Ärsyttävin mainos?

  • 710 866
  • 3 364

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Itseäni kovasti ärsyttää, jossa tämä suomalainen näyttelija ilman paitaa ja hymy korvissa toteaa "Elixirin tarjoaa nopeasti vaikuttava giasporal magnesium". Se kun pitää tulla ennen ohjelmaa, mainoksille mentäessä, mainoksilta tultaessa ja ohjelman päätteeksi vielä. En tiedä miksi se on ärsyttävä, mutta jokin siinä vaan on.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Eniro nollasatasata kaikissa formaateissaan. Viimeinen pisara oli kun näin kyseisen puljun rekrytoineen yhden universumin kovimmista jätkistä, Sean Conneryn mainoskampanjaansa. Tuon huoraamisen olisi ehkä voinut vielä antaa mennä, mutta ne perkeleet on menny dubbaamaan Sir Conneryn äänen! Haistakaa vittu Eniro!
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erämaan kettu kirjoitti:
Haistakaa vittu Eniro!
No joo, mainos on skeidaa mutta ideana hyvä ottaa Conneryn näköinen jätkä siihen. Tulisiko tästä joku samanlaisten mainosten sarja, jossa seuraavaksi vaikka Roger Moore mainostaa Eniron palveluja.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Trenchtown kirjoitti:
No joo, mainos on skeidaa mutta ideana hyvä ottaa Conneryn näköinen jätkä siihen.
Vai on tuo look-a-like. No aivan sama, pysyn silti kannassani: Eniron kaikki mainokset ovat perseestä radiossa, tv:ssä, netissä ja missä tahansa muualla.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kääntöö vääntöö säätöö... ARGH!!!! En ikinä osta Grandiosan pitsoja, järkyttävän paska mainos.

Toi mainos jos mikä ylitää ärsytyskynnyksen, en silti jaksa uskoa että sillä saataisiin tuloksia ylös, päinvastoin. Toi on jo niin huono.

EDIT: No olihan tosta jo ennestäänkin näköjään juttua, en siis ole yksin.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Pelkkää lihaa- tuuba. Sitä puskee tv:stä ja radiosta koko ajan. Nimenomaan ja vain se kohta kun se kaveri sanoo erittäin vittumaisella äänellä "Pelkkää lihaa!!!"- on jotain uskomattoman vittumaista. Tuon mainonnan takia en ole tutustunut lainkaan koko ohjelmaan.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hai Expert hai!

Subilla pyörivät Euroviisu-mainokset, siis nämä katsojien tekemät Suomi-esittelyvideot. Jessus että hävettäisi olla suomalainen jos joku tämän maan rajojen ulkopuolella ikinä näitä mestariteoksia näkisi.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kiosera (Kyocera), kavereiden kesken Kyösti.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Hazardipakki kirjoitti:
Saarioisten "Äiti Äiti!" -mainokset. Sellaiset äidit, jotka syöttävät lapsilleen valmisruokia sietäisivät joutua vankilaan.

Eikös Saarioisten äiti-mainoksista ole tälläkin palstalla mainittu väännös "Meidänpä isi siittää teidän äitien lapset!"

Tuli työpaikalla singahutettua tuo lause kahvitunnilla. Kaikki miehet nauroivat ja kaikki naiset menivät täysin lukkoon ja punaisiksi. Silloin Uleåborgir lähti välittömästi rappukäytävään miettimään syntyjä syviä.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Seatin uusin mainos. Menee jotenkin " Tärkeintä ei ole asiat jotka omistavat,vaan asiat jotka omistavat sinut."

Silloin kun asiat omistavat jonkun ihmisen on jokin mennyt päin helvettiä, häriintynyttä "huumoria" tjsp.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Kyllä nää Saarioisen mainokset vetää jatkuvasti pahempaan suuntaan. Nyt myötähäpeää tuottaa tämä puhuva-eiku-laulava pää. Hohhoijaa...
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Varhaisteinien suosiman halpisdeodoranttimerkin, Axen uusi baumtsikabaumbaum -mainos. Pari kertaa oli ihan hauskan näköistä, miten suhteellisen kuuma kissa riuhtaisee papparaisen vaatteet pois ja jättää tämän stondaamaan kalsareineen, mutta rajansa kaikella. Kolmella eri kanavalla on tainnut tulla tuo mainos nähtyä noin 20 kertaa, kunnes joudun nykyään vaihtamaan kanavaa tuon mainosmaailman irvikuvan tullessa esitysvuoroon. MTV:tä katsoessa voi jo mainoskatkon alkaessa suosiolla aloittaa kanavapujottelun, se tulee pomminvarmasti jokakerta.

Bubblin' under nämä Saarioisten rallatukset. En enää ikinä osta niiden valmispaskoja.

Grandiosa-mainos on myös kohtuullisen ärsyttävä, mutta annan Grandiosan väelle sen verran anteeksi, että Classic on ylivoimaisesti toimivin valmispizza, mitä päivittäistavarakaupoista on vähään aikaan löytynyt.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä nää Saarioisen mainokset vetää jatkuvasti pahempaan suuntaan. Nyt myötähäpeää tuottaa tämä puhuva-eiku-laulava pää. Hohhoijaa...
Todellakin. Se Matti 21 v, joka kähisee äidille tekemänsä runon. Järkyttävä mainos kertakaikkiaan.
Ärsyttää myös se Silja Linen mainos, jossa pikkulikat istuu muka keinussa ja kyselevät toisiltaan, että jos saisit päättää niin millaiselle risteilylle sä lähtisit.

Lisäksi vituttaa se Mäkkärin mainos, jossa ne dorkat ihmettelee että sain vahingossa takaisin neljä euroa kun osti hampurilaisen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Axen uusi baumtsikabaumbaum -mainos... Kolmella eri kanavalla on tainnut tulla tuo mainos nähtyä noin 20 kertaa
Itseäni (onneksi) tämä mainos ei niin kovin ärsytä, mutta minkä helvetin takia sen pitää tulla tosiaan toi miljoona kertaa päivässä? Subiltakin se tulee joka mainostauolla muutamaan otteeseen. Olisivat sitten edes tehneet vähän erilaisia variaatioita mainoksesta, ettei noin pääsisi kyllästyttämään jos kerta joka mainoskatkolla tarvii tuota tyrkyttää. On muuten eniten näkemäni mainos näin lyhyellä aikavälillä mitattuna.

Mikä muuten ylipäätä tuon Axen idea on? Se ei ole deodoranttia kainaloon vaan jotain kokokehon suihketta? Kun sitä joskus testasin, haju oli ihan ok aluksi, mutta lopuksi vaatteissa/ihossa ei haissut muukuin armottoman paha ponnekaasu... Mutta tämä nyt onki jo toinen tarina...
 

Pitbull

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taistelukiekko
Express Bus on siististi cool! Jotenkin tulee mieleen että toi mainos on joko täysin läpällä tehty tai sitten Suomen paskimman mainostoimiston/markkinointiosaston ideoima.
 
Läkerolin pastillimainokset, joissa Jarmo Koski luettelee suomeksi käännettyjä lauseita. "...ei ole yhtä imelä kuin kolari kakun kanssa..." Tuollaiset virkkeet eivät oikein toimi suomenkielellä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Axen summertan mainos on aika ärsyttävä. Tytöt on kyllä ihan kivoja, mutta se musiikki ärsyttää. Tään tään....
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
YleX Pop oli ja meni ja siinä mukana YleX:llä pyörinyt äärimmäisen ärsyttävä ja helvetin pitkä mainos poistui ohjelmistosta, mutta tilalle tuli ainakin kolme kertaa tunnissa pyörivä "auttava festaripuhelin"-mainos, joka mainostaa YleX:n Provinssi-lähetyksiä. Todella vittumainen.
 

Gitanaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RedWings,Barca
Pokerihuoneiden mainokset ovat kyllä lähes poikkeuksetta todellista tuubaa. Esimerkiksi slogan "play for free!" pistää vituttamaan. Onhan se todella mahtavuutta, jos voit pelata pokeria leikkirahalla.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Saarioisten mainos jossa typerännäköiset smurffit tunkee naamaansa johonkin reikään ja kiittää äitiä hyvästä ruuasta runoillen.

Voi jumalauta mitä skeidaa. Tylsyydessään ja ärsyttävyydessään number one.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Silloin kun Novalla pyöri se mainos jossa naisääni kirkui pitkään. Oisko ollu Kaivarin konsertin mainos. Kuuntele sitä sitten vaikka ruuhkassa.
 

ludvig

Jäsen
TV-mainos, jossa perinteinen alistettu suomalainen pullukkamies lähtee karkuun mopedilla hakemaan ruokaa ja hänen erittäin epämiellyttävä vaimonsa kirkuu papiljotit päässä kiireestä ja naposteltavien puutteesta. Nainen on saatu näyttämään & kuulostamaan liiankin onnistuneesti uskomattoman oksettavalta ja pelonsekaisin tuntein mietin, kuinka säälittävän moni ressukka joutuu katselemaan yhtä rujoa/vielä rujompaa pirttihirmua jopa lomallansa. Toki ei mieskään mikään tosi-elämän-romeo ole, mutta se taas ei allekirjoittanutta kiinnosta.

Missä kohderyhmässä tuon mainoksen pitäisi herättää positiivisia mielikuvia, ihmettelenpä vaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös