Ärsyttävin mainos?

  • 712 948
  • 3 369

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mainos, jossa pullea mies hyppii viitta hulmuten katolta katolle helikopterin pörrätessä ympärillä - se se on järkyttävän kamalan typerä mainos! Niin käy, kun yritetään olla hauskoja, vaikkei ollakaan.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Dressman

Oletteko huomanneet, miten Dressmanin pojat viihtyvät kivasti keskenään, vaikka naisiakin pyörisi ympärillä? Eivät ole varmaan kertoneet äidilleen :rolleyes:
 

Ranttali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Sensodine

Se mainos jossa akka veti kynsillä liitutauluu. Kuulosti niin pahalta, etten koskaan osta Sensodinea.

Sotkan mainokset aivan hirveitä, miks jokaikisellä katkolla pitää tulla?

Ilmajoen neste iskelmä radiossa. Hirveetä kuunneltavaa.

Sonera "katson sineen taivaan" pikkupentu laulaa.

MTV3 maikkarin nettimainos.
 

ilezi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Coca Colan mainos jossa on niitä v*tun jääpaloja. Sairaan ärsyttävä ja ylinäytelty mainos. "I'm crackin' up here boss!" "Geronimooo!" Pakko vaihtaa kanavaa kun se tulee.
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Tähän vosi lisätä myös Postin "Posti ei ole enää entisensä"-kampanjan. Siihen ei voi enää lisätä muutakuin sanat, no ei tosiaan ole!
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Lapa
SAATANA!!!
Miksei kukaan ole maininnut formula-mainosta maikkarilla, jossa äijä nurmikolla istuen kailottaa kaksi minuuttia putkeen:
"Pooooommm..... Pooooom.... Poooooomm... Pooommm.... POOOOOOOMMM.. Poooooooom.... Poooooooommmm... Pooooooommm.. Pooommm.... Pooommm... Poooooommm.... Poooommm....Pooooommmm....Poooooooommmm...Poooooooommmm..Poooooooommmm...Poooooooooommmmm...Pooooommm..... Pooooom.... Poooooomm... Pooommm.... POOOOOOOMMM.. Poooooooom.... Poooooooommmm... Pooooooommm.. Pooommm.... Pooommm... Poooooommm.... Poooommm....Pooooommmm....Poooooooommmm...Poooooooommmm..Poooooooommmm...Poooooooooommmmm..."
Voi helvetti kun tuon ensimmäisen kerran näin, meinasi kyllä lähteä todella vihainen puhelinsoitto suoraan MTV3:lle. Ja se kun on vielä olevinaan niin pirun hauska...:mad:

Sait kyllä tällä viestillä päivän parhaat naurut täällä aikaiseksi, kun ajattelikin mainosta. Tosiaan tää mainos on aivan superärsyttävä. Tuntuu että se Poooommmmm.... jatkuu ikuisuuden.

Toinen äryttävä oli tää "ensimmäinen illuusio" "Näytän sinulle, öh, viisi korttia" mainos. Aivan h-tin vanha vitsi ja sen äijän ääni oli olevinaan niin salaperäinen. Tuli ainakin 100 kertaa tv:tä ja aina meni hermot sen äijän ääneen.
 

Poul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Myyrmanni

Taitaa olla paikallista shittiä, mutta tämä Myyrmannin mainos jossa jätkä kiipeää kummulle ja kysyy "Olenko jo teille kertonut että Myyrmannissa on yli kaksisataa liikettä?" homahtavalla äänellä. Mulla menee kanavat samantien vaihtoon :mad: .

Sääliksi muuten käy Toni Gardemeisteria noissa Sotkan mainoksissa. "Nyt Sotkassa aito Gardemeister tuoli" johon Toni sitten hokee "Ja alle satasen" tms. Onkohan Tonia kosittu moneen eri mainokseen mutta valitsi sitten sen mihin hän itse luulee pääsevänsä parhaiten esille?

"Vähän kuin Sotkan mainos, ei hyvä mutta menee läpi" (M.Saukkonen, 2001) :D
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Viestin lähetti Murmeli
"Saisinko.... osan lehdestäsi?"

"No, minkäs osan haluat?"

"Nooo... vaikka urheilusivut."

"Kohta varmaan haluat Rieseninkin?"

"Haluan!"

AAAARRRRRRRRRGGHHHHHHHHHHHHH!!!

Haha! Napakymppi. Selittäkää joku minulle, miten on inhimillisesti edes mahdollista ääninäytellä niin luonnottamasti ja huonosti noin lyhyet vuorosanat? Minä en sitä voi ymmärtää. Ehkä näyttelijät ajattelivat, että suoritus tehdään dialogin tason mukaan, missä tapauksessa voi sanoa, että onnistuivat. Kertakaikkisen karmeaa.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Hei mies, soita. Kuumat huulet." Tai jotain sinnepäin.

Ja samaan aikaan joku vitun transsu seisoo ruudussa. Yrjösin ja paskansin oitis kun näin eka kerran, enkä soittanut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Café Picnicin aiaiaiaiai on kieltämättä harvinaisen typerä. Muita suosikkejani tähän kategoriaan ovat Postin parin vuoden takainen ystävänpäivämainos, jossa äijä huutaa: "MAANANTAI!" sekä se, missä häiriintyneet ihmiset yht'äkkiä liukuportaissa alkavat huutaa täysillä. "Hanki parempaa luettavaa" on myös todella syvältä.

Minunkin mielestäni tarttumattoman WC-pöntön mainos on hyvä, ollessaan niin erilainen. Todellinen helmi on kuitenkin Spriten golfmainos!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Nyt kun oikein mietin, niin se kokiksen joulumainos, jossa tehty 'punk-versio' joululaulusta. En tiedä mikä siinä on, mutta kaikki kokiksen mainokset ärsyttävät.
 

Karrmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers, Lazio, Liverpool
Viestin lähetti Ande
"Emilia on, pyyhe verraton...Ei tahran tahraa näy, kun
työhön imutaskut käy!"


AARGH!

Joo todellakin siinä on yksi V*ITUN ärsyttävä mainos!

"..tahroja suttuja, tekevälle tuttuja.." AARGGGHH!!

Ei voi hyväksyy!! EI!
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Viestin lähetti hefe
Vademekum -suuvesi mainos noin 10 vuoden takaa aiheuttaa vieläkin painajaisia. Mainoksessa olin muutama mummo vaaleanpunaisissa mummokerrastoissa laulamassa sitä suuveden nimeä. Vieläkin pelottaa, etten koskaan pysty unohtamaan niiden mummojen naamoja.
:mad:


Se kirottu tekopirteä mummo hoilaa "vademeeekkum vademeekkumia" jokaisena liskojen yönä. Painajaismaista.

Ande myös iloitsee miellyttävän pirteästä Emilia-peräaukkopyyhkeestä kanssani. Järkyttävää.

Rengas-cheerios. "Hyvää hyvää cheerios tuo rengas-cheeriooooos." Kauheaa.

Seiskan KUVOTTAVAN "hauskat" mainokset. Lola sievästi alennettuna heittämässä kuluneita juttuja tai Loiri viemässä viimeisiä muistoja kadotetusta hauskuudestaan. Pöyristyttävää.

Itseeni mainokset todella vaikuttavat. En taatusti osta mitään mitä mainostetaan yliärsyttävästi, vaihtoehtoja löytyy taatusti.


P.S.

PKrJ en tiedä mistä päättelit Fizz mainosten pikkareiden olevan veriset mutta itselleni ei tuollaista mielikuvaa ole jäänyt. Tuskin moiseen mauttomuuteen yksikään mainostoimisto sentään pystyisi.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Domino-mainoksen avohoitopotilas

Itseäni ärsyttää se Domino-mainoksen mielenterveyspotilas, joka istuu etualalla ja popsii keksejä samalla,kun taustalla näkyvässä Hitchcockin "Takaikkuna"-elokuvan kulissilta näyttävässä rakennuksessa tapahtuu joka ikkunassa jotain saatanalllista härdelliä. Ei mitään motiivii. Surkea mainos.

Olen itse mainosalalla ja olen pannut merkille, että tämänhetken trendi tuntuu olevan totaaliset non sequitur-spotit ts. logiikka puuttuu täysin. Riittää, kunhan keksitään joku hassu sketsi tai puitteet ja se on sitten siinä. Loppuun vain tokaisu: "niinpä niin, mutta kyllä se ja se vaan on mahtava tuote"

On muuten ärsyttävä sekin pätkä, jossa se partanaama ostaa pesuainetta vaaleille pyykeille, värikkäille pyykeille ja vaikka mille ja myyjä mättää Omoja tiskiin. Ei perrkele.

Kismet-mainos täällä jo onkin käsitelty. Uskomatonta puusilmäisyyttä mainonnan suunnittelijoilta. Päällimmäinen mielikuva on etova oksetus. Kaikkihan tietävät, että parasta suklaassa on se ensimmäinen haukkaus. 18 patukan jälkeen alkaa jo lievästi sanoen hakkaamaan vastaan.
 

Rocco

Jäsen
Nyt muistan sen mainoksen joka on ihan PAKKO tänne pistää.

Ne kahden K:n K-marketit joissa se banaani tanssii... voi herranen aika sentään!!!

"Somebody kill me please... pretty f**cking please" -Adam Sandler as Robbie Hart - The Wedding singer.
 

odb

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Ei oo mitään niin surullista kuin myyrmannin kaikki mainokset. Ei ilmeisesti näy ku etelässä mut pilaa saletisti päivän. Pari kertaa mainoksen nähtyäni päätin alkaa kiertää kyseisen paikan kaukaa. Ja kun se on Vantaalla niin sekin on boikotissa..
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Lissu laski, alleen

Niin, itseäni sylettää juuri tällä hetkellä eniten tämä pankkimainos, jossa nuhjuinen vinokravattinen "herra tavallinen" vetää makaroonilaatikkoa huiviin ja väittää olevansa paitsi onnellinen niin myös omaavansa laskutaitoisen vaimon joka vaihtaa vieressä vaippaa perheen paskaperseelle

Tiedättehän tämän; "Lissu tossa laski että..."

Jotenkin näen tässä turhan suuren kontrastin rahaa palvovan velkavankeuttajan ja tavallisen pankin huoraksi joutuneen asunto- ja autovelallisen perheen välillä. Haluaako pankki tällä vakuutella että "kyllä meitä oikeasti kiinnostaa muukin kuin se että maksatte velkanne ajallaan kurjat!"

Toisaalta olen itsekin kyseisen pankin asiakas, mutta silti.

Täältä tähän
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Iltalehti

Tää mainos missä on veljekset Jukka ja Sulevi. Toinen on kuormittanut vasenta aivolohkoa ja toinen oikeaa. Hemmetti kun on karmea mainos.

Ja se Sotkan uusin jossa ne jampat on sombrerot päässä. Aargh!!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sotka-mainoksethan ovat olleet eri-hyviä jo läpi vuosien, mutta aivan yliveto on tämä Meksiko-aiheinen, jossa huudetaan "Aiiii."

Saa varmasti mainosmaailman Nobelin, Pulitzerin, Oscarin sekä Kanada-maljan, ja päätyvät Sotka-poika ja Sotka-ukko vielä Höllywöödin Walk of Fameen.

Edit: Kappas. Eino_Mieskin näemmä tykkää siitä.. =)
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Äkkiseltään tuli mieleen 2 surkeaa mainosta.

Ensiksi se oliko se nyt keltasia sivuja mainostava "pyyhkimään!" mainos, jossa ne lasten ärsyttävät huudot ja kauhea taustamusiikki on yhdistetty todella huonoon ideaan. Siinä mainoksessa ei ole mitään hyvää, mutta ne äänet tekee sitä vieläpä sen kaikista huonoimman, we have a winner here!

Toinen on se mainos, jossa se palovaroitin alkaa soittaa sitä sävelmää niistä pullista johtuen. Aina on äkkiä otettava äänet pois koko telkkarista. Tollaset mainokset pitäisi oikeasti olla jollain lailla kiellettyjä.

Onhan niitä ärsyttäviä paljon, mutta nämä nyt ekana mieleen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: Iltalehti

Viestin lähetti Eino_Mies
Tää mainos missä on veljekset Jukka ja Sulevi. Toinen on kuormittanut vasenta aivolohkoa ja toinen oikeaa. Hemmetti kun on karmea mainos.

Jep. Ja entisestään ärsyttää se, että satun tuntemaan tuon Sulevin (muistaakseni se oli juuri tuon roolihahmon nimi). Tai tunsin, samalla luokalla oltiin lukiossa. Ärsyttää nähdä sinällään ihan fiksua ja jo tuolloin lahjakkaan näyttelijän oloista kaveria tuollaisessa roolissa.

Ei perkele... juuri tuo mainos tulee juuri nyt.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Dressman kohtaa Pikku Kakkosen

Dressmanin tv-kamppis ei aukea meikäläiselle. Yrittääkö se ikääntynyt (?) mieshenkilö niissä spiikeissään puhua lapsille ja samaan aikaan olla Jumalan lahja naisille? Vai miksi helevetissä puhe on yhtä kolmivuotiaille lässytystä? Eikö kohderyhmä olekaan heterot peruspertit? Minen tajuu.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
viestin lähetti Teacup
Toinen on se mainos, jossa se palovaroitin alkaa soittaa sitä sävelmää niistä pullista johtuen. Aina on äkkiä otettava äänet pois koko telkkarista. Tollaset mainokset pitäisi oikeasti olla jollain lailla kiellettyjä.

Älä muuta virka.

Olin viime talvena porukoiden luona käymässä, ja katselin siinä puolenyön jälkeen yläkerrassa nauhalta Seinfeldiä. Huonolaatuinen videokasetti kun oli, niin puheesta selvää saadakseni olin joutunut koko ajan lykkäämään lisää volumea töllöön.

Mainoskatkolla menin wc:n puolelle, ja laitoin nauhan pauselle. Jäin siinä samalla pesemään hampaitani, joten videot oli katkaisseet pausetuksen ja iskenyt stoppia. Kanavalta kun sattui juuri alkamaan tuo helvetin pullamainos, niin johan alkoi hiljaisessa, nukkuvassa kodissa ilahduttavan kuuloinen palovaroitinpiipitys.

Eli: Lailla kieltoon moiset!
 

Cube

Jäsen
Lähes kestämättömän vitutuksen aiheuttaa ainakin nämä Valion(?) mainokset, joissa Johannes-poika on yleisurheilukentällä. Kertakaikkiaan sietämätöntä.

Myös kaikki mainokset, joissa on herätyskello ärsyttävät.. Varsinkin, jos sattuvat tulemaan myöhään illalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös