Ärsyttävin mainos?

  • 712 502
  • 3 369

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sampo Pankki on sitten onnistunut tuomaan uuden ehdokkaan vuoden 2009 paskimmaksi mainokseksi. Ihan uskomattoman ärsyttävää laulua täynnä joka suorastaan pakottaa vaihtamaan kanavaa tai laittamaan koko toosan kiinni. Ei kai kukaan ammattilainen tosissaan kuvittele, että tälläisestä mainoksesta seuraisi jotain positiivista?
Tuossa se mainoksen ydin juuri piilee. Eli tarkoituksella on tehty oikein yli-ärsyttävä ja hermoja riipivä renkutus ja älyvapaa riimittely siihen päälle, tyyliin Sepi Kumpulainen. Ärsyttävä, mutta varmasti jää mieleen. Se on sitten eri asia seuraako tästä jotain positiivista.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Tuossa se mainoksen ydin juuri piilee. Eli tarkoituksella on tehty oikein yli-ärsyttävä ja hermoja riipivä renkutus ja älyvapaa riimittely siihen päälle, tyyliin Sepi Kumpulainen.

No itseasiassa oon ton mainoksen kuullut/nähnyt noin kuusi kertaa ja vikalla kerralla piti lopusta tarkistaa että mitä ihmettä ne oikein mainostaa jotta voin tähän ketjuun kirjoittaa asiasta. Toki nyt kun sen tarkistin niin ehkä jatkossa ajattelen Sampo Pankkia sinä pankkina jolla oli se helvetin ärsyttävä mainos.

E: Tosin ei Suomessa tuo mainonnan taso ylipäätään mitenkään erityisen loistavaa ole. Äkkiseltään tulee mieleen että olen viimeksi ostanut Smash-nimisiä makeisia mainonnan vuoksi - en pitänyt, en osta toiste.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
tsekkaalaakkonenherttoniemi.fi 5 sekunnin välein radiosta.. ei kiva.
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
IFA-pastillit ja se perseenpyörittäjä siinä. Ou beibi beibii...

Tuskin olisi IFA:a tullut muutenkaan ostettua, mutta tämä mainos teki asiasta auringonvarman.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi vittu että minä VIHAAN noita saatanan nettibannereita ja flash-mainoksia jossa on äänet! Niitä käytetään nykyisin ihan liian monella sivulla ja niistä on tullut ihan liian äänekkäitä! Vittu että on hauskaa kun kuuntelet musiikkia suht' kovalla ja samalla lueskelet uutisia Ilta-Sanomien sivulta ja yht'äkkiä joku vitun Oskari Saari alkaa pauhaamaan miljoonan desibelin voimalla jossain perkeleen formulamainoksessa. Tehkää vaan vittu niitä esiin ponnahtavia flashmainoksia ja vilkkuvia bannereita mutta OTTAKAA PERKELE NIISTÄ SE ÄÄNI POIS!
 

Anne73

Jäsen
R-kioskin mainokset on ihan äärettömän ärsyttäviä, siis nää hiton "ärrä-sankari" jutut. Kuka helvetin urpo ne on keksinyt...ne näyttää siltä kun ne ois ideoinut joku alakoululainen (ja myös toteuttanut).
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Radio Sadassa Fixus-Turun mainokset. Vartin välein saakelin ärsyttävän ämmä jauhaa jotain. Harvoin on jokin mainoskampanja saanut näin totaalisesti välttämään jotain liikettä.

En aio tosiaan ostaa mitään washpäkkiä vaikka kuinka halvalla saisikin. V*ttu, vaihdan kohta takaisin Radio rockiin.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Tänään olen jostain syystä onnistunut näkemään / kuulemaan viidesti Paula-vanukkaan mainoksen. Herranen aika että voikin ärsyttää... Tietääpähän ainakin välttää tätä tuotetta, oli sitten miten hyvää tahansa. Myös Sampon mainos sai ahdistuskäyrän kovaan nousuun, mutta se ei ole toviin pyörinyt, onneksi.
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tällä hetkellä ärsyttävin on Flora-mainos, joka pyörii TV:ssä. Miksi siihen loppuun on tarvinnut ängetä se nuotin vierestä laulava kakara?

Toinen ärsyttävä on se radiossa pyörinyt Focus-mainos, jossa ärrävikainen mukula kyselee tyhmiä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Radiomainoksissa on alkanut kuulua taas Kummeli-henkisiä tuotoksia, joissa äänessä on duo Silvennoinen - Kahilainen, yhdessä tai erikseen. Vitutti jo aikanaan telkkarissa se Gigantin ale-kampanja ihan tarpeeksi, eli ei jaksaisi näitä enää. Tietysti hyvät massit siitä saa kun mielipuolen äänellä höpisee jotain kaupallisia tiedotteita, mutta muuten tuo Kummeli-touhu ei oikein iske.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Fortumin kakarat kertoo meille näkemyksiään sähköstä. Ja kaiken kruununa se renkutus. Eikä tässä vielä kaikki. Fortumilla kun tuo markkinointibudjetti ei ole mikään pieni, saamme nauttia tästä upeasta tuotoksesta kaikilla mahdollisilla kanavilla, kaikkien mahdollisten ohjelmien välissä ja vielä noin viisi kertaa per mainostauko. Kiitos tästä Fortum.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Kyllä tämä Tokmannin "ostin kun halvalla sain" on yksi ärsyttävin mainos, mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Sitten kun siihen vielä lisätään se vastenmielinen biisi taustalle, niin soppa on valmis.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
R-kioskin mainokset on ihan äärettömän ärsyttäviä, siis nää hiton "ärrä-sankari" jutut. Kuka helvetin urpo ne on keksinyt...ne näyttää siltä kun ne ois ideoinut joku alakoululainen (ja myös toteuttanut).

Olet oikeilla jäljillä. Ärrä vaihtoi jokin aika sitten oikeasta mainostoimistosta superhalpaan tee-se-itse -pajaan ja tulokset näkyvät taululla. Vaikka eivät edellisetkaan mitään mestariteoksia olleet, mutta niitä pystyi katsomaan ilman mainittavaa myötähäpeää.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
McDonaldsin radiomainokset

Tällä hetkellä ehkä väsyneimmät mainosideat ovat:
A) Käyttää Hissu Hietalahtea
B) Käyttää Kummeli-hemmoja

Joten mitäpä tekee McDonalds? Käyttää tietenkin molempia! Voi helvetti että voikin olla raivostuttavan paskoja mainoksia.

Eniron radiomainokset

Tämä Eniron eniromaista <--> erinomaista -väännös on kyllä vahva ennakkosuosikki tämän vuoden paskin mainoslause -tittelin voittajaksi. Voiko vittu olla enää typerämpää?
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
McDonaldsin radiomainokset

Samoja tulee kirottua. Tällä hetkellä lisäksi varsinkin Kotipizzan radiomainokset aiheuttavat itselleni närästystä, skolioosia ja syöpää. Kai sen on sitten joku helvetin fiksu mainosalan ihminen tutkinut, että mitä vammaisemmin (=ärsyttävämmin) mainoksessa äännellään ja voihkitaan, niin sitä helpommin tuote jää mieleen eikä kassankilinää voi sen jälkeen estää. Surkeaa, mutta ainakin omasta kasvavasta BigMac-mielihalustani päätellen valitettavan totta.
 

#104

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Atria. Metukka. Nuori ja nälkäinen.

Radiosta kanava vaihtuu joka kerta kun kuulee. Naamailevat tietämättömälle vielä päälle että mikähän bändi se Oslossa keikkailee, saatanastakos sen tietää...
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mukava huomata etten ole ainut jota yllä luetellut mainokset ärsyttävät. Vaalimainokset ärsyttivät aikansa, onneksi suht lyhyt sesonki oli mielenkiinnottomissa eurovaaleissa.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalauta, että kiehautti veret tuo 25vatipäätä.fi-mainos Lostin aikana!

Joo joo, mainos ei ollut tuo kirjoittamani osoite, mutta kuitenkin!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
DNA:n uusin mainoskampanja jota tähdittää "The Virtanen Band". Pöhöttynyttä manageria esittävä Juha Veijonen toteaa, että ei ne asiat vaihtamalla parane. Tuo mainos, kaikessa mielikuvituksessaan vaan ärsyttää ihan suunnattomasti.

Rahaa tuollaiseen mainoselokuvaan on varmasti palanut sievoisia summia. Ja samaan aikaan kyseinen pulju laittaa väkeä pihalle. Elämä on.. my ass!
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
M&M -mainokset... Mikähän näissä on se idea? Ilmeisesti nuo dialogit sisältävät jotain pirun hauskaa, mutta olen liian tyhmä ymmärtämään.

Sitten tuo helvetin Ifa -mainos, joka on pyörinyt jo kuinkahan monta kuukautta putkeen... Ja joka katkolla tuntuu tulevan ainakin kerran: "UU BEIBE BEIBE" ja joku äijä pyörittelee persettäään... Joo lakritsia saatana.

En syö karkkia, mutta jos joskus vaikka sattuisin saamaan lapsen, niin tämä ei varmasti tule saamaan Ifan lakritsia tai M&M -karkkeja!
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pikkunälkä!

Voi helevetti. En edes muista mitä ne mainostaa. Varmaan jotain Danonea tai vastaavaa. Se per****** pehmolelu siinä lirputtaa sohvalla ku jollain tulee nälkä. Aivan karmee mainos!
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Onko kukaan muu nähnyt tätä laihdutustuotemainosta, jossa jo valmiiksi ärsyttävä Janne Kataja on mannekiinina? Vaikka en tuotetta olisi muutenkaan ostanut, niin tuo mainos varmisti ainakin sen etten ikinä tulevaisuudessa tule ostamaankaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös