Kanadan junioriliigat: Bench Clearing Brawlia etsimässä 2008–2009

  • 42 161
  • 340

Animal

Jäsen
Major hockey leaguessa sit sattunut ikävä tapahtuma.. Don Sanderson 21 kuollut saamiinsa vammoihin tappelussa. Onko tämä liiga näitä topicin mukaisia juniori liigoja? Kohtuu harvinaisia nämäkin, mutta eiköhän joku ole taas kieltämässä koko jääkiekkoa tän myötä.. :)
Linkki aiheeseen:
http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=2-4&ID=142580

MLH eli Major League Hockey on Ontariossa pelattava ja alueen parastasoisin Senior -sarja. Molemmat tappelijat, Fulton ja Sanderson, pelasivat toki viime vuonna tässäkin ketjussa käsitellyssä OPJHL:ssa.

Surullinen tapaus ja erittäin ikävä uutinen koko lajin kannalta.
 
Valoisampana on tullut nostettua esiin klassisen näyttämön "Barnin" katsomokulttuuria alkulämmön pleksin yli huuteluineen ja useisiin villinpuoleisiin hässäköihin osallistumisineen. Ajankohtaisesti Frontsin David Ling yksi silmätikuista aikoinaan vierailuillaan ja "Maritimer" juuri sai osansa ikuisesti perinteiseen kiekkokulttuuriin kuuluvasta alkulämmön kuittailusta, joten eräänä iltana Ling omanlaisenansa muisteltuna merkkipaaluna junnukartalla kuunteli "O Canadan" avauskentässä kypärä päässään ja toisaalta iltoja sähköistäen viihdearvon korkealle heittäneessä ryhmässä mainintoina lisäksi hahmona nerokas ammattijätkä Trevor Doyle sekä myöskin väriä kiitettävästi tuoden vihaa niskaansa kerännyt Brett Lindros.

O:n ohjelmassa tänään juuri perinnetietoisen bongailun mahdollistava Gens vastaan Fronts ja haetusta näkökulmasta lienee parempi puhua pyhästä Kingstonista tai entisestä nostalgiapisteet kotiin poimivasta Canadiansista, mutta Fronts kyllä melkoisen aseeton tähän saumaan ja TOP-5 DeLoryn ollessa nähdyn aktiivisuuden pohjalta turhan kylläinen Gensin listalta itsestäänselvyytenä se huomionarvoisin iltojen potentiaalinen väriläiskä on kipinöivä Tyler Taylor.
En tiedä tuliko tehtyä kartalla vääryyttä Bramptonin Gregorackille sanoessani Knightsin Yovanicin ollessa se on kunniaakkaasti yksipuolisin muutaman vaihdon ammattijätkä tähän saumaan ja tätä kuvaa kyseenalaistamaan Gregorack tänään tulessa Erien listaa vastaan ja Peter Stevensin kanssa oman rivalrynsa rakentanut Gregorack lähtötähtien ollessa kohdallaan ottaa tästä illasta TOP-5 Gazdicin nimen korttiinsa.

Lännessä taas iso mahdollisuus Blazersin tulokas Cole Grbavacille ottaa tästä iso nimi Granthamin muodossa tulokaskorttiinsa nostamaan nimeä ottelijana esiin ja toisaalta katsastaa mikä toisen 1991-syntyneen Blazers tulokaaan Brett Lyonin panos tässä illassa on, joten toivottavasti reiät päässä ovat kohdallaan höyryä puskien ja otettu rooli illassa ovia avaavalla tasolla.
Hawksin Jordan saanut homman taas tyylikkäästi raiteilleen ja tapahtumia tulee iltoihin mukavalla sykkeellä, mutta varsinaiseen asiaan ei Acolatsen kanssa tuossa vuoden viimeisen poimintakierroksen illassa hässäkän yhteydessä harmillisesti päästy ja tänään Tipsin 1991-syntyneen Abneyn hanskattomien elonmerkkien lisäksi teemaksi keskinäisen illan liekkeihin heittäminen yhdessä liigan ykköshämmentäjän Kyle Beachin kanssa.
 
Pienenä korjauksena heti potentiaaliseen juonenkulkuun ja todella paljon nälkää DeLorylta merkintään kaivattaisiinkin, koska taistellut nimiinsä uunituoreeltaan kaksi iltaa edellisestä Guelph matsista panoksestaan alkulämmön roolin ottamisissa ja Guelphin listalta Ryan Baldwin poimi vastaavasta syystä neljä iltaa itselleen.
Toki Baldwinille toinen vastaava ojennus punaviivan ikuisten perinteiden vaalimisesta ja siitä nuo tuplat suhteessa Gens kaveriin, joten pientä näpäyttelyä myös HCH:n suuntaan tuoreeltaan Deloryn nälän kyseenalaistamisesta ja toe-to-toe maestro Baldwin juuri "Barnissa" Greenopin kanssa heitti vahvaa panosta tässä alkulämmön yliotteen hakemisessa.

Johtopäätöksenä Guelphin vahva lista tuottaa tapahtumia ja samassa illassa toki aina silmäänpistävänä mausteena kyynerpääsuojistaan suoraan aloituksesta myös luopunut Taylor vahvalla ilmeellä mukana tarjoamassaan jälkiruuassa.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
MLH eli Major League Hockey on Ontariossa pelattava ja alueen parastasoisin Senior -sarja. Molemmat tappelijat, Fulton ja Sanderson, pelasivat toki viime vuonna tässäkin ketjussa käsitellyssä OPJHL:ssa.

Surullinen tapaus ja erittäin ikävä uutinen koko lajin kannalta.

No niin kiitos, nyt selkis tämäkin. Arvelinkin että täältä löytyy tietämystä.
 
Guelphin vahva lista antoi hyvällä tasolla bongattavaa ja ilman punaviivalla roolia ottanutta Baldwiniakin ilta Owen Soundin kanssa tuotti perustason kolme lähtöä, joista tapahtuman ensimmäisessä Guelphin vähän taustalle hautautunut Matt Kennedy tulessa OS kaveri Josh Moesin kanssa oikeaoppisesti suoraan aloituksesta ja poimintana vaihtelua lähtövirtaan tuomaan Moes matkaan sentterin paikalta.

Gensin Taylor ei pettänyt ja taas todella vakuuttavan vahva ilme tarjolle. Ensin ajeli Frontsin Tyler Mortin oman maalivahtinsa päälle ja perään tyylilleen uskollisesti kipinöivä puristus James Marsdenin kanssa, joten taas tuollaista vanhan koulukunnan raivoa puskevaa otetta Taylorilta ja juuri tunnetta peli tuolta menneisyydestä kaipaa.

Aktiivisesti viime kierroksilla operoinut Majorsin Rinaldo suoraan aloituksesta otettussa Coltsin vahvan listan Dalton Proutin kanssa ja tällä kertaa viitatulla tunneosastolla jäi jälkeen Gensin Taylorin kädenjäljestä kierroksella, mutta kuitenkin juuri värikartalla Rinaldo ehdottomasti huomionarvoinen ja omassa korissaan myös ottelijana varsin pätevä iskijä.

Varsinaisten haettujen teemojen kannalta hiljaista ja hanskattomista elonmerkeistä taas näitä kenties pian luvassa Dubin lähdöistä tutun Justin Palazzon osalta, koska kaveri Jr.B:n KIJHL:ssa Kamploos Stormin lähtölistalla ja toisen primeikäisen Raidersissa otelleen Cody Vannin tavoin puuttumisellaan vapauttavat pari ruutua TOP-5 korista nuoremmille taistelijoille.
 
Lauantain rähinäkierroksen alla uskon murskaavana suru-uutisena Mike Reich on poistunut Bladesin vahvuudesta ja odottaa kaupatuksi tulemista kotonaan, joten ne viimeisetkin vanhan koulukunnan rähinähistoriaan viittaavat uskottavuuden rippeet Reichin mukana ulos ja tuoreen polven Charles Inglisin sekä Darian Dziurzynskin panoksesta huolimatta Blades laskettava suhteessa perinteiseen asemaansa melkoisen hampaattomaksi tähän saumaan.
Aito "hockey mouth" toki taas uskottavuuden tae, mutta eteenpäin katsoen Reichia ei viihdeosastolla ole varaa menettää ja kiekkojumalattarien puoleen kääntyen tämän kaverin tulisi hinnalla millä hyvänsä jatkaa uraansa vielä Dubin sykkeessä. Toisaalta yli-ikäisen kiintiöpaikkalaisen poistuessa Grantham Warriorsista sisään johtotähdeksi ja kunnon lännen Journeyman tarinaa istuvasti on Reichin hyvä mainetta tälläkin saralla pönkittääkseen kantaa vielä yhtä paitaa taipaleellaan.

Spokane otti lännessä sakot Amerks illan joukkuetason panoksestaan ja primeikäisenä Lettsin tulisikin jo pistää rahaa kiertoon, mutta tänään ohjelmassa kunnostautuneella ryhmällä Hawks ja nähtäisiinkö tapahtumassa tasokas uusinta viimeksi korkeatasoisen heittäneiden Jordanin sekä Donaghyn kesken.

O:ssa eräs liigan keskeisimmäksi hahmoksi noussut Gensin Taylor saa vastaansa Coltsin vaihtoehtoja tarjoavan listan ja Taylor huomionarvoisesti operoi tähän saumaan kolmen lähdön putkessa, joten ilme ollut kohdallaan ja noussut myös taistelemaan O:n aktiivisuuskuninkuudesta.
Frontsin Fenwick palasi ottelevaan tuossa perinnetietoisen bongailun mahdollistaneessa ja ei vavisuttavia juonikulkuja iltaan harmillisesti tuosta, mutta mainitusti punaviivalla roolia ottanut DeLory ulkona illasta ja alunperinkin tuo mahtipontinen 15 iltaa puhdas bushleague tulkinta.

O:ssa Niagaran paidassa Rinaldon kohdannut potentiaalia omaava 1991-syntynyt Victor Terreri kaupattu OJHL:ssa Vaughanin vahvalta listalta Bramptoniin ja täällä vetänyt myös 1990-syntynyt Vito Carnovale, joka juuri O:ssa otti Rangersin Masciolinin nimen korttiin kohauttaneessa illassa ja tämä nerokas tapahtumasarja taas kaukana bushleague leimasta.
 
Heikonlaista tarjontaa ja hyvin vähän tarttumapintaa, mutta Petesin eräs kauden onnistujista Jack Walchessen tulessa Hounds illassa Jake Carrickin kanssa ja kahden lähdon pikku putkessa operoiva 1990-syntynyt Walchessen kyllä ehdottomasti paikkansa valokeilansa ansainnut.

Aliu matkasi lopulta Wolvesin vahvuuteen takaisin ja varausvuoroja toiseen suuntaan mahdollisesti petaamaan jotakin tulevaa Gensin kanssa, mutta sitä rakenteita vavisuttavaa uran päätepistettä tässä haetaan kuin Reichille pelipaikkaa Dubin sykkeestä ja nimi listaan mainintoina Beatonin, LaForgen, Coupalin sekä Boulericen jatkoksi tyylillä maisemista lähteneenä.

Lännessä myös melko synkkää lauantaihin nähden ja tosin aina otellessaan huomionarvoinen Warriorsin Grantham taas lähdön arvoisella panoksella poimintakierroksella mukana, mutta kiinnostavan aktiivisuustilaston kannalta Cougarsin ammattijätkä Halliday poimi tahollaan yhden ja puskee rupeamaa eteenpäin nyt kolme (14) lähtöä ykköstykki Burgatin (17) perässä.
 
Tänään jännitystä nostattamaan ohjelmassa uusinta Gensin sekä Frontsin välillä ja punaviivalla oikeaoppisesti roolia ottanut Delory palaa ottelevaan, joten perinnetietoisen bongailun lisäksi mahdollisesti postinkantoa ohjelmassa ja edelleenkin pakonomaisesti asiaan tarttuen pyhän Kingstonin lähtölista ei kovinkaan kunnioitusta herättävällä tasolla.
Toisena näkökulmana tuo perinteinen punaviivakulttuuri ja perinteisimmän kaavanhan mukaan varsinaisen aina olennaisen showboatingin lisäksi vihreä valo ilmoitetaan heti alkulämmön alussa punaviivalle venyttelemään menemällä, joten nerokkaimmillaan heti kaksi valittua (tai useampikin pari keskiympyrässä) siinä vastakkain muiden vielä kiertäessä kenttään ja pahaa nukkumista erityisesti junnukoodistossa on olla vastaamatta vastustajan nälkäisen pudottautuessa siihen punaviivalle haastamaan heti askiin tultuaan.
Toki sitten tulee nämä perushämmentämiset ja yliotteen hakemiset tyypillisimmillään punaviivojen ylittelyn (aikanaan lähes takuuvarma pregame brawl ja nykyisellään lähes aina vähintään pikku tönimiset) ja tämän valvomisen suhteen, joten puhuttelevimmillaan alkulämmössä muiden vetäessä kiertojaan roolinsa ammattijätkät (esim. junnukehien temppukirjasta ammentaen koputellen lavan kärjellä sitä punaviivaa edestakaisin luistellen tai samoin tehden vesipullolla ruiskien) keskittyvät vain tähän joukkueensa loukkaamattomuuden vartiointiin ja toisaalta punaisella valolla iltaan sisäistämässäni koodistossa ottelijanstatuksen jätkä pysyy poissa punaviivalta (ainakin aktiivisen tai ensin punaviivalle haastamaan menevän roolissa).

Uskoakseni tuollaiseen pelin sisäisiä lakeja noudettalevaan parinmuodostukseen on Spitsin sekä Bramptonin illassa saumaa ja lähtökohtaisesti tulkitsisin näin, että Spitsin ykköskortin Greenopin haastaessa jo alkulämmössä ammattijätkä Gregorackin on vastattava ja joka tapaukseen taikatempuilla tai ilman Spitsin listan tulee odotusarvollisesti antaa bongattavaksi aina nuo perustason kolme lähtöä.

Coltsiin juuri Kingstonista kaupattu Peter Stevens on aktiivisuustilaston kärkipaikalla 12 lähdöllä ja 10.1 on mahdollisuus harrataa oikeoppisen itsestäänselvää bongailua Coltsin kohdatessa Gregorackin Bramptonin, mutta kärkikahinoissa terävästi mukana myös Gensin Taylor ja kentien kuitenkin katseet pitää taas viihdeosastolla kohdistaa tähän kaveriin tuon Fronts tapahtuman suhteen.
 
Greenop sekä Gregorack todella vaihtoivat ikuisen kaavan pohjalta puhelinnumeroja ja todellinen alan ystävä poimii pienimmätkin vihjeet alkulämmöstä, mutta itse illassa tulessa suoraan aloituksesta otetussa buckets off lähdössä Gregorack sekä Harry Young ja ihan mukava bongaus nimiltään tämäkin. Loppuun vielä pientä hässäkkää, jossa nälkäinen Wallace tulessa hyvällä ilmeellä Kyle DeCosten kanssa ja summerin soidessa Greenop myös askissa jo ratkenneessa. Näin ollen ensinäkemältä tärkeimpänä raju peluutuksellisen virhe Gregorackin ollessa penkillä ja näitä ei vain tällä tasolla saisi tulla.

Nälkäinen Rinaldo hurmoksessa ottanut neljä viiteen ja putken kannalta harmillisesti yksi ilta jäi väliin, mutta nyt korttiin Wolvesin yli-ikäinen Frankie Santini ja hyvällä tasolla Rinaldo kyllä toteuttaa itseään juuri nyt.
Majorsilta myös potentiaalia omaava 1990-syntynyt Cameron Gaunce väläytellyt ja tilille kolme viiteen iltaan, joten joukkuetasolla aktiivista otetta ja lähipäivät kertovat liikkuuko tältä lähtölistalta jokin nimi markkinoilla.

Lännessa Pats antoi Brandonin kanssa reippaasti perustason ylittävät viisi lähtöä nautittavaksi, joten ryhmä kosketuksissa juuriinsa ja huomionarvoisen aktiivinen Hitmenin Burgart taas huolestuttavasti kolme iltaa putkeen lähdöittä.
 
Jr.B:n GOJHL:ssa Marco Maggio antoi pikaisesti hanskattomia elonmerkkejä itsestään ja tunnetusti viihdeosastolla varsin luotettavasta kaverista on kyse, joten avausvetona turhan pienessä valokeilassa potentiaaliin nähden lähtö Strathroy Rocketsin tällä tasolla maineensa kärkiottelijana vakiinnuttaneen yli-ikäisen Joey Beauchampin kanssa ja nälkäinen Maggio eräs viime poimintarupeaman onnistujia O:ssa.
Toisena huomionaroisena poimintana Lambton Shoresin 1992-syntynyt ison potentiaalin Mitch Dunning kierroksella taisteli loistavasti samaan saumaan tupla majorit ( Fighting sekä Cross Checking) ja poikii väistämättömästi hyväksyvää nyökkäilyä kartalla, mutta O:n askeihin takaisin rahaa pankkiin pistämään tämä kaveri pitäisi saada ja tulevaisuuden todennäköinen tukipilari avasi kauden Sarnian vahvuudesssa.

OJHL:n askeissa taas reippaasti uskottavuutta kerännyt Miltonin Mac Whalen ulos näyttämöltä ajostaan Streetsville illassa ja pirteästi esiintyneellä nyt kasassa 189 minuuttia, joten potkun riittäessä kohden 300 minuutin haamurajaa ja Miltonin lähtölistalle Bramaleasta saapunut O:n lähdöistä tuttu Matt Reis ottanut tililleen yhden merkinnän seitsemässä illassa.

Monessa mielessä ajat muuttuvat ja uudet tuulet puhaltavat visiirien takaa sisältöä tuhoten, mutta osittain varmasti kiitos johtohahmo Ron Robinsonin eniten imagostaan kiinni pitänyt WHL edelleenkin kannatajapiireissään vaalii syvälle iskostunutta radiokulttuuriaan ja nykypäivänäkin eri ryhmien "play by play" hahmot erittäin tunnettuja sekä ennen kaikkea leimautuineita omaan joukkueeseensa.
80-lukulaisittain taas bussissa pitkiä kilometrejä joukkueen mukana istunut ääni selostaan villiä bench clearing brawlia Dubin ainutlaatuisesta sykkeestä ja ilotulituksesta innostuneena terävimmillään ajautuu myös itse aidon rähinäperinteen hengessä yhteenottoon katsomossa kotiyleisön kanssa, mutta pitkien etäisyyksien karussa liigassa edelleen paljon puhdasta radiobongailua ja lännestä lopulta käsiin eksyvät kuvamateriaalit lähes aina päivän tai kahden jälkijunassa lähtövirrassa.

Uskaltaisin väittää tuossa olevan tietynlaisen kulttuurillisen eron Dubin sekä O:n kesken, mutta uutta näkökulmaa peliin HCH:lle tarjoaa myös ensimmäinen edessä siintävä biitinhakureissu ja lasken tämän kyllä alan veteraanina tietynlaiseksi imagotappioksi visiirimaamojen kaikkea kontroloivalla aikakaudella.
 
Viimeksi muokattu:
Kauppahuhut vellovat kuin lähtöhuhut ennen kuumaa iltaa ja keskeisistä nappuloista puhuttaessa viimeinen Knightsin lähtölistalle liikuteltu on Guelphin Leigh Salters, joka ottelevaan palattuaan terävimpänä näyttönä huhua tukemaan heitti ovia avaavan panoksen lähdössä ennakoidun ykkösvastustajan Spitsin Greenopin kanssa ja terävimmillään TOP-10 tasolla täydessä ottelukunnossa varmasti operoiva 1989-syntynyt Salters kuitenkin värikartalla turhan paljon Mashinter henkinen game fighter HCH:n makuun.

Yli-ikäinen Brett Bellemore palaa Whalersin vahvuuteen ja näin ollen ryhmällä yksi ylimääräinen kiintiöpaikkalainen vahvuudessaan, joten tietäisikö taas liikkumista Fletcherille ja kieltämättä panoksellaan 1991-syntynyt Devane kyllä noussut vahvasti haastamaan joukkueen ykkösottelijan leimasta.
Toisaalta TOP-10 Fletcher istuu lähtökohtaisesti kuitenkin hyvin Whalersin paitaan sekä Velluccin valmennukseen, joten tässä mukavasti aina odotusarvoa iltoihin ja kieltämättä kuitenkin nuo 2006-2007 HCH:n toimesta ennakoidut Trevor Doylen saappaat haetussa mielessä nerokkaana hahmona jäänevät tällä tiedolla täyttämättä O:n jatkumossa.

10.1 siis tuo liikkumisen takaraja myös lännessä ja tuollaisia potentiaalisia nimiä kartalla ovat häntäpään ryhmien yli-ikäiset Warriorsin Grantham sekä Bruinsin Bhungal, mutta juuri lännen rähinäperinteen vaalijan Reichin menettänyt Blades kauppasi myös toistaiseksi vaisuksi jääneen Duane Sutterin pojan 1991-syntyneen Brodyn Lethbridgeen vaihdossa varausvuoroihin ja Bladesin soisi mainitusti petraavan markkinoilla rutkasti uskottavuuttaan.
 
Vaisusti kunniakkaasta rähinäperinteestään sekä aktiivisesta lähtökulttuuristaan ammentanut Pats vapauttanut Cody Hansonin, jonka kuitenkin voisi nähdä ottaneen roolia haetussa mielessä ja kaveri ura jatkuu Jr.A:n SJHL:ssa. Toki näillä mentäessä tämäkin isku tuntuu kuin häpeällinen visiiri kanukkikiekkoilijan naamalla ja jatkotarinana nostin tasoltaan O:n hierarkissa alempana operoivan 1991-syntyneen Whalersin Devanen haastamaan yli-ikäisen Fletcherin ryhmän ykkösottelijan statuksesta juuri tuon roolin ottamisen näkökulmasta.

Isona uutisena Dubin ykköshämmentäjä Beach Tipsin vahvuudesta Lethbridge lähtölistalle ja iltojen sähköistäminen jatkukoon totuttuun tapaan panosten hiljalleen kasvaessa, mutta olisi istunut kuin Schmautzin maila Robinsonin silmään Bladesin listalle ja ne edelleen fanaattisesti Shawn Yakimishynia palvovat villin rähinäkiekon ystävät olisivat kyyneleiden valuessa antaneen ensimmäisessä kotialkulämmössä perinteiset Standing Ovationit.

Blazersin lupaustenlistalta taas kovuutta haki nyt 1992-syntynyt Brandon Underwood, joka T-Birds illassa isoa rahaa pankkiin pistäen otti korttiinsa yli-ikäisen Chris Cloudin nimen ja samalla sai linjamiehen luistimesta käteensä lähdön sykkeessä. Näin ollen kaveri toistaiseksi ottelevasta sivussa ja tulokkaista hurmoksessa hetken poiminut Linden Saip kadotti otettaan pudottuaan Bruinsin Dylen McKinlayn nyrkkiin, mutta Blazersista puhuttaessa odottavat katseet edelleen 1991-syntyneen Brett Lyonin yllä ja kenties kaveri ottaakin kerralla sitten aina sen ison rakenteita vavisuttavan kilahtamisen.

Seuraavaksi kuitenkin Blazersilla tänään ohjelmassa Hawks ja eiköhän Jordanin kautta jotakin piristävää viihdearvoa korottavaa iltaan saada aikaan, mutta polttelee kyllä O:n puolelle hypäten tuo Spits vastaan Knights rivalry ja herkkupalat loppuun säästäen tarinankerronnallisesti pankin räjäyttäen Rinaldo Londonin lähtölistalle toiveisiin vastaten.
Tämä poikii väistämättömästi hyviä asioita ja eikä varmasti jätä ketään kylmäksi, joten takuuvarmasti ainakin yhdet O:n perinteisestä ytimestä ammentavat Gongshow iltamat tästä tarjolle loppukauteen Hunterin taas toden teolla "bullyhunter" Branchin hampaisiin nostaen ja lähtölistoja toistaiseksi arvaillen tänään Knightsin ohjelmassa uuden ajan päänavauksena Erie.
 
Kuin olisi läpi tuulen ja tuiskun taivaltanut saadakseen biittitilanteensa turvattua taas joksikin aikaa ja kartalla taas tapahtumat virtaa päivässäkin kuin tilanteet kuumassa illassa yhdessä erässä, mutta rakenteita vavisuttavassa linjanvetäjässä lammen isot kalat Gensin DeLory sekä Bullsin Mashinter tasokkaassa buckets off lähdössä oikeilla ja molemmat taistelivat tililleen näpäytyksenä yhden illan otettuaan oikeaoppisesti piponsa pois.
Toki tässä valitettaviin ajankohtaisiin tapahtumiin tarttumatta ollaan oltu jo pitkään tällä itsetuhoon vievällä tiellä ja taas yksi lajikuvaa vääristävän visiirin takaa tehty tulkinta nakertamaan O:n lähtökulttuuria, joten tällä ennakoitavalla kehityskululla lopullinen isku game lähdöstä taas askelta lähempänä ja toisaalta loogista kaavaa rikkomaan viiden illan peruspaketin sijaan Rangersin Masciolini otti Brampton pelin panoksestaan kolme matsia.

Nappuloita on liikuteltu ja mielenkiintoisena Saginaw tuonut sisään primeikäisen Ryan Schnellin USHL:sta korvaamaan kaupalla Wolvesin listalle matkannutta Kain Allicockia. Puolin ja toisin odotuarvoa nostattavaa liikehdintää kartalla ja Knights myös ennakoidussa isossa kaupassa Gensin kanssa, mutta olennaisella osastolla ei tuonut Tayloria juuri tulleen Rinaldon lisäksi todellisena viihdeosaston jättipottina ja Knightsia sivuavana huhuna Houndsin Pelusoa ollaan vielä tuomassa ennen siirtorajan umpeutumista selkeäksi Greenopin ottavaksi kokonaisuuden johtötähdeksi.

Lännessä markkinoiden ehkä kuumin nimi Warriorsin yli-ikäinen Grantham Rocketsiin ja reippaasti siitä uskottavuutta ottelevaan, mutta valona kertaalleen jo dubin kattauksesta poistunut liigan ykkösottelijan tittelistä juuri Granthamin kanssa taisteleva Matt McCue palaa Tigersin lähtölistalle ja mainintana lähtövirrasta Portlandin Jordan ei pettänyt vaan poimi Blazers iltaan merkinnän Josh Caronin kanssa.
1991-syntynyt Caron nerokas ilmetys Blazersin ennestään vahvaan ottelevaan ja operoinut Jr.B:n KIJHL:ssa kasaan 182 minuuttia uskottavuutta 29 illassa, joten viskelee varmasti hyviä asioita polkunsa varteen ja uran ensimmäinen työnäyte dubissa varsin ovia avaavaa materiaalia.
 
Tyler Taylor kuitenkin tänään tapahtumapaikalla Knightsin vetäessä juuri Gensia vastaan ja eiköhän tuohon jotakin viihdearvoa kohottavaa saada Rinaldon kanssa kehitettyä, mutta mielenkiintoisena kohtaamisena kierroksella myös näillä mentäessä Peluson Hounds vastaan Greenopin Spits.
Toki Peluso vielä Knightsin vahvuuteen ja perinteisten arvojen sekä uskottavien lähtölistojen ystävä on todella vaikeassa tilanteessa valitessaan puoltaan, mutta Spitsin 0.12 ruudussa otteleva aktiivinen Adam Wallace otti työnäytteenä vakuuttavan juuri yli Sarnian Brett Appion ja tähän saumaan taistelee tiukasti vuotta nuoremman Whalersin Devanen kanssa vuoden tulokkaan tittelistä.

Houndsilta tosin Jake Carrick sivussa ottelevasta taisteltuaan kätensä rikki buckets off vedossa Petesin Jack Walchessenin kanssa ja Saginawin uusi naama entinen Colts varaus Ryan Schnell saa tänään vastaansa Sarnian listan, joten näyttöjä muissa kehissä otellun maineen tueksi kaivataan ja ilta näyttää saako vaikkapa ulos ennakoidusta TOP-10 ottelijoiden paikka jaosta pudonneen primeikäisen Matt Martinin kanssa lähtötilin heti avatuksi.

GOJHL:ssa luottopoimija Lasallen Maggio rakentelee heti putkea ja lähdöstä Lambton Shoresin Ben Woodleyn kanssa mukavasti game liigassa toinen lähtö putkeen, mutta lännen Jr.A:n askeissa ilman gamepeikkoa poimiva Beausejourin Joey McEwan tulessa Winnipeg Southin Jesse Goertzenin kanssa ja parin väliin jääneen jälkeen McEwan lähtöön kiinni.
O:ssa avannut yli-ikäinen Kody Musselman taas OJHL:sta nyt GOJHL:n Brantford Golden Eaglesin vahvuuteen ja muodostaa Bramptonista pudonneen Luke Van Moerkerken kanssa varsin uskottavan parin lähtölistalle, mutta mielenkiitoisesti näyttää näillä O:n lähdöissä koulituilla tie vievän alaspäin ja uskoa tulevaan luomaan edessä siintää 6.2 seuraava kohtaaminen Knightsin sekä Spitsin kesken
 
Hereillä pitää olla tai vedetään pystyy ja suoraan uunista nyt tuo jokin aikaa sitten vihjailtu Salters Londoniin kävi toteen ja lähtövirrassa primeikäinen henkilökohtaisena arvonsa säilyttävänä käyntikorttina Greenopin kanssa vahvan työnäytteen heittänyt kaveri ottelee näillä mentäessä Knightsin 0.03 ruudussa.
Tosi isona miinuksena piti viitatussa suoraan aloituksesta otetussa piponsa päässä ja taas kiekkojärjellä tulkiten se viimeinen lisäys kilpavarustelussa lähtölistaan, joten tällä tiedolla Londonissa syntynyt Salters tänään Knightsin ottelevassa Gens illassa ja avausvetoa odoteltaessa tarvittaessa leveyttä myös tuoden mahdollistaa näppärästi Yovanicille railakkaamman roolin ottamisen hinnasta välittämättä.

Kansion voi sulkea siltäkin osin, että liikkumaan huhuiltu Peluso Bramptoniin ja näin ollen isoa uskottavuusleikkuria Houndsin lähtölistaan Carrickin myös ollessa ulkona. Toisaalta mikä lienee Bramptonin Gregorackin kohtalo tämän jälkeen ja Brampton kyllä hyvin mukana O:n kärkikahinoissa, joten vahvistetaanko oikeaoppisesti rakennetta Spitsia tai Knightsia vastaan vedettävää finaalisarjaa silmälläpitäen ja kiekkototuutena leveyttä lähtölistassa ei tässä pelissä ole koskaan liikaa.
 
Salters, Rinaldo sekä Yovanic Londonin ottelevassa ja lohduttavasti toimii varmasti buckets on aikakaudellakin, mutta ei mitään suurta ilotulitusta tähän Gens iltaan ja tosin hahmona armottoman viihdyttävä Yovanic jatkoi valitsemalleen hahmolle uskollisesti omaa kulttistatuksensa luomista O:n askeissa.

Kyseenalaistin Houndsin uskottavuutta tähän saumaan ja heti tarjolle poikkeuksellisen kuuma ilta Spitsin kanssa, mutta toisaalta kiekkototuutena näitä Gongshow iltamia vahva lista luo vastustajasta riippumatta ja toki Houndsin näkökulmasta 7-1 päättyneessä pitääkin pestä pyykkiä turhautumisen puskiessa käyttövoimana pintaan.
Ei tunnetta ilman turhautumista ja vapisevin käsin biittiä huuleen tämän tapahtuman sähköisyyden koskettamana, mutta mainitusti Knightsia viihdeosastolla haastaen Greenop, MacDermid, Young sekä Wallace kyllä värittävät iltoja tehokkaasti ja mikkihiiri-lippisten kiristäessä hermokontrolli terminä vain peitään taakseen heikon rakenteen.

O:ssa vielä Wolvesiin matkannut Allicock heti lähtöön kiinni Majorsin Rob Flickin kanssa ja Saginawin Schnell mukana lähdöittä Sarnia illassa, mutta sunnuntaina ohjelmassa ryhmällä Rangers ja antaisiko siellä akkujaan lataillut Masciolini vetoapua?

Lännessä Liam Darragh huomionarvoisista kaupalla Broncosin vahvuuten ja heti merkintä Patsin Colten Teubertin avustamana, mutta Rocketsin ottelevaan siirtynyt Grantham myös toisaalla herätyskellossa tulessa mielenkiintoisessa Hawksin Jordanin kanssa ja hyviä asioita viskelevä Jordan operoi nyt kahden lähdön pikkuputkessa kohden lauantai-illan Amerks tapahtumaa.

Jr.A:n OJHL:ssa Paul Gismondi Mississaugan ottelevassa ja tämä kaveri järjestää läsnäolollaan illoissa tapahtumia varmasti, joten merkkinä potentiaalista avausillassaan ajosta pihalle ja hyvä saada Gismondikin kuvaan mukaan.
 
Toki odotusarvoa iltoihin nostattamaan Cole Grbavac, Josh Caron, Brett Lyon, Linden Saip, Brandon Underwood olisivat riittäneet mallikelpoisesti nykymittareilla, mutta tulokasosastolla Blazers toi nyt sisään 1992-syntyneen Ryan Hanesin ja nilkkaleikkauksesta toivottuaan ehtinyt sesonkiin ottaa Jr.B:n KIJHL:ssa odotuksia herättävät 83 minuuttia uskottavuutta 19 illassa.
Loistavaa kiekkotyötä tunnustetuilla mittareilla kyllä Blazersilta ja näiden nimien varassa jo ensi kaudella poikkeuksellisen tasokas rakenne nykymittareilla, mutta sitä ennen vastassa lauantain kaiken mahdollistavassa alkukantaisessa rähinähuumassa Bruins ja Grbavacin asemaa ikäluokkansa ykkösottelijana dubissa haastamaan Tipsin Abney juuri hyvällä panoksella mukana buckets off lähdössä Amerksin McColmin kanssa.

Lännessä ei ole ainakaan vielä lähdetty O:n perässä buckets on linjalle ja kulttuurinvastaista tuhoamistyötä se onkin, mutta Hitmenin liigan ykköspoimija Burgart neljän illan lähdöttömyydessä Kootenay iltaan ja rakenteen toinen huomionarvoinen Ian Schmautz ollut edelleen polvivaivaisena sivussa Hitmenin ottelevasta.
Oil Kingsin 1991-syntynyt aktiivinen ammattijätkän luihin ja ytimiin iskevän otteen omaava Jesse Pearson myös olkapäävaivaisena sivussa poimimisesta viihdearvoa syöden, mutta takautumia mukavasti poikien Rocketsin uusi naama Grantham numerolla 27 herätyskellossa ja hyväksytettynä kiekkototuutena tunne tehdään lähdössä.
 
Blades huomionarvoisessa Warriorsin kanssa ja vuosien varrella monia railakkaita sotia näiden ryhmien välillä on nähty, mutta mukavasti ilman lähtölistoilta poistuneiden Granthamin sekä Reichin panosta tarjolle lauantai-iltaan kuin visiiri mikkihiirelle istuva brawl ja toisaalta ellei mitään pinon alle hautautunutta ilmaannu Blades esiintyi hämmentävän vaisusti siirtomarkkinoilla.

Tigersiin palannut yli-ikäinen McCue kierroksella lähdössä Broncosin Matt Tassone kanssa ja odotusarvoltaan mielenkiintoisimpana poimintana kierroksen tarjonnasta Tipsin Abney vastaan Spokanen Donaghy, mutta viihdeosaston luottokortit Burgart sekä Jordan lähdöittä tahoillaan ja poimintarintaman valona taas Bobby Schultz ennakkotiedoista poiketen Hitmenin ottelevassa.

Blazers myös hämmentävästi tasokkaalla listallaan harmaalla panoksella illassaan Bruinsin kanssa ja O:ssa taas Coltsin isojen odotusten 1991-syntynyt Kyle Clifford tulessa kipinöivässä Bramptonin Mathew Clark kanssa oikeaoppisesti suoraan aloituksesta, mutta lähdön uskottavuutta nakertaen nykylinjaan buckets on ja HCH:n kaltainen vanha koira ei bongarina kyllä opi uusia temppuja.
O:ssa tietä tulevaan valaisevana tietona Peluso sekä Gregorack Bramptonin ottelevassa, joten taivaanmerkit kohdallaan ja vaikka ei lähtöjä Coltsin vaihtoehtoja tarjoavaa listaa vastaan tällä tiedolla menemme kuitenkin luottavaisesti askeleen eteenpäin.

Bullsin TOP-5 asemista taisteleva Mashinter aktiivisena ja nyt korttiin näpäytyksen jälkeen merkintä Whalersiin palanneen Brett Bellemoren kanssa, joten yrittää nostaa panoksellaan Bullsia tuolta nykyiseltä Hockey Jennifer tasolta ja Owen Soundin 1990-syntynyt Erien yli-ikäisen Biggersin ottanut Paul Bezzo kyllä poimintarupeaman näytöillään primekaudellaan 2009-2010 poistuneiden kautta potentiaalinen TOP-10 korin ottelija.
 
Vetää vanhan koulukunnan bongarin sekä lähtöfanaatikon sanattomaksi, kun lähtölistojen tasolla lupaavat tapahtumat Spits vastaan Wolves sekä toisaalla uusinta Coltsin sekä Bramptonin kesken taaperrettiim läpi lähdöittä.
Ei edes itsestäänselvää Gregorackin sekä Stevensin kesken luomaan tarinasta kunnon rivalryn ja mennään nyt kuitenkin parempaan uskoen eteenpäin sen varassa, että Gregorack edelleen Peluson kanssa ottelevassa ja toisaalta sunnuntai perinteisesti huonosti lähdöille istuva päivä kartalla.

Londonin Yovanic kuitenkin taas pisti viihdearvoa korkealle Majors illassa ja antoi jopa ehkä pienen Bullying siiman Brachille vietyään pikaisesti postia Devante Smith-Pellylle tämän kolattua Yovanicin ensin jäihin, mutta hyvää tunnetta pikku hässäkällä oikeaoppisesti heti illan alkuun ja kokonaiskuvassa uusi naama Salters teki tilattua työtä ottamalla Neuberin suoraan aloituksesta ykköskorttien vedossa.
Knightsin ilmeen palauttajana sekä piikkinä "Bullyhunter" Branchin suuntaan Salters HCH:n silmissä osakkeitaan reippaasti nosten ajeli myös Matt Russon oman maalivahtinsa päälle kolmannessa ja myös peluutuksellisesti nerokkaasti Yovanicin ollessa askissa potentiaalia isoonkin viihdekattaukseen oli, mutta homma alkaa olemaan Hunterin mukaisilla urilla ja vain siirtoruletin kiistaton ykkösnimi Rinaldo toistaiseksi jäänyt taustalle.

Lännessä myös vaeltamista harmaudessa ja kierroksen ainoana pilkahduksena Tipsin Abney vastaan Hawksin hyviä asioita kiitettävästi viskelevä Jordan, mutta Abeny pohjalla ollut Spokanen Donaghyn kanssa mukavasti kipinöivä buckets off puristus Dubin sykettä mukaillen ja Jordan aktiivisuuden huumassa taistellut tililleen kolme merkintää neljään iltaan.
 
Käsittämättömänä potentiaalin tuhlauksena Mike Reich nyt Jr.A:n SJHL:ssa ja todella nöyrimmin on syytä kiittää kaveria kaikesta, mutta todellisena arvonantona Dubin sykkeessä tuo pyyntö jättää kaveri ottelukuntoisena illan ottelevassa ulos viime kauden Pats illassa ja tälle tasolle operoimaan ei aivan köykäisin eväin kartalla päästä.
Poimintakierroksella lännessä taas vuorossa Pats vastaan Blades ja eiköhän kattilan voi huoletta jättää siihen levylle, mutta toisaalta kenties tähän iskeytyy se tilastollinen rähinäilta perinteisten kesken ja edelleenkin maan pettäessä jalkojen alla voimme aina karata sirkukseen tai liittyä muukalaislegioonaan.

O:ssa London todella noussut viime poimintarupeaman notkahduksestaan tasolleen ja tällä viittaan Dale Hunterin aikakauteen Knightsin vastuullisena, mutta toki väistämättömästi askel askeleelta kartalla miedompaan suuntaan kokonaiskuvassa ja hyvin Hunter uinut vastavirtaan heitellen kapuloita huolestuttavan kehityskulun rattaisiin.
Tietysti "Shinerin" poissaoloa ei olisi kestänyt mikään lista viime sesonginsta puhuttaessa ja monet keskeiset palaset vielä ilmeeltään puhuttelevasta Knightsin 2006-2007 ryhmästä ulkona, mutta nyt kouriintuntuvasti valoisampaa ja Knights kauttaaltaankin se keskeinen ryhmä puhuttaessa O:n askien sähköisyydestä 2000-luvulla.
Yksipuolinen roolinsa ammattijätkä Yovanic nerokkaasti vakinappulana ottelevassa ja oikeaopisesti alkulämmöstä illan roolinsa läpivetämisen aloittava viihdyttäjä hyvin kaukana tuollaisesta enforcer muotista, mutta tulevaan suunnatessa tärkeimpänä mainitusti jo 16-vuotiaana OPJHL:n Hamitonissa härskiotteisen iltojen sähköistäjän sankarinviittaa kantanut Rinaldo ja hioutuneeseen makuuni turhan laimeaksi game fighteriksi leimaamani Salters myös heitti Majors illassa loistavasti tarjolle tuollaista vanhan koulukunnan "Gooning it Up" otetta.
Rakenteessa tukevat Jason Wilson, Justin Taylor ja Tucker sekä Garett Hunter, joten uskottavuuden sekä oman selkärangan kannalta elintärkeää leveyttä kuumiinkin iltoihin panosten kasvaessa ja lopuksi kiekkototuutena todellakin tietoisesti haettu kattiloiden yli kiehuttaminen aina hatun noston arvoista kartalla.
 
Taas yksi kiekkoilija lopullisesti vahvuudesta poissa ja Tipsin juuri pudottamana 1990-syntynyt Jordan Mistelbacher vaihtoi toisiin kehiin, mutta eteenpäin katsoen tuo huomionarvoinen Patsin sekä Bladesin kesken tuotti yhden lähdön Garrett Mitchellin sekä Teigan Zahnin kesken ja näin ollen mentiin taas sieltä missä rima oli matalin.
1990-syntynyt Zahn Bladesin tuulessa huojuvan rakenteen tukipilareita kyllä tuollaisena perusosaston ottelijana ja Mitchell mainitusti yksi lännen kattauksen huomionarvoisimpia 1991-syntyneitä ison liigan poimintatilaisuutta silmälläpitäen, mutta eipä olisi uskonut homman viime kauden värikylläisten keskinäisten iltojen pohjalta menevän näin laimeaksi ja Bladesin mennessä pitkälle panosten kasvaessa harmi ettei tee sitä tällä otoksella perinteilleen uskollisesti.

Lethbridgen isoa rahaa pankkiin pistänyt 1992-syntynyt Cody Castro tarjosi hanskattomia elonmerkkejä itsestään pienen hiljaisuuden jälkeen ja tulokaskorttiin Warriorsin Paul Bonar, joten vahvasti taistelee kyllä huomionarvoisimman 16-vuotiaan tittelistä poimintarupeamaan ja tämä tarina Dubin sykkeessä tarjoaa vielä lukuisia hanskattomia pysäkkejä.

Tänään tapahtumavirrassa odotettavissa julkitulo Branchilta liityen tuohon buckets off/buckets on-linjaukseen ja käsittääkseni vahvistaa tuon yhden illan näpäytyksen pysyväksi tulkinnaksi pipon poistamisesta tai chinstrapin avaamisesta ennen lähtöä, joten eksyksissä harhaillaan visiirin peliä vääristävän kuvan takana ja yksityiskohtiin tartuen miten näillä mentäessä tulkitaan perinteinen remmin niskan takaa kiinnittäminen aloitukseen tultaessa?
 
Eipä mitään uutta kiekkotaivaan alla tuossa Branchin linjauksessa ja buckets off tuottaa nyt lopullisesti vahvistetusti näpäytyksenä yhden illan, joten Branch jatkaa valitsemallaan tiellä anti-fighting guruna ja enpä olisi uskonut tämän häpeällisen päivän kyllä koittavan tällä aikataululla.
Tarttumisen arvoisena järjettömyyksien pykäläviidakosta tällä kertaa "if a player removes his opponent's helmet" ja tästä visiirinaamojen sanakirjaa vaativasta linjauksesta toki myös ajan henkeen tuo ilta, mutta näin mentäessä mielenkiintoisia tulkintoja tullaan näkemään ja pakollisten kaulasuojien kohdalla jo kananmunat tai lihapullat kohden Branchia.

Joka tapauksessa Knights sekä Spits O:n kärjessä ja tämä saa kyllä hymyilemään, mutta lännessä tänään Portland vastaan Spokane ja todella toivon tasokasta buckets off helmeä TOP-5 koriin tiensä palattuaan otelleen Jordanin sekä kipinöiviä tarjoavan primeikäisenä Spokanen Donaghyn kesken.
 
Ei osumaa dubin sykkeessä ja SJHL:ssa Mike Reich avausillassaan lähdöittä Melfort Mustangsin ottelevassa, mutta kartan luottokortti Joey McEwan tulessa MJHL:ssa Winkler Flyersin Amerksin vahvuudesta pudonneen primeikäisen Cam Stevensin kanssa ja teemaan liittyen eiköhän vuorostaan lännen toimintatapojen "kovuuteen" muutama syytävä sormi osoittele Tipsin listalta pudonnneen Mistelbacherin valitettavan lumihankeen päättyneen tarinan päätepisteen johdosta.

Kyllähän tuosta Branchin linjanvedosta on kaivettavissa pinnan alle katkettyinä vielä seuraavat järjettömyydet ja kaiken ymmärryksen vastaisesti kaksi iltaa sille, joka oikeaoppisesti vetää buckets off toisen mennessä buckets on ja tämä ei kyllä avaudu ilman visiiriä. Toisena lopullisesti hämmentävänä pykäläviidakosta, jos pipo toiselta ottelijalta lähtee (accidentally dislodged) lähdön sykkeessä linjurien on uitava välittömästi sisään ja tämä toteutuessaan on seurauksiltaan vakavampi kuin game lähdöstä.

Buckets off tai Buckets on, mutta kyllä näissä kehissä ottelijanleiman taistelijoilla kypärät ovat aina olleet niin löysällä, että lähtevät pienellä pään heilautuksella tai pyyhkäisyllä. Tämä HCH:n kirjoissa tietynlainen itsestäänselvyys ilmastosta riippumatta ja tuo buckets off taas suoraan aloituksesta erityisesti mentäessä kenties keskeisin junnukehien ammattiylpeyden sekä viime kädessä todellisen kunnioituksen merkki moraalioppaiden aikakaudella.

Raivo puskee ulos korvista ja vuorossa olevat soturit todella vanhan koulukunnan henkeen vihaavat palavasti sitä toisen päällä olevaa paitaa, mutta käsityskyvyn sumentavasta punaisesta vaatteesta huolimatta homma hoidetaan oppikirjojen mukaisesti right off the draw sekä buckets off normeilla. Tässä siis isketään todella ytimeen ja sinne vampyyrin sydämeen, joten nerokkaat yleisön mukaan tempaavat sekä viihdearvon kattoon nostavat tyylikkäät kypärättömät square offit O:ssa lienevät museotavaraa ja kiekkototuutena "You change the game like a girl changes clothes".
 
WHL:n johtohahmo Ron Robinson nostaa taas osakkeitaan vanhauskoisen silmissä ja on tuoreeltaan todennut ettei dubissa tulla tekemään mitään muutoksia kesken kauden. Tosin huolestuttavasti samassa yhteydessä totesi, että kesän tapaamisessa tullaan keskustelemaan Q:n kauden alla tekemistä linjauksista pelin tuhoamiseksi sekä näistä tuoreista O:n visiirin vääristämistä tulkinnoista ja sen pohjalta mahdollisesti joitakin muutoksia pykäläviidakossa tullaan näkemään 2009-2010.

Eli tosiasiat tunnustaen WHL ainakin tämän rupeaman vapaan buckets off kulttuurin saareke, jossa sisään viety kypärän taivaan tuuliin lennättävä isku ei tuota Branchin kädenjälkeä mukaillen yhtä iltaa kiitoksena ja toisaalta tämän kuningasajatuksen toteuttaminen käytännössä pitää kyllä katsastaa alkaen tulevasta poimintakierroksesta.
Hanskat vielä kädessä vanhaan Euro henkeen minimoimaan käsivammojen riskiä kauden aikaisten Coltsin Cliffordin sekä Houndsin Carrickin tapausten pohjalta ja seuraavasta lähdön sykkeessä murtuneesta leuasta häkit naamalle toteuttamaan tämän painajaismaisen mitsin kädessä kuvaelman yksi yhteen.

Eräänä bongarin huomion vangitsijana O:ssa Knights vastaan Rangers ja parivaljakko Rinaldo sekä Yovanic saattavat kyllä saada korkean viihdearvon Masciolinin kanssa todellista juhlatunnelmaa osuessaan aikaiseksi. Raapaisua näin ollen vainottuun Gongshow iloitteluun eräänä O:n kiekkoperinteen tukijalkana ja eräänä lupaavana perustason kolmen lähdön iltana taas Wolves vastaan Colts, jossa vaihtoehtoja tarjoavien lähtölistojen pohjalta mahdollisuus buckets on tarkkailuun ja kyllä tässä on tahtomattaan ajautunut hautajaissaaton tulkitsijaksi.
 
Tällä tuhon tiellä edetään ja mitkä sitten lienevät lopulliset toteutusmallit käytännössä, mutta toden totta lopullisesti unelmat tuhoavana lopullisen ratkaisun vavisuttavana esimerkkinä Wolvesin Aliun sekä Coltsin ison potentiaalin 1991-syntyneen Cliffordin kesken saatiin lähdössä kahden vedon illassa.
Terävimmillään räjähdysalttiin Aliun pipo pois heti lähdön alkuhuumassa ja välittömästi pykäläviidakkoon kirjoitetusti linjurit sisään pilaamaan odotusarvoltaan tasokkaan homman, joten täydellistä Puck Bunny kuraa visiirien loisteessa ja toisaalta hakemalla hakien jonkinlaisena järjen valona ei pahimmissa painajaisissa ennakoitua game merkintää Cliffordille Aliun bucketin lennättäneestä oikeasta.

Londonin sekä Spitsin vahvat listat ajankuvana lähdöittä kierroksella, mutta Saginawin Barry Sanderson sekä Petesin luottosotilas Jack Walchessen huomionarvoisen korkeatasoisessa suoraan aloitusesta otetussa ja todella piristävä rykäisy taistelijoilta tässä pohjattoman synkkyyden keskellä. Walchessen jotakin antaen heitti kyynerpäänsuojansa viihdeosaston korvikkeena ja ennen tuo olisi ollut nerokasta tarjonnan lisuketta, mutta painoi kertaalleen lähdön sykkeessä myös piponsa syvemmälle ja nykypäivän valheellisena kiekkototuutena lähtenyt pipo olisi päättänyt tämänkin iloittelun linjurien toimesta kuin seinään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös