Tomi Lämsälle kenkää

  • 281 669
  • 785

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
MInä kanssa epäilen että tämä kausi mennään Lämsällä, ja osin siksi, että viime pelien esitysten valossa en osaa edes uskoa että yksin valmentajavaihdos riittää, ja ehkei toimistolla edes välitetä enää tästä kaudesta. Sentteripula nyt on tietty se pahin, mutta siellä tarvittaisiin ehkä pari laituria, ja joku ahaa-herätys kai sitten jo kohta pakistoonkin. Muttei se onnistu ilman pelaajabudjetin tuntuvaa lisäystä. Sitä tuskin tapahtuu.

Olen edelleen sitä mieltä, että Hjalliksen totaalinen keskittyminen KHL-kauden pohtimiseen ja sitä kautta pelaajahankintojen hoitaminen puuhastelutasolla oli virhe: se iskee kannattajiin, jotka halusimme kunnon jäähyväiskauden, se iskee meidän pelitapaan ja historiaan (mikä on meidän pelitapa? Ei meitä ainakaan taitokiekosta enää tunneta?), ja lannistaa myös uusien (ja vanhojenkin) kannattajien tuloa pysyvästi mukaan KHL-Jokereihin, semminkin kun menestys jäänee vaatimattomaksi pitkäksi ajaksi.

Toivon vahvasti olevani väärässä, mutta tämän päivän sekoilut kyllä masentavat.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Peliä ei ollut mahdollisuus tänäänkään palmupuiden keskellä seurata mutta raporttien ja Jatkoajan perusteella Jokerit pelasi päin persettä eikä yritystä ollut kuin muutamalla pelaajalla. Jos näin on, se vain vahvistaa sen että taitokiekon valmentaja Lämsä sai joukkueen joka sopisi paremmin Sheddenille. Miksi näin kävi, sen tietävät Kekäläinen ja Harkimo. Jälkimmäinen tosin tuskin tietää vaikka hänen joukkueen viimeisenä kokoajana pitäisi ehdottomasti tietää.

Homma lähti lapasesta siinä vaiheessa kun Kekäläinen sulki oven eikä häntä korvattu (tätä kautta ajatellen). Tästä kantaa vain ja yksin vastuun Harkimo.

Itse en edelleenkään näe isointa syytä ongelmiin Lämsässä. Vaikea olisi kenen tahansa ehkä Sheddeniä ja vastaavia valmentajia lukuun ottamatta rakentaa tälle joukkueelle toimivaa pelitapaa.

Joskus marraskuun alussa ja puolivälissä kun näin pelejä olin näkevinäni merkkejä siitä kuinka osa joukkueesta ei pelannut täysillä. Esimerkiksi kapteeni Väänänen katsoi mitään tekemättä muutamaa maalia lähietäisyydeltä. Voi olla että Ossilla oli kommunikointiongelmaa Irvingin kanssa, mutta sellainen vaikutelma jäi että nyt ei laiteta kaikkea itsestään peliin.

Sikäli kun näin oli ja on nyt - kuten täällä on eri tavoin kirjoitettu - niin Kurrin pitäisi laittaa ylimieliset pelaajat kuriin. Jokereissa on monta persoonaa jotka varastavat halutessaan vallan valmentajalta. Lämsä on aika aseeton tämän kovimman ryhmän kanssa ja niin on ollut moni muukin valmentaja.

Siksi sanoisin että valmentajan vaihtaminen tuskin auttaa mitään ja jos joku haikailee Törmästä Lämsän tilalle niin ei paljon järkeä ole. Törmänen on vieläkin "pehmeämpi" valmentaja kuin Lämsä ja muutaman kuukauden pesti Jokerien päävalmentajana saisi lähinnä Ruudun ja kaverinsa pohtimaan uusia koukkuja valmentajan kiusaksi ja hänen horjuttamisekseen.

Väitän että tästä ryhmästä saadaan edelleen kaikki irti ja se riittää finaaliin ellei Kärpät tule sitä ennen vastaan. Nyt Kurrin on laitettava itsensä peliin ja vaadittava pelaajilta ammattikunnioitusta ja kunnioitusta peliä, faneja ja muita maksavia katsojia kohtaan.

Se riittää.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse annan vielä huomisen ja Kärppämatsin aikaa Lämsälle todistaa että tuo jengi pystyy pelaamaan hyvää kiekkoa. En nyt tarkoita että 6/6p täytyy tasantarkkaan ottaa, vaan ennen kaikkea haluan nähdä selkeän pelisysteemin sekä sen, että pelaajat vetävät sata lasissa koko 60 minuuttisen. Kärpät nyt on pirun kova haaste jo kenelle tahansa, mutta jos huomenna samassa kuntokäyrässä kytevä Ässät onnistuu nappaamaan 3 pojoa, niin rupeaa mullakin ylipositiivisena kannattajana pikkuisen jo epäilyttämään saadaanko paketti kasaan ennen kevättä. Toki Isomäen lauantai on aina paha paikka, erityisesti Jokereille Pori on aina ollut paha. Jos näistä kahdessa räpelletään vielä samallalailla kun tänään, niin täältäkin irtoaa toive uudesta koutsista loppukaudeksi. Vielä riittää uskoa että täältä noustaan, mutta kohta pitäisi jo jotain ruveta tapahtumaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Se riittää.

Ei riitä, jos tuohon rosteriin ei saada vähintään yhtä, mielellään kahta, huipputason sentteriä. Hahl on tällä hetkellä tuosta joukkueesta ainoa pelaaja, joka pystyy pelaamaan sentterinä Lämsän kiekkokontrolliin perustuvassa pelitavassa. Hänkin joutuu pelaamaan puolikuntoisena, tuskin on enää huomenna kehissä.

Nagyn hankinta ilmeisesti kuitenkin poissulki kahden sentterin hankinnan, joten Teuvoon luotetaan. En vain näe, että Teuvosta siihen vielä on. Tänäänkin voi ottaa Elkinsin maalin nimiinsä.

En ymmärrä, miksi jäähyily olisi jotenkin Lämsän vika. Pelaajat niitä tyhmiä jäähyjä ottavat, ei Lämsä. Jos ei tuon tason ja kokemuksen pelaajat, noin isoilla palkoilla, osaa itse pitää itseään kurissa niin kannattaa valita joku toinen ammatti. Tai ainakin vaihtaa paitaa. Jokereihin ei pitäisi olla mitään asiaa, jos ei pelaaminen kiinnosta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei riitä, jos tuohon rosteriin ei saada vähintään yhtä, mielellään kahta, huipputason sentteriä.

Tämä on totta. Tarkoitin "se riittää" osalla sitä, että Kurrin on seistävä valmennuksen takana ja vaadittava pelaajilta ammattinsa kunnioittamista jos pelaajien otteista paistaa jotain muuta. Lämsä ei ole saanut sellaisia työkaluja joilla häneltä voidaan vaatia Kärppien haastamista. Ne on hänelle anettava mahdollisuuksien mukaan edes nyt.

Itseäni ei kiinnosta muu kuin mestaruus ja vielä sitäkin enemmän vanha kunnon Jokerikiekko josta nähtiin otteita viime kaudella. Lämsän alaisuudessa. Jos kumpaankaan ei ole rahkeita, yritetään edes. Jos sekään ei kiinnosta, joukkue ja sen johtajat ja kasaajat saavat painua helvettiin.

Ei kiinnosta enää minuakaan.

Mutta elän uskossa että joukkuetta kiinnostaa kuten myös sen kasaajia ja vielä tehdään työtä yhdessä ja finaaliin mennään. Lämsästä tämä ei ainakaan ole kiinni.
 

Fordél

Jäsen
Miksi tulla sekavassa tilassa olevaan joukkueeseen, jossa on suuri riski epäonnistumiselle? Törmänen on jo tällä kaudella ollut yhdessä kriisijoukkueessa, joten uskoisin, että hän haluaa aloittaa uuden projektinsa puhtaalta pöydältä, ilman hankaloittavia taustatekijöitä.

Mielestäni Jokereissa on edelleen hyvä potentiaali ja mahdollisuus onnistumiseen. Ei Jokerit sentään ole mikään kriisijoukkue eikä pelikään ole täydellisessä umpisolmussa. Pelaajamateriaalikin on maalivahdin ja puolustuksen osalta liigan eliittiä. Hyökkäykseen muutama palanen ja Stögö voisi hyvinkin tehdä "karrikivet". Suurin ongelma on ehkä se, että Stögö olisi pelitavallisesti aika eri liiton miehiä kuin Lämsä, joten en tiedä keretäänkö kesken kauden viedä näin isoa muutosta onnistuneesti läpi.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Itseäni ei kiinnosta muu kuin mestaruus ja vielä sitäkin enemmän vanha kunnon Jokerikiekko josta nähtiin otteita viime kaudella. Lämsän alaisuudessa. Jos kumpaankaan ei ole rahkeita, yritetään edes. Jos sekään ei kiinnosta, joukkue ja sen johtajat ja kasaajat saavat painua helvettiin.
Hyvää pohdintaa yllä ja tämän allekirjoitan sanasta sanaan. Tasonnoston ja peiliin katsomisen paikka koko organisaatiolta, Kurria, Vuorista ja Hjallista myöten.

Palokan Keisari kirjoitti:
En ymmärrä, miksi jäähyily olisi jotenkin Lämsän vika. Pelaajat niitä tyhmiä jäähyjä ottavat, ei Lämsä. Jos ei tuon tason ja kokemuksen pelaajat, noin isoilla palkoilla, osaa itse pitää itseään kurissa niin kannattaa valita joku toinen ammatti. Tai ainakin vaihtaa paitaa. Jokereihin ei pitäisi olla mitään asiaa, jos ei pelaaminen kiinnosta.
Näin amatööriharrastajan näkökulmasta tuo pelaajien jäähyily on nimen omaan valmentajan käsissä. Hänen tulee auktoriteetillaan ja pelitavallaan vaatia enemmän ja laadukkaammin. Jos jäähyily johtuu liikkeen puutteesta, haetaan liikettä lisää treenaamalla. Jos jäähyily johtuu kurittomuudesta, penkitetään kaveri.

Eilinen peli osoitti, että joukkue oli selkeästi ylilatautunut kapteenia myöten ja se näkyi jälleen kerran kurittomuutena jäähyjen muodossa. Ja näitä jäähyjuhlia on ollut koko marraskuun loppu täynnä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näin naapurista:

Valmennus vaihtuu kauden jälkeen ja noin puolet joukkueesta tietänee, että Jokerit-työpaikka vaihtuu toiseen palkanmaksajaan, kun kausi 13-14 on ohi. Näistä lähtökohdista Jokerien on vaikea menestyä käynnissä olevalla kaudella, ihan sama mitä nimiä on pelaajien selässä. Lämsän potkut eivät auta ongelmaan, koska hän on pätevä päävalmentajana ja uusi valmentaja olisi myös vain väliaikainen ratkaisu, koska Jokerien KHL-valmentajaksi ovi ei ole auki.

Jokerit saattaa menestyä kaudella 13-14, mutta reunaehdot ovat sellaiset, että todennäköisyys menestykseen on heikompi kuin sen pitäisi olla. Syyn kerroin jo, mutta toistetaan, että siirtyminen KHL:n on jo liian lähellä, että se ei vaikuttaisi menossa olevaan Jokerit-kauteen.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Jokerit sentään ole mikään kriisijoukkue eikä pelikään ole täydellisessä umpisolmussa.

Tämä on kuin väittäisi mustaa valkoiseksi.

Olen samoilla linjoilla kuin Cobol ja varsinkin sen joukkueen kovan ytimen epäonnistumisen suhteen. Se ryhmä pelaajia, jolla on eniten valtaa pukukopissa, eivät ole kyenneet ottamaan pelillistä ja henkistä johtajuutta joukkueessa. Luen näihin vaikutusvaltaisiin pelaajiin Väänäsen, Niemen, Karalahden ja Ruudun. Näillä edellä mainituilla pelaajilla on minusta selkeitä sitoutumisongelmia joukkueeseen, näiden herrojen pitäisi pelillisesti kyetä paljon parempaan jo yksilötasolla. Ruudun pelilliset otteet ovat tehojen puolesta olleet ok, mutta käsittämätön kurittomuus vain jatkuu ja jatkuu ja maksaa joukkueelle paljon.

Muitakin veteraaneja on, kuten Rita ja Hahl, joiden täytyy tuoda oma kontribuutionsa myös paremmin esille ja saatava tehoja aikaiseksi. Hahl nyt on klesana, joten suhtautuisin häneen suopeimmin, mutta muiden edellä mainittujen pelaajien pitäisi olla ensimmäisenä jonkinlaisten kurinpitotoimien kohteena, ennen kuin aletaan edes miettimään valmentajan roolia joukkueessa. Joukkueen hierarkia ei toimi ja siihen ei ole tällä kertaa syynä se pyramidin kärki, vaan välittömästi sen alla olevat henkilöt.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valmennus vaihtuu kauden jälkeen ja noin puolet joukkueesta tietänee, että Jokerit-työpaikka vaihtuu toiseen palkanmaksajaan, kun kausi 13-14 on ohi.

Tällä ei ole mitään merkitystä, koska se on normaali tilanne muutenkin jokaisessa joukkueessa. Tälläkin hetkellä hyvillä / huonoilla otteilla voi vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa ja se on pääasia.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tällä ei ole mitään merkitystä, koska se on normaali tilanne muutenkin jokaisessa joukkueessa. Tälläkin hetkellä hyvillä / huonoilla otteilla voi vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa ja se on pääasia.

Ei ihan noinkaan. Tuolla ei välttämättä ole merkitystä, mutta todella usein tuollaisilla asioilla on. Kaikki on mahdollista hälläväliä-meiningin ja vielä viimeistä kertaa kaikki Jokerien puolesta-meiningin välillä. Paljon riippuu nyt siitäkin, miten johto joukkuetta käsittelee. Etenkin näitä KHL- junasta jääviä. Tällä hetkellä meininki läpi organisaation vaikuttaa ainakin ulospäin todella sekavalta.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eilisen pelin nähneenä, niin Lämä ei reagoi mihinkään niinkun pitäisi. Kun peli ei kulje, niin silloin pitäisi reagoida pelin sisällä. Eli muokata kenttiä ym. Mutta tää suolaptsas seisoo vaan ja kattoo kentälle Huhujen mukaan Törmänen oli jo hallissa kattomassa peliä eilen. Joten ei muuta kun maanantain peliin Törmänenm sisään, ja Lämsä. Jääkiekko on reagointi peliä, ja tällä hetkellä Lämsä ei reagoi pelin aikana oikeastaan lainkaan. Kylmä fakta
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
En Jokereiden asioita seuraa sen ihmeemmin, mutta pikkulinnut hiukan visertelivät, että Törmänen ottaisi valmennusvastuun hyvinkin pian. Ainahan ne pikkulinnut visertää ja hevosmiehet hölisee, mutta voihan se pitääkin paikkansa, eikä tämä siis ole mikään 100% fakta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En Jokereiden asioita seuraa sen ihmeemmin, mutta pikkulinnut hiukan visertelivät, että Törmänen ottaisi valmennusvastuun hyvinkin pian. Ainahan ne pikkulinnut visertää ja hevosmiehet hölisee, mutta voihan se pitääkin paikkansa, eikä tämä siis ole mikään 100% fakta.

Olisi Törmäseltä aika outo ratkaisu suostua puolen vuoden projektivalmentajaksi, jos ja kun ei kuitenkaan saa jatkaa KHL:ssä vastuuvalmentajana.
 

Fordél

Jäsen
Tämä on kuin väittäisi mustaa valkoiseksi.

Viime aikoina en ole nähnyt Jokereilta kuin tämän eilisen pelin. Sen perusteella peli ei ole mielestäni täydellisessä umpisolmussa. Jos näin olisi, eilisessä pelissä ei olisi ollut mitään tolkkua. No olihan siitä havaittavissa mitä Jokerit hakee ja ihan ok jengi pääsi vastustajan siniselle. Sinisen jälkeen jouduttiin kuitenkin lyömään lähinnä vain päätykiekkoa. Laadukkaaat maalipaikat olivat kortilla.

Toisessa päässä kenttää peli sujui ihan ok eikä HIFK:kaan päässyt hyville tekopaikoille. Muutama hassi kävi, mm. Teräväiselle kun yritti puolustaa Elkinsiä vastaan ja näistä HIFK rokotti. Lisäksi Jokerit otti liikaa tyhmiä jäähyjä, joista HIFK myös rankaisi. Jokereiden pelissä on selkeitä ongelmia ja ne havaitsee tällainen taviskatsojakin, mutta ei se nyt missään umpisolmussa sentään ole. Silloin kusessa oltaisiin molemmissa päissä kenttää.

Krisiijoukkueen leimaakaan on vaikea laittaa Jokereille, kun käsittääkseni sen taustoissa tai henkilökemioissa ei ole mitään kriisiä päällä. Joukkue on tasaisessa sarjassa kuuden sakissa ja neljän pisteen päässä kolmossijasta. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on voittanut viisi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt neljä. Koko kauden pisin tappioputki on kolmen ottelun mittainen.

Ei tässä pyritä väittämään mustaa valkoiseksi tai tyynnyttämään, että kaikki on ok. Tottakai selkeitä ongelmia on ja joukkue alisuorittaa. Siitä on kuitenkin pitkä matka kriisijoukkueeksi. Sellaista leimaa on voinut laittaa tällä kaudella esim. TPS:n ja KalPan ylle, jotka ovat kriiseilleet niin kentällä kuin sen ulkopuolella.
 

Jindebyne

Jäsen
Olisi Törmäseltä aika outo ratkaisu suostua puolen vuoden projektivalmentajaksi, jos ja kun ei kuitenkaan saa jatkaa KHL:ssä vastuuvalmentajana.

Onko se Erkan paperi nyt ihan virallista tietoa?

Minusta Törmänen sisään tällä kaudella ja siitä luontevasti KHL:ään Jokeri-valmentajana kuullostaisi paremmalta visiolta kuin Lämsällä Liigaa ja Erkan kolmas tuleminen ensi kaudella.

Yhtään Erkkaa vähättelemättä siis, arvostan hänet ihan tämän maan kärkiosaajiin jääkiekossa, mutta Törmänen olisi jotenkin nälkäisempi ja freessimpi veto tähän paikkaan kun uusi aika alkaa koko organisaatiossa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sen perusteella peli ei ole mielestäni täydellisessä umpisolmussa.

Itse näen asian niin, että tällä hetkellä meillä ei ole varsinaista pelillistä kriisiä. Vaikka pelillisesti me olemme aika telineissä, on tuo kuitenkin hieman toista kuin esimerkiksi KalPalla ja TPS:llä on ollut, parin viime kauden Ilveksestä puhumattakaan. Sen sijaan mä näen kokonaiskuvassa meillä vallitsevan kriisitilanteen.

Pelaajat ovat pelanneet aivan helvetin kurittomasti nyt pidempään. Tämän seurauksena on istuttu aivan turhia jäähyjä hirveä määrä, hävitty järjestään kaksinkamppailutilanteita ja järkyttävien merkkausvirheiden takia päästetty tukku maaleja. Jos pelaajilla on kaikki kunnossa, ei tuollaista tapahdu tässä mittakaavassa. Toki syitä voidaan etsiä aina Maston ulostustavasta tai tulevan kauden epävarmuudesta alkaen, mutta sillä ei ole niin merkitystä tätä vuodattaessa.

Valmennus puolestaan kärsii siitä, että omaa pakettia ei olla pystytty täysin myymään pelaajille. Tiettyä logiikkaa on nähtävissä nyt esimerkiksi hyökkäyksiin lähdettäessä alkukautta aktiivisemmalla keskutan käytöllä, mutta kokonaisuus ei vain toimi. Kohta on joulukuu, puolet sarjasta pelattuna ja vielä painitaan tällaisten asioiden kanssa. Jotenkin mulla tulee flashbackinä mieleen Ika ja horinat parin viikon myöhästymisestä.

Eipä siinä, onhan tämä joukkue ihan rehellisesti sanoen päin helvettiä koottu. Hjallis otti aivan kaamean riskin lähtiessään siitä, että Filppulaa ei tarvitse korvata, vaan mennään Eavesin, Teräväisen ja Hahlin johdolla. Jokainen vähääkään noiden pelaajien historiaa tunteva näkee ongelman: kestosaikkulaisista Eaves jo lopetti uransa ja Hahl vemppaa säännöllisesti, Teukalla taas on junnukisat tulossa. Mukava yhtälö, jonka seurauksena maksetaan nyt järkyttävän kovaa hintaa peluuttamalla jopa Dehneriä ja Lindelliä keskellä. LIIGAN ISOIMPIA BUDJETTEJA, JÄÄHYVÄISKAUSI JA SAATANA JOPA PAKKEJA PELUUTETAAN KESKELLÄ KUN JOPA MESTIKSEN FARMISEURA ON KUPATTU TYHJÄKSI! Mä en käsitä.

Toki tuo rosteri on hyvin pitkälti seurausta Hjalliksesta. Hänen olisi pitänyt pystyä korvaamaan Kekäläinen paljon nopeammin, ei kahta sanaa. Epäonnistuminen tässä johti siihen, että Jokereita koonnut mies oli itselleen epäsovissa tehtävässä neuvotellen samalla suomalaisen urheiluhistorian kannalta ehkä merkittävintä sopimusta. Ei toimi tuo yhtälö sitten millään. Lopputulemana sisään tulleet pelaajat ovat joko olleet ns. omia (mm. Lahti) tai muiden pelaajien (Semir-Jere, Juhani-Antti, jne.) avustuksella saatu sisään.

Tällä hetkellä tilanne on se, että tästä on auttamatta tulossa todellinen mahalasku. Valmentajaa vaihtamalla voidaan ehkä saada pelikirjaan pari sivua lisää ja pelaajien kurittomuutta pois. Parilla sentterihankinnalla pystytään hieman paikkaamaan rakennushetken ongelmia. Luonnollisesti molemmat sisältävät riskinsä ja niiden täyttäminen vaatii aikaa, rahaa ja osaamista. Kun Kurrille annetaan näin vähän aikaa, ainakaan itse en odota ihmeitä.

Hävettää tunnustaa, mutta mä olen helvetin pettynyt. Kaiken piti olla pedattuna menestykseen, sillä Kekäläinen jätti hyvät pohjat ja hänen siirtymisensä pois jätti paljon aikaa seuraajan hankkimiselle. Samoin joukkueen runko oli jopa harvinaisen ajoissa valmiina ja muutama kova hankinta (mm. Kousa) julkistettiin hyvissä ajoin. Tähän se sitten jäikin, Hjalliksen puheista huolimatta. Hjallis jätti muutaman äärimmäisen tärkeän asian tekemättä ja tällä hetkellä voisi melkein heittää pyyhkeen kesään. Lähtökohdat ovat niin hirveät, että mä en jaksa uskoa ihmeisiin.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä ei ole mitään merkitystä, koska se on normaali tilanne muutenkin jokaisessa joukkueessa. Tälläkin hetkellä hyvillä / huonoilla otteilla voi vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa ja se on pääasia.

Jos julkisuudessa olleet tiedot pitävät paikkansa, että Lämsä on jo tehnyt diilin Pelicansin kanssa ensi kaudesta eteenpäin, ja Erkka ottaa vastuun Jokereista tämän kauden jälkeen, niin aika kusisessa paikassa on joukkue nimeltä Jokerit tämän kauden menestyksen osalta. Tarkoitan sitä, että ketä valmentajaa ihan oikeasti kiinnostaa ottaa vastaan tuollainen pätkäpesti? Mistä löytyy sellainen valmentaja, jolla olisi jotain voitettavaa oman uransa ja itsensä kannalta tässä tilanteessa? Mistä löytyy sellainen valmentaja, jolla olisi myös auktoriteetti ottaa Jokerit haltuunsa loppukauden ajaksi, kun Jokereista löytyy ilmeisesti aika paljon isoegoisia pelaajia? Mistä löytyy sellainen valmentaja, joka täyttää tämän yhtälön ja on lisäksi tällä hetkellä vapaana?

Jos siis Erkan pesti on varma, ja Lämsälle annettaisiin kenkää, niin jostain pitäisi löytää valmentaja kovalla auktoriteetilla, jolla olisi voitettavaa tässä tilanteessa. Vaikka jotkut Jokerifanit ilmeisesti luulevat (pieni osa), että jo pelkästään pääsy vastuuvalmentajaksi Jokereihin olisi joku meriitti kovinkaan monelle valmentajalle nykyään, niin ei se niin ole. Varsinkaan tässä tilanteessa. Karri Kivi taitaa olla vapaana, kunhan vuodenvaihteen junnukisat on ohi, ja hänellä olisi myös se kultavalmentajan meriitti, mutta riittäisikö auktoriteetti tuohon koppiin? Kivellä ei myöskään olisi oikeastaan mitään hävittävää tässä tilanteessa.

Onko muuten missään ollut mitään spekulaatiota tai jopa tietoa Valtosen ensi kauden tilanteesta? Jatkaako Erkan tiimissä vai seuraako Lämsää? Jos jatkaa Erkan tiimissä, niin Tomek voisi olla ratkaisu loppukauden ajaksi. Tutinaa ja tötinää koko rahan edestä, olisi ainakin ikimuistoinen viimeisen kauden loppupuolisko Jokereilla, jos ei muuta.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Vaikka rosteri on mitä on, niin pikkuhiljaa näyttää, että Lämsäkin on luovuttanut jo. Haastattelussa sanoi, että (Hande75:n sanoin)"...pelataan tämä kausi ny sitten loppuun...ei tästä kuitenkaan mitään tule...katsotaan sitten missä olen."
 

Fordél

Jäsen
Vaikka rosteri on mitä on, niin pikkuhiljaa näyttää, että Lämsäkin on luovuttanut jo. Haastattelussa sanoi, että (Hande75:n sanoin)"...pelataan tämä kausi ny sitten loppuun...ei tästä kuitenkaan mitään tule...katsotaan sitten missä olen."

Missä näin sanoi? Eilen Lämsältä kysyttiin ensi kauden Pelsu-sopparista, johon vastasi suurin piirtein, että pelataan tämä kausi loppuun ja katsotaan missä sitten olen. Siinä vastauksessa ei ollut ainakaan yhtään luovuttamismeininkiä.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä tämän päiväisen perusteella Lämsällä ote jengistä on. Luulen, että eilen on kopissa keskusteltu pitkään henkeviä, koska tänään oli aivan erinäköinen Jokerit jäällä kuin kahdessa tämän viikon pelissä aikaisemmin.
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Kyllä tämän päiväisen perusteella Lämsällä ote jengistä on. Luulen, että eilen on kopissa keskusteltu pitkään henkeviä, koska tänään oli aivan erinäköinen Jokerit jäällä kuin kahdessa tämän viikon pelissä aikaisemmin.
Eilen omaan silmään ainakin näytti että Lämsällä on se ote joukkueesta ja joukkue vieläkin haluaa pelata Lämsälle ja lämsän peli tuolla rosterilla on niin ennalta-arvattavaa kuin voi vaan olla.

Hyvä esimerkki on Lahti, joka niin epälahtimaisesti heitti tänäänkin kiekkoa keskialueelta päätyyn ja yrittää perään tai hakee taklausta eikä lähde haastamalla ohittamaan pakkia ja suoraviivaisesti ajamaan maalille.

Eilen eniten vetoja ja kunnon paikkoja meidän joukkueesta oli Nagyllä ja Semirillä, kaksi pelaajaa joista toiselle Lämsän kiekko ei ole tuttua ja toinen oli nelosketju jolle hyökkäämiseen ei varmaankaan ole asetettu niin vahvoja raameja ja on keskitytty pelin muihin osa-alueisiin enemmän.

En tiedä, näyttää vaan siltä että Lämsällä on tasan se yksi kani hatussa ja samalla mennään. Vaikka tuossa pelaavassa rosterissa ei montaa "taitopelaajan" profiilia omaavaa pelaajaa olekkaan niin ei se noin kädetön ole kuin miltä se nyt näyttää. Muutamasta pelaajasta huomaa että he pelaavat omien vahvuuksien vastaista lätkää. Ei lähdetä haastamaan puolustajia ja otetaan aina se puolustuspään pelin kannalta varma ratkaisu hyökkäyksissä vaikka meillä on liigan parhaat pakit.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kuuntelit saman haastattelun. Kuten totesin laitoin vähän omaa värikynää, osittain vasiten, koska siltä se minusta kuulosti. Huom. minusta. Eihän niin sanota muualla kuin Kummelissa.
 

Stigu

Jäsen
Näin naapurin silmin Lämsä on kyllä kehityskelpoinen valmentaja, mutta ne meriitit puuttuvat tyystin. Runkosarjassa viime kaudella hyvää jälkeä liigan TOP3-joukkueella, mutta sitten täydellinen sulaminen pleijareissa Lukkoa vastaan. Eikä selitykseksi ainakaan itselleni kelpaa Eero Kilpeläinen.

Rautakorpi, Marjamäki, Tirkkonen, Summanen, Dufva, Aho. Tuossa ainakin omasta mielestäni Lämsää pätevämmät valmentajat Liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös