Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 284 218
  • 7 387

hätrikki ||

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks
Evil Suomen historian suurin vääryys? -ketjussa:

Mutta odottakaas, kun Läntinen ja Jore Marjaranta tekaisevat duettoalbumin. Sen biisit on kirjoittanut Tero Vaara ja soitannasta vastaa Suurlähettiläät. Silloin vääryys on jo siinä potenssissa, että tämä ketju tulee tarpeettomaksi.

Mestarit lavalla.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
KYLLÄ JERE ON ÄIJIEN ÄIJÄ !!!

Kännissä oon, mutta täyttä totta, Jere oiti homman himaan´ todellakin ei voi muuta sanoa... Hifk! J3ere is back !!!
'
edit. sory
¨'
Itseni tämä aamuyön tunneilla ilmestynyt kommentti sai hyvälle tuulelle.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sami on luonut AaroEeroon tuikeita kastseita, noinkohan ottaa sankarin roolia, häh? Lähtee väijyyn AaroEeroa ja soramontulla vanha kyttä hakkaa Samista paskat pihalle, muuta Sönkkö pääsee haneen ja painelee kyttikselle ponihäntä liehuen. No, sönkkö tietty änkyttää ja tyhmät poliisit nakkaa huume-hörhön putkaan ja pahis jatkaa listimistään, kunnes kaikkien aikojen TV-kyttä Hanipöö ratkaisee jutun ja pääsee lööpeihin (mitä koko Pihlajakatu lukee Sepon kaupalla).

Eilen nauroin koko ajan tuota tekstiä lukiessani mutta voiton vie tekstin loppu, koko Pihlajakatu lukee lööpit Sepon kaupalla, se vaan on tyypillistä Salkkareille.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minäkin lienen monien muiden mielestä "jatkoaikalainen". Voin kuitenkin kertoa, että en ole mikään "jatkoaikalainen", vaan www.jatkoaika.comin keskustelupalstalle kirjoitusoikeuksinen ihminen.

Ai. Käytätkö myös kansalaisuudestasi normaalin "suomalainen" sijaan muotoa "Suomen Tasavallan kansalaisuuksinen ihminen"??? Not that there's anything wrong with that...

2xLOL!!! "Seinfeld-nimisen tv-sarjan tyylillinen läpäytyslopetuksinen heittähdyksellinen läppä" kruunasi.
 

rinkeli22

Jäsen
Rocco kantaa kortensa kekoon sekalaisten kysymysten ketjussa..


Jos Hornet hävittäjä lentää äänivallin rikkoen niin kuinka kauan siltä kestää taitaa matka Tornio-Helsinki?

# MISTÄ = Tornio
# MIHIN = Helsinki

# Välimatka on 739 km

Mach 1 = 340.3 m/s (1,225 km/h)

739 / 1225 = 0,6h (1h = 60s)

0,6 x 60 = 36 min

jotain tollasta varmaan.

Jos kaasu pohjassa mennään (Mach 1.8) niin silloin se kestää about 20 min.

Ja jos tietää oikoreitin niin varmasti pääsee alle vartissa...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

tutzba

Jäsen
Pascal Lemoix analysoi Mr. Keihäänheittäjää ja Ms. Lottoajaa Osaka-ketjussa.

Zelezny ja Paula ovat muutenkin ihan samantasoiset urheilijat. Saavutuksissa on korkeintaan vivahde-eroja:

Zelezny:

Maailmanennätyksen haltija (98,48)

3 olympiakultaa ja yksi -hopea

3 maailmanmestaruutta ja kaksi MM-pronssia

2 EM-pronssia


Tarvainen:

Suomen ennätyksen haltija (64,90)

3 SM-kultaa, 5 SM-hopeaa ja 1 SM-pronssi

Arvokisoissa paras sijoitus MM-kisojen kuudes tila
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Niin, onhan se tietysti tulkintakysymys, voidaanko jonkun thai-miehen poraamista hanuriin pitää vielä ihan normi-heterotouhuna.

Tämä vastaus sai hieman hymyilemään BB-ketjussa, vastaushan oli Jatkoajan viralliseen miesvihaajan ja ihmisasiantuntijan Gellnerin toteamukseen ettei Einari ole homo (ja tämä toteamus oli siis ennenkuin Einari paljasti että on bi-seksuaali).
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
~HA! Islamilaisen puolueen tavoitteista.

On muuten hyvin suvaitsevainen ajatus pyrkiä poistamaan alkoholijuomat päivittäistavaramyymälöistä.

Mikähän muuten on KD:n linja tähän? Muistelen sieltäkin suunnasta tulleen vähän samanlaisia näkemyksiä. Olisikohan tässä vaaliliiton siemen ilmassa?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Bupismi on hieman kulunutta jo, mutta....

Nolla-nolla olisi huomennakin ihan tyydyttävä lopputulos, Bubia mukaillakseni vosiin analysoida seuraavaa huomista koskien: tasapeli olisi siinä mielessä parempi kuin tappio, että tasapelistä joukkue palkitaan yhdellä sarjapisteellä mikä on tietenkin enemmän kuin tappiosta seuraava nolla pistettä. Mutta voittoon verrattuna tasapeli on puolestaan huomattavasti huonompi vaihtoehto, sillä pistejaossa potti jää vain kolmannekseen voittoon verrattuna ja sen lisäksi vastustajakin saa nollan pisten sijasta yhden pisteen, eli vaikutus sarjataulukkoa ajatellen on aivan toinen tasapelin tai voiton sattuessa. Kunhan tappiolta nyt vältyttäisiin.

Jotenkin tämä vain tipautteli. Suljin silmät ja pystyin kuvittelemaan Bupin pohdiskelemassa yllämainittua sanomaa.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimimerkki Buccaneerin osuva ironia HIFK -osion maalivahtiketjussa sai allekirjoittaneen hekottamaan ääneen:

Minkä ihmeen takia itkette siitä, ettei Jannella voiteta mestaruuttaa? Eihän HIFK:n tavoitteena ole mestaruus! Muistelkaapa vaikka legendaarisen HIFK-brandyn luojan Carl "Kanadan-Kalle" Brewerin sanoja "The only important things in hockey are fighting and rumbling. Championship titles are only a nice bonus. It's always better to get a rumble seventh place than a neppying gold medal."

Tämän kauden HIFK ei tarvitse uutta maalivahtia. Se tarvitsee uusia tappelijoita. Kansa haluaa nähdä tutinaa ja tötinää.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nimimerkki Korkki Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjussa:

Härkälä on selkeästi kokenein näistä neljästä ja vaikka lähes kukaan ei kaukiskultia arvostakaan niin mielestäni ne ovat merkki siitä että kauteen on valmistauduttu niin että ollaan kunnossa oikeaan aikaan ja myös siitä että henkinen puoli on kunnossa koska eivät playoffit ole ikinä pelkästään pelitaitojen taistoa vaan henkinen puoli merkitsee myös.

Dufva, Matikainen ja H.Virta ovat nämä muuta 3 valmentajaa.
Vaikka kukaan ei lyhyitä virkkeitä mielestäni arvostakkaan niin mielestäni niitä pisteitä ja pilkkuja voisi käyttää sillä melkoista puuroa tästä muuten tulee ja Härkälä on selvästi kokenein kaukisvalmentaja sitä en epäile.
Meinasin laittaa Mille naurat juuri nyt -ketjuun. En enää naura. Rupesin miettimään, että tuleekohan sitä itse kirjoitettua yhtä sisällötöntä huttua.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
kissankarvan heitolle naisasiaketjussa

Täytyypä muistuttaa kaikille miespuolisille lukijoille makaronilaatikkoteoriasta. Saman eli siis toisin sanoen yhden tietyn muijan kanssa jokapäiväinen tai vain ja ainoastaan hänelle ja häntä paneskelu on kuin joka päivä söisi samaa ruokaa. Maanantaina makaronilaatikkoa, jee jee, tiistaina makaronilaatikkoa, jee, keskiviikkona makaronilaatikkoa, hmm, torstaina makaronilaatikkoa, ööö, jne. Jo pelkkä ajatuskin, että tökkien samaa löllöö mömmöö koko loppuelämä, tuntuu musta jotenkin oudolta, kuitenkin kun samalla muistetaan että kerran täällä vaan eletään. No ehkä sitten vanhana, mutta ei nyt kun voi vielä nautiskella eri jutuista kuin sitten vanhana.

Mitä se Pete2004 siellä uikuttaa makaroonilaatikosta?
Älä nyt jaksa. Saahan sen kerran kuukaudessa ketsupilla.

Ten points!
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Evil latasi:
Ihmettelin tässä eräänä päivänä kurkkukipua, kunnes tajusin: Onhan siitä mennyt alas autot, talot, veneet, perheet... Ei ihme jos vähän aristaa.
 

Betoz

Jäsen
Buccaneer huumorilla liikkeellä Big Brother 2007 -ketjussa:
Tämä Akin häätö on puhdasta rasismia kuvottavimmassa muodossaan! Jos tätä vauhtia jatketaan, niin ei kauan mene, kun polttouunit on meilläkin käytössä ja ristit palaa afrikkalaissuomalaisten ikkunoiden alla. Sitäkö te oikeasti toivotte?

Miksi Aki pitää tuomita vain hiukan meistä muista poikkeavan ihonvärinsä takia? Pelkäättekö te hänen vievän naisenne luonnollisella, tummaihoisen henkilön eksoottisella värinällään? Sitä paitsi ylivoimaisesti suurimman osan kaikista ryöstöistä ja näpistyksistä tekevät kyllä ihan valkoihoiset perussuomalaiset. Ihan alkaa itkettää, kun joutuu näkemään tällaista rotuvihaa sisältäviä kommentteja vielä tämän päivän globaalissa ja monikulttuurisessa Suomessa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös