuorempi.


Viestin lähetti jarihe
Ainoastaan tappeluissa Helge on vahvoilla

Kuten myös oman maalinedustan puhtaanapitämisessä.


Viestin lähetti jarihe
mutta pelillisesti Pauli on valovuosia edellä Helgeä

Kiekollisessa pelissä kyllä. Mutta Helenius taas olisi todennäköisesti ensi kaudellakin kovin pelote koko liigassa. Eivät ainakaan vastustajat turhan innokkaasti olisi ronkkimisella tai törmäilyillä häiritsemässä melko riskialttiin maalivahtiosastomme peliä, kun Sami olisi kentällä. Ja sitäpaitsi Ässistähän puuttuu Tuomisen ja Korpisalon lähtön myötä myös näitä kokeneita pelaajia, jotka voisivat toimia johtohahmoina. Sami taitaisi sopia siihen rooliin ihan hyvin. Mieluummin minä hänet näen patapaidassa, kuin esim. Jarkko Gladin. Ja luulenpa myös, että Helenius nostaisi katsojakeskiarvoa helposti 50-100 katsojalla, mikäli valmennusjohto antaisi hänen tehdä sitä, mitä parhaiten osaa.
 

Jallu Koo

Jäsen
Re: Re: Re: Yksi sekava sepustus

Viestin lähetti Redcoat
Ehkäpä Paulin palkkapyyntö on nykyään jo isompi. Heleniuksen kausi taisi kuitenkin olla pienoinen pettymys, ja ikääkin on jo yli kolmenkymmenen. Levokari taas pelasi loppukauden yli odotusten ja on muutaman vuoden nuorempi.

Niinpä, miksi vaihtaa yli kolmekymppiseen huonon kauden pelanneeseen pelaajaan, jolla on vielä jalkavaivoja? Hinnasta ei ole varmaa tietoa.



Viestin lähetti Redcoat

Kuten myös oman maalinedustan puhtaanapitämisessä.

Voi olla, muttei Paulikaan huono niissä hommissa ole. Eikä Ässät siihen kaatunut viime kaudella.



Viestin lähetti Redcoat

Kiekollisessa pelissä kyllä. Mutta Helenius taas olisi todennäköisesti ensi kaudellakin kovin pelote koko liigassa. Eivät ainakaan vastustajat turhan innokkaasti olisi ronkkimisella tai törmäilyillä häiritsemässä melko riskialttiin maalivahtiosastomme peliä, kun Sami olisi kentällä. Ja sitäpaitsi Ässistähän puuttuu Tuomisen ja Korpisalon lähtön myötä myös näitä kokeneita pelaajia, jotka voisivat toimia johtohahmoina. Sami taitaisi sopia siihen rooliin ihan hyvin. Mieluummin minä hänet näen patapaidassa, kuin esim. Jarkko Gladin. Ja luulenpa myös, että Helenius nostaisi katsojakeskiarvoa helposti 50-100 katsojalla, mikäli valmennusjohto antaisi hänen tehdä sitä, mitä parhaiten osaa.

Jees, Helge olisi/on kovin pelote liigassa, mutta kyllä Pauliakin kunnioitetaan aikalailla. Ei ainakaan viime kaudella ollut paljon tökkijöitä.

Samihan oli Jokereiden kapteeni, joten johtohahmona voisi mennä. Ei se silti mikään hankintaperuste ole. Samaa mieltä, ennen Gladia Helge. Nostaisi varmaan vähän katsojamääriä. Osaa parhaiten tapella, mutta kenen kanssa, kun Nielikäinen pelaa samassa joukkueessa ja Vopatti lähti tsekkeihin => ei ole haastajia. Miksei muuten ylifyysinen IFk ole ottanut miestä?

No, oli miten oli tuskin Ässät Helgeä edes yrittää, joten aika turhaa tämäkin vääntö. No ajankulua, kun ei muuten tapahdu mitään.

Edit: pari typoa
 

JanJ

Jäsen
Re: Re: Re: Ei paniikkia

Viestin lähetti hörkkö
Ette pysty erottamaan uutta vanhasta.
Epäonnistunutta... No, viedään tämä haluamallesi radalle samantien.

Korpin aika viihdyttäjänä ja huippupelaajana on ohi, koita päästä siitä yli.
Niin on.
Mutta sinä et ole nähnyt niitä huippuaikoja joten sinulle Korpisalo on vaan joku vanha paskakasa. Vaikka tuskin ymmärrät tätäkään, koska lukutaitosi olet jo osoittanut, niin tarkoitin että ehkäpä Korpisalolle olisi voinut olla kiitollinen eikä vaan vittuilla. Pelillisesti Korpisalolla ei ole mitään annettavaa Ässille. Ei ollut pariin kauteen. Silti Korpisalolle pitäisi löytyä korvaaja.

Kotimaisista pelaajista on pulaa, sen tietävät kaikki. Ässäthän ei tarvitse kuin muutaman kotimaisen täydennysmiehen.
Katso tuota sopimuksettomien pelaajien listaa. Ja kun aikaisemmin sanoit että Ässät tarvitsee muutaman hyvän kotimaisen niin mihin tingit matkalla vaatimuksista? Tuuliviiriksi tuollaista kutsutaan.


Ulkomaalaisia hyviä pelimiehiä löytyy aivan varmasti, eri asia tietenkin on se, löytääkö Ässät niitä. Edelleenkään, mitään hätää ei vielä ole.
Onko löytynyt joku uusi planeetta missä pelataan lätkää?

JanJ, katkeruutesi on käsinkosketeltavaa.
Jo vain. Aloitin seuraamaan lätkää vuonna 1978 ja heti napsahti mestaruus. Sä näit ekat pleijarisi pari kuukautta sitten. Sulle kaikki on nousujohteista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös