Vaasan Sport 2009–2010

  • 815 752
  • 2 673

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
En usko, että palkat olisi maksamatta, vaan rahat yleisesti loppumassa. Ihan realistinen siirto, mutta miksi Niemi haluaa myydä kaksi parasta pelaajaansa? Onko konkka nyt ihan käsin kosketeltavissa jo?

Jos tuo siirto on totta ja pojat Pelsuun siirtyvät, saanee Sport luonnollisesti jotain almuja Lahdesta. En silti jaksa uskoa, että toinen lähes konkurssikypsä Pelicans pystyy laittamaan sellaisia lateja kouraan, että ne kompensoisivat katsojamäärien ja mahdollisesti menetettyjen pleijariotteluiden tulot. Aika näyttää...
Jos rahat on loppu kuten Sportilla nyt niin säästöä kesken kauden on vaikea hakea muusta kuin pelaajien myynnistä/vuokraamisesta pois.
Palkkakustannukset kun ovat varsinkin Sportissa se ylivoimaisesti suurin kuluerä niin parhaiden pelaajien myyminen on ainut keino jolla säästöjä saadaan edes hiukan.
Tuskin kukaan maksaa Sportille mitään siitä, että pelaajat siirtyvät mutta rahat säästyvät palkkojen muodossa.

Huomaa kuinka pihalla Sportin seurajohto on taas ollut kun tämän kauden budjettia ja joukkuetta on koottu kun tässä vaiheessa kautta on tilanne tämä.

Mutta, jos et tajunnut, tarkoitin tietysti, että miksi ei yritetty myydä jotain Soosia tms. jonnekin muualle, vaan heitettiin suoraan pyyhe kehään. Siis jos tuo huhu nyt paikkansa pitää...
No Sport maksaa niin reilua ylihintaa Sihvosesta, ettei missään muualla vastaavaa summaa makseta eikä näin ollen olla kiinnostuneita ellei Sport maksa osaa loppukauden palkasta.
 
En usko, että palkat olisi maksamatta, vaan rahat yleisesti loppumassa.

Sama se mitä uskot, mutta pari päivää siellä on perseet penkissä tämän päivän pelin jälkeen.
Normaalissa työmaailmassa sitä voisi kutsua nimellä lakko. La jonkun sortin "sovittelija" tulee juttelemaan.
Ja Tami tietysti painaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan...
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Sportille jää Kanukkikaksikonkin jälkeen nimekäs ja yllätysvalmis joukkue, jonka joukkuehenki saattaa nousta samalla sfääreihin, mikäli muut asiat pysyvät tämän ansiosta kunnossa. Toki tämä vaatisi ehkä myös Tammisen lähdön, joka tuskin olisi kovinkaan henkeä kasvattava, kun hänen silmäteränsä olisivat poissa.

Väkisinkin tulee mieleen tapaus muutaman kauden takaa minkälainen vaikutus muutoksella joskus on. Tammisen lähdettyä kesken kauden Sveitsiin joulukuun alussa 2005, puikkoihin astui kakkosvalmentaja Mikko Manner. Ennen valmentajanvaihdosta pelit olivat sujuneet pitkään vaihtelevalla menestyksellä, ja ennen Tamin lähtöä Sport hävisi Jukureille murskalukemin.

Mannerin ohjastama Sport kärsi ensimmäisessä ottelussaan puhtaan 6-0-tappion Kirkkonummen Salamoille, mutta sen jälkeen alkoikin putki joka hakee vertaistaan ainakin Suomen kahdella ylimmällä sarjatasolla:

HTML:
11.12.2005 Sport-KooKoo	   6 - 2 
13.12.2005 Sport-Jokipojat 9 - 0 
16.12.2005 Hermes-Sport    0 - 7 
07.01.2006 Sport-Jukurit   3 - 1 
12.01.2006 Sport-FPS       8 - 0 
14.01.2006 Hokki-Sport     0 - 8 
21.01.2006 KooKoo-Sport    0 - 8 
26.01.2006 Sport-Salamat   11 - 0

Kahdeksan ottelua, kahdeksan voittoa, maalisuhde 60-3. Osassa matseista Sportilla oli vielä rikkinäinen kokoonpano loukkaantumisten takia.

Tämä tällaisena knoppina, jota on vaikeina aikoina mukava muistella. Tamin pois potkiminen ei välttämättä ole hyvä ratkaisu, eikä oikein mahdollinenkaan tässä taloustilanteessa. Mutta sen verran joukkueessa on potentiaalia, että sellainen skenaario jossa Tami ja pari avainpelaajaa poistuisi joukkueesta ja oikeanlainen tyyppi tulisi penkin taakse ei välttämättä johtaisi katastrofiin.
 
Viimeksi muokattu:

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
..............

Huomaa kuinka pihalla Sportin seurajohto on taas ollut kun tämän kauden budjettia ja joukkuetta on koottu kun tässä vaiheessa kautta on tilanne tämä.
..........

Neuvoisin Jania: laita tuo tieto Sportin johdon pihalla olosta ja/tai Tammisen vastaavasta ominaisuudesta vaikka tuonne alabanneriisi ainakin kun Sportin sivuilla vierailet. Näin säästät vaivaa, kun näköjään tuon aina erikseen mainitset. Toinen vaihtoehto on, että keskityt vaikka Kalpan toiminnan kehittämiseen.

Itse asiaan sen verran, että jos tämä pelaajamyynti osoittautuisi todeksi. En voisi kuvitella muuta kuin välitöntä konkan uhkaa, joka on erittäin suuren piirin peloissa ollut jo muutaman vuoden ajan. Vaikea siltikään uskoa, että Tamminen olisi edelleen vienyt Hiltusta kuin kuoriämpäriä esim Immosen rahoituscasessa. Itse näen taloudellisen vastuun ja Tammisen taloudellisen toiminnan kontrolloimisen ensisijassa Hiltusen vastuulla, nyt kun käskytys suhteet on määritelty suoraksi akselilla Tami/Hiltunen. No todettava sekin ettei komentosuhteet ole itselleni, liekö kenellekkään seuran ulkopuoliselle selvät, kun kuvioissa on myös Niemi.
 
Ilman ulkomaalaisiakin pärjää

Ihmetyttää kun teidän usko omiinne on ajoittain horjuvaa. Toki McGregor ja Dickenson ovat vahvistuksia, mutta eivät he mitään sateentekijöitä ole. Kyllä Sportilla on rosteri sitä luokkaa, että menetystä pitäisi tulla ilman kyseisiä herrojakin.

Hokki on jo monta vuotta kiusannut isompiaan ilman selkeitä ulkomaalaisvahvistuksia. Samoin Jukurit, TuTo ja Jokipojatkin pärjäävät kotimaisin voimin.Sportilla on varmasti vahvempi pohja olla Mestiksen paras ominkin voimin kuin esim. Hokilla. Jostain syystä seurajohto ei siihen taida uskoa, eikä osa teistä fanaattisista kannattajistakaan.

Onkohan vahvistusten peliajat muuten mitä luokkaa, hyvät Sport-asaintuntijat? Etteivät vaan saa eniten laatuminuutteja ylivoimaa ja muutenkin pelaa paljon? Se saattaisi korreloida tehojenkin kanssa...

Olen mielenkiinnolla seurannut keskusteluanne. Tosin ulkopuolisia ei kovin tervetulleeksi toivoteta teidän keskinäisiin intoksiinne. Pelaajiksi ulkopuolisia kyllä Sportiin otetaan ilomielin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä ilman Dickensonia ja McGregoria pärjää se on totta. MUTTA mielestäni Sportin kaikki realistiset mahdollisuudet liigapaikasta katoaa.

Jos nämä kaksi myytäisiin niin kuka ratkoisi peliti?
Mielestäni myyntilistalle voisi pamauttaa sellaiset nimet kuin Kuusisto,Cabana tervehdyttyään ja mahdollisesti jopa Rossi.

Rossi sillä varauksella kun en ole aivan varma minkätasoinen maalivahtikaksikko Sportilla on A-junioreissa. Mutta muistaakseni A-junnujen ykkösvahti on samaa tasoa Rossin kanssa??
 

J.Petke

Jäsen
Jos nämä kaksi myytäisiin niin kuka ratkoisi peliti?
Mielestäni myyntilistalle voisi pamauttaa sellaiset nimet kuin Kuusisto,Cabana tervehdyttyään ja mahdollisesti jopa Rossi.

Juu listallahan voi olla ihan ketä vaan, on vaan täysin eri asia sitten kenellä on kysyntää ja kenellä ei. En millään näe, että yksikään liigaseura ottaisi joukkueeseensa ketään noista kolmesta. Mestisjoukkueilla ei taas riitä rahat heihin ja ulkomaillekin on argumentit aika vähissä.

Ikävä tosiasia on se, että ne on myytävä keille on kysyntää.
 

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Ihmetyttää kun teidän usko omiinne on ajoittain horjuvaa. Toki McGregor ja Dickenson ovat vahvistuksia, mutta eivät he mitään sateentekijöitä ole. Kyllä Sportilla on rosteri sitä luokkaa, että menetystä pitäisi tulla ilman kyseisiä herrojakin.

Nimenomaan vastaavat minun käsitystäni sateentekijöistä. Dickenson on yksin taistellut pisteitä Sportille syksyn pimeinä hetkinä, koko joukkue ollut uskomattomassa koomassa ja Dickenson vain raataa. Merkitys korostuu vielä sateentekijä-tasolle kun otetaan huomioon Dickensonin vaarallisuus jo heti pelejen alussa. Viime kaudellakin Sportilla oli uskomattomia vaikeuksia avausmaalin teossa, ja silloin kunnostautui Kivimäki niiden tekijänä. Varmaankin lähes 8 Sportin avausmaalia pojalle kertyi...

Suuri peliaika johtuu suurelta osin Dickyllä ja Gregorilla suurista alivoimamääristä mitä Sport pelaa. YV:llä siellä pyörii toki monia muitakin, mutta kuitenkin n. 8 muutakin pelaajaa. Alivoimallahan kaksikko on muutenkin paiskonut pisteitä vähintäänkin seuraennätystahtiin. Sport tarvitsee näitä huippuvaarallisia pelaajian! Kärjistettynä Sportin loppurosteri on pappajoukkue ja pari nuorta tehotonta pelaajaa. Joku voi myös ihan tilastoja katsomalla todeta, kuinka monta tehopistettä joukkueesta katoaa, aika monta prosenttia kahden pelaajan saldoksi.

Vahvistusten ulkomaalaistaustalla ei ole ainakaan minulle mitään merkitystä.

Olen viimeiseen asti nyt yrittänyt olla kommentoimatta lisää tuota Rossin pelaamista, mutta nyt on pakko taas avautua. Siinä on kyllä oikeasti niin paska maalivahti. Olen ihmetellyt niitä täällä, jotka ovat pystyneet puolustella Rossin pelaamista. Totuus on, että Rossi imee aina ensimmäisen vedon. Rossi siis asettaa joukkueensa heti useimmiten tappiolle. Tämä vaikuttaa heti koko pelinkuvaan ja peli muuttuu helposti puskemiseksi.

Rossin riparikontrolli on C-juniorin tasolla. Ylivoimaisesti kaikista mestismaalivahdeista heikoin. Vaikkei vastustaja saisi kuin koko erässä näennäisiä paikkoja, niin Rossin ripareista niitä on tarjolla koko ajan. Painottaisin vastustajan valmentajana vain sitä, että 20laukausta = 3 maalia.

Rossi ei uskalla eikä osaa pelata mailalla ja on todella epävarma about jokaisessa pelitilanteessa. Aivan sama mistä se johtuu, mutta en haluaisi nähdä tätä pelaajaa enää Sportin maalilla. Rossilla on myös keskinkertainen hanskakäsi. Ainoa missä hän pärjää paperilla on valitettavasti koko, mutta silti tuntuu että hänellä on sitten vielä "huonoa tuuria" kun tulee maskiveto. Vitun löysä meduusa.

Huoh. Missä on Höylä?
 
Viimeksi muokattu:

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Kyllä ilman Dickensonia ja McGregoria pärjää se on totta. MUTTA mielestäni Sportin kaikki realistiset mahdollisuudet liigapaikasta katoaa.

Dickenson ja McGregor on hankittu nimenomaan joukkueeseen, minkä tavoitteena on nousta SM-liigaan. Sportin tavoite ei ole muuttunut miksikään, vaikka tämän hetkinen taloustilanne on tiukka. Dickensonin ja McGregorin kauppaamisesta Pelicansiin ei ole mitään tietoa sen enempää Vaasassa kuin Lahdessakaan. Kun HIFK-kannattaja El Crushero heitti eilen aamulla täkyn Pelicansin keskusteluun, tartuttiin siihen täällä välittömästi. Itsekin soitin Lahteen Pelicansia lähellä olevalle tutulle. Ei siellä tälläisestä mahdollisuudesta ole edes puhuttu mitään. Pelicans-ikoni Toni Koivusen poislaittaminen Pelicanseista (sopimusta ei jatkettu) ja Mestiksestä uusien pelaajien hankinta nostaisi Lahdessa sellaisen kansanliikkeen, että tuskin Pasi Nurminen sellaista vaihtoehtoa edes ajatteleekaan. Sen verran minulle kerrottiin, että Pelicans kartoittaa parin kovan vahvistuksen hankintaa, mikä on normaalia kauden tässä vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Dickensonin ja McGregorin kauppaamisesta Pelicansiin ei ole mitään tietoa sen enempää Vaasassa kuin Lahdessakaan. Kun HIFK-kannattaja El Crushero heitti eilen aamulla täkyn Pelicansin keskusteluun, tartuttiin siihen täällä välittömästi. Itsekin soitin Lahteen Pelicansia lähellä olevalle tutulle. Ei siellä tälläisestä mahdollisuudesta ole edes puhuttu mitään.

Tämähän on urheilumaailmassa monestikin sama kuin sanotaan että kaupat lyödään lukkoon huomenna!!! Kuinka monesti Harkimo/muu seurapomo kehunut kuinka valmentajalla on täysituki takana ja seuraavana aamuna lööpit huutaa kun valmentaja jo vaihdettu. Aika näyttää kuinka käy
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Dickensonin ja McGregorin kauppaamisesta Pelicansiin ei ole mitään tietoa sen enempää Vaasassa kuin Lahdessakaan.

No voi hyänen aika. Milloinkas näistä on etukäteen ilmoiteltu? Jos tuo iltapulun arvaus Sport-pelaajien lakkouhkauksesta ja sen aiheuttamista syistä on edes "sinnepäin", niin eiköhän herrat ole jopa ihan halukkaita etsimään itselleen uutta palkanmaksajaa. Sopimuksessahan voi jopa olla irtisanomismahdollisuus pelaajan puolelta jos palkat jää maksamatta.
 

theref

Jäsen
Dickensonin ja McGregorin kauppaamisesta Pelicansiin ei ole mitään tietoa sen enempää Vaasassa kuin Lahdessakaan. Kun HIFK-kannattaja El Crushero heitti eilen aamulla täkyn Pelicansin keskusteluun, tartuttiin siihen täällä välittömästi. Itsekin soitin Lahteen Pelicansia lähellä olevalle tutulle. Ei siellä tälläisestä mahdollisuudesta ole edes puhuttu mitään.

Aika hienosti olit kirjoittanut tuon viestin, jossa kirjoitat nimenomaan "kauppaamisesta". Siitähän tässä ei vielä ole ollut kysymys, mutta onhan se erikoista että agentti tarjoaa pelaajiaan toiseen seuraan kesken kauden.

Liekö tästä "tarjoamisesta" sitten ollut tietoa kummassakaan päässä? Lahdessa näköjään ainakin.

Itse toivoisin että Sport saisi palkat maksettua, kautta jatkettua ja näytettyä minne ne taidot riittävät.
 

Blues forever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jokaisella jääkiekkoa seuraavalla on mielipiteensä Tamista, niin minullakin.

Olen tietenkin seurannut Tamin esiintymistä julkisuudessa, lukenut usean hänen kirjoistaan -myös tuoreimman viime kaudesta kertovan eepoksen- ja ollut pari kertaa myös Tamin vetämässä yritysvalmennussessiossa.

Minulle tulee joka asiassa ja jatkuvasti Tamissa mieleen toinen julkisuuden henkilö ja entinen esimieheni.

Molemmat ovat aina vedonneet omaan kokemukseensa ja erinomaisuuteensa. Molemmat näkevät asiat mustavalkoisina; on vain liittolaisia ja vainolaisia. Molemmat näkevät jokaisessa eri mieltä olevassa ihmisessä potentiaalisen uhkan. Molemmat näkevät vain kaukaisen ison kuvan ja ovat valmiit tekemään mitä tahansa sen saavuttaakseen, myös arvelluttavin keinoin. Molemmat ovat mielestään aina oikeassa eivätkä erityisemmin siedä erimielisyyttä. Molemmat ovat valmiita pompottamaankin kanssaihmisiään, jos se oman aseman takia on välttämätöntä.

Ja todennäköisesti molempien ura sortuu korttitalon lailla...

Tuo toinen henkilö on Soneran ex toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander.

Toivon voimia Sportin kannattajille.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Molemmat ovat aina vedonneet omaan kokemukseensa ja erinomaisuuteensa. Molemmat näkevät asiat mustavalkoisina; on vain liittolaisia ja vainolaisia. Molemmat näkevät jokaisessa eri mieltä olevassa ihmisessä potentiaalisen uhkan. Molemmat näkevät vain kaukaisen ison kuvan ja ovat valmiit tekemään mitä tahansa sen saavuttaakseen, myös arvelluttavin keinoin. Molemmat ovat mielestään aina oikeassa eivätkä erityisemmin siedä erimielisyyttä. Molemmat ovat valmiita pompottamaankin kanssaihmisiään, jos se oman aseman takia on välttämätöntä.
George W. Bush.
 

Fordél

Jäsen
Dickenson ja McGregor on hankittu nimenomaan joukkueeseen, minkä tavoitteena on nousta SM-liigaan. Sportin tavoite ei ole muuttunut miksikään, vaikka tämän hetkinen taloustilanne on tiukka. Dickensonin ja McGregorin kauppaamisesta Pelicansiin ei ole mitään tietoa sen enempää Vaasassa kuin Lahdessakaan.

Äsken Lahden paikallisesta radiosta kuului vahvistus sille, että Sportin ulkomaalaisia on tarjottu Lahteen, mutta mielenkiinto on ollut aikas laimeaa...

Joo Sportin tavoitetta ei ole ehkä kaiken tämän hässäkän keskellä keritty muuttamaan julkisuudessa, mutta ulkkareita on silti tarjottu Lahteen eli ei taida tietosi olla sittenkään ihan kohdillaan. Se on sitten eri asia, että miten Lahdessa suhtaudutaan tällaisiin pelaajiin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Asiahan ei sinänsä minulle kuulu, sattuu vain olemaan sukua siellä päin. Ja jokunen niistä myös tukee Sportia, kukin tavallaan.

Uuden vuoden toivottelujen jälkeen tottakai juttu kääntyi myös lätkään ja Sportin, lievästi sanoen, epätoivoiseen tilanteeseen. Suurimman osan Sportin tukijoista mielestä yksi suurimpia syitä koko sotkuun on juuri Tamminen. The Man with Camel Boots. Kas kun ei ole vaihtanut vielä Hondaan.

Pikku ilmeistä puhelimessa lukien Tammisella on jo kevääksi jotain pestiä tiedossa Suomen ulkopuolella ja nykyiseen sarjasijoitukseen liittyen (ja Roki-tappioon) on sponsorien puolella tapahtunut jo aikamoista liikehdintää. Case Erholtzista mm. Tami oli puhunut suoraan täyttä paskaa eräälle tukijalle, tai siis ex-tukijalle jos Tami jatkaa. Enkä laita linkkiä, siffa.

Muutamasta pikkuasiasta lienee vielä kiinni, tyhjentääkö Sport pajatson tältä kaudelta. Se on sinänsä harmi, koska Sport on ollut aina väripilkku Mestiksessä. Mutta aika aikaansa kutakin ja edessä lienee uudet tuulet. Näillä eväillä jos kausi menee loppuun, niin aika kaukaa saa jatkoa hakea jollei tappiin mennä. Mutta jos pian ottaa aivot perseestä käyttöön ja vähän huljuuttaa lämpimässä vedessä, on jatko helpompaa.

Vaikka sinänsä ihan se ja sama.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvin riittää taas otsikoita Sportista ja Tammisesta. Tämän päivän Ilta-Sanomissa Tami vakuuttelee edelleen, ettei jää valmentamaan junnujoukkuetta ja lähtee jos Dickensonista ja Mcgregorista joudutaan syystä tai toisesta luopumaan. Mainitsee vielä scoutanneensa nämä jannut Sportiin.
 

Kolzig

Jäsen
Suosikkijoukkue
#37 Olie Kolzig, Caps, Pens, Jets
Ja todennäköisesti molempien ura sortuu korttitalon lailla...

Tuo toinen henkilö on Soneran ex toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander.

Toivon voimia Sportin kannattajille.

Kumpikin on lisäksi ns. sikarikkaita, etenkin Relander joka muutti ulkomaille linnaan asumaan. Eiköhän Tamikin kohta muuta johonkin Ranskaan nauttimaan rahoistaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jaska ja McGregor olivat tänään Sportin treeneissä, näin uutisoi Pohjalainen.
Joku on siis kaivanut kuvettaan eilen....
 

isopee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vetelin Kuivat
Jälleen kerran joku voi sanoa kommenttiani provoiluksi ja kehottaa hankkimaan elämän mutta siitä huolimatta totean kumminkin: kuvitteleeko joku että: Sport voittaa Mestiksen....tiputtaa......jonkun Jokerit, Ilves tms, ostaa liigalisenssin niinkuin irtokarkin ja syksyllä tippuu jäähän kiekko Kuparisaaressa Sm-liigan avausottelussa....???
 

Ohiveto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jälleen kerran joku voi sanoa kommenttiani provoiluksi ja kehottaa hankkimaan elämän mutta siitä huolimatta totean kumminkin: kuvitteleeko joku että: Sport voittaa Mestiksen....tiputtaa......jonkun Jokerit, Ilves tms, ostaa liigalisenssin niinkuin irtokarkin ja syksyllä tippuu jäähän kiekko Kuparisaaressa Sm-liigan avausottelussa....???
Tottakai omiin pitää luottaa... vaikka todella epätodennäköiseltä näyttääkin, mutta kaikkihan tässä maailmassa mahdollista. Ja jos ei tänä eikä ens vuonna, niin luultavasti joskus vielä. Toivottavasti nyt ei konkkaan mennä tänä vuonna ettei pohja kokonaan putoa vuosiksi. Usko kuitenkin siihen, että eiköhän tämänkin kauden jälkeen vielä Vaasassa kiekkoa Mestiksessä ainakin pelata.
 

Rocco

Jäsen
Jälleen kerran joku voi sanoa kommenttiani provoiluksi ja kehottaa hankkimaan elämän mutta siitä huolimatta totean kumminkin: kuvitteleeko joku että: Sport voittaa Mestiksen....tiputtaa......jonkun Jokerit, Ilves tms, ostaa liigalisenssin niinkuin irtokarkin ja syksyllä tippuu jäähän kiekko Kuparisaaressa Sm-liigan avausottelussa....???
Urheilussa on kaikki mahdollista. Viime kaudellakin epäiltiin ja arvioitiin sarjan menevän puhtaasti 4-0 Ässille, mutta kuudennessa pelissä muutama sentti pelasti Ässät Mestikseltä.

Itse tosin toivon, että tällä kaudella Sport ei voita eikä ainakaan nouse Liigaan, koska Tamilla on optio ensi kaudesta. Liiganousulla Tami saa jäädä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös