Ässät 2004–2005

  • 189 340
  • 1 163
Tila
Viestiketju on suljettu.

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti reaper78
Eli Saarisen Jesse EI tule Ässiin! Kyseinen mies on kirjoittanut vuoden sopparin TuTon kanssa.

Olikos toi tyyppi edes Ässien harjoituksissa käymässä / Ässien kuvioissa oikeesti mukana??

Kaikella kunnioituksella reaper, mutta kannattaa lueskella varsinkin näitä tuoreimpia viestiketjuja ennen kuin kirjoittaa. Näin välttyy siltä, että samat jutut tulevat moneen eri ketjuun peräkkäisinä päivinä.

Joka tapauksessa, Jesse tulee todennäköisesti vielä jäälle Ässien kanssa ja saattaa hyvinkin pelata Porissa ensi kaudella. Ainakin näin voi miehen omista jutuista vahvasti päätellä, vaikka tuosta jatkoajan Tuto uutisesta. Vaikea sanoa, että olisiko mikään vahvistus, mutta kokeillahan saa ei siinä mitään.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Skorppari
Kertokaapas minulle, että onko Ronttia varattu vielä nhl:ään?


Mää kerron: ei ole.
 

Lakez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Eikä vähään aikaan varata. Todennäköisesti ei koskaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei välttämättä tarvitse kuin 1-2 hyvää (siis todellakin hyvää) kautta SM-liigassa ja vaikka pelaaja ois 25v niin mahdollisuuksia on silti tulla varatuksi sekä päästä isojen poikien NHL:ään.

Rontillakin on siis mahiksia vielä, ens kaudella oikein hyvä kausi ja paikka Ässien 1.pakkiparista ja siitä sitten etiäpäin.... :D
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Varaus ei vaadi pelkästään hyviä kausia liigassa vaan erityisesti hyviä esityksiä maajoukkueessa. Lisäksi pelaajan haastattelu on erityisen merkitsevä tekijä vanhempien pelaajien ollessa kyseessä. Myös loukkaantumishistoria on merkittävä tekijä, esimerkiksi Tähtistä ei tulla koskaan varaamaan jo pelkästään loukkaantumisherkkyyttä katsomalla, kukaan ei halua ottaa vanhan pelaajan kanssa sellaista riskiä.

Sinänsä se ettei Ronttia ole varattu ei yllätä, koska harvemmin peruspakkeja hankitaan Euroopasta NHL:ään. Kyllä ne ovat Kanadan juniorisarjojen ja AHL:n kautta nousseita nuo kolmosparin pakit siellä.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuinka monta paikkaa vielä täytettävänä?

Nyt julkaistiin siis jo ennalta tiedetyt pelaajat. Sopimuksia on kasassa 22 , eli runko kyllä alkaa olemaan aikalailla siinä. Muutama marenki kakun päälle ja näillä sitten mennään.

Haluaisinkin pohtia kuinka monta pelaajaa olisi vielä lupa odottaa. Nykyvarustus on paria poikkeusta lukuunottamatta rivi-jämä-rooli-toivotaantoivotaan-miehiä, miten kukin sen sitten ilmaiseekin. Taitoa ja johtajuutta siis tarvitaan vielä roppakaupalla. Korpin paikka lienee ykkösessä (vieläkin) ja Peltosenkin ykköspakin paikka on ilmeisen varma.

Mitä ilmeisemmin seuraavana ostoslistalla ovat ykkössentteri ja ykköskentän laitahyökkääjä. Ovatko näistä kummatkin vai ainoastaan toinen ulkomaisia riippuu kovin paljon Kivenmäen päätöksestä. Muita potentiaalisia suomalaisia laitureita en kyllä näe. Eli kaksi Ässien mittapuun mukaista huippuhyökkääjä tulee vielä + lisäksi junnujen mahdollisia sainauksia (tyyliin J-P Ketola)

Entä sitten pakkikalusto? Perusvarmaa suorittamista (Pele ja Rontti), kovuutta (Toivonen), kohtuullisia käsiä (Heino ja Lego) ja nuorta potentiaalia (Törnvall ja Valli) Yhtä Gladia ja yhtä ykköspyssyä tuo mielestäni vielä kaipaa. Kumpaakin tuskin saadaan. Ketä sieltä sitten tulee jää nähtäväksi. Lisäksi mahdollinen Sorokinsin Venäjä- kuvio on omiaan sekoittamaan keitosta.

Eli tuskin kovin väärässä olen, jos ykköskenttä muodostuu näin:

Kivenmäki/Ulkomainen laituri - Selvä ykkössentteri - Korpisalo

(Heino/Sorokins/)Uusi pakki - Pele

Eli näillä näkymin 3-5 uutta tai uusvanhaa pelaaja rosteriin vielä tulee.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
aivan

Täysin samaa mieltä hörkön kanssa.

Jos Kivenmäki jää, tarvitaan 1.kenttään sentteri (kanukki?)
Jos ei jää, tarvitaan sentteri + laituri (kotimainen vaihtoehto?)

Paljon riippuu Sorokinsista, onko tuo kyseinen laituri kotimainen vai ulkomainen vaihtoehto.

Tämä siksi, koska vieläkin toivoilen (no toivonen tuli jo mutta...) fyysistä mutta pisteitäkin tekevää kanukki/jenkkipakkia... :))

Ulkomaalaiset olisivat siten:

Langkow, Sorokins, Mr X (pakki) ja Mr Z (sentteri).

Ja niillä mennään!! :D
 

Skorppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja tutkapari Jalkanen & Jäminki.
Vielä tulee muutama...

Muutama pelaajaa olisi tulossa ässiin ainakin Toivolan mukaan Iltasanomat
Niin ja saahan sen vielä nähdä että mikä on sen Saarisen tilannekkin.....
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
P&HH - Ykskakkosta

- Muutama tärkeä ruutu on vielä täyttämättä. Haemme vielä yhtä puolustajaa ja kahta hyökkääjää, toteaa valmentaja Mika Toivola.


Näin sanoo Toivola IS:ssa.

Yksi puolustaja lienee joko ulkomaalainen kovuutta omaava pakki tai taidokas pakki, ja hyökkääjät ulkomaalainen ykkössentteri, ja kotimainen (?) laituri a'la Kivenmäki. Tuo pakkispekulointi on ihan omasta päästä ja näistä jutuista, mitä ollaan huhuiltu.

Olisiko sitten parempi lähteä kolmella ulkomaalaisella liikkeelle? Varmaakin varmempi fakta on Langkow'n jatko Porissa sekä ulkomaalainen sentteri. Sorokinsin tilanne nyt on mitä on, mies lähtee jos on lähteäkseen. Kovan rahan edessä voisi jopa luopua, jos vain uusi hankinta pakkiosastolle olisi tarpeeksi hyvä korvaaja puolin tai toisin.

Ulkomaalainen sentteri on herra 47 tällä hetkellä, josta ei ota lainkaan selvää. Onko lopputulos sitten "ooh" vai "sissussaatana", sen näkee kesän aikana.

Uskoisin, että toinen hyökkääjän paikka käytetään pelaajaan, joka on Kivenmäen tapainen. Taidoiltaan siis, tarkennetaan sen verran. Jos Kivenmäki ei jatka Porissa, niin Toivola varmaan tarkoittaa tällöin hankintaa siihen ruutuun. Jos Kivenmäki jatkaa Porissa, uskoisin toisen hyökkääjän paikan olevan täytettynä tällöin.

Ans kattoo nyt, mitä uutisia sieltä vielä tulee. Tänään ropisi vihdoin tietoa kauan jatkuneeseen huhuiluun. Uusien huhujen kumous tahi sopimusjulkaisua odotellessa edetään..
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lisää taitoa

Toivottavasti Kivenmäki saadaan pidettyä ja hänen lisäkseen joku todellinen sateentekijä hyökkäykseen. Tällä hetkellä joukkue ei ole pahemmin vahvistunut (paitsi maalivahtiosastoltaan), verrattuna viime kauteen.
Tietysti kaikki jos napsahtaa kohdalleen, niin kyllähän nämä nykyisetkin "vahvistukset" voivat yltää huimiin suorituksiin, mutta pääosin tämä näyttää vielä "toivotaan, toivotaan" osastolta.

Kynäilijöitä odotellen ...
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Uusia vahvistuksia voisi saada vielä Sm-liigastakin, mutta ei helpolla. Ainakaan Harri Sillgrenillä ja Niko Mikkolalla ei ole sopimuksia vielä, eikä myöskään Pasi Petriläisellä ja Marko Kauppisella. Kaikki kelpaisivat.

Ulkolaisten arviointi on vaikeaa, kun ei ole mitään nimiä noussut vielä julkisuuteen, ja tuskin ihan hetkeen nouseekaan.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Promenadi.netin mukaan Langkow ja Sorokins jatkavat joukkueessa varmasti. Näistähän Sorokinsin lähtöä on kovasti spekuloitu. Uskoisin että Annulin anova kirje tämän taitoluistelijan pitämiseksi on toimistollanne noterattu. Hyvä niin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Skoda
Uskoisin että Annulin anova kirje tämän taitoluistelijan pitämiseksi on toimistollanne noterattu. Hyvä niin.


Mikäli olen asioita eri kautta ymmärtänyt aivan oikein, niin Annuli ei aivan niin paljon enää olisi Olegsin perään. Annuli toki korjatkoon, jos olen väärässä.

Hyökkäyspäässä (koko) puolustuksen kädet ja pakistossa paikoin jopa suunnaton riski, näin itse arvion Sorokins hyvyyden sekä huonouden. Jos kovat rahat saataisiin, niin siinä tapauksessa myydään, muuten mielellään ei.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Pitäisikö avata jopa ketju, Annuli & Olegs... Ei kai sentään, voisi olla liian läpinäkyvää. Olen syvästi järkyttynyt, että kirjeeni toimistolle on tällä tavoin tullut julkisuuteen. Nuo 20 sivua syvää palvontaa eivät siis vain pysyneetkään pienen piirin salaisuutena...

Läpät pois silmiltä, onhan Olegs tosiaan kaukana korvaamattomasta pakista, mutta sentään hänestä tiedetään, mitä rahalla saa. Olen valmis luopumaan Olegsista, jos tilalle tulee kova, pitkä ja osumatarkkuudeltaan huikea pakki, jonka peliominaisuudet ovat tiedossa ja voidaan sanoa, että hän on suoralta kädeltä yksi Ässien parhaimmista. Mistähän tuollaisen löytäisi? Pitäisikö soittaa Grimmille tai Andersenille?
 

Retired

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Mikähän mahtaa J-P Ketolan tilanne olla? Kuuleman mukaan mies harjoittelee ässien kanssa, vaikka sopimusta ei olekaan. Tuskin mistään try-out sopimuksesta on kyse, sillä Ketolan osaaminen on jo valmentajien tiedossa. Kysynkin että ollaanko hänen sopimusta uusimassa vai saako etsiä uuden työpaikan?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Retired
Mikähän mahtaa J-P Ketolan tilanne olla?

Kysynkin että ollaanko hänen sopimusta uusimassa vai saako etsiä uuden työpaikan?

Käsittääkseni J-P on puhdas sentteri, jonka vuoksi on vaikea uskoa hänelle käyttöä löytyvän nyt kun Niemikin hankittiin ilmeisesti kolmosketjun keskelle. Ässillä on nyt laiturinakin toimivan Kiilholman lisäksi Uusikartano, Niemi, Kuparinen ja tuleva ulkomaanapu senttereinä. Ellei J-P tai Kuparinen siirry laitaan, en usko sopimusta saavan. Sääli sinäänsä, pidän miehen tyylistä.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Pakkivaihtoehdot vähenee

Marko Kauppinen siirtyy Moran riveihin, Ruotsiin. Siinä oli taas Urheilulehden tiedot, onko se lehti ollut vielä ikinä oikeassa? Tomas Chlubna Ässiin, vai mitä se mainosti viime kesänä :)
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Näkkäri
Käsittääkseni J-P on puhdas sentteri, jonka vuoksi on vaikea uskoa hänelle käyttöä löytyvän nyt kun Niemikin hankittiin ilmeisesti kolmosketjun keskelle. Ässillä on nyt laiturinakin toimivan Kiilholman lisäksi Uusikartano, Niemi, Kuparinen ja tuleva ulkomaanapu senttereinä. Ellei J-P tai Kuparinen siirry laitaan, en usko sopimusta saavan. Sääli sinäänsä, pidän miehen tyylistä.

Tuo "puhdas sentteri" pelasi about puolet jo viime kaudesta laitahyökkääjän tontilla.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Redcoat
Tuo "puhdas sentteri" pelasi about puolet jo viime kaudesta laitahyökkääjän tontilla.

Niin ja mitä sitten?

Pelasihan Tuominenkin keskellä ja Kiilholmakin on pelannut jo pidemmän aikaa keskellä, mutta kumpikin on silti puhdas laituri. Mikä tässä yhtälössä hämää, tuo sana puhdas vai?

J-P Ketola on puhdas sentteri riippumatta siitä missä Toivola häntä peluuttaa. Katsotaan, jos tuo puhdas sentteri oppii pelaamaan laidassa kesän aikan, niin ehkä saa myös sopimuksen.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti porin_karhu
Millä perustein J-P Ketola on "puhdas" sentteri?

Tuo minullekin jäi epäselväksi. Ehkä Ketola on sitten pelannut pelkästään sentterin paikkaa ennen viime kautta? En ole hänen aiempaa uraansa juuri seurannut. Mutta pelityylin puolesta laiturin paikan pitäisi kyllä sopia.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Pakkivaihtoehdot vähenee

Viestin lähetti Mahtiankka
Siinä oli taas Urheilulehden tiedot, onko se lehti ollut vielä ikinä oikeassa?

Ei ole.
 

Lonkero#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Kärpät, Colorado, FC Haka
ässät ensikaudeksi mika niemen ja tuomas nissisen. ässät saattaa päästä play-offeihin jos peli kulkee..
 

irGGu

Jäsen
Viestin lähetti Lonkero#9
ässät ensikaudeksi mika niemen ja tuomas nissisen. ässät saattaa päästä play-offeihin jos peli kulkee..

Onko olemassa joukkuetta joka ei saattaisi päästä playoffeihin jos peli kulkee?

Millaisia nämä uudet vahvistukset pelaajina ovat, pienellä haulla tiedot luultavasti löytyisivät, mutta.. Tämän koko ketjun selaaminen kun on aika raskasta puuhaa, kun joka toisessa viestissä spekuloidaan pelaajia joita voisi hankkia, ja vain osassa puhutaan jo hankituista pelaajista.

Muuttaako Nielikäinen Jenneineen poriin? Vai asuuko täällä jo? Moniko täällä kuvittelee että Pasista on pelillisesti hyötyä, moniko tahtoo nähdä vain rymistelevämpää kiekkoa? Sama kysymys koskien J-P Ketolaa.

Onkos kenelläkään myöskään tietoa Salosen ensi kauden joukkueesta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös