Ässät – TPS ti 25.10.2005

  • 8 163
  • 69

The Rock

Jäsen
Tiistai-ilta, Isomäen jäähalli, Ässät-TPS, Canal+. Tässä lyhykäisyydessään kiteytettynä länsirannikon tiistain teema, kun puheenaiheena on jääkiekon SM-liiga. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Ässien kotivoittoon rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-2. TPS lähtee siis revanssimielessä illan otteluun.

Pata kotiotteluun levollisin mielin ja voitontahtoa uhkuen

Ässät pääsee otteluun muutaman päivän enemmän levänneenä kuin turkulaiset, sillä joukkueella ei ollut lauantaina peliä. Lukko-voiton mukanaan tuoma itseluottamus näkyy aivan varmasti porilaisten otteissa ja mitä luultavimmin Pata painaa ottelun alusta alkaen todella kovalla sykkeellä. Avausmaalin merkitys korostuu jälleen todella paljon, ainakin Ässien pelifiiliksen ja mahdollisen hurmoksen kannalta.

Ässien paketti on viime otteluissa levännyt ennen kaikkea vahvan ykkösnyrkin Kivenmäki-Uusikartano-Kuusela harteilla sekä maalinsa tilkinneen Juuso Riksmanin suojissa. Taustatukea näille ratkaisupelaajille tuovat aika aijoin väläyttelevät Pasi Nielikäinen, Mikko Rautee sekä Jesse Joensuu. Kakkosmaalivahtina pekkaa pahemmaksi ei ole myöskään jäänyt Tuomas Nissinen, joka voi hyvinkin aloittaa maalissa tässä ottelussa, kiitos Riksman lievän käsivamman. Viime otteluissa varsin mainiosti toimineeseen viisikkopuolustukseen sekä maalineduspeliin Ässäkoutsi Mika Toivola onkin ollut tyytyväinen, peräten samalla jokaisessa ottelussa taisteluilmettä koko joukkueelta jotta voittoja tulisi jatkossakin.

Auttoiko kriisipalaveri turkulaisia?

TPS tulee Poriin tappio niskassaan. Lukko kyykytti turkulaisia kuin mätää kukkoa viime lauantaina ja ottelun jälkeen olikin vuorossa kriisipalaveri joukkueen kesken. Ässiä vastaan nähdään miten pelaajien itsetutkiskelu auttoi ja saako TPS takaisin sen saman taisteluilmeen kuin mitä joukkueella oli Kärppiä ja IFK:ta vastaan männä viikolla. Joukkue varmasti tiedostaa Ässien nykyvireen ja ottelun alku pyritäänkin puolustamaan rauhassa pois, etteivät porilaiset saa samantien henkistä/pelillistä yliotetta päälle.

Tepsin voittojen takeena on yleensä ollut maalillaan vakuuttavia otteita esittänyt Tuomo Karjalainen, hyökkäyksen maestrona häärännyt Jari Kauppila sekä aika-ajoin väläytelleet ruotsalaishyökkääjät Andreas Jämtin ja Daniel Widing. Varjojen mailla vaellellut Kai Nurminen on TPS-hyökkäyksen piilevä potentiaali ja jos tämä tehotykki saadaan hereille, voidaankin odottaa kunnon maalikarkeloita. Päävalmentaja Hannu Jortikka on ollut todella pettynyt joukkueensa puolustusasenteeseen, joka on maksanut Tepsille pisteitä/voittoja. Lisävahvistuksia on kaipailtu vähän jokaiselle osastolle, mutta niitä ei kuulu. Ainoa uusi mies on tässä ottelussa maalilla aloittava Joni Puurula, jonka TPS-debyytti ei Lukkoa vastaan sujunut onnellisten tähtien alla.

Ässien kotisivujen otteluennakko luettavissa täältä. Tepsin kotisivujen vastaava puolestaan täältä.

Viimeisimmät ottelut:

Ässät:

8.10. Ilves-Ässät 2-1
13.10. Ässät-KalPa 3-1
15.10. Blues-Ässät 1-2
18.10. Jokerit-Ässät 3-1
20.10. Lukko-Ässät 0-2

TPS:

13.10. TPS-Ilves 0-2
15.10. TPS-JYP 2-3 ja.
18.10. Kärpät-TPS 2-4
20.10. HIFK-TPS 4-3 ja.
22.10. TPS-Lukko 2-5

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

Ässät: Tero Paappanen (aivotärähdys)

TPS: Antti Aalto (olkapää) & Mika Alatalo (polvi)

Parhaat pistemiehet TOP5:

Ässät:

1. Marko Kivenmäki 14. 6+6= 12p 12min
2. Kristian Kuusela 14. 4+4= 8p 4min
3. Aki Uusikartano 13. 1+7= 8p 8min
4. Mikko Rautee 14. 3+2= 5p 6min
5. Pasi Nielikäinen 13. 4+0= 4p 37min

TPS:

1. Jari Kauppila 15. 5+4= 10p 18min
2. Andreas Jämtin 15. 6+2= 8p 47min
3. Daniel Widing 15. 3+5= 8p 4min
4. Kai Nurminen 15. 3+5= 8p 12min
5. Joni Lius 15. 1+7= 8p 2min

Taisteluparit:

Riksman/Nissinen vs. Puurula
Nickerson vs. Jämtin
Nielikäinen vs. Kiprusoff
Kivenmäki vs. Nurminen

Seuraa heitä:

Ässät

#21 Marko Kivenmäki

- Ässähyökkäyksen timantti, joka mielellään rankoo vanhaa seuraansa. Lähteekö Kivenmäen mailasta jälleen se ratkaiseva maali vaiko syöttö? Vakuuttaako Mave Isomäen kriittisen yleisön jälleen kerran?

TPS

#21 Kai Nurminen

- Tepsin ykköshyökkääjä (ennen kauden alkua) on ollut ihmeellisen flegmaattinen. Herättikö kriisipalaveri myös Kaitsun? Viihtynyt viime vuosina hyvin Isomäen hornankattilassa, miten on nyt?
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ässät on voittanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme ja porilaisten pelihuumorissa tuntuukin löytyvän tällä hetkellä sitä iloista ja yritteliästä meininkiä, jota jokainen seura tarvitsee menestyäkseen. Ässien materiaali jää paperilla TPS:n vastaavasta, mutta paperilla ei otteluita ratkaista. Kotikaukalon turvin Ässillä on todella hyvät mahdollisuudet kaataa TPS toistamiseen tällä kaudella.

TPS pelaa vuoristoradassa. Ilosiakin hetkiä tarjotaan, mutta sitäkin useammin tuskaa ja kyyneleitä. Viime viikon kaksi hienoa vieraspeliä kääntyi karvaaseen tappioon Elyseellä Lukolle. Tuosta ottelusta odotin henkilökohtaisesti Tepsiltä ryhtiliikettä kotiyleisön edessä, mutta vielä mitä. Alun viisi minuuttista lukuunottamatta peli oli halutonta *askaa! Taitoa joukkueella on vaikka muille jakaa, mutta pääkopassa tuntuu mättävän liian usealla herralla. Toki ongelmia on muuallakin. Pakisto on yksinkertaisesti liian heiveröinen. Se on raastavaa katsottavaa kun vastustajat ilta toisensa jälkeen survovat lähes kaikki maalinsa aivan maalivahdin nokan alta. Ehkä Narvanmaan olisi aika todella jo herätä todellisuuteen ja hankkia vaikka pari try-out- miestä jos muita ei kerran ole saatavilla, ja nopeasti!

Ottelusta ei hirveästi uskalla odottaa TPS-lasien takaa katsottuna. Ässät on hyvä joukkue kotonaan ja vireen löytäessään vievät Tepsiä varmasti. Alusta asti pitää myös mustavalkoisten päästä peliin sisään, eikä antaa Ässien hallita tapahtumia liikaa. Mikäli TPS pääsee samalle tasolle kuin Raksilassa ja Nordiksella viime viikolla, on saumat kaataa pata. Kotihallista tuttu fleguilu taas koituu varmasti kohtaloksi. No, huomenna se selviää valuuko hunaja pitkin suupieliä vai onko pata valttia. Ennakkosuosikki joka tapauksessa minun kirjoissani on Ässät.
 

Morgoth

Jäsen
Tämän hetken TPSstä ei tiedä mitä on luvassa. Pari hyvää vieraspeliä ja sitten aivan kuraa seuraava peli kotona Lukkoa vastaan eli taas palattiin lähtöruutuun.

Joukkueen peruspeli on vaatimattomalla tasolla ja yksittäiset välähdykset (voitto Kärpistä) ei oikein lämmitä, jos sen jälkeen tulee taas 3-4 peliä surkeata kiekkoa.

Vieraspeleistä lupa odottaa enemmän tällä hetkellä ja melko lähellä onnistumista Porissa oltiin viimeksi. Varovaisen toiveikas, mutta yleensä
tässä vaiheessa juuri lunta on tullut tupaan.

Kai Nurmisen asema organisaatiossa on Jortikan mukaan edelleen avoin ja tulehtuneisuudeltaan koko seuran johtoryhmän tiedossa. Vaikea uskoa Nurmisen otteiden kaukalossa paranevan ennen kuin tuo ongelma on puhuttu kaukalon ulkopuolella selväksi.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Turu palsseura saapuu Poriin

Odotuksissa on kyllä pisteiden jääminen Ässille. No, totta kai niin kuuluukin veikata, mutta jostain syystää turggulaisten alkusyksy antaa lisäpontta asialle.

Ylilyönteihin tappeluiden muodossa en tässä pelissä usko. Andreas Jämtin otti jo osaa taannoin karkeloihin, eikä miestä silloinkaan tainnut innostaa. Muilta en näkisi ainakaan odotusarvoihin nähden halukkuutta tapella. Näin siis TPS:n osalta, Ässillä taasen haalarikavereita piisaa paljon tällä osastolla. Missään nimessä ne eivät ole häirinneet pelisuorituksia, joten ei silti vaikka hanskat jäähän lentäisivät.

Olisiko Rob Hiseyn aika avata pistetili Ässien paidassa? Kuusi 0+0 peliä takana. Veikataan siis näin, että Hisey tekee tässä pelissä vähintään 1+1.

Juuso Riksmanilla jotain pientä kädessä kertoo Ässien sivujen ennakko, joten Tuomas Nissinen voi saada mahdollisuutensa tässä pelissä Ässien maalinsuulla. Vastaansa hän saanee turkulaisten uusimman hankinnan, Joni Puurulan. Entinen hämisvahti pelaili ensin Venäjällä, kunnes päätti palata takaisin kotoiseen pääsarjaamme.

TPS:n pitkäaikaispotilaat ovat tärkeitä lenkkejä, ja jo pelkästään heidän panoksensa olisi TPS:n eteen sen verran suuri, että voisi pelätä pistemenetyksiä kotijoukkueen kannalta. Nyt luottoa löytyy, kiitos tasapaksun syksyn. Sen tähden kiitos, koska aiemmat kaudet ovat menneet liikaa samalla kaavalla. Ensin kärjessä syksyllä, ja keväällä kynnetään. Tänä vuonna tahti on ollut erilainen, ja toivoa sopii, että sama tahti jatkuu koko kauden. Sen jälkeen Ässät voidaan nähdä hieman korkeammalla lopullisessa runkosarjassa.

Tulosveikkaus 4-2.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo, ei TPS ole Porissa enää samanlainen painajainen kuin jokunen vuosi takaperin. Perinteisesti heillä on jälleen pitkään sivussa pari ratkaisupelaajaa - eikä korvaajia toistaiseksi ole näkynyt. Edellinen matsi Porissa oli tosiaan tiukkaa vääntöä, kahdella nopealla yv-maalilla hankittiin johtoasema, mutta vasta rankkarit toi ratkaisun.

Tepsin nykyiskusta ei tosiaan tiedä, mutta varuillaan täytyy olla. Lauantain Lukko-matsin jälkeen on vissiin vaihteeksi pohdiskeltu syntyjä syviä ja voisi olettaa Tepsiltä löytyvän latausta tähän matsiin. Johtoasemaan päästyään voivat tehdä illasta ässäläisittäin tuskaisen. Toisaalta, meillä on menossa muutaman tappion jälkeinen liitokausi, vierasvoitot Bluesista ja Lukosta maistuvat makealta. Pienen tauon jälkeen Pata palaa kotikaukaloon. Joskus muinoin hyvää kautta on seurannut lässähtäminen kotikaukalossa, tähän kauhuskenaarioon en kuitenkaan usko.

Positiivista polttelua, mutta maltillisesti kuitenkin. Uskaltaisiko veikata kolmen pisteen voittoa 1-2 maalin marginaalilla? En olisi uskonut koskaan sanovani tätä, mutta en toivo varsinaisesti mitään ylimääräisiä välikohtauksia. En ainakaan sellaisia, msitä seuraa naurettavia pelikieltoja. Tiukkasti ja kovaa kuitenkin omassa päässä ja erityisesti maalin edustalla, samoin kaverin päätyynkiin voidaan panna pari pommia, josko ajoittaisella aktiivisella karvauksella saataisiin paikkojakin aikaan? Nickerson ja Hisey tulee tsekattua ekan kerran, josko molemmille sattuisi se paras matsi toistaiseksi?

Ja kauden ensiesiintymisensä Porissa tekee Tom Laaksonen.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Hyvillä mielin

On kyllä hyvät fiilikset huomisesta pelistä, joka on minulle erittäin harvinaista(ikuinen pessimisti). Yleensä altavastaajina lähdetään palloseuraa vastaan, mutta nyt näkisin että ennakkosuosikkina(ainakin lievänä sellaisena) tähän peliin lähdetään, joten pakko se on hallille taas kerran tulla.

Kuten jo usein mainittu, turkulaisten puolustus on Hulkkosta lukuunottamatta aikaslailla mikkihiiri osastoa. Maalin edustaa ei TPS saa siivottua kyllin tehokkaasti, ja kuten lukkoa vastaan, vastustaja rokotti ripareista armotta.Täten voisi todeta että hyökkäys on paras puolustus vierailijoiden kannalta.

Ässillä taasen tämä osa-alue on mielestäni enemmän kuin hyvin kunnossa. Luotan siihen että huomenna ei taklauksissa säästellä, ja pistellään ne töpselit pitkin pleksejä! Kunhan ei innostuta liikaa sitä halonhakkuuta ja poikittaista harrastamaan, koska Laaksonen on omasta mielestäni ollut täysin arpa linjaltaan. Voi hyvinkin koitua turha jäähyily ässien pään menoksi... toivotaan ettei mene lataus yli.

Luotan siihen että ykkösketju nyt sitten saa ne tarvittavat maalit aikaiseksi, ja miksei Jessekin pistä pari byyriä Hiseyn avustuksella.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on kriisipalaverit pidetty ja Jokkelta tullut ilmoitus, ettei maailmassa ole vapaana yhtään pelaajaa, joka vahvistaisi joukkuetta, "The The Truth is Not Out There", vaan tällä porukalla mennään ilmeisesti karvaiseen loppuun saakka. Ja tottahan Jokke puhuu, onhan meillä esim. yksi SM-liigan pelottavimmista ykköskentistä muotoa Nurminen-Sykkö-Korpikoski, jota ei yksikään esim. keskushyökkääjä pystyisi parantamaan. Ja puolustuspään pelaaminenkin on hallussa, kuka haluaisi muka vapaaehtoisesti luistella Tepsin maalille, kun vastaanottokomiteasta löytyy Lehtisen, Erosen ja Backmannin tasoisia karpaaseja.

No, eipä tässä voi muuta kuin toivoa kuin Ässille voittoa - mieluusti murskavoittoa. Porissa edes yritetään saatana hankkia pelaajia, joilla näitä pelejä voitetaan. 5-2 Ässille, mutta sen verran pitää toivoa, että kaikki Tepsin pygmit tulevat tajuissaan takaisin, vienti saattaa nimittäin olla melko kylmää SM-liigan fyysisintä joukkuetta vastaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ohmi kirjoitti:
No, eipä tässä voi muuta kuin toivoa kuin Ässille voittoa - mieluusti murskavoittoa. Porissa edes yritetään saatana hankkia pelaajia, joilla näitä pelejä voitetaan.

Kyllä mä toivon voittoa omille...jostain kumman syystä. Ei se joukkueen vika ole jos ei äijiä tule. Muutama kaveri tosin voisi alkaa pelaamaan omalla tasollaan. Kyllä meillekkin vielä vahvistuksia tulee.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vanha Len kirjoitti:
Kyllä mä toivon voittoa omille...jostain kumman syystä. Ei se joukkueen vika ole jos ei äijiä tule.

Ei ole joukkueen vika, mutta jos vaikka Jokken silmät aukeisivat kunnon rämpimisen jälkeen näkemään, ettei tuolla materiaalilla voi pärjätä.
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
Olen nähnyt viisi (5) Ässien peliä joista on tullut kaikista (5) voitto. Mielestäni kaikissa näkemissäni peleissä on ollut sama kaava. Ei olla tehty paljon maaleja mutta toisaalta varsinkin oman maalin suojelu on, sanoisin jopa koko liigan murskaavinta. Ässien maalille toisin sanottuna ole kovin helppo tulla. Kyllä silti pitäisi maalejakin ruveta tekemään, sillä on kovin hiljaista ollut sillä rintamalla.
Viimeinen TPS peli minkä olen nähnyt oli Kärppiä vastaan Oulussa ja täytyy sanoa että sillä vieraspelaamisella ei tule Ässillä olemaan helppoa.
Uskoisin että vanhaa kaavaa noudattaen, todella paljon taklauksia ja pientä sikaa sekä hirmuinen taistelu!
3-1 Kukaan ei tiputa hanskoja.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään:

35 Joni Puurula, Maalivahti AK
37 Tuomo Karjalainen, Maalivahti

1. kenttä

2 Marko Kiprusoff, Vasen puolustaja AK
4 Mika Lehtinen, Oikea puolustaja AK
21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
33 Jari Kauppila, Keskushyökkääjä AK
28 Ville Vahalahti, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

22 Markus Seikola, Vasen puolustaja
55 Antti Hulkkonen, Oikea puolustaja
29 Lauri Korpikoski, Vasen laitahyökkääjä
10 Tomi Sykkö, Keskushyökkääjä
41 Daniel Widing, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

12 Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
8 Simon Backman, Oikea puolustaja
50 Andreas Jämtin, Vasen laitahyökkääjä
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä
44 Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

5 Henri Palmroth, Oikea puolustaja
39 Arttu Virtanen, Vasen laitahyökkääjä
84 Tuukka Pulliainen, Keskushyökkääjä
25 Jussi Makkonen, Oikea laitahyökkääjä

Että tuollaista koostumusta pukkaa tänään. Näyttää hyvältä paperilla, mutta toivottavasti myös illalla kentällä. Tai hyvältä ja hyvältä, mutta ei meillä muitakaan sinne kentälle ole laittaa. Noin olisin kyllä itsekin tänään kentät rakentanut.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
champselyse kirjoitti:
Näyttää hyvältä paperilla, mutta toivottavasti myös illalla kentällä. Tai hyvältä ja hyvältä, mutta ei meillä muitakaan sinne kentälle ole laittaa.
Hyökkäyksen osalta samaa mieltä! Nyt kolmikot ovat niin "oikein", kuin vaan voi olla tällä materiaalilla.

Puurula saa näemmä heti mahdollisuuden parantaa jo entisestään huimaa torjuntaprosenttiaan. Nappipelillä lähestytään jo 80% maagista rajaa.

Tästä ollaan aiemminkin puhuttu, mutta vieläkin miettisin sitä, että kannattaako Erosta ja Backmania peluuttaa jatkuvasti samassa parissa. Jos ja kun Kipru pelaa kuitenkin melkein joka toisen vaihdon, niin miksei samantein hajautettaisi hazardisalkkua joissain vaihdoissa esim. tähän tapaan. Seikolaakin voisi kierrättää.

Kiprusoff - Backman
Eronen - Hulkkonen

Tämmöstä, toivottavasti TPS syttyy taas telkkarissa ja vieraissa.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
champselyse kirjoitti:
Näyttää hyvältä paperilla, mutta toivottavasti myös illalla kentällä. Tai hyvältä ja hyvältä, mutta ei meillä muitakaan sinne kentälle ole laittaa. Noin olisin kyllä itsekin tänään kentät rakentanut.

Tuohon Alatalo ja yksi puolustaja lisää niin a vot. Jospa Anaheimin Anttikin kuntoutuisi niin hätäkös tässä.

Mutta kun paperilla ei pelejä voiteta, on nostettava tahto esiin. Mikäli TPS haluaa voittaa ottelun, se sen tekee.

Jos Ässien kaltaiselle joukkueelle, joka elää hurmoksesta, antaa yhdenkin tilaisuuden saavuttaa tämä tunnetila, on peli menetetty.

Nyt vaaditaan taistelua ja nöyryyttä. 1-4 valkoisille ja Kai tekee ylivoimalla yhden. Lopuista vastaa Liuksen vitja.

Toivottavasti paikan päälle raahautuneena näen hyvän shown viisituhatpäisen yleisön ja satelliittisnobbareiden tavoin.

Harvoin olen Porissa yleisöön pettynyt. Liigan paras kotiyleisö, se täytyy tunnustaa.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tasainen vääntö on tulossa joka tapauksessa. Näiden kahden kohtaamiset ovat viimeaikona olleet ihan kelvollista hokia, joissa ei murskalukemilla ole herkuteltu.Ässien voittoa tietenkin toivoo, ihan vaan senkin takia, että kuulee Jortikan sekoavan lehdistön tentissä.Jospa se kypsyisi Nurmiseen niin totaalisesti, että myisi sen Ässiin suutuspäissään ;)
Toivola voisi vaikka heittää Kaitsulle tarjouksen kahdesta seuraavasta kaudesta, jo ennen peliä tietenkin(ja niin että Jortsukin kuulle sen).
Saa nähdä mitä canalin televisiointi ottelusta vaikuttaa katsojamääriin,veikkaan että jää alle budjetoidun keskiarvon reilusti.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tepsi yrittää päästä voittojen tielle Ässien kustannuksella ja tiukkaa se tulee tekemään. Tepsin pelaajat pitivät kriisipalaverin ja nyt nähdään onko siitä ollut hyötyä vai onko kentällä yhä sama lammaslauma mikä Lukkoa vastaan oli.

Ainoa muutos Tepsin kokoonpanossa näyttää olevan Kaitsun nouseminen ykköseen ja Widingin putoaminen kakkoseen. Pakkipareihin ei ole vieläkään uskallettu koskea vaikka syytä olisi ja varsinkin kolmospari pitäisi saada rikottua hinnalla millä hyvänsä.

Puurula saa jatkaa maalilla ja antaa lisänäyttöjä taidoistaan. Toivottavasti tässä pelissä hän saa apuja puolustukselta toisin kuin Lukkoa vastaan jossa hän sai yksin taistella maalilla.

LT Ässät - TPS 1-3
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Ässät tänään

Maalivahdit:

#30 Tuomas Nissinen, Maalivahti (AK)
#34 Juuso Riksman, Maalivahti

1. kenttä:

#33 Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja (AK)
#10 Marko Toivonen, Oikea puolustaja (AK)
#25 Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä(AK)
#7 Mikko Rautee, Keskushyökkääjä(AK)
#71 Matti Kaipainen, Oikea laitahyökkääjä(AK)

2. kenttä:

#6 Pasi Peltonen, Vasen puolustaja
#3 Justin Forrest, Oikea puolustaja
#21 Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä
#31 Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä
#8 Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä:

#50 Matt Nickerson, Vasen puolustaja
#14 Mika Rontti, Oikea puolustaja
#18 Jesse Joensuu, Vasen laitahyökkääjä
#26 Rob Hisey, Keskushyökkääjä
#37 Juha Kiilholma, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä:

#52 Jesse Saarinen, 7. puolustaja
#42 Leo Komarov, 13. hyökkääjä
#41 Jussi Peltomaa, Vasen laitahyökkääjä
#22 Matti Kuparinen, Keskushyökkääjä
#29 Patrik Forsbacka, Oikea laitahyökkääjä

Lähde: www.sm-liiga.fi

Jussi Peltomaa tulee Petteri Taskun tilalle nelosen laitaan. Leo Komarov palaa A-junnu keikaltaan rähisemään takaisin edustukseen. Tällä kertaa 13. hyökkääjä.

-paze-
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
paze17[u kirjoitti:
1. kenttä:[/u]

#33 Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja (AK)
#10 Marko Toivonen, Oikea puolustaja (AK)
#25 Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä(AK)
#7 Mikko Rautee, Keskushyökkääjä(AK)
#71 Matti Kaipainen, Oikea laitahyökkääjä(AK)-paze-

Ehkä liigan ihanin kenttä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
angnus kirjoitti:
Toivola voisi vaikka heittää Kaitsulle tarjouksen kahdesta seuraavasta kaudesta, jo ennen peliä tietenkin(ja niin että Jortsukin kuulle sen).

Jostain luin, että tämä kausi on Nurmisen viimeinen. Tuskin edes Ässien kaltaisen seuran tarjous saisi mieltä muuttumaan.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Kertokaapa joku Ässäfani , että missä katsomossa vierasjoukkeen fanit viihtyvät eli mikä sen "päätykatsomon" numero on? Tasaista muuten hmm Nickerson - Jämpti! ja RL ratkaisee.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä on oikea herkkupala Canal Plussalla! Vastakkain Lukkoa nöyryyttänyt Ässät ja Lukon nöyryyttämä TPS. Lukko-lasien läpi katsottuna voisi olla mukavaa katsottavaa, jos TPS tarjoaisi porilaiskatsomolle samaa myrkkyä kuin patapaidat torstaina raumalaisille, mutta... Jollakin kierolla tavalla haluaisin nähdä Marko Kivenmäen onnistuvan samalla tavalla kuin edellisessä tv-ottelussa ja Raumalla. Samoin haluaisin Marko Toivosen laittavan TAAS jauhot suuhun selostajille. Kaiken kaikkiaan toivon runsasmaalista ottelua, koska löin vetoa 5,5 maalin ylittymisestä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
AnaMasa kirjoitti:
Koitas nyt muistaa mistä luit.

Hemmetti sentään. Itsekin juttua lukiessani ihmettelin, etten ollut aiemmin mistään asiaa kuullut. Lehteä en muista, mutta väittäisin, että kyseessä oli joko Aamuset tai Turkulainen muutaman (2-3) viikon takaa. Kuvassa Kaitsu nojaili puuhun ja jutussa mainittiin varmasti, että tämä kausi on Nurmisen viimeinen liigatasolla. Hämmentävää ellei kukaan muu ole juttua huomannut.
 

Tuamas

Jäsen
Baarimikko kirjoitti:
Kertokaapa joku Ässäfani , että missä katsomossa vierasjoukkeen fanit viihtyvät eli mikä sen "päätykatsomon" numero on? Tasaista muuten hmm Nickerson - Jämpti! ja RL ratkaisee.

- Taitaapi olla C2 se katsomo, jossa vierasjoukkueen fanijoukot yleensä ovat. C-katsomo joka tapauksessa ja muistaisin tosiaan, että nimenomaan C2
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Myöskin teksi-tv:ssä luki, että Riksman aloittaa.

Itse pelistä suht hyvät fiilikset, telkkaristakin tulee, mutta suuntana kuitenkin seisomakatsomo..

Yleisömäärän luulisi keikkuvan n. hieman alle 4000, eli kioskille saa mennäihan rauhassa.

Tänään Nickerson ja Hisey avaavat pistetilinsä. Matt pelaa ottelun loppuun asti. Näillä eväin.

3-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös