Ville Peltosen pahoinpitely

  • 698 908
  • 2 110
Tila
Viestiketju on suljettu.

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
PELKÄSTÄÄN Jokerit on syyllinen kaikkiin tapahtumiin, pikkukisut ei oo tehnyt taas mitään?

Aivan. Ei sanaakaan ifk:n otteista, mutta ehkäpä "uhrin" asemassa on helpompi moralisoida muita ja unohtaa ne oman kopin pahat pojat.

Joka tapauksessa ihan hyvää tekstiäkin sieltä tuli, mutta miksi haastattelija ei kysynyt Melartin toimista ottelun alussa? Olisi ollut jännä nähdä olisiko suu pysynyt edelleen kiinni, vai olisiko vedetty viimeinenkin Jarkkoeinoudatasääntöjä-kortti hihasta?
No tärkeintä että kaveri on kunnossa, eikä pahemmin kolissut.

Ja toi lopun Kekäläisen ja kumppaneiden syyllistäminen oli aivan pers##stä. Vai onko Salmi jo heitetty ulos ifk:n pukukopista? No miten on, el capitan?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo rauha vaan ja sama asia minulla nousi tuossa mieleen.

Eli jos vastustajan kapteniston ja seurajohdon ammattilaisuutteen vedoten ihmettelee miten siellä tällainen on mahdollista, on kieltämättä Peltosen johtamassa jengissä syytä odottaa Melartinkin hiljalleen oppivan ja rauhoittuvan noiden pahimpien pelleilyjen kanssa.

No siis Villehän kertoi siinä alussa, miksi pitää tuota eri asiana. Ja nyt en ota kantaa siihen, onko oikeassa vai ei. Kunhan tulkitsen sanomisiaan. Oma mielipiteeni menee ehkä enemmän sinun suuntaasi. Ruutu on varmasti löylytyksen ansainnut, mutta Melart on toiminut asiassa todella tyylittömästi ja amatöörimäisesti oikeastaan siitä 5.12.11 ottelusta lähtien.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Samaa mieltä. Jokerit on tiedottanut, että se ottaa vastuun tapahtumista.

Niin ehkäpä Kekäläinenkin ja kumppanit on tajunnut jotain mitä te muutamat Jokeri-fanit ette ole ;)
 

Masentaja

Jäsen
Ymmärrätkö, että tuommoisilla kommenteilla mustaat myös monen muun Jokeri-fanien mainetta.

Okei, ensimmäiset lauseet "ironiana" tähän keskusteluun, että millon Peltonen on kokovartalokipsissä ja millon niska murtuneena. Lopussa pikkusen provoa, mutta onhan toi nyt naurettavaa toisen osapuolen syyllistämistä? Hifkin ajojahti Rudin perässä on ollut käynnissä siitä hetkestä, kun sopimus Jokereihin julkaistiin. Ennen ensimmäistäkään peliä. Kelailin videolta vielä tuota perjantaina ollutta taklausta ja se ei todellakaan ollut mikään telotus. Pitkä on melartin viha, jos yli 6kk sitten tapahtuneita juttuja pitää kostaa. Miks sitä ei tehty jo Pleijareissa jos kaikki johtuu viime kaudesta? Siinä oli jo 4 peliä aikaa. Ymmärtääkseni pleijareissa Ruutu pelas ihan kiekkoa? Ehkä mä olen vaan paska ihminen kun en ymmärrä. Mutta vois jo joku muu itkuvirsi olla, niin hifkin faneilla kuin pelaajillakin saati valmentajilla, ettämuttakun Ruutu sitä ja tätä. No, Peltonen varmasti pelaa avauksessa, mutta Ben-Amor tuskin. Mutta jos(siis kun) BA on poissa, myös nää muutamat muut sankarit toivottavasti lepäilee kanssa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja toi lopun Kekäläisen ja kumppaneiden syyllistäminen oli aivan pers##stä. Vai onko Salmi jo heitetty ulos ifk:n pukukopista? No miten on, el capitan?

Tota noin;olisiko tässä olemassa sellainen mahdollisuus, että Peltonen heittää pallon niille, keiden uskoo saavan erään pelaajan hölmöilyt loppumaan? Eli palataan pelin ja sen sisäisen itsesääntelynormiston piiriin - tuskin tarkoitus oli syyllistää yksittäisiä pelaajia, ei todellakaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Joka tapauksessa ihan hyvää tekstiäkin sieltä tuli, mutta miksi haastattelija ei kysynyt Melartin toimista ottelun alussa? Olisi ollut jännä nähdä olisiko suu pysynyt edelleen kiinni, vai olisiko vedetty viimeinenkin Jarkkoeinoudatasääntöjä-kortti hihasta?...

Kannattaa katsoa tuo haastattelu uusiksi, sillä siinä Peltonen kertoo hyvin selkeästi Melartin toiminnan syistä. Hän toimi koodiston mukaisesti ja Ruutu pelitapansa mukaisesti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miks sitä ei tehty jo Pleijareissa jos kaikki johtuu viime kaudesta? Siinä oli jo 4 peliä aikaa. Ymmärtääkseni pleijareissa Ruutu pelas ihan kiekkoa?

Taas tää sama rumba?! Mietippä hieman miksi ei playoffeissa? Ensinnäkään Melat ei tainnut pelata kaikissa niissä otteluissa? En muista kuinka monessa pelasi, mutta ei muistaakseni kaikissa, ehkä kahdessa ja sitten ehkä sen takia, koska playoffeissa on pikkaisen enemmän panosta kuin ET-matsissa tai runkosarjassa. Eilinen Ruudun taklaus ei ollut teloitus, mutta likainen kummiskin jonka seurauksesta Pakarinen loukkasi itsensä. On aivan turha valittaa ja itkeä kuinka Ruutua kohdellaan kaltoin koska myös hän kohtelee muita kaltoin. Jos et myöskään vastaa teoistasi ole valmis siihen, että olet vastustajan silmätikkuna. Näin se vain menee, ei Ruutu eikä narri-fanit voi olettaa, että Ruutua ei saa pelata sikaa. Ole kentällä siten miten haluaisit sinua kohdeltavan eli jos taklaat puhtaasti niin todennäköisesti kaveri muistuttaa sinua siitä puhtaalla taklauksella eikä noudolla ja jos näin käy toimii noutaja silloin tyhmästi.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tota noin;olisiko tässä olemassa sellainen mahdollisuus, että Peltonen heittää pallon niille, keiden uskoo saavan erään pelaajan hölmöilyt loppumaan?

Jepjep;). Oikein hyvä psykologinen veto Peltoselta tehdä asiasta kunnia- ja johtajuuskysymys tuohon suuntaan.
Se on sitten toinen juttu, että kyllä ammattijätkien täytyy HIFK:ssakin yksi jarkkoruutu kestää sekoamatta kerta toisensa jälkeen totaalisesti - vaikka Ruutu pain in the ass ja välillä aivan käsittämätön temppuineen onkin.
Muuten suht asiallinen esiintyminen Peltoselta. Sen sijaan Jalosen haastattelu oli taattua maikkarisontaa (mikä ei varsinaisesti ollut JJ:n vika, vaan jutun tekijän).
Muuten tästä asiasta ei sitten haluaisi kuulla enää sanaakaan, eikä sitä olis tarttenut sattua alun perinkään. Aikuiset miehet, muka - valmentajat varsinkin. Nyt v-ttu oikeesti, katse pe(i)liin.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitkä on melartin viha, jos yli 6kk sitten tapahtuneita juttuja pitää kostaa. Miks sitä ei tehty jo Pleijareissa jos kaikki johtuu viime kaudesta? Siinä oli jo 4 peliä aikaa.

En aio muuten lähteä tähän jankkaamiseen mukaan mutta tästä yksi pointti. Jokerilaiset+aika monet HIFK-fanit tuntuvat tajuavan sen että SBA lähti käskystä tuohon hommaan.

Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää että Melart toimii samoin? Kauankohan tulis peliaikaa+hyväksyntää kopissa jos tekisi noita juttuja omasta päästään?

Eli suomeksi: sekä SBA että Melart että varmasti myös nämä muut pöhlöt lauantailta ovat ihan tavallista jalkaväkeä ketkä tottelevat niitä penkintakana istuvia kenraaleja. Miksiköhän sitä ei tehty pleijareissa? Niinpä.

Ruutu asettaa itsensä koodiston ulkopuolelle(tai ihan millä nimellä haluatte sitä kutsua) mutta silti odottaa saavansa samaa kohtelua kuin kanssapelaajansakin.

Mutta onhan tuo Rudin jahtaaminen käynyt jo ihan epätoivoiseksi HIFK:lta. Nyt voisi alkaa kehittelee jo uutta taktiikkaa. Jospa vaikka annettas Jarkon ottaa niitä jäähyjä ja ME tehtäs niitä maaleja vaihteeksi. Vähän kuten naapuri teki viime la.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
IL: Nyt puhuu Peltonen: Laajaa kritiikkiä Jokereille...

Jopas oli roskalehden ja maikkarin haastatteluissa eroja, mm. Melart - Ruutu -akselia ei maikkarin haastattelun oltu mahdutettu.

Ja mitä muuten tulee asian käsittelyyn, edelleen, loppuis jo.
 

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Hyvää tekstiä, kannattaa lukea. Kerrottu paljon tarkemmin asiat kuin tuossa Tulosruudun jutussa. Esille tulee mm. Ruutu ja vahvistus sille että ei tullut Melart yllättäen päälle, kuten täällä onkin jo kerrottu. Peltonen myöntää myös HIFK:n historialla olevan osuutta tällaisiin tapahtumiiin. Olisin lisäksi toivonut kannanottoa oman joukkueen Peltosen loukkaantumisen jälkeisiin tapahtumiin.
 

Animal

Jäsen
Nyt tulee kyllä melkoisen erikoisia kommentteja joukkueen kapteenilta. Melartin toimintaa ilmeisesti herra MM95 pitää aivan hyväksyttävänä.

Lienee myös sattumaa, että Ruudulle on käynyt tismalleen samalla tavalla IFK:n paidassa, ainakin kolme kertaa NHL:ssa ja nyt Jokerien paidassa?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
No tuossa STT:n haastiksessa Ville sanoo jo ihan suoraan ja nimillä, että Ruudulle oli kuitista ilmoitettu. Samoin tuossa oli saman kaliiberin kaverit vastakkain. Olisiko tässä syy, miksi esimerkiksi kukaan näiden kahden joukkueen ulkopuolinen kiekkoihminen(esimerkiksi Jalonen) ei puhu yhtään mitään Melartin tilanteesta. Tai miksi Kekäläinen otti vastuun? Kysyn vaan. Edelleen olen kuitenkin sitä mieltä, ettei Ilarin toimet ihan ammattimaisia ole silti olleet.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Peltosen haastattelu alleviivaa sitä, että Ruutu on päässyt todella pahasti IFK-pelaajien ja jopa valmennuksen ihon alle. Jakke tulee varmasti hämmentämään jatkossakin ja pelaamaan omalla pelityylillään, ja jos kerran Peltonenkin antaa siunauksen Melartin toiminnalle niin sama ralli tulee jatkumaan jatkossakin. Pidemmällä tähtäimellä tuosta hyötyy aina enemmän Jokerit.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melartin toiminta nyt vielä jokseenkin rajoissa, mutta Salmen tilannetta ei ilmeisesti sitten ole Villelle muistettu näyttää kun kyseisenlaisia käskytyksiä pitkällä hiljaisuudellaan paheksui.

Aika kylmän laskelmoidulta vaikutti. IFK ja Peltonen tietävät että Ville saa asemastaan johtuen ns. suuren yleisön tuen taakseen ja likavati oli helppo sysätä pelkästään Jokereitten puolelle näin. Suoraselkäisintä olisi ollut edes sivulauseessa mainita että nyt tuli itsekin töppäiltyä, et ei näin ja jatkossa viisaammin. Mutta kun ei mainittu.
 

Masentaja

Jäsen
Taas tää sama rumba?!...

Pätkäisin alun vaan, mutta koko teksti on totta. Mutta Miksi siitä pitää julkisuudessa itkeä? Mutta joo, Ruutua ajetaankin kun vierasta sikaa. Rudi saa keppiä, rumia taklauksia, ihan kaikkea mitä itsekin jakelee. Ja noiden temppujen tekijöitä rangaistaan suhteessa paljon harvemmin kuin Ruudun tehdessä vastaavat rikkeet. Ja ilmeisesti on OK sen kanssa koska jatkaa. Mielelläni näkisin sen "pelimies-rudin" kuin sen ärsyttäjän. Koska parhaillaan Ruutu on parhaita pelaajia liigassa, ei ne viimekauden pisteet vahingossa tullut. Taisin todeta sillon ku Rudi tuli, että mieluummin meille kuin mihinkään muuhun jengiin liigassa. Lähinnä vituttaa vaan tuo turha Jokereitten syyllistäminen, vaikka HIFK ei ole mikää puhdas pulmunen, ei todellakaan. Mutta siellä ei vaan oo munaa myöntää virheitä. Miksi?
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Niin, mikä on Ruudun osuus tässä koko sopassa? Merkittävä kaiketi, mikäli on uskominen Urheilulehden Seppäseen. Homma avataan torstaina ilmestyvässä lehdessä, näin Seppänen Twitterissä kertoili.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Nyt tulee kyllä melkoisen erikoisia kommentteja joukkueen kapteenilta. Melartin toimintaa ilmeisesti herra MM95 pitää aivan hyväksyttävänä.

Tottakai koska Ruutu sitä ja Ruutu tätä. Viimeistään porilainen tapajankkaaja kertoo sinulle miksi. Oikeasti aikamoista kitinää ja naurettavaakin ehkä vähän. Melart saa "kuitata" jotain kakkosen arvosia tööttejä miten tahtoo kuhan huikkaa Jarkolle etukäteen että kohta tulee. Toisaalta brändi on edelleenkin brändi ja mitään väärää ei ole missään. Tai sitte tää on vaan leikattu tarpeeks raflaavasti ja muutama lehti myydään taas lisää.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Nyt tulee kyllä melkoisen erikoisia kommentteja joukkueen kapteenilta. Melartin toimintaa ilmeisesti herra MM95 pitää aivan hyväksyttävänä.

Sama. Tuosta saa helposti käsityksen, Peltonen haluaa noutoyritysten jatkuvan. IFK-office ja Sormuset niitä epäilemättä haluavat jatkaa muutenkin, mutta Ville on niitä brändin sisäpiiriläisiä, joilla olisi valtaa viheltää peli poikki. Henkilötasolla ymmärrän Peltosta hyvin, enkä itse tuollaisessa tilanteessa mitään suurta kuvaa varmaan miettisi.

No itsehän pelikieltonsa lusivat ja matsinsa häviävät :)
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Se on sitten toinen juttu, että kyllä ammattijätkien täytyy Jokereissakin yksi ilarimelart kestää sekoamatta kerta toisensa jälkeen totaalisesti - vaikka Melart pain in the ass ja välillä aivan käsittämätön temppuineen onkin.

Eikö voisi kirjoittaa näinkin?(muutin boldatut)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös