Otteluseuranta (Mestis 2017–2018)

• 133 246
  • 1 973

Big Bear

IPK katkaisee, kun katkaiseekin tappioputken komeasti samoista sijoista taistelevan Espoo Unitedin kustannukselta. Maistuu, maistuu. Olipa helvetin hyvä vieraspeli IPKlta, tais eilinen palaveri toimia.
Oli joo. Tuollaista vieraspelaamista on ilo katsoa. Jotenkin oli 2-2 -tilanteessakin tunne, että IPK hoitaa pelin varsinaisella peliajalla. Ja niin piru vie teki!

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Monto heittää kiekon maalille ja Saramäki taisi ohjata kiekon maaliin.

edit. Ainiin. Jos SaPKolla on ollut flunssan ja loukkien takia kokoonpano levällään, mutta TuTolla se on vielä pahemmin.

sorza

Lantalta hieno peli. Hoksottimet toimii ja väistää Luceniuksen avojäänpommin. kiekko laitaan ja itse keskeltä pääsee laittamaan kiekon maaliin.

Dynamo_FIN

Ketterä
Noniin, Mr.Myllyniemellä huikaiseva 33.3% torjuntaprosentti napapiirillä ensimmäisen erän jälkeen. Olisiko liikaa pyydetty, että ko.herra jätettäisiin huoltamaan ounasvaaran latuverkostoa tämän pelin jälkeen. Ei jatkoon.

sorza

On tämä käsittämätöntä. Varmaan pitäisi alkaa takkeja kääntämään. Tälläkin kaudella niin SaPKolta kuin Jokereilta sama nähty, että eka erä viedään ja kun pitäisi kaasua laittaa lisää niin lähdetään kaverin vauhtiin mukaan ja tehdään itselleen peli vaikeaksi.

LL90

SaPKo, KalPa
Haha on kyllä Savonlinnassa melekosen kuuma ottelu. Keinänen käy kuumana ku helllankoukku oikeesti ottaa todella idioottimaisia jäähyjä.. Tosin peli on aika sekaisin molemmilla, joten Yv:llä ei oikein saada mitään aikaseksi...

Murkula

Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
SaPKo on pelannut ylivoimaisesti huonoimmat minuutit ylivoimalla. Toivotaan ettei TUTO enää ota jäähyjä.
Aika koomista että puoleentoista erään ei vihellettyä minuuttiakaan ja sen jälkeen ei vissiin tasakentin juuri pelattu.

sorza

Täytyy hieman Huttuselle antaa noottia, kun hänen entisenä pelimiehenä pitäisi tiettyjä juttuja tietää. Arvosteli TuTon energian tuhlausta jälkipeleihin yms. Se on kumminkin tällä hetkellä TuTon oikeastaan ainoa ase, jolla saada SaPKon peliä sekaisin, jonka kautta saisivat pelistä edes jotain muutakin kuin kokemusta. Kyllähän se näkyi selvästi erän lopun "ylivoimalla", että SaPKon peli oli jo hieman raiteiltaan.

Dynamo_FIN

Ketterä
2 erää takana Rovaniemellä, RoKille 4-3. Tasaviisikoin kentällä on tasan yksi joukkue ja se on Ketterä. Umpisurkea lienee oikea sana RoKista, nähdyn perusteella. Myllyniemi kuitenkin piti huolen että 4 kiekkoa meni selän taakse ja varusteisiin tarttui vain 2kpl !! (liekö horjahtanut kiekon eteen)
Torjunnat 2 erän jälkeen - RoKi 26 ja Ketterä 2. Onneksi Lipiäinen vaihdettiin maalille, ehkä tästä vielä on tuomisia kotiin - saas nähdä.
Ottelun tuomaritoiminta on myös...noh...on se.

Dynamo_FIN

Ketterä
...sillälailla, 5-3 nokkaan Rovaniemeltä. Harvoin v*tuttaa pelin jälkeen näin, mutta nyt kyllä hävittiin oikein selvästi huonommalle. Reijola pelasi kyllä RoKi:n maalissa hienon pelin, iso käsi.

Knap

Ekan kerran ei varmaan keskiviikkona ole IPKn peliä joten, mitähän sitä katsoisi.

Paikalliskamppailu Ketterä-SaPKo vai samoista sijoista IPKn kanssa kamppailevat Hermes-RoKi
Helvetti. Selostajan mukaankaan ei tarvii valita, kun kummallakin paikkakunnalla loistavat selostajat.

E: Naiskommentaattori, tosin naiskiekkoilija Kokkolassa. Annetaan mahdollisuus.

sorza

SaPKon ylivoima on mennyt eteenpäin. 0 paikkaa vastustajalle. Elo laittaa kiekon riparista ja SaPKo johtaa 0-1

Murkula

Anteeksi tietämättömyyteni, eikö muka pelaaja saa antaa maalivahdin mailaa jos vie sen käsissään. Olin ymmärtänyt että sitä ei jäätä pitkin saa siirtää maalivahdille mutta saa antamalla antaa. Ja olen ilmeisesti ymmärtänyt väärin.

Muuten voisi SaPKolaisille kertoa että veskarin ollessa ilman mailaa voisi hyökkäyksestä heittää kiekon veskarin syliin, että saisi pelikatkon, tai kuten äsken oli mylly omissa ja veskari ilman mailaa, niin olisi voinut lämätä pitkän kiekon.

Nyt tuli ihan turha läpiajo Ketterälle kun ei tuollainen mitättömyys kuin pelikatkon tekeminen tullut mieleen.

E: pikaisella tutkinnalla sanoisin edelleen että kädestä käteen saa mailan viedä mutta sen maalivahdin mailan ollessa kädessä ei saa peliin osallistua millään tapaa.

Eesau_65

TuTo
Juu taitaa olla niin, että kahdella mailalla ei saa osallistua peliin.
Turussa eka erä näytti menevän TUTO:n nimiin. Tulos kuitenkin 1-1 erän jälkeen.

Snedo

Komulaisen voi repiä hiuksista vittuun tuolta kentältä. Tänään kaksi harhasyöttöä hyökkäyspäässä ja Hermes rokottanut molemmista

Murkula

Mitä helvettiä tapahtu Imatran kameramiehelle, kuva heiluu ku hullun mulkku

Murkula

Olipahan aika railakkaasti Ketterän erä. SaPKon pitää parantaa isosti jos meinaa pisteitä saada mukaan.

Laukaisukartaa katsomalla on aika helppo todeta sama. Ketterä on päässyt aivan liikaa laukomaan ihan maalin edestä.

KeuPa HT
Itse joskus aikoinani omalla "urallani" sain tällaisesta tilanteesta jäähyn. Maalivahti menetti mailansa, annoin tälle omani. Kun tilanne meni ohi ja olin lähdössä vaihtoon, annoin maalivahdille maalin takaa hänen mailansa ja otin omani takaisin, jolloin tuomari vihelsi jäähyn muistaakseni väärästä varusteesta tms. En tiennyt tuolloin menikö oikein, enkä tiedä kyllä vieläkään.

Ja KeuPa iski heti...Tarkistavat sen vielä videolta. Menikö verkon läpi?
Ai potku! Ok
Mielestäni niin kaukana potkumaalista kun vain polvesta kimmonnut maali voi olla. Kai tuo sitten kuitenkin ihan pykälien mukaan meni.