Ärsyttävin mainos?

  • 712 592
  • 3 369

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Tässä kun on kesälomalla tullut katselua tavoista poiketen paljon töllöäkin, niin mieleen ovat jääneet paskuudessaan juurikin nuo jo edellisissä viesteissä haukutut Trivago ja Vitaepro. Olisin muuten luullut, että se on Vitapro, mutta kun muut sen noin kirjoittavat, niin taisin olla väärässä. Eipä vaan ole kiinnostanut oikein aiheeseen tarkemmin perehtyä. Raivostuttaa jo ihan tarpeeksi, kun tuo tyyppi tulee laulamaan jtn surkeaa biisiä surkealla äänellään. Ei oikein jaksaisi kuunnella.

"Pystytkö siihen... Hotelli? ...Trivago". Siis pystyykö hotelli siihen? Puhuuko se ämmä siinä hotellille kokoajan ja sitten loppuun mainitaan Trivago? Selvästi liian monimutkainen mainos omalle aivokapasiteetille.
 

Laha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, TPS
Kyllä näin formula viikonloppuna eniten vituttaa delta-auton "nautoja, nautoja" mainokset. Ja heti perään miljoonaa ruutua. Ja perkele maksukanavalla. Ei siellä mainoksia pitäis tulla mutta lähetykset on pätkitty sopivasti jotta sinne niitä mainoksia voidaan laittaa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä näin formula viikonloppuna eniten vituttaa delta-auton "nautoja, nautoja" mainokset. Ja heti perään miljoonaa ruutua. Ja perkele maksukanavalla. Ei siellä mainoksia pitäis tulla mutta lähetykset on pätkitty sopivasti jotta sinne niitä mainoksia voidaan laittaa.

Sympaattisen mukavaa, että myös jollekkin muillekin ei uppoa laisinkaan nuo miljoona ruutua-mainokset. On viiden ärsyttävimmän mainoksen joukossa viime vuosikymmeneltä.
 

dorka

Jäsen
Ärsyttävin mainos? En tiedä, koska ketä nyt jaksaisi katsoa televisiosta enää mitään muuta kuin urheilua. Kaikki huippusarjat ja elokuvat ovat kuitenkin katsottavissa netistä paljon helpommin.

EDIT. Maikkarin maksukanavat taas ovat asia erikseen, koska niiltäkin pauhaa sitä mainosta. Onneksi en kuitenkaan ikinä ole tilannut enkä tule tilaamaankaan sen lafkan kanavia.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Nicke Lignellin Vitaepro-mainos kohottaa täälläkin verenpainetta. Onhan tuo siinä mielessä onnistunut, että herättää tunteita ja jää mieleen. Tosin ainakaan mulla se vaikutus ei liene kokonaisuudessaan toivottu, koska ärsyttävät mainokset saavat ainoastaan boikotoimaan mainostettua tuotetta.

Toi mainos tosiaan saa käämin palamaan ja kanavan vaihtumaan ja on aiheuttanut myös sen, että en tuli ikinä vitaeprohon koskemaan.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Mainoksen lopussa pantavan näköinen sihteeri, joten siitä plussa.

Ihan helvetin pantavan näköinen suoraan sanoen. Sinäänsä VitaePron mainos ei minua vituta, mutta ärsyttäähän se, että mainos jää soimaan päähän. Trivagon mainos on taasen helvetin ärsyttävä, koska se ei sinäänsä kerro yhtikäs mitään muutakuin, että kiimainen naisääni haluaa matkata Venetsiaan. Miljoona ruutua vie kanssa lantun jumiin samantien, kun pärähtää soimaan.

Surkeista radiomainoksista tulee mieleen ainakin Viaplayn mainos, jossa tämä pikkupoika luettelee isälleen jostain ihmeen syystä näitä "Se on seikkailija Dora, ei Doora" ja "Se on Viaplay, ei Viiaplay". Ja toiseksi, miten helvetissä se pikkupoika kuvittelee, että voi antaa viikkorahansa takaisin, jos ensimmäinen kuukausi on nyt ilmainen ja tämä pikkupoika on (luultavasti) jo käyttänyt palvelua? Tästä päästäänkin maailman ärsyttävimpään mainoksiin, nimittäin Ideaparkin mainoksiin. Päätin, että väistelen viimeiseen asti kyseistä kauppakeskusta ihan vain noiden vittumaisten mainoksien takia, joita tulee Loopilta noin kolme kertaa minuutin sisään.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Huvittaa välillä kun luen tätä ketjua. Jatkoaikalaisen mentaliteetti: jos joku mainos on mielestäni ärsyttävä, en osta mainostettua tuotetta ikinä, oli se sitten kuinka mahtava ja ainutlaatuinen tahansa.

Jos sinulla olisi syöpä ja telkkarissa mainostettaisiin uutta lääkettä joka parantaisi syövän ja pelastaisi henkesi 99% varmuudella, mutta mainos olisi aivan helvetin ärsyttävä ja rasittava, ostaisitko tuotteen?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ärsyttävin mainos? En tiedä, koska ketä nyt jaksaisi katsoa televisiosta enää mitään muuta kuin urheilua. Kaikki huippusarjat ja elokuvat ovat kuitenkin katsottavissa netistä paljon helpommin.

Mutta kun nekin on nykyään tungettu täyteen mainoksia, Ruudustakin kun katsoo jotain sarjaa niin niiden väliinkin on saatu ängettyä ainakin se 5-7 mainosta.

E: Ja onko se Trivagon mainoksen puhuva ämmä se näyttelijä Malla Malmivaara? http://www.nelonen.fi/sites/default/files/styles/story_main_image/public/mediaroot/mustat_lesket_malla_malmivaara.jpg?itok=7iM-QMcJ
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Jos sinulla olisi syöpä ja telkkarissa mainostettaisiin uutta lääkettä joka parantaisi syövän ja pelastaisi henkesi 99% varmuudella, mutta mainos olisi aivan helvetin ärsyttävä ja rasittava, ostaisitko tuotteen?

Tää nyt oli aika vitun huono esimerkki kun kaikille näille tuotteille mitä ärsyttävästi mainostetaan löytyy vaihtoehto joka ajaa aivan saman asian.

Miljoona ruutua, tää on se mikä saa meikäläisen pään räjähtämään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Ihme kitinää taas. Jos mainos on ärsyttävä, niin se on yleensä äärimmäisen hyvä mainos. On kaksi tapaa saada aikaan tuottava markkinointipläjäys. Joko pitää olla aivan saakelin mielenkiintoinen ja hauska ja harvinainen idea, tai sitten se toinen tapa. Tehdä tarkoituksella niin ärsyttävä mainos, että se markkinoitava tuote jää mieleen. Suomessa on niin pienet markkinat, että on yksinkertaisesti äärimmäisen paljon kannattavampaa tehdä ärsyttävä mainos kuin yrittää tehdä väkisin joku mieleenjäävä hauska. Myös paljon edullisempaa. Minä ajattelen aina mainoksia enemmänkin mainostajan kannalta. Siksi ne "ärsyttävät" mainoksetkaan eivät ole ärsyttäviä, vaan nerokkaita. Gigantin ja Vitaepron mainokset ovat tällä hetkellä pyörivistä ne nerokkaimmat. Se on pisnistä ja kun oppii ajattelemaan sen bisneksenä, niin eivät enää ärsytäkään niin paljon.

Sitten on toki se pieni vähemmistö, jotka ovat ärsyttävyyden lisäksi myös huonoja mainoksia. Ne pyörivät MTV:llä ja ovat näitä nettikasinomainoksia. Lähes kaikki ovat täysin samanlaisia ja ainoastaan Mr Green poikkeaa muista. Ne ovat siis todella oikeasti ärsyttäviä, koska niissä ei ole sitä bisnesjujua lainkaan. Ne ovat vaan mahdollisimman halvalla tehtyjä ja ilmeisesti perustuvat vain välittömiin klikkauksiin nettisivuille. En nyt osaa edes sanoa markkinoiko Kolikkopelit myös MTV:llä, mutta heillä on Facebookissa tämä Kummeli-kampanja. Loistava, mutta myös huomattavasti kalliimpi toteuttaa. Ratkaisuna on tietysti edullisempi jakelukanava. Facebook-markkinointi on niin paljon edullisempaa kuin televisiomarkkinointi, että tuskin kokonaiskustannukset nousevat aivan valtavasti kovemmiksi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei kai niitä ärsyttäviä mainoksia tehtäisi, jos ne eivät olisi tuottavia?
 

rpeez

Jäsen
Jos mainos on ärsyttävä, niin se on yleensä äärimmäisen hyvä mainos.

Pakko myöntää, että olet oikeassa.

Pari kuukautta sitten en ollut kuullutkaan Trivagosta, nyt en varmaan unohda sitä ainakaan kymmeneen vuoteen.
Ja jos hotellia etsisin, niin varmaan tuon näpyttelisin. Vaikka se puhe ärsyttääkin.
Edit. Tohon on vielä onnistuneesti yhdistetty se keikistelevä tyttö jota jää katselemaan, kun puhe tunkee aivoihin samalla.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Tuota Trivagon mainosta ne ainakin pyörittävät aivan koko ajan. "Pystytkö siihen"

Oikeasti olen vähentänyt television katsomista tuon mainoksen takia.
 

Järvenpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
Täältä pakko yhtyä myös teihin "kanavanvaihtajiin", kun Nikke lignellin naama lävähtää televisioruutuun. Samoin täällä toimitaan. Luulin ensimmäisellä kerralla, että se on joku hänen uuden ohjelmansa intro, kun tuntui niin helvetin pitkältä, mutta hämmennys oli suorastaan valtava, kun kyseessä olikin ihan silkka kaupallinen tuote. En katso sitä enää koskaan toiste.

Trivako -mainos myös ärsyttävä. Se muija siinä vaan haluaa sitä ja haluaa tätä. "Haluan mennä tallinnan, haluan kylpyammeen, haluan hotellin", jnejne... Ihan, niinkuin se muija kitisis ja vonkais multa jotain! Yleensä reaktio siihen on, että ajattelen: Senkus haluat ja senkus menet. Multa et ainakaan saa penniäkään..! Ja kanava vaihtuu.

Mutta se, mikä ihmetyttää, ettei kenellekään muulle ole paineita aiheuttanut vielä se Soneran mainos.
Se, missä se kakara tulee kysymään siltä isältä, että voiko pyytää kaverin kylään, isä vastaa ei, ja kakara sanoo, et "mä pyysin jo!", ja sitten sanoo puhelimeen, että tuu vaan. Eikä isä sano mitään vastaan. Ei perkele.
Sen jälkeen se muija tulee vittuilemaan siihen äijälle, kun kysyy jotain kynsilakasta, ja äijä vastaa jommankumman, mutta se muija valitsee juuri varmaan vittuillakseen sen toisen. Ja tää äijä jää vaan hymyilemään siihen sohvalle, kunnes mainosääni kertoo, että onneksi saat sentään laskut maksaa. Mitä helvettiä?
Siis se mainos kannustaa olemaan täysi lammas, vailla minkäännäköistä kunnioitusta, tai auktoriteettiä.

Ohhoh, nyt täytyy lopettaa tämä suoltaminen. Rupeaa menemään tuonne tunnepuolelle. Se Sonera-mainos on tämänhetken raivostuttavin mainos.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paskapuhetta. Jos mainos on ärsyttävä, se jää kyllä mieleen. Osaan jatkossa hyvin välttää kyseisen mainoksen tuotetta.

Sama täällä, mutta totuuden nimissä on todettava, että lienee niitäkin ihmisiä paljon, jotka kyllä ärsyyntyvät mainoksesta, mutta kun tulee tarve hotellihaulle, niin valitaan Trivago, kun se on jäänyt siitä mainoksesta mieleen. Sitten on meikäläisen tyyppiset jäärät, jotka boikotoivat koko firmaa yhden paskan mainoksen takia, esimerkkinä tuo aiemmin mainitsemani Grandiosa ja pizzaperjantai-mainos.

Hotellihakua jos tarvitsen, niin käytän jatkossa hotels.comia, Momondoa tai jotain muuta vastaavaa, kunhan se ei ole ärsyttävän mainoksen tehnyt Trivago. Taisi tosin Momondollakin taannoin joku spotti töllössä pyöriä, mutta eipä ole jäänyt kummemmin mieleen, joten tuskin oli noin ärsyttävä kuin tuo Trivagon vastaava.
 

Murskaaja

Jäsen
On eräs radiomainos, joka saa keskeyttämään työt ja vaihtamaan puhelimen radiosta kanavaa välittömästi, kun se alkaa. Kyseessä on Ostosmaailma.fi:n mainos, jossa ilmeisesti miesääni huutaa kimeällä äänellä "KAUPPAKAUPPAKAUPPAA".

Silmät pusertuvat kasaan (kerran pullistuivat päästä) ja suusta tulee pelkkää vaahtoa, kun tämän erehtyy kuuntelemaan.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Spotifyn mainos joka menee about tälleen: [ÄRSYTTÄVÄ MIES] Tule Hankoon, kuuntele Kasimiria *täst tulee hyvä kesä* vadelmaveneineen ja juo jaffaa -paskaapaskaapaskaa- ilmasta jaffaa kaikille jeejee![/ÄRSYTTÄVÄ MIES]
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Mielenkiintoista. Ei ole koskaan aiheuttanut yksittäinen mainos ärsystystä. Sitäkin enemmän on ärsyttänyt aiemmin mainoskatkojen tahti. Nykyään tulee silti niin vähän katsottua kanavia joilta tulee isommin mainoksia. Televisiosta tulee katsottua uutisia, dokumentteja ja urheilua. Sarjat ja elokuvat katson nettipalveluista ja levyiltä.

Lapsuuden ajan mainokset herättävät nostalgisia tunteita ja uudemmatkin ovat ihan katsottavia jos niitä tulisi harvemmin, mutta business is business. Enemmänkin omaa mielenkiintoa herättää tuo että mainosten sisältö oikeasti ärsyttää niin paljon että ketjussa mainittu verenpaine nousee? :) Tuntuu hurjalta ja mieleen nousee eittämättä että tuleeko televisiota silloin katsottua liikaa tai sitten onko pinna jostain syystä aika kireällä?

Tuli eilen bongattua illalla tuo Trivago mainos ja minulle ei kyllä auennut miksi se tökkii. Oli mielestäni mainosten rintamalla sangen leppoinen esitys. Kaipa se perimmäinen pohdinnan tulos on, että onko se mainos ihan oikeasti ärsyttävä vai onko siitä vain raflaavaa voimasanoin höystettynä kirjoittaa tähän ketjuun. :) Siis ketjuhan on tosi hyvä, luin sen äsken kokonaan läpi.

Taidan olla tällaisista vähäpätöisistä asioista aika vähän ärsyyntyvää tyyppiä.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuli eilen bongattua illalla tuo Trivago mainos ja minulle ei kyllä auennut miksi se tökkii. Oli mielestäni mainosten rintamalla sangen leppoinen esitys. Kaipa se perimmäinen pohdinnan tulos on, että onko se mainos ihan oikeasti ärsyttävä vai onko siitä vain raflaavaa voimasanoin höystettynä kirjoittaa tähän ketjuun. :) Siis ketjuhan on tosi hyvä, luin sen äsken kokonaan läpi.

Taidan olla tällaisista vähäpätöisistä asioista aika vähän ärsyyntyvää tyyppiä.

Ainakin itselläni kyse on siitä, että kun tuota Trivagon mainosta puskee ulos joka mainoskatkolla, kanavasta riippumatta. Vitaepron mainos ei ole vielä alkanut ärsyttämään, mutta tällä tahdilla tulee senkin aika.

Tämä asia on aika pitkälti verrattavissa musiikkiin. Joku biisi voi olla ihan kuunneltava, mutta kun jokainen radiokanava puskee sitä ulos 200 kertaa päivässä niin rupeaahan se ainakin itseäni pikkuhiljaa vituttamaan.
Esimerkkinä tästä vaikka se "lupaan olla"-biisi, jonka esittäjää en nyt muista. Aluksi en siitä mitään vikaa löytänyt (en kyllä hirveästi positiivistakaan), mutta ajan kuluessa tuo biisi alkanut ajamaan raivon valtaan. Voicen radio on totaalisessa bannissa tällä hetkellä, koska varsinkin sieltä tuota biisiä puskettiin aiemmin ulos KOKO AJAN.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Ainakin itselläni kyse on siitä, että kun tuota Trivagon mainosta puskee ulos joka mainoskatkolla, kanavasta riippumatta. Vitaepron mainos ei ole vielä alkanut ärsyttämään, mutta tällä tahdilla tulee senkin aika.

Okei, point proven. Minullakin meni Discovery aikanaan peruutukseen koska mainoksia tuli 10min pacella ja usein aivan samaa vedonlyöntitoimiston mainosta. Ei mitenkään ärsyttävä, mutta kokoajan samaa.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Spotifyn mainos joka menee about tälleen: [ÄRSYTTÄVÄ MIES] Tule Hankoon, kuuntele Kasimiria *täst tulee hyvä kesä* vadelmaveneineen ja juo jaffaa -paskaapaskaapaskaa- ilmasta jaffaa kaikille jeejee![/ÄRSYTTÄVÄ MIES]

Se on Jaffa.fi mainos, ja se on Kasmir ;)
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta se, mikä ihmetyttää, ettei kenellekään muulle ole paineita aiheuttanut vielä se Soneran mainos.
Se, missä se kakara tulee kysymään siltä isältä, että voiko pyytää kaverin kylään, isä vastaa ei, ja kakara sanoo, et "mä pyysin jo!", ja sitten sanoo puhelimeen, että tuu vaan. Eikä isä sano mitään vastaan. Ei perkele.
Sen jälkeen se muija tulee vittuilemaan siihen äijälle, kun kysyy jotain kynsilakasta, ja äijä vastaa jommankumman, mutta se muija valitsee juuri varmaan vittuillakseen sen toisen. Ja tää äijä jää vaan hymyilemään siihen sohvalle, kunnes mainosääni kertoo, että onneksi saat sentään laskut maksaa. Mitä helvettiä?

Ai se on Soneran mainos. En ole ehtinyt huomaamaan mitä mainostavat, kun olen pähkäillyt mikä on saanut miehelle niin kummallisen purukaluston aikaan..

Somelikeithot vai sahara? Mä valitsen saharan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös